Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Superbelegger en kunstverzamelaar Roy Neuberger (107) overleden

Superbelegger en kunstverzamelaar Roy Neuberger (107) overleden


http://img194.imageshack.us/img194/9856/juliemehretu.jpg
Tot zijn meer dan 1.000 kunstwerken tellende collectie behoorde onder meer dit werk van artieste Julie Mehretu. © epa


Roy Neuberger, één van de grootste beleggers op Wall Street die met zijn vergaarde geld ook één van de belangrijkste kunstverzamelaars werd, is gestorven op 107-jarige leeftijd. Hij stierf thuis in New York, van ouderdom, zo maakte zijn zoon Jim Neuberger bekend aan The New York Times.

"Hij trok in 1929 naar Wall Street, enkele maanden voor de fameuze crash. Hij was 25 jaar", aldus zijn zoon. "Hij bleef werken tot hij ruim 99 jaar was". Roy Rothschild Neuberger was dus zowat de laatste getuige die alle grote crashes op Wall Street van dichtbij heeft meegemaakt: die van 1929, 1987 en 2008.



http://img18.imageshack.us/img18/4355/royneuberger.jpg



Neuberger richtte in 1939 de beleggingsmaatschappij Neuberger Berman op, die later nog is overgenomen door de intussen failliete zakenbank Lehman Brothers. De investeringsmaatschappij is intussen weer zelfstandig actief.

1.000 kunstwerken
Neuberger kocht over de jaren meer dan 1.000 kunstwerken, waaronder werken van Jackson Pollock en Edward Hopper. Zijn aandelen kocht en verkocht hij gedurende zeventig jaar, maar kunst deed hij liever niet van de hand. "Het zou crimineel zijn mocht ik ze nu verkopen", verklaarde hij op 100-jarige leeftijd. "Ik koop de kunstwerken omdat ik ze graag zie".
 
Aanvankelijk kocht hij de werken om de kunstenaars te steunen, zo luidde het nog, geïnspireerd door het tragische verhaal van Vincent Van Gogh.
 
In 1974 werden de kunstwerken ondergebracht in een museum "Neuberger Museum of Art", ten noorden van New York. Een aantal stukken werden ook geschonken aan bijvoorbeeld het Metropolitan Museum of Art.



26-12-2010 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom zoveel celebkoppels nu uit elkaar gaan

Waarom zoveel celebkoppels nu uit elkaar gaan


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Zac-Efron--Vanessa-Hudgens.jpg?t=1293364491
Zac Efron en Vanessa Hudgens. 


Zac Efron en Vanessa Hudgens, Scarlett Johansson en Ryan Reynolds, Liz Hurley en haar man. We onderzoeken of er een reden is waarom zoveel bekende koppels net nu besluiten er een punt achter te zetten.


Een golf van acteurs en actrices besloten er deze week een punt achter hun relatie te zetten. Het meest sexy koppel van het jaar Scarlett Johansson en Ryan Reynolds gaan na twee jaar huwelijk scheiden, Zac Efron en Vanessa Hudgens beëindigende hun relatie, Elizabeth Hurley bedroog haar man met een cricketspeler. Volgens relatie-experte Jenna Goudra is het eerder een kwestie van lot en niet van timing. "Weinig Hollywoodrelaties blijven duren. Voor hun job moeten ze vaak reizen en langeafstandsrelaties hebben weinig slaagkansen. Daarnaast is het ook moeilijk te verklaren waarom sommige relaties blijven duren en andere geen lang leven beschoren zijn."


Veel koppels besluiten nu uit elkaar te gaan omdat ze een nieuwe start willen maken in 2011. Hoe kun je de juiste persoon leren kennen als je nog steeds bij de oude bent? Het goede nieuws is wel dat 2011 heel wat nieuwe koppels zal brengen.



