Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderijenverzameling Jef Rademakers te zien in Hermitage

Schilderijenverzameling Jef Rademakers te zien in Hermitage


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Jef-Rademakers.jpg?t=1284659628



De schilderijenverzameling van Jef Rademakers is vanaf 29 oktober te zien in de Hermitage in Sint Petersburg. Dat heeft de voormalige televisiemaker vandaag bekendgemaakt.
 
Het gaat om zeventig werken van Nederlandse en Belgische meesters uit de eerste helft van de negentiende eeuw. De tentoonstelling, 'Door de ogen van de romanticus', vindt plaats in vijf zalen van het beroemde Russische museum.
 
Verschrikkelijk trots
Rademakers is verschrikkelijk trots dat zijn schilderijen tentoongesteld worden in de Hermitage. "Dat is niet alleen bijzonder, maar echt ongelofelijk. Zoiets kun je niet bedenken." Rademakers heeft er 25 jaar over gedaan om de collectie samen te stellen. "Ik had contact met de Hermitage en drie maanden later kwam de conservator bij mij thuis op bezoek." Het Russische museum wilde de collectie graag tentoonstellen. "Ik dacht dat het een grap was, tot de bevestigingsbrief binnenkwam."

"Geen favoriet"
De voormalige programmamaker kan niet zeggen welk schilderij hij het mooist vindt. "Net als met kinderen heb je geen favoriet", zegt Rademakers. "Maar op de schilderijen van Barend Cornelis Koekkoek ben ik wel erg gesteld." De schilderijen van Rademakers zijn tot 6 februari in Sint Petersburg te zien en reizen daarna door naar het Gemeentemuseum in Den Haag en het Museum M in Leuven.



16-09-2010 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna helft ticketwebsites niet in orde

Bijna helft ticketwebsites niet in orde


http://img408.imageshack.us/img408/3259/ticketwebsites.jpg


Van de 59 ticketwebsites die onderzocht werden door de Belgische economische inspectie zijn er 27 niet in orde met de consumentenwetgeving, zegt minister van Ondernemen en Vereenvoudigen Vincent Van Quickenborne (Open Vld).

De economische inspectiediensten van alle Europese landen voerden in juni een 'sweep' uit van het internet, waarbij nagegaan werd of de consumentenregels nageleefd worden. Meer bepaald werden websites onderzocht die tickets aanbieden voor sport- en cultuurevenementen. Van de 410 gecontroleerde websites bleken e 244 of 59 procent niet in orde. De Belgische economische inspectie detecteerde 27 op 59 sites.
 
Fouten en misleiding
Zo had 74 procent van de websites in overtreding foute prijsaanduidingen, 73 procent had misleidende voorwaarden. Verder verschafte 48 procent niet genoeg contactgegevens van de handelaar. Ook werd vastgesteld dat doorverkopers soms onterecht aangaven dat evenementen uitverkocht waren, of onvoldoende informatie verschaften over aangeboden tickets.
 
Elektronicasweep
Van Quickenborne zegt te hopen dat de opvolgingsfase van deze 'sweep' dezelfde positieve effecten heeft als die van de 'elektronicasweep', waarbij in mei 2009 369 websites werden gecontroleerd die elektronica aanbieden voor de Europese markt. Toen was slechts 6 op 17 in orde in België. Intussen zijn 15 van de 17 in orde na 'opvolging en sanctionering'. Dat betekent in ons land dat eerst een waarschuwing wordt gegeven, maar dat vervolgens ook een minnelijke schikking of geldboete kan volgen.



16-09-2010 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Pico' weer uit de psychiatrie

'Pico' weer uit de psychiatrie

Klik op de foto om de clip te bekijken






Walter Michiels, Pico uit FC De Kampioenen, mag de psychiatrische instelling in Bierbeek van de Leuvense vrederechter verlaten. Een gerechtspsychiater heeft geoordeeld dat Michiels geen psychische problemen heeft.

'Pico' kreeg het twee weken geleden aan de stok met de burgemeester en enkele inwoners van het Vlaams-Brabantse Neerlinter, omdat hij voor geur- en geluidshinder zorgde op het dorpsplein waar hij zijn caravan had neergepoot. Eerder had de uitbater van een B&B waar hij verbleef hem van zijn eigendom verjaagd wegens overlast.

