Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Quiz for Life' brengt 50.000 euro op en pakt wereldrecord

'Quiz for Life' brengt 50.000 euro op en pakt wereldrecord


http://img28.imageshack.us/img28/2028/hetglazenhuis.jpg
Sam De Bruyn, Sofie Lemaire en Tomas De Soete gaan dit jaar het Glazen Huis in. 



De 'Quiz for Life' is de grootste indoorquiz ter wereld. Met, voor het tweede jaar op rij, 2.500 kandidaten (501 ploegen van 5) aan de aftrap, krijgt dit onderdeel van de eindejaarsbenefiet 'Music for Life' van radiozender Studio Brussel dan ook een vermelding in het Guinness Book of World Records. Ook dit jaar waren De Kastaars de sterkste ploeg. Zij mogen volgende week 50.000 euro naar het Glazen Huis op de Groenplaats in Antwerpen dragen.

De presentatie was in handen van VRT-journalist Freek Braeckman, die zelf volgens de bookmakers topfavoriet is voor de titel van 'Allerslimste mens ter wereld'. Ook Sven De Leijer was van de partij, als assistent van quizmaster Braeckman.

Er werden in totaal 80 vragen afgevuurd op de 2.500 deelnemers in Flanders Expo in Gent. Na de eerste ronde van tien opdrachten hadden twaalf teams nog het maximum der punten, na alle rondes geen enkele ploeg. Maar de straffe quizzers van café De Kastaar in Leuven wonnen opnieuw.



12-12-2010 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The times they are a-changin' verkocht voor 319.250 euro

Het manuscript 'The times they are a-changin' verkocht voor 319.250 euro

Klik op de foto om 'The Times they are a Changing' te beluisteren






Het manuscript van 'The times they are a-changin', een van de meest bekende liedjes uit de jaren zestig van Bob Dylan, is op een veiling in New York verkocht voor 319.500 euro. Dat maakte Sotheby's bekend.
 
De Amerikaanse verzamelaar Adam Sender, eigenaar van het hefboomfonds Exis Capital, kocht de twee vellen papier. Bob Dylan schreef de tekst in potlood boven de muzieknoten. Het manuscript werd geschat op 151.000 à 226.248 euro. Het derde album van Bob Dylan kreeg dezelfde naam als het liedje. Het album, dat verscheen in 1964, ging over racisme, armoede, politiek engagement en sociale verandering.


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/manuscript-Bob-Dylan.jpg?t=1292072343
 

Bob Dylan wordt 70 jaar in mei en neemt nog altijd muziek op. Hij heeft net een Amerikaanse tour afgerond die goed onthaald werd door critici en het grote publiek. (br.hln)



12-12-2010 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
11-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra Sportpaleisconcert Natalia meets Anastacia

Extra Sportpaleisconcert Natalia meets Anastacia

Klik op de foto om een clip te bekijken






Vanaf 14 januari staan Natalia en Anastacia zij aan zij in het Sportpaleis. Om iedereen de kans te geven de twee sexy vrouwen op één podium mee te maken, komt er een extra optreden op vrijdag 28 januari.

Na het succes van Natalia meets The Pointer Sisters in 2006 en Natalia meets En Vogue feat. Shaggy in 2008, zet Natalia het Sportpaleis opnieuw op z’n kop met een internationaal vermaarde Amerikaanse ster. Meer dan ooit is de Vlaamse diva van plan er een spetterend, prikkelend en hartverwarmend event van te maken.

Omdat de eerder aangekondigde vijf concerten stilaan uitverkocht raken, er zijn inmiddels al bijna 60.000 tickets verkocht, worden met een extra concert op vrijdag 28 januari nog eens enkele duizenden fans meer gelukkig gemaakt.

Tickets: teleticketservice.com (br.vandaag.be)


11-12-2010 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans boos om reconstructie autopsie Michael Jackson

Fans boos om reconstructie autopsie Michael Jackson


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/michael-jackson-14.jpg?t=1292091423


De Amerikaanse televisiezender Discovery Channel wil op 13 januari een reconstructie van de autopsie op Michael Jackson uitzenden. Boze fans zijn een petitie gestart.

Zij vinden het geplande programma zowaar een "belediging voor de menselijke waardigheid".

