Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barry White
Barry White
Om All Around The World (Lisa Stansfield and Barry White) te bekijken druk op de foto

.

Barry White (Galveston, 12 september 1944 – Los Angeles, 4 juli 2003) was een Amerikaanse soul- en disco-zanger en -producer. Zowel solo als met het door hem gedirigeerde Love Unlimited Orchestra scoorde hij diverse hits.

Barry White werd als Barry Eugene Carter geboren in Galveston, Texas, en groeide op in Los Angeles. Op 10-jarige leeftijd werd hij lid van een 'gang', en op de leeftijd van zestien werd hij veroordeeld tot vier maanden gevangenis wegens diefstal van Cadillac-autobanden ter waarde van $30.000.

Eind jaren zestig begon Whites muziekcarrière, aanvankelijk nog slechts als producer. Zijn grootste succes was het opzetten van Love Unlimited, een damesgroep met drie leden, waaronder zijn latere vrouw Glodean James, waarvoor hij de klassieker Walkin' in the Rain (With the One I Love) schreef.

White had een aantal liedjes geschreven, en zocht een mannelijke vocalist om deze op te nemen. Uiteindelijk liet hij zich overhalen dit zelf te doen, wat leidde tot het succesvolle album "I've Got So Much to Give" met de hit I'm Gonna Love You Just a Little More Baby.

Zijn volgende succes was de oprichting van het Love Unlimited Orchestra. Tegen alle verwachtingen in, werd het volledig instrumentale Love's Theme een grote hit.

White behaalde zijn grootste successen in de jaren '70, in de periode van de disco, maar ook later heeft hij nog diverse hits gehad.

Tijdens een verblijf in het ziekenhuis, waar hij herstelde van de gevolgen van een beroerte, overleed White aan een nierziekte.


20-07-2008 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Blues Brothers
The Blues Brothers
Om Everybody Needs Somebody te bekijken druk op de foto

.

The Blues Brothers is een Amerikaanse band ontstaan uit de passie die Saturday Night Live-acteurs John Belushi en Dan Aykroyd deelden voor blues en R&B uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis. In de gelijknamige bar van Aykroyd werd muziek uitgewisseld en was vaak gelegenheid voor jamsessies met de blues als thema.

Het eerste optreden bestond uit een vertolking van het nummer King Bee, dat Belushi zong in een bijenkostuum aansluitend op de "Killer Bee"-sketch in Saturday Night Live. Later ontstond het in zwart geklede duo Jake en Elwood Blues, begeleid door het toenmalige huisorkest van Saturday Night Live, waarin bekende namen van het Stax-label speelden zoals Steve Cropper, Donald Dunn, Lou Marini en Alan Rubin. Als onderdeel van de show droeg Aykroyd een middels handboeien beveiligd attachékoffertje met daarin uitsluitend één bluesharp (Hohner Special 20).

Naar aanleiding van het succes van SNL besloot de "band" op tournee te gaan. Dit resulteerde in hun eerste livealbum getiteld Briefcase Full Of Blues. In 1980 volgde een tweede liveregistratie, getiteld Made In America.

Ook in 1980 werd de film The Blues Brothers opgenomen, die gebaseerd was op de karakters uit de band.


20-07-2008 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lorne Green
Lorne Green
Om Ringo te beluisteren druk op de foto


.

Lyon Himan (Lorne) Greene (Ottawa (Ontario), 12 februari 1915 - Santa Monica (Californië), 11 september 1987) was een Joods-Canadees-Amerikaanse radiopresentator, nieuwslezer, zanger en acteur.

Greene ging in Canada werken bij de radio nadat hij was afgestudeerd aan de Queen's University. Zijn typerende stem maakte hem tot een top-nieuwslezer, maar hij ging begin jaren 50 naar Hollywood om acteur te worden. Hij speelde in diverse series en films voor hij doorbrak als patriarch Ben Cartwright in de westernserie Bonanza (1959). Een geheel andere rol speelde hij in de televisieserie Roots, waar hij John Reynolds speelde, een plantage-eigenaar en slavenhouder. Greenes rol in de Battlestar Galactica films en TV-series bracht hem nog meer roem. Als zanger was zijn grootste hit "RINGO".

Greene scheidde van zijn vrouw Rita Hands in 1960, na 28 jaar huwelijk. Het jaar daarop trad hij in het huwelijk met Nancy Deale. Zij kregen een dochter, Gillian Greene. In 1987 stierf Lorne Greene als gevolg van complicaties door een longontsteking.

20-07-2008 om 12:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Red
Sharon Red
Om Beat The Street te bekijken druk op de foto.



