Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden mensen bezoeken graf van Harry Mulisch

Honderden mensen bezoeken graf van Harry Mulisch


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Harry_Mulisch.jpg?t=1289145972


Honderden mensen hebben vandaag het graf van de schrijver Harry Mulisch op Zorgvlied in Amsterdam bezocht. Dat meldt een woordvoerder van de begraafplaats. "Op zondag is het altijd druk, maar nu is het drukker dan normaal", aldus de zegsman. "Veel mensen vragen bij onze wachtdienst waar het graf van de schrijver is."

Mulisch werd gisteren begraven op Zorgvlied. De schrijver overleed een week geleden op 83-jarige leeftijd. Ook de tijdelijke tentoonstelling over Mulisch in het Letterkundig Museum in Den Haag trekt veel bezoekers. "We hoeven geen dranghekken te plaatsen, maar het is erg druk", aldus de woordvoerster. "We krijgen veel leuke reacties en we merken dat er mensen zijn die er speciaal voor komen."
 
De expositie is te zien in zestien vitrines. Daarin liggen bladzijden van 'Archibald Strohalm', een omslag van de nooit verschenen roman 'De Ontdekking van Moskou' en een floppy met het definitieve manuscript van 'Siegfried'.
 
Het museum stelde de tentoonstelling samen na het overlijden van Mulisch. De vitrines in het museum worden ingezet bij literaire actualiteiten. "In principe proberen we deze opstelling een maand te laten staan, maar als er iemand overlijdt of een schrijver wint een prijs, dan zal de expositie over Mulisch verdwijnen."



07-11-2010 om 17:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna als verrassing samen met Bon Jovi op podium

Rihanna als verrassing samen met Bon Jovi op podium

Klik op de foto om de clip te bekijken






De fans van Bon Jovi schrokken zich gisterenavond een hoedje toen Rihanna als verrassingsact op het podium verscheen in Madrid. Samen zongen ze het legendarische 'Livin' on a prayer'.

Bon Jovi gaf aan de vooravond van de MTV Music Awards- waar hij een lifetime achievement award in ontvangst mag nemen- een mini-concert voor 2.000 fans.

De zanger had het liedje net ingezet toen Rihanna helemaal in het rood op het podium verscheen. Een aangename verrassing voor de enthousiaste fans.



07-11-2010 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer verrassingsconcert Prince in Brusselse Viage

Weer verrassingsconcert Prince in Brusselse Viage

Klik op de foto om 'purple rain' te beluisteren






Prince geeft zaterdagnacht een verrassingsconcert in Viage, aan de Brusselse Anspachlaan in Brussel. Dat meldt Yves Panneels, woordvoerder van N8N, pseudoniem van de Belgische zanger en dj Nathan Ambach, die contacten heeft met de roadmanager van Prince. Het concert zou van start gaan rond 1.30 uur.
 
Prince is in het land omdat hij maandag een concert geeft in het Antwerpese Sportpaleis.
 
In juli, na zijn concert op Werchter Boutique, trad Prince ook al onaangekondigd op in Viage. Driehonderd fans konden er toen bij zijn.  (br.hln)


07-11-2010 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry: Ik zal nooit naakt poseren

Katy Perry: "Ik zal nooit naakt poseren"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Katy-Perry-5.jpg?t=1289130268



De Amerikaanse zangeres Katy Perry zal nooit op de cover van Playboy of andere naaktbladen te zien zijn. "Ik vind het leuk om me sexy te kleden en het hoort bij mijn persoonlijkheid", klinkt het. "Ik ben 26 en dit zijn mijn beste jaren. Maar ik zal nooit helemaal uit de kleren gaan voor Playboy ofzo", aldus de echtgenote van Russell Brand.


07-11-2010 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorse prinses brengt bezoek aan Antwerpse Boekenbeurs

Noorse prinses brengt bezoek aan Antwerpse Boekenbeurs


http://img168.imageshack.us/img168/8843/prinsesmrthalouise.jpg


Op de Antwerpse boekenbeurs heeft de Noorse prinses Märtha Louise zaterdag haar boek gesigneerd. Voorts mocht organisator Boek.be de honderdduizendste bezoeker van deze 75ste editie verwelkomen.


