Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacksons ma: Michael was verslaafd aan plastische chirurgie

Jacksons ma: "Michael was verslaafd aan plastische chirurgie"

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Katherine Jackson heeft bij Oprah Winfrey op de bank voor het eerst openhartig gesproken over de obsessie van haar zoon voor zijn uiterlijk. "Hij wendde zich tot plastische chirurgie omdat hij niet wilde dat hij er door zijn huidziektes (Jackson leed aan lupus en vitiligo, nvdr.) als 'een gevlekte koe' zou uitzien. Ik weet niet wat hij uithaalde om dat te vermijden, maar hij deed het wel".


Jackson liet herhaalde keren zijn neus verbouwen en ook zijn huid kreeg verscheidene behandelingen, maar zelf hield hij vol slechts twee keer onder het mes te zijn geweest. Wat zijn moeder nu tegenspreekt.


"Hij liet meer dan twee ingrepen doen, maar hij schaamde zich daar over. Ik hoor dat mensen verslaafd kunnen raken aan plastische chirurgie, en ik weet nu dat Michael verslaafd was. Ik heb hem vaak gezegd dat het moest ophouden".


Katherine kreeg op de bank ook het gezelschap van Michaels vader Joe, van wie ze gescheiden leeft. Ze dwong Joe toe te geven dat hij Michael en zijn negen broers en zussen sloeg toen ze nog kind waren.

"Je kan het maar beter toegeven, dat zwarten in die tijd hun kinderen met een strenge hand opvoedden. Hij gebruikte daarbij een riem", onthulde Katherine.

Waarop Joe zich probeerde te verdedigen: "Ik heb er geen spijt van. Dankzij mijn slagen zijn ze niet op het slechte pad beland of, erger, in de gevangenis".


Katherine had het ook over de strijd die Michael leverde met zijn misbruik van medicijnen. "Ik heb met Michael één keer over drugs gepraat, toen ik ervan had gehoord. Hij ontkende het. Ik zei hem dat ik niet op een dag wilde horen dat hij aan een overdosis was overleden, want dat dat mijn hart zou breken. 'Mijn eigen moeder gelooft me niet', zei hij steevast. Ik wilde hem wel geloven, maar ik geloofde hem niet".


Over zijn overlijden: "Het was de ergste dag van mijn leven, mijn hart stortte in. Ik kan dokter Murray (Jacksons lijfarts, die hem de dodelijke dosis van het verdovingsmiddel Propofol zou hebben toegediend, nvdr.) niet van moord beschuldigen. Ik weet niet of het per ongeluk was of met kwade bedoelingen dat hij hem dat middel gaf. Ik wil daar niet op ingaan, maar ik heb mijn bedenkingen. Ik denk niet dat ik ooit genezen zal zijn van mijn verdriet. Het doet pijn".



09-11-2010 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na 42 jaar postume amnestie voor penis Jim Morrison?

Na 42 jaar postume amnestie voor penis Jim Morrison?


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Jim-Morrison.jpg?t=1289313931


In een zaak die wat ons betreft de 'Vijgen na Pasen'-prijs in de wacht sleept, heeft Charlie Crist, de gouverneur van de Amerikaanse staat Florida, gezegd dat hij na 40 jaar gratie overweegt voor wijlen The Doors-zanger Jim Morrison, die betrokken was in een zedenzaak.

De feiten waarover sprake is, dateren van een Doors-concert in Miami in 1969: een aardig beschonken Morrison provoceerde toen het publiek door zijn broek te laten zakken en de aanwezigen een blik op zijn penis te gunnen. De politie maakte een verslag op van de feiten. Achteraf werd Morrison al vrijgepleit van openbare dronkenschap, maar werd hij voor de zedenfeiten wel nog vervolgd.


Morrison en zijn advocaten vonden al die aandacht al bij al wel interessant, en hadden gehoopt om er een groot juridisch gevecht rond het First Amendment van de Amerikaanse grondwet van te maken, die het absolute recht op vrije meningsuiting garandeert. Dat zou allicht een interessante zaak zijn geworden, ware het niet dat Morrison in 1971 in Parijs het loodje legde vooraleer het tot een proces kwam en zonder dat hij een dag celstraf had uitgezeten voor de feiten. Maar al die tijd bleef de zaak voor het Amerikaanse gerecht wel geopend.