20-07-2008 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
19-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hemelse Liefde
Hemelse Liefde

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/pataky721024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Ik zou je niet verleiden
Als je mondhoeken niet zouden optrekken
Tot de mooiste lach die ik ken
Waar ik gek op ben

Ik zou je niet verleiden
Als je lichaam niet beweegt zoals hij nu beweegt
Als een slang tussen het riet
Daar waar ik zo van geniet

Ik zou je niet verleiden
Wanneer je niet zou zoenen met de zwoelste kus
Als een hand in drijfzand
Verdwijn ik in jouw liefdesband

Ik zou je niet verleiden
Als je me niet de liefde kon geven die ik nodig heb
Als een roos die dichtklapt
En zijn mooiste beschermt voordat iemand hapt

Ik zou je niet verleiden
Wanneer je me niet opviel
Je viel op, ik ben voor je gevallen
Ik zou stom zijn als ik dit ging verknallen

19-07-2008 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent mag met zoon op vakantie

50 Cent mag met zoon op vakantie

Om Candy Stop te bekijken druk op de foto.

.
50 Cent mag met zijn zoontje op vakantie. De 33-jarige rapper moest gisteren aan een rechter om toestemming vragen om zoonlief Marquise volgende maand mee op een tripje te nemen. Een drugstest moest uitwijzen dat 50 Cent clean is. Dat bleek het geval te zijn.

Huis van ex platgebrand
Curtis James Jackson, zoals 50 Cent eigenlijk heet, en zijn ex-vriendin Shaniqua Tompkins zijn sinds mei in een rechtszaak verwikkeld over een brand die het huis van Tompkins in de as legde. Volgens haar zit de rapper, op wiens naam het huis stond, achter de brandstichting. Sindsdien houdt zij de bij haar wonende Marquise bij hem weg.

Moordpoging op zoon
Volgens de vrouw zou de rapper de anderhalf miljoen euro kostende villa tien jaar geleden aan haar beloofd hebben. Eerder dit jaar spande Tompkins een rechtszaak tegen haar ex-vriend aan om het huis in haar bezit te krijgen. De vrouw beweert dat hij hierdoor boos op haar is en dat hij haar en haar zoon zou willen vermoorden.

19-07-2008 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni op drie in Franse albumlijst

Carla Bruni op drie in Franse albumlijst

Om L'amour te bekijken druk op de foto.

.
Het nieuwste album van Carla Bruni is in haar thuisland Frankrijk binnengekomen op de derde plaats van de nationale hitlijst. Van de plaat 'Comme si de rien n'était', die een week geleden uitkwam, zijn in de eerste twee dagen ruim veertienduizend exemplaren verkocht.

In de Franse albumlijst wordt de vrouw van president Nicolas Sarkozy slechts voorafgegaan door de Britse band Coldplay en de Franse popartiest Laurent Voulzy, die respectievelijk op de eerste en tweede plaats staan.

Het debuutalbum van het voormalig fotomodel, 'Quelqu'un m'a dit', werd in 2002 een grote hit. De plaat ging twee miljoen keer over de toonbank en kreeg lovende recensies. Vorig jaar bracht Bruni haar tweede cd uit, 'No promises', dat Engelstalige liedjes bevat.

Bruni liet eerder weten dat ze geen concerten zal geven zolang haar echtgenoot president van Frankrijk is. Wel zal ze 'Comme si de rien n'était' promoten door middel van televisieoptredens. Bruni en Sarkozy trouwden in februari, na een veelbesproken romance

19-07-2008 om 17:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie verlaat ziekenhuis met tweeling

Angelina Jolie verlaat ziekenhuis met tweeling

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Amerikaanse actrice Angelina Jolie heeft vandaag de Fondation Lenval in Nice verlaten, waar ze een week geleden van een tweeling is bevallen. Dat heeft het ziekenhuis bekendgemaakt. Jolie vertrok om 04.00 uur, zonder medeweten van de fotografen die al dagen op haar vertrek zitten te wachten.

De actrice en de tweeling Knox Léon en Vivienne Marcheline, een jongen en een meisje, stellen het volgens het ziekenhuis goed. Jolie en haar partner Brad Pitt hebben nu samen zes kinderen. Naast de tweeling gaat het om hun tweejarige dochter Shilih en drie geadopteerden kinderen: de zesjarige Maddox, de vierjarige Pax en de driejarige Zahara.

19-07-2008 om 17:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Batman-film breekt nachtelijk record

Nieuwe Batman-film breekt nachtelijk record

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/batman.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Dat Batman meester is van de nacht bleek donderdag, toen de nieuwste film over de superheld in de Verenigde Staten de bioscoopkassa's deed rinkelen. 'The Dark Knight', die vanaf middernacht te zien was, bracht diezelfde nacht ruim elf miljoen euro op.

