Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alice Cooper, Neil Diamond, Dr. John, Tom Waits en Darlene Love opgenomen in Rock 'n' Roll Hall Of Fame

Alice Cooper, Neil Diamond, Dr. John, Tom Waits en Darlene Love opgenomen in Rock 'n' Roll Hall Of Fame

Klik op de foto om 'Poison van Alice Cooper' te beluisteren





Jaarlijks kiezen 500 prominenten uit de Amerikaanse muziekindustrie vijf muzikanten of bands om in maart opgenomen te worden in de prestigieuze Rock 'n' Roll Hall of Fame in Cleveland, Ohio. Pas 25 jaar na hun debuut kunnen artiesten in de eregalerij worden opgenomen.

Alice Cooper
Alice Cooper verklaarde aan Billboard: "Ik zou dit niet hebben ervaard, maar ik ben het verschuldigd aan mijn originele band. Met hen nam ik topplaten als 'Love it to Death' en 'Billion Dollar Babies' op. Wat ik na 1974 heb gedaan, is maar een nasleep".

Neil Diamond
Neil Diamond begon in de jaren zestig als songsmid voor anderen voordat hij zelf klassiekers als 'Sweet Caroline' en 'Solitary Man' opnam.

Dr. John
Dr. John, alias the Night Tripper, is bekend om zijn mix van de jazz en R&B van New Orleans met psychedelische rock. Hij beïnvloedde onder meer Eric Clapton en Mick Jagger.

Tom Waits
Pianist-zanger Tom Waits is vooral bekend om zijn grofkorrelige stem en muzikaal experiment. In de jaren '70 was hij nog een cultfiguur, in de jaren '80 kende hij enig commercieel succes met de albums 'Rain Dogs' en 'Swordfishtrombones'.

Darlene Love
Zangeres-actrice Darlene Love kende haar doorbraak met The Blossoms en dankt haar faam aan producer Phil Spector. Voor zijn label nam ze onder meer 'Da Doo Ron Ron', 'He's A Rebel' (als The Crystals) en 'Today I Met the Boy I'm Gonna Marry' op. In 1968 zong ze met The Blossoms in het achtergrondkoor van Elvis Presleys Comeback Special. Ze acteerde en zong in 'Grease' en speelde de vrouw van Danny Glover in de vier 'Lethal Weapon'-films.

Artiesten die wel op de shortlist stonden, maar de eregalerij niet haalden, waren onder meer The Beastie Boys, Bon Jovi, Chic, Donovan, The J. Geils Band, Donna Summer, Joe Tex en LL Cool J.



15-12-2010 om 17:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell wil Mick Jagger en Noel Gallagher in jury X Factor

Simon Cowell wil Mick Jagger en Noel Gallagher in jury 'X Factor'


http://img225.imageshack.us/img225/6343/simoncowell.jpg



Simon Cowell wil met de Amerikaanse editie van zijn talentenjacht 'The X Factor' koste wat het kost de concurrentie van 'American Idol' overklassen. Hij aast op de top van de Britse rockaristocratie en heeft zijn zinnen gezet op Rolling Stone Mick Jagger en ex-Oasis' Noel Gallagher.

Die laatste is een grote fan van de Britse 'X Factor' en is niet op zijn mondje gevallen. Jagger kreeg vorige week al een telefoontje van Cowell, zo meldt The Sun.



 http://img594.imageshack.us/img594/3543/mickjagger.jpg


"Simon wil 'American Idol' overtroeven en meteen een Britse stempel drukken op de Amerikaanse editie van zijn programma. 'American Idol' wist Steven Tyler van Aerosmith te strikken, hij wil nog grotere namen. De manager van Noel heeft Simon al ontmoet, de onderhandelingen zijn gestart", aldus een bron in The Sun.

Noel is echter recent vader geworden en neemt een pauze. Daarna wil hij aan zijn eerste soloplaat beginnen. Jagger van zijn kant zou volgend jaar een kleine tournee met The Rolling Stones plannen, maar is altijd wel te vinden voor een goedbetaald bijbaantje.