26-12-2010 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Louis Neefs exact dertig jaar dood

Zanger Louis Neefs exact dertig jaar dood

Klik op de foto om 'Jennifer Jennings' te beluisteren






Exact 30 jaar geleden overleed de Vlaamse zanger Louis Neefs (43) in een auto-ongeluk. Zijn dood ging als een schokgolf door Vlaanderen. Zoon Günther Neefs overleefde het ongeval en trad in de voetsporen van zijn vader.

Louis Neefs, zijn vrouw Liliane en zoon Günther (15) reden in de namiddag van Vorselaar naar Mechelen. De andere zoon Ludwig (18) was op dat moment op skivakantie. In Lier werd de wagen aangereden. De zanger was op slag dood, zijn vrouw Liliane overleed op weg naar het ziekenhuis.

Zoon Günther overleefde het ongeval, maar liep wel een zware schedelbreuk op. Ook vandaag nog heeft hij last van geheugenverlies.
Eurovisiesongfestival

Louis Neefs raakte eind jaren 50 bekend via talentenjachten. Zijn eerste hit was er een in de Duitse taal: 'Ein kleines Kompliment'. Daarna scoorde hij met Nederlandstalige bewerkingen van Amerikaanse nummers, waaronder 'Benjamin', 'Aan het strand van Oostende' en 'Laat ons een bloem'.

Neefs was ook televisiepresentator. In 1968 won hij, als zanger, de 'Olympiade van het lichte lied' in Athene. Hij vertegenwoordigde ons land ook twee keer op het Eurovisiesongfestival: in 1967 in Wenen met 'Ik heb zorgen', in 1969 in Madrid met 'Jennifer Jennings'. Twee keer eindigde hij op een verdienstelijke zevende plaats.

De zanger was tijdens zijn leven een voorvechter van het Vlaamse lied. Zijn zoon Günther is in de voetsporen van zijn vader getreden als zanger.




Klik op de foto om 'Margrietje' te beluisteren


Levensloop Louis Neefs



Ludwig Adèle Maria Jozef (Louis) Neefs (Gierle, 8 augustus 1937 - Lier, 25 december 1980) was een Vlaams zanger en een belangrijk voorvechter van het Vlaamse lied en de Vlaamse kleinkunst. Zijn bekendste nummers waren: "Mijn Vriend Benjamin", "Oh Oh, Ik Heb Zorgen", "Aan het strand van Oostende", "Jennifer Jennings", "Margrietje", "Martine", "Laat Ons Een Bloem" en "Annelies uit Sas van Gent (in Zeeland)".


Neefs heeft de grootste tijd van zijn lagere school doorgebracht in de lagere school te Gierle, waar hij zelfs les kreeg van zijn eigen vader. In het middelbaar onderwijs heeft Neefs verschillende scholen doorlopen, waaronder de Jezuïetenschool in Turnhout, het Sint-Romboutscollege in Mechelen en daarna, alweer in Mechelen, de Technische Scholen Mechelen.

Zijn betrachting was om technisch tekenaar te worden met als specialiteit bruggenbouw. Tijdens zijn collegetijd kwam zijn zangerstalent aan het licht en zijn eerste muzikale vorming kreeg hij in het college-koortje. Tijdens zijn studies aan de Technische School leerde Neefs gitaarspelen. Tijdens zijn studententijd waren zang en muziek slechts een hobby naast het voetbal. Neefs begeleidde zichzelf op de gitaar bij het zingen van liedjes van Jo Erens en Fritz Rademaker. Neefs trad aanvankelijk op voor familie en kennissen en werd uiteindelijk zanger in het groepje Sun Spot (Einde van de jaren 1950). Via optredens en talentenjachten kreeg hij een Platencontract aangeboden.

Jacques Kluger en Bobbejaan Schoepen zorgden ervoor dat Neefs onder de aandacht kwam van de platenmaatschappijen, wat liedjes als Anita my love, Ach Margrietje en Ein kleines Kompliment opleverde.

