Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pico slaat vriendin het ziekenhuis in

Pico slaat vriendin het ziekenhuis in


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Pico.jpg?t=1290009006



De politie is maandagavond tussenbeide moeten komen in een ruzie tussen Walter Michiels, bekend als Pico uit 'FC De Kampioenen', en zijn vriendin Sabine. Dat schrijft Het Belang van Limburg.

Het stel woont sinds enkele weken samen in een vakantieflat in Gingelom. Daar kregen ze erge ruzie. De politie werd gealarmeerd en trof een dronken en agressieve Michiels aan. De acteur weigerde in eerste instantie in de ziekenwagen te stappen, maar deed dat uiteindelijk toch.



 http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sabine.jpg?t=1290009073



Ook in het Sint-Trudoziekenhuis hield Michiels het niet rustig. Veiligheidsmensen moesten de voormalige acteur bedaren. Na een verhoor bij de lokale politie mocht Michiels terug naar huis.



17-11-2010 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry: Ik bel elke dag met Russells moeder

Katy Perry: "Ik bel elke dag met Russells moeder"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/katy-perry-russell-brand-1.jpg?t=1290003326



Katy Perry heeft iets wat niet iedereen kan zeggen: een goede band met haar schoonmoeder. De zangeres is zo close met de moeder van Russell dat ze elke dag aan de telefoon hangt. Katy denkt zelfs dat Barbara aan haar kant zou staan als ze ruzie zou hebben met haar echtgenoot Russell.

"Barbara heeft Russell in zijn donkerste periode gekend, zij weet beter dan wie ook hoe hard hij veranderd is. Russell is een geweldige echtgenoot, maar als hij over de schreef zou gaan, denk ik dat Barbara aan mijn kant zou staan."

Russell heeft grote toekomstplannen met Katy. "Hij wil maar liefst 11 zonen zodat hij ze naar West Ham United kan noemen", knipoogde de zangeres.



17-11-2010 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson is GQ-babe van het jaar

Scarlett Johansson is GQ-babe van het jaar


http://img718.imageshack.us/img718/2229/scarlettjohanssonl.jpg



Scarlett Johansson is babe van het jaar. Dat heeft het Amerikaanse tijdschrift GQ zo beslist. "De Megans en Mila's en Blakes komen en gaan maar onze (ietwat ongezonde) fascinatie voor één vrouw is hardnekkig", stelt Adam Sachs. Hij heeft het dan over de bijna 26-jarige Amerikaanse actrice Scarlett Johansson.

Sachs viel voor haar toen hij haar bezig zag in de film 'Lost in Translation' en hij was lang niet de enige. Bij de hulde in GQ hoort ook een fotoshoot (door Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin). Die kan je hier bekijken.

Kijken mag inderdaad, maar Scarlett is wel "van de straat". De gelukzak heet Ryan Reynolds, is 34 en is ook acteur.

De carrière van Scarlett Johansson begon al op haar dertiende, toen ze een rol vertolkte in The Horse Wisperer, naast ronkende namen als Robert Redford en Kristin Scott Thomas. (br.hln)



17-11-2010 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z: Beyoncé is niet zwanger

Jay-Z: "Beyoncé is niet zwanger"


http://img528.imageshack.us/img528/4084/beyonc.jpg



Het is nu wel duidelijk: Beyoncé is niet zwanger. Nadat eerst de moeder van de zangeres het nieuws ontkende, heeft nu ook echtgenoot Jay-Z bevestigd dat ze geen kindje verwachten.

"De geruchten zijn er nu al een hele tijd, ik wacht gewoon tot de mensen er mee ophouden. Ik denk dat als we ooit een baby verwachten, de pers het voor mijn grootmoeder zal weten", aldus de rapper.

Jay-Z en Beyoncé staan er om bekend weinig details over hun privéleven prijs te geven. "Iedereen weet dat ik getrouwd ben. Ik praat er gewoon niet over omdat dat een deel van mijn leven is dat enkel mijn vrouw en mij aanbelangt.