15-12-2010 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.64-jarige Cher heeft hulp van plakband nodig op rode loper

64-jarige Cher heeft hulp van plakband nodig op rode loper

Klik op de foto om 'Walking In Memphis' te beluisteren






Voor de première van haar nieuwe film Burlesque had zangeres en actrice Cher de hulp van plakband nodig om er stralend uit te zien naast jongere concurrentes als Christina Aguilera.

Oude truc
Hoewel Cher haar liefde voor plastische chirurgie nooit onder stoelen of banken heeft gestoken, zocht ze voor de première van Burlesque hulp bij meer natuurlijke middelen. Op de foto's van de rode loper is achter haar oor duidelijk plakband te zien dat haar huid strak moest trekken om zo een hangende kaaklijn te voorkomen. Dit is een oude Hollywoodtruc, gebruikt door tal van celebs, Marlene Dietrich was de eerste om dit te introduceren. De jongere generatie sterren gebruikt dezelfde plakband om de boezem op plaats te houden bij een diep decolleté.  De tape is gewoonlijk verborgen onder de haarlijn of door een pruik, maar bij Cher werd het zichtbaar toen haar lokken die wegwaaiden. Celebs gebruiken tegenwoordig ook stickers op hun oogleden om daar rimpels aan te pakken.

Mooiste outfits
Aan de foto's van de volgende dag aan haar hotel te zien, helpt deze truc echt. De 64-jarige ster zag er dan niet zo goed uit als de avond ervoor. Voor de première droeg de actrice een jurk van Julien McDonald in zwarte kant, torenhoge stiletto' en een felrode pruik. Cheryl Cole droeg dezelfde outfit al in juni. Ze straalde naast jongere collega's als Christina Aguilera en Kristen Bell. La Aguilera ging voor een meer traditionele look met zwarte jurk met rugdecolleté, een bonten stola en schoenen van Christian Louboutin.



15-12-2010 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste tournee Hans Teeuwen in 7 jaar in 1 dag uitverkocht

Eerste tournee Hans Teeuwen in 7 jaar in 1 dag uitverkocht

Klik op de foto om 'Middelbare School' te beluisteren





Alle kaarten van de nieuwe tournee van de Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen zijn binnen één dag uitverkocht. Dat meldt zijn woordvoerster. Spiksplinter is de eerste show van Teeuwen sinds het seizoen 2003-2004. Ook de zes geplande voorstellingen in ons land waren meteen uitverkocht.

De kaarten voor de bijna vijftig voorstellingen van Spiksplinter in Nederland gingen vanochtend in de verkoop. Dit leidde bij vrijwel alle zalen tot websites en telefoonlijnen die plat kwamen te liggen door de enorme hoeveelheid aanvragen. In allerijl werden nog vier extra voorstellingen in de Heineken Music Hall in Amsterdam bijgeboekt. Maar aan het begin van de avond waren de ongeveer 60.000 kaarten allemaal verkocht.

Zelfde verhaal in ons land, waar zes voorstellingen in de Antwerpse Stadsschouwburg en de Gentse Capitol in een mum van tijd waren uitverkocht.
 
Teeuwen treedt vanaf april een half jaar op met zijn nieuwe programma Spiksplinter. Het is zijn eerste Nederlandse cabaretvoorstelling in zeven jaar tijd. De voorstelling gaat begin april in première in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.
 
De cabaretier speelde zijn laatste Nederlandse voorstelling, Industry of Love, in het seizoen 2003-2004. In de jaren daarna maakte hij onder meer de film Masterclass, trad op met een band en speelde een cabaretprogramma in Groot-Brittannië. Teeuwen geldt sinds zijn solodebuut Hard en zielig in 1994 als een van de meest talentvolle en spraakmakende cabaretiers van Nederland.



15-12-2010 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian heeft de mooiste kont

Kim Kardashian heeft de mooiste kont


http://img716.imageshack.us/img716/723/kimkardashiantg.jpg



In een online poll is de achterkant van tv-ster Kim Kardashian uitgeroepen tot World's Best Bum 2010. De voluptueuze Kim is volgens de organisatoren gezegend met 'de Heilige Graal van de Achterkwartieren'.