Uiteindelijk werd de caravan weggetakeld en werd Michiels opgenomen in de psychiatrie. Daar mag hij nu dus weg, maar waar hij heen moet, is nog een groot vraagteken. Van zijn vriendin Sabine is overigens niet geweten waar die verblijft.



16-09-2010 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher wil stoppen met roken om stem te sparen

Liam Gallagher wil stoppen met roken om stem te sparen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Liam-Gallagher-5.jpg?t=1284634974


Liam Gallagher wil van zijn rookverslaving af. De zanger van de voormalige band Oasis is tegenwoordig erg met zijn gezondheid bezig, laat een vriend aan The Sun weten.

De 37-jarige rocker, die bekend staat om zijn rook- en alcoholgedrag, stak meer dan twintig jaar graag een sigaretje op. "Liam let op zijn gezondheid en gaat in de ochtend joggen. Nu heeft hij besloten om te stoppen met roken. Bovendien wil hij dat zijn stem perfect is voor de lancering van zijn nieuwe band Beady Eye."

Het geruzie tussen Liam en zijn broer Noel betekende het einde van Oasis. Noel Gallagher verliet de band in augustus 2009, omdat hij niet meer kon samenwerken met zijn broer. Liam maakte eerder al bekend dat hij doorgaat door met zijn oude bandleden Gem Archer, Andy Bell en Chris Sharrock.



16-09-2010 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Michael Jackson daagt concertpromotor voor rechter

Moeder Michael Jackson daagt concertpromotor voor rechter


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Moeder-Michael-Jackson.jpg?t=1284634597



De moeder van Michel Jackson heeft concertpromotor AEG Live voor de rechter gedaagd omdat die de poplegende niet de nodige medische zorg had aangeboden en onachtzaam was bij het inhuren van Conrad Murray als zijn arts.
 
Jackson stierf in juni 2009 op 50-jarige leeftijd aan een overdosis, terwijl hij zich aan het voorbereiden was op zijn comeback, die bestond uit 50 concerten, georganiseerd door de grootste concertpromotor ter wereld.
 
Volgens de celebrity-website TMZ.com diende Katherine Jackson in haar naam en die van haar drie kleinkinderen een klacht in. AEG had volgens moeder Jackson de wettelijke plicht om voor het fysisch welzijn van de King of Pop te zorgen, aldus TMZ. In de klacht wordt AEG ook verweten Conrad Murray als arts te hebben ingehuurd zonder grondige doorlichting.



16-09-2010 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijkers rennen weg van film over alpinist die arm afsnijdt

Kijkers rennen weg van film over alpinist die arm afsnijdt

Klik op de foto om de trailer te bekijken






Bij de première van de nieuwe film van Danny Boyle, '127 Hours', verlieten kijkers bij bosjes de bioscoopzaal. De film over Aron Ralston, de bergbeklimmer die zijn arm afsneed nadat die onder een rots geklemd raakte, ging op het filmfestival van het Canadese Toronto in première. 

Filmcriticus John Foote: "Dergelijke reactie op een film, dat is geleden van 'The Exorcist'. Bij de visie maandag waren er opnieuw verscheidene mensen die zich naar de uitgang repten en heel wat kijkers wendden bij bepaalde scènes hun blik van het scherm. Mensen waren in shock".



http://img824.imageshack.us/img824/6073/dannyboyle.jpg



Wat niet wegneemt dat Danny Boyle, bekend van onder meer 'Trainspotting' en 'Slumdog Millionaire', bij het einde van de film een staande ovatie kreeg. Ralston, die over zijn avontuur het boek 'Between a Rock and a Hard Place' schreef, bedankte iedereen die betrokken was bij het filmproject. '127 Hours' komt bij ons in november in de zalen.



16-09-2010 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Oliver viert geboorte van eerste zoontje

Jamie Oliver viert geboorte van eerste zoontje



Tv-kok Jamie Oliver is voor het eerst vader geworden van een jongen. De Brit en zijn echtgenote Jools hadden al drie dochtertjes.