17-11-2010 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is zover: Beatles op iTunes

Het is zover: Beatles op iTunes

Klik op de foto om 'yesterday' te beluisteren





Apple Corps, EMI en Apple hebben gisteren bekendgemaakt dat het werk van de Beatles, de invloedrijkste en populairste rockband uit de muziekgeschiedenis, nu voor het eerst verkrijgbaar is bij de iTunes Store. "Eindelijk", haalt de muziekliefhebber opgelucht adem. De Fab Four en hun entourage lagen decennialang in conflict met de Californische computerfabrikant omdat het platenlabel van de band uit Liverpool ook Apple heet. Ook de prijs van de nummers en de bijhorende auteursrechten vormden een splijtzwam.

Maar vanaf vandaag zijn de dertien legendarische, geremasterde studioalbums van de Beatles met iTunes LP's, de 'Past Masters'-compilatie (dubbelalbum) en de verzamelalbums 'Red' en 'Blue' dan toch wereldwijd verkrijgbaar bij iTunes, naar keuze als compleet album of als losse nummers. Fans kunnen ook een speciale digitale 'Beatles Box Set' kopen, exclusief bij iTunes, die onder andere de concertfilm 'Live at the Washington Coliseum, 1964' bevat, een opname van het allereerste Amerikaanse concert van de Beatles.

AC/DC
iTunes heeft nu zowat alle grote artiesten in zijn portfolio, al blijven er nog een aantal gaten. Onder meer AC/DC en de in Amerika uitermate populaire artiesten Bob Seger en Kid Rock blijven opvallende afwezigen. Metallica en Led Zeppelin capituleerden de afgelopen jaren.

Sir Paul
Er werden blije reacties opgetekend. "We vinden het geweldig dat de muziek van de Beatles nu ook verkrijgbaar is via iTunes", aldus Sir Paul McCartney. "Het is bijzonder om mee te maken dat de nummers die we oorspronkelijk op vinyl hebben uitgebracht ook in dit digitale tijdperk nog net zo geliefd zijn als toen."

Ringo
"Ik vind het vooral prettig dat aan mij niet meer zal worden gevraagd wanneer het werk van de Beatles nu eindelijk ook via iTunes verkrijgbaar is", zegt Ringo Starr. "Eindelijk is het dan toch zover ... als je wilt, is het werk van de Beatles nu verkrijgbaar! Peace & love, Ringo."

Steve Jobs
"Wij vinden de Beatles geweldig en vinden het dan ook een grote eer om hen bij iTunes te mogen verwelkomen", aldus Steve Jobs, CEO van Apple. "Het was niet eenvoudig, maar dankzij de Beatles en EMI kunnen we nu een droom verwezenlijken die we vanaf het allereerste begin van iTunes, tien jaar geleden, hebben gekoesterd."

Yoko
"In de geest van Give Peace A Chance vind ik het heel toepasselijk dat we dit op de 70ste verjaardag van John doen," aldus Yoko Ono Lennon. "De Beatles in iTunes. Bravo!" was het commentaar van Olivia Harrison.

Mijlpaal
"De Beatles en iTunes zijn beiden echte stuwende krachten in hun respectievelijke vakgebieden," aldus EMI Group CEO Roger Faxon. "Het is een voorrecht voor iedereen bij EMI om met Steve Jobs en met Apple Corpos' Jeff Jones en hun teams te werken aan het creëren van een mijlpaal in de ontwikkeling van digitale muziek."

Alle 13
Alle 13 legendarische remastered studio albums van de Beatles, waaronder 'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band', 'Revolver', 'The Beatles [The White Album]' en 'Abbey Road' komen met iTunes LP's, waarmee een intensieve beleving van het album wordt gecreëerd, met schitterende ontwerpen en uitgebreide visuele extra's zoals een unieke mini documentaire over het tot stand komen van elk album. Het dubbelalbum 'Past Masters' en de klassieke 'Red' en 'Blue' collecties zijn ook beiden beschikbaar.

