Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris loopt in nachtclub Hollywood blauwtje bij Cristiano Ronaldo

Paris loopt in nachtclub Hollywood blauwtje bij Cristiano Ronaldo

Om In Jail te bekijken druk op de foto.

.
Paris Hilton is er niet de vrouw naar ergens gras over te laten groeien. Dat bewees de socialite vannacht nog maar eens, toen ze in een nachtclub in Hollywood niemand minder dan Cristiano Ronaldo probeerde te versieren. De stervoetballer van Manchester United had het maandag nog maar pas uitgemaakt met zijn Spaans lief Nereida Gallardo. 'C-Ron' zou niet ingegaan zijn op de avances van Paris, die nochtans zelf samen is met de rocker Benji Madden.

Versieren
De 23-jarige Ronaldo, met een enkelblessure enkele maanden in de lappenmand, vertoefde in de States voor een zakenreisje. Toen de Portugees dinsdagnacht de trendy club 'Villa' opzicht, kreeg hij al snel ene Paris Hilton (25) over zich heen. "Van het moment dat Ronaldo zijn entree maakte, trok Paris al naar zijn privé-tafeltje", aldus een bron in Britse tabloid 'Daily Mail'. "Ze drukt al snel haar boezem tegen de voetballer aan en probeerde hem duidelijk te versieren. Ronaldo van zijn kant was alles behalve geïnteresseerd en keerde al snel zijn rug naar Paris."

Low profile
Ronaldo, die nochtans op krukken loopt, had volgens de getuige de vrouwen in de nachtclub maar voor het uitkiezen. "Hij genoot duidelijk van de aandacht. Alle vrouwen keken naar hem. Toch hield hij zich opvallend 'low profile' en was hij zelf niet op de versiertoer. Hij zat gewoon in een hoekje met een vijftal vrienden een wodka-cola te drinken."

Glamoureuze assistente
Eerder op de dag bevond Ronaldo zich met een negental zakenlui in het steakrestaurant STK in Hollywood. "Hij is duidelijk in LA voor zaken", weet de 'Daily Mail'. "Hij zag er erg serieus uit en praatte de hele tijd met mannen in pak." Wel was 'C-Ron' in het gezelschap van een glamoureuze persoonlijke assistente, die hem hielp tijdens de verplaatsingen op krukken.

17-07-2008 om 12:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stone Ron Wood in afkickkliniek

Rolling Stone Ron Wood in afkickkliniek

Om Ron Wood te bekijken druk op de foto.

.
Ron Wood is opgenomen in een ontwenningskliniek. De gitarist van de Rolling Stones wordt behandeld wegens een alcoholverslaving.

Het is niet de eerste keer dat Wood wordt behandeld voor een verslaving. Zes jaar geleden werd hij voor enige tijd in een kliniek opgenomen. In 1975 kreeg Wood een plastic tussenschot in zijn neus geplaatst na een jarenlange cocaïneverslaving.

17-07-2008 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendarische gitaar Jimi Hendrix onder de hamer

Legendarische gitaar Jimi Hendrix onder de hamer

Om All Along The Watchtower te bekijken druk op de foto.


.
De gitaar die Jimi Hendrix tijdens een optreden in Londen in 1965 in brand stak, wordt later dit jaar geveild. Ze wordt geschat op 500.000 pond (631.000 euro).

De beruchte gitaarverbranding vond plaats in de Finsbury Astoria. Hendrix overgoot zijn 1965 Fender Stratocaster met aanstekervloeistof en stak ze in brand. Dat liep enigszins mis, want de legendarische gitarist moest met lichte brandwonden naar het ziekenhuis. Zijn gitaar werd door zijn crew 'gered'. Het instrument belandde uiteindelijk bij zijn woordvoerder Tony Garland, die de gitaar in de garage van zijn ouders bijhield. Daar werd ze vorig jaar door een neef van Garland gevonden.

Tijdens de veiling zullen nog andere rockmemorabilia onder de hamer gaan, waaronder een notitieboekje van Jim Morrison met zijn laatste gedichten.