Gouverneur Crist zegt nu dat hij overweegt om Morrison begin volgend jaar postuum gratie te verlenen. "Ik heb er nog niet te hard over nagedacht", geeft hij toe. "Maar het is mogelijk dat we hier eindelijk 's een streep onder trekken.'



09-11-2010 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deel kunstverzameling Playboy onder veilinghamer

Deel kunstverzameling Playboy onder veilinghamer


http://img257.imageshack.us/img257/8593/kunstverzamelingplayboy.jpg
  foto reuters


Onder de titel 'The Year of the Rabbit: The Playboy Collection' worden op 8 december in New York 125 kunstwerken uit de verzameling van het Amerikaanse blootblad Playboy geveild. Dat heeft het veilinghuis Christie's meegedeeld.
 
Topstuk van de veiling is een rode mond van de Amerikaanse popartkunstenaar Tom Wesselmann. Het werk 'Mouth #8' wordt geschat op 1,4 tot 2,1 miljoen euro. Voorts wordt onder meer een foto van Marilym Monroe voor de eerste Playboy-cover in december 1953 geveild, een werk van Dali en een portret van Playboy-oprichter Hugh Hefner.

Het mannenmagazine bestaat sinds 1953. Door de concurrentie met het internet is de ster van Playboy tanende. Tijdens het tweede kwartaal leed Playboy Enterprises een verlies van 7,5 miljoen euro. (br.hln)


09-11-2010 om 11:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan wil eigen afkickkliniek openen

Lindsay Lohan wil eigen afkickkliniek openen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/lindsay-lohan-19.jpg



Lindsay Lohan wil graag een eigen afkickkliniek openen. Dat heeft de moeder van de actrice, Dina Lohan, laten weten. Volgens mama Dina gaat het nog steeds niet goed met haar dochter. "We bekijken de situatie van dag tot dag. Je komt niet zomaar over een verslaving heen. Ik bid elke dag", schrijft De Telegraaf.

"Lindsay wil haar lotgenoten helpen. Ze wil ooit haar eigen kliniek openen. Ze weet hoe erg het is om verslaafd te zijn. Ik hoop echt dat ze er goed doorkomt en ooit misschien anderen kan helpen."



09-11-2010 om 11:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pulp opnieuw samen

Pulp opnieuw samen

Klik op de foto om 'Common People' te beluisteren






Pulp, een van de exponenten van de Britpop van midden jaren negentig, is opnieuw samen. Jarvis Cocker, Nick Banks, Candida Doyle, Steve Mackey, Russell Senior en Mark Webber zijn headliners van het Wireless Festival in het Londense Hyde Park, op 3 juli en er komen wellicht nog meer shows. Werchter? Pukkelpop?



09-11-2010 om 10:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue solo in voorprogramma Prince

Selah Sue solo in voorprogramma Prince

Klik op de foto om 'Ain't No Sunshine' te beluisteren






Vandaag werd Selah Sue bevestigd als support act van Prince vanavond in het Antwerpse Sportpaleis. De 21-jarige singer-songwriter Sanne Putseys uit Leuven heeft een soulvolle stem en zweert bij soul, blues, ska, ragga en drum'n'bass. In januari volgend jaar wordt haar debuutalbum verwacht. Tegenwoordig speelt ze met een straffe groep, maar vanavond doet ze het nog eens solo. Het voorprogramma is gestart om 20 uur.



09-11-2010 om 00:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
08-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PRIMEUR: Nieuw nummer Michael Jackson

PRIMEUR: Nieuw nummer Michael Jackson

Klik op de foto om het nummer te beluisteren






Op de website van de overleden zanger is zopas een nieuw nummer gepost, dat op het postume album 'Michael' zal staan. Jackson nam 'Breaking News' in 2007 op bij producer Eddie Cascio in New Jersey, waar hij toen vier maanden verbleef.


In dat nummer neemt Jackson de media op de korrel, die hij verwijt zijn ondergang te willen bewerkstellingen.


Het postume album komt op 10 december uit, 'Breaking News' wordt daaruit niet de eerste single.


