Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse film 'Adem' wint award in Zürich

Vlaamse film 'Adem' wint award in Zürich


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Adem-1.jpg?t=1286102413
Vlaamse actrice Marie Vinck.


Regisseur Hans Van Nuffel van de Vlaamse film 'Adem' heeft vandaag  op het filmfestival van Zürich de Variety New Talent Award gewonnen. Dat heeft het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) meegedeeld.


Met de onderscheiding willen de critici van het toonaangevende vakblad Variety in Zürich elk jaar de "uitzonderlijke kwaliteiten van een debuterend regisseur" in de spotlights plaatsen. Twee jaar geleden ging de prijs naar Christoph Van Rompaey met 'Aanrijding in Moscou'.


'Adem' vertelt het verhaal van twee jongeren die leven met mucoviscidose, een levensbedreigende erfelijke ziekte die vooral ademhaling en spijsvertering aantast. De hoofdrollen worden vertolkt door Marie Vinck, Stef Aerts en Wouter Hendrickx.


Eerder won Adem ook al de Grand Prix des Amériques en de Prijs van de Oecumenische Jury op het Wereldfilmfestival van Montreal. De film ging begin september in première op het filmfestival van Oostende en lokte sindsdien al meer dan 60.000 mensen naar Vlaamse en Brusselse bioscopen.



03-10-2010 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Hasselhoff haalt bizarre stunt uit op brug

David Hasselhoff haalt bizarre stunt uit op brug

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/David-Hasselhoff-1.jpg?t=1286102570



De Amerikaanse acteur David Hasselhoff bracht chauffeurs in LA aan het schrikken toen hij op een brug wilde gebaren maakte naar het voorbijgaand verkeer.


De acteur, die net als eerste uit de Amerikaanse versie van Sterren op de Dansvloer werd gesmeten, stond op één van de drukste wegen van LA. HIj bracht er de chauffeurs van de wijs met zijn bewegingen. De Amerikaanse countryzangeres LeAnn Rimes passeerde toevallig en zag het gebeuren. Waarop ze meteen het nieuws op Twitter plaatste. "David Hasselhoff staat op de snelweg in LA naar mensen te wuiven." Enkele minuten later bevestigde de acteur zelf door terug te tweeten: "Ik wilde het verkeer wat leuker maken voor de mensen."


De aan lager wal geraakte acteur uit Baywatch heeft een troebel verleden van alcoholverslaving, zijn vertegenwoordiger ontkent dit wel krachtig. Hasselhof werd het laatste jaar vier keer in het ziekenhuis opgenomen wegens overmatig alcoholgebruik.



03-10-2010 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sheryl Crow last Europese tournee af

Sheryl Crow last Europese tournee af

Klik op de foto om 'The First Cut Is The Deepest' te beluisteren






Sheryl Crow lijkt dan toch niet zo veel fans in Europa te hebben. De Amerikaanse zangeres last namelijk haar Europese tournee af omdat er te weinig tickets zijn verkocht.

Volgens het management van Sheryl Crow vindt de vrouw het spijtig om haar shows af te lassen. "Maar de ontgoochelende ticketverkoop legt een te hoge economische druk op de tournee", klinkt het.

Personen die een ticket voor een optreden van Crow hebben gekocht, krijgen dat nu terugbetaald. Hiervoor moeten ze contact opnemen met het verkooppunt waar ze het ticket kochten.

Crow zou normaal gezien op 19 oktober in Vorst Nationaal in Brussel optreden.



03-10-2010 om 11:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
02-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady GaGa trouwt in december in Brits kasteel

Lady GaGa trouwt in december in Brits kasteel

Klik op de foto om 'LoveGame' te beluisteren






Het vreemdste showbizzhuwelijk aller tijden komt er aan. Lady GaGa zou in december al gaan trouwen.


