Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira in therapie om eigen lichaam te aanvaarden

Shakira in therapie om eigen lichaam te aanvaarden

Klik op de foto om 'Gypsy' te beluisteren






De Colombiaanse zangeres Shakira heeft moeite om haar eigen lichaam te aanvaarden. Shakira wordt nochtans beschouwd als één van de meest sexy vrouwen ter wereld, maar onlangs verklapte de 33-jarige zangeres dat ze al tien jaar therapie volgt om haar lichaam te aanvaarden.

"Ik had problemen met mijn te korte benen, ik vond mijn heupen te dik en ik wou dat mijn haar minder golfde", aldus Shakira. "Elke vrouw heeft problemen met haar uiterlijk. Bij mij is het extra moeilijk omdat mijn lichaam steeds uitvergroot wordt op tv."

De therapie doet naar eigen zeggen wonderen. Shakira leerde hierdoor haar onvolmaaktheden te aanvaarden. Ook de meest sexy vrouwen hebben dus last van hun zelfbeeld.



30-03-2010 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock Werchter: enkel nog tickets voor vrijdag te koop

Rock Werchter: enkel nog tickets voor vrijdag te koop


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Rock-Werchter.jpg?t=1269887699



Momenteel zijn er voor Rock Werchter enkel nog dagtickets voor vrijdag 2 juli te koop. Er zijn wachtlijsten voor combi-festivaltickets en voor tickets voor donderdag, zaterdag en zondag. Je kan je registeren op die lijsten. Indien er tickets vrijkomen wegens reservaties die onbetaald blijven, worden deze toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst en dit volgens het 'first come, first served' principe. Je registreren, kan hier.


De organisatie benadrukt dat het raadzaam is geen festivaltickets via de secundaire (zwarte) markt te kopen. Op alle tickets staat immers een barcode. Aan de ingang van het festivalpark zullen alle kaarten gescand worden. Tickets waarvan wordt vastgesteld dat deze opnieuw te koop werden aangeboden, zullen op de blacklist terechtkomen en geven bijgevolg geen toegang tot het festival.


30-03-2010 om 11:27 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gehoorprobleem Pete Townshend luidt einde The Who in

Gehoorprobleem Pete Townshend luidt einde The Who in

Klik op de foto om 'Behind Blue Eyes' te beluisteren



Roger Daltrey en Pete Townshend.


Pete Townshend test morgen een apparaat tegen tinnitus (een constant gefluit of gebrom in de oren als gevolg van overbelasting) en als dat geen soelaas biedt, zal dat het laatste concert van The Who worden.

Al jaren lijdt Townshend aan tinnitus of fantoomgeluiden, een gevolg van jarenlang repeteren en optreden met de gitaarversterker op elf.

Steeds meer last
De aandoening, waarvoor alsnog geen remedie bestaat, zorgt voor een constant gefluit, gesis, gepiep of gebrom in de oren. Gaandeweg ondervond Townshend de voorbije jaren meer last, wat hem er toe noopte steeds meer de akoestische gitaar ter hand te nemen en de elektrische partijen over te laten aan zijn broer.

Morgen sluit The Who een reeks benefietconcerten af ten voordele van jonge kankerpatiënten. Tijdens het concert in de Londense Royal Albert Hall zal Townshend een apparaat testen dankzij hetwelke de hinder beperkt zou moeten worden. Biedt dat niet het verhoopte resultaat, dan zal Townshend er noodgedwongen de brui aan geven.


Inmiddels raakte bekend dat Who-zanger Roger Daltrey al verscheidene keren benaderd werd om een film te maken over 'Moon the loon', maar was nooit tevreden met het resultaat. Ook niet over de biopic 'See Me Feel Me: Keith Moon Naked for Your Pleasure', die vorig jaar uitkwam, was Daltrey maar matig enthousiast.

