Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blueszangeres Marva Wright (62) overleden

Blueszangeres Marva Wright (62) overleden

Klik op de foto om 'Heartbreakin Woman' te beluisteren






De Amerikaanse gospel- en blueszangeres Marva Wright is dinsdag op 62-jarige leeftijd overleden. Wright bezweek aan complicaties na de beroerte die ze in juni vorig jaar kreeg na een optreden in een club in Bourbon Street in New Orleans.

Wright zong jazz, blues en gospel. Bekende nummers van haar waren 'Heartbreakin' Woman' en 'Mama, He Treats your Daughter Mean'. Met haar band BMW trad ze onder meer op tijdens het New Orleans Jazz and Heritage Festival.

Wright kwam al jong in aanraking met muziek door haar muzikale moeder die omging met de bekende gospelzangeres Mahalia Jackson. Toch begon zepas aan haar professionele zangcarrière toen ze bijna 40 was. (br.Het Nieuwsblad)


24-03-2010 om 17:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rob de Nijs krijgt Golden Lifetime Award

Rob de Nijs krijgt Golden Lifetime Award

Klik op de foto om 'Het Werd Zomer' te beluisteren






 Rob de Nijs mag dit jaar de Golden Lifetime Award in ontvangst nemen. De Golden Lifetime Award wordt ook wel eens de Oscar van het Nederlandstalige lied genoemd. De officiële uitreikingsceremonie vindt plaats op dinsdag 30 maart in het culturele centrum Gasthuiskapel in Aarschot. Vorig jaar ging de Golden Lifetime Award voor het eerst naar een vrouw, Dana Winner. Dit jaar is het de beurt aan de eerste Nederlandse artiest.



24-03-2010 om 17:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson wordt doof van krijsende fans

Robert Pattinson wordt doof van krijsende fans


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Robert-Pattinson-2.jpg?t=1269445739



Robert Pattinson is bang dat zijn schreeuwende fans hem doof zullen maken. De 23-jarige 'Twilight'-acteur heeft al een gehoorstoornis en die wordt alleen maar erger door het gekrijs van zijn vrouwelijke fans, ook al draagt hij oordopjes.

De roem die Pattinson vergaarde met zijn rol in de reeks 'Twilight'-films begint hem ferm op de zenuwen te werken. Helemaal erg wordt het als hij zich ergens met zijn tegenspeelster en vriendin Kristen Stewart durft te vertonen.



24-03-2010 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iggy Pop stopt met stagediven

Iggy Pop stopt met stagediven

Klik op de foto om 'The Passenger' te beluisteren





Iggy Pop was zowat de uitvinder van het stagediven, maar op zijn 62ste vindt de pezige hyperkineet dat het genoeg is geweest. Tijdens een optreden onlangs in de Newyorkse Carnegie Hall maakte Iggy immers een lelijke val. Hij sprong het publiek in, maar niemand ving hem op, zo meldt Jam! Showbiz.

"Toen ik neerkwam had ik verdomme pijn en ik bedacht op dat moment dat Carnegie Hall de perfecte plek was voor mijn laatste stagedive. Het publiek stond daar met een blik van 'wat doet die vent'?".


   http://img693.imageshack.us/img693/1450/iggypopstagedive.jpg


Pop liet onlangs weten dat The Stooges na hun komende 'Raw Power'-tournee nieuw materiaal gaan opnemen. (br.hln)



24-03-2010 om 15:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wesley Sneijder en Yolanthe trouwen in Toscane

Wesley Sneijder en Yolanthe trouwen in Toscane


http://img59.imageshack.us/img59/1791/wesleysneijderenyolanth.jpg



Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen geven elkaar deze zomer het ja-woord op een romantische plaats in Toscane. Veel details wil het koppel niet vrijgeven over het huwelijk, maar Yolanthe liet wel weten dat zij en Wesley elkaar het derde weekend van juli eeuwige trouw beloven.

Bij Oranje vinden er na het WK in Zuid-Afrika twee bruiloften plaats. Een week voor Wesley en Yolanthe treedt John Heitinga in het huwelijksbootje met Charlotte Zenden, zus van voetballer Boudewijn.