Losse albums zijn beschikbaar voor aanschaf en download voor € 12,99, dubbelalbums voor € 19,99 en individuele nummers voor € 1,29.

Box
De speciale digitale 'Beatles Box Set' (€ 149) bevat de 13 remastered studio albums met iTunes LP's en alle mini-documentaires, 'Past Masters', en de 'Live at the Washington Coliseum, 1964' concertfilm, wereldwijd exclusief beschikbaar op iTunes waarin het allereerste concert dat de Beatles in de US gaven in zijn geheel te zien is. Bovendien kunnen Beatles fans de concertfilm 'Live at the Washington Coliseum, 1964' gratis als stream bekijken op iTunes voor de rest van het kalenderjaar.  

Apple en Apple
Apple Corps Ltd. is opgericht door The Beatles in 1968 om de zaken van de groep waar te nemen. Het in Londen gevestigde bedrijf beheerde de catalogus van Beatles nummers uit de jaren '60 waarvan tot op de dag van vandaag meer dan 600 miljoen platen, tapes en CD's verkocht zijn. Sinds de jaren '90 heeft Apple nieuwe Beatle projecten aangestuurd waaronder The Beatles Anthology projecten, het album The Beatles 1, waarvan 29 miljoen exemplaren zijn verkocht, The Beatles LOVE show en CD, en de 09/09/09 introductie van The Beatles Remastered catalogus en het The Beatles Rock Band computerspel. Voor meer informatie over The Beatles projecten bezoekt u www.thebeatles.com.



17-11-2010 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson wil ex kloppen in race naar altaar

Jessica Simpson wil ex kloppen in race naar altaar


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jessica-Simpson-3.jpg?t=1289921139


Jessica Simpson is sinds vorige week verloofd met NFL-speler Eric Johnson, na een relatie van amper een half jaar. Simpson laat er duidelijk geen gras over groeien, want ze wil blijkbaar al deze kerst trouwen. Dat zal dan voor de tweede keer zijn, na haar scheiding van Nick Lachey.

En laat hij nu net de reden zijn waarom ze zo snel wil trouwen. Lachey kondigde twee weken voor haar namelijk ook zijn trouwplannen aan, en La Simpson wil hem en zijn verloofde Vanessa Minnillo blijkbaar kloppen in de race naar het altaar. "Ze weet dat het lastig wordt om alles zo snel geregeld te krijgen, dus misschien wordt het een nieuwjaarshuwelijk," zegt een bron aan HollywoodLife.com.

"Alleszins wilt ze dat alle aandacht naar haar huwelijk gaat. Ze wil niet dat haar trouwpartij plaatsvindt in de nasleep van de zijne." Ook op het vlak van glamour en de bijhorende kosten schijnt de zangeres en actrice haar ex grandioos te willen overtreffen. Met je ex in je gedachten zitten is meestal niet erg gezond, maar met deze fratsen spant Jessica toch wel de kroon...


16-11-2010 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee onbekende aria's van Vivaldi ontdekt in Edingen

Twee onbekende aria's van Vivaldi ontdekt in Edingen




Musicologe Marie Cornaz heeft in het archief van de familie van Arenberg in Edingen twee onbekende aria's van Antonio Vivaldi ontdekt. Op 22 december worden ze uitgevoerd in het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten.

Marie Cornaz, conservator van de muziekcollectie van de Koninklijke Bibliotheek van België, bestudeert al tien jaar de collectie van de familie van Arenberg. "Het gaat om een aristocratische familie die een grote invloed had in de achttiende eeuw", zegt Cornaz. "Ze waren eigenaar van verschillende paleizen en kastelen, waaronder het Egmontpaleis in Brussel, en lieten daar vaak private concerten uitvoeren."
 
De familie heeft nog steeds een uitgebreide collectie partituren en die bleken onder meer twee aria's van de Italiaanse componist Vivaldi te bevatten. Het gaat om stukken van een vooralsnog onvolledige opera. "In Berlijn werden eerder al drie andere aria's aangetroffen", zegt Cornaz.
 