"Ik moet gewoon de tijd vinden om samen met een schrijver aan de slag te gaan. Als ik zes weken met een goede schrijver kan werken, is het klaar. Het zit allemaal opgeslagen in mijn hoofd. Ik weet hoe de film er moet uitzien, hoe het verhaal gestructureerd moet worden. Maar telkens ik er een schrijver op losliet, zei die 'Oké, ik zie wat je bedoelt, ik weet wat je wil'. Maar dan gaan ze een ander pad op, om de simpele reden dat ze niet weten hoe het voelt om in een band te zitten. Het verhaal van Keith moet geschreven worden door iemand die er bij was, die ook jong was toen Keith jong was".



30-03-2010 om 01:08 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
29-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Libertines terug samen voor festivals

The Libertines terug samen voor festivals

Klik op de foto om 'Up the Bracket' te beluisteren






De Britse band Libertines gaan optreden op de festivals van Reading en Leeds. Pete Doherty en Carl Barat laten nog in het midden of de reünie permanent is.


"Als de festivaloptredens meevallen, zullen ze overwegen samen nieuw materiaal te schrijven. Ze hebben één keer samen gerepeteerd om te kijken of de chemie er nog was, en dan pas hebben ze toegezegd voor de festivals. Carl is nerveus omdat hij bang is dat Pete hem weer in de steek zal laten".


In 2003 zette Doherty de band op losse schroeven toen hij inbrak in de flat van Carl. Een jaar later werd hij wegens zijn aanhoudende drugsproblemen, enkele maanden later ging de band uit elkaar. Doherty richtte toen Babyshambles op, Barat ging door met Dirty Pretty Things.



29-03-2010 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kennen jullie deze nog? Vanilla Ice op ... Glastonbury

Kennen jullie deze nog? Vanilla Ice op ... Glastonbury

Klik op de foto om de clip te bekijken






Vorig jaar was er heel wat te doen om het nieuws dat Milk Inc Rock Werchter zou afsluiten, maar wat dan gedacht van dit: Glastonbury, een van de meest prestigieuze rockfestivals ter wereld, heeft niemand minder dan Vanilla Ice aan de affiche toegevoegd.


Vanilla wie? De jeugdige lezers onder ons zullen hem wellicht niet kennen, maar Vanilla Ice, geboren als Robert Van Winkle, scoorde begin jaren '90 een gigantische wereldhit met 'Ice Ice Baby': een rapnummer met een sample van het nummer 'Under Pressure' van Queen en David Bowie. Het werd het eerste rapnummer ooit dat op nummer 1 stond in de Amerikaanse Billboard en Ice leek een glorieuze toekomst tegemoet te gaan.


Vanilla Ice diste een verhaaltje op als zou hij een zware jeugd hebben gekend in een ruige buurt, maar viel al snel door de mand. Nadien kon hij geen potten meer breken. Integendeel, Ice werd door zowat heel de muziekwereld bespot en uitgelachen (onderaan het artikel kan je een persiflage van Saturday Night Live met Jim Carrey bekijken). Het was dan ook lange tijd stil rond Van Winkle, maar de laatste jaren zou hij het muzikaal over een andere boeg gooien. Hij heeft zich ook publiekelijk verontschuldigd voor zijn muziek begin jaren '90, zijn kledij en ... zijn kapsel. Tegenwoordig speelt hij in een hardrockband.



29-03-2010 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concert Scala op Amerikaanse zender PBS

Concert Scala op Amerikaanse zender PBS


http://img689.imageshack.us/img689/7005/scalae.jpg
Scala


Het concert van het meisjeskoor Scala en de broers Stijn en Steven Kolacny op 28 april in het Concertgebouw in Brugge zal worden uitgezonden op de Amerikaanse openbare tv-zender PBS (Public Broadcasting Service).
 
Het meisjeskoor kan daardoor tot 50 miljoen kijkers bereiken. De gebroeders Kolacny spreken van de poort naar een grote doorbraak in de Verenigde Staten. Voor Brugge is de Amerikaanse tv-special van grote toeristische waarde.