De 39-jarige prinses Märtha Louise is vierde in lijn van de Noorse troonopvolging en schreef vorig jaar een spiritueel boek met Elisabeth Samnøy: "Ontdek je beschermengel". Het duo richtte in 2007 de school Astarte Education op, waar ze cursisten door meditatie en zelfontwikkeling op weg zetten naar hun ware zelf.
 
In hun boek trachten ze spiritualiteit op een toegankelijke manier te koppelen aan het dagelijkse leven. Ze trachten de lezer mee te nemen op een innerlijke reis, op zoek naar de positieve krachten en intuïtie die in iedereen schuilen.
 
Het boek ging al 60.000 keer over de toonbank en al vlug volgden er vertalingen in het Duits, Zweeds, Italiaans en Nederlands. Ook die Nederlandse versie slaat blijkbaar aan, want uitgeverij Lannoo denkt al hardop aan een tweede druk.
 
De 75ste editie van de boekenbeurs loopt trouwens als een trein. Zaterdagvoormiddag mocht organisator Geert Joris de honderdduizendste bezoeker in de bloemetjes zetten. Die eer viel te beurt aan Dirk Verreyen uit Melsele. Naast de bloemen mocht hij ook nog een aankoopbon ter waarde van 100 euro op zak steken.
 
De Boekenbeurs loopt nog tot en met 11 november en is elke dag geopend van 10 tot 18 uur. Op dinsdag 9 november tot 22 uur.


07-11-2010 om 11:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
06-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Jill Clayburgh (66) overleden

Actrice Jill Clayburgh (66) overleden

Klik op de foto om de trailer 'An unmairried woman' te bekijken






De Amerikaanse actrice Jill Clayburgh is op 66-jarige leeftijd overleden. Ze vocht al 21 jaar tegen chronische leukemie.

Clayburgh is vooral bekend van de film 'An unmarried woman' uit 1978. De rol van Erica leverde haar een Oscarnominatie op. De actrice, die binnenkort te zien is in de film 'Love and other drugs', stond ook regelmatig op de planken en had een gastrol in verschillende televisieseries, waaronder 'The practice', 'Nip/Tuck, 'Law&Order' en 'Ally McBeal'.

Jill Clayburgh was getrouwd met toneelschrijver David Rabe. Het koppel heeft twee kinderen. (br.vandaag.be)



06-11-2010 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz is weer single

Cameron Diaz is weer single


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Cameron-Diaz.jpg?t=1289051334



De Amerikaanse actrice Cameron Diaz is weer vrijgezel. Haar relatie met honkbalspeler Alex Rodriguez is op de klippen gelopen.

De 38-jarige actrice was sinds april samen met Rodriguez, maar het koppel heeft hun relatie altijd zoveel mogelijk verborgen gehouden. Nu is het duo uit elkaar.

"Ze zijn niet langer samen. Hij houdt niet meer van haar, dat is de reden waarom ze uit elkaar zijn", vertelt een anonieme bron aan het magazine Life & Style. (br.she)



06-11-2010 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische film Kill Me Please wint prijs voor beste film in Rome

Belgische film 'Kill Me Please' wint prijs voor beste film in Rome


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Kill-Me-Please.jpg?t=1289047754



Actrice Zazie de Paris, regisseur Olias Barco en acteur Virgile Bramly nemen de prijs voor 'Kill Me Please' in ontvangst.

De Belgische film 'Kill Me Please', een zwarte komedie over euthanasie waarin de Belgische acteurs Benoît Poelvoorde en Virginie Efira meespelen, heeft de prijs voor de beste film gewonnen op het Filmfestival van Rome. De Fransman Olias Barco regisseerde de prent.