De partituren worden, samen met een aantal andere aria's van Vivaldi's tijdgenoten, uitgevoerd op 22 december in het Paleis voor Schone Kunsten. Het concert wordt verzorgd door het Belgische barokensemble Les Agrémens, onder leiding van Guy Van Waas, en de Amerikaanse mezzosopraan Vivica Genaux. (br.hln)



16-11-2010 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera krijgt ster op Walk of Fame

Christina Aguilera krijgt ster op Walk of Fame

Klik op de foto om 'Fighter' te beluisteren





De Amerikaanse zangeres Christina Aguilera heeft een ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame. De zangeres kreeg daarmee de 2.423ste ster op het bekende voetpad in Hollywood, schrijft VRT.

"Als klein meisje beelde ik me vaak in hoe het zou zijn om naar Hollywood te komen en het te maken als performer", aldus Aguilera. "Ik ging van auditie naar auditie en zong lied na lied hopend dat het ooit beloond zou worden. Nu ik hier sta, weet ik dat het beloond is."

Aguilera brak door in 1999 met haar debuutalbum 'Christina Aguilera' waarop hits staan als 'Genie in a bottle' en 'What a girl wants'. Ze won al vier Grammy Awards, waaronder die van beste nieuwe artiest in 1999 en beste vrouwelijke popzangeres in 2003 en 2006. (br.hln)


16-11-2010 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey: Ik ben bezorgd over mijn zwangerschap

Mariah Carey: "Ik ben bezorgd over mijn zwangerschap"


http://img413.imageshack.us/img413/9534/mariahcareyp.jpg


Mariah Carey is dolgelukkig met haar zwangerschap, maar de 41-jarige zangeres is toch ook enorm bezorgd. Carey en haar echtgenoot Nick Cannon verwachten samen hun eerste kindje. In 2008 kreeg de zangeres echter al eens een miskraam, waardoor ze nu extra voorzichtig is om haar vreugde met iedereen te delen.

"Het is altijd moeilijk wanneer je verliefd bent op de man van je dromen en je allebei dolgelukkig bent met de nakende geboorte van je eerste kind, want veel vrouwen krijgen een miskraam. Ik weet uit ervaring dat mijn geloof in God ons er zou doorsleuren en dat wat moet gebeuren, ooit zal gebeuren", aldus de zangeres.

"Ik ben extra voorzichtig geworden na wat ons eind 2008 is overkomen, en daarom wou ik de eerste drie maanden niet publiekelijk over mijn zwangerschap praten. Ik heb ook vier tests gedaan vooraleer ik geloofde dat ik opnieuw zwanger was."

"Ik was alleen thuis toen ik de eerste test deed. Toen die positief was, heb ik ook een tweede en derde test gedaan. Toen Nick thuiskwam, heb ik hem de drie tests laten zien en samen hebben we dan nog een vierde test gedaan. We waren allebei door het dolle heen."



16-11-2010 om 15:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luk Alloo en Sandy Tura geven elkaar jawoord

Luk Alloo en Sandy Tura geven elkaar jawoord


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Luk-Alloo.jpg?t=1289918068
Luk Alloo gaat voor de tweede keer trouwen.



Luk Alloo (47) en Sandy Tura (34) stappen in het huwelijksbootje. Dat heeft clint.be bekendgemaakt. Het koppel ging in 2006 na een relatie van vier jaar uit elkaar, maar in augustus van dit jaar sloeg de vonk weer over. Om hun hernieuwde liefde te bezegelen, beloven ze elkaar nu eeuwige trouw. De dochter van Will Tura was nooit eerder getrouwd, de televisie- en radiopresentator heeft twee kinderen uit een vorig huwelijk.


http://img59.imageshack.us/img59/3051/sandyblanckaert.jpg


Het verhaal van Luk en Sandy begon in 2000 toen hij haar kidnapte voor het programma 'Sterren en Kometen'. In eerste instantie was Sandy niet gediend met zijn stunt, maar uiteindelijk werden ze toch een stel. Toch leek hun geluk geen lang leven beschoren want vier jaar later zetten ze er alweer een punt achter. In augustus van dit jaar raakte bekend dat elkaar hadden teruggevonden.



