Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toni Braxton bankroet met 50 miljoen dollar schulden

Toni Braxton bankroet met 50 miljoen dollar schulden

Klik op de foto om 'Yesterday' te beluisteren






R&B-zangeres Toni Braxton heeft het bankroet aangevraagd, zo meldt TMZ.com. Braxton, die nochtans meer dan 40 miljoen albums verkocht, schat zelf dat ze tussen 10 en 50 miljoen dollar schulden heeft. In de gerechtelijke aanvraag lijst Braxton haar schuldeisers op. Dat is een waslijst met onder meer banken, hotels en ziekenhuizen. Ze zegt dat ze wellicht ook nog een pak parkeerboetes aan de stad Los Angeles verschuldigd is.

Braxton werd in 1998 al eens bankroet verklaard. Eerder dit jaar kreeg ze een belastingbrief van 400.000 dollar in de bus.


07-10-2010 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse acteur Antonie Kamerling pleegt zelfmoord

Nederlandse acteur Antonie Kamerling pleegt zelfmoord

Klik op de foto om hem te beluisteren






De Nederlandse acteur en zanger Antonie Kamerling is gisteren op 44-jarige leeftijd overleden. Kamerling maakte zelf een einde aan zijn leven. Dat liet zijn zwager, Albert Verlinde, weten.

"In de namiddag van woensdag 6 oktober heeft Antonie besloten zijn leven te beëindigen. In diverse interviews liet hij eerder al doorschemeren aan depressies te lijden", aldus Verlinde in een reactie die hij samen met Kamerlings vrouw, actrice Isa Hoes opstelde. "Helaas heeft de geboden hulp niet mogen baten."

De acteur was onder andere bekend van series zoals 'Goede tijden, slechte tijden', 'Baantjer' en 'Windkracht 10'. Kamerling speelde ook mee in een tal van films waaronder 'De kleine blonde dood' en 'Suite 16'.


07-10-2010 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weezer krijgt 10 miljoen dollar om ermee te stoppen

Weezer krijgt 10 miljoen dollar om ermee te stoppen

Klik op de foto om 'Say It Ain't So' te beluisteren






James Burns, een nobele onbekende uit het Amerikaanse Seattle, is een opmerkelijke actie opgestart. Hij is ervan overtuigd dat hij de Amerikaanse poprockband Weezer het zwijgen kan opleggen als hij tien miljoen dollar verzamelt.

Een echte fan is hij nooit geweest, zegt Burns, maar hij komt naar eigen zeggen op voor de vele fans die nog maar eens teleurgesteld zijn in het nieuwe album. "Na hun succesalbum 'Pinkerton' stellen ze niets meer voor", aldus Burns. "Het feit dat ze 'Pinkerton' opnieuw uitbrachten en er een concertreeks aan vasthangen spreekt boekdelen."

"Elk jaar zweert Rivers Cuomo (de frontman) dat hij veranderd is en dat hun nieuwe album het beste is sinds 'Pinkerton', maar toch slagen ze er telkens in met platen als Beverly Hills of I'm Your Daddy op de proppen te komen."

Burns is dan ook categoriek. "Ik smeek jullie: 'neem ons geld en verdwijn!'". Hij gaat ervan uit dat als iedereen die 'Pinkerton' indertijd heeft gekocht tien dollar geeft, hij er wel zal geraken.




07-10-2010 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mario Vargas Llosa krijgt Nobelprijs Literatuur

Mario Vargas Llosa krijgt Nobelprijs Literatuur


http://img299.imageshack.us/img299/970/mariovargasllosa.jpg


De Zweedse Academie heeft haar jaarlijkse Nobelprijs voor de literatuur toegekend aan de Peruviaanse schrijver Mario Vargas Llosa. De in 1936 in Peru geboren maatschappelijk geëngageerde auteur wordt beloond "voor zijn cartografie van de machtsstructuren en zijn scherpzinnige beelden van het verzet, de opstandigheid en de nederlaag van het individu".