De film vertelt het verhaal van een arts, dokter Kruger, die van zelfmoord een eenvoudige medische handeling wil maken. Zijn ziekenhuis trekt vreemde patiënten aan, zoals een Canadese handelsvertegenwoordiger, een Luxemburgse erfgenaam en een cabaretzangeres uit Berlijn.
 
Het verhaal is geïnspireerd op Dignitas, een Zwitserse kliniek die in 1998 gesticht werd door de advocaat Ludwig Minelli en waar zwaar zieke mensen geholpen worden om te sterven.
 
Julianne Moore
De jury, voorgezeten door de Italiaanse acteur Sergio Castellito, kende de prijs voor beste acteur toe aan de Italiaan Toni Servillo voor zijn rol in 'Una vita tranquilla' van Claudio Cupellini. De onderscheiding voor beste actrice ging naar de actrices van 'Las buenas hierbas' van de Mexicaanse Maria Novaro.  De Amerikaanse actrice Julianne Moore won de Marcus Aurelius award.
 
Op het filmfestival van Rome kon het publiek 146 films en documentaires bekijken en werden 12 officiële prijzen uitgereikt. (br.hln)


06-11-2010 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland neemt vandaag afscheid van Harry Mulisch


Nederland neemt vandaag afscheid van Harry Mulisch


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Harry-Mulisch.jpg


In de Stadsschouwburg op het Leidseplein in Amsterdam is de herdenkingsdienst begonnen ter ere van Harry Mulisch. Enkele honderden familieleden, vrienden, bekenden, collega-auteurs, cabaretiers, tv-presentatoren en prominenten bewijzen er de laatste eer aan de gelauwerde schrijver, die een week geleden op 83-jarige leeftijd overleed.

Een deel van het Leidseplein is tijdelijk afgezet voor de besloten afscheidsbijeenkomst. De kist met het lichaam van Mulisch werd vanuit zijn huis aan de Leidsekade overgebracht naar de Stadsschouwburg. Naaste familie en vrienden volgden de kist. Deze werd gedragen door zes dragers en op de kist lag een bloemstuk. Voor de kist liep een orkest in witte pakken. Zij speelden Jiddische liederen. Buiten aanschouwden tientallen belangstellenden het tafereel. In de ontvangsthal van de schouwburg kunnen mensen het condoleanceregister tekenen.
 
De dienst wordt bijgewoond door onder anderen minister Marja van Bijsterveldt van Onderwijs en staatssecretaris van Cultuur Halbe Zijlstra. Directeur Robbert Ammerlaan van uitgeverij De Bezige Bij, goede vriend Marcel van Dam en burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan zijn enkele van de sprekers.



06-11-2010 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LeAnn Rimes gaat trouwen

LeAnn Rimes gaat trouwen

Klik op de foto om 'Are You Ready for a Miracle' te beluisteren






Countryzangeres LeAnn Rimes gaat trouwen met haar vriend Eddie Cibrian, meldt entertainmentzender E!

Cibrian zou enkele weken geleden op zijn knieën zijn gevallen, tot grote vreugde van Rimes. "Ze vindt Eddie een geweldige vader en ze is gek op zijn kinderen. Ze kan niet wachten om zwanger te worden van hem," luidt het.

Het koppel leerde elkaar kennen op de set van de film 'Northern Lights', toen ze allebei nog getrouwd waren met hun voormalige partner. (br.hln)


06-11-2010 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
05-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depp opnieuw rare snuiter in achtste film met Burton

Depp opnieuw rare snuiter in achtste film met Burton


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Johnny-Depp-2.jpg?t=1288985963



Johnny Depp maakt voor de achtste keer een film met Tim Burton op de regisseursstoel. Depp speelt opnieuw een rare snuiter, namelijk een vampier die op zoek is naar zijn verloren liefde.

Johnny en Tim werken al drie jaar samen aan 'Dark Shadows', waarvan de opnames starten in april. Het is nog niet duidelijk wanneer de film in de cinema verschijnt.