16-11-2010 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Andre lijdt aan mysterieuze ziekte

Peter Andre lijdt aan mysterieuze ziekte

Klik op de foto om 'Mysterious girl' te beluisteren






Peter Andre heeft onthuld dat hij aan een mysterieuze ziekte lijdt. De zanger liet zich al verschillende keren onderzoeken om te achterhalen wat het probleem juist is, maar de artsen vinden voorlopig niet wat de oorzaak is. "Spijtig genoeg moet ik jullie laten weten dat ik me de laatste weken niet goed voel", aldus de zanger.

"Ik weet niet wat er scheelt, maar ik heb duidelijk gezondheidsproblemen en ben al een paar keer naar het ziekenhuis geweest voor onderzoeken. Vorige week liet ik ook een MRI-scan uitvoeren, dus ik hoop dat de artsen me snel kunnen zeggen wat er scheelt."

"Ik voel me gewoon echt niet goed en ik baal er enorm van dat ik heb moeten afzeggen voor de 'Pride of Britain Awards', maar het ging echt niet. Spijtig, want ik keek uit naar een leuke avond. Hopelijk is alles snel terug in orde."



16-11-2010 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson wil trouwen zonder huwelijkscontract

Jessica Simpson wil trouwen zonder huwelijkscontract


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jessica-Simpson-2.jpg?t=1289912295



Jessica Simpson wil, tot grote ergernis van haar vader, trouwen zonder huwelijkscontract. De zangeres en haar vriend Eric Johnson zijn dolverliefd en dan komt geld niet meteen ter sprake.

Toch zou Jessica beter moeten weten, want ook haar eerste huwelijk met Nick Lachey werd voltrokken zonder huwelijkscontract. De scheiding heeft Miss Simpson dan ook een slordige 10 miljoen dollar gekost. Op een vermogen van 100 miljoen valt dat nog mee, maar om nu nog een keer die fout te maken...

Papa Joe ziet het in elk geval niet zitten. "Joe steunt Jessica in alles en voorlopig heeft hij zijn mond gehouden, maar dat zal niet lang meer duren als dochterlief doorgaat met haar plan", aldus een insider. "Hij zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Jessica niet in het huwelijksbootje stapt zonder contract." Papa Joe heeft natuurlijk wel een punt na de scheiding van haar eerste echtgenoot Nick.



16-11-2010 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouders Britney Spears na acht jaar opnieuw een koppel

Ouders Britney Spears na acht jaar opnieuw een koppel


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Ouders-Britney-Spears.jpg?t=1289911046
Britney met mama Lynne en papa Jamie in 2006.


De ouders van Britney Spears zijn acht jaar na hun scheiding opnieuw een koppel. Britney verklaarde in 2002 dat de scheiding van haar ouders, na 30 jaar huwelijk, het beste was dat haar familie kon overkomen. "Mijn ouders komen gewoon niet overeen. Ze maakten constant ruzie toen ik klein was", aldus de zangeres.

Acht jaar later heeft het koppel elkaar echter opnieuw gevonden. Lynne en Jamie Spears hebben aan hun relatie gewerkt en werden zaterdag in Los Angeles gespot als een verliefd koppel. "Ze zien er echt opnieuw gelukkig uit", aldus een insider. Lynne en Jamie zijn dan wel niet meer getrouwd, een gezin vormen ze dus wel opnieuw.

"Lynne is echt een heel lieve vrouw, ze verdient het om gelukkig te zijn", aldus een vriend. "Ik wens hun dan ook veel liefde en geluk toe." Jamie, die nog steeds de controle heeft over de financiën van Britney, zou al sinds vorig jaar terug samen zijn met zijn ex-vrouw.