De excentrieke zangeres heeft haar zinnen gezet op een sprookjesachtige bruiloft in een Brits kasteel. Haar wereldtournee eindigt in december zodat GaGa en haar vriend Luc Carl tijdens de kerstdagen in het huwelijksbootje kunnen stappen.


Een roadie van de ster vertelt aan The Sun: "Ze heeft de hele crew verteld dat ze trouwplannen heeft. Ze wil een sprookjeshuwelijk in een kasteel. De tournee eindigt in Londen, de timing voor een bruiloft in Engeland of Schotland is perfect". Geruchten gaan dat Dita von Teese uit de bruidstaart zal springen en het stel dezelfde trouwring als Elvis Presley gekozen heeft. De twee daten sinds 2005.


Eerder deze week beweerde The Daily Record dat Lady GaGa plannen heeft om een eigen kasteel te kopen in Groot-Brittannië. "Kosten noch moeite worden gespaard in haar zoektocht naar haar droomkasteel. Het is haar droom sinds ze een kind was en ze is in het bijzonder geïnteresseerd in kastelen in Noord-Engeland of Schotland", aldus een anonieme bekende van de zangeres.




02-10-2010 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie Vlaamse nominaties voor AKO Literatuurprijs

Drie Vlaamse nominaties voor AKO Literatuurprijs


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Tom-Lanoye-1.jpg?t=1286016700
Vlaamse schrijver Tom Lanoye.


Zes schrijvers maken kans op de AKO Literatuurprijs, waaronder de Vlamingen Tom Lanoye, Koen Peeters en David van Reybrouck.


Juryvoorzitter Femke Halsema maakte de 'Toplijst' vanavond bekend in de Nederlandse actualiteitenrubriek Nieuwsuur. Het gaat om de Vlaamse auteurs Tom Lanoye (Sprakeloos), Koen Peeters (De Bloemen) en David van Reybrouck (Congo) en de Nederlanders Kees van Beijnum (Een soort familie), Oscar van den Boogaard (Meer dan een minnaar) en Willem Jan Otten (Onze lieve vrouwe van de schemering).


De jury maakt op maandag 8 november de winnaar bekend. Ook dat gebeurt in Nieuwsuur. De winnaar krijgt een sculptuur van Eugène Peters en 50.000 euro. De uitgevers zonden dit jaar ruim 430 boeken in. Begin september maakte de jury hieruit al een eerste selectie van 25 boeken, de 'Tiplijst'. De AKO Literatuurprijs is een van de belangrijkste literaire prijzen en wordt dit jaar voor de 24e keer uitgereikt.



02-10-2010 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30.000 euro om jazz bij Brusselse jeugd te promoten

30.000 euro om jazz bij Brusselse jeugd te promoten


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/jazz.jpg?t=1286011830


De Brusselse regering heeft 30.000 euro subsidies vrijgemaakt voor twee initiatieven voor kinderen en jongeren in de rand van het Skoda Jazzfestival. Het gaat om 'Iris Jazz Kids', een matinee voor gezinnen met kinderen tot 14 jaar, en 'Iris Discovery Tickets' waarmee jongeren tussen 15 en 26 jaar voor 12 euro naar concerten van jazzgrootheden zoals Herbie Hancock kunnen. Dat meldt minister Jean-Luc Vanraes.

Het Skoda Jazzfestival, dat nog tot december loopt, is het grootste indoor-festival van het land en geniet een zeer goede reputatie in het binnen- en buitenland. De subsidie van 30.000 euro gaat naar de vzw European Jazz Association voor de promotie van twee nieuwe initiatieven.

Het eerste initiatief, de Iris Jazz-Kids, biedt de jeugd de mogelijkheid om kennis te maken met de universele taal van de jazz. Dat gebeurt via een matinee voor gezinnen met kinderen tot 14 jaar, en workshops waaraan kinderen actief kunnen deelnemen.

Het tweede initiatief, Iris Discovery Tickets, richt zich tot jongeren van 16 tot 25 jaar om aan een betaalbare ticketprijs, 12 euro, de grote tenoren uit het genre zoals Herbie Hancock, aan het werk te zien.