05-11-2010 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adem valt opnieuw in de prijzen op twee filmfestivals

'Adem' valt opnieuw in de prijzen op twee filmfestivals


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Adem.jpg?t=1288981807



Hans Van Nuffels speelfilmdebuut Adem zet zijn triomftocht verder. Op de vijfde editie van het Internationaal Filmfestival van Rome heeft de film de hoofdprijs gewonnen van de Alice in the City-sectie, waarbij jongeren tussen 12 en 17 in de jury zetelen. Donderdagnacht werd Adem ook bekroond op het Internationaal Filmfestival in Abitibi-Témiscamingue, in het westen van Canada.
 
Op het filmfestival van Rome, dat loopt van 28 oktober tot 5 november, heeft Adem de "Marc Aurelio Alice nella città Prijs" ter waarde van 10.000 euro gewonnen. Cineuropa, het portaal van de Europese cinema, beschreef Adem vanuit Rome als een van de hoogtepunten van het festival. "De film biedt een unieke blik op de gevoelens van mensen met een terminale of chronische aandoening. Ondanks het onderwerp is Adem niet zwaarmoedig of melodramatisch, maar kiest de film een realistische middenweg."
 
Op het 29ste Internationale Festival van Abitibi, van 30 oktober tot 4 november, rijfde Adem donderdagnacht ook de "Grand Prix Hydro-Québec" binnen. Deze publieksprijs ging vorig jaar nog naar de Vlaamse film Meisjes van Geoffrey Enthoven, geproduceerd door dezelfde productiemaatschappij A Private View.
 
Adem zet zo de prijzenteller op vijf, na meerdere prijzen te hebben gewonnen op internationale filmfestivals in Montréal en Zürich.
 
De film vertelt het verhaal van Tom en Xavier, die beiden aan dezelfde ongeneeslijke taaislijmziekte, oftewel mucoviscidose, lijden. Ze onderhouden een moeizame vriendschap tot ze allebei een longtransplantatie nodig hebben om te overleven. Het scenario werd geschreven door Hans van Nuffel, zelf mucoviscidosepatiënt, en Jean-Claude van Rijckeghem.



05-11-2010 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foo Fighters en Kings of Leon kondigen zichzelf aan voor de grote festivals

Foo Fighters en Kings of Leon kondigen zichzelf aan voor de grote festivals

Klik op de foto om 'The Pretender' te beluisteren





De kans dat Foo Fighters op een groot festivalpodium zullen staan in ons land in 2011 is groot. Dave Grohl heeft tegen NME gezegd dat de nieuwe plaat van de groep "gemaakt is om op festivals te spelen" en bevestigde dat hij met z'n band op een aantal "big ones" optreden.

"Ze hebben me gezegd dat ik er voorlopig niks mag over zeggen", voegde Grohl daar aan toe. Vast staat dat Foo Fighters in de buurt van Werchter zijn op het juiste moment: op 2 en 3 juli geven ze een groot openluchtconcert in Milton Keynes.

Maiden
Een andere kandidaat voor Werchter (30 juni - 3 juli) leek Iron Maiden, dat één van de headliners wordt op Roskilde, het Deense festival dat gelijktijdig plaatsvindt en dat doorgaans een pak acts deelt met Rock Werchter. Maar Maiden heeft nu aangekondigd dat het op 1 juli in het Zweedse Gotheborg een groot stadionconcert zal geven, en op 6 juli in Noorwegen.

Kings of Leon
Veel meer in de running voor Werchter lijkt Kings of Leon. Die band begint op 28 mei in Ierland aan een hele reeks openluchtconcerten. Zes daarvan zijn al bekend, het laatste op 26 juni in Edinburgh. Kings of Leon zouden volgens de nederlandse pers één van de headliners worden op Pinkop, dat dit jaar erg laat doorgaat: 11, 12 en 13 juni. In een recent Amerikaans interview lieten de broers zich overigens ontvallen dat er "een pak grote festivals op het programma staan".