De fans van de King of Pop hebben al 1.500 handtekeningen weten te verzamelen. Of ze er wel degelijk in kunnen slagen om de reconstructie van de buis te houden, valt nog af te wachten.



11-12-2010 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse saxofonist James Moody (85) overleden

Amerikaanse saxofonist James Moody (85) overleden

Klik op de foto om 'Easy Living' te beluisteren






De Amerikaanse saxofonist James Moody, een van de vaders van de bebop, is gisteren in San Diego overleden aan pancreaskanker. Moody werd 85 jaar. Dat heeft zijn echtgenote Linda Moody bekendgemaakt.
 
James Moody werd op 26 maart 1925 geboren in Savannah (Georgia). Hij was een van de grote adepten van de bebop, aan de zijde van muzikanten als Dizzy Gillespie, zijn grote model, Charlie Parker, Max Roach, Bud Powell of Thelonious Monk.
 
De jazzmuzikant streed tien maanden tegen de ziekte. Op 18 december wordt hij begraven op Greenwood Memorial Park in San Diego.



11-12-2010 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
10-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eric Clapton laat opnieuw tientallen gitaren veilen

Eric Clapton laat opnieuw tientallen gitaren veilen

Klik op de foto om 'Layla' te beluisteren





De Britse zanger en gitarist Eric Clapton brengt opnieuw tientallen gitaren uit zijn collectie onder de hamer. De meer dan zeventig instrumenten worden in maart in New York geveild.

De opbrengst gaat naar Claptons centrum voor hulp aan drugsverslaafden en alcoholisten op het Caribische eiland Antigua.

Op de veiling op 9 maart worden ook instrumenten aangeboden die de popmusici Jeff Beck, J.J. Cale en Joe Bonamassa hebben aangeboden.

Een van de gitaren die Clapton laat veilen, gebruikte hij tijdens de reünieconcerten van de groep Cream in Londen en New York in 2005. De waarde van de zwarte Fender wordt geschat op 20.000 tot 30.000 dollar (ruim 15.000 tot ruim 22.000 euro).



10-12-2010 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Adams, Simple Minds en Shakira op TW Classic 2011

Bryan Adams, Simple Minds en Shakira op TW Classic 2011

Klik op de foto om 'Waka Waka' te beluisteren



Shakira staat voor de eerste keer voor een Belgisch festivalpubliek


Bryan Adams, Shakira en Simple Minds sieren de affiche van de 10de editie van TW Classic die op zaterdag 9 juli 2011 plaatsvindt op de festivalweide van Werchter.

TW Classic is het kleine broertje van het grote Rock Werchter dat terugrijpt naar de oorspronkelijke festivalformule zoals die in Werchter gangbaar was tot 1994 met slechts één festivaldag, één podium en een selecte groep grote namen met een hitgevoelig palmares.

De Canadese rockmuzikant Bryan Adams stond al drie keer op Rock Werchter en nu ook al voor de derde keer op TW Classic. Hij heeft 21 internationale hits op zijn naam en 65 a 100 miljoen verkochte albums.

De Colombiaanse Shakira heeft naast talloze hits het best verkochte Spaanstalige album aller tijden en de best verkochte single van de 21e eeuw.

Simple Minds is de groep die samen met U2 het geluid van de jaren '80 heeft bepaald. Net als Bryan Adams staan ze na drie keer Werchter (Torhout-Werchter in 1983, 1984 en 1986) nu voor de 3e keer op TW.

Een kaartje TW Classic kost 69 euro in voorverkoop en deze start op 11/12.



10-12-2010 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andrew Lloyd Webber wil voor 3 miljoen wijn laten veilen

Andrew Lloyd Webber wil voor 3 miljoen wijn laten veilen


http://img829.imageshack.us/img829/6802/andrewlloydwebber.jpg


De Britse componist Andrew Lloyd Webber - 'The Phantom of the Opera' en 'Cats' - wil in januari een deel van zijn indrukwekkende wijnkelder van de hand doen op een veiling in Hong Kong. De verkoop van het heerlijke goedje zou drie miljoen euro kunnen opbrengen, zo schat Sotheby's.


22 januari 2011 mogen kapitaalkrachtige wijnliefhebbers alvast noteren in hun agenda. Dan vindt de veiling van Webbers wijnen in Hong Kong plaats. Waarom daar? Omdat Aziatische verzamelaars meer en meer trek hebben in de betere wijn. Hong Kong is inmiddels de derde grootste veilingsite ter wereld na New York en Londen. Chinezen zijn vaste kopers van toploten kunst, juwelen en wijn.

