NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent mag met zoon op vakantie

50 Cent mag met zoon op vakantie

Om Candy Stop te bekijken druk op de foto.

.
50 Cent mag met zijn zoontje op vakantie. De 33-jarige rapper moest gisteren aan een rechter om toestemming vragen om zoonlief Marquise volgende maand mee op een tripje te nemen. Een drugstest moest uitwijzen dat 50 Cent clean is. Dat bleek het geval te zijn.

Huis van ex platgebrand
Curtis James Jackson, zoals 50 Cent eigenlijk heet, en zijn ex-vriendin Shaniqua Tompkins zijn sinds mei in een rechtszaak verwikkeld over een brand die het huis van Tompkins in de as legde. Volgens haar zit de rapper, op wiens naam het huis stond, achter de brandstichting. Sindsdien houdt zij de bij haar wonende Marquise bij hem weg.

Moordpoging op zoon
Volgens de vrouw zou de rapper de anderhalf miljoen euro kostende villa tien jaar geleden aan haar beloofd hebben. Eerder dit jaar spande Tompkins een rechtszaak tegen haar ex-vriend aan om het huis in haar bezit te krijgen. De vrouw beweert dat hij hierdoor boos op haar is en dat hij haar en haar zoon zou willen vermoorden.

19-07-2008 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni op drie in Franse albumlijst

Carla Bruni op drie in Franse albumlijst

Om L'amour te bekijken druk op de foto.

.
Het nieuwste album van Carla Bruni is in haar thuisland Frankrijk binnengekomen op de derde plaats van de nationale hitlijst. Van de plaat 'Comme si de rien n'était', die een week geleden uitkwam, zijn in de eerste twee dagen ruim veertienduizend exemplaren verkocht.

In de Franse albumlijst wordt de vrouw van president Nicolas Sarkozy slechts voorafgegaan door de Britse band Coldplay en de Franse popartiest Laurent Voulzy, die respectievelijk op de eerste en tweede plaats staan.

Het debuutalbum van het voormalig fotomodel, 'Quelqu'un m'a dit', werd in 2002 een grote hit. De plaat ging twee miljoen keer over de toonbank en kreeg lovende recensies. Vorig jaar bracht Bruni haar tweede cd uit, 'No promises', dat Engelstalige liedjes bevat.

Bruni liet eerder weten dat ze geen concerten zal geven zolang haar echtgenoot president van Frankrijk is. Wel zal ze 'Comme si de rien n'était' promoten door middel van televisieoptredens. Bruni en Sarkozy trouwden in februari, na een veelbesproken romance

19-07-2008 om 17:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie verlaat ziekenhuis met tweeling

Angelina Jolie verlaat ziekenhuis met tweeling

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Amerikaanse actrice Angelina Jolie heeft vandaag de Fondation Lenval in Nice verlaten, waar ze een week geleden van een tweeling is bevallen. Dat heeft het ziekenhuis bekendgemaakt. Jolie vertrok om 04.00 uur, zonder medeweten van de fotografen die al dagen op haar vertrek zitten te wachten.

De actrice en de tweeling Knox Léon en Vivienne Marcheline, een jongen en een meisje, stellen het volgens het ziekenhuis goed. Jolie en haar partner Brad Pitt hebben nu samen zes kinderen. Naast de tweeling gaat het om hun tweejarige dochter Shilih en drie geadopteerden kinderen: de zesjarige Maddox, de vierjarige Pax en de driejarige Zahara.

19-07-2008 om 17:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Batman-film breekt nachtelijk record

Nieuwe Batman-film breekt nachtelijk record

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/batman.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Dat Batman meester is van de nacht bleek donderdag, toen de nieuwste film over de superheld in de Verenigde Staten de bioscoopkassa's deed rinkelen. 'The Dark Knight', die vanaf middernacht te zien was, bracht diezelfde nacht ruim elf miljoen euro op.