Daarmee verbreekt de actiefilm het record van 'Star wars episode III: the revenge of the Sith', die in 2005 in één nacht meer dan tien miljoen euro in het laatje bracht.

Uitverkocht
Het ziet er niet naar uit dat de hype rond 'The Dark Knight' binnen korte tijd zal afzwakken. In de Verenigde Staten zijn in de voorverkoop al vele voorstellingen uitverkocht.

Zesde film
'The Dark Knight' is de zesde film over superheld Batman. Na hoofdrollen voor Michael Keaton, Val Kilmer en George Clooney, neemt acteur Christian Bale voor de tweede keer de honneurs waar.

Hij was in 2005 ook al te zien in 'Batman begins'. 'The Dark Knight' heeft veel extra publiciteit gegenereerd doordat het de laatste film is waarin wijlen Heath Ledger te zien is. Hij speelt de rol van The Joker.

19-07-2008 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlize Theron dolblij met ring van vriendje

Charlize Theron dolblij met ring van vriendje

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/charlize_theron_137.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Charlize Theron en Stuart Townsend hebben ringen uitgewisseld. De actrice hecht er veel waarde aan. "Ik draag zijn ring als teken van liefde voor hem", aldus de actrice.

"Het is geen verlovingsring maar met het uitwisselen van ringen willen we onze verbondenheid benadrukken. Ik draag zijn ring altijd want Stuart is buitengewoon. Ik kan me niet inbeelden dat ik iemand anders liever zou zien", besluit Theron.

19-07-2008 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oud-drummer Guns N' Roses gearresteerd wegens drugbezit

Oud-drummer Guns N' Roses gearresteerd wegens drugbezit

Om November Rain te bekijken druk op de foto.

.
Drummer Steven Adler, die in de jaren tachtig deel uitmaakte van Guns N' Roses, is gearresteerd op verdenking van drugsbezit. De 43-jarige muzikant is vanochtend vroeg aangehouden in een huis in Hollywood, waar hij voor onrust zou hebben gezorgd.

Adler werd meegenomen naar het politiebureau op verdenking van drugsbezit en openbare dronkenschap. De borgsom werd vastgesteld op 28.000 euro.

Adler heeft een geschiedenis van drugsgebruik. Hij maakte van 1985 tot 1990 deel uit van Guns N' Roses, maar werd de laan uitgestuurd.

19-07-2008 om 11:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paper Lace
Paper Lace
Om The Night Chicago Died te bekijken druk op de foto.

.

19-07-2008 om 10:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onuitwisbaar
Onuitwisbaar

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/thora601024x768-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 Sinds jij terug bent besef ik weer
Dat ik het nog steeds niet kan loslaten
Dat mijn opgekropte emoties
Voor eeuwig bij me blijven.

Herinneringen waarvan ik dacht
Dat ik ze nu wel achter mij kon laten
Blijven me nog steeds achtervolgen
En ik wil het niet meer

Ik wil de pijn niet herbeleven
Zou het verleden willen vergeten
Leven voor de toekomst
Een nieuw begin

Maar ik vind geen manier
Om de dingen los te laten
Geen weg om in te slaan
En opnieuw te beginnen

Mijn leven is een herhaling
van al de pijn die ik heb gevoeld
En ik kan wel huilen
Maar dat wist het verleden niet

19-07-2008 om 00:04 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
18-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezittingen James Brown geveild

Bezittingen James Brown geveild

Om I Feel Good te bekijken druk op de foto.

.
Een veiling van eigendommen van James Brown bij Christie's in New York heeft ruim 540.000 euro opgebracht. In totaal werden 320 voorwerpen geveild. Dit tot grote teleurstelling van de familie en voormalige zaakwaarnemers van de overleden soullegende, die via de rechter tevergeefs probeerden de veiling tegen te gaan.

Dure armband
Grote bedragen werden geboden voor een zwarte satijnen cape, die verkocht werd voor dertigduizend euro, en voor een medische armband die vermeldde dat hij diabeticus was en allergisch voor penicilline. De armband werd voor ruim twintigduizend euro gekocht door Paul Shaffer, leider van het huisorkest van de talkshow van David Letterman. Een gedicht dat bokslegende Mohammed Ali voor Brown schreef leverde ruim vijftienduizend euro op.

Grote schulden
Brown, die in december 2006 op 73-jarige leeftijd overleed, liet een enorme belastingschuld achter. De opbrengst van de veiling wordt gebruikt voor het afbetalen van zijn schulden.