In totaal zal Lloyd Webber 747 loten onder de hamer laten gaan, waaronder 21 kratten Chateau Mouton Rothschild 2005 en vier Chateau Haut Brion 1989. 

"Ik ben heel tevreden dat Sotheby's een deel van mijn dierbare wijnverzameling naar Hong Kong brengt", zegt Andrew Lloyd Webber. "Zeker omdat heel wat kenners zich tegenwoordig in Azië bevinden." Een deel van de collectie ligt opgeslagen in de kelders van Webbers huis uit de zestiende eeuw, laat Sotheby's nog weten.


10-12-2010 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruzie tussen Jamie Oliver en Gordon Ramsay laait weer op

Ruzie tussen Jamie Oliver en Gordon Ramsay laait weer op


http://img709.imageshack.us/img709/3266/jamieoliver.jpg
Jamie Oliver


De Britse tv-kok Jamie Oliver noemde zijn collega Gordon Ramsay onrespectvol door de manier waarop hij Indiase chefs behandelde in zijn nieuwste tv-reeks.


In zijn reeks 'Great Escape' bezocht Gordon Ramsay India om er meer over de traditionele keuken te leren. Jamie Oliver zegt gechoqueerd te zijn door het onrespectvolle gedrag van zijn collega. De 44-jarige Ramsay beschreef volgens hem een Indiase Guru als de Kerstman en gebruikte regelmatig 'obsceniteiten' wanneer hij met de lokale bevolking sprak.


Jamie Oliver onthulde dat hij wanhopig was om een reeks in India te maken en hij was teleurgesteld dat Ramsay hem de loef afstak. Hierdoor zou hij er nu drie jaar niet kunnen filmen. "Ik zou het niet erg gevonden hebben dat hij naar India trok, moest hij goed werk geleverd hebben. Maar dat was het niet, Ramsay toonde totaal geen respect. Dat is het belangrijkst wanneer je een andere cultuur bezoekt. Je moet je mond houden, luisteren, glimlachen en alles mee naar huis nemen. Oordelen mag niet en je mag zeker niet beginnen roepen.  


Eerder dit jaar zei Oliver dat Tana, de vrouw van Ramsay, een betere chef was. Ramsay reageerde hierop door te zeggen dat Oliver slechts een kok was, terwijl een echte chef is.



10-12-2010 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne heeft mooiste celeblichaam van 2010

Kelly Osbourne heeft mooiste celeblichaam van 2010

Klik op de foto om 'Shut Up' te beluisteren






Kelly Osbourne, die in 2010 bijna 23 kg afviel, is samen met Jennifer Hudson, die transformeerde van maat 44 naar 34, verkozen tot een van de mooiste bekende lichamen van 2010.


Kelly Osbourne vierde haar dramatische gewichtsverlies door te poseren in een rode bikini eerder dit jaar op de cover van het magazine Shape. Ze begon af te vallen tijdens haar deelname aan de Amerikaanse versie van 'Sterren op de dansvloer', ze zou ook geen junkfood meer eten. "Ik at vroeger chips en koeken en dronk de hele dag frisdrank. Ik moest betere keuzes maken." De 28-jarige Hudson werd woordvoerster voor WeightWatchers toen ze dramatisch veel afviel na de geboorte van haar eerste kind. Ze onthulde niet hoeveel ze kwijt is, maar ze zou nu een maatje 34 dragen. De twee kregen deze award van Fitness magazine.


De 46-jarige Courtney Cox is de celeb die het best de jaren kan trotseren. Kate Middleton, de toekomstige bruid van Prins William, is verkozen tot de beste verloofde, ze spendeert nu een uur per dag in het fitnesscentrum ter voorbereiding van de grote dag. De actrice Christina Hendricks bekend door de serie Mad Men heeft de mooiste rondingen van alle celebs. Ze loopt dagelijks en werkt regelmatig met gewichten. Ze eet ook vaak avocado's en olijfolie, ze is niet bezig met calorieën. Reese Witherspoon en haar vriendje Jim Toth kregen de award van het schattigste koppel dat samen sport. Om de dag gaan de twee joggen of wandelen, ze genieten ervan samen fit te blijven.