In 1959 stond hij in de Belgische ploeg tijdens de Europabeker te Knokke. De eerste hit kwam er in 1960 (het jaar dat Neefs huwde): Ein kleines Kompliment. Deze single betekende de doorbraak in zijn carrière met vele singles en langspeelplaten. Vele van zijn hits zoals Benjamin, Annelies uit Sas van Gent, Aan het strand van Oostende of Laat ons een bloem waren Nederlandstalige bewerkingen van Amerikaanse songs.

Naast zanger was Neefs presentator bij de BRT en was hij samen met Rocco Granata impresario voor diverse artiesten. Hij vertegenwoordigde België tweemaal op het Eurovisiesongfestival, in 1967 te Wenen met Oh oh ik heb zorgen en in 1969 te Madrid met Jennifer Jennings. Beide keren eindigde hij als zevende.

In Vlaanderen was Neefs presentator van televisieprogramma's als Binnen en Buiten en Tienerklanken. Daarnaast was Neefs politiek actief, als gemeenteraadslid in Mechelen.

Hij verleende zijn stem aan de Nederlandse versie van de Disney- film De Aristokatten.

Neefs en zijn vrouw Liliane kwamen op eerste Kerstdag 1980 om het leven bij een verkeersongeval in Lier. Het paar had twee zonen: Ludwig en Günther. De laatste werd ook een bekend zanger.

Laat ons een bloem van Neefs werd op 2 juni 2006 verkozen tot het mooiste Nederlandstalige lied in het programma Zo is er maar één op de Vlaamse zender één. Het nummer werd toen uitgevoerd door de op dat ogenblik nog relatief onbekende band Yevgueni.




26-12-2010 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
25-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spider-Man stort neer: schedelbreuk, gebroken elleboog en ribben

Spider-Man stort neer: schedelbreuk, gebroken elleboog en ribben

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Tijdens een testopvoering van de nieuwe musical Spider-Man : Turn Off the Dark op Broadway in New York is een stuntman dinsdag gewond geraakt. De 31-jarige Christopher Tierney maakte een val van 9 meter nadat zijn veiligheidsharnas het liet afweten. Hij brak daarbij zijn elleboog, enkele ribben en liep een schedelbreuk op. Verwacht wordt dat de man tot maandag op de afdeling intensieve zorgen zal verblijven.

Koord afgeknapt
Tierney speelde de rol van Spider-Man en moest een sprong maken van een 9 meter hoog platform. Toen hij naar beneden dook, knapte de koord van zijn veiligheidsharnas af. De stuntman werd meteen afgevoerd naar het ziekenhuis.

Show geplaagd
'Spider-Man : Turn Off the Dark' wordt geplaagd door een schijnbaar eindeloze reeks incidenten. Eerder liepen een danser en een acteur al breuken op tijdens een andere stunt en  begin deze maand moest actrice Natalie Mendoza afgevoerd worden met een hersenschudding.

U2
De show gaat pas officieel in première op 7 februari. Met een geschat budget van 65 miljoen dollar is het de duurste productie ooit op Broadway. Bono en The Edge van de Ierse rockgroep U2 werden onder andere ingehuurd om de muziek te schrijven.



25-12-2010 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik wens iedereen een fijn Kerstfeest


Ik wens iedereen een fijn Kerstfeest



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Christmas-Girl.jpg?t=1261686978



Kerst vieren vele  met familie en vrienden
het mooie servies en bestek is bovengehaald
een lekker en uitgebreid diner wordt geserveerd
er is altijd wel wat lekkers te vinden

geschenken krijgen en geven
genieten ...lachen en grienen
gezellig samen zijn
een dagje dat we allen samen verdienen

het is Kerst dus feest
uitbundig vieren of net rustig en stil
sommige eenzaam en helemaal alleen
nooit heeft Kerst anders geweest

ik wens iedereen een fijn Kerstfeest
veilig naar huis voor diegene die de baan op moeten
 geniet van deze Kerstdagen


25-12-2010 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
24-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Music for Life sluit af met record: 5.020.747 euro


Music for Life sluit af met record: 5.020.747 euro


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/music-for-life-2.jpg?t=1293209915



De vijfde editie van de benefietactie 'Music for Life' van Studio Brussel heeft een recordopbrengst van 5.020.747 euro opgeleverd. Dat is 1,4 miljoen meer dan vorig jaar. De opbrengst gaat integraal naar initiatieven van het Rode Kruis rond aidswezen.