Coldplay?
Glastonbury, dat het weekend voor Werchter plaatsvindt, zou, naast Prince en U2, Coldplay hebben gestrikt als derde headliner. De band brengt in elk geval een nieuwe plaat uit in 2011. Vraag is maar of ze aan Glastonbury nog optredens op andere festivals breien.

R.E.M.
R.E.M. komt binnenkort ook met een nieuwe plaat, maar vooralsnog is er niks bekend over een tour om die te promoten. Als die er komt is de kans echter groot dat de band kiest voor de grootste en belangrijkste festivals en Werchter past zeker in dat scenario.

Peppers & Radiohead
Ook van Red Hot Chili Peppers komt er nieuw werk aan in 2011, maar ook daar voorlopig geen concrete tourdata. Eenzelfde scenario voor Radiohead en Beastie Boys.

Sepultura & Slipknot
In de metalwereld is Ozzy Osbourne overal aan het vertellen dat hij festivals gaat spelen in 2011. Max Cavalera heeft in een aantal interviews met Amerikaanse kranten gezegd dat hij een Sepultura-reunie dan toch ziet zitten, "overweldigd door de aanbiedingen wereldwijd om dat te doen". In 2011 is het bovendien 25 jaar geleden dat Morbid Visions uitkwam, de debuutplaat van de Brazilianen. Corey Taylor van Slipknot en Stone Sour had onlangs ook iets interessant te antwoorden op de vraag of er festivals in het vooruitschiet liggen: "Jullie zullen me zeker op een festivalpodium zien. Met Slipknot of met Stone Sour? Wel, wie weet met allebei."

System of a Down
2011 zou ook het jaar moeten worden van de terugkeer van System of a Down en The Strokes. Van die laatsten zou eind maart nieuw werk uitkomen.



05-11-2010 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noémie Wolfs nieuwe zangeres Hooverphonic

Noémie Wolfs nieuwe zangeres Hooverphonic

Klik op de foto om 'The Night Before' te beluisteren





Alex Callier en Raymond Geerts van Hooverphonic hebben gisteren in het Eén-programma 'De Laatste Show' hun nieuwe zangeres voorgesteld. Het is de 22-jarige Noémie Wolfs uit Scherpenheuvel. Een natuurtalent volgens Alex Callier.


"Dit is te goed was onze eerste reactie toen we haar mp3 hoorden", aldus Alex Callier over zijn nieuwe zangeres. Toch namen de andere bandleden niet onmiddellijk een beslissing en Noémie Wolfs moest zich zelfs inschrijven voor de audities tijdens de Muzikantendag. "Toen kwam ze hier binnen alsof het haar niets deed en iedereen was aan de grond genageld", herinnert Callier zich.


Noémie Wolfs liet in 'De Laatste Show' weten dat zingen haar leven is. "Ik zing gewoon al heel mijn leven." "Je hoort weinig mensen die gewoon zang ademen, maar zij doet dat wel. Het is een natuurtalent", aldus Callier.


Toch duurde het even voor Alex Callier uiteindelijk de knoop doorhakte. "Je kan dan wel iemand vinden die kan zingen, maar je moet het ook met die persoon volhouden op een tourbus. Daarom hebben we haar eerst aan een paar testjes onderworpen", lacht Callier.


Wolfs zal Geike Arnaert vervangen en ziet dat volledig zitten, ook al was ze nooit een echte fan van Hooverphonic. De 22-jarige luisterde liever naar de platen van haar vader: Fleetwood Mac, Bob Dylan. "Al vond ik veel nummers van Hooverphonic wel goed zonder dat ik wist dat ze van hen waren."


De nieuwe plaat van Hooverphonic komt uit op 26 november. Omdat Wolfs een grafische opleiding volgde en geen podiumervaring heeft, zal de groep de volgende weken nog "als zot" repeteren.