Het koppel heeft naast Britney nog twee andere kinderen, Bryan (33) en Jamie Lynn (19). Ze hebben met de twee zonen van Britney, Sean (5) en Jayden (4) en de dochter van Jamie Lynn, Maddie (2) ook al drie kleinkinderen.



16-11-2010 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pixies-rockopera over Herman Brood in première

Pixies-rockopera over Herman Brood in première

Klik op de foto om 'My Way' te beluisteren



Herman Brood (1946 - 2001)


In de Amerikaanse stad Houston is dit weekend de rockopera 'The Fall and Rise of Herman Brood' in première gegaan.


Voorman Frank Black van rockband de Pixies heeft de opera geschreven. In het stuk beziet Francis, gespeeld door zanger Michael Haaga, het werk en leven van Herman Brood, gespeeld door zanger Matthew Kelly. Ook voormalig manager Koos van Dijk komt als personage voor in het stuk, dat zowel nummers van Brood als muziek van Frank Black bevat.
 

De Pixies benaderden Van Dijk, die de rechten op het werk van Brood bezit, begin 2009 voor het project. De voorstelling is tot eind dit jaar in Houston te zien. Het is de bedoeling dat de rockopera daarna gaat rondtoeren door de VS. Manager Van Dijk hoopt het stuk volgend jaar, als het tien jaar geleden is dat Brood zelfmoord pleegde, naar Nederland te halen.
 

"Herman was een grote fan van de Pixies", vertelt Van Dijk. "Hij zou helemaal gek worden van trots als hij had kunnen beseffen dat zij nu een rockopera over hem hebben gemaakt."
 

Het is opmerkelijk dat de rockopera in de VS wordt gemaakt. De Nederlandse zanger probeerde eind jaren zeventig voet aan de grond te krijgen in Amerika, maar dit lukte hem niet. Daarna keerde Brood terug naar Nederland, waar hij zich behalve met muziek ook met schilderkunst ging bezighouden. In juli 2001 beroofde Brood zichzelf van het leven door van het dak van het Hiltonhotel in Amsterdam te springen.



15-11-2010 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibson geeft toe dat hij ex geslagen heeft

Mel Gibson geeft toe dat hij ex geslagen heeft


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Oksana-Grigorieva.jpg?t=1289850226



Mel Gibson heeft toegegeven dat hij zijn ex geslagen heeft. Niet met de vuist echter, zoals Oksana Grigorieva beweerde, maar met de vlakke hand. Dat staat te lezen in gerechtsdocumenten.

De ruzie vond plaats op 6 januari. Volgens de 54-jarige acteur greep Oksana hun dochtertje Lucia vast en schreeuwde ze naar hem dat hij moest stoppen met roepen, anders zou de baby er wel eens blijvende hersenschade aan kunnen overhouden. Gibson vreesde echter dat Lucia het 'shaken baby'-syndroom zou oplopen, zo fel was Oksana haar dochter heen en weer aan het schudden.

"Ik heb Oksana één keer geslagen met de vlakke hand, in de hoop haar te kunnen kalmeren", aldus de acteur. "Ik deed dat niet hard en enkel maar met de bedoeling om het schudden te doen ophouden. Nooit heb ik haar in het gezicht of op de slaap geslagen." Oksana blijft intussen volhouden dat ze bij het gevecht twee van haar tanden kwijtgespeeld is.


15-11-2010 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden Film voor Sint

Gouden Film voor Sint


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sint1.jpg?t=1289849583



'Sint', de nieuwste film van regisseur Dick Maas, heeft de gouden status bereikt. De komische horrorprent trok in vier dagen tijd meer dan 100.000 mensen naar de bioscoop. Dat maakte het Nederlands Film Festival vandaag bekend.
 
De veelbesproken film draait sinds donderdag in 96 zalen. Dick Maas en producent Tom de Mol kregen vandaag een Gouden Film overhandigd in Pathé de Munt in Amsterdam.
 