10-12-2010 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Robbie Williams vreest voor lelijke kinderen

Vrouw Robbie Williams vreest voor lelijke kinderen


http://img210.imageshack.us/img210/9282/robbiewilliamsayda.jpg



In 2011 gaan de Amerikaanse Ayda Field en Robbie Williams werk maken van hun familieplannen. De actrice hoopt wel dat ze geen lelijke kinderen krijgt.

"Ik wil doodgraag kinderen, alleen geen lelijke. Maar sommige mensen bij mij op school hadden erg lelijke ouders, maar uiteindelijk werden ze wel mooi. Ik hoop dat onze kroost de beste eigenschappen van ons krijgt. Het is allemaal een kwestie van geluk, maar ook van lelijke kinderen zal ik wel gaan houden, denk ik", aldus Field.

Met kerstmis gaat het koppel kalkoen eten in hun huis Te Los Angeles. "Ik kijk er al naar uit, Kerstmis vieren in de zon. Dan komen we voor vier maanden terug naar Groot-Brittannië."



10-12-2010 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album Gorillaz gratis te downloaden op kerstdag

Nieuw album Gorillaz gratis te downloaden op kerstdag


http://img6.imageshack.us/img6/589/gorillazk.jpg



De nieuwe plaat van Gorillaz, de opvolger van Plastic Beach, zal op kerstdag gratis te downloaden zijn vanop de website van de band. Damon Albarn nam de songs op tijdens het Amerikaanse luik van de Gorillaz-tour, en hij deed dat met een iPad. Albarn vertelde eerder al dat hij de plaat nog absoluut dit jaar uit wou hebben.

Zijn sidekick, Jamie Hewlett, heeft nu tegen onze collega's bij Perth Now gezegd dat het album op kerstdag gratis te downloaden zal zijn op de website van Gorillaz. Op die site loopt nu al een adventkalender waarbij elke dag iets leuk wordt weggeven, zoals screensavers en exclusieve clips. Op kerstavond zal de video van één van de songs in première gaan op de site.



10-12-2010 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim Morrison alsnog vrijgesproken van onzedelijk gedrag.

Jim Morrison alsnog vrijgesproken van onzedelijk gedrag.

Klik op de foto om 'Light My Fire' te beluisteren







Jim Morrison wordt 39 jaar na zijn dood alsnog vrijgesproken van onzedelijk gedrag. De zanger zou in 1969 op het podium in Miami zijn geslachtsdeel aan zijn publiek hebben getoond, wat hem een veroordeling opleverde. Morrison ging in beroep tegen de uitspraak, maar overleed terwijl het proces nog liep.

De gouverneur van de staat Florida besloot zich alsnog in te zetten voor de vrijspraak van de The Doors-zanger. Hij heeft daarbij toestemming nodig van een commissie die zich in dergelijke gevallen over een zaak buigt. Twee van de drie leden zeggen voor vrijspraak te stemmen en daarmee zou de aanklacht tegen Morrison komen te vervallen.

Het is altijd onduidelijk gebleven of Morrison daadwerkelijk aanstootgevend gedrag vertoonde in de concertzaal. Volgens sommige concertbezoekers opende de zanger slechts zijn gulp. Ook The Doors-toetsenist Ray Manzarek pleit voor zijn onschuld. "Het is nooit gebeurd. Het was massahypnose."

Morrison stierf in 1971 op 27-jarige leeftijd, waarschijnlijk aan de gevolgen van drugsgebruik. De gouverneur en de commissieleden stemmen donderdag officieel. De uitspraak komt dan een dag nadat de zanger 67 zou zijn geworden.



10-12-2010 om 11:15 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
09-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin heeft pancreaskanker

"Aretha Franklin heeft pancreaskanker"

Klik op de foto om 'I Say A Little Prayer' te beluisteren





Soullegende Aretha Franklin, die vorig week een operatie onderging, lijdt aan pancreaskanker. Dat maakte Detroit News bekend.


Detroit News baseert zich op 'een goed geïnformeerde bron die de situatie van nabij volgt' nadat Franklin (68) onverwacht een werkstop van zes maanden inlaste. De agent van de 'Queen of Soul' wilde het nieuws bevestigen noch ontkennen.