05-11-2010 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent stoeft met geld op Twitter

50 Cent stoeft met geld op Twitter


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/50-Cent.jpg?t=1288970698



50 Cent heeft zich geamuseerd met foto's van zijn geld te posten op Twitter. Op de foto's doet hij alsof hij zijn centen opeet. "Ik eet hartstikke goed, en toch heb ik nog steeds honger," twitterde de lolbroek, gevolgd door: "Een half miljoen voor een lunch, iemand?" De rapper vindt zichzelf duidelijk de leukste thuis, en voegde er nog aan toe: "Holy shit, ik denk dat ik rijk ben."

Misschien heeft de beste man toch nood aan een hobby. Hij stapelde de pakjes bankbiljetten namelijk nog op tot een kaartenhuis, en zelfs een hartje. "Wie zegt dat ik geen hart heb," twittert de rapper bij die laatste foto. "LOL!"



05-11-2010 om 16:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Downloadmama moet 1,1 miljoen betalen voor 24 liedjes

Downloadmama moet 1,1 miljoen betalen voor 24 liedjes


http://img46.imageshack.us/img46/6457/jammiethomasrasset.jpg

Jammie Thomas-Rasset, een alleenstaande moeder van vier uit de Amerikaanse staat Minnesota, werd in een ophefmakende antipiraterijzaak veroordeeld tot het betalen van 1,5 miljoen dollar (bijna 1,1 miljoen euro) omdat ze 24 liedjes downloadde.


De vrouw werd gisteren schuldig bevonden aan inbreuk op de copyrightwetgeving omdat ze KaZaa gebruikte, een netwerk waarmee gebruikers al dan niet legale bestanden kunnen delen en downloaden. Per nummer dat ze opsloeg, moet de vrouw 62,500 dollar (44.600 euro) betalen, in totaal dus 1,5 miljoen dollar.


Het is het derde verdict in de lange juridische zaak. De Recording Industry Association of America (RIAA) toont zich verheugd om de uitspraak. "We zijn de jury dankbaar omdat ze de ernst van het misdrijf erkent", zegt de federatie. "Nu drie jury's zich achter ons standpunt schaarden, hopen we dat de beklaagde eindelijk de verantwoordelijkheid voor haar daden aanvaardt."


In juni vorig jaar werd de vrouw al eens veroordeeld tot een schadevergoeding van 1,92 miljoen dollar (zo'n 1,37 miljoen euro), te betalen aan zes platenfirma's. In 2007 werd de vrouw door de jury veroordeeld tot het betalen van 220.000 dollar (157.000 euro), maar de toenmalige voorzitter van de rechtbank noemde die som toen "geheel buiten proportie."


De RIAA en de muzieklabels dienden al klacht in tegen duizenden mensen voor illegaal downloaden, maar meestal worden geschillen buiten de rechtbank om geregeld met schadevergoedingen van enkele duizenden dollars. Thomas-Rasset weigerde echter steeds een minnelijke schikking.



05-11-2010 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC excuseert zich bij Bob Geldof

BBC excuseert zich bij Bob Geldof

Klik op de foto om 'One for Me' te beluisteren






De Britse omroep BBC heeft zijn excuses aangeboden aan de Ierse zanger Bob Geldof voor het verspreiden van misleidende informatie. Dat staat op de website van de Britse omroep. In maart had de zender het nieuws verspreid dat het liefdadigheidsgeld dat hij verzameld had door rebellen gebruikt was om wapens te kopen.

In maart berichtte BBC World Service, de internationale radiozender van de omroep, dat het geld dat in de jaren 80 verzameld was door Geldofs Band Aid - bedoeld voor de hongersnood in Ethiopië - in handen was gekomen van rebellen. Daarop daagde Geldof de BBC uit om dat verhaal hard te maken.

De BBC geeft nu toe dat er geen bewijzen zijn dat het geld van Band Aid gebruikt is voor wapens. Het excuseert zich tegenover Geldof en zijn organisatie. De rechtzetting werd zowel in het radio- en televisienieuws als op de website van de BBC gedaan: 'De BBC erkent dat het de indruk heeft gewekt dat geld van Band Aid is afgeleid naar rebellen. We erkennen ook dat bijkomende verslagen die indruk versterkt hebben. We betreuren dit en hadden explicieter moeten aangeven dat de beweringen niet specifiek betrekking hadden op Band Aid.'