02-10-2010 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jill & Lauren naar Junior Songfestival

Jill & Lauren naar Junior Songfestival

Klik op de foto om 'Get up' te beluisteren






Jill & Lauren hebben de finale van Junior Eurosong gewonnen. Dat meldt de openbare omroep. De twee meisjes van 15 mogen met het discoliedje 'Get up!' ons land vertegenwoordigen op het Junior Songfestival in Minsk (Wit-Rusland).
 
Voor de finale van Junior Eurosong was er geen echte favoriet, aldus de VRT. "Ferre, DnA, Ymke en Jill & Lauren maakten even veel kans." Toch bleek het publiek een voorkeur te hebben voor het zingende meisjesduo. Ook de vakjury was enthousiast.
 
Het Junior Songfestival is de jongste jaren vooral populair bij de Oost-Europese landen. Naast Nederland, Malta en Zweden is België het enige deelnemende West-Europese land. Vorig jaar won de Nederlander Ralf Mackenbach met het nummer 'Click Clack'.



02-10-2010 om 10:38 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
01-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zornik duwt oudjes van klif

Zornik duwt oudjes van klif

Klik op de foto om 'The Enemy' te beluisteren






De controversiële clip bij 'The Enemy', de nieuwe single van Zornik, is op één dag al 10.000 keer bekeken. Dat bejaarden van een klip worden gestort, zal daar wel niet vreemd aan zijn.

Wegwerpcultuur
"Wat als je vervaldatum aangebroken is en er is geld noch plaats om je te onderhouden?" Dat was het uitgangspunt voor de videoclip van 'The Enemy'.

Het resultaat is een video/kortfilm waarin controverse niet geschuwd wordt en waarin bejaarden - net zoals afval in een recyclagepark wordt weggesmeten  - van een klif worden gereden.

Koen Buyse: "'The Enemy' heeft een opvallend en confronterend thema dat discussie kan én mag uitlokken. Alles is tegenwoordig 'wegwerp'. Dat leek ons boeiend om over na te denken en zo kwamen we bij het probleem van de vergrijzing. Als alles wegwerp is, zijn onze bejaarden dat ook? En wat gebeurt er wanneer we zelf aan de beurt zijn?"
 
In de clip worden een zoon en zijn bejaarde vader gevolgd op hun laatste reis. De opnames vonden plaats in Alle Sur Semois en Cap Blanc Nez. 'The Enemy' is de tweede single uit het op 8 oktober te verschijnen album 'Satisfaction Kills Desire'.

Koen Buyse: "De video is een knipoog om te verbeelden wat er in een virtuele wereld zou kunnen gebeuren indien je vervaldatum gekomen is. Het probleem van de vergrijzing ten top én van de top gedreven!"



01-10-2010 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Homofobe rappers mogen niet optreden in AB"

"Homofobe rappers mogen niet optreden in AB"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Jan-Roegiers.jpg?t=1285953004
Jan Roegiers (sp.a).


Vlaams sp.a-parlementslid Jan Roegiers (sp.a) is verontwaardigd dat de Ancienne Belgique (AB) een concert van de Franse rapgroep Sexion D'Assaut op het programma heeft staan. De groep zou immers oproepen tot homohaat. "De AB is één van de grote culturele instellingen gefinancierd door de Vlaamse Gemeenschap en haar podia dienen wat ons betreft niet om haatboodschappen te promoten", zegt Roegiers.

Sexion D'Assaut is één van de meest populaire Franse groepen van het moment. Oudere rapteksten van de groep bevatten passages waarin wordt opgeroepen tot geweld tegen homo's. Het jongere werk is heel wat milder. Maar in een recent interview met het tijdschrift 'International Hip Hop' liet de groep verstaan hoe ze over homo's denkt. De groepsleden omschrijven homoseksualiteit als een "zonde" die door bekering tot de islam moet tegengegaan worden.