De hoes van het album moest overigens nog bijgewerkt worden. In de achtergrond was het symbool van Prince te zijn, maar omdat die geen toestemming had verleend voor het gebruik ervan, eisten zijn advocaten dat het verwijderd werd. (br.hln)


08-11-2010 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga grote winnares op MTV Europe Music Awards

Lady Gaga grote winnares op MTV Europe Music Awards


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Gaga-1.jpg?t=1289223157


Lady Gaga is met drie van de belangrijkste awards de grote winnares van de MTV European Music Awards (EMA) 2010. De 16-jarige Justin Bieber kreeg twee prijzen. Ke$ha werd gelauwerd als beste nieuwe act.


Eva Longoria had de eer de awardshow van de Europese MTV in de Spaanse hoofdstad Madrid aan elkaar te praten. Toch ging haast alle aandacht naar  Amerikaanse artiesten. Lady Gaga kreeg onder meer de onderscheiding van beste zageres. Haar hit 'Bad Romance' verdiende bovendien de prijs van beste song. De Canadese Bieber was de beste zanger. De band Linkin Park uit Californië werd gelauwerd voor beste 'live act' en de Duitse rockband Tokio Hotel wegens beste 'world stage' optreden. Eminem werd tot beste hiphopper uitgeroepen.


De Amerikaanse zangeres Ke$ha was de beste nieuwkomer, Bon Jovi werd door MTV tot 'global icon' bekroond. Katy Perry, die net als Lady Gaga vijf keer genomineerd was, moest zich in Madrid tevreden stellen met een trofee: die van beste clip voor 'California Gurls', haar hit samen met Snoop Dogg.



Beste nieuwe act: Kesha
Beste Popartiest: Lady Gaga
Beste Alternative: Paramore
MTV EMA Global Icon: Bon Jovi
Beste Rock:  Thirty Seconds to Mars
Beste mannelijke artiest: Justin Bieber
Beste Video: Katy Perry - 'California Gurls'
Beste Hip Hop: Eminem
Free Your Mind: Shakira
Beste Live: Linkin Park
Beste vrouwelijke artiest: Lady Gaga
Beste Song: Lady Gaga 'Bad Romance'
Beste Europese act: Marco Mengoni
Best doorbraak: Justin Bieber
World Stage: Tokio Hotel



08-11-2010 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaloerse Paradis laat sexy scène Depp en Jolie schrappen

"Jaloerse Paradis laat sexy scène Depp en Jolie schrappen"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/paradis-depp.jpg?t=1289220066


Vanessa Paradis ziet manlief Johnny Depp liever niet stoeien met Angelina Jolie in de film The Tourist, ze eiste daarom dat een sexy scène geschrapt werd.

The Tourist is een misdaadthriller waarin Johnny Depp en Angelina Jolie de hoofdrol spelen. Op een bepaald moment in de film beleven de twee een stomende scène onder douche. Dat was echter niet naar de wens van Vanessa Paradis. Ze eiste eerst dat de vader van haar twee kinderen stopte met de film, Depp weigerde dit echter. Als compromis heeft de acteur de producenten gevraagd de scène te laten schrappen, aldus een insider aan de Britse krant Daily Mail.

"Angelina heeft een slechte reputatie nadat ze het huwelijk van Jennifer Aniston en Brad Pitt verpestte tijdens het draaien van Mr & Mrs Smith."
 
Vanaf januari is The Tourist te bekijken in de zalen.


08-11-2010 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wesley en Yolanthe strijden samen tegen kinderprostitutie

Wesley en Yolanthe strijden samen tegen kinderprostitutie


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Wesley-en-Yolanthe-1.jpg?t=1289222298



Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe zijn gisteravond nog maar eens op een Nederlands galafeestje verschenen. Het veelbesproken koppel kwam samen naar het benefietdiner voor Stop Kindermisbruik. Wesley is sinds dit weekend de nieuwe ambassadeur van de stichting. Yolanthe is één van de initiatiefnemers van de stichting.

In een eerder interview liet Wesley weten: "Yolanthe zet zich met hart en ziel in voor Stop Kindermisbruik. Ik wil haar graag steunen in de strijd tegen kinderprostitutie"

Om extra geld op te halen zetten alle bekende Nederlanders hun handtekening op een scooter, die later geveild zal worden.