Ongewone fout
Geldof heeft de excuses aanvaard en noemde het voorval een 'ongewone fout' in de betrouwbare verslaggeving van de BBC. Hij merkte op dat het de BBC-reportages in Ethiopië waren die hem indertijd hadden aangezet om een grootschalige liefdadigheidsactie op poten te zetten.

Hij benadrukte wel dat het misleidende verslag van de BBC "mogelijk het geloof van het publiek in liefdadigheidsinstellingen - niet alleen in Band Aid - heeft aangetast en een negatieve invloed kan hebben op de wil van mensen om geld te storten voor het goede doel".

Live Aid
Band Aid trapte in 1984 af met de wereldhit 'Do they know it's Christmas', die uitgroeide tot een wereldhit. Een jaar later bracht het liefdadigheidsconcert Live Aid ongeveer 114 miljoen euro in het laatje.



05-11-2010 om 07:42 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
04-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roxette op Suikerrock 2011

Roxette op Suikerrock 2011

Klik op de foto om 'Listen To Your Heart' te beluisteren






De vorige editie van het Tiense stadsfestival Suikerrock is nog maar een drietal maanden achter de rug of de organisatoren kondigen met Roxette al een eerste topact aan. De Zweedse poprockgroep zal op zondag 31 juli 2011 de 25ste editie van Suikerrock afsluiten.

Suikerrock zal in 2011 in principe drie festivaldagen kennen. Een mogelijke vierde festivaldag is evenwel niet uitgesloten.
 
Roxette vestigde zijn naam vooral op het einde van de jaren tachtig en in de vroege jaren negentig met  hits als 'The Look', 'Listen to your heart', 'Sleeping in my car' en 'Spending my time'. In 2002 zat de groep in zak en as toen bij zangeres Marie Frederiksson een levensbedreigende hersentumor werd vastgesteld. Frederiksson overwon de ziekte. De groep werkt aan een album dat begin 2011 zal verschijnen. Voor het eerst in 10 jaar gaat Roxette ook terug op tournee.
 
De voorbije editie van Suikerrock telde liefst vijf festivaldagen. Verspreid over de vijf dagen haalde het festival het recordaantal van 130.000 toeschouwers.



04-11-2010 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears brengt begin volgend jaar nieuw album uit

Britney Spears brengt begin volgend jaar nieuw album uit


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/britney_spears.jpg?t=1288877865



Britney Spears werkt momenteel een nieuw album af met producer Dr Luke. Het wordt haar zevende studioalbum, volgens Hollywoodreporter.com zal het voor eind maart worden gereleased. Dr Luke werkte al met Avril Lavigne en Katy Perry. Co-producer is Max Martin, de ontdekker van de zangeres. Het vorige album van Spears, 'Circus', dateert van 2008.



04-11-2010 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiehel voor familie Borsato: vlucht vertraagd, regen, koffers gestolen

Vakantiehel voor familie Borsato: vlucht vertraagd, regen, koffers gestolen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/marco_borsato.jpg?t=1288877530


Het had een spetterende viering van Mary Borsato haar 65ste verjaardag moeten worden, maar het draaide uit op een rampenvakantie in Italië voor de hele familie Borsato, zo meldt De Telegraaf.

De Borsato's besloten om Mary's verjaardag op een bijzondere manier te vieren en hadden het voorbije weekend een tripje gepland naar het Gardameer.

De ellende voor Mary en Marco, Leontien en de kinderen begon al op Schiphol door een vertraging van maar liefst acht uur. Eenmaal in Italië aangekomen, waren de gereserveerde auto's al aan andere mensen verhuurd en moesten familieleden het gezin komen ophalen.

Na een weekend vol regen eindigde de familie de vakantie met een diner in een restaurant. Ondertussen werden de auto's opengebroken. Na het etentje bleken alle koffers gestolen.


04-11-2010 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!