17-07-2008 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes keert terug naar eerste liefde

Katie Holmes keert terug naar eerste liefde

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/katie-holmes-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Katie Holmes keert terug naar haar eerste grote liefde: de tv. De vrouw van Tom Cruise zal een gastrolletje spelen in de tv-serie Eli Stone. De 29-jarige actrice mag er haar dans- en zangtalent tentoonspreiden. Dat heeft een uitvoerend producent van het programma onthuld. Over de verhaallijn van de aflevering waarin Holmes te zien is, wilde Greg Berlanti, een van de bedenkers van de serie niets loslaten.

Berlanti
De serie van het Amerikaanse tv-netwerk ABC draait om een advocaat, gespeeld door Jonny Lee Miller, die plots blijkt te beschikken over voorspellende gaven. Berlanti is geen onbekende van de 29-jarige Holmes. Hij werkte als producent mee aan de tienerserie Dawson's Creek, waarin de brunette tussen 1998 en 2003 de rol speelde van Joey Potter.

Eén telefoontje was dan ook voldoende. "Ik smeekte bij haar en ze zei: 'dat zou ik fantastisch vinden'", stelt de televisiemaker. Berlanti omschrijft de vrouw van filmster Tom Cruise als 'een fantastische actrice en een goede vriendin'.

Weinig geacteerd
Katie Holmes zette met de komst van haar dochtertje Suri (2) het acteren op een laag pitje. Begin dit jaar was ze nog te zien met Diana Keaton en Queen Latifah in de komedie "Mad Money". In de herfst staat ze op de planken van Broadway in het stuk "All my sons" van Arthur Miller.

17-07-2008 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Mena Suvari verloofd

Actrice Mena Suvari verloofd

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mena-suvari-2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Mena Suvari is verloofd met muziekproducent Simone Sestito, die haar tijdens een vakantie op Jamaica om haar hand heeft gevraagd. Dat heeft een woordvoerder van de actrice bevestigd in het Amerikaanse tijdschrift People.

De 29-jarige Suvari, bekend van haar rol in 'American beauty', leerde haar toekomstige echtgenoot vorig jaar kennen tijdens het Toronto International Film Festival. Wanneer de huwelijksceremonie zal plaatsvinden, is niet bekendgemaakt. "Ze nemen de tijd om het huwelijk voor te bereiden", meldt een anonieme bron. "Ze hebben geen haast."

Suvari is te zien geweest in films als 'American pie' en 'Domino' en de tv-serie Six Feet Under.

17-07-2008 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tatyana Storm
Tatyana Storm
Om Laat Me Vrij te bekijken druk op de foto.

.

17-07-2008 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomerse regenbui
Zomerse regenbui

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kar1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

jij bent een zomerse
regenbui
die mijn ziel schoonspoelt
de rijzende ster
uit het oosten
jij bent een zandkorrel
in de woestijn
geen is eender
jij bent de smaakmaker
in mijn soep
heet geserveerd
ben jij het lekkerst
jij bent de jus
in mijn prakkie eten
de kersen in de vla
jij bent de dag de morgen
jij bent de kille nacht
waarin ik mijn ziel
blootleg
mijn diepste geheimen
met jou dee

17-07-2008 om 01:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
16-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewonden na vechtpartij tijdens concert Nelly Furtado

Gewonden na vechtpartij tijdens concert Nelly Furtado

Om Forca te bekijken druk op de foto.

.
Het concert van Nelly Furtado in Moskou is uitgedraaid op een vechtpartij waarbij enkele gewonden vielen. Tijdens het concert zondag probeerde de Russische rapper Timati op het podium te raken voor een gepland duet met Furtado. Zaalverantwoordelijken weigerden Timati echter toegang tot het podium, waarop de securitymensen van Furtado betrokken raakten in een hevige discussie. Die draaide uit op een vechtpartij waarbij wel twintig mensen met elkaar op de vuist gingen. Fans raakten bespat met bloed en Timati schoot er een tand bij in.


"Ik weet wie hier achter zat, en die krijgt zijn verdiende loon", sprak Timati stoer, doch een beetje lispelend. Timati is in Rusland een grote ster. Hij is eigenaar van een club en een platenlabel. Een woordvoerder van de zaal verklaarde: "We kregen pas op het allerlaatste moment het bericht dat Timati zou optreden met Furtado. Ik heb het bevel gegeven hem niet op het podium te laten".