Naast Wesley en Yolanthe waren onder andere Rene en Natasja Froger, Jeroen van der Boom, Dré en Roxeanne Hazes, Ali B en Willeke Alberti aanwezig. (br.hln)



08-11-2010 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan verzoent zich met vader

Lindsay Lohan verzoent zich met vader


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Lindsay-Lohan-21.jpg?t=1289221962



Lindsay Lohan heeft na zeven maanden haar papa nog eens gezien. Gister namiddag bezocht Michael Lohan zijn dochter in de Betty Ford kliniek, waar al wekenlang probeert af te kicken van haar verslavingen. Aan het begin van haar verblijf daar had Lindsay haar verwekker verboden haar te bezoeken, waarop hij het plan opvatte zich lazarus te zuipen en zich vervolgens als patiënt aan te bieden om zo bij zijn dochter te geraken. Lilo van haar kant wees in het verleden herhaaldelijk naar haar vader als de bron van al haar persoonlijke problemen.


Volgens verschillende bronnen was het Lindsays idee om haar pa te ontmoeten terwijl haar moeder in New York verblijft. Lindsay ging met haar vader ook enkele uurtjes shoppen, ze bezochten onder meer een juwelier. Achteraf verklaarde Michael Lohan: "Ik heb gezworen dat ik niets over mijn dochter zal vertellen. Maar ik kan wel zeggen dat ik vanavond een heel trotse vader ben. Mijn dochter maakt enorm veel vooruitgang".


De rechter beval Lindsay onlangs tot 3 januari in de befaamde ontwenningskliniek te blijven nadat ze in september herhaaldelijk positief testte op cocaïnegebruik.



08-11-2010 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Travolta maakte naam van baby bekend

"John Travolta maakte naam van baby bekend"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/john-travolta-and-kelly-pre.jpg?t=1274905320


John Travolta en zijn vrouw Kelly Preston mogen binnen ongeveer drie weken hun zoontje verwelkomen. Volgens het magazine Star heeft het koppel de naam voor hun baby verklapt.


Benjamin zal de nieuwe spruit van Travolta gaan heten. John Travolta was dit weekend in Australië om er eigenhandig een Boeing 707 op Australische bodem te zetten. En in zijn gesprek met de pers verklapte hij niet alleen de naam, maar liet hij ook weten "de bevalling voor geen geld van de wereld te willen missen."


"Als Kelly's weeën opkomen dan begin ik onmiddellijk aan de 22 uur durende terugvlucht", aldus John tegen de Australische krant The Courier Mail.


De 56-jarige John Travolta en zijn 47-jarige vrouw Kelly Preston hebben een dochter van 10, Ella Bleu, en verloren in januari 2009 hun 16-jarige zoon Jett tijdens een vakantie op de Bahama's.


08-11-2010 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes stiekem getrouwd in Amsterdam

Doutzen Kroes stiekem getrouwd in Amsterdam


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Doutzen-Kroes-3.jpg?t=1289220285



Volgens de Amsterdamse zender AT5 is Doutzen Kroes gisteren stiekem getrouwd met haar grote liefde DJ Sunnery James. Het huwelijk werd op een geheime locatie in Amsterdam afgesloten. Het management van Kroes was niet bereikbaar voor commentaar.

Sunnery vroeg het 25-jarige supermodel begin dit jaar ten huwelijk. De twee zijn nu ruim een jaar samen en verwachten in februari een baby. Het is al bekend dat het een jongetje wordt.


08-11-2010 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson: Ik drink al van mijn zevende

Emma Watson: "Ik drink al van mijn zevende"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/emma-watson-4.jpg?t=1289219650



Emma Watson was pas zeven toen ze van haar ouders bij het eten wijn mocht drinken. Mama en papa, die beide advocaat zijn, behandelden haar al gauw als een volwassene. Emma, die nu 20 is, gelooft dat het dankzij die aanpak is dat ze nooit heeft overdreven met alcohol. Dit in tegenstelling tot veel van haar vrienden.