375 lokale zenders
Scala trad in februari 2009 voor het eerst in de Verenigde Staten op. Sindsdien wordt het koor volgens Stijn Kolacny op de voet gevolgd door Amerikaanse producers en boekingskantoren. PBS is een groep van 375 lokale zenders die onafhankelijk van elkaar uitzenden maar veel herhalen. Daardoor kan het bereik oplopen tot 50 miljoen kijkers.
 
De opnames waren normaal gepland in de Verenigde Staten maar op vraag van de broers Kolacny vinden de opnames plaats in Brugge. Het productiehuis is volgens hen onder de indruk van de stad. De beelden van het koor zullen daardoor worden afgewisseld door beelden van Brugge. "Het productiehuis wil zo het middeleeuwse in het moderne Concertgebouw binnenbrengen", laat Stijn Kolacny weten.

Juste Pour Rire
De regie, de choreografie en de enscenering van het hele gebeuren is in handen van een Canadees team. Met dit team wonnen de broers vorig jaar de prijs voor de beste voorstelling op het Juste Pour Rire Festival 2009 in Montréal.
 
Samen met de tv-special volgt in Amerika ook de release en de winkelverkoop van de nieuwe CD en DVD 'Circle' van Scala. Het koor trekt daarvoor langs verschillende Amerikaanse steden.(belga/mvdb)
 
Voor het concert in Brugge op 28 april zijn kaarten verkrijgbaar via www.scalachoir.com



29-03-2010 om 16:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Van Rompaey stopt met televisie maken

Jan Van Rompaey stopt met televisie maken


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Jan-Van-Rompaey.jpg?t=1269872096



Jan Van Rompaey stopt met televisie maken. De 69-jarige presentator had nog plannen om mee te werken aan seniorentelevisie, maar de Corelio-kranten weten dat hij die laat varen. Recent presenteerde Van Rompaey, die vooral bekend werd als presentator van talkshows als 'Jan Publiek' of 'Ombudsjan', presenteerde recent ook nog op Vitaya.


Na de operatie aan zijn rug heeft Van Rompaey, die in 2005 op pensioen ging bij de VRT, naar eigen zeggen minder energie. Het oprichten van een eigen seniorenzender was ook niet zo evident, al is het idee volgens hem wel niet dood. Van Rompaey heeft het project uit handen gegeven.



29-03-2010 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson had na uur reanimatie even weer hartslag

Michael Jackson had na uur reanimatie even weer hartslag

Klik op de foto om 'Man In The Mirror' te beluisteren





Een uur nadat Michael Jacksons hart plotseling stilstond, begon het opeens weer te kloppen. Dat blijkt uit medische documenten die nu pas zijn vrijgegeven.


De gegevens zijn naar boven gekomen door het lopende onderzoek rond de precieze toedracht van Michaels dood, meldt News of the World. In de documenten staat geschreven dat het hart van Michael na een uur reanimatie ineens weer begon te kloppen. Hij begon weer zachtjes aan te ademen en had een zwakke hartslag. Maar helaas ging het tien minuten later weer helemaal mis, en kregen de artsen zijn hart niet meer aan de praat.



29-03-2010 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin Ron Wood geeft hem een pak slaag

Ana vriendin Ron Wood geeft hem een pak slaag

Klik op de foto om 'I Can Feel The Fire' te beluisteren



Ana is duidelijk geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.


Ronnie Wood, de gitarist van de Rolling Stones, heeft rake klappen gekregen van zijn vriendin, de 30-jarige sportlerares Ana Araujo. Toen de 62-jarige Wood afgelopen woensdag dronken thuiskwam, was de maat vol voor haar. "Ana probeert Ron al een tijdje van de drank af te helpen", aldus een bron. "Maar Ron grijpt telkens weer naar de fles."