Actrice-zangeres Jennifer Lopez werd tweede, Beyoncé mag brons op haar reuzenpistolet plakken. Jessica Biel werd vierde met haar 'perfect afgetrainde' poep, Lady GaGa maakt de topvijf rond.


15-12-2010 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jon Bon Jovi moet Barack Obama adviseren

Jon Bon Jovi moet Barack Obama adviseren

Klik op de foto om 'Livin' On A Prayer' te beluisteren






Barack Obama heeft rocker Jon Bon Jovi benoemd als lid van een "raad voor maatschappelijke oplossingen", die de samenleving moet mobiliseren voor de objectieven van de Amerikaanse president, zo heeft het Witte Huis aangekondigd.

Invloedrijke mensen mobiliseren
John Bon Jovi is een van 25 leden van de raad die bij decreet werd opgericht. Haar opdracht is invloedrijke mensen in de privésector, vrijwilligers en filantropen te mobiliseren om belangrijke politieke doelstellingen te helpen realiseren.

De 48-jarige Bon Jovi heeft sinds 1983 meer dan 100 miljoen albums verkocht met zijn gelijknamige band. Hij is ook sociaal bewogen. Zijn stichting bouwt woningen voor daklozen.



15-12-2010 om 03:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson en Ryan Reynolds uit elkaar

Scarlett Johansson en Ryan Reynolds uit elkaar


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/scarlett-johansson-ryan-rey.jpg?t=1292369642


Het huwelijk tussen Hollywood-ster Scarlett Johansson (26) en haar Canadese collega Ryan Reynolds (34) zit er na twee jaar alweer op.
 
De twee hebben "na lang en rijp beraad" beslist om een punt achter hun huwelijk te zetten, zo laten ze weten aan de website People.com.
 
Johansson en Reynolds zeggen nog dat ze "met liefde" aan hun relatie zijn begonnen en dat ze "met liefde en vriendschap" uit elkaar zijn gegaan.


15-12-2010 om 02:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The King's Speech grote favoriet bij Golden Globes

The King's Speech grote favoriet bij Golden Globes

Klik op de foto om de trailer te bekijken



Geoffrey Rush in The King's Speech


Het Britse koningsdrama 'The King's Speech' staat in pole position voor de Golden Globes nadat de film van Tom Hooper over koning George VI dinsdag zeven nominaties verwierf voor de op één na belangrijkste filmprijzen in Hollywoodland.

In de categorie drama moet George de zesde het opnemen tegen de balletprent 'Black Swan' van Darren Aronofsky, het Facebookverhaal 'The social Network' van David Fincher, Christopher Nolans thriller 'Inception' en de sportfilm 'The fighter'.
 
Voor beste komische film of musical komen in aanmerking: Tim Burtons 'Alice in Wonderland', 'Burlesque' (met Cher en Christina Aguilera), 'The Kids Are All Right' (met Julianne Moore en Annette Bening), 'Red' en 'The Tourist', met Johnny Depp en Angelina Jolie en geregisseerd door Florian Henckel von Donnersmarck.
 
In de categorie niet-Engelstalige film Vlamingen noch Belgen, wel films uit Mexico/Spanje ('Beautiful'), Frankrijk ('Le Concert'), Rusland ('The Edge'), Italië ('Io sono l'amore') en Denemarken ('In a Better World').
 
Genomineerd voor de beste animatiefilm zijn 'Despicable Me', 'How to Train Your Dragon', 'The Illusionist', 'Tangled' (Rapunzel) en 'Toy Story 3'.
 
De winnaars in totaal 25 categorieën van de 68ste Golden Globes worden op maandagmorgen 17 januari (Belgische tijd) bekendgemaakt tijdens een door Ricky Gervais gepresenteerde show.



14-12-2010 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foo Fighters op Pinkpop

Foo Fighters op Pinkpop

Klik op de foto om 'Everlong' te beluisteren






De Amerikaanse band Foo Fighters staat volgend jaar op Pinkpop. Dat heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt. Ook de Nederlandse band Go Back to the Zoo krijgt een plaatsje op de affiche.

