Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandra Bullock is meest geliefde buur voor 2011

Sandra Bullock is meest geliefde buur voor 2011


http://img34.imageshack.us/img34/6499/sandrabullockh.jpg



Amerikanen willen het liefst naast actrice Sandra Bullock wonen in 2011, de sterren uit de realityreeks 'Jersey Shore' zijn de minst populaire buren, dat blijkt uit vandaag uit een enquête.

Obama's
Sandra Bullock, het prototype van het brave Amerikaanse buurmeisje, kreeg meer dan een kwart van de stemmen in de jaarlijkse enquête naar de meest geliefde celebbuur. Dat blijkt uit een poll van Zillow.com. De conservatieve Republikeinse politica Sarah Palin kwam op de tweede plaats. President Barack Obama, zijn echtgenote Michelle Obama, Malia en Sasha zakte van de eerste plaats in 2010 naar de vierde in 2011. Op drie staat presentatrice Ellen DeGeneres en haar partner Portia DeRossi.

De luidruchtige Italiaans-Amerikaanse cast van de realityreeks 'Jersey Shore', de Amerikaanse versie van Oh Oh Cherso, werden verkozen tot de slechtste buren voor 2011, gevolgd door de Obama's, Sarah Palin, Kanye West en Mel Gibson.



28-12-2010 om 19:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw van John Travolta: Kom eens uit de kast

Vrouw van John Travolta: "Kom eens uit de kast"


http://img27.imageshack.us/img27/8650/johntravoltakellypresto.jpg
John Travolta en zijn vrouw Kelly Preston. 



Kelly Preston, de moeder van de twee kinderen van John Travolta, zou geëist hebben dat hij de waarheid vertelt over zijn seksualiteit.

Vriend
Kelly eist dit nadat John recent geout werd als homo door zijn oude hartsvriendin Carrie Fisher. Kelly is hierdoor erg overstuur en smeekt hem om haar de waarheid te vertellen, aldus een insider aan de tabloid National Enquirer.

"Hun kind Benjamin was een manier om hun huwelijk te redden na de tragische dood van hun zoon Jett. Maar deze onthullingen van Carrie brachten de grootste angst van Kelly naar boven, ze smeekt John om haar eens en voor altijd de waarheid over zijn seksualiteit te vertellen. Travolta vreest dat wanneer hij zich out, dit zijn imago zou schaden en hem rollen zou kosten. Maar in zijn naaste kring zegt hij mensen te geloven wat ze willen geloven", vertelt een insider.



28-12-2010 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne scheldt ex de huid vol op Twitter

Kelly Osbourne scheldt ex de huid vol op Twitter

Klik op de foto om 'Papa Don't Preach' te beluisteren







Kelly Osbourne en ex-verloofde Luke Worrall gingen uit elkaar in juli, nadat hij haar bedrogen zou hebben. Iedereen dacht dat de realityster ondertussen de breuk had verwerkt, maar haar Twitterpagina op Kerstmis bewees het tegendeel.

Frustraties delen
Toen de celeb op Kerstmis ontdekte dat haar ex-verloofde haar echt heeft bedrogen, werkte Kelly Osbourne haar woede uit op Twitter. De 25-jarige dochter van rockster van Ozzy was niet verlegen om haar frustraties te delen met de hele wereld. "Wow ontdekte net iets dat mijn gevoelens heel erg kwetste :( en Kerstmis verliep net zo goed..." Ze liet de pagina met rust voor de rest van de dag terwijl ze met haar ouders in Engeland vierde. De volgende ochtend echter, liet ze zich volledig gaan. "Wat doe  je wanneer iemand op de donkerste manier tegen je liegt en je probeert de persoon waartegen gelogen werd te waarschuwen maar ze geloven je niet."

Onthullende tweets
Wanneer ze geen antwoord kreeg van Worrall, volgde een bombardement van tweets, ze waarschuwde ook andere vrouwen over zijn slechte gewoonten. "Luke Worral is het grootste stuk str**t, hij wil me terug, ik kwam alleen naar huis voor Kerstmis om hem te zien, ondertussen heeft hij...", "Schat, je mooie gezichtje zal je maar zo ver brengen, want je hebt niet genoeg hersenen om het ver te schoppen" en "Hij heeft me gebruikt voor mijn geld, hij heeft geluk dat ik niet alles over hem rondbazuin."