Vlaams parlementslid Jan Roegiers vindt dat de groep geen plaats verdient op het podium van de door de Vlaamse Gemeenschap gesubsidieerde AB. "De AB heeft als belangrijk cultuurhuis gesubsidieerd door de Vlaamse Gemeenschap ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Groepen programmeren die een boodschap van racisme of homohaat uitdragen past niet in dat kader", zegt hij.

De Vlaamse regering nam zich voor om een non-discriminatieclausule op te nemen in subsidiereglementen. "Het is nu aan cultuurminister Schauvliege (CD&V) om dat voornemen te concretiseren", zegt Roegiers.

Afgelopen zomer haalde het Brusselse festival Couleur Café de Jamaicaanse artiest Beenie Man van de affiche na tegenkantingen omwille van diens homofobe teksten.



01-10-2010 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine Zeta-Jones weigert filmrol om bij zieke man te blijven

Catherine Zeta-Jones weigert filmrol om bij zieke man te blijven


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Catherine-Zeta-Jones-3.jpg?t=1285952764


Catherine Zeta-Jones heeft een rol in de film over Marilyn Monroe geweigerd omdat ze bij haar zieke man, Michael Douglas, wil blijven.

Zeta-Jones werd gevraagd de rol van Hollywoodlegende Vivien Leigh te spelen in de biopic 'My Week With Marilyn'. Maar ze wil niet meer dan twee dagen haar man Michael Douglas achterlaten, die in New York wordt behandeld voor keelkanker.

Michelle Williams
"Het is geen grote rol, maar de opnames zouden een week duren en daar ziet ze tegenop. Ze moest dus weigeren", aldus een bron.

In de film speelt Michelle Williams de rol van Marilyn Monroe en ook Emma Watson speelt mee.

Eerder deze week verklaarde Zeta-Jones dat Douglas goed reageert op zijn behandeling, die bestaat uit acht weken bestraling en chemo. "Hij doorstaat het allemaal met heel veel sterkte en waardigheid", aldus Catherine.



01-10-2010 om 19:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanrader: Supertramp op 10 oktober in Sportpaleis

Aanrader: Supertramp op 10 oktober in Sportpaleis

Klik op de foto om 'dreamer' te beluisteren



Rick Davies.


Wie tiener was in de jaren zeventig, was dol op Supertramp, zo simpel was dat. Je was bijkans een alien als je die hits niet kon meebrullen en dat kan aanstaande zondag weer in het Antwerpse Sportpaleis.

'Breakfast in America', 'Dreamer', 'Give a Little Bit', 'Goodbye Stranger', ze staan in het geheugen gegrift als de soundtrack van een generatie. Meer dan zestig miljoen albums hebben ze verkocht. Toen ze de elpee 'Breakfast in America' aan de Europese pers voorstelden, werden de journalisten met de Concorde naar New York gevlogen om daar te ontbijten met de band, de plaat in ontvangst te nemen en hopla, terug naar huis. In die tijd, we spreken van het gezegende jaar 1979, was er nog geld in de platenindustrie.

Symfonische poprock
Tegenwoordig is het wellicht niet cool meer om de symfonische poprock van de Britse superband tegen de borst te drukken. Maar wie tiener was in de late jaren zeventig is sowieso niet cool meer en dus: veertigers, ga massaal naar Supertramp, op 10 oktober in het Antwerpse Sportpaleis.


Supertramp, in 1969 opgericht door de Britten Rick Davies en Roger Hodgson, tekende steevast voor een bombastisch geluid met veel effecten maar telkens ook sterke melodieën. Hodgson is er jaren geleden uitgestapt, maar dat kan de pret niet drukken. Voor de tournee '70-10' (verwijzend naar 1970-2010) schaarden Davies en oorspronkelijk saxofonist John Helliwell zeven topmuzikanten rond zich. De kritieken zijn unaniem lovend.