16-07-2008 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba presenteert pasgeboren dochter

Jessica Alba presenteert pasgeboren dochter

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jessica-alba-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Jessica Alba toont haar pasgeboren dochter Honor Marie op de cover van het Amerikaanse tijdschrift OK!. Op de foto ligt het meisje, dat al een flinke bos donker haar heeft, tegen de borst van haar moeder te slapen. In het blad, dat later deze week in de winkel ligt, weidt de 27-jarige actrice uit over de wonderen van het moederschap.

Miljoen euro
Showbizzsite TMZ meldde eerder dat Alba, die begin vorige maand beviel van Honor Marie, bijna een miljoen euro heeft ontvangen voor de foto's. De jongste tijd is de discussie over de handel in babyfoto's van beroemde personen weer opgelaaid. Zo toonden dit jaar sterren als Nicole Richie, Christina Aguilera en Jamie Lynn Spears hun kindjes op de covers van bladen als OK! en People.

De foto's van de pasgeboren tweeling van Angelina Jolie en Brad Pitt zouden weleens een record kunnen vestigen. Naar verluidt zijn voor de kiekjes al bedragen geboden van meer dan zeven miljoen euro. Nicole Kidman, die onlangs beviel van dochter Sunday Rose, heeft laten weten dat babyfoto's van haar dochter niet te koop zijn.

16-07-2008 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kournikova kreeg geen nieuwe borsten

Kournikova kreeg geen nieuwe borsten

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/anna-kournikova.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Anna Kournikova ging verbaal in de tegenaanval. Het vriendinnetje van Enrique Iglesias is de geruchtenstroom over haar uiterlijk beu en ontkent dat ze een borstvergroting onderging. "Ik heb geen borstvergroting laten uitvoeren en ik kreeg ook geen botoxbehandeling", aldus Kournikova.

En ze ging door op haar elan. "Ik ben ook nog niet getrouwd en ben ook niet zwanger. Nog iets?!", aldus Kournikova. "Ik ben zelf wel veranderd en dat is mensen al opgevallen maar dat is toch normaal. Mensen groeien en het zou jammer zijn als ik niet zou evolueren", besluit de babe.

16-07-2008 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton wil stoppen met drank en drugs

Paris Hilton wil stoppen met drank en drugs

Om Nothing In This World te bekijken druk op de foto.

.
Paris Hilton wil haar prachtbestaan als fuifbeest met drank en drugs opgeven en daar heeft ze een goede reden voor. De blondine wil zwanger worden. Hilton is jaloers op haar vriendinnetje Nicole Richie. Sinds de dochter van zanger Lionel mama geworden is, kan ze op meer aandacht rekenen dan Hilton en dat vindt Paris niet fijn. De oplossing voor haar levensgroot probleem is dus simpel: een kind maken met haar vriendje en Good Charlotte rocker, Beji Madden. Pittig detail, zijn broer, Joel is de vader van Nicole's baby, schrijft The Sun.

16-07-2008 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Billie Jean beste dancenummer

Billie Jean beste dancenummer.

Om het nummer te bekijken druk op de foto.

.
Het nummer 'Billie Jean' van Michael Jackson is door luisteraars van BBC Radio 2 verkozen tot beste danceplaat aller tijden. 'I feel love' van Donna Summer staat op de tweede plaats van de top tien, zo meldt BBC News. Soullegende James Brown staat op nummer drie met 'Get up (I feel like being a) sex machine'.

Op de vierde plaats staat 'Strings of life' van Rhythim is Rhythim, een pseudoniem van Derrick May, één van de deejays die in Detroit mee aan de bakermat van de techno stond. Verder in de lijst: Alison Limerick met het nummer 'Where love lives' en Soul II Soul. Ook een andere Detroitgrootheid, Kevin Saunderson, staat als Inner City in de lijst van de Britse radiozender.