24-03-2010 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontrouwe papa bezorgt Beyoncé nieuw broertje

Ontrouwe papa bezorgt Beyoncé nieuw broertje


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/beyonce-and-matthew-knowles.jpg?t=1269434387


Het is officieel. Beyoncé Knowles heeft er een halfbroertje bij. Een DNA-test heeft uitgewezen dat haar vader Mathew Knowles wel degelijk de vader is van het zoontje van Alexsandra Wright.

Alexsandra eiste eind vorig jaar een vaderschapstest bij de rechtbank. Ze beweerde dat ze anderhalf jaar een affaire had met Mathew. Het jongetje werd op 4 februari geboren. Mathew werd toen veroordeeld tot het betalen van 8.200 dollar aan alimentatie per maand.

Nu het overduidelijk is dat hij de vader is, zal er een definitieve regeling worden getroffen.


24-03-2010 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne breekt elleboog door vechtende honden

Kelly Osbourne breekt elleboog door vechtende honden

Klik op de foto om 'Shut Up' te beluisteren






Kelly Osbourne heeft haar elleboog gebroken nadat ze haar vechtende honden uit elkaar probeerde te halen. "Dit is zonder twijfel het meest pijnlijke wat ik ooit heb meegemaakt."

"Ik probeerde mijn vechtende honden uit elkaar te halen en nu zit ik met een gebroken elleboog", liet Kelly via Twitter weten. De jongste Osbourne zal enkele weken met haar arm in een verband moeten lopen.


24-03-2010 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Dice treedt als tiende aan in halve finale Eurosong

Tom Dice treedt als tiende aan in halve finale Eurosong

Klik op de foto om 'My and my guitar' te beluisteren





Tom Dice, de Belgische kandidaat voor het Eurovisiesongfestival, treedt op dinsdag 25 mei als tiende aan in de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival. Dat maakte de VRT bekend.

Met een loting werd vanmiddag de volgorde van optreden voor de twee halve finales en de finale van het Eurovisiesongfestival in Noorwegen vastgelegd. Tom Dice mag op dinsdag 25 mei als tiende optreden in de Telenor Arena in het Noorse Bærum met zijn nummer 'Me and my guitar'.
 
Na Polen en voor Malta
Hij wordt voorafgegaan door Polen en gevolgd door Malta. Vijf landen (twee in elke halve finale en één in de finale) hadden extra veel geluk en kregen een wildcard. Zij mochten zelf kiezen op welk moment in hun halve finale of in de finale ze wilden optreden.
 
In een eerdere loting werd al bepaald welke landen in welke halve finale zouden aantreden. Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland waren als grote landen al verzekerd van een plaatsje in de finale, terwijl Noorwegen als gastland ook in de finale aan bod komt.



24-03-2010 om 10:08 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
23-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia en Anastacia samen in Sportpaleis

Natalia en Anastacia samen in Sportpaleis


http://img443.imageshack.us/img443/4185/nataliaenanastacia.jpg



Zangeres Natalia breit een vervolg aan haar 'Natalia meets'-concertenreeks in het Antwerpse Sportpaleis. Op 14 en 15 januari 2011 staat ze samen op het podium met de Amerikaanse superster Anastacia.

Pointer Sisters, Shaggy, En Vogue
Na eerdere edities met de Pointer Sisters in 2006, en Shaggy en En Vogue in 2008 volgt er nu een editie met Anastacia, "een persoonlijk idool", sprak Natalia tijdens de voorstelling over de zangeres die net als haar ontdekt werd tijdens een talentenjacht.
 
In 2000 brak ze wereldwijd door met de single 'I'm Outta Love'. De voorbije tien jaar verkocht ze in Europa alleen al meer dan 14 miljoen albums.

Dynamisch, dansbaar
"Wij beloven er alvast een spetterend, prikkelend en onvergetelijk evenement van te maken met twee bijzonder straffe madammen die samen en apart elkaars hits zullen brengen", zegt Jan Van Esbroeck van het Sportpaleis. "Het wordt een bijzonder dynamische en heel dansbare show."
 