Tickets kosten 60, 70 of 77 euro en kan je hier reserveren.


01-10-2010 om 19:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouders Lindsay Lohan voeren oorlog over haar centen

Ouders Lindsay Lohan voeren oorlog over haar centen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Lindsay-Lohan-20.jpg?t=1285936553



De ouders van Lindsay Lohan zitten elkaar nog maar eens in de haren. De inzet deze keer is de curatele over Lindsay, het beheer van haar centen en het toezicht op levensstijl zeg maar.

Mama Dina (48) wil die juridische macht delen met haar manager. Maar papa Michael (48) wil dat twee neutrale buitenstaanders die taak op zich nemen. "Mensen die niet op Lindsays geld uit zijn", preciseerde hij met een sneer naar zijn ex-vrouw.

Eerder deze week liet Lindsay zich opnemen in de Betty Ford ontwenningskliniek in Los Angeles. Vorige week zat ze nog enkele uren in de cel nadat ze haar probatievoorwaarden had geschonden middels twee positieve drugtests. Op 22 oktober moet ze opnieuw voor de rechter verschijnen, maar die zitting zal wellicht uitgesteld worden omdat Lindsay anderhalve maand in de afkickkliniek wil blijven.


01-10-2010 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mike van Diem (Karakter) verfilmt bombardement op Rotterdam

Mike van Diem (Karakter) verfilmt bombardement op Rotterdam

Klik op de foto om de Trailer Karakter uit 1997 te bekijken





De Nederlandse regisseur Mike van Diem gaat een van de twee speelfilms over het bombardement op Rotterdam in 1940 maken. Dat heeft producent Paul Ruven donderdagavond bekendgemaakt op het Nederlands Filmfestival (NFF).

Het zou de eerste speelfilm van Van Diem zijn sinds Karakter, die in 1998 een Oscar won voor beste niet-Engelstalige film waarin ook Jan Decleir acteerde. Sindsdien werd de naam van de Nederlander genoemd voor diverse Hollywoodproducties. Maar uiteindelijk ging geen van de projecten door.

'De kans bestaat nog steeds dat Hollywood belt', legt producent Paul Ruven uit. 'In dat geval neemt hij meteen het vliegtuig. Maar ik werk al een half jaar met Mike aan de film. Hij wil hem heel graag maken.' Het Filmfonds werkt mee aan de ontwikkeling van het scenario. Het is de bedoeling dat de film over twee of drie jaar in première gaat.

"De helden van de Willemsbrug"
De helden van de Willemsbrug, zoals de voorlopige titel luidt, baseert zich op het gelijknamige boek van schrijver Wim Hornman. In zijn boek heeft de auteur door de ogen van een aantal Nederlandse mariniers die strijd hebben geleverd, de vier dagen gereconstrueerd die aan het bombardement voorafgingen. Het budget van het project bedraagt 6 miljoen euro.

Tegelijkertijd werkt ook regisseur Ben Sombogaart (De Tweeling, De Storm) samen met scenarist Gerard Soeteman (Turks Fruit, Soldaat van Oranje) aan een film over de Rotterdamse meidagen van 1940. Het tweetal baseert zich op eigen onderzoek in de archieven van het Mariniersmuseum in Rotterdam. Het is de bedoeling dat deze film, die als werktitel Rotterdam heeft, in 2012 wordt opgenomen.

De aanval op Rotterdam in mei 1940 is een van de zwartste bladzijden uit de contemporaine Nederlandse geschiedenis. Bij het bombardement, dat de opmaat vormde voor de Nederlandse capitulatie, vielen ruim 1100 doden en vele tienduizenden gewonden. Bijna 25.000 huizen werden verwoest: achtduizend Rotterdammers waren in een keer dakloos.



01-10-2010 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Start ticketverkoop Prince uitgesteld

Start ticketverkoop Prince uitgesteld


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/prince-4.jpg?t=1285923412


Vanochtend om 9 uur ging normaal de ticketverkoop voor het concert van Prince op 26 oktober van start. De verkoop is echter uitgesteld door productionele redenen. Geïnteresseerden kunnen zich wel al registreren.