Kelly en Worrall verloofden zich in maart 2009, minder dan een jaar nadat ze elkaar ontmoetten.




28-12-2010 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé krijgt 264.000 euro aan kerstcadeaus van Jay-Z

Beyoncé krijgt 264.000 euro aan kerstcadeaus van Jay-Z

Klik op de foto om 'If I Were A Boy' te beluisteren






Het was een erg vrolijk kerstfeest voor zangeres Beyoncé, manlief Jay-Z gaf haar voor 264.000 euro aan handtassen van het luxueuze merk Hermes.

De rapper spendeerde afgelopen vrijdag uren aan het uitkiezen van Birkinhandtassen, hij kreeg hiervoor een privékamer in de Hermeswinkel in Manhattan ter beschikking. Dat bedrag is echter niets vergeleken met de 1,5 miljoen euro die Beyoncé uitgaf aan de Bugatti Grand Sport voor de verjaardag van haar man in december. In september kocht Jay-Z een privé-eiland voor haar aan de kust van Florida ter waarde van 15 miljoen euro. (br.hln)


28-12-2010 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywoodvrouw Astrid wil baby in 2011

Hollywoodvrouw Astrid wil baby in 2011


http://img835.imageshack.us/img835/788/hollywoodvrouwastrid.jpg


De Antwerpse Astrid Bryan en ster uit de realityreeks Vlaamse Hollywoodvrouwen wil mama worden in 2011.


Astrid, die bekend werd dankzij haar verschijning in de realityreeks Vlaamse Hollywoodvrouwen op VTM, deelt in Dag Allemaal haar plannen voor 2011. "Na de zomer stop ik met de pil en beginnen John en ik aan kinderen." Hoe groot hun gezin wordt, weet Astrid nog niet, dat zal afhangen van hoe haar zwangerschap verloopt. De naam van het kind staat alvast wel vast. "Het wordt John III, vernoemd naar zijn vader en grootvader."


Het Hollywoodkoppel hoopt namelijk op een jongetje. "John wil verzekering dat zijn familienaam blijft bestaan, hij is de laatste mannelijke Bryan", aldus Astrid. De kans is groot dat er een tweede seizoen van Hollywoodvrouwen komt volgens de realityster . "Meer weet ik niet. Mijn manager volgt het op."



28-12-2010 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van den Begin zoekt een zoon

Peter Van den Begin zoekt een zoon

Klik op de foto om de clip te bekijken





Voor 'Allez, Eddy!', de nieuwe langspeelfilm van regisseur Gert Embrechts met Peter van den Begin, Barbara Sarafian, Els Dottermans en Jelle Cleymans, wordt nog een hoofdpersonage gezocht. De cast is op zoek naar een jongentje tussen de 10 en 12 jaar dat de rol van slagerszoon Freddy zal spelen. Ook voor zijn broers en zussen worden nog acteurs gezocht.

Ben je tussen de 7 en de 18 jaar, heb je acteertalent en lijkt het je leuk om in een film te spelen? Schrijf je dan in op www.inthepicture.tv/casting. Ben je ouder dan 18? Niet erg, je kan jezelf ook inschrijven als figurant of edel-figurant!

'Allez, Eddy!' is een hartverwarmende bitterzoete komedie over het elfjarige wielertalentje Freddy, zoon van een slager in een idyllisch dorp in niemandsland.  Zijn geïsoleerde leventje wordt volledig overhoop gehaald wanneer in 1975 de eerste supermarkt in het dorp zijn deuren opent.

Ter gelegenheid van de opening organiseert de supermarkt een wielerwedstrijd en de winnaar van die wedstrijd zal Eddy Merckx ontmoeten.  Freddy's vader slager André, is fervent tegenstander van de supermarkt en wil niets van de wedstrijd weten.  Freddy schrijft zich toch stiekem in.  Door deelname aan de race gaat er een nieuwe wereld open, niet alleen voor Freddy maar ook voor alle mensen om hem heen.

