Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zac Efron en Vanessa Hudgens gaan uit elkaar

Zac Efron en Vanessa Hudgens gaan uit elkaar


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Zac-Efron-en-Vanessa-Hudgen.jpg?t=1292335742



Na vier jaar hebben Zac Efron (23) en Vanessa Hudgens (21), die elkaar leerden kennen op de set van 'High School Musical', een einde gemaakt aan hun relatie.

Geen bedrog
Vrienden van het stel beklemtonen dat de split vriendschappelijk verliep, dat er geen derde in het spel is en dat de kans bestaat dat de twee zich weer verzoenen. "Er is geen bedrog in het spel, ze zijn gewoon opgegroeid", vat één van hen het samen.

Verlokkingen
Onlangs nog bewierookte Zac zijn relatie met Vanessa, maar hij gaf ook toe dat hij blij was dat ze niet samen wonen "want zo houden we de romantiek op peil".

Zijn romance met Vanessa hielp hem ook aan de verleidingen van de roem te weerstaan. Hoewel. "Dankzij mijn relatie hoef ik niet in te gaan op de vele voorstellen van vrouwen. Maar tegelijk zie ik wel hoe mooi een vrouw kan zijn en dus vergeef ik hen die opdringerigheid. Mocht ik ingaan op al die verleidingen, zou ik me niet meer kunnen concentreren op mijn werk".


14-12-2010 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse flamencolegende Enrique Morente overleden

Spaanse flamencolegende Enrique Morente overleden

Klik op de foto om hem te beluisteren





In een ziekenhuis in Madrid is flamencozanger Enrique Morente overleden. De 67-jarige Spanjaard gold als een vernieuwer van de flamenco, de muziek en dans van Zuid-Spanje.

Morente, geboren in Granada, zorgde voor verschillende vernieuwingen in de muziekstijl. Hij liet zich beïnvloeden door de jazz en popmuziek.
 
Vaak wordt hij 'de dichter van de flamenco' genoemd, omdat hij gedichten van schrijvers zoals Federico García Lorca en Antonio Machado op muziek zette.
 
Morente werd op 4 december in het ziekenhuis opgenomen voor een operatie aan een maagzweer. Nadat daarbij complicaties waren opgetreden, raakte hij afgelopen vrijdag in een coma.



14-12-2010 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
13-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse Lady GaGa-fans laten zich valse tickets aansmeren

Spaanse Lady GaGa-fans laten zich valse tickets aansmeren

Klik op de foto om 'Speechless' te beluisteren






In Spanje hebben honderden fans van Lady Gaga zich laten ringeloren, zo meldt de Spaanse verbruikersorganisatie CECU.
 
Honderden mensen betaalden via het internet tot 200 euro - het dubbele van de prijs - voor een optreden van Lady Gaga in Madrid waar ongeveer 18.000 mensen zijn opgedaagd.
 
Volgens de politie hadden de oplichters honderden kopies laten maken van acht authentieke tickets. De vervalsingen waren zo goed dat de kopers het verschil niet hadden gemerkt. Velen hadden hun ticket al maanden geleden gekocht.
 
De fraude kwam pas aan het licht toen grote aantallen fans zondag de concertzaal niet binnen mochten. Sommigen barstten in tranen uit, anderen probeerden toch binnen te raken, wat een interventie door de politie tot gevolg had.
 
De CECU zegt te onderzoeken hoe de gedupeerden hun geld kunnen terugkrijgen.



13-12-2010 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst met Dana Winner in Bokrijk

Kerst met Dana Winner in Bokrijk

Klik op de foto om 'De oude man en de zee' te beluisteren






Op donderdag 16 december speelt Dana Winner een kerstconcert in Hangar 58 in Bokrijk. In dit unieke decor zal Dana Winner klassieke kerstsongs en hits zingen.
 
'Kerst met Dana Winner' wordt opgenomen voor een tv-special die op vrijdag 24 december omstreeks 20.15 uur wordt uitgezonden op één.  Op kerstdag om 16 uur wordt het concert ook uitgezonden op Nederland 2 via Omroep Max.
 
Daarbij zal de 'oude stad' van Bokrijk ook een sleutelfunctie spelen. In aanloop van de 'Winteravonden in Bokrijk' worden er speciaal voor Dana Winner reeds verschillende kraampjes, vuurkorven, vuurspuwers en attracties voorzien en vanaf 19u zal een glaasje glühwein ook niet ontbreken.
 