Eerder raakte al bekend dat Coldplay de hoofdact van het festival is op zaterdag 11 juni. Kings of Leon sluit de pinksterzondag van Pinkpop af.



14-12-2010 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera: Te sexy zijn, dat bestaat niet

Christina Aguilera: "Te sexy zijn, dat bestaat niet"

Klik op de foto om 'You Lost Me' te beluisteren






Christina Aguilera gelooft niet dat een mens te sexy voor de dag kan komen. De 29-jarige zangeres-actrice, die net als Cher weinig om het lijf heeft in de nieuwe film 'Burlesque', vindt het burlesque dansen een "kunstvorm die vrouwen macht verschaft".


"Als het op burlesque aankomt, kan je niet te pikant zijn. Het is net heel belangrijk dat vrouwen zich goed voelen in hun vel, dat ze de kracht van hun lichaam gebruiken. Dat is waar deze film om draait".

Aguilera maakt haar acteerdebuut in 'Burlesque' en bekent dat ze nerveus was. "Het was bij momenten beangstigend en als nieuwkomer stond ik elke dag voor nieuwe uitdagingen. Maar ik amuseerde me enorm en kon me al gauw zeer goed concentreren".


Christina woonde de première van de film in Londen bij, samen met Cher, Kristen Bell, Cam Gigandet en Chelsea Traille.



Cher (64) noemde de film, waarin ze de eigenares van een burlesk club speelt, "een holebiversie van de Disneyklassieker 'Fantasia'". Gevraagd waarom ze de rol aannam, haar eerste sinds 'Tea With Mussolini' in 1999, antwoordde ze: "Het is nu niet bepaald een Shakespeare. Het leek me gewoon een leuk script en ik was vooral blij dat ik nog eens kon zingen".



14-12-2010 om 16:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marisa Miller bloot tegen huidkanker

Marisa Miller bloot tegen huidkanker






Victoria Beckham en Heidi Klum gingen eerder al uit de kleren voor de campagne van Marc Jacobs.
Hoewel het raadzamer is kleren te dragen om je te beschermen tegen huidkanker, kan wat bloot voor de goede zaak natuurlijk nooit kwaad. Victoria's Secret-model en sekssymbool Marisa Miller ging uit de kleren voor de preventiecampagne van ontwerper Marc Jacobs. Topmodel Marisa is tevens ambassadrice van de American Cancer Society.

De beeltenis van de 32-jarige Miller komt ook op T-shirts die te koop worden aangeboden in de boetieken van Jacobs. De opbrengst gaat naat het kankeronderzoek van de universiteit van New York. Met de preventiecampagne tegen huidkanker treedt Miller in de voetsporen van Naomi Campbell, Victoria Beckham, Heidi Klum en Dita von Teese.

"Sinds we naar Californië zijn verhuisd, heb ik gemerkt hoe belangrijk het is mezelf en mijn drie zonen te beschermen tegen de zon", verduidelijkt Miller nog.  (br.hln)



14-12-2010 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piet Römer (82) is ernstig ziek

Piet Römer (82) is ernstig ziek


http://img530.imageshack.us/img530/4704/pietrmer.jpg



Vanaf 1995 tot 2006 speelde hij Jurriaan de Cock (met C. O. C. K.) in de televisiereeks Baantjer. Römer won als enige in Nederland drie maal de Gouden Televizier-Ring.

De Nederlandse acteur Piet Römer, bekend als Jurriaan de Cock uit de tv-reeks 'Baantjer', ligt al twee weken in het ziekenhuis met een zware longontsteking. Dat meldt De Telegraaf.

De hele familie Römer is afwisselend bij Piet in het ziekenhuis en bij zijn echtgenote Penien om ervoor te zorgen dat ook zij alles krijgt wat ze nodig heeft.

De acteur moet van zijn artsen vooral veel rust nemen, daarom is ervoor gekozen om hem constant te verdoven. "Hij gaat 's avonds slapen en is rond het middaguur even aanspreekbaar", vertelt Albert Verlinde in RTL Boulevard.

In 2007 werd Piet ook al in het ziekenhuis opgenomen met een longontsteking, hij mocht toen na een weekend aan de antibiotica weer naar huis.