Jackson scoorde met 'Billie Jean' in 1983 een wereldwijde hit. De Amerikaanse superster mocht twee Grammy Awards in ontvangst nemen voor het lied, dat hij schreef en coproduceerde. (novum/mvdb)

De volledige top tien
1. Billie Jean - Michael Jackson (1983)
2. I Feel Love - Donna Summer (1977)
3. Get Up (I Feel Like Being A) Sex Machine - James Brown (1970)
4. Strings Of Life - Rhythim Is Rhythim (1987)
5. Where Love Lives - Alison Limerick (1994)
6. Keep On Movin' - Soul II Soul (1989)
7. Can You Feel It - Fingers Inc. (1988)
8. Big Fun -Inner City (1988)
9. Theme From S'Express - S'Express (1988)
10. Key To My Happiness- The Charades (1966)

16-07-2008 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loes Van Den Heuvel: "Geen borstkanker, slechts gezwel verwijderd"

Loes Van Den Heuvel: "Geen borstkanker, slechts gezwel verwijderd"

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/loes-van-den-heuvel.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Loes Van Den Heuvel spreekt tegen dat ze borstkanker heeft. Het weekblad Story pakte gisteren uit met dat nieuws, de VRT bevestigde later op de dag dat ze een zware chemokuur zou moeten ondergaan. Van Den Heuvel zelf zegt dat ze een cyste liet verwijderen uit de borst. Van chemo is geen sprake.

'Carmen Waterslaeghers' uit FC De Kampioenen haalt in een mail uit naar Story. "Het is betreurenswaardig dat door dit soort artikel vele mensen, fans, familie en vrienden zich momenteel onterecht zorgen maken."

16-07-2008 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jimmy Cliff
Jimmy Cliff
Om You Can Get It If You Really Want te bekijken druk op de foto.

.
Jimmy Cliff (Saint Catherine, 1 april 1948 als James Chambers) is een Jamaicaanse reggaezanger. Hij is vooral bekend van de hits Wild world en Reggae night.

Jimmy Cliff werd op 1 april 1948 in het Jamaicaanse Saint Catherine geboren als James Chambers. Op 14-jarige leeftijd verhuist hij naar de hoofdstad Kingston om een muzikale carrière op te bouwen. Daar neemt hij zijn artiestennaam "Jimmy Cliff" aan. Hij brengt twee singles uit die weliswaar niet succesvol zijn, maar hem wel in contact brengen met zijn ontdekker: Derrick Morgan. Hij brengt hem in contact met Leslie Kong. Hij produceert Cliffs single Dearest Beverley. Het nummer wordt een succes op Jamaica en Kong besluit na dit succes een eigen platenlabel op te richten: Beverley's. De samenwerking klikt goed en Kong blijft de platen van Jimmy Cliff produceren tot zijn dood in 1971. Andere nummers die Jimmy Cliff in deze periode opneemt, zijn onder andere Hurricane Hattie en Miss Jamaica. Buiten Jamaica blijven deze nummers onbekend.

In 1964 wordt Jimmy Cliff samen met Byron Lee & the Dragonaires uitgenodigd mede zijn land te vertegenwoordigen op de Wereldtentoonstelling in New York. De wereldwijde interesse in ska, waarop de organisatoren gehoopt hadden, bleef uit, maar de film This Is Ska die werd opgenomen, kwam onder de aandacht van het hoofd van Island Records, Chris Blackwell. Hij nodigde Cliff uit om zich in Engeland te vestigen en bood hem een platencontract aan. In 1966 verhuisde hij naar Londen. Zijn eerste grote succes buiten Jamaica kwam echter pas in 1968 toen hij met het nummer Waterfall een songfestival in Brazilië won.

Een jaar later volgt zijn wereldwijde doorbraak met Wonderful world, beautiful people. Hij is daarmee naast Desmond Dekker één van de eerste artiesten die de wereld kennis laten maken met reggae. In veel landen levert dit nummer zijn eerste hit op, ook in de Verenigde Staten. De opvolger Vietnam doet het daar vanwege het politieke karakter ervan, een stuk slechter. Het nummer wordt wel geprezen door Bob Dylan, die het het beste protestlied dat hij ooit gehoord heeft, noemt. In Nederland wordt Sufferin' in the land ook nog een klein hitje.