De film bracht in zijn eerste weekend ook meteen een recordbedrag op voor een Nederlandse film voor kijkers van 16 jaar en ouder. Met een opbrengst van 698.000 euro stootte 'Sint' de film 'Zwartboek' (686.000 euro) van de eerste plaats.


15-11-2010 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt wil film over redding Chileense mijnwerkers maken

Brad Pitt wil film over redding Chileense mijnwerkers maken


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/BradPitt.jpg?t=1289837229


Het productiebedrijf van acteur Brad Pitt wil een film gaan maken over de 33 mijnwerkers die twee maanden opgesloten zaten in een Chileense mijn.

Een advocaat die de mijnwerkers vertegenwoordigt, stelt dat Plan B, zoals het productiehuis van Pitt heet, een film wil maken die de ''hartverscheurende ondergrondse gevangenschap'' van de mannen op een realistische manier weergeeft.

Mijnwerkers krijgen rol
Pitt zou meerdere miljoenen dollars hebben geboden voor de exclusieve filmrechten van het verhaal. Volgens een lokale krant zou het plan zijn om een flink aantal mijnwerkers die hebben vastgezeten, zelf een rol in de film te geven.

De 33 beroemde kompels willen eerst een bedrijf oprichten dat alle rechten en inkomsten die zij kunnen genereren met hun verhalen over de gevangenschap in de mijn, gaat beheren. Alleen op die manier denken zij de inkomsten van die verhalen eerlijk te kunnen verdelen.


15-11-2010 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Blunt: Ik voorkwam de Derde Wereldoorlog

James Blunt: "Ik voorkwam de Derde Wereldoorlog"

Klik op de foto om 'Goodbye My Lover' te beluisteren






Bedank James Blunt maar op uw blote knietjes: hij is diegene die -naar eigen zeggen- op z'n eentje een Derde Wereldoorlog vermeden heeft. Dat gebeurde toen de Britse zanger in 1999 als aanvoerder van een NAVO-eenheid in Kosovo gelegerd was. Een Amerikaanse generaal gaf hem de opdracht om de Russen weg te jagen van het vliegveld van Pristina, maar Blunt lapte dat bevel vakkundig aan zijn laars. Hij kreeg daarbij de steun van de Britse generaal Mike Jackson, die zijn soldaten "liever geen WO III zag starten".


"Ik kreeg het rechtstreekse bevel om de stuk of tweehonderd Russen te overmeesteren", verklaarde Blunt op BBC radio. "De taal die daarbij gebruikt werd, klonk zeer ongewoon. Woorden als 'vernietigen' passeerden zelfs de revue."


De verwarring rond de bezetting van het vliegveld van Pristina was later voer voor heel wat politieke memoires. Nu geeft Blunt dus voor het eerst toe dat hij daar een belangrijke rol in had. "Het was een gekke situatie. Tweehonderd Russen stonden daar tot de tanden gewapend en wij moesten hen overmeesteren. Politiek gezien zou de NAVO daardoor veel makkelijker in Pristina kunnen werken, maar praktisch gezien zou dat een bloedbad betekend hebben."


Op de vraag of Blunt dan werkelijk een Wereldoorlog vermeden heeft, antwoordde hij: "Absoluut. Gelukkig vond mijn generaal het een beter plan om de luchthaven te omsingelen. Als hij toch zou willen aanvallen hebben, zou ik dat bevel nog naast me neergelegd hebben. Zelfs als dat betekend zou hebben dat ik voor de krijgsraad moest verschijnen, ja. Als soldaat in het Britse leger word je gedrild om moreel te oordelen, en dit voelde absoluut slecht aan." In 2002 verliet Blunt het leger om zich op zijn muzikale carrière te storten, met 'Beautiful' als absolute uitschieter.



15-11-2010 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze tien acteurs grepen net naast rol in Harry Potter-film

Deze tien acteurs grepen net naast rol in Harry Potter-film


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Naomi-Watts-1.jpg?t=1289830796
Naomi Watts


Wat als Daniel Radcliffe niet uitverkoren geweest was om Harry Potter te spelen? Dan hadden we ongetwijfeld met een ander broekventje opgezadeld gezeten. Deze tien acteurs/actrices misten op een haar na een rol in de meest succesvolle filmserie ooit.