Meer dan twintig van zijn werken zijn in het Engels vertaald. Ook behoorlijk wat romans van de Spaanstalige, in Madrid wonende auteur zijn in het Nederlands vertaald. Daaronder bekende werken als "Het feest van de bok", "Het ongrijpbare meisje", "Het groene huis" en "De jonge honden van Miraflores".

In 1990 deed Vargas Llosa een gooi naar het presidentiële ambt in Lima. Op politiek vlak geldt hij als rechts-liberaal. Hij moest toen echter de duimen leggen voor Alberto Fujimori, een exponent van het nog rechtsere neoliberalisme. De "Europees denkende" Vargas llosa besloot daarop naar Europa te emigreren en de Spaanse nationaliteit aan te nemen. Dat "Europees denken" vertaalt zich in felle kritiek op de Latijns-Amerikaanse variant van het socialisme en de boegbeelden daarvan (Castro, Chavez, Morales, ...).

Hoewel de auteur een nomadenbestaan leidt -hij woonde al op 40 verschillende plaatsen- gaan zijn romans op een drietal uitzonderingen na steeds over zijn Peruviaanse Heimat.

Vargas Llosa is de eerste Latijns-Amerikaanse schrijver die de Nobelliteratuurprijs wint sedert 1982, toen de Colombiaan Gabriel García Márquez aan het feest was. In een eerste reactie toonde de Peruviaan zich "zeer ontroerd en geestdriftig".



07-10-2010 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook pastoor wacht nog op geld van Wesley en Yolanthe

Ook pastoor wacht nog op geld van Wesley en Yolanthe


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Wesley-en-Yolanthe-1.jpg?t=1286452958



Ook de pastoor van het Italiaanse dorpje Castelnuovo Berardenga zou nog op geld wachten van Wesley en Yolanthe Sneijder. Zo citeert Shownieuws.nl Andrea Prevosti, de manager van Castel Monastero, waar het huwelijksfeest plaatsvond.

De zegening van het showbizzpaar in de Santi Giusti e Clemente kerk vorige zomer is volgens Prevosti gratis gedaan. Als tegenprestatie zouden Wesley en Yolanthe hebben beloofd een schenking aan de kerk te doen. Er is echter nog niets ontvangen.

Volgens hun manager Arlette Lerby was er niets over een eventuele donatie afgesproken.



07-10-2010 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heather Locklear stapt voor derde keer in huwelijksbootje

Heather Locklear stapt voor derde keer in huwelijksbootje


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Heather-Locklear-1.jpg?t=1286449220



Heather Locklear stapt binnenkort voor de derde keer in het huwelijksbootje. De actrice zal haar eeuwige trouw beloven aan  Jack Wagner. Heather en Jack stonden nog samen op de set van Melrose Place.

Jack vroeg Heather ten huwelijk op haar verjaardag. "Ze was er eerst niet klaar voor, maar nu wel", aldus een insider. De actrice was in het verleden al getrouwd met rockers Tommy Lee en Richie Sambora.


07-10-2010 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse film Adem geselecteerd voor filmfestival van Rome

Vlaamse film 'Adem' geselecteerd voor filmfestival van Rome


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Adem-1.jpg?t=1286102413

 Actrice Marie Vinck.


De Vlaamse speelfilm 'Adem' van regisseur Hans van Nuffel is geselecteerd voor het vijfde Festival Internazionale del Film di Roma, een filmfestival dat van 28 oktober tot 5 november plaatsvindt in Rome. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds vandaag.

'Adem' werd gekozen voor het jongerenluik van het festival. Het gaat om de zogenaamde Alice nelle città competitie, waarin 14 films zullen worden vertoond. Een jury van adolescenten kiest de beste film. 'Adem' wordt in Rome geprojecteerd met Engelse en Italiaanse ondertitels. Er is ook een voorstelling op de filmmarkt 'Business Street', die bioscoopdistributeurs uit hele wereld aantrekt.
 