Daarmee verbreekt de actiefilm het record van 'Star wars episode III: the revenge of the Sith', die in 2005 in één nacht meer dan tien miljoen euro in het laatje bracht.

Uitverkocht
Het ziet er niet naar uit dat de hype rond 'The Dark Knight' binnen korte tijd zal afzwakken. In de Verenigde Staten zijn in de voorverkoop al vele voorstellingen uitverkocht.

Zesde film
'The Dark Knight' is de zesde film over superheld Batman. Na hoofdrollen voor Michael Keaton, Val Kilmer en George Clooney, neemt acteur Christian Bale voor de tweede keer de honneurs waar.

Hij was in 2005 ook al te zien in 'Batman begins'. 'The Dark Knight' heeft veel extra publiciteit gegenereerd doordat het de laatste film is waarin wijlen Heath Ledger te zien is. Hij speelt de rol van The Joker.

19-07-2008 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlize Theron dolblij met ring van vriendje

Charlize Theron dolblij met ring van vriendje

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/charlize_theron_137.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Charlize Theron en Stuart Townsend hebben ringen uitgewisseld. De actrice hecht er veel waarde aan. "Ik draag zijn ring als teken van liefde voor hem", aldus de actrice.

"Het is geen verlovingsring maar met het uitwisselen van ringen willen we onze verbondenheid benadrukken. Ik draag zijn ring altijd want Stuart is buitengewoon. Ik kan me niet inbeelden dat ik iemand anders liever zou zien", besluit Theron.

19-07-2008 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oud-drummer Guns N' Roses gearresteerd wegens drugbezit

Oud-drummer Guns N' Roses gearresteerd wegens drugbezit

Om November Rain te bekijken druk op de foto.

.
Drummer Steven Adler, die in de jaren tachtig deel uitmaakte van Guns N' Roses, is gearresteerd op verdenking van drugsbezit. De 43-jarige muzikant is vanochtend vroeg aangehouden in een huis in Hollywood, waar hij voor onrust zou hebben gezorgd.

Adler werd meegenomen naar het politiebureau op verdenking van drugsbezit en openbare dronkenschap. De borgsom werd vastgesteld op 28.000 euro.

Adler heeft een geschiedenis van drugsgebruik. Hij maakte van 1985 tot 1990 deel uit van Guns N' Roses, maar werd de laan uitgestuurd.

19-07-2008 om 11:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paper Lace
Paper Lace
Om The Night Chicago Died te bekijken druk op de foto.

.

19-07-2008 om 10:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onuitwisbaar
Onuitwisbaar

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/thora601024x768-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 Sinds jij terug bent besef ik weer
Dat ik het nog steeds niet kan loslaten
Dat mijn opgekropte emoties
Voor eeuwig bij me blijven.

Herinneringen waarvan ik dacht
Dat ik ze nu wel achter mij kon laten
Blijven me nog steeds achtervolgen
En ik wil het niet meer

Ik wil de pijn niet herbeleven
Zou het verleden willen vergeten
Leven voor de toekomst
Een nieuw begin

Maar ik vind geen manier
Om de dingen los te laten
Geen weg om in te slaan
En opnieuw te beginnen

Mijn leven is een herhaling
van al de pijn die ik heb gevoeld
En ik kan wel huilen
Maar dat wist het verleden niet

19-07-2008 om 00:04 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
18-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezittingen James Brown geveild

Bezittingen James Brown geveild

Om I Feel Good te bekijken druk op de foto.

.
Een veiling van eigendommen van James Brown bij Christie's in New York heeft ruim 540.000 euro opgebracht. In totaal werden 320 voorwerpen geveild. Dit tot grote teleurstelling van de familie en voormalige zaakwaarnemers van de overleden soullegende, die via de rechter tevergeefs probeerden de veiling tegen te gaan.