Presentatoren Sofie Lemaire, Tomas De Soete en Sam De Bruyn lieten zich vorige week zaterdag opsluiten in het Glazen Huis, dat dit jaar voor het eerst op de Groenplaats in Antwerpen stond. Tijdens de marathonuitzending overleefden ze enkel op sapjes. Een hele week draaiden de drie presentatoren verzoekplaatjes in ruil voor geld. Hun collega-presentatoren trokken in tussentijd door gans Vlaanderen om geld in te zamelen.

Daarnaast ontvingen ze zeven dagen lang schenkingen die verschillende verenigingen, scholen en bedrijven via allerlei initiatieven hadden verzameld. Ook de diverse overheden schonken gul. De federale regering in lopende zaken overhandigde een cheque van 1 miljoen euro. Ook de Vlaamse regering deed met 300.000 euro haar duit in het zakje, evenals de stad Antwerpen die vrijdag een cheque van 50.000 euro overhandigde.

Tijdens de slotshow op een goed gevulde Groenplaats werden de drie presentatoren uit het huis 'bevrijd'. De toeschouwers die de kou trotseerden kregen alvast een vroeg kerstgeschenk met optredens van Admiral Freebee en dEUS.



24-12-2010 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tim Tubbax krijgt 2 jaar met uitstel voor drugsfeestjes in afterclub

Tim Tubbax krijgt 2 jaar met uitstel voor drugsfeestjes in afterclub


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Tim-Tubbax.jpg?t=1293208505
Tim Tubbax bracht onder meer een eigen kalender uit. Beeld: YouTube.com


De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft celstraffen tot 36 maanden uitgesproken in de drugszaak rond de ondertussen gesloten afterclub Space in Antwerpen. Zes beklaagden werden veroordeeld voor drugshandel, verboden wapenbezit en het verschaffen van een lokaal voor drugsgebruik. Drie anderen werden vrijgesproken.

Ex-politieman en buitenwipper Tim Tubbax - die onder meer in Familie en actiefilms van Jean-Claude Van Damme te zien was -  organiseerde enkele dagen per week feestjes in Space. De politie had sterke vermoedens dat de handel en het gebruik van drugs er oogluikend werd toegestaan en hield er in de ochtend van 3 december 2006 een razzia.

Vrouw in coma

Van de 149 aanwezigen hadden er 22 drugs op zak. De vloer lag bezaaid met dosissen cocaïne, GHB, xtc en speed die inderhaast op de grond waren gegooid. In een vip-ruimte werd een 29-jarige vrouw in comateuze toestand aangetroffen. Ze was onder invloed van vloeibare xtc, cocaïne, medicatie en alcohol, maar overleefde de cocktail. Naast drugs werden er ook verboden wapens in beslag genomen zoals stroomstoottoestellen en boksijzers.
 
Tim Tubbax kreeg twee jaar cel met uitstel. Mario V., de eigenaar van het pand, kreeg 18 maanden cel met uitstel en hoofdportier Giovanni S. 36 maanden effectief. Ze moeten ieder ook 5.500 euro boete betalen. De wc-dame, bij wie ook drugs werden aangetroffen, kreeg twaalf maanden cel met uitstel. (br.hln)



24-12-2010 om 17:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schlagerparade op Music for Life

Schlagerparade op Music for Life

Klik op de foto om het te bekijken






Een bomvolle Antwerpse Groenplaats zag gisteren op de voorlaatste avond van Music for Life een nogal tegendraads optreden. Geen Editors, Van Jets, of Admiral Freebee maar een schlagerparade waar Luc Steeno, Christoff & Lindsay, Willy Sommers, Laura Lynn en Tom Waes aan deelnamen. Dat lokte gemengde reacties uit, het publiek trotseerde dan ook de kou en de aanhoudende sneeuwbuien.