Tickets kosten tussen 22,50 en 45 euro en zijn vanaf vrijdag 26 maart om 9 uur beschikbaar via www.teleticketservice.com en 070/345.345.



23-03-2010 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Strokes nemen plaat op zonder Julian Casablancas

The Strokes nemen plaat op zonder Julian Casablancas

Klik op de foto om 'Last Night' te beluisteren






Strokes-zanger Julian Casablancas zegt dat zijn groep een volgende plaat opneemt, zonder dat hij aanwezig is in de studio. De frontman wil zijn groepsleden aan de muziek laten werken en pas later aan de zangpartijen werken.

Bemoeizucht
"Ze doen het goed op die manier", zegt hij in een interview met ABC News. "Zo vermijd ik ook dat ik me te vaak met hun zaken bemoei. Ik heb nogal uitgesproken meningen over alles. Niet dat ik mijn zin tot het uiterste doordrijf, maar ik hoor een nummer en denk meteen: 'Hmm, dit klinkt alsof de bas helemaal anders moet.' Als ik niet in de buurt ben, kunnen de anderen hun vleugels uitslaan."

Al betekent het niet dat Casablancas nu aan de zijlijn wil staan toekijken. "De nieuwe plaat klinkt wellicht nogal zoals onze vorige ('First Impressions Of Earth' uit 2006, nvdr), maar ik denk dat ik ze wat funkier wil maken."



23-03-2010 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2-gitarist oogst protest tegen bouwplannen in Malibu

U2-gitarist oogst protest tegen bouwplannen in Malibu

Klik op de foto om 'with or without you' te beluisteren






The Edge ligt onder vuur nadat hij zijn plannen bekendmaakte om vijf huizen te bouwen op een stuk grond in de Sierra Canyon van het Californische Malibu.

De 47-jarige muzikant, echte naam David Evans, voert echter aan dat zijn bouwplannen op zijn 630.000 vierkante meter grond het uitzicht van de omgeving niet zal schenden. Hij maakt zich sterk dat hij de omwonenden die zijn plannen willen dwarsbomen daarvan zal kunnen overtuigen. The Edge kocht de grond voor ruim 7 miljoen euro.


"De lokale tegenstand zal verstommen als ik mijn plannen uitleg. Deze huizen zullen het landschap niet schaden, maar het juist aanvullen. Er is een kleine groep omwonenden die botweg elk bouwplan wil dwarsbomen", verklaarde The Edge.


De tegenstanders hebben alvast een medestander in de burgemeester van Malibu, Jefferson Wagner. "Malibu wil zijn karakter bewaren en staat niet open voor dit soort egotripperij", aldus Wagner. The Edge zal zijn zaak voorleggen aan de Californische kustcommissie, die zal beslissen of hij zijn plannen mag uitvoeren.

Milieubewustzijn
U2 staat bekend om het milieubewustzijn dat ze wensen uit te dragen, maar tegelijk krijgt de Ierse band zware kritiek op hun dure openluchtconcerten. Vorig jaar haalden ze zich de toorn van hun stadsgenoten in Dublin op de hals toen ze voor geluidsoverlast zorgden tijdens hun concerten in het Croke Park stadium in de Ierse hoofdstad. Tijdens hun drie concerten daar hadden ze tot twaalf keer toe de toegelaten geluidsgrens van 75 decibel overtreden, de promotoren van het concert kregen daarvoor een boete van 36.000 euro. Een belachelijk milde straf, zo oordeelden de omwonenden.



23-03-2010 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potters toverschool gaat in vlammen op

Harry Potters toverschool gaat in vlammen op


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/harry-potter.jpg?t=1269347523



De Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus van Harry Potter is in vlammen opgegaan. Een brand verwoestte een deel van de coulissen en de set voor de de nieuwe film 'Harry Potter and the Deathly Hallows'. Niemand raakte gewond. Ook de start van de film in de herfst van dit jaar komt voorlopig niet in het gedrang, luidde het in Londen. De brand was vrijdagavond al tijdens opnames in het Engelse Watford in het graafschap Hertfordshire uitgebroken. Volgens de brandweer was een ongeval de oorzaak van de brand.
 