In een persbericht staat dat "de productie van de artiest nog last minute aanpassingen uitvoert aan de technische lay-out van de zaal." Daarom zijn de organisatoren genoodzaakt de verkoopsdatum uit te stellen tot wanneer de productie volledig klaar is.

Wie zijn adres achterlaat via Teleticket Service krijgt binnenkort een bericht met de uiteindelijke datum waarop het concert in verkoop gaat.

Enige show in Benelux
Het nieuws dat Prince na drie maanden opnieuw naar ons land komt, werd dinsdag aangekondigd. Het concert in België maakt deel uit van een Europese tournee. De show van 26 oktober in het Antwerpse Sportpaleis is de enige in de Benelux.

De organisatoren verontschuldigen zich voor het ongemak.



01-10-2010 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael krijgt in cel steunbrief van Paul McCartney

George Michael krijgt in cel steunbrief van Paul McCartney


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/george-michael-4.jpg?t=1285933073



Paul McCartney (68) is in de pen gekropen en schreef een brief naar George Michael (47), die wegens rijden onder invloed en het bezit van wiet in de gevangenis zit. McCartney weet wat Michael doormaakt, hij zat immers zelf tien dagen in de cel toen hij in 1980 op de luchthaven van Tokio betrapt werd met wiet op zak. In 1972 werd McCartney al eens veroordeeld voor het binnensmokkelen van zes ons wiet in Zweden, een jaar later vond de politie vijf wietplanten op zijn landgoed in Schotland.

"George kreeg de brief maandag. Paul zegt daarin dat hij hem zal bezoeken wanneer hij vrijkomt en dat hij de moed niet mag laten zakken. De brief was twee bladzijden lang, George blijft hem maar herlezen". Toch eens onder die postzegel kijken, Sjors.


01-10-2010 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna als sexy Italiaanse mama voor Dolce & Gabbana


Madonna als sexy Italiaanse mama voor Dolce & Gabbana


http://static0.hln.be/static/FOTO/pe/6/14/11/media_xl_3893201.jpg?20101001121315



Madonna (52), van Italiaanse afkomst, had het niet bepaald moeilijk zich in te leven in de rol van de sexy Italiaanse mama die ze tijdens een fotosessie met fotograaf Steven Klein speelt voor de nieuwe campagne van modemerk Dolce & Gabbana.



http://static0.hln.be/static/FOTO/pe/7/15/12/media_l_3893202.jpg?20101001121425


De foto's gaan in wereldwijde première in Vanity Fair . (br.hln)


01-10-2010 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twilight-fans verspreiden hiv-virus

'Twilight-fans verspreiden hiv-virus'


http://img28.imageshack.us/img28/5025/twilightgx.jpg


De vampierenfilms uit de 'Twilight'-reeks kunnen de gezondheid schaden: volgens de Britse muzieksite NME lopen pubers die de films naspelen een verhoogd risico op hiv.

NME baseert zich op verklaringen van een aantal artsen, die vrezen dat jongeren scènes uit de trilogie naspelen, waarbij te elkaar tot bloedens toe bijten. Dat levert geen dode vampierenslachtoffers op, maar is niet zonder gevaar voor een eventuele aidsbesmetting.

"Zo'n beet is gevaarlijk als je door huid heen bijt", waarschuwt arts Thomas Abshire. "Ze kan hiv veroorzaken. Die kinderen denken dat ze echte vampieren zijn."

De 'Twilight'-films, gebaseerd op de succesvolle vampierenromans van Stephenie Meyer, zijn wereldwijd bijzonder populair bij een hoofdzakelijk jonger publiek. Momenteel zijn er drie films in de reeks, de komende twee jaar staan delen vier en vijf op stapel.