De sportlerares kreeg een woedebui en daarbij vernielde ze twee dure schilderijen van Wood. Nadien kreeg ook hij enkele rake klappen. Wood hield een blauw oog en een opgezwollen lip over aan haar uitspatting. In paniek belde de gitarist naar zijn ex-vrouw, maar Jo toonde geen medelijden.



29-03-2010 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna schenkt filmrol aan dochter Lourdes

Madonna schenkt filmrol aan dochter Lourdes


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Lourdes.jpg?t=1269856742



Madonna heeft haar dochter Lourdes een filmrol geschonken. Het 13-jarig meisje mag meespelen in Madonna's film 'Edward VIII', waarvan de opnames deze zomer starten.

Lourdes heeft intussen al dans- en acteerlessen gevolgd en kan niet wachten tot de opnames starten. Lourdes kreeg eerder al de kans om mee te spelen in een Harry Potter-film, maar toen vond mama Madonna haar dochter nog te jong en onervaren.



29-03-2010 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.School is Cool wint Humo's Rock Rally 2010

School is Cool wint Humo's Rock Rally 2010


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/school-is-cool-1.jpg?t=1269856111



De Antwerpse band School is Cool is de winnaar geworden van Humo's Rock Rally. Ook The Sore Losers en Willow mochten het podium van de prestigieuze rockwedstrijd bestijgen.

De tien finalisten gaven het beste van zichzelf in de Ancienne Belgique. De jury koos uiteindelijk voor School is Cool. De Antwerpse rockformatie gaat met 10.000 euro naar huis.

The Sore Losers (7.000 euro) en Willow (3.000 euro) eindigden ook in de top drie. Willow kon ook de publieksprijs bemachtigen en haalde zo nog eens 10.000 euro binnen.

De wedstrijd is een van de meest prestigieuze in Vlaanderen. Onder andere Noordkaap, Novastar en Das Pop wonnen ooit Humo's Rock Rally.

School is Cool, dat als winnaar 10.000 euro mee naar huis neemt, is een Antwerpse folkrockband die nog maar een half jaar samen speelt. "Ongelooflijk gelukkig", noemde de band zich met de zege.



29-03-2010 om 12:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
28-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus stopt met zingen

Miley Cyrus stopt met zingen

Klik op de foto om 'The Climb' te beluisteren






Het Amerikaanse tienersterretje Miley Cyrus heeft het einde van haar zangcarrière aangekondigd. "Er komt nog één cd uit in juni, en dan is het gedaan." En dat terwijl ze nog maar 17 is.

Wat ze dan gaat doen met haar tijd? "Acteren, ik wil alleen nog maar acteren. Dat is wat ik echt leuk vind, en dat is het enige waar ik mij nog wil mee bezig houden", zegt ze volgens De Telegraaf.

Cyrus was eerder als de ster van de serie en de film Hannah Montana, waarin ze een tiener speelt die een dubbelleven leidt. Overdag 'gewoon', 's avonds een grote popster. De serie betekende de doorbraak voor Cyrus.


28-03-2010 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courtney Love is verliefd

Courtney Love is verliefd

Klik op de foto om 'Miss World' te beluisteren





Is Courtney Love werkelijk op goeie weg om terug een normaal leven te leiden? Het begint er op te lijken. De rockzangeres is stapelverliefd, en nog wel op multimiljonair Andre Balazs, tegelijk de ex van Uma Thurman.

"Ik ben verliefd. Het is leuk en eng. Ik ben natuurlijk een grote vangst en hij is een stoute man, maar hij houdt van me. Hij is heel lief en respecteert me. Andre heeft ook nog goede manieren. En als klap op de vuurpijl bezit hij veel onroerend goed, dus ik kan kiezen waar ik verblijf", aldus Love aan de Britse krant Daily Mail.

Balazs bezint onder andere het chique Chateau Marmont hotel. Toen Courtney daar maandenlang verbleef sprong de vonk over. Benieuwd of Courtney het deze keer kan laten duren...