Gert Embrechts geniet bekendheid als regisseur door zijn prijswinnende kortfilms '13' en 'VINCENT', hij regisseerde tevens een aantal afleveringen van de serie 'Kinderen van de Windt'. De verfilming van zijn scenario 'Komt een Vrouw bij de Dokter' was een groot succes in Nederland. "Allez,Eddy!" is de eerste langspeelfilm die hij zelf zal regisseren



28-12-2010 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen barst in tranen uit bij huwelijksaanzoek

Lily Allen barst in tranen uit bij huwelijksaanzoek

Klik op de foto om 'The Fear' te beluisteren



Sam Cooper, baas van een Brits bouwbedrijf, heeft zangeres Lily Allen romantisch ten huwelijk gevraagd aan een strand in Bali met Kerstmis.


De 32-jarige Sam ging op zijn knie bij zonsondergang op het balkon van hun luxueuze suite, met zicht op de Indische oceaan. Na het aanzoek vierde het koppel hun verloving in de bar, ze dronken champagne en cocktails met andere gasten. "Lily straalde en was emotioneel tegelijkertijd. Ze had er geen idee van dat Sam haar ten huwelijk ging vragen en zei meteen ja", aldus een insider. "Hij is een ontzettende steun voor haar sinds haar miskraam, ze kan niet wachten om de rest van haar leven met hem door te brengen."


De verloving zorgt voor een happy end van 2010, ze verloor afgelopen november haar baby na zes maanden zwangerschap. Lily werd naar het ziekenhuis gebracht met buikpijn, de dokters konden haar ongeboren kind niet redden. Het koppel is samen sinds juli 2009, ze zijn al vrienden gedurende enkele jaren. Het is de tweede baby die Lily in drie jaar tijd verliest. In december 2007 was ze zwanger van haar vriend Ed Simons van The Chemical Brothers. 

De Britse zangeres omschreef Sam als de liefde van haar leven. "Hij behandelt me anders, hij zegt dat hij eeuwig voor me zal zorgen. We maken nooit ruzie en ik erger me nooit aan hem."



28-12-2010 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John en partner vader van Zachary Jackson

Elton John en partner vader van Zachary Jackson


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Elton-John-en-David-Furnish-1.jpg?t=1293535522
 David Furnish en Elton John


De Britse rocker Elton John en zijn partner zijn de ouders geworden van een jongetje dat door een draagmoeder op de wereld gezet is. Dat vertelde de wereldster aan het Amerikaanse celebritiesmagazine US Weekly.

De zanger-pianist en zijn vriend David Furnish vertelden aan UsMagazine.com dat Zachary Jackson Levon Furnish-John op 25 december in Californië is geboren. Het jongetje woog 3,6 kilo. "We zijn overweldigd door geluk en vreugde op dit heel speciaal moment", vertelde het paar. "Zachary is gezond en stelt het echt goed. Wij zijn zeer trotse en gelukkige ouders."
 
Het is het eerste kind voor John (62) en Furnish (48), die in 2005 onder een samenlevingscontract in Engeland een stel werden. Zij maakten de naam van de draagmoeder niet bekend.
 
De rocker probeerde in 2009 een veertienjarige jongen te adopteren toen hij in Oekraïne een weeshuis voor aidskinderen ging bezoeken. Maar hij ving bot, omdat volgens de wet adoptie-ouders minder dan 45 jaar moeten zijn en gehuwd.



28-12-2010 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ivoren koningin van de soul Teena Marie overleden

Ivoren koningin van de soul Teena Marie overleden

Klik op de foto om 'Wishing on a star' te beluisteren






In Pasadena is zondag het levenloze lichaam van soulzangeres Teena Marie aangetroffen. Ze was 54 jaar oud. De doodsoorzaak is nog niet bekend.
 
Het is onbekend waaraan de zangeres, ook wel de ivoren koningin van de soul genoemd, is gestorven. Een maand geleden had ze een zware epileptische aanval. Ze scoorde in de jaren 80 hits met onder andere I Need Your Lovin, Lover Girl en Square Biz.
 
Teena Marie was een van de succesvolste blanke artiesten van het platenlabel Motown. Ze nam onder meer een duet op met Rick 'Superfreak' James.


28-12-2010 om 11:08 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
27-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalie Portman is verloofd en zwanger


Natalie Portman is verloofd en zwanger


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/natalie-portman-1.jpg?t=1293477792



De Amerikaanse actrice heeft een succesvol 2010 achter de rug, maar 2011 heeft nog heel wat meer in petto voor haar. Ze is namelijk verloofd met haar partner en choreograaf Benjamin Millepied en de twee verwachten hun eerste kind.