Vele mensen reageerden een beetje teleurgesteld, en zochten na het optreden meteen warmere oorden op. Enkel afsluiter Tom Waes kreeg de massa echt op gang met zijn geplaybackte Dos Cervezas.  Vanavond sluit dEUS Music for Life af. 



24-12-2010 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Expo F.C. De Kampioenen officieel geopend in Antwerpen

Expo F.C. De Kampioenen officieel geopend in Antwerpen


http://img692.imageshack.us/img692/1424/expofcdekampioenen.jpg



In het Antwerpse Centraal Station wordt vanavond de expositie 'De wereld van F.C. De Kampioenen' officieel geopend. Voor de tentoonstelling, die zondag opent voor het g

'De wereld van F.C. De Kampioenen' geeft bezoekers een blik achter de schermen van de populaire tv-reeks op één. Zo staan er de originele decors opgesteld, zijn er rekwisieten en kostuums te zien en kunnen bezoekers aan het einde van de tentoonstelling een dagschotel of warme choco drinken in het café van de legendarische voetbalploeg. Er worden ook fragmenten en bloopers vertoond uit de tv-reeks, bezoekers kunnen poseren in de decors voor een foto of strips lezen in de stripcorner.

Wat na afloopt van de expo gebeurt met de decors van de legendarische reeks is nog niet uitgemaakt, zegt Lesley Hernalsteen van Eén. "We zullen zeker onze best doen om ze een goede bestemming te geven", zegt ze nog.

De overzichtstentoonstelling van 21 jaar F.C. De Kampioenen beslaat 2.000 vierkante meter aan de in- en uitgang van het station Antwerpen-Centraal nabij het Kievitplein. Ze is dagelijks geopend in de kerstvakantie en daarna nog tot 30 januari op woensdagnamiddag, zaterdag en zondag. F.C. De Kampioenen zelf loopt in de lente van 2011 teneinde na 21 seizoenen, 273 afleveringen en 10.000 uur televisie.



24-12-2010 om 11:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scala geeft in april zeventien concerten in VS en Canada

Scala geeft in april zeventien concerten in VS en Canada

Klik op de foto om 'With or Without You' te beluisteren





Scala geeft in april 2011 zeventien concerten in de VS en Canada. De eerste Amerikaanse tournee van het Aarschotse meisjeskoor start op 7 april in Vancouver en brengt de groep in Seattle, Portland, San Francisco, Los Angeles, Denver, Minneapolis, Chicago, Washington DC, Philadelphia, Boston, New York, Toronto en tot slot op 1 mei in Montreal. De tournee werd geboekt door Marty Diamond, agent van onder meer Coldplay en Avil Lavigne.

De interesse voor Scala in de VS is erg toegenomen sinds regisseur David Fincher enkele maanden geleden Scala's versie van het Radioheadnummer 'Creep' opnam in de wereldwijde trailer voor de Facebook-film 'The Social Network'. In oktober tekende de groep een contract met het platenlabel Atco (Warner) dat de komende vijf jaar de exclusieve rechten verwierf in de VS, Mexico en Canada van de huidige en nieuwe Scala-opnames.
 
Voorjaar 2011 wordt overigens een drukke Noord-Amerikaanse periode voor Scala. In april-mei 2011 zendt de openbare tv-zender PBS de concertfilm uit die het in april van dit jaar opnam tijdens een Scala-optreden in het Brugse Concertgebouw. Die zal dan door 50 miljoen Amerikanen kunnen bekeken worden.
 
Scala kreeg overigens ook een uitnodiging in de bus voor een optreden op 18 maart voor het in de muziekindustrie gerenommeerde 'South by South West'-festival in Austin (Texas).