28-03-2010 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Martin verhuist weg van Gwyneth

Chris Martin verhuist weg van Gwyneth

Klik op de foto om 'Viva La Vida' van Coldplay te beluisteren






De relatie tussen Coldplayzanger Chris Martin en actrice Gwyneth Paltrow is zodanig verzuurd, dat de zanger zijn boeltje heeft gepakt en enkele huizen verder is gaan wonen. Dat kan, want het (ex?)-koppel bezit drie huizen in dezelfde straat. Het derde hebben ze nog maar pas geleden gekocht, zogezegd voor het personeel. Maar volgens In Touch Weekly is het huis voor Martin zelf bedoeld.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/gwyneth_paltrow.jpg?t=1269792765



Volgens de roddels hebben de twee niets meer met elkaar gemeen, en maken ze continu ruzie. Dat ze toch niet gaan scheiden doen ze voor de kinderen, Apple en Moses. Het is niet de eerste keer dat roddels opduiken dat het tussen Martin en Paltrow niet botert. Dat ze nooit samen in het openbaar verschijnen, helpt die perceptie niet bepaald vooruit.



28-03-2010 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle doet zichzelf een droomhuis cadeau

Susan Boyle doet zichzelf een droomhuis cadeau

Klik op de foto om Susan Boyle te beluisteren samen met Elaine Paige






Susan Boyle heeft een prijzig verjaardagscadeautje op het oog. De zingende huisvrouw uit Schotland heeft een bod uitgebracht op een woning van driehonderdduizend pond. Boyle viert op 1 april haar 49e verjaardag.
Het luxe onderkomen staat in Boyles thuisstad Blackburn in het Schotse West Lothian. Het huis heeft onder meer vijf slaapkamers, drie badkamers en een grote garage, schrijft de Schotse krant Daily Record. Boyle woont al haar hele leven in Blackburn. Momenteel woont ze in een huurwoning, die ze tot 2007 met haar moeder deelde. Boyles moeder stierf in  2007.

Zenuwinzinking
Boyles droomhuis ligt in een besloten gemeenschap. Dat komt goed uit voor de 48-jarige  YouTube-sensatie, die moeilijk om kan gaan met haar plotselinge bekendheid. Nadat Boyle de finale van
'Britain's Got Talent' verloor, stortte ze in. Vrienden en familie van de zangeres vrezen dat ze weer een zenuwinzinking krijgt. (br.ADNL)



28-03-2010 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dennis Hopper krijgt ster op Walk of Fame in Hollywood

Dennis Hopper kreeg ster op Walk of Fame in Hollywood


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Dennis-Hopper-1.jpg?t=1269720700



De 73-jarige acteur en filmmaker Dennis Hopper, die op sterven ligt als gevolg van prostaatkanker, kreeg gisteren een ster op de Walk of Fame in Hollywood. 


Hopper zag er niet goed uit, een vriend moest hem op het podium helpen om zijn eerbetoon in ontvangst te nemen. Hij viel blijkbaar gisteren naast zijn huis, daarom droeg hij een verband aan zijn hand en pleisters op het hoofd. De acteur dankte Hollywood om zijn thuis en leerschool te zijn. Niet alleen familie was aanwezig op de ceremonie die een half uur duurde, ook zijn bekende vrienden en collega's Jack Nicholson en David Lynch. De ster van Hopper ligt voor het Egyptian Theatre.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Dennis-Hopper-1-1.jpg?t=1269720745



Dennis Hopper kreeg nooit een Oscar, maar wel een nominaties voor het script van Easy Rider en een voor zijn bijrol in Hoosiers. Daarnaast ontving hij tal van andere prestigieuze awards.

De Hollywood Walk of Fame is een stuk trottoir dat langs Hollywood Boulevard en Vine Street loopt. Meer dan 2000 tegels in de vorm van een ster eren er een grote naam uit de film-, televisie-, radio-, muziek- of theaterwereld.