Rome is ondertussen het vierde festival waarvoor 'Adem' werd geselecteerd. Eerder won de film op het festival van Montréal de Grand Prix des Amériques en de Prijs van de Oecumenische Jury. Op het filmfestival van Zürich sleepte hij de Variety New Talent Award in de wacht. Ook op het filmfestival van Utrecht werd de film vertoond.
 
'Adem' vertelt het verhaal van twee jongeren die leven met mucoviscidose, een levensbedreigende erfelijke ziekte die vooral ademhaling en spijsvertering aantast. De hoofdrollen worden vertolkt door Marie Vinck, Stef Aerts en Wouter Hendrickx.



07-10-2010 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concert Ray Davies afgelast

Concert Ray Davies afgelast

Klik op de foto om 'Working Man's Café' te beluisteren






Het concert van Ray Davies, op dinsdag 19 oktober in de Ancienne Belgique, is geannuleerd. Tickets worden vanaf vandaag terugbetaald in de verkoopspunten waar ze gekocht werden. De reden voor de annulatie is niet bekend.



07-10-2010 om 11:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
06-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ozzy Osbourne neemt Lennons 'How' op voor Amnesty International

Ozzy Osbourne neemt Lennons 'How' op voor Amnesty International

Klik op de foto om 'How' te beluisteren






Naar aanleiding van wat John Lennons 70ste verjaardag zou worden, aanstaande zaterdag 9 oktober, heeft Ozzy Osbourne zijn versie van 'How' opgenomen. 'How' stond op Lennons album 'Imagine' uit 1971. De opbrengsten van de single, die gisteren werd uitgebracht, gaan naar Amnesty International.

"De wereld stond stil voor mij toen Sharon me zei dat John Lennon was doodgeschoten in New York. Ik kan zelfs niet omschrijven hoe ik me voelde. Was hij een politicus geweest, een soldaat of wat dan ook, zou ik gezegd hebben 'wel ja, hij liep gevaar', maar hij was iemand die de mensen zoveel vreugde en hoop gaf", aldus Ozzy, die het nog altijd betreurt dat hij The Beatles nooit aan het werk heeft gezien.

"The Beatles waren de reden waarom ik in de muziek stapte. Ik dagdroom vaak over de vraag of ze ooit terug samen zouden gekomen zijn mocht John nog leven".



06-10-2010 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schitterend debuut: ambtenarenrap van Steven H

Schitterend debuut: ambtenarenrap van Steven H

Klik op de foto om 'Working Man's Café' te beluisteren






Rap in het West-Vlaams, zegt u? Ach, die van 't Hof van Commerce deden het tien jaar geleden al, wat is daar nog aan? Wel, dan heeft u wellicht Steven H nog niet gehoord of gezien.

Steven zweert bij het maatpak en zijn Kasters dialect en heeft naar eigen zeggen evenveel gemeen met clichérappers als 50 Cent als de paus met een tafelkleed.

Hij werkt voor de eerste minister en die vond het niet erg dat Steven zijn clip op zijn werk opnam. Lopende zaken, wellicht. Steven H heeft zijn debuutalbum uit, 'Ik, Steven H' en daaruit is ''t Zit Tegen' de eerste single. Live is Steven H een klap in je gezicht waar Fiddy nog raar zou van opkijken.



06-10-2010 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady GaGa geeft fortuin uit aan spokenjagers

Lady GaGa geeft fortuin uit aan spokenjagers

Klik op de foto om 'Pokerface' te beluisteren






Lady GaGa praat met de geest van Andy Warhol, die haar carrièreadvies geeft, maar niet alle geesten zijn welkom bij de excentrieke zangeres. GaGa is als de dood voor boze geesten en laat elke concertzaal en hotelkamer onderzoeken door een team van helderzienden vooraleer ze de ruimte betreedt. Dat stelt het Britse magazine Grazia.


GaGa, die meent dat ze de reïncarnatie is van haar jong gestorven tante, zou 40.000 euro hebben uitgegeven aan apparatuur om elektromagnetische velden op te sporen. "Ze gelooft in paranormale activiteit en wil geen risico's nemen wanneer ze op tournee is. Ze vindt het heel belangrijk dat ze niet door geesten gestoord wordt", aldus een bron in het magazine.