Het eerste deel van de laatste film rond de toverleerling en zijn strijd tegen het kwaad komt vanaf 17 november in de Vlaamse bioscopen. Omdat het laatste boek in de reeks zo compact is verteld, werd de verfilming in twee delen opgesplitst. Het tweede en laatste deel wordt verwacht op 13 juli 2011.



23-03-2010 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tatoeagemodel chanteerde man Sandra Bullock

Tatoeagemodel chanteerde man Sandra Bullock


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Michelle-McGee.jpg?t=1269345757
Michelle McGee


Michelle McGee wilde van Jesse James geld voor haar stripclub. Toen Jesse niet over de brug kwam, verkocht ze haar verhaal aan een tabloid.
Stripper Michelle 'Bombshell' McGee probeerde Jesse James ertoe te bewegen haar stripclub te financieren. Toen die weigerde, zag ze geen andere optie dan hun affaire te verkopen aan een tabloid.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sandra-Bullock-en-Jesse-Jam.jpg?t=1269345801
Sandra Bullock en Jesse James.


Een bron vertelt aan perezhilton.com: "Michelle wordt snel kwaad en ging dus ook door het lint toen Jesse weigerde te betalen."

Ze kreeg 30.000 dollar van In Touch magazine voor haar verhaal, en had Jesse daarna niet meer nodig.

Topadvocaat
Inmiddels schakelt Sandra Bullock een versnelling hoger in haar scheidingsplannen. De Oscarwinnares heeft haar assistent de opdracht gegeven een topadvocaat te zoeken. Scheidingsspecialist Lance Spiegel, die ook de scheidingen van Charlie Sheen en Michael Jackson regelde, zou bovenaan haar verlanglijstje staan. 

Premières afgelast
Bullock annuleerde de première van haar jongste film 'The Blind Site', die gisteren in Berlijn zou plaatsgrijpen. Ze zal morgen ook niet aanwezig zijn op de première in Londen.

Haar vriendin Mo'nique, die een Oscar kreeg voor beste vrouwelijke bijrol, heeft in een interview haar steun betuigd. "Aan mijn lieve zus Sandra: mijn gebeden gaan uit naar jou. Maar ook naar je man, lieveling. Dit is tussen jullie en ik hoop dat jullie het kunnen doen werken. Aan alle anderen: bemoei je verdorie met jullie eigen zaken". (br.hln)



23-03-2010 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Mötley Crüe lanceert vliegmaatschappij

Zanger Mötley Crüe lanceert vliegmaatschappij

Klik op de foto om 'Saints Of Los Angeles' te beluisteren






Vince Neil, zanger van metalband Mötley Crüe, lanceert zijn eigen vliegmaatschappij: Vince Neil Aviation. Neil biedt een jetservice aan tussen Las Vegas en New York. Hij stelde zijn nieuwe bedrijf voor met zijn vrouw Lia en Marley Taylor van de band Zowie Bowie.



23-03-2010 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole bedreigd met verkrachting

Cheryl Cole bedreigd met verkrachting


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Cheryl-Cole-3.jpg?t=1269348059
De bedreigingen aan Cheryl Cole - hier tijdens de Brit Awards - kwamen op de voicemail van een collega terecht.


De Britse politie is een onderzoek gestart nadat Cheryl Cole (26) bedreigd wordt met verkrachting. Een anonieme man liet bedreigingen achter op de voicemail van Dermot O'Leary, die in Engeland het tv-programma 'X Factor' presenteert.

O'Leary sloeg meteen alarm toen hij de boodschap hoorde die gericht was aan Cole. Zij werkt als jurylid mee aan 'X Factor'.

Voor de Girls Aloud-zangeres komen de bedreigingen midden in een moeilijke periode: ze heeft haar man Ashley Cole verlaten omdat hij haar bedroog en bereidt zich voor op een lange echtscheidingsstrijd.