"Mijn pa deed niet mee aan dat kindergedoe. Wij mochten nooit een kindermenu kiezen op restaurant, en hij eiste dat ik praatte als een volwassene. Hij heeft me nooit verboden te drinken. Ik was zeven toen ik mijn eerste glas wijn dronk, met water erbij. Ik vond het later dan ook vreemd dat iedereen op school uit zijn dak ging als iemand met een fles drank kwam aanzetten. Het interesseerde me toen al niet meer".


Door de Harry Potter-films zag Emma, die Hermelien Griffel speelt, de voorbije jaren haar ouders amper. Hoewel ze dat jammer vindt, is ze ook blij met die bijzondere ervaring.


"Ik zou het mijn ouders nooit hebben vergeven mochten ze me verhinderd hebben dit te doen, het was een ongelooflijke opportuniteit. Niet dat het makkelijk was, mijn tienerjaren op te offeren aan acht blockbusters. Ging het over mijn dochter, dan zou ik toch liever hebben dat het slechts één of twee films waren. Ik heb mijn moeder heel lang niet gezien. De ouders van Dan (Daniel Radcliffe, die Harry Potter speelt) en Rupert (Rupert Grint, Ron Wemel) gaven hun banen op om bij hun kinderen te kunnen zijn. Mijn ouders niet. Ze houden van hun jobs, hun werk is een belangrijk deel van hun identiteit", verklaart Watson in het Sunday Times Magazine.


08-11-2010 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topless foto's van Emma Watson circuleren op universiteit

Topless foto's van Emma Watson circuleren op universiteit


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Emma-Watson-3.jpg?t=1289150649



Een nieuwe topless foto van actrice Emma Watson, die bekend werd met haar rol als Hermelien in de Harry Potterfilms, circuleert op de Amerikaanse universiteit waar ze studeert.


De foto toont de 20-jarige actrice met een handdoek rond haar taille naast een warm bad. Het beeld circuleert via mail op de prestigieuze Brown universiteit waar de Britse studeert. Watson is erg van streek door de beelden. "Emma probeert de dader te zoeken, zodat ze hemkan stoppen. Ze zegt dat het beeld bewerkt en dus niet echt is. Er circuleerden tal van naaktfoto's van haar de laatste twee maanden. Mensen zouden beter moeten weten", aldus haar woordvoerder.


Ondertussen onthulde Watson dat ze volwassen is. "Het wordt tijd dat ik mijn ondeugende kant laat zien. Sinds ik mijn haar kort knipte, voelde ik dat ik een vrouw was. Ik ben klaar om risico's te nemen. Ik hou van mannen met humor, waarmee ik een goed gesprek kan voeren. Mannen vragen me echter niet zo vlug uit. Ik ben wel gelukkig als single."



08-11-2010 om 10:59 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
07-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden mensen bezoeken graf van Harry Mulisch

Honderden mensen bezoeken graf van Harry Mulisch


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Harry_Mulisch.jpg?t=1289145972


Honderden mensen hebben vandaag het graf van de schrijver Harry Mulisch op Zorgvlied in Amsterdam bezocht. Dat meldt een woordvoerder van de begraafplaats. "Op zondag is het altijd druk, maar nu is het drukker dan normaal", aldus de zegsman. "Veel mensen vragen bij onze wachtdienst waar het graf van de schrijver is."

Mulisch werd gisteren begraven op Zorgvlied. De schrijver overleed een week geleden op 83-jarige leeftijd. Ook de tijdelijke tentoonstelling over Mulisch in het Letterkundig Museum in Den Haag trekt veel bezoekers. "We hoeven geen dranghekken te plaatsen, maar het is erg druk", aldus de woordvoerster. "We krijgen veel leuke reacties en we merken dat er mensen zijn die er speciaal voor komen."
 
De expositie is te zien in zestien vitrines. Daarin liggen bladzijden van 'Archibald Strohalm', een omslag van de nooit verschenen roman 'De Ontdekking van Moskou' en een floppy met het definitieve manuscript van 'Siegfried'.
 
Het museum stelde de tentoonstelling samen na het overlijden van Mulisch. De vitrines in het museum worden ingezet bij literaire actualiteiten. "In principe proberen we deze opstelling een maand te laten staan, maar als er iemand overlijdt of een schrijver wint een prijs, dan zal de expositie over Mulisch verdwijnen."