GaGa, die naar verluidt vier miljoen dollar verliest aan haar megalomane maar uitverkochte 'Monster Ball Tour', spendeerde ook 60.000 euro aan een door NASA getrainde chemicus. Die man kreeg de opdracht een koude substantie te ontdekken die stoom uit een jurk in de vorm van een theekopje kan doen ontsnappen. En daar houdt het niet op. Ze gaf ook meer dan 700.000 euro uit aan privévliegtuigen voor het transport van haar garderobe, 22.000 euro aan handgemaakte kant uit Oost-Europa en 70.000 euro aan een bad voor haar performance in 'The X Factor'. Haar volgende aankoop? Een kasteel in Groot-Brittannië.


06-10-2010 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole krijgt doodsbedreigingen

Cheryl Cole krijgt doodsbedreigingen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Cheryl-Cole-6.jpg?t=1286365226


Cheryl Cole zal twee keer nadenken voor ze nog eens in de jury van 'X Factor' zetelt. Nadat ze tieneridool Gamu Nhengu uit de talentenjacht stemde, ontving ze doodsbedreigingen: "Iedereen heeft een kogel klaar voor jou", staat in een sms die werd rondgestuurd. Schokkender is dat de afzender stelt dat, indien hij niet tot bij de 27-jarige Cheryl geraakt, hij "eender welk meisje met die naam zal mollen". Ook op Facebook ontving Cole doodsbedreigingen.

In de scheldtirade, die via sms Groot-Brittannië werd rondgestuurd, beschuldigt de verzender Cole van racisme. "Ik vond 'X Factor' een goed programma tot jij zei dat Gamu niet naar de live show mag. Dat was de grootste fout van je leven. Je wil onschuldig overkomen op televisie, alsof je niet weet waar je mee bezig bent. Maar we weten allemaal hoe racistisch je bent. Wat je nu hebt gedaan, is het leven in gevaar brengen van elk blank meisje die van haar stomme moeder de naam Cheryl kreeg. Want ik ga ze mollen en ze zullen zelfs niet weten waarom", zo citeert The Sun uit de bedreiging.

De sms werd verstuurd uit Tottenham, in het noorden van Londen, en de afzender voegt er aan toe dat Cheryl die buurt maar beter kan mijden. "Anders krijg je klappen tot je bloedt".

"Je kan niet zingen"
"Je bent haatdragend, je kan niet zingen. Om jezelf gelukkig te maken wil je alle goede zangeressen wegwerken van wie je weet dat ze je overtreffen. Niemand wil je album kopen", voegt de zender er nog aan toe. De boodschap is gesigneerd door een zekere Supa Capone, die er nog "probeer me maar te vinden" aan toevoegt.

De bazen van het programma en Scotland Yard onderzoeken de doodsbedreiging.


Gisteravond bleek dat ook op Facebook werd opgeroepen Cheryl te doden. De groep 'cheryl cole to die a painful death for being a tart and blasted into space' ('cheryl cole moet een gruwelijke dood sterven omdat ze een trut is en moet de ruimte ingeschoten worden') had op korte tijd 39 leden. De groep wordt omschreven als 'people who want to kill cheryl cole for being a great tart and making painful music that people want to shoot themselves to' ('mensen die Cheryl Cole willen doden omdat ze zo'n grote trut is en pijnlijke muziek maakt waarop mensen zich voor de kop willen schieten').



06-10-2010 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Marie Pfaff moet opnieuw onder het mes

Jean-Marie Pfaff moet opnieuw onder het mes

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jean-Marie-Pfaff-2.jpg?t=1286363239



Jean-Marie Pfaff moet in december opnieuw onder het mes. Eerder dit jaar onderging hij al een zes uur durende operatie aan zijn kaak, maar het probleem is nog niet opgelost. Op 14 december moet hij zijn kaak laten reconstrueren. "Maar de botten hebben nu eerst tijd nodig om aan elkaar te groeien", klinkt het in Story.