Portman leerde choreograaf kennen tijdens de productie van 'Black Swan', waar de twee met elkaar moesten dansen. Hun relatie begon aan het begin van 2010. Dit is voor beiden hun eerste huwelijk, voor Portman is het haar eerste kind.


Maar ook op professioneel vlak ziet het er rooskleurig uit voor Portman. Ze is genomineerd voor een derde Golden Globe voor haar hoofdrol in 'Black Swan'. De kans zit er ook in dat ze een Oscarnominatie krijgt. Daarnaast heeft ze drie grote films op de planning staan: de  romantische komedie 'No Strings Attached', de historische film 'Your Highness' en Thor.


27-12-2010 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie van der Vaart: Mensen willen in me bijten

Sylvie van der Vaart: "Mensen willen in me bijten"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Sylvie-van-der-Vaart.jpg?t=1293477452



Sylvie van der Vaart beseft dat ze een geluksvogel is. "Het is toch heerlijk om er mooi uit te zien? Dat heeft een effect op mensen. Mensen willen een hapje uit me nemen, hoor ik vaak. Mensen willen in me bijten. Dat moet je dus blijkbaar uitstralen om te slagen", aldus de WAG van Rafael van der Vaart in NRC Handelsblad.

Sylvie heeft veel baat bij haar mental coach Sarina Bruens. "Zij is iemand die me begeleidt bij het voorbereiden van shows en presentaties. Ze let op mijn energielevels en geeft me feedback." Daarnaast krijgt Sylvie steun van maar liefst vijf personen: een advocaat, een marketingman, een visagist, een styliste en een assistente.



27-12-2010 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alanis Morissette bevallen van zoon Ever Imre

Alanis Morissette bevallen van zoon Ever Imre


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Alanis-Morissette.jpg?t=1293476597



Alanis Morissette heeft een wel heel bijzonder kerstcadeau gekregen. Op 25 december is ze immers bevallen van haar zoon Ever Imre. "Iedereen is gezond en gelukkig", aldus haar woordvoerder.

De 36-jarige zangeres kondigde haar zwangerschap in augustus aan. Op 22 mei stapte ze in het huwelijksbootje met Mario Treadway, een dertigjarige rapper.

De komst van de baby kwam voor Morissette als een verrassing. "Maar wel een leuke", voegde ze er snel aan toe. Uiteindelijk ontdekte de zangeres pas tijdens een routinecontrole bij de huisarts dat ze in verwachting was. "Ik dacht er helemaal niet aan. Ik zei tussen neus en lippen door dat ik over tijd was", vertelde Morissette destijds.



27-12-2010 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry zag er vroeger zo uit

Katy Perry zag er vroeger zo uit


http://img27.imageshack.us/img27/6295/katyperryf.jpg



Katy Perry is niet altijd de ravissante brunette geweest zoals we haar tegenwoordig kennen. Hierboven en -onder ziet u haar met blonde lokken en een ietwat bitsig snoetje. Deze jeugdfoto's maken deel uit van een documentaire die op 29 december in de VS zal uitgezonden worden.

Op 17-jarige leeftijd verliet Perry het ouderlijke huis om -onder de vleugels van producer Glen Ballard- haar muzikale droom na te jagen in Los Angeles. "Mijn ouders hadden het er knap lastig mee om haar los te laten. Toch steunden ze haar, want ze wisten dat dat de enige plek was om zo'n carrière te maken", aldus haar broer David.



http://img716.imageshack.us/img716/4855/katyperry1f.jpg



De volgende jaren zag Perry echter zwarte sneeuw. Ze werd gedumpt door twee grote platenlabels en kon amper haar rekeningen betalen. "Ik weet nog hoe ze huilend op de grond in mijn slaapkamer zat", aldus vriendin Bonnie McKee. "Toen dacht ik dat Katy het nooit zou maken. Ze was er kapot van." Tot Capitol Records op de proppen kwam, en de rest is geschiedenis.

In deze Katy-special vertelt Perry ook openlijk over haar huwelijk met Russell Brand. "Het eerste contact kwam er toen ik tijdens repetities van de MTV-Video Music Awards een leeg flesje naar zijn hoofd gooide. En het was er recht op. Toen is het geflirt begonnen." (br.hln foto photo news)



27-12-2010 om 17:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste echtgenote Hugo Claus overleden

Eerste echtgenote Hugo Claus overleden


http://img696.imageshack.us/img696/8049/hugoclausellyoverzier.jpg
 Elly Overzier en Hugo Claus



Elly Overzier is op 82-jarige leeftijd overleden in Gent. Dat deelt haar familie vandaag mee. Overzier was onder meer actief in de filmwereld en was ook de eerste echtgenote van de overleden Vlaamse schrijver Hugo Claus.
 