07-11-2010 om 17:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna als verrassing samen met Bon Jovi op podium

Rihanna als verrassing samen met Bon Jovi op podium

Klik op de foto om de clip te bekijken






De fans van Bon Jovi schrokken zich gisterenavond een hoedje toen Rihanna als verrassingsact op het podium verscheen in Madrid. Samen zongen ze het legendarische 'Livin' on a prayer'.

Bon Jovi gaf aan de vooravond van de MTV Music Awards- waar hij een lifetime achievement award in ontvangst mag nemen- een mini-concert voor 2.000 fans.

De zanger had het liedje net ingezet toen Rihanna helemaal in het rood op het podium verscheen. Een aangename verrassing voor de enthousiaste fans.



07-11-2010 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer verrassingsconcert Prince in Brusselse Viage

Weer verrassingsconcert Prince in Brusselse Viage

Klik op de foto om 'purple rain' te beluisteren






Prince geeft zaterdagnacht een verrassingsconcert in Viage, aan de Brusselse Anspachlaan in Brussel. Dat meldt Yves Panneels, woordvoerder van N8N, pseudoniem van de Belgische zanger en dj Nathan Ambach, die contacten heeft met de roadmanager van Prince. Het concert zou van start gaan rond 1.30 uur.
 
Prince is in het land omdat hij maandag een concert geeft in het Antwerpese Sportpaleis.
 
In juli, na zijn concert op Werchter Boutique, trad Prince ook al onaangekondigd op in Viage. Driehonderd fans konden er toen bij zijn.  (br.hln)


07-11-2010 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry: Ik zal nooit naakt poseren

Katy Perry: "Ik zal nooit naakt poseren"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Katy-Perry-5.jpg?t=1289130268



De Amerikaanse zangeres Katy Perry zal nooit op de cover van Playboy of andere naaktbladen te zien zijn. "Ik vind het leuk om me sexy te kleden en het hoort bij mijn persoonlijkheid", klinkt het. "Ik ben 26 en dit zijn mijn beste jaren. Maar ik zal nooit helemaal uit de kleren gaan voor Playboy ofzo", aldus de echtgenote van Russell Brand.


07-11-2010 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorse prinses brengt bezoek aan Antwerpse Boekenbeurs

Noorse prinses brengt bezoek aan Antwerpse Boekenbeurs


http://img168.imageshack.us/img168/8843/prinsesmrthalouise.jpg


Op de Antwerpse boekenbeurs heeft de Noorse prinses Märtha Louise zaterdag haar boek gesigneerd. Voorts mocht organisator Boek.be de honderdduizendste bezoeker van deze 75ste editie verwelkomen.


De 39-jarige prinses Märtha Louise is vierde in lijn van de Noorse troonopvolging en schreef vorig jaar een spiritueel boek met Elisabeth Samnøy: "Ontdek je beschermengel". Het duo richtte in 2007 de school Astarte Education op, waar ze cursisten door meditatie en zelfontwikkeling op weg zetten naar hun ware zelf.
 
In hun boek trachten ze spiritualiteit op een toegankelijke manier te koppelen aan het dagelijkse leven. Ze trachten de lezer mee te nemen op een innerlijke reis, op zoek naar de positieve krachten en intuïtie die in iedereen schuilen.
 
Het boek ging al 60.000 keer over de toonbank en al vlug volgden er vertalingen in het Duits, Zweeds, Italiaans en Nederlands. Ook die Nederlandse versie slaat blijkbaar aan, want uitgeverij Lannoo denkt al hardop aan een tweede druk.
 
De 75ste editie van de boekenbeurs loopt trouwens als een trein. Zaterdagvoormiddag mocht organisator Geert Joris de honderdduizendste bezoeker in de bloemetjes zetten. Die eer viel te beurt aan Dirk Verreyen uit Melsele. Naast de bloemen mocht hij ook nog een aankoopbon ter waarde van 100 euro op zak steken.
 
De Boekenbeurs loopt nog tot en met 11 november en is elke dag geopend van 10 tot 18 uur. Op dinsdag 9 november tot 22 uur.


07-11-2010 om 11:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!