Na haar operatie van vorige week stuurde het management van de zangeres een verklaring de wereld in waarin de ingreep als 'hoogst succesvol' werd beschreven. In die verklaring werden geen verdere details over de reden voor de operatie gegeven.



09-12-2010 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan in 'Sterren op de dansvloer'?

Lindsay Lohan in 'Sterren op de dansvloer'?


http://img403.imageshack.us/img403/7425/lindsaylohank.jpg



Er doen geruchten de ronde dat Lindsay Lohan onderhandelt over haar deelname aan de Amerikaanse versie van 'Sterren op de dansvloer'. Volgens een insider van blogger Perez Hilton zou de actrice deze kans willen aangrijpen om haar imago weer een beetje op te krikken. Lindsay zit momenteel in een afkickkliniek omdat de rechter haar dit oplegde na aanhoudende verslavingsproblemen.

"Lindsay is in overleg met 'Dancing With The Stars', ze denkt er absoluut over na om mee te doen", aldus een bron. "Ook het team van de Betty Ford kliniek vindt het een goed idee. Ze vinden dat Lohan deze kans moet aangrijpen om weer aan het gewone werkende leven te beginnen. Lindsay heeft speciaal om hun goedkeuring gevraagd."

Tot 3 januari zit 'Lilo' in ieder geval nog vast aan haar programma in de kliniek. Wanneer ze haar definitieve besluit neemt is nog niet bekend.



09-12-2010 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Michael Jackson-clip vrijdag online

Nieuwe Michael Jackson-clip vrijdag online

Klik op de foto om een stukje te beluisteren






Vrijdagochtend wordt de clip van 'Hold My Hand', het nummer dat wijlen Michael Jackson opnam met Akon, online gezet. Dat maakten de beheerders van Jacksons rechten bekend.

Het nummer is een van de songs op 'Michael', het postume Jackson-album dat volgende week dinsdag officieel uitgebracht wordt. Daarop zijn niet alleen Jackson en Akon te horen, ook onder meer Lenny Kravitz en 50 Cent werkten eraan mee.

Voorsmaakje
De clip van 'Hold My Hand' moet een voorsmaakje worden voor de albumrelease. Op de echte clip is het dus nog wachten tot vrijdagochtend, het nummer zelf geven we hier al even mee.



09-12-2010 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé koopt Bugatti Veyron voor echtgenoot Jay-Z

Beyoncé koopt Bugatti Veyron voor echtgenoot Jay-Z

Klik op de foto om 'Crazy In Love' te beluisteren





Als je veel geld hebt, kan je al eens een duurder cadeau kopen voor je wederhelft. Dat moet ook Beyoncé gedacht hebben toen ze een Bugatti Veyron Grand Sport van 1,5 miljoen euro kocht voor de 41ste verjaardag van haar echtgenoot Jay-Z.

De rapper, die al een mooie collectie wagens heeft, was in de wolken met de verrassing van zijn vrouw die de wagen een jaar op voorhand moest bestellen. "Jay-Z heeft één van de mooiste autocollecties ter wereld, maar zelfs voor hem is een Bugatti speciaal", aldus een insider.   

"Natuurlijk speelt geld geen rol voor Beyoncé, maar Jay-Z is vooral ontroerd omdat ze eender wat had kunnen kopen, maar net een geschenk koos dat hij jaren zal koesteren.

De rapper heeft in zijn garage al een Maybach 62S, een Ferrari F430 Spider en een Pagani Zonda Roadster staan. De Bugatti- ook Simon Cowell en Tom Cruise bezitten er een- wordt met zijn topsnelheid van maar liefst 410 km/u ongetwijfeld het pronkstuk in de garage.

Beyoncé en Jay-Z moeten natuurlijk niet op een euro meer of minder kijken. Het koppel is een grootverdiener in showbizzland. De zangeres en de rapper laten met 81 miljoen euro andere celebs als Brad Pitt en Angelina Jolie (39 miljoen euro) en David en Victoria Beckham (34 miljoen euro) ver achter zich.



09-12-2010 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huilende Oprah Winfrey ontkent lesbische relatie

Huilende Oprah Winfrey ontkent lesbische relatie


http://img140.imageshack.us/img140/3599/oprahwinfrey.jpg


Oprah Winfrey heeft alle geruchten omtrent haar vermeende lesbische verhouding met haar vriendin Gayle King de wereld uit geholpen. Zij deed dat in tranen tijdens een tv-interview met nieuwszender ABC News.