"Alles weg"
Familie en voormalige zaakwaarnemers stelden een lijst op met spullen die ze graag hadden willen behouden, maar volgens Deanna Brown, een van de dochters van de soullegende, zonder resultaat. "Aan het einde van de dag was alles weg", zei ze in een Amerikaanse radioshow.

18-07-2008 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevrijdingsactie Ingrid Betancourt verfilmd

Bevrijdingsactie Ingrid Betancourt verfilmd

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/betancourt2_201957a.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De spectaculaire actie waarmee Ingrid Betancourt en veertien andere gijzelaars werden bevrijd, wordt verfilmd. Het filmvakblad Variety maakte vandaag bekend dat productiemaatschappij Screen Gems een film gaat maken over de Colombiaanse politica. De 46-jarige Betancourt werd ruim twee weken geleden bevrijd, na ruim zes jaar gevangen te zijn gehouden door de Colombiaanse guerrillagroepering FARC.

Exclusieve beelden
'Operation Checkmate' moet een spannend verhaal worden, vanuit het perspectief van de militairen die de bevrijdingsactie leidden. Zij infiltreerden in de FARC en gaven de gegijzelden uiteindelijk hun vrijheid terug. De reddingsactie, waarbij de militairen de gevangenen met een list ophaalden in een helikopter en hun bewakers in de lucht overmeesterden, haalde het nieuws over de hele wereld.

Het filmblad meldt dat de Colombiaanse regering zijn medewerking verleent aan 'Operation Checkmate'. De filmmakers zouden toegang krijgen tot nooit eerder vertoond beeldmateriaal van RCN, een Colombiaans televisienetwerk.

18-07-2008 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez wordt triatleet

Jennifer Lopez wordt triatleet

Om Ain't It Funny te bekijken druk op de foto.

.
Mama J-Lo wil haar overtollige zwangerschapskilo's kwijt en kiest voor de harde weg. De latinobabe traint voor haar eerste triatlon. Ze gaat dus zwemmen, fietsen en lopen. Lopez beviel in februari van de tweeling Max en Emme. "Jennifer neemt in oktober deel aan een triatlon", verklapt haar fiere echtgenoot Marc Anthony.

"Ik steun haar, ik heb haar grootste supporter." Intussen raakte ook bekend dat Lopez haar tweeling geen twee keer dezelfde kleren aantrekt. Haar oogappels dragen elke dag een nieuw pakje. "Jennifer ging wel heel gul in op een vraag of ze kledij wilde schenken aan een goed doel. Ze bood ook kleren aan van haar tweeling en zei dat ze haar bengels elke dag in het nieuw steekt", verklapt een loslippige.

18-07-2008 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloom en Kerr niet uit elkaar

Bloom en Kerr niet uit elkaar

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/miranda-kerr.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De familie van Miranda Kerr ontkent dat het model haar relatie met Orlando Bloom opgegeven heeft. Volgens vrienden van Kerr was de schone in de armen van haar ex gevlucht maar daar is volgens mama Kerr niets van aan.

De Kerr's zijn duidelijk. Dochterlief en Bloom zijn nog altijd samen en zegt moeder Kerr: "Ik weet dat bekende mensen in de spots staan maar wat er over hen verteld wordt, is soms onwaarschijnlijk!"

18-07-2008 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Garner is zwanger

Jennifer Garner is zwanger

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-garner.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het Hollywoodkoppel Ben Affleck en Jennifer Garner verwachten hun tweede kindje. Victor Garber kon niet langer zwijgen en bevestigt de geruchten.

Eerder deze maand wilde de woordvoerder van Affleck het nieuws niet bevestigen maar Garber is duidelijk. "Ja, Jennifer is zwanger", zegt hij over zijn collega. Volgens een bron is de knappe actrice al vijf maanden zwanger. "Ze twijfelt nog of ze nu al wil weten of het jongen of meisje wordt", zegt de bron. Garner beviel in december 2005 van Violet.

18-07-2008 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Notting Hillbillies
Notting Hillbillies
Om Your Own Sweet Way te bekijken druk op de foto.

.

18-07-2008 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen zijn bedrog
Dromen zijn bedrog

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Holly-Weber-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

deze nacht
was ik ergens
ik weet niet  juist  waar
en ik weet ook niet wie
die andere persoon  was
 
toch weet ik
dat ik aan het  dromen was
de realiteit  is anders
dan in mijn  droom
 
jij kwam dichter  en dichter
je mond dicht bij de mijne
je ogen spraken boekdelen
plots trok je terug
en werd ik wakker
 
wat  deze droom
te maken  heeft
zal ik nooit  begrijpen
ook niet wie jij was
want jammer genoeg
zijn dromen bedrog

18-07-2008 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!