Redersdochter Elly Overzier werd geboren in Oostende. Ze trok in 1950 naar Parijs, waar ze onder het pseudoniem Elly Norden probeerde aan de bak te komen als actrice, fotomodel en mannequin. Samen met Claus zou ze later nog naar Rome verhuizen.
 
Muze
Overzier gold in die periode ook als muze voor Claus. Zo zou hij onder meer 'Drie blauwe gedichten voor Elly' publiceren in het tijdschrift 'Tijd en Mens'. In 1955 trad ze in Gent in het huwelijk met Claus. Samen kregen ze één zoon: Thomas Claus.
 
Overzier verzorgde in de jaren zeventig nog de kostuums voor verschillende Belgisch-Nederlandse films, zoals 'Mira', 'Soldaat van Oranje', 'Rolande met de Bles' en 'De Witte van Zichem'. Ze deed ook de casting voor een aantal filmproducties en ontdekte op die manier ook Sylvia Kristel, de latere vriendin van Claus.



27-12-2010 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penélope Cruz op de 'kiss cam' bij Lakers-wedstrijd

Penélope Cruz op de 'kiss cam' bij Lakers-wedstrijd


http://img148.imageshack.us/img148/7539/penlopecruz.jpg



Het is natuurlijk niet de meest romantische plek om samen kerst door te brengen, maar daar leek Penélope Cruz eergisteren niet zo veel moeite mee te hebben. Tijdens een wedstrijd van The Lakers begon ze plots innig te kussen met haar man Javier Bardem. Het stel zag er verliefder uit dan ooit, in die mate zelfs dat hij amper tijd over had om voor zijn favoriete spelers te juichen.

De zoenpartij ontstond toen Penelope en Javier plotseling op het grote scherm verschenen via de zogenaamde 'kiss cam'. Een koppeltje dat daarop verschijnt moet onder toeziend oog van de rest van de tribunes even laten zien hoe gelukkig ze met elkaar zijn. En dat deed de 36-jarige actrice met plezier!



27-12-2010 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman krijgt cricketbal in zijn geslacht

Hugh Jackman krijgt cricketbal in zijn geslacht

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Het zit Hugh Jackman de laatste tijd niet mee. Eerst raakte de Australische acteur gewond aan het oog bij een 'death ride'-stunt voor Oprah Winfrey, nu krijgt hij een cricketbal recht in zijn geslacht. Na een stevige grimas ziet hij er gelukkig snel de humor van in.

De werper van dienst was overigens voormalig cricketspeler Shane Warne, de man waarvoor Elizabeth Hurley haar huwelijk liet vallen. Een slecht idee, want nu blijkt dat Warne een andere vrouw meer dan honderd pikante sms'jes gestuurd heeft. Hurley smeekte haar steenrijke Indische echtgenoot Arun Nayar intussen om haar terug te nemen, maar die houdt voorlopig het been stijf.



27-12-2010 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboybaas (84) verlooft zich met Playmate (24)

Playboybaas (84) verlooft zich met Playmate (24)


http://img341.imageshack.us/img341/5536/hughhefnercrystalharris.jpg



Hugh Hefner (84) heeft zijn vriendin Crystal Harris (24) dit weekend een ring gegeven. Volgens Fox News heeft hij de Playmate van december 2009 ten huwelijk gevraagd.

De Playboy-oprichter heeft op Twitter laten weten dat hij zijn vriendin op kerstavond een ring cadeau deed. Het stel was naar de film gegaan. Crystal noemt het op haar Twitterpagina "een kerst om nooit meer te vergeten".

Hugh is twee keer getrouwd geweest. In 1949 trouwde hij met Mildred Williams, van wie hij in 1958 scheidde. Met haar kreeg hij een zoon en een dochter.

In 1989 trouwde Hefner met Kimberley Conrad en kreeg twee zoons. Hoewel ze al elf jaar uit elkaar zijn, werd de scheiding pas dit jaar officieel.