De laatste tickets kunnen worden besteld via www.danawinner.com of op 0487 893 893. (br.hln)



13-12-2010 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kings of Leon zoeken mensen met pokdalig gezicht voor clip

"Kings of Leon zoeken mensen met pokdalig gezicht voor clip"

Klik op de foto om 'Sex on Fire' te beluisteren






Matthew Followill, gitarist van Kings of Leon, zegt dat de band zeer boos is vanwege een advertentie om mensen te ronselen voor de clip van hun meest recente single 'Pyro'.

Een castingbedrijf had de advertentie online op verscheidene sites gezet. In de tekst stond dat men specifiek zocht naar "mensen met littekens, pokdalige huid, fysieke afwijkingen, enzovoort".

Kort nadat de groepsleden de tekst te zien krijgen, is de advertentie overal verwijderd.

"We voelden ons echt beschaamd over die tekst, terwijl we er eigenlijk niets mee te maken hadden. Het initiatief voor deze tekst kwam volledig van het bedrijf dat de mensen voor de clip zocht", zegt Followil.


13-12-2010 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Speciaal': Vladimir Poetin zingt Blueberry Hill

'Speciaal': Vladimir Poetin zingt 'Blueberry Hill'

Klik op de foto om de clip te beluisteren






Voormalig Russisch president en huidig premier Vladimir Poetin toonde het voorbije weekend dat hij niet alleen de in legerkaki of blote bast paraderende übermacho is die zich gewillig met zware wapens in de hand laat fotograferen.

Tijdens een gala in Sint-Petersburg bracht de Russische eerste minister een opmerkelijke versie van de klassieker 'Blueberry Hill', ten voordele van de strijd tegen kinderkanker. Omdat het voor het goede doel was willen we één en ander graag met de mantel der liefde bedekken, maar de Russische 'X-Factor' zal Poetin met zijn performance wellicht niet winnen.


13-12-2010 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roskilde Festival schenkt 215.000 euro aan daklozen in Kopenhagen

Roskilde Festival schenkt 215.000 euro aan daklozen in Kopenhagen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Roskilde-Festival.jpg?t=1292243598


De Deense tegenhanger van Rock Werchter, Roskilde, schenkt 215.000 euro aan de daklozen in Kopenhagen. Het festival, één van de grootste en oudste in Europa, is verplicht al z'n winst uit te delen aan goede doelen. In 2010 was dat om en bij de 1,4 miljoen euro.

Dat werkt aanstekelijk bij zowel de artiesten als het publiek van het festival: ondermeer Gorillaz, Patti Smith en Jack Johnson hebben het grootste deel van hun gage op Roskilde afgegeven voor het goede doel. Het publiek zelf kwam met 67.000 euro op de proppen tijdens het festival.

Damon Albarn was zo onder de indruk van Roskilde, dat hij na zijn optreden besloot 150.000 euro te schenken. Die gaan ondermeer gebruikt worden door de Oceanic Preservation Society, en een aantal projecten voor kinderen die getroffen zijn door oorlogsgeweld in Afrika.

Roskilde Festival gaat in 2011 door van 30 juni tot 3 juli. Iron Maiden en Kings of Leon hebben hun komst al bevestigd.


13-12-2010 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Pink Floyd-gitarist opgepakt na studentenprotest

Zoon Pink Floyd-gitarist opgepakt na studentenprotest


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Zoon-Pink-Floyd.jpg?t=1292242611


"He don't need no education." De Britse krant The Times kon het dit weekend niet passender parodiëren nu de zoon van Pink Floyd-gitarist David Gilmour zondag opgepakt werd voor geweld tijdens de studentenprotesten in Londen.


"We don't need no education", luidt de bekende zin van Pink Floyds nummer 'Another Brick in the Wall', een zin die nu een echo vindt in de gewelddadige studentenacties in de Britse hoofdstad. Charlie Gilmour wordt verdacht van geweldfeiten tijdens de acties van donderdag.
 

Scotland Yard kondigde gisteren aan dat een "verdachte man van 21" opgepakt werd, en die man blijkt wel degelijk Gilmour junior te zijn. In de media circuleren foto's van de jongeman die letterlijk aan de Britse vlag bengelt aan de Cenotaph op Whitehall in Londen, een monument voor de Britse oorlogsdoden. Scotland Yard maakt melding van die feiten.
 

De student werd in 1994 geadopteerd door David Gilmour toen die met Charlies moeder Polly Samson trouwde. De biologische vader van de jongeman is dichter Heathcote Williams. De jonge Gilmour heeft zich inmiddels geëxcuseerd. (br.hln foto ap)



13-12-2010 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse tv-kijkers gechoqueerd door te sexy Aguilera

Britse tv-kijkers "gechoqueerd" door te sexy Aguilera

Klik op de foto om de clip te bekijken



Aguilera zong het nummer 'Express' om haar nieuwe film 'Burlesque' te promoten.