Oliver, die het nieuws zelf bekend maakte via zijn Twitter-pagina, liet in het verleden al weten dat hij het na drie meisjes wel 's tijd vond voor een jongen. Die is er nu, en werd Buddy genoemd. "Maar mama zal de volledige naam nog bekendmaken", voegde de chef eraan toe.

"Mijn vrouw heeft het fantastisch gedaan. Ze zijn beiden gezond, en we zijn allemaal gelukkig met onze vier kinderen!"

Oestrogeen
Eerder dit jaar zei Jamie Oliver al: "Het zou mooi zijn om een zoon te hebben, aangezien ik nu in een tot de nok vol met oestrogeen gevuld huis woon. Maar wezenlijk maakt het me niet uit, zolang het kind maar gezond is."

Met Buddy staat de kinderteller ten huize Oliver nu op vier. Jamie en Jools hebben al drie dochtertjes, Poppy Honey (8), Daisy Boo (7) en Petal (1). (br.hln)



16-09-2010 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cirque du Soleil begin 2011 opnieuw in België

Cirque du Soleil begin 2011 opnieuw in België

Klik op de foto om de trailer te bekijken






Cirque du Soleil komt begin 2011 opnieuw naar België. De show Corteo" beleeft op 4 januari zijn Europese première in Brussels Kart Expo. De witte Grand Chapiteau van het Canadese circusgezelschap blijft tot 16 januari staan in onze hoofdstad.
 
In Corteo droomt een clown zijn eigen begrafenis. De show ging in april 2005 in première in Montréal. Sindsdien zagen al meer dan 5,4 miljoen mensen de voorstelling op haar tournee langs meer dan dertig steden in vier verschillende landen. Momenteel reist Corteo door Rusland.
 
De cast bestaat uit meer dan 60 artiesten uit 28 verschillende landen. In augustus dit jaar was Cirque du Soleil nog in Oostende te zien met de show Varekai. Tickets zijn verkrijgbaar op www.cirquedusoleil.com



16-09-2010 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
15-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Isabelle A is moeder geworden

Isabelle A is moeder geworden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Isabelle-Amama-geworden.jpg?t=1284572335


Zangeres Isabelle A (Adam) is gisteren bevallen van een zoontje. De jongen heeft de naam Storm gekregen. Voor Isabelle A is het haar eerste kindje. Haar vriend Hans Forceville, die muzikant is, heeft al twee kinderen uit een vorige relatie. Moeder en kind zouden het goedmaken.



15-09-2010 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verpleger: Travolta's zoon was al drie uur dood toen ambulance aankwam

Verpleger: "Travolta's zoon was al drie uur dood toen ambulance aankwam"



Verpleger Tarino Lightbourne, een van de verplegers die op 2 januari 2009 naar de villa van de Travolta's op de Bahamas werden gestuurd om de 16-jarige Jett te verzorgen, meent dat de dokters daar het overlijden van de tiener hebben willen verdoezelen "om een smak geld te verdienen". Hij suggereert dat een zuippartij uit de hand liep en dat Travolta veel geld veil had om dat stil te houden.


Toen hij ter plekke kwam, zag Lightbourne naar eigen zeggen "een groepje blanken" en een Filipijns koppel, dokter Romeo Fernandez en zijn vrouw Emma. Die laatsten runnen een privé-kliniek vlak bij het vakantieresort en probeerden Jett te reanimeren, hoewel de jongen toen al overduidelijk overleden was en rigor mortis al was ingezet.


"De dokter zei dat hij een beroerte had gekregen en dat hij zijn hoofd had gestoten. Ik vroeg hoe lang geleden dat was gebeurd, en hij zei 'enkele minuten", aldus Lightbourne.


Maar toen Lightbourne controleerde of Jett nog tekenen van leven vertoonde, trok hij de diagnose van de dokter meteen in twijfel. "De ogen van de jongen waren verstard, hij had opgedroogde bloedvlekken rond beide oren en neusgaten. Zijn mondhoeken en zijn lichaam waren al verstijfd. Dat gebeurt doorgaans pas drie uur na het overlijden. Ik draaide me met mijn rug naar de andere mensen in de kamer en fluisterde tegen de dokter: 'Deze jongen is overleden, waarom verklaar je hem niet dood?'. Dokter Fernandez antwoordde 'Ik weet het, ga nu gewoon door met reanimeren'".