27-12-2010 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
26-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Superbelegger en kunstverzamelaar Roy Neuberger (107) overleden

Superbelegger en kunstverzamelaar Roy Neuberger (107) overleden


http://img194.imageshack.us/img194/9856/juliemehretu.jpg
Tot zijn meer dan 1.000 kunstwerken tellende collectie behoorde onder meer dit werk van artieste Julie Mehretu. © epa


Roy Neuberger, één van de grootste beleggers op Wall Street die met zijn vergaarde geld ook één van de belangrijkste kunstverzamelaars werd, is gestorven op 107-jarige leeftijd. Hij stierf thuis in New York, van ouderdom, zo maakte zijn zoon Jim Neuberger bekend aan The New York Times.

"Hij trok in 1929 naar Wall Street, enkele maanden voor de fameuze crash. Hij was 25 jaar", aldus zijn zoon. "Hij bleef werken tot hij ruim 99 jaar was". Roy Rothschild Neuberger was dus zowat de laatste getuige die alle grote crashes op Wall Street van dichtbij heeft meegemaakt: die van 1929, 1987 en 2008.



http://img18.imageshack.us/img18/4355/royneuberger.jpg



Neuberger richtte in 1939 de beleggingsmaatschappij Neuberger Berman op, die later nog is overgenomen door de intussen failliete zakenbank Lehman Brothers. De investeringsmaatschappij is intussen weer zelfstandig actief.

1.000 kunstwerken
Neuberger kocht over de jaren meer dan 1.000 kunstwerken, waaronder werken van Jackson Pollock en Edward Hopper. Zijn aandelen kocht en verkocht hij gedurende zeventig jaar, maar kunst deed hij liever niet van de hand. "Het zou crimineel zijn mocht ik ze nu verkopen", verklaarde hij op 100-jarige leeftijd. "Ik koop de kunstwerken omdat ik ze graag zie".
 
Aanvankelijk kocht hij de werken om de kunstenaars te steunen, zo luidde het nog, geïnspireerd door het tragische verhaal van Vincent Van Gogh.
 
In 1974 werden de kunstwerken ondergebracht in een museum "Neuberger Museum of Art", ten noorden van New York. Een aantal stukken werden ook geschonken aan bijvoorbeeld het Metropolitan Museum of Art.



26-12-2010 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom zoveel celebkoppels nu uit elkaar gaan

Waarom zoveel celebkoppels nu uit elkaar gaan


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Zac-Efron--Vanessa-Hudgens.jpg?t=1293364491
Zac Efron en Vanessa Hudgens. 


Zac Efron en Vanessa Hudgens, Scarlett Johansson en Ryan Reynolds, Liz Hurley en haar man. We onderzoeken of er een reden is waarom zoveel bekende koppels net nu besluiten er een punt achter te zetten.


Een golf van acteurs en actrices besloten er deze week een punt achter hun relatie te zetten. Het meest sexy koppel van het jaar Scarlett Johansson en Ryan Reynolds gaan na twee jaar huwelijk scheiden, Zac Efron en Vanessa Hudgens beëindigende hun relatie, Elizabeth Hurley bedroog haar man met een cricketspeler. Volgens relatie-experte Jenna Goudra is het eerder een kwestie van lot en niet van timing. "Weinig Hollywoodrelaties blijven duren. Voor hun job moeten ze vaak reizen en langeafstandsrelaties hebben weinig slaagkansen. Daarnaast is het ook moeilijk te verklaren waarom sommige relaties blijven duren en andere geen lang leven beschoren zijn."


Veel koppels besluiten nu uit elkaar te gaan omdat ze een nieuwe start willen maken in 2011. Hoe kun je de juiste persoon leren kennen als je nog steeds bij de oude bent? Het goede nieuws is wel dat 2011 heel wat nieuwe koppels zal brengen.



26-12-2010 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Louis Neefs exact dertig jaar dood

Zanger Louis Neefs exact dertig jaar dood

Klik op de foto om 'Jennifer Jennings' te beluisteren






Exact 30 jaar geleden overleed de Vlaamse zanger Louis Neefs (43) in een auto-ongeluk. Zijn dood ging als een schokgolf door Vlaanderen. Zoon Günther Neefs overleefde het ongeval en trad in de voetsporen van zijn vader.