Dure armband
Grote bedragen werden geboden voor een zwarte satijnen cape, die verkocht werd voor dertigduizend euro, en voor een medische armband die vermeldde dat hij diabeticus was en allergisch voor penicilline. De armband werd voor ruim twintigduizend euro gekocht door Paul Shaffer, leider van het huisorkest van de talkshow van David Letterman. Een gedicht dat bokslegende Mohammed Ali voor Brown schreef leverde ruim vijftienduizend euro op.

Grote schulden
Brown, die in december 2006 op 73-jarige leeftijd overleed, liet een enorme belastingschuld achter. De opbrengst van de veiling wordt gebruikt voor het afbetalen van zijn schulden.

"Alles weg"
Familie en voormalige zaakwaarnemers stelden een lijst op met spullen die ze graag hadden willen behouden, maar volgens Deanna Brown, een van de dochters van de soullegende, zonder resultaat. "Aan het einde van de dag was alles weg", zei ze in een Amerikaanse radioshow.

18-07-2008 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevrijdingsactie Ingrid Betancourt verfilmd

Bevrijdingsactie Ingrid Betancourt verfilmd

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/betancourt2_201957a.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De spectaculaire actie waarmee Ingrid Betancourt en veertien andere gijzelaars werden bevrijd, wordt verfilmd. Het filmvakblad Variety maakte vandaag bekend dat productiemaatschappij Screen Gems een film gaat maken over de Colombiaanse politica. De 46-jarige Betancourt werd ruim twee weken geleden bevrijd, na ruim zes jaar gevangen te zijn gehouden door de Colombiaanse guerrillagroepering FARC.

Exclusieve beelden
'Operation Checkmate' moet een spannend verhaal worden, vanuit het perspectief van de militairen die de bevrijdingsactie leidden. Zij infiltreerden in de FARC en gaven de gegijzelden uiteindelijk hun vrijheid terug. De reddingsactie, waarbij de militairen de gevangenen met een list ophaalden in een helikopter en hun bewakers in de lucht overmeesterden, haalde het nieuws over de hele wereld.

Het filmblad meldt dat de Colombiaanse regering zijn medewerking verleent aan 'Operation Checkmate'. De filmmakers zouden toegang krijgen tot nooit eerder vertoond beeldmateriaal van RCN, een Colombiaans televisienetwerk.

18-07-2008 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez wordt triatleet

Jennifer Lopez wordt triatleet

Om Ain't It Funny te bekijken druk op de foto.

.
Mama J-Lo wil haar overtollige zwangerschapskilo's kwijt en kiest voor de harde weg. De latinobabe traint voor haar eerste triatlon. Ze gaat dus zwemmen, fietsen en lopen. Lopez beviel in februari van de tweeling Max en Emme. "Jennifer neemt in oktober deel aan een triatlon", verklapt haar fiere echtgenoot Marc Anthony.

"Ik steun haar, ik heb haar grootste supporter." Intussen raakte ook bekend dat Lopez haar tweeling geen twee keer dezelfde kleren aantrekt. Haar oogappels dragen elke dag een nieuw pakje. "Jennifer ging wel heel gul in op een vraag of ze kledij wilde schenken aan een goed doel. Ze bood ook kleren aan van haar tweeling en zei dat ze haar bengels elke dag in het nieuw steekt", verklapt een loslippige.

18-07-2008 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloom en Kerr niet uit elkaar

Bloom en Kerr niet uit elkaar

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/miranda-kerr.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De familie van Miranda Kerr ontkent dat het model haar relatie met Orlando Bloom opgegeven heeft. Volgens vrienden van Kerr was de schone in de armen van haar ex gevlucht maar daar is volgens mama Kerr niets van aan.

De Kerr's zijn duidelijk. Dochterlief en Bloom zijn nog altijd samen en zegt moeder Kerr: "Ik weet dat bekende mensen in de spots staan maar wat er over hen verteld wordt, is soms onwaarschijnlijk!"