24-12-2010 om 10:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
23-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dEUS sluit vrijdag Music for Life af

dEUS sluit vrijdag Music for Life af

Klik op de foto om 'The Architect' te beluisteren






Het leidde tot de nodige speculatie, maar sinds woensdagavond is de kogel door de kerk. dEUS komt vrijdagavond om 21u  Music for Life op de Antwerpse Groenplaats afsluiten. Dat maakte zanger Tom Barman bekend bij zijn doorkomst aan het Glazen Huis.  Hij kwam er de opbrengst van de actie Squash for Life afgeven.

"We zitten al jaren te zagen om iets te mogen doen voor Music for Life", grapte Barman tegen presentator Tomas De Soete. Voor iedereen die eraan mocht twijfelen: "Het wordt super."

Editors trapte zaterdagavond Music for Life af.  Onder meer Milow, Triggerfinger en The Van Jets passeerden ook al de revue. (br.hln)



23-12-2010 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christian Bale speelt hoofdrol in Chinees historisch drama

Christian Bale speelt hoofdrol in Chinees historisch drama


http://img835.imageshack.us/img835/6329/christianbale.jpg


Batman-acteur Christian Bale zal de hoofdrol vertolken in de Chinese film 'Nanjing Heroes'. Het drama gaat over het bloedbad dat het Japanse leger in 1937 in Nanking heeft aangericht. De Chinese regisseur Zhang Yimou koos de Britse acteur Bale voor de rol van de priester die vele Chinezen van de dood redt door hen voor een Duits zakenman te doen werken.

Tijdens de slachting in de toenmalige Chinese hoofdstad, in de geschiedenisboeken bekend als de 'Rape of Nanking', werden duizenden burgers verkracht en vermoord. De gebeurtenis geldt nog altijd als een van de zwartste bladzijden uit de Chinese geschiedenis. De film is gebaseerd op het boek van Yan Geling.
 
Zhang koos Bale voor de rol omdat hij onder de indruk was van zijn professionaliteit. "Ik heb Christian in Amerika ontmoet en ik was verbaasd hoe goed hij zich in de rol had ingeleefd", zegt hij. Met Bale in een van de hoofdrollen lijkt het logisch dat de film ook buiten Azië wordt uitgebracht, wat nog steeds zeldzaam is voor Chinese films.
 
Zhang Yimou is bekend als regisseur van films als 'Raise the Red Lantern' (1991), 'Hero' (2002) en 'House of Flying Daggers' (2004). In de film zal zowel Engels als Mandarijns worden gesproken. Het budget is met een kleine zeventig miljoen euro een van de duurste films uit de Chinese geschiedenis. "En we maken geen gebruik van buitenlandse investeerders", voegt Zhang trots toe.



23-12-2010 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Friends-acteur David Schwimmer wordt papa

Friends-acteur David Schwimmer wordt papa


http://img256.imageshack.us/img256/7673/davidschwimmer.jpg



David Schwimmer en zijn vrouw Zoe Buckman verwachten hun eerste kindje. Het koppel, dat in juni in het huwelijksbootje stapte, bevestigde via hun woordvoerder dat Zoe zwanger is. "We zijn ontzettend gelukkig met het nieuws", aldus de Friends-acteur.

De 44-jarige Schwimmer leerde zijn 27-jarige echtgenote in 2007 kennen in de Londense nachtclub Cuckoo Club waar Zoe werkte. Al snel verliet de Britse Stoke Newington om met haar grote liefde David naar Los Angeles te verhuizen.



23-12-2010 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James May in ziekenhuis na stunt in Top Gear

James May in ziekenhuis na stunt in Top Gear

http://img696.imageshack.us/img696/7725/jamesmay.jpg


James May werd met spoed in het ziekenhuis opgenomen met een zware hersenschudding na de opnames van een aflevering van Top Gear. De presentator viel met zijn hoofd op een steen terwijl hij probeerde om de auto van co-presentator Jeremy Clarkson uit de gracht te halen tijdens de kerstspecial in Syrië.