14-12-2010 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank Vander Linden ligt uit 'De Allerslimste Mens

Frank Vander Linden ligt uit 'De Allerslimste Mens'


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Frank-Vander-Linden.jpg?t=1292336137



Gisteren was geen geluksdag voor Frank Vander Linden. De zanger van De Mens kon het niet halen van Yves Desmet en Ben Crabbé.

Daarmee is het spel over voor Vander Linden. Vandaag komt Helmut Lotti langs in de studio. Benieuwd of hij deze keer ook zo goed zal scoren als bij zijn vorige deelname.


14-12-2010 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zac Efron en Vanessa Hudgens gaan uit elkaar

Zac Efron en Vanessa Hudgens gaan uit elkaar


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Zac-Efron-en-Vanessa-Hudgen.jpg?t=1292335742



Na vier jaar hebben Zac Efron (23) en Vanessa Hudgens (21), die elkaar leerden kennen op de set van 'High School Musical', een einde gemaakt aan hun relatie.

Geen bedrog
Vrienden van het stel beklemtonen dat de split vriendschappelijk verliep, dat er geen derde in het spel is en dat de kans bestaat dat de twee zich weer verzoenen. "Er is geen bedrog in het spel, ze zijn gewoon opgegroeid", vat één van hen het samen.

Verlokkingen
Onlangs nog bewierookte Zac zijn relatie met Vanessa, maar hij gaf ook toe dat hij blij was dat ze niet samen wonen "want zo houden we de romantiek op peil".

Zijn romance met Vanessa hielp hem ook aan de verleidingen van de roem te weerstaan. Hoewel. "Dankzij mijn relatie hoef ik niet in te gaan op de vele voorstellen van vrouwen. Maar tegelijk zie ik wel hoe mooi een vrouw kan zijn en dus vergeef ik hen die opdringerigheid. Mocht ik ingaan op al die verleidingen, zou ik me niet meer kunnen concentreren op mijn werk".


14-12-2010 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse flamencolegende Enrique Morente overleden

Spaanse flamencolegende Enrique Morente overleden

Klik op de foto om hem te beluisteren





In een ziekenhuis in Madrid is flamencozanger Enrique Morente overleden. De 67-jarige Spanjaard gold als een vernieuwer van de flamenco, de muziek en dans van Zuid-Spanje.

Morente, geboren in Granada, zorgde voor verschillende vernieuwingen in de muziekstijl. Hij liet zich beïnvloeden door de jazz en popmuziek.
 
Vaak wordt hij 'de dichter van de flamenco' genoemd, omdat hij gedichten van schrijvers zoals Federico García Lorca en Antonio Machado op muziek zette.
 
Morente werd op 4 december in het ziekenhuis opgenomen voor een operatie aan een maagzweer. Nadat daarbij complicaties waren opgetreden, raakte hij afgelopen vrijdag in een coma.



14-12-2010 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
13-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse Lady GaGa-fans laten zich valse tickets aansmeren

Spaanse Lady GaGa-fans laten zich valse tickets aansmeren

Klik op de foto om 'Speechless' te beluisteren






In Spanje hebben honderden fans van Lady Gaga zich laten ringeloren, zo meldt de Spaanse verbruikersorganisatie CECU.
 
Honderden mensen betaalden via het internet tot 200 euro - het dubbele van de prijs - voor een optreden van Lady Gaga in Madrid waar ongeveer 18.000 mensen zijn opgedaagd.
 
Volgens de politie hadden de oplichters honderden kopies laten maken van acht authentieke tickets. De vervalsingen waren zo goed dat de kopers het verschil niet hadden gemerkt. Velen hadden hun ticket al maanden geleden gekocht.
 
De fraude kwam pas aan het licht toen grote aantallen fans zondag de concertzaal niet binnen mochten. Sommigen barstten in tranen uit, anderen probeerden toch binnen te raken, wat een interventie door de politie tot gevolg had.
 
De CECU zegt te onderzoeken hoe de gedupeerden hun geld kunnen terugkrijgen.