18-07-2008 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Garner is zwanger

Jennifer Garner is zwanger

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-garner.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het Hollywoodkoppel Ben Affleck en Jennifer Garner verwachten hun tweede kindje. Victor Garber kon niet langer zwijgen en bevestigt de geruchten.

Eerder deze maand wilde de woordvoerder van Affleck het nieuws niet bevestigen maar Garber is duidelijk. "Ja, Jennifer is zwanger", zegt hij over zijn collega. Volgens een bron is de knappe actrice al vijf maanden zwanger. "Ze twijfelt nog of ze nu al wil weten of het jongen of meisje wordt", zegt de bron. Garner beviel in december 2005 van Violet.

18-07-2008 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Notting Hillbillies
Notting Hillbillies
Om Your Own Sweet Way te bekijken druk op de foto.

.

18-07-2008 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen zijn bedrog
Dromen zijn bedrog

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Holly-Weber-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

deze nacht
was ik ergens
ik weet niet  juist  waar
en ik weet ook niet wie
die andere persoon  was
 
toch weet ik
dat ik aan het  dromen was
de realiteit  is anders
dan in mijn  droom
 
jij kwam dichter  en dichter
je mond dicht bij de mijne
je ogen spraken boekdelen
plots trok je terug
en werd ik wakker
 
wat  deze droom
te maken  heeft
zal ik nooit  begrijpen
ook niet wie jij was
want jammer genoeg
zijn dromen bedrog

18-07-2008 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham vindt zichzelf maar gewoontjes

Victoria Beckham vindt zichzelf maar gewoontjes

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/victoria-beckham2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Victoria Beckham vindt zichzelf niet buitengewoon aantrekkelijk. "Ik ben een meisje met een normaal uiterlijk, maar ik weet er het beste van te maken", beweert ze in het augustusnummer van het Amerikaanse tijdschrift Allure Magazine. "Ik ben heel gewoontjes."

Anderhalf uur opmaak
De 34-jarige Beckham is een graag geziene gast op rodeloperevenementen. "Het kost me anderhalf uur om mijn haar te doen en mijn make-up bij te werken", verklapt de voormalige Spice Girl, die immer tot in de puntjes verzorgd de deur uitgaat. Posh kiest haar outfits persoonlijk uit. "Ik heb geen stylist, ik doe het allemaal zelf."

Dromen van dochter
Victoria woont sinds een jaar in Los Angeles, waar haar voetballende man David bij Los Angeles Galaxy speelt. Het paar heeft drie zoons, Brooklyn (9), Romeo (5) en Cruz (3). De brunette droomt ervan ooit nog eens een dochter op de wereld te zetten aan wie ze al haar modekennis kan overdragen. "Al is het alleen maar voor alle kleding die ik aan haar kwijt kan", zwijmelt ze. "Dat zou geweldig zijn."

17-07-2008 om 18:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen in het najaar opnieuw op Belgisch podium

Leonard Cohen in het najaar opnieuw op Belgisch podium

Om Hallelujah te bekijken druk op de foto.

.
Leonard Cohen gaf vorige week nog een prachtig optreden in het Brugse Minnewaterpark, en blijkbaar is het contact met het Belgische publiek hem wel bevallen. Op 20 oktober komt hij terug naar België. Dit keer staat hij in Vorst Nationaal.

De setlist van de Canadese bard bestaat momenteel uit een fijne selectie uit zijn hoogstaande oeuvre. Klassiekers als "Bird on a Wire", "Tower of Song", "Hallelujah", "I'm your Man", "Take this Waltz" en "So long, Marianne" zullen ongetwijfeld de revue passeren. Cohen weet zich verzekerd van een uitstekende band die hem begeleidt.

Tickets zijn te koop vanaf morgen/donderdag om 9 uur, via www.sherpa.be of telefonisch op 070/252020.

17-07-2008 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris loopt in nachtclub Hollywood blauwtje bij Cristiano Ronaldo

Paris loopt in nachtclub Hollywood blauwtje bij Cristiano Ronaldo

Om In Jail te bekijken druk op de foto.