"Ik stond in de lijn waar het sleeptouw werd opgespannen en zei tegen de chauffeur dat hij moest beginnen trekken. Plots werd ik een onderdeel van een gigantische katapult", aldus May.

Clarkson schrok van het ongeval, vooral omdat er veel bloed aan te pas kwam. May moest in het ziekenhuis gehecht worden aan zijn hoofd. "Ik moest onder de scanner in het ziekenhuis, maar eerlijk gezegd denk ik dat de Syrische artsen vooral blij waren dat ze hun nieuwe scanner eens konden gebruiken", grapte May.

De 47-jarige presentator wou zijn ongeval wel niet vergelijken met dat van Richard Hammond in 2006. "Zo erg is het nu ook weer niet. Richard had echt een zwaar ongeval, ik heb gewoon mijn hoofd gestoten op een steen."



23-12-2010 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Williams: Ik mis het jaar waarin Heath Ledger stierf

Michelle Williams: "Ik mis het jaar waarin Heath Ledger stierf"


http://img406.imageshack.us/img406/3854/heathledgermichellewill.jpg



Michelle Williams, de ex-verloofde van wijlen Heath Ledger, heeft voor het eerst op televisie gesproken over het overlijden van de acteur. Tijdens een optreden in 'Nightline' vertelde de actrice over haar reactie toen ze in 2008 het nieuws kreeg dat Heath was overleden.

"Het klinkt misschien vreemd, maar ik mis dat jaar. Alle mogelijkheden die er toen waren, zijn nu voorgoed verdwenen. Voor mij was het niet ondenkbaar dat Heath door de deur zou lopen of ergens achter een struik zou verschijnen. Het was een jaar van magische gedachten en het is jammer dat ik daar steeds verder en verder van af sta.

Michelle en Heath gingen in 2007 uit elkaar en kregen in 2005 een dochter Matilda.



23-12-2010 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry wil veel baby's

Katy Perry wil veel baby's


http://img571.imageshack.us/img571/9145/katyperryenrussellbrand.jpg



Katy Perry is nog maar twee maanden getrouwd met Russell Brand, maar de zangeres is helemaal klaar voor gezinsuitbreiding. De 26-jarige Katy en de 35-jarige Russell denken dan ook aan een baby.

"Ik wil veel kinderen, die ervaring wil ik echt niet missen", aldus de zangeres. "Ik vind het ook spannend om de eerste keer Kerstmis door te brengen als getrouwd koppel. Kerstavond is een traditie in mijn familie, maar we gaan zelf ook onze eigen traditie in het leven roepen. Russell en ik zijn nu ook een familie."



23-12-2010 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio oorzaak breuk tussen Zac en Vanessa

Leonardo DiCaprio oorzaak breuk tussen Zac en Vanessa


http://img715.imageshack.us/img715/8968/zacenvanessa.jpg
Zac zou de raad van Leonardo nogal letterlijk genomen hebben. 


Leonardo DiCaprio zou de oorzaak zijn van de breuk tussen Zac Efron en Vanessa Hudgens, schrijft De Telegraaf. Zac zou het advies van de acteur hebben opgevolgd.

"Zac neemt zijn raad erg serieus en luistert goed naar hem," aldus een insider. "Leonardo heeft hem geadviseerd hoe hij het beste van zijn High School Musical-imago af kan komen. Alleen dan kan hij zijn carrière uitbouwen. Zac heeft zijn woorden misschien iets te serieus genomen."

Het ex-koppel leerde elkaar vier jaar geleden kennen tijdens de opnames van de populaire serie.



23-12-2010 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yusuf alias Cat Stevens op 2 juni in Vorst

Yusuf alias Cat Stevens op 2 juni in Vorst

Klik op de foto om 'Father & Son' te beluisteren






Volgende zomer allemaal samen op de 'Peace Train'! Yusuf heette nog Cat Stevens toen hij 35 jaar geleden voor het laatst in Brussel speelde. Een jaar later, in '77, bekeerde hij zich tot de islam en trok hij zich terug. Tot vier jaar geleden, toen hij op aandringen van zijn zoon nog eens een popplaat opnam.