13-12-2010 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst met Dana Winner in Bokrijk

Kerst met Dana Winner in Bokrijk

Klik op de foto om 'De oude man en de zee' te beluisteren






Op donderdag 16 december speelt Dana Winner een kerstconcert in Hangar 58 in Bokrijk. In dit unieke decor zal Dana Winner klassieke kerstsongs en hits zingen.
 
'Kerst met Dana Winner' wordt opgenomen voor een tv-special die op vrijdag 24 december omstreeks 20.15 uur wordt uitgezonden op één.  Op kerstdag om 16 uur wordt het concert ook uitgezonden op Nederland 2 via Omroep Max.
 
Daarbij zal de 'oude stad' van Bokrijk ook een sleutelfunctie spelen. In aanloop van de 'Winteravonden in Bokrijk' worden er speciaal voor Dana Winner reeds verschillende kraampjes, vuurkorven, vuurspuwers en attracties voorzien en vanaf 19u zal een glaasje glühwein ook niet ontbreken.
 
De laatste tickets kunnen worden besteld via www.danawinner.com of op 0487 893 893. (br.hln)



13-12-2010 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kings of Leon zoeken mensen met pokdalig gezicht voor clip

"Kings of Leon zoeken mensen met pokdalig gezicht voor clip"

Klik op de foto om 'Sex on Fire' te beluisteren






Matthew Followill, gitarist van Kings of Leon, zegt dat de band zeer boos is vanwege een advertentie om mensen te ronselen voor de clip van hun meest recente single 'Pyro'.

Een castingbedrijf had de advertentie online op verscheidene sites gezet. In de tekst stond dat men specifiek zocht naar "mensen met littekens, pokdalige huid, fysieke afwijkingen, enzovoort".

Kort nadat de groepsleden de tekst te zien krijgen, is de advertentie overal verwijderd.

"We voelden ons echt beschaamd over die tekst, terwijl we er eigenlijk niets mee te maken hadden. Het initiatief voor deze tekst kwam volledig van het bedrijf dat de mensen voor de clip zocht", zegt Followil.


13-12-2010 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Speciaal': Vladimir Poetin zingt Blueberry Hill

'Speciaal': Vladimir Poetin zingt 'Blueberry Hill'

Klik op de foto om de clip te beluisteren






Voormalig Russisch president en huidig premier Vladimir Poetin toonde het voorbije weekend dat hij niet alleen de in legerkaki of blote bast paraderende übermacho is die zich gewillig met zware wapens in de hand laat fotograferen.

Tijdens een gala in Sint-Petersburg bracht de Russische eerste minister een opmerkelijke versie van de klassieker 'Blueberry Hill', ten voordele van de strijd tegen kinderkanker. Omdat het voor het goede doel was willen we één en ander graag met de mantel der liefde bedekken, maar de Russische 'X-Factor' zal Poetin met zijn performance wellicht niet winnen.


13-12-2010 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roskilde Festival schenkt 215.000 euro aan daklozen in Kopenhagen

Roskilde Festival schenkt 215.000 euro aan daklozen in Kopenhagen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Roskilde-Festival.jpg?t=1292243598


De Deense tegenhanger van Rock Werchter, Roskilde, schenkt 215.000 euro aan de daklozen in Kopenhagen. Het festival, één van de grootste en oudste in Europa, is verplicht al z'n winst uit te delen aan goede doelen. In 2010 was dat om en bij de 1,4 miljoen euro.

Dat werkt aanstekelijk bij zowel de artiesten als het publiek van het festival: ondermeer Gorillaz, Patti Smith en Jack Johnson hebben het grootste deel van hun gage op Roskilde afgegeven voor het goede doel. Het publiek zelf kwam met 67.000 euro op de proppen tijdens het festival.

Damon Albarn was zo onder de indruk van Roskilde, dat hij na zijn optreden besloot 150.000 euro te schenken. Die gaan ondermeer gebruikt worden door de Oceanic Preservation Society, en een aantal projecten voor kinderen die getroffen zijn door oorlogsgeweld in Afrika.

Roskilde Festival gaat in 2011 door van 30 juni tot 3 juli. Iron Maiden en Kings of Leon hebben hun komst al bevestigd.


13-12-2010 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!