De finale van 'X Factor' lokte gisteravond zowat een derde van de Britten voor de tv. Gespreksonderwerp nummer één was echter niet de prestaties van de kandidaten, maar wél de pikante optredens van Christina Aguilera en Rihanna. De eerste trok een blik danseressen in lingerie mee het podium op, terwijl de tweede zelf stond te shaken in een minuscuul broekje en een bh zonder schouderbandjes.

Op Twitter en internetfora regende het nadien commentaren van misnoegde tv-kijkers. Een greep uit het ruime aanbod: "Ligt het aan mij of is er nog iemand gechoqueerd door het smakeloze optreden van Aguilera?" Of: "Rihanna was niet zo slecht, maar Christina ging erover. Heel ongepast om zoiets in prime time uit te zenden." En ook nog: "OMG, hoeveel klachten zal ITV krijgen na vanavond? Het gaat hier wel om een show voor het hele gezin." Vanavond strijden Matt Cardle, Rebecca Ferguson en One Direction om de overwinning.



13-12-2010 om 11:22 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
12-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Richie en Joel Madden in het huwelijksbootje

Nicole Richie en Joel Madden in het huwelijksbootje


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/joel_madden_nicole_richie.jpg?t=1292178265



Nicole Richie en Joel Madden zijn zaterdagavond in het huwelijksbootje gestapt. De 29-jarige  beloofde in Beverly Hills eeuwige trouw aan de 31-jarige rocker van Good Charlotte, melden verschillende Amerikaanse showbizzwebsites.

Richie en Madden, die al vier jaar samen zijn en twee kinderen (Harlow en Sparrow) hebben, trouwden in de achtertuin van het landgoed van Richies adoptievader Lionel. Naar verluidt ging een olifant het bruidspaar voor op weg naar het altaar.



12-12-2010 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Frankrijk dondert uit haar stoel

Miss Frankrijk dondert uit haar stoel

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Opmerkelijke beelden gisteravond op France 2: de kakelnieuwe miss Frankrijk Laury Thilleman tekende present in de talkshow 'On n'est pas couché', maar donderde daar pardoes uit haar stoel. Met dank aan imitator Jonathan Lambert, die wel heel erg zijn best deed om haar de stuipen op het lijf te jagen.

Let vooral ook op haar sportieve reactie: we kennen er die voor minder naar een kleenexje zouden grijpen.



12-12-2010 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Quiz for Life' brengt 50.000 euro op en pakt wereldrecord

'Quiz for Life' brengt 50.000 euro op en pakt wereldrecord


http://img28.imageshack.us/img28/2028/hetglazenhuis.jpg
Sam De Bruyn, Sofie Lemaire en Tomas De Soete gaan dit jaar het Glazen Huis in. 



De 'Quiz for Life' is de grootste indoorquiz ter wereld. Met, voor het tweede jaar op rij, 2.500 kandidaten (501 ploegen van 5) aan de aftrap, krijgt dit onderdeel van de eindejaarsbenefiet 'Music for Life' van radiozender Studio Brussel dan ook een vermelding in het Guinness Book of World Records. Ook dit jaar waren De Kastaars de sterkste ploeg. Zij mogen volgende week 50.000 euro naar het Glazen Huis op de Groenplaats in Antwerpen dragen.

De presentatie was in handen van VRT-journalist Freek Braeckman, die zelf volgens de bookmakers topfavoriet is voor de titel van 'Allerslimste mens ter wereld'. Ook Sven De Leijer was van de partij, als assistent van quizmaster Braeckman.

Er werden in totaal 80 vragen afgevuurd op de 2.500 deelnemers in Flanders Expo in Gent. Na de eerste ronde van tien opdrachten hadden twaalf teams nog het maximum der punten, na alle rondes geen enkele ploeg. Maar de straffe quizzers van café De Kastaar in Leuven wonnen opnieuw.



12-12-2010 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The times they are a-changin' verkocht voor 319.250 euro

Het manuscript 'The times they are a-changin' verkocht voor 319.250 euro

Klik op de foto om 'The Times they are a Changing' te beluisteren






Het manuscript van 'The times they are a-changin', een van de meest bekende liedjes uit de jaren zestig van Bob Dylan, is op een veiling in New York verkocht voor 319.500 euro. Dat maakte Sotheby's bekend.
 