Heel Amerika kijkt uit naar het gesprek met de tv-ster, die binnenkort na 25 jaar een punt zet achter haar immens populaire talkshow. In januari begint ze met een nieuwe tv-zender.

Geïrriteerd
In het interview kwalificeert zij haar vriendin als de moeder die ze nooit heeft gehad, de zus die iedereen zich wenst en de vriendin die iedereen verdient.

De 'moeder van de talkshows' benadrukte dat ze geen lesbische relatie heeft met King en verklaart dat het haar irriteert dat sommigen lijken te denken dat ze daarover liegt.




09-12-2010 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smoorverliefd geselecteerd voor filmfestival Palm Springs

'Smoorverliefd' geselecteerd voor filmfestival Palm Springs


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/smoorverliefd-1.jpg?t=1291898011


'Smoorverliefd', de romantische komedie van Hilde Van Mieghem, is geselecteerd voor het 22ste Palm Springs International Film Festival. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) vandaag. Met 130.000 bezoekers is het Festival een van de grootste van Noord-Amerika.

Het is meteen ook de Noord-Amerikaanse vuurdoop voor de film. Op het programma van het Palm Springs International Film Festival, dat later deze maand bekend wordt gemaakt, staan een tweehonderdtal films uit zeventig landen. Ook bekende namen als Javier Bardem, Natalie Portman, Colin Firth, Jennifer Lawrence en Robert Duvall hebben hun aanwezigheid al bevestigd.
 
"Met haar complexe, eerlijke en grappige web van relaties lijkt de film voorbestemd om een grote box office hit te worden in België", zegt Alissa Simon, senior programmer van het festival. Vanaf deze week loopt de film bij ons in de zalen.
 
'Smoorverliefd' is een romantische komedie die inzoomt op het turbulente leven van tiener Eva (Aline Van Hulle), haar moeder Judith (Veerle Dobbelaere), tante Barbara (Wine Dierickx) en grote zus Michelle (Marie Vinck). De vrouwen wonen onder één dak en krijgen te maken met liefdesperikelen zoals eerste verliefdheid, lust, affaires, kinderwensen en onverwoestbare oude liefde. Koen De Bouw, Kevin Janssens, Koen De Graeve en Huub Stapel vertolken de mannelijke rollen.



09-12-2010 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber: Mijn fans zijn knettergek

Bieber: "Mijn fans zijn knettergek"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/justin_bieber.jpg?t=1291894031



Justin Bieber is ervan overtuigd dat zijn fans gek zijn. "Sommige meisjes doen alles om dichtbij mij te raken", aldus de tienersensatie. "Neem nu vorige week: de avond vooraleer ik moest optreden tijdens een show in Duitsland zijn vier meisjes in een container gekropen. Zo wilden ze het hotel waarin ik verbleef binnendringen. Gelukkig werden ze snel ontdekt door de mannen van de bagage."

Bieber moest normaal gezien in de tv-show 'Wetten, Dass?' zijn opwachting maken. Dat feestje ging echter niet door omdat de stunt van deelnemer Samuel Koch dramatisch afliep. De 23-jarige durfal wilde met springveren onder zijn schoenen over vijf rijdende auto's springen, maar werd door een van de wagens weggekatapulteerd. Allicht zal hij voor het leven verlamd blijven aan armen en benen.

Fans verpletterd
Ook de massahysterie rond Bieber zelf is echter niet zonder gevaar. In november raakten enkele fans verpletterd toen hij kwam optreden in een winkelcentrum in New York. "Er zijn al concerten geweest die uit de hand gelopen zijn. Mijn fans zijn belangrijk voor mij. Ik wil niet dat ze gewond raken, maar ze zijn gewoon knettergek."

Een positief kantje van zijn beroemdheid is dan weer dat Bieber zelf makkelijker in contact komt met zijn idolen. "Maar ik bewaar altijd mijn kalmte als ik aan een van hen word voorgesteld. David Beckham heb ik intussen een paar keer ontmoet. Hij is echt een toffe kerel. Hij kwam samen met zijn kinderen naar mijn show in Los Angeles."



09-12-2010 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!