Tijdens die operatie zal Jean-Marie ineens ook een klein littekentje aan zijn bovenlip laten verwijderen. Dat heeft de ex-doelman acht jaar geleden opgelopen bij een motorongeval in Italië.



06-10-2010 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne wil haar tatoeages verwijderen

Kelly Osbourne wil haar tatoeages verwijderen

Klik op de foto om 'Total Eclipse Of The Heart' te beluisteren






Meer dan vijftien tatoeages heeft Kelly Osbourne (25), en ze wil de meeste ervan laten weglaseren. Ze geeft toe dat enkele ervan vergissingen waren en dat ze geen enkele miste toen ze moesten bedekt worden voor haar eerste filmrol.

"Ik ga er een aantal laten weghalen. Er zijn er die nog een bijzondere betekenis hebben, zoals de tatoeage die mijn broer Jack ook heeft, maar sommige waren vergissingen. Vorige week moesten een aantal van mijn tatoeages met make-up bedekt worden voor een scène in mijn nieuwe film 'Shoud've Been Romeo' en ik kan niet zeggen dat ik ze heb gemist". Het keyboard op mijn voorarm moet weg, ik kan zelfs geen piano spelen. En het hart met de botten op mijn pols wil ik ook niet meer", vertelt Kelly in haar column in het magazine Closer. Toch kijkt ze niet echt uit naar de pijnlijke en langdurige procedure.

"Mijn dermatoloog zal zo snel mogelijk beginnen laseren. Dat zal maanden duren en heel veel pijn doen. Hoewel, ik hoor dat het minder pijn doet dan de tatoeage zelf".

Eerder liet Kelly verstaan dat haar tatoeages voor haar een manier waren om zich te verzetten tegen haar ouders. "Eigenlijk was het mijn manier om aan zelfverminking te doen, en ik wist dat ik er mijn ma en pa de kast mee zou opjagen. Ik voelde me ellendig en dan ging ik maar om een nieuwe tatoo, vraag me niet waarom".



06-10-2010 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Douglas gaat snel achteruit

Michael Douglas gaat snel achteruit


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Michael-Douglas-2.jpg?t=1286360886



Michael Douglas beleeft de ellendigste periode uit zijn leven. Sinds augustus weet de 'Wall Street'-acteur dat hij aan keelkanker lijdt. Dat de loodzware chemotherapie zijn tol eist, bewijzen deze foto's. "Hij ondergaat momenteel een acht weken durende hel", aldus mensen die het kunnen weten.

Terwijl Douglas zich helemaal focust op zijn herstel nam goede vriend en collega Danny DeVito afgelopen zondag een prestigieuze prijs voor hem in ontvangst. Het levenswerk van de acteur werd bekroond met een Golden Icon Award tijdens het filmfestival in Zurich. Danny, die Michael sinds 1964 kent, heeft geloof in zijn vriend. "Michael is echt een krijger en bovendien supersterk", klinkt het.

"Naar omstandigheden stelt Michael het goed", liet vrouwlief Catherine Zeta-Jones onlangs weten. "Hij houdt zich heel sterk en iedereen is blij dat zijn kuur bijna achter de rug is."

 De dokters zijn positief over het herstel van de 66-jarige acteur. Ze geven hem 80 % overlevingskans.



06-10-2010 om 12:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen bevallen van tweede zoontje: Mac

Evi Hanssen bevallen van tweede zoontje: Mac


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Evi-Hanssen.jpg?t=1286360688
Foto vtm.


Presentatrice Evi Hanssen is dinsdagochtend bevallen van haar tweede zoontje. Het broertje van Scout is een forse kerel van 4,18 kilogram (voor 53 centimeter) en kreeg de naam Mac mee van zijn ouders.