De Amerikaanse verzamelaar Adam Sender, eigenaar van het hefboomfonds Exis Capital, kocht de twee vellen papier. Bob Dylan schreef de tekst in potlood boven de muzieknoten. Het manuscript werd geschat op 151.000 à 226.248 euro. Het derde album van Bob Dylan kreeg dezelfde naam als het liedje. Het album, dat verscheen in 1964, ging over racisme, armoede, politiek engagement en sociale verandering.


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/manuscript-Bob-Dylan.jpg?t=1292072343
 

Bob Dylan wordt 70 jaar in mei en neemt nog altijd muziek op. Hij heeft net een Amerikaanse tour afgerond die goed onthaald werd door critici en het grote publiek. (br.hln)



12-12-2010 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
11-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra Sportpaleisconcert Natalia meets Anastacia

Extra Sportpaleisconcert Natalia meets Anastacia

Klik op de foto om een clip te bekijken






Vanaf 14 januari staan Natalia en Anastacia zij aan zij in het Sportpaleis. Om iedereen de kans te geven de twee sexy vrouwen op één podium mee te maken, komt er een extra optreden op vrijdag 28 januari.

Na het succes van Natalia meets The Pointer Sisters in 2006 en Natalia meets En Vogue feat. Shaggy in 2008, zet Natalia het Sportpaleis opnieuw op z’n kop met een internationaal vermaarde Amerikaanse ster. Meer dan ooit is de Vlaamse diva van plan er een spetterend, prikkelend en hartverwarmend event van te maken.

Omdat de eerder aangekondigde vijf concerten stilaan uitverkocht raken, er zijn inmiddels al bijna 60.000 tickets verkocht, worden met een extra concert op vrijdag 28 januari nog eens enkele duizenden fans meer gelukkig gemaakt.

Tickets: teleticketservice.com (br.vandaag.be)


11-12-2010 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans boos om reconstructie autopsie Michael Jackson

Fans boos om reconstructie autopsie Michael Jackson


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/michael-jackson-14.jpg?t=1292091423


De Amerikaanse televisiezender Discovery Channel wil op 13 januari een reconstructie van de autopsie op Michael Jackson uitzenden. Boze fans zijn een petitie gestart.

Zij vinden het geplande programma zowaar een "belediging voor de menselijke waardigheid".

De fans van de King of Pop hebben al 1.500 handtekeningen weten te verzamelen. Of ze er wel degelijk in kunnen slagen om de reconstructie van de buis te houden, valt nog af te wachten.



11-12-2010 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse saxofonist James Moody (85) overleden

Amerikaanse saxofonist James Moody (85) overleden

Klik op de foto om 'Easy Living' te beluisteren






De Amerikaanse saxofonist James Moody, een van de vaders van de bebop, is gisteren in San Diego overleden aan pancreaskanker. Moody werd 85 jaar. Dat heeft zijn echtgenote Linda Moody bekendgemaakt.
 
James Moody werd op 26 maart 1925 geboren in Savannah (Georgia). Hij was een van de grote adepten van de bebop, aan de zijde van muzikanten als Dizzy Gillespie, zijn grote model, Charlie Parker, Max Roach, Bud Powell of Thelonious Monk.
 
De jazzmuzikant streed tien maanden tegen de ziekte. Op 18 december wordt hij begraven op Greenwood Memorial Park in San Diego.



11-12-2010 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
10-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eric Clapton laat opnieuw tientallen gitaren veilen

Eric Clapton laat opnieuw tientallen gitaren veilen

Klik op de foto om 'Layla' te beluisteren





De Britse zanger en gitarist Eric Clapton brengt opnieuw tientallen gitaren uit zijn collectie onder de hamer. De meer dan zeventig instrumenten worden in maart in New York geveild.

De opbrengst gaat naar Claptons centrum voor hulp aan drugsverslaafden en alcoholisten op het Caribische eiland Antigua.

Op de veiling op 9 maart worden ook instrumenten aangeboden die de popmusici Jeff Beck, J.J. Cale en Joe Bonamassa hebben aangeboden.

Een van de gitaren die Clapton laat veilen, gebruikte hij tijdens de reünieconcerten van de groep Cream in Londen en New York in 2005. De waarde van de zwarte Fender wordt geschat op 20.000 tot 30.000 dollar (ruim 15.000 tot ruim 22.000 euro).



10-12-2010 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Adams, Simple Minds en Shakira op TW Classic 2011

Bryan Adams, Simple Minds en Shakira op TW Classic 2011

Klik op de foto om 'Waka Waka' te beluisteren



Shakira staat voor de eerste keer voor een Belgisch festivalpubliek


Bryan Adams, Shakira en Simple Minds sieren de affiche van de 10de editie van TW Classic die op zaterdag 9 juli 2011 plaatsvindt op de festivalweide van Werchter.