Daarna, toen Jett aan een hartmachine lag, hoorde Lightbourne naar eigen zeggen een discussie tussen de andere mannen in de kamer. "Heren, hebben we een akkoord? We kunnen hier veel geld aan verdienen als iedereen zijn mond houdt", zou hij hebben horen zeggen. Lightbourne kreeg te horen dat hij nooit meer zou hoeven werken met het geld dat ze zouden verdienen. Iemand was verantwoordelijk voor de dood van Jett en volgens de dokter zouden de Travolta's veel geld veil hebben om dat stil te houden.


Lightbourne vermoedt dat de groep nieuwjaar aan het vieren was en dat een zuippartij uit de hand liep, wat tot het overlijden zou hebben geleid van de autistische Jett.

Travolta daagde Lightbourne en zijn advocaat, voormalig senator Peasant Bridgewater, wegens afpersing voor de rechter. Hij trok de aanklacht eerder deze maand weer in wegens "de enorme emotionele stress" die de rechtszaak bij hem en zijn gezin veroorzaakte. (br.hln)



15-09-2010 om 18:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PETA razend op Lady Gaga en haar vleesjurk

PETA razend op Lady Gaga en haar vleesjurk


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Lady-Gaga-in-vleesjurk.jpg?t=1284553095


De Amerikaanse popdiva Lady Gaga mag dan soms wel hoge ogen gooien met haar outfits, de vleesjurk die ze afgelopen weekend droeg op de MTV Video Music Awards kan op veel minder begrip rekenen bij dierenrechtenorganisatie PETA.

De 24-jarige zangeres, gekend voor haar extravagante en controversiële ontwerpen, sleepte zondagavond acht MTV Awards in de wacht. Bij het ophalen van een van die prijzen droeg ze een jurk, bijpassende laarzen en een hoofddeksel bestaande uit rauwe stukken vlees. Ook had ze een vlezig handtasje bij zich, dat collega-zangeres Cher even mocht vasthouden toen La Gaga de prijs voor beste video ("Bad Romance") in ontvangst nam.

"Lady Gaga staat bekend om haar excentriciteit", klinkt het bij PETA, "Maar dit gaat toch te ver. Iemand moet haar eens zeggen dat die vleeswinkel eerder afstotend dan indrukwekkend is".

Lady Tartare

"Vlees staat bovendien voor bloed, geweld en dierenleed. Niemand zou dat om zijn of haar lichaam moeten wikkelen, zeker niet iemand met een voorbeeldfunctie", aldus de organisatie.
 
Lady Gaga, intussen in de Amerikaanse tabloids gebombardeerd tot "Lady Tartare", vertelde aan de Amerikaanse talkshowpresentatrice Ellen DeGeneres dat de jurk op verschillende manieren geïnterpreteerd kan worden. "Het is helemaal geen gebrek aan respect voor vegetariërs", aldus de popdiva. "Als we niet opkomen voor ons geloof en niet vechten voor onze rechten, hebben we binnenkort even veel rechten als het vlees op onze botten. En ik ben geen stuk vlees!"



15-09-2010 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Cameron duikt naar diepste punt van oceaan voor Avatar 2

James Cameron duikt naar diepste punt van oceaan voor 'Avatar 2'


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Avatar-2.jpg?t=1284554225


Hollywood-regisseur James Cameron is van plan om naar het diepste punt van de oceaan te duiken. De expeditie moet dienen als research voor zijn sequel van 'Avatar'.

Australische ingenieurs zijn op dit moment een duikboot aan het bouwen die de bodem van de Marianentrog -11.000 meter diep in de Stille Oceaan- kan bereiken. De onderzeeër zal uitgerust worden met 3D-camera's, die onovertroffen beelden van het water zullen schieten. Daar kunnen dan eventueel digitaal gecreëerde monsters voor Avatar 2 aan toegevoegd worden.