28-03-2010 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau maakt familiedag Suikerrock compleet

Clouseau maakt familiedag Suikerrock compleet

Klik op de foto om 'Domino' te beluisteren






De organisatie van Suikerrock heeft Clouseau, Raymond Van Het Groenewoud en Andes toegevoegd aan het programma van de slotdag. Daarmee is de affiche van de 'familiedag' compleet.
 
Eerder werd al bekendgemaakt dat ook De Kreuners, Golden Earring en The Australian Pink Floyd Show zondag spelen op het festival in Tienen. Voor de vier andere dagen werden voorlopig enkel de namen John Fogerty en ZZ Top bekendgemaakt. De ticketprijzen voor een dag Suikerrock schommelen tussen 21,60 euro en 50,60 euro.



28-03-2010 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Placido Domingo terug aan het werk na operatie darmkanker

Placido Domingo terug aan het werk na operatie darmkanker

Klik op de foto om 'Granada' te beluisteren





Placido Domingo is terug aan het werk. De 69-jarige Spaanse tenor, die begin maart geopereerd werd voor darmkanker, woonde in de Los Angeles Opera, waar hij directeur is, een repetitie bij, meldt de Los Angeles Times.

De Spaanse tenor Placido Domingo werd begin maart in het Mount Sinai-ziekenhuis in New York geopereerd aan darmkanker en moest zes weken rusten. Twee dagen geleden kon hij al zingen en donderdag ging hij weer aan de slag. "Mijn stem id nog gevoelig en broos, maar ik ben toch al aan het oefenen", aldus de tenor.
 
Placido Domingo wil op 16 april opnieuw op de planken staan in het Scala in Milaan, waar hij 'Simon Boccanegra' van Verdi zal brengen. Donderdag kon hij de repetitie van dat stuk bijwonen.
 
Domingo is een van de beroemdste operazangers ter wereld. Samen met José Carreras en Luciano Pavarotti werd de zanger als een van 'De Drie Tenoren' bekend bij het grote publiek.



27-03-2010 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe film Uma Thurman

Nieuwe film Uma Thurman lijkt een flop te worden

Klik op de foto om de trailer te kekijken






De nieuwe film van Uma Thurman, 'Motherhood', lijkt een flop te worden. Tijdens de openingsdag in Groot-Brittannië ging maar één persoon naar de prent kijken.

De film vertelt het verhaal van een gestresseerde moeder die haar kinderen opvoedt en terwijl een carrière als schrijfster probeert uit te bouwen. Naast Uma Thurman spelen Minnie Driver en Anthony Edwards mee. Actrice Jodie Foster verschijnt ook even in beeld.

Dat lijkt echter geen kijkers te lokken, want tijdens het openingsweekend in Groot-Brittannië bezochten slechts 12 mensen 'Motherhood' in de filmzalen. De filmstudio investeerde maar liefst 5 miljoen dollar in de prent maar of het die kosten zal terugverdienen, blijft de vraag.

Het is nog niet bekend of 'Motherhood' in de Belgische filmzalen te zien is. Bekijk alvast de trailer door op de foto te klikken  (br.vandaag.be)


27-03-2010 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson gebruikte blekende huidcrème

Michael Jackson gebruikte blekende huidcrème

Klik op de foto om 'Earth Song' te beluisteren






De overleden zanger Michael Jackson gebruikte blekende huidcrème. Dat blijkt uit de huiszoeking die na zijn controversiële dood werd uitgevoerd.

De Amerikaanse zanger leed al jaren aan vitiligo, een ziekte waarbij de huidpigmenten vernietigd worden. In zijn woning werden 19 flesjes hydroquinone en 18 flesjes Benoquin, beide blekende huidcrèmes, gevonden. Deze worden vaak voorgeschreven aan mensen met vitiligo om de huid rond de aangetaste zones te bleken.




27-03-2010 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!