Papa is ook nu weer zanger Fred DiBono. Het was An Lemmens, die Evi op vtm vervangt voor de presentatie van De Maandag Show, die het heugelijke nieuws verkondigde. Mama, papa en Scout (geboren op 23 januari 2009) stellen het wel en zijn ontzettend gelukkig.(br.hln)


06-10-2010 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Willis met vleesklak in talkshow

Bruce Willis met vleesklak in talkshow

Klik op de foto om het fragment te bekijken






Kaal was hij al langer, maar in de  'Late Night Show with David Letterman' kwam actieheld Bruce Willis (55) voor de eerste keer met een echte vleesklak opdraven. Willis - altijd in voor een geintje - had zich laten inspireren door de controversiële vleesjurk waarmee Lady Gaga zoveel bekijks kreeg en trad met een biefstuk op zijn hoofd aan bij Letterman."Het is honderd procent echte biefstuk, organisch en zo", liet hij weten. "Je kan er zelfs mee douchen."

Daarna deed Willis even alsof hij niet meer op Lady Gaga's naam kon komen, maar hij voegde er meteen aan toe: "Ik ben een grote fan van Gaga." Letterman vond het allemaal best amusant. Nadat Wilis zijn toupet had gekruid met peper en zout, liet de presentator zich zelfs verleiden om even te proeven.


06-10-2010 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldtournee Placebo op de helling door zieke zanger

Wereldtournee Placebo op de helling door zieke zanger

Klik op de foto om 'Every you Every me' te beluisteren






De Britse rockgroep Placebo heeft de komende dagen drie concerten geannuleerd in Spanje en Portugal. Zanger Brian Molko is namelijk ziek, zo staat te lezen op de officiële webstek van Placebo. De groep heeft afgelopen vrijdag om diezelfde reden een optreden afgelast op het Spaanse eiland Mallorca.
 
"Brian Molko is jammer genoeg ziek en zijn dokters hebben hem platte rust voorgeschreven", klinkt het op de site van Placebo. "Het spijt ons enorm dat we de promotietournee voor 'Battle for the Sun' op deze manier moeten beëindigen. We stellen onze fans helemaal niet graag teleur."
 
De groep, die sinds een jaar op wereldtournee is, heeft later deze maand nog enkele optredens op het programma staan in Zuid-Korea en Japan.




06-10-2010 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
05-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walter Michiels: Als kind misbruikt door jezuïet

Walter 'Pico' Michiels: "Als kind misbruikt door jezuïet"?


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Walter-Michiels.jpg?t=1286288520


Walter Michiels, jaren geleden bekend als de acteur die Pico speelde in 'FC De Kampioenen' maar de voorbije jaren vaak in het nieuws wegens zijn psychische problemen, werd naar eigen zeggen als kind misbruikt door een pater jezuïet. Dat gebeurde op de school waar Pico tot het midden van het vierde schooljaar zat, zo stelt hij in een overigens heel warrig interview in het weekblad Story.


Michiels verblijft momenteel samen met zijn vrouw in een psychiatrische instelling in Tienen, waar ze samen proberen hun leven weer op de rails te krijgen. Michiels en zijn vrouw werden door een campinguitbater uitgewezen omdat ze voor overlast zorgden op de kampeerplaats. Zo belandden ze met hun caravan op het dorpsplein van Neerlinter. Is zijn ontsporing te wijten aan de traumatische ervaringen uit zijn kinderjaren?


"Ik zat in het eerste studiejaar toen het de eerste keer gebeurde", vertelt Michiels in Story. "Het gebeurde praktisch elke middag. Tijdens de speeltijd voetbalde ik graag, maar ik hield wel altijd dat ene deurtje op de hoek in het oog. Ik dacht dan: hoe lang kan ik nog voetballen tot het deurtje opengaat? Ik probeerde me altijd weg te moffelen tussen de andere kinderen, maar dan zag ik hem zoeken en wenkte hij dat ik moest bij hem komen. Dan wist ik hoe laat het was. Gedaan met de speeltijd".


Vervolgens vertelt Michiels wat er gebeurde in de kamer van de prefect van zijn school, een jezuïet.