.
Paris Hilton is er niet de vrouw naar ergens gras over te laten groeien. Dat bewees de socialite vannacht nog maar eens, toen ze in een nachtclub in Hollywood niemand minder dan Cristiano Ronaldo probeerde te versieren. De stervoetballer van Manchester United had het maandag nog maar pas uitgemaakt met zijn Spaans lief Nereida Gallardo. 'C-Ron' zou niet ingegaan zijn op de avances van Paris, die nochtans zelf samen is met de rocker Benji Madden.

Versieren
De 23-jarige Ronaldo, met een enkelblessure enkele maanden in de lappenmand, vertoefde in de States voor een zakenreisje. Toen de Portugees dinsdagnacht de trendy club 'Villa' opzicht, kreeg hij al snel ene Paris Hilton (25) over zich heen. "Van het moment dat Ronaldo zijn entree maakte, trok Paris al naar zijn privé-tafeltje", aldus een bron in Britse tabloid 'Daily Mail'. "Ze drukt al snel haar boezem tegen de voetballer aan en probeerde hem duidelijk te versieren. Ronaldo van zijn kant was alles behalve geďnteresseerd en keerde al snel zijn rug naar Paris."

Low profile
Ronaldo, die nochtans op krukken loopt, had volgens de getuige de vrouwen in de nachtclub maar voor het uitkiezen. "Hij genoot duidelijk van de aandacht. Alle vrouwen keken naar hem. Toch hield hij zich opvallend 'low profile' en was hij zelf niet op de versiertoer. Hij zat gewoon in een hoekje met een vijftal vrienden een wodka-cola te drinken."

Glamoureuze assistente
Eerder op de dag bevond Ronaldo zich met een negental zakenlui in het steakrestaurant STK in Hollywood. "Hij is duidelijk in LA voor zaken", weet de 'Daily Mail'. "Hij zag er erg serieus uit en praatte de hele tijd met mannen in pak." Wel was 'C-Ron' in het gezelschap van een glamoureuze persoonlijke assistente, die hem hielp tijdens de verplaatsingen op krukken.

17-07-2008 om 12:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stone Ron Wood in afkickkliniek

Rolling Stone Ron Wood in afkickkliniek

Om Ron Wood te bekijken druk op de foto.

.
Ron Wood is opgenomen in een ontwenningskliniek. De gitarist van de Rolling Stones wordt behandeld wegens een alcoholverslaving.

Het is niet de eerste keer dat Wood wordt behandeld voor een verslaving. Zes jaar geleden werd hij voor enige tijd in een kliniek opgenomen. In 1975 kreeg Wood een plastic tussenschot in zijn neus geplaatst na een jarenlange cocaďneverslaving.

17-07-2008 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendarische gitaar Jimi Hendrix onder de hamer

Legendarische gitaar Jimi Hendrix onder de hamer

Om All Along The Watchtower te bekijken druk op de foto.


.
De gitaar die Jimi Hendrix tijdens een optreden in Londen in 1965 in brand stak, wordt later dit jaar geveild. Ze wordt geschat op 500.000 pond (631.000 euro).

De beruchte gitaarverbranding vond plaats in de Finsbury Astoria. Hendrix overgoot zijn 1965 Fender Stratocaster met aanstekervloeistof en stak ze in brand. Dat liep enigszins mis, want de legendarische gitarist moest met lichte brandwonden naar het ziekenhuis. Zijn gitaar werd door zijn crew 'gered'. Het instrument belandde uiteindelijk bij zijn woordvoerder Tony Garland, die de gitaar in de garage van zijn ouders bijhield. Daar werd ze vorig jaar door een neef van Garland gevonden.

Tijdens de veiling zullen nog andere rockmemorabilia onder de hamer gaan, waaronder een notitieboekje van Jim Morrison met zijn laatste gedichten.

17-07-2008 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!