1960
Slechts één keer eerder bereikte een duikboot de bodem van de wereld. In mei 1960 hadden de Zwitserse wetenschapper Jacques Piccard en de Amerikaanse legerluitenant Don Walsh vijf uur nodig om dat huzarenstukje voor elkaar te brengen. Ze bleven er uiteindelijk slechts twintig minuten dobberen.

Camerons obsessie voor water werd niet alleen duidelijk met 'Titanic'. Een jaar later regisseerde hij ook 'The Abyss', een sciencefictionfilm waarbij een Amerikaanse marineduikboot in aanraking komt met een buitenaards wezen.

Aandacht voor milieu
Vorige maand bracht de Canadees zijn 56ste verjaardag door in een Russische onderzeeër op het Baikalmeer. Met die actie wilde hij de aandacht vestigen op de milieuproblematiek.

Avatar 2 wordt niet vóór 2014 in de cinemazalen verwacht. "Een sequel zal niet alleen goed zijn voor de centen, maar ook voor het milieu. We willen duidelijk maken dat onze wereld beschermd moet worden", aldus Cameron.



15-09-2010 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese Filmacademie eert Hitler uit 'Der Untergang'

Europese Filmacademie eert Hitler uit 'Der Untergang'

Klik op de foto om een fragement van der Undergang te bekijken






De Europese Filmacademie zet Bruno Ganz in de bloemetjes. Op de European Film Awards van 4 december in de Estse hoofdstad Tallinn krijgt de Zwitserse acteur een Lifetime Achievement Award.
 
Ganz heeft ondertussen een lange staat van dienst: hij speelde onder meer in 'Nosferatu' (1979) van Werner Herzog, in 'Die Falschung' (1981) van Volker Schlöndorff en in 'Wings of Desire' (1987) van Wim Wenders. Hij speelde ook Adolf Hitler in 'Der Untergang' (2004) van Oliver Hirschbiegel. In 2008 speelde hij mee in 'The Reader' van Stephen Daldry. Samen met actrice Iris Berben werd Ganz dit jaar verkozen als voorzitter van de Duitse Filmacademie.



15-09-2010 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael weent als een baby in de gevangenis

George Michael weent als een baby in de gevangenis


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/George-Michael-2.jpg?t=1284553611



Toen George Michael gisteren te horen kreeg dat hij acht weken naar de cel moest, heeft hij geweend als een baby. "Ik kon niet geloven dat het de bekende zanger was die voor me stond", aldus celgenoot Richard Hayes in de 'Daily Mail'. "Toen de deur achter hem dicht ging, wist hij niet wat te doen. Hij was compleet gebroken en bleef maar herhalen dat hij niet kon geloven wat hem allemaal overkwam. Ik zei hem dat hij moest kalmeren, maar hij bleef met zijn handen voor zijn hoofd zitten. Intussen was hij de hele tijd aan het wenen. Hij deed het echt in zijn broek."


Michael gaf toe dat hij onder invloed van drugs een winkel binnengeknald was, maar herinnert zich daar naar eigen zeggen bitter weinig van. "Hij schaamt er zich diep voor", weet zijn advocaat. "Hij beseft maar al te goed dat zijn gedrag andere weggebruikers in gevaar kon brengen. Hij was die avond cannabis aan het roken terwijl hij naar tv keek. Daarna is hij van zijn ene huis in Londen naar zijn andere in Hampstead gereden, maar het tijdstip kan hij zich niet precies meer herinneren."


De advocaten stelden alles in het werk om een gevangenisstraf te vermijden, maar volgens de rechter baarde zijn achtergrond toch te veel zorgen. "Ik apprecieer het dat je berouw hebt", sprak John Perkins. "Je hebt je al veel ingezet voor liefdadigheidswerk en het leven van veel mensen verbeterd, maar ik moet de wet volgen." Ook George Michaels partner Kenny Gross barstte in tranen uit toen de uitspraak voorgelezen werd. Verwacht wordt dat de zanger vier weken effectief zal moeten zitten.