"De boodschap op Dermots mobiele telefoon was seksueel, bedreigend en ziekmakend", zegt een bron aan The Sun. "Dermot was gechoqueeerd toen hij ze hoorde. Wellicht had de beller geprobeerd om Cheryls nummer te pakken te krijgen, maar kreeg hij toevallig dat van Dermot. Hopelijk zijn het loze bedreigingen, maar van iemand die zich zoveel moeite getroost, weet je nooit hoe ver hij wil gaan."


Hoewel Cole op de hoogte is dat er bedreigingen werden geuit, liet niemand haar de boodschap horen. Haar management stelt wel alles in het werk om de speurders te helpen bij hun onderzoek.

"We zijn onderzoeken inderdaad een klacht naar aanleiding van een obscene boodschap die op een voicemail werd achtergelaten", bevestigt een politieman.


Het is niet de eerste keer dat een 'X Factor'-medewerker met bedreigingen moet kampen. In 2008 vond Simon Cowell een verborgen zendertje in zijn wagen, waarop de security voor de juryleden van het programma werd verhoogd.



23-03-2010 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga dolblij met haar gouden tanden

Lady Gaga dolblij met haar gouden tanden


http://img718.imageshack.us/img718/8094/ladygagametgoudentanden.jpg



Lady Gaga is dolblij met de gouden neptanden die ze voor haar verjaardag kreeg.

Vol enthousiasme postte de zangeres een foto op haar Twitter met de bijgaande tekst: "Russische roodgouden vampieren-grill! Vroeg cadeau van the haus [of Gaga, red.] Gravediggaz! Hier smeekte ik om!" Op 28 maart wordt Gaga 24.



23-03-2010 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boudewijn en Fabiola wilden troonopvolger adopteren

"Boudewijn en Fabiola wilden troonopvolger adopteren"



In het midden van de jaren zestig speelden koning Boudewijn en koningin Fabiola met de idee kinderen te adopteren. Het kinderloze koningspaar wilde daarmee niet alleen hun kinderwens vervullen, ze wilden ook een troonopvolger.


Dat zegt royaltykenner en beursanalist Thierry Debels, die officiële documenten zag om dat te staven. Minister van Staat Mark Eyskens (cd&v) is vertrouwd met de beweringen van Debels.


In 1964 wilden Boudewijn en Fabiola twee weesjes adopteren. Het paar kon geen kinderen krijgen, maar Boudewijn wilde toch een troonopvolger. Boudewijn wilde Belgische kinderen adopteren die hun ouders hadden verloren bij de oproer in Congo.



http://static3.hln.be/static/FOTO/pe/11/5/14/media_l_3628859.jpg?20100323102934



Boudewijn legde zijn voornemen voor aan de toenmalige regering van premier Theo Lefèvre (CVP, 1961-1965). Lefèvre zag er geen graten in, integendeel: kinderen zouden de koning dichter bij het volk brengen. De regering won het advies van de Raad van State in, die geen wettelijke bezwaren tegen adoptie zag maar waarschuwde dat een adoptiekind geen aanspraak zou kunnen maken op de troon.


Dat stelde Boudewijn voor een paleizenhoog probleem. Het was hem immers om de troonopvolging te doen en bovendien wilde hij koste wat het kost dat zijn familiefortuin naar de kroonprins zou gaan. Dat zou niet gebeuren met adoptiekinderen, want die en niet de kroonprins zouden de 'reservataire' erfgenamen worden. "Hoe graag Boudewijn ook kinderen wilde, dat had Boudewijn er niet voor over", stelt Debels.



Boudewijn en Fabiola tijdens een kinderfeest op het paleis van Laken in 1979.



Tegen het advies van artsen in probeerden Boudewijn en Fabiola alsnog kinderen te verwekken. Fabiola kreeg echter drie miskramen, die haar ei zo na het leven kostten.