TW Classic is het kleine broertje van het grote Rock Werchter dat terugrijpt naar de oorspronkelijke festivalformule zoals die in Werchter gangbaar was tot 1994 met slechts één festivaldag, één podium en een selecte groep grote namen met een hitgevoelig palmares.

De Canadese rockmuzikant Bryan Adams stond al drie keer op Rock Werchter en nu ook al voor de derde keer op TW Classic. Hij heeft 21 internationale hits op zijn naam en 65 a 100 miljoen verkochte albums.

De Colombiaanse Shakira heeft naast talloze hits het best verkochte Spaanstalige album aller tijden en de best verkochte single van de 21e eeuw.

Simple Minds is de groep die samen met U2 het geluid van de jaren '80 heeft bepaald. Net als Bryan Adams staan ze na drie keer Werchter (Torhout-Werchter in 1983, 1984 en 1986) nu voor de 3e keer op TW.

Een kaartje TW Classic kost 69 euro in voorverkoop en deze start op 11/12.



10-12-2010 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andrew Lloyd Webber wil voor 3 miljoen wijn laten veilen

Andrew Lloyd Webber wil voor 3 miljoen wijn laten veilen


http://img829.imageshack.us/img829/6802/andrewlloydwebber.jpg


De Britse componist Andrew Lloyd Webber - 'The Phantom of the Opera' en 'Cats' - wil in januari een deel van zijn indrukwekkende wijnkelder van de hand doen op een veiling in Hong Kong. De verkoop van het heerlijke goedje zou drie miljoen euro kunnen opbrengen, zo schat Sotheby's.


22 januari 2011 mogen kapitaalkrachtige wijnliefhebbers alvast noteren in hun agenda. Dan vindt de veiling van Webbers wijnen in Hong Kong plaats. Waarom daar? Omdat Aziatische verzamelaars meer en meer trek hebben in de betere wijn. Hong Kong is inmiddels de derde grootste veilingsite ter wereld na New York en Londen. Chinezen zijn vaste kopers van toploten kunst, juwelen en wijn.

In totaal zal Lloyd Webber 747 loten onder de hamer laten gaan, waaronder 21 kratten Chateau Mouton Rothschild 2005 en vier Chateau Haut Brion 1989. 

"Ik ben heel tevreden dat Sotheby's een deel van mijn dierbare wijnverzameling naar Hong Kong brengt", zegt Andrew Lloyd Webber. "Zeker omdat heel wat kenners zich tegenwoordig in Azië bevinden." Een deel van de collectie ligt opgeslagen in de kelders van Webbers huis uit de zestiende eeuw, laat Sotheby's nog weten.


10-12-2010 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruzie tussen Jamie Oliver en Gordon Ramsay laait weer op

Ruzie tussen Jamie Oliver en Gordon Ramsay laait weer op


http://img709.imageshack.us/img709/3266/jamieoliver.jpg
Jamie Oliver


De Britse tv-kok Jamie Oliver noemde zijn collega Gordon Ramsay onrespectvol door de manier waarop hij Indiase chefs behandelde in zijn nieuwste tv-reeks.


In zijn reeks 'Great Escape' bezocht Gordon Ramsay India om er meer over de traditionele keuken te leren. Jamie Oliver zegt gechoqueerd te zijn door het onrespectvolle gedrag van zijn collega. De 44-jarige Ramsay beschreef volgens hem een Indiase Guru als de Kerstman en gebruikte regelmatig 'obsceniteiten' wanneer hij met de lokale bevolking sprak.


Jamie Oliver onthulde dat hij wanhopig was om een reeks in India te maken en hij was teleurgesteld dat Ramsay hem de loef afstak. Hierdoor zou hij er nu drie jaar niet kunnen filmen. "Ik zou het niet erg gevonden hebben dat hij naar India trok, moest hij goed werk geleverd hebben. Maar dat was het niet, Ramsay toonde totaal geen respect. Dat is het belangrijkst wanneer je een andere cultuur bezoekt. Je moet je mond houden, luisteren, glimlachen en alles mee naar huis nemen. Oordelen mag niet en je mag zeker niet beginnen roepen.  


Eerder dit jaar zei Oliver dat Tana, de vrouw van Ramsay, een betere chef was. Ramsay reageerde hierop door te zeggen dat Oliver slechts een kok was, terwijl een echte chef is.



10-12-2010 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!