15-09-2010 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian wordt opblaaspop

Kim Kardashian wordt opblaaspop


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Kim-Kardashian-1.jpg?t=1284553358



Voor een standbeeld is het waarschijnlijk nog een tikkeltje te vroeg, maar realityster Kim Kardashian wordt toch al vereeuwigd. De 29-jarige celebrity, die zich vooral via een sekstape in het collectief geheugen van de mensheid wist te wurmen, gold als inspiratie voor de Kinky Kim Filthy Love Doll, een levensgrote opblaasbare sekspop. Dat meldt showbizzsite Radar.


Hiermee heeft Kardashian overigens geen primeur beet. Pipedream Products, producent van de sekspop, brengt een hele reeks 'beroemde' poppen op de markt in zijn Super Star Series. Ook Lindsay Lohan viel al de bedenkelijke eer te beurt om nagemaakt te worden als opblaaspop.



15-09-2010 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pacino, De Niro én Pesci in nieuwe maffiafilm Scorsese

"Pacino, De Niro én Pesci in nieuwe maffiafilm Scorsese"


http://img7.imageshack.us/img7/7623/scorsesez.jpg
Robert De Niro en Joe Pesci, hier in 'Casino', werkten al meermaals samen met Martin Scorsese.


Regisseur Martin Scorsese brengt voor zijn op stapel staande maffiafilm 'The Irishman' een reeks topnamen samen. Onder meer Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci zouden deel uitmaken van de cast, schrijft de gespecialieerde website Deadline op basis van een anonieme bron.

Scorsese, regisseur van onder meer 'GoodFellas' en 'Casino',  Al Pacino, Robert De Niro en Joe Pesci zijn allevier legendarische namen, zeker ook in het gangsterfilmgenre. Nooit eerder werkten de vier samen in één film. Daar zou nu met 'The Irishman', een project waar Scorsese en De Niro al jarenlang aan werken, verandering in komen.

De filmplannen zijn gebaseerd op de autobiografische roman 'I Heard You Paint Houses' van Frank Sheeran, een maffiahuurmoordenaar die als bijnaam 'The Irishman' had. Voor de hoofdrol zou De Niro, die van gedeeltelijk Ierse afkomst is, tekenen. Het is echter nog wachten op officiële bevestiging van het nieuws, en op concrete data van de productie.

Maffiatrilogie
Scorsese, Pesci en De Niro werkten al samen in de beroemde maffiatrilogie 'Mean Streets', 'GoodFellas' en 'Casino', en in boksfilm 'Raging Bull'. Pacino en De Niro waren dan weer al eerder samen te zien in 'Heat' (1995) van Michael Mann en in 'Righteous Kill' (2008) van Jon Avnet.



15-09-2010 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeta-Jones riskeert ook kanker door seksueel overdraagbaar virus Douglas

Zeta-Jones riskeert ook kanker door seksueel overdraagbaar virus Douglas


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Catherine-Zeta-Jones-2.jpg



Gezondheidsellende blijft het acteerkoppel Douglas-Zeta-Jones achtervolgen. Nadat haar man Michael Douglas vorige maand te horen kreeg dat hij keelkanker heeft, testte hij ook positief op HPV, het humaan papillomavirus. Dat is slecht nieuws voor zijn vrouw Catherine Zeta-Jones, want het virus is seksueel overdraagbaar en kan tot baarmoederhalskanker leiden. Dat meldt de Daily Express.

Het humaan papillomavirus (HPV) is een virus uit de familie Papovavirussen. De humane papillomavirussen veroorzaken verschillende soorten wratten en tumoren. Bij vrouwen geeft het virus vooral een hoger risico op baarmoederhalskanker.

De knappe actrice zou zelf al testen hebben ondergaan. "Nu steekt ze al haar energie in het verzorgen van Michael en hun twee jonge kinderen", zegt een bron in The Daily Express. "Dat het HPV-virus haar kanker kan bezorgen, is een ware nachtmerrie voor haar."



15-09-2010 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
14-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penelope Cruz is zwanger

Penelope Cruz is zwanger


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/penelope-cruz_javier-bardem.jpg?t=1284472238



De Spaanse actrice Penélope Cruz is vier en een halve maand zwanger. De Hollywoodster en haar echtgenoot, de Spaanse acteur Javier Bardem, worden voor het eerst ouders, zo heeft de woordvoerder van La Cruz officieel bevestigd. Zo komt er een einde aan de hardnekkige geruchten die al sinds begin juli de wereld rondgingen.