Ian McKellen als Dumbledore (Albus Perkamentus): hoewel twee verschillende acteurs de professor in Zweinstein gespeeld hebben (eerst Richard Harris en na diens dood Michael Gambon) kwam ook McKellen in aanmerking voor die rol.

Naomi Watts als Narcissa Malfoy (Narcissa Malfidus): Watts stond op het punt om Narcissa, de vrouw van Lucius en de moeder van Draco te spelen, tot haar management er een stokje voor stak. De rol ging uiteindelijk naar de Engelse actrice Helen McRory.

Liam Aiken als Harry Potter: Aiken -vooral bekend van het drama 'Stepmom'- had officieel de hoofdvogel afgeschoten. Eén probleem echter: de regisseurs wilden absoluut dat een Brit de rol van de jonge tovenaar zou spelen. Een dag later was Aiken de hoofdrol weer kwijt en kwam Daniel Radcliffe op de proppen.

Tilda Swinton als professor Sybill Trelawney (Sybilla Zwamdrift): alvorens Emma thompson de prettig gestoorde lerares waarzeggerij speelde, kreeg Tilda Swinton die rol aangeboden.

Hugh Grant
als Gilderoy Lockhart (Gladianus Smalhart): Grant werd gecast als Lockhart, de narcistische charlatan. Omwille van een te drukke agenda mocht Kenneth Branagh echter met de eer gaan lopen.

Rosamund Pike als Rita Skeeter (Rita Pulpers): Pike was de eerste keuze om Skeeter te spelen, maar ze zei uiteindelijk nee tegen de rol van nieuwsgierige journaliste.

Tim Roth als Severus Snape (Severus Sneep): De ster uit 'Lie to me' onderhandelde over de rol van Snape, maar verkoos uiteindelijk 'Planet of the Apes' boven 'Harry Potter'. Daardoor lag de weg open voor Alan Rickman om het schoolhoofd van Zweinstein te spelen.

David Thewlis als Quirinus Quirrell (professor Krinkel): Thewlis neemt de rol van Lupos voor zijn rekening. Oorspronkelijk was het echter de bedoeling om Krinkel te vertolken, de leraar wiens lichaam in beslag genomen werd door Voldemort.

Bob Hoskins
als Horace Slughorn (Hildebrand Slakhoorn): Slakhoorn, de leerkracht die de jonge Marten Vilijn de kunst van de Gruzielementen bijbracht, wordt gespeeld door Jim Broadbent. Nochtans was het de bedoeling dat de Britse acteur Hoskins die rol voor zijn rekening zou nemen.

Jamie Campbell-Bower
als Tom Riddle (Marten Vilijn): Campbell-Bower wilde absoluut in de huid van Vilijn kruipen, maar Frank Dillane stak daar een stokje voor. Als compensatie wist Campbell Bower een rol te versieren in die andere bekende boekenreeks,



15-11-2010 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Arquette hangt de clown uit bij de Lakers

David Arquette hangt de clown uit bij de Lakers


http://img249.imageshack.us/img249/5724/davidarquette.jpg


Het beest in David Arquette is los. Sinds hij en Friends-ster Courteney Cox vorige maand een break aankondigden, heeft de acteur al meerdere malen de bloemetjes buiten gezet. Zo bekende hij een affaire te hebben gehad en werd hij stomdronken in een nachtclub gespot. Afgelopen weekend gooide David zijn frustraties eruit bij een wedstrijd van The Lakers.

Niet echt het gedrag om een vrouwenhart mee terug te winnen. Ook Davids outfit viel bij insiders niet erg in de smaak. Volgens de Engelse en Amerikaanse pers zag de Scream-acteur eruit als 'De Lakers Clown'. 
Benieuwd of Courteney deze modeblunder door de vingers zal zien... (br.hln)



15-11-2010 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!