De Cat Stevens-cover Wild world betekent in 1970 voor Jimmy Cliff voorlopig zijn laatste grote internationale hit. In die zelfde tijd scoort Desmonds Dekker een grote hit met You can get it if you really want, dat oorspronkelijk van Jimmy Cliff is. Hoewel Cliff na deze nummers nog wel populair blijft in Nederland en Vlaanderen, heeft hij in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk tot 1994 geen hits meer. Hij verwierf nog wel bekendheid als hoofdrolspeler in de Jamaicaanse film The Harder They Come uit 1972. Het duurde tot 1975 voordat deze film bekend werd bij groter publiek. De soundtrack van de film was voor het grootste deel gevuld met nummers die door Jimmy Cliff werden gezongen. Ondanks het succes van de film, heeft hij geen vast carrière als acteur kunnen opbouwen.

Na nog een paar albums te hebben uitgebracht, maakte Jimmy Cliff, die inmiddels tot de Islam bekeerd was, midden jaren 70 een reis naar Afrika, op zoek naar zijn wortels. Na zijn terugkomst pakte hij de draad weer op. Begin jaren 80 vormde hij de groep Oneness die hem begeleidde bij concerten. In deze periode heeft Cliff een comeback in Nederland en Vlaanderen. In 1983 bereikte zijn Treat the youths right de hitparade. Het nummers was al erg populair in de Caraïben en wist dat dankzij een videoclip in Nederland ook te worden. Na dat nummer volgden nog Reggae night, Sunshine in the music en We all are one, afkomstig van de albums Special en The power and the glory. Hij werkte veel samen met oud-Wailer Peter Tosh en Kool & the Gang. Verder verzorgde hij in 1984 een optreden op Pinkpop en kreeg hij in 1986 een Grammy Award voor beste reggaealbum voor de lp Cliff Hanger. Datzelfde jaar speelde hij naast Robin Williams en Peter O'Toole in de komische film Club Paradise. Van deze film zong hij ook het titellied.

In de jaren 90 scoorde hij nog twee keer een hit met een lied uit een film. In Amerika en Engeland stond hij in 1993 na 23 jaar weer in de hitparade met de Johnny Nash-cover I can see clearly now. Dit nummer was afkomstig uit Cool Runnings, de film over het Jamaicaanse bobteam dat in 1988 aan de Olympische Winterspelen meedeed. In 1995 zong hij samen met Zuid-Afrikaanse muzikant Lebo M het nummer Hakuna Matata uit de Disneyfilm The Lion King. Dat nummer bereikte de elfde plaats in de Nederlandse Top 40 en de 46e in de Ultratop 50.

Hoewel Jimmy Cliff uit de schijnwerpers is verdwenen, maakt hij nog steeds muziek. Op zijn laatste album Black magic uit 2004 zingt hij onder andere duetten met Sting, Annie Lennox en Wyclef Jean. Op het album staan vooral nummers van zijn vorige album Fantastic plastic people uit 2002, maar dan in een elektronisch jasje, in plaats van reggae. Op dit album staat ook een duet met de in 2002 overleden Clash-zanger Joe Strummer, van wie dit één van zijn laatste opnames was.


16-07-2008 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Detroit Emeralds
Detroit Emeralds
Om Feel The Need te beluisteren druk op de foto.

.

16-07-2008 om 10:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alleen als je zelf wil
Alleen als je zelf wil

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/maria-furtwangler21024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

alleen als je zelf wil

kan je de wereld een andere naam geven

 

vervaagt stukje bij stukje het verleden

krijgt het een plaatsje, buiten de poort

 

het hek staat open waneer jij dat wil

je verdriet komt binnen op tijden

dat je eraan toe bent het te verwerken

 

loop je hoofd leeg tussen gras en bomen

langs vennen, over de heide, kijk naar

de lucht en hoor de vogels zingen

 

telkens komen er nieuwe wolken

eens zal hij egaal stralend blauw zijn

op een zwoele zomeravond vind je het

zomaar, de dag dat jij het accept

15-07-2008 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 Unlimited plant reünie

2 Unlimited plant reünie

Om No Limit te bekijken druk op de foto.

.
De originele bandleden van 2 Unlimited Anita Doth en Ray Slijngaard hebben plannen voor een reünie. Volgens het management van Doth staat het plan nog in de kinderschoenen. De twee leden van de succesvolle Nederlandse danceformatie, die elkaar al jaren niet meer hadden gesproken, zijn in ieder geval weer 'on speaking terms'.