"Penélope Cruz is vier en een halve maand zwanger. Ze is op dit moment op weg naar Londen voor de laatste opnames van 'Pirates of the Caribbean 4'", zo meldt haar woordvoerder.

De Spaanse actrice stapte begin juli in het huwelijksbootje met haar beroemde landgenoot en Oscarwinnaar Javier Bardem. De twee sterren leerden elkaar in 1992 kennen tijdens de opnames van "Jamón, Jamón" van Bigas Luna, in 2008 kruisten hun professionele wegen elkaar weer voor Woody Allens "Vicky Cristina Barcelona", die Cruz een Oscar voor beste vrouwelijke bijrol opleverde. Het koppel is sinds 2007 samen, maar slaagde er altijd in hun relatie ver buiten de media te houden.

Javier Bardem scoorde in 2007 al een Oscar voor zijn rol in "No country for old men" van de gebroeders Coen.



14-09-2010 om 16:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Lynn en Tonnie weer uit elkaar

Laura Lynn en Tonnie weer uit elkaar


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Laura-Lynn-en-Tonnie.jpg?t=1284459563


Het is opnieuw uit tussen schlagerzangeres Laura Lynn en haar vriend Tonnie. De twee gaven hun relatie begin dit jaar een tweede kans, maar nu lijkt het definitief afgelopen, zo meldt Het Laatste Nieuws.


In februari dit jaar verklaarde de 'Je hebt me duizendmaal bedrogen'-zangeres nog dat haar Tonnie "de ware" was, dat ze samen een huis zouden bouwen en dat ze de pil niet meer nam. "Het werkt niet", zucht Lynn nu.


Eind 2007 hadden Laura en Tonnie, beiden 34, na vier jaar een punt gezet achter hun relatie. "We voelden ons niet meer goed samen, deden elkaar pijn en maakten veel ruzie". Maar loslaten lukte al evenmin. "Vanaf dag één miste ik hem. Er ontbrak iets, iemand. In dat anderhalf jaar heb ik niemand anders gehad. Tonnie bleef maar in mijn hoofd zitten".

Begin dit jaar pikten ze de draad dan opnieuw op, mits afspraken: werk en privé gescheiden houden, er meer zijn voor elkaar.


Tijdens de breuk had Lynn een huis laten bouwen in Ardooie. Er zou ook een kind komen. "Ik ben gestopt met de pil", gaf Laura vlak voor haar deelname aan 'Sterren op de Dansvloer' toe. Maar vlak voor de zomer kwam ze tot het besef dat een kind krijgen met Tonnie geen goed idee was. "We hebben het geprobeerd. We hebben onze relatie een tweede kans gegeven. Maar het werkt gewoon niet", is de korte reactie van Laura, die beklemtoont dat er geen derde in het spel is. "We wonen zelfs nog samen. Tot Tonnie een appartement heeft gevonden, blijft hij bij mij in Ardooie wonen. Ik help hem zelfs zoeken" (br.hln)



14-09-2010 om 16:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sacha Baron Cohen tweede keer vader

Sacha Baron Cohen tweede keer vader


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sacha-Cohen--Fisher.jpg?t=1284459321
Sacha Baron Cohen met Isla Fisher en dochtertje Olive


Sacha Baron Cohen en Isla Fisher zijn naar verluidt voor de tweede keer ouders geworden. Een woordvoerder van het stel wil dat niet bevestigen, aangenomen wordt dat het broertje of zusje van dochter Olive (2) begin deze maand geboren werd.

Isla en Sacha zijn enorm op hun privacy gesteld en weigerden zelfs te bevestigen dat Isla opnieuw zwanger was. In maart trouwde het koppel, dat al acht jaar samen is, tijdens een geheime ceremonie in Parijs. De Australische actrice bekeerde zich tot het jodendom om te kunnen trouwen met de 'Borat'-acteur, wat haar leven naar haar zeggen enorm verrijkt heeft.


14-09-2010 om 16:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!