"De prefect had er een aquarium staan, dus ofwel keek ik naar de vissen ofwel uit het raam, wie een goal ging maken of wie ruzie had op de speelplaats. Ik hield me bezig met de speelsheid van op de koer, terwijl hij bij mij wat zat te friemelen. Ik wist dat het natuurlijk niet kon, zo ver was ik wel. Ik wist dat een relatie zoals tussen en man en vrouw, tussen hem en mij niet kon. Ik wist ook dat er niks uit kon verder groeien. Ik heb nooit echt angst gehad of geschreeuwd. Als de bel ging, liet hij me gaan. Hij maakte ook allemaal beloftes. Als ik een goed rapport zou hebben, kreeg ik een nieuwe voetbal. Ik heb die natuurlijk nooit gezien".


De pater zou Michiels geen pijn hebben gedaan, maar dat hij pas laat seksueel contact kreeg met meisjes wijt hij wel aan het misbruik door de pater. "Ik kan ook wel makkelijker een pedofiel getint iemand uit een groep mensen halen. Als je daar als kind iets van hebt ondervonden, voel je dat wat sneller aan", aldus Michiels.


Dat hij middenin het vierde studiejaar van school veranderde, had volgens Michiels niet rechtstreeks "met die geflipte pater" te maken.


"Ik ben op een dag thuisgekomen en heb gezegd 'ik ga niet meer naar die school'. Ik was het beu dat al mijn rapporten helemaal met een rode pen waren ingevuld. Ze wilden dat mijn ouders me zouden berispen, dat ik in mijn schulp zou kruipen en dat ik mijn mond zou houden over de geflipte pater".


Boos is Michiels niet op de prefect, al vindt hij het wel terecht dat hij is vermaand. "Ik ben niet snel boos op gestoorde afwijkingen. Op een gegeven moment is hij bij de KSA wel betrapt op het helpen wassen van de kindjes. Ja oké, het wassen van naakte kindjes door een pater prefect zonder toezicht valt onder pedofilie. Hij is dan ook terecht ontslagen".


Volgens Michiels moest "zo'n 90 procent van de leerlingen bij ons op school wel eens bij hem komen in zijn duistere kamer met zijn lange rok aan". Waarna hij de kerk uit de wind zet en er in één adem ook kinderhandel bijsleurt.


"Voor het deel katholiek Vlaanderen vind ik het spijtig dat iedereen zich nu focust op de kerk, want nu lijkt het voor de doorsnee Vlaming dat het kindermisbruik en de handel in kinderen wordt aangepakt. Het niveau van het misbruik door paters en pastoors telt toch maar voor een minderheid van al het misbruik. De andere pedofielen hebben nu vrij spel. Ze moeten de roots van de kerk met rust laten".


Om zich meteen te corrigeren: "Ja, allé, met rust gelaten worden nu ook weer niet. Er zijn inderdaad echte slachtoffers en dat is heus beschamend. Daarom moeten die paters en priesters zeker onder de psychische en gerechtelijke loep genomen worden. Maar als een pastoor bij een jongetje een beetje aan zijn poepke friemelt, is dat toch onvergelijkbaar met het jarenlang opsluiten van jongens en meisjes die via een luikje te eten krijgen en te pas en te onpas diep traumatisch bezoek kunnen krijgen met soms de dood tot gevolg. Dutroux kan nu zijn vrije gang gaan omdat iedereen zich bezighoudt met de kerk". (br.hln)



05-10-2010 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston is felstbegeerde vrijgezel

Jennifer Aniston is felstbegeerde vrijgezel


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Jennifer-Aniston-4.jpg?t=1286281747



Jennifer Aniston is op haar 41ste de meest begeerde single vrouw ter wereld, zo blijkt uit een rondvraag van Vanity Fair. Jennifer ging met 29 procent van de stemmen lopen. Bij de mannen stemde 27 procent voor Aniston, bij de vrouwen 32 procent. Op de tweede plaats staat Halle Berry, het brons gaat naar Tiger Woods' ex Elin Nordegren.

Op de vierde plaats staat het oude besje Betty White, bekend van 'Golden Girls', op de vijfde plaats Lady GaGa.



05-10-2010 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!