Op 'An Other Cup' (2006) en 'Roadsinger' (2009) zijn de typische melodieën en dromerige teksten intact. Vorige zomer speelde hij in Australië en Nieuw-Zeeland een reeks succesvolle concerten die op de dvd 'Roadsinger - live in Australia' vereeuwigd werden. Tijdens die optredens werden de nieuwe songs naadloos afgewisseld met de grote hits van weleer.

Yusuf er immers vrede mee genomen dat zijn persoon hij onlosmakelijk verbonden zal blijven met de muziek die hij in de jaren zestig en zeventig opnam. Met nummers als 'Moonshadow', 'Father and Son', "Morning has broken', 'Wild World', 'Into White' en 'Peace Train' ontpopte hij zich tot de grootste troubadour van zijn generatie. Een niet geringe prestatie, als je weet dat toen ook James Taylor en Joni Mitchell in dezelfde vijver visten.

Maar ook andere parels staan in het collectieve geheugen gegrift: 'The First Cut is the Deepest', 'Lady D' Arbanville', 'Matthew and Son', 'Can't keep it in', '(Remember the days of the) Old School Yard'. Tussen 1967 en 1977 verkocht Cat Stevens zo'n 40 miljoen LP's.

Voorlopig is 'Yusuf Live in Concert' op slechts tien plaatsen in Europa te zien. Op 2 juni stappen we in Brussel allemaal samen op de 'Peace Train' want, ook als moslim, blijft Yusuf ambassadeur van de vrede.

Tickets kosten 58, 68, 78 of 88 euro. In de Golden Circle betaal je 108 euro. De verkoop start op vrijdag 24 december om 9 uur via www.sherpa.be of telefonisch op 070 25 20 20.



23-12-2010 om 12:06 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
22-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau houdt het bij negen Sportpaleizen

Clouseau houdt het bij negen Sportpaleizen

Klik op de foto om 'Gek Op Jou' te beluisteren





Popgroep Clouseau houdt het dit jaar bij negen concerten in het Antwerpse Sportpaleis. Er was sprake van een tiende en elfde concert op 11 en 12 februari, maar die zullen niet plaatsvinden. Dat meldt hun management.

Na het negende concert, op 29 december, is het definitief afgelopen met De Laatste Ronde van Clouseau. In januari vertrekt Koen Wauters immers naar de Dakarrally.
 
Volgens het management staan er nog genoeg namen op de wachtlijst om een extra concert te plannen in februari, maar dat zou verlieslatend zijn. Om winst te maken moeten er twee Sportpaleizen worden gevuld en dat lukt wellicht niet.
 
Bovendien bleken de twee beoogde data in februari moeilijk verenigbaar met de agenda's van Kris Wauters en enkele muzikanten en crewleden.
 
Er is nog een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de concerten op 27 en 29 december.



22-12-2010 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Francesca Vanthielen bedrogen door vriend en terug single

Francesca Vanthielen bedrogen door vriend en terug single


http://img824.imageshack.us/img824/1636/francescavanthielen.jpg



Francesca Vanthielen is naar verluidt opnieuw single. De 38-jarige vtm-presentatrice werd bedrogen door haar vriend Ivo De Beer, zo beweert Story op basis van anonieme bronnen. "Deze breuk is bij Francesca harder aangekomen dan om het even welke relatie daarvoor", luidt het in het weekblad.

Afgelopen zomer straalde Vanthielen nog aan de zijde van Ivo De Beer, maar die relatie is dus volgens Story al op de klippen gelopen. De vtm-coryfee was eerder samen met Karl Symons, een relatie die ten einde kwam toen die naar Zuid-Afrika trok, filmregisseur Willem Wallyn, die nadien voor Freya Van den Bossche koos, en producer Camiel Scheer.



22-12-2010 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!