23-03-2010 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arno doet mini-tournee in Brussel

Arno doet mini-tournee in Brussel

Klik op de foto om 'Je veux Nager' te beluisteren






Arno, de rebel van de Belgische muziekscène, is helemaal terug met een nieuw album. Op 29 maart ligt 'Brussld' in de winkels. Daarmee slaat Arno nog maar eens stevig raak zonder in te boeten aan gekte en moderniteit. Arno houdt niet van half werk en trouw aan zijn imago stort hij zich voluit in een nieuw hoofdstuk van zijn turbulente leven. Naar aanleiding van dit album stelt hij een tournee door Brussel voor. Vijf keer treedt hij op in onze hoofdstad. Op 20 oktober in de KVS (www.kvs.be), op 22 oktober in de Botanique (www.botanique.be), op 23 oktober in het Koninklijk Circus (www.goformusic.be), op 25 oktober in de Ancienne Belgique (www.ab.be) en op 27 oktober in VK (www.vkconcerts.be).


23-03-2010 om 10:19 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
22-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore redt tiener met zelfmoordplannen via Twitter

Demi Moore redt tiener met zelfmoordplannen via Twitter


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Demi-Moore-2.jpg?t=1269284145


De actrices Demi Moore en Nia Vardalos, bekend uit 'My Big Fat Greek Wedding', hebben het leven van een tiener gered die zelfmoord wou plegen. De 18-jarige jongen had die boodschap verzonden via de netwerksite Twitter.


In het Twitter-bericht zei de jongen dat hij zelfmoord ging plegen in zijn woning in Orlando. "Ik ga mezelf zo dadelijk ophangen aan een boom in de tuin om mijn leven te beëindigen. Ik heb geen reden meer om te leven", schreef hij. Demi Moore antwoordde al binnen één minuut en vroeg of hij dat ernstig meende. De tiener zei van wel.

Nia Vardalos
Er zitten zo'n 2,5 miljoen mensen op de Twitter-pagina van Demi Moore en één van hen is Nia Vardalos. Die tweede actrice belde meteen naar een zelfmoordhulplijn en gaf de naam en het adres van de jongen door. De politie reed naar zijn huis en trof de tiener huilend achter zijn computer aan. Hij vertelde de agenten dat hij niet wist wat hij met zichzelf zou doen zonder hulp.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Nia-Vardalos.jpg?t=1269284072
Nia Vardalos



De jongeman werd naar het ziekenhuis gebracht. Enkele uren later schreef Vardalos een update op de pagina van Demi Moore. "Ik sprak net met de politie van Florida, ze zijn nu bij hem. Hij is in orde, het is geen grap."

In april vorig jaar kreeg de Twitter-pagina van Demi Moore vreemd genoeg ook al te maken met een zelfmoordgeval. Een vrouw schreef toen dat ze zelfmoord zou plegen. Ook in dat geval werden hulpdiensten verwittigd en de politie bracht de vrouw naar het ziekenhuis. Twitter kan dus levens redden...



22-03-2010 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell: Nooit gedacht dat ik 40 zou worden

Naomi Campbell: "Nooit gedacht dat ik 40 zou worden"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/naomi-campbel.jpg?t=1269283407



Naomi Campbell had niet gedacht dat ze haar veertigste verjaardag, aanstaande 22 mei, zou halen.

Dat zegt het Britse supermodel in een interview met de Daily Mail. "Ik heb me tussen 1998 en 2003 uit de naad gewerkt. Ook heb ik ontzettend veel gefeest. Ik heb met een alcoholverslaving en aggressie geworsteld. Ik had niet gedacht dat ik er nu nog zou zijn."

Ook was Naomi nooit tevreden met haar uiterlijk. "Ik keek in de spiegel en er mankeerde altijd wel wat. Ook al vertelden mensen hoe mooi ik was. Het ging het ene oor in en het andere oor weer uit."

Inmiddels is het topmodel wijzer geworden, ook al gaat ze nog steeds af en toe tekeer tegen haar medemens. "Dat komt doordat ik geen ja-knikkers meer in mijn omgeving heb. Mijn vrienden vertellen me waar het op staat."



22-03-2010 om 19:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!