01-10-2010 om 10:28 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20.000 studenten gaan uit de bol op Antwerpse StuDay

20.000 studenten gaan uit de bol op Antwerpse StuDay


http://img266.imageshack.us/img266/7549/studay2010.jpg


Terwijl het er bij de officiële opening van het Antwerpse academiejaar deze voormiddag nog erg officieel aan toe ging, heeft naar schatting een twintigduizendtal studenten in de namiddag alle remmen los gegooid tijdens hun officiële opening: StuDay.

De gedempte Zuiderdokken werden omgedoopt tot een groots festivalterrein met onder andere live-optredens, cultuur en een sportcompetitie onder verschillende studentenclubs. Uitzonderlijk moesten de bezoekers dit jaar een euro inkom betalen, die integraal naar Music For Life gaat. De jaarlijkse eindejaarsactie van Studio Brussel staat dit jaar in het teken van 15 miljoen weeskinderen van aids-ouders wereldwijd en strijkt voor het eerst neer in Antwerpen.

Voor livemuziek zorgden onder andere The Opposites, Balthazar en de Customs. Daarnaast konden de studenten ook hun benen losgooien op de beats van de Turntable Dubbers en Merdan Taplak. De studenten die er na 22 uur nog niet genoeg van hebben, kunnenvanaavond nog terecht voor afterparties in muziekclub Petrol en Jeugdcentrum Zappa.



01-10-2010 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cher en Lady GaGa plannen samenwerking

Cher en Lady GaGa plannen samenwerking


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Cher-en-Lady-GaGa.jpg?t=1285849551


Het gerucht gaat dat Cher en Lady GaGa van plan zijn samen een concert te geven en samen een duet gaan opnemen.

Het Amerikaanse blad 'National Enquirer' meldt dat Lady GaGa en Cher een duet gaan opnemen en samen het podium betreden. De twee popiconen ontmoetten elkaar eerder deze maand voor het eerst op de MTV Video Music Awards en werden volgens bronnen meteen goede vrienden.

Auteur Mark Bego, die twee boeken over Cher heeft geschreven, vertelt aan National Enquirer: "Ze zijn nu als moeder en dochter. Ze nemen allebei hun bizarre gevoel voor mode bloedserieus, hebben beiden gevoel voor humor en zijn allebei fervente homorechtenactivisten."

De twee zangeressen zijn volgens het blad zelfs van plan om samen de studio in te gaan. Zo vertelt een insider: "Ze hebben over een gezamenlijk concert gesproken - en willen misschien zelfs samen een duet opnemen."



30-09-2010 om 17:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Tony Curtis (85) overleden

Acteur Tony Curtis (85) overleden


De Amerikaanse acteur Tony Curtis is op 85-jarige leeftijd overleden in zijn huis in Las Vegas. Dat heeft zijn dochter, Jamie Lee Curtis, bekendgemaakt.


Curtis werd geboren op 13 juni 1925 in New York als Bernard Schwartz en groeide op in de beruchte wijk Bronx. Hij raakte aan een acteurscontract bij Universal Studios in Hollywood en maakte zijn debuut in 'Criss Cross' (1948). De acteur was in meer dan 90 belangwekkende films te zien. Vooral zijn rol als saxofonist in 'Some Like it Hot' (1959) maakte hem razend bekend. Voor zijn rol in 'The Defiant Ones' kreeg hij een Oscar.

Andere uitschieters zijn 'Spartacus' en 'The Great Impostor'. Curtis dook op op de hoes van het beroemde Beatlesalbum 'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club' en was in de animatiefilm 'The Flintstones' de stem van Stony Curtis. Voor televisie acteerde hij in de jaren zeventig samen met Roger Moore in de serie 'The Persuaders'.

De acteur was vijf keer getrouwd en heeft zes kinderen. Zijn dochter en actrice Jamie Lee Curtis stamt uit zijn eerste huwelijk met actrice Janet Leigh. Zijn weduwe is Jill VandenBerg. (br.hln)



30-09-2010 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!