Grote show
Het initiatief komt van Slijngaard. "Inmiddels hebben ze een aantal keren met elkaar gegeten en voorzichtig gesproken over een reünie", legt de manager van Doth uit. "Het moet een grote show worden met dansers en alles erop en eraan. Anders doen we het niet. Ook moeten we een licentie afsluiten voor de naam 2 Unlimited met de eigenaren."

Belgisch idee
Het project en de naam 2 Unlimited werd in 1991 bedacht door de Belgische producers Jean-Paul De Coster en Phil Wilde. Het danceduo scoorde ruim vijf jaar lang internationaal hits met liedjes als 'No limit', 'Twilight zone' en 'The real thing'. Anita en Ray stopten twaalf jaar geleden vanwege ruzie en zakelijke en muzikale meningsverschillen. De Coster en Wilde bliezen twee jaar later met de zangeressen Romy van Ooijen en Marion van Iwaarden de groep nieuw leven in, zonder succes.

15-07-2008 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine Zeta-Jones roept vrouwen op slim én sexy te zijn


Catherine Zeta-Jones roept vrouwen op slim én sexy te zijn

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/catherine-zeta-jones.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
We kunnen niets anders dan haar groot gelijk geven: Catherine Zeta-Jones (38) roept vrouwen op om tegelijk aantrekkelijk en intelligent te zijn.

Geen muffe voorgevel
"Intelligente vrouwen moeten hun vrouwelijkheid aanvaarden en tonen in plaats van zich te verstoppen achter een muffe façade. Ik zag er vroeger ook zo slonzig mogelijk uit, omdat ik niet geloofde dat je als vrouw tegelijk aantrekkelijk en slim kan zijn. Ik ben een grote feministe, maar dat wil nog niet zeggen dat je er moet bijlopen alsof het je niet kan schelen of mensen je al dan niet aantrekkelijk vinden. Je kan slim, intelligent én aantrekkelijk zijn. Voor anderen, maar ook voor jezelf". Three cheers for Catherine!

15-07-2008 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna doet alles om huwelijk te redden

Madonna doet alles om huwelijk te redden

Om Material Girl te bekijken druk op de foto.

.
De Amerikaanse popster Madonna stelt alles in het werk om haar huwelijk met filmregisseur Guy Ritchie te redden. Dat heeft haar broer Cristopher Ciccone gezegd in het tv-programma Good Morning America.

Madonna's broer sprak over het boek dat hij schreef over de succesvolle carrière van zijn zus. 'Life With My Sister Madonna' ligt vanaf dinsdag in de Amerikaanse boekenwinkels.

In het boek openbaart Ciccone details over het seksleven van zijn zus en haar omgang met Hollywood-sterren zoals Sean Penn, Bruce Willis en Gwyneth Paltrow.

15-07-2008 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Heath Ledger woont première 'The Dark Knight' bij

Familie Heath Ledger woont première 'The Dark Knight' bij

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/heath-ledger.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De familie van Heath Ledger heeft maandagavond de première van 'The Dark Knight' bijgewoond. Zus Kate, vader Kim en zijn vrouw en moeder Sally en haar man waren vanuit Australië naar New York gekomen om de acteur te zien in zijn laatste rol als The Joker in de Batman-film. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De familie ontweek de rode loper bij aankomst bij het theater. Na afloop van de film stak vader Kim zijn duim in de lucht toen hem werd gevraagd wat hij van de film vond.

"Hoogtepunt van de film"
Collega-acteurs uit de film grepen de première aan om Ledger te herdenken. "Werken met Heath was geweldig", vertelde Christian Bale, die Batman speelt in de film. "Hij is het hoogtepunt van de film en dat zeg ik graag. Hij is een geweldig talent en creëerde een Joker die zal uitgroeien tot een klassieker."

Michael Caine, die butler Alfred Pennyworth speelt, roemde de 'intensiteit en wreedheid van zijn acteerspel'. "Maar als we dan tussen de opnamen even gingen zitten, was hij volstrekt normaal", herinnerde de 75-jarige acteur zich. "We dronken een kopje koffie en als ze dan weer klaar voor ons waren, was hij meteen weer The Joker. Zij energie was verbazingwekkend. Hij heeft de beste boef neergezet die ik ooit heb gezien."

15-07-2008 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!