Louis Neefs, zijn vrouw Liliane en zoon Günther (15) reden in de namiddag van Vorselaar naar Mechelen. De andere zoon Ludwig (18) was op dat moment op skivakantie. In Lier werd de wagen aangereden. De zanger was op slag dood, zijn vrouw Liliane overleed op weg naar het ziekenhuis.

Zoon Günther overleefde het ongeval, maar liep wel een zware schedelbreuk op. Ook vandaag nog heeft hij last van geheugenverlies.
Eurovisiesongfestival

Louis Neefs raakte eind jaren 50 bekend via talentenjachten. Zijn eerste hit was er een in de Duitse taal: 'Ein kleines Kompliment'. Daarna scoorde hij met Nederlandstalige bewerkingen van Amerikaanse nummers, waaronder 'Benjamin', 'Aan het strand van Oostende' en 'Laat ons een bloem'.

Neefs was ook televisiepresentator. In 1968 won hij, als zanger, de 'Olympiade van het lichte lied' in Athene. Hij vertegenwoordigde ons land ook twee keer op het Eurovisiesongfestival: in 1967 in Wenen met 'Ik heb zorgen', in 1969 in Madrid met 'Jennifer Jennings'. Twee keer eindigde hij op een verdienstelijke zevende plaats.

De zanger was tijdens zijn leven een voorvechter van het Vlaamse lied. Zijn zoon Günther is in de voetsporen van zijn vader getreden als zanger.




Klik op de foto om 'Margrietje' te beluisteren


Levensloop Louis Neefs



Ludwig Adèle Maria Jozef (Louis) Neefs (Gierle, 8 augustus 1937 - Lier, 25 december 1980) was een Vlaams zanger en een belangrijk voorvechter van het Vlaamse lied en de Vlaamse kleinkunst. Zijn bekendste nummers waren: "Mijn Vriend Benjamin", "Oh Oh, Ik Heb Zorgen", "Aan het strand van Oostende", "Jennifer Jennings", "Margrietje", "Martine", "Laat Ons Een Bloem" en "Annelies uit Sas van Gent (in Zeeland)".


Neefs heeft de grootste tijd van zijn lagere school doorgebracht in de lagere school te Gierle, waar hij zelfs les kreeg van zijn eigen vader. In het middelbaar onderwijs heeft Neefs verschillende scholen doorlopen, waaronder de Jezuïetenschool in Turnhout, het Sint-Romboutscollege in Mechelen en daarna, alweer in Mechelen, de Technische Scholen Mechelen.

Zijn betrachting was om technisch tekenaar te worden met als specialiteit bruggenbouw. Tijdens zijn collegetijd kwam zijn zangerstalent aan het licht en zijn eerste muzikale vorming kreeg hij in het college-koortje. Tijdens zijn studies aan de Technische School leerde Neefs gitaarspelen. Tijdens zijn studententijd waren zang en muziek slechts een hobby naast het voetbal. Neefs begeleidde zichzelf op de gitaar bij het zingen van liedjes van Jo Erens en Fritz Rademaker. Neefs trad aanvankelijk op voor familie en kennissen en werd uiteindelijk zanger in het groepje Sun Spot (Einde van de jaren 1950). Via optredens en talentenjachten kreeg hij een Platencontract aangeboden.

Jacques Kluger en Bobbejaan Schoepen zorgden ervoor dat Neefs onder de aandacht kwam van de platenmaatschappijen, wat liedjes als Anita my love, Ach Margrietje en Ein kleines Kompliment opleverde.

In 1959 stond hij in de Belgische ploeg tijdens de Europabeker te Knokke. De eerste hit kwam er in 1960 (het jaar dat Neefs huwde): Ein kleines Kompliment. Deze single betekende de doorbraak in zijn carrière met vele singles en langspeelplaten. Vele van zijn hits zoals Benjamin, Annelies uit Sas van Gent, Aan het strand van Oostende of Laat ons een bloem waren Nederlandstalige bewerkingen van Amerikaanse songs.

Naast zanger was Neefs presentator bij de BRT en was hij samen met Rocco Granata impresario voor diverse artiesten. Hij vertegenwoordigde België tweemaal op het Eurovisiesongfestival, in 1967 te Wenen met Oh oh ik heb zorgen en in 1969 te Madrid met Jennifer Jennings. Beide keren eindigde hij als zevende.

In Vlaanderen was Neefs presentator van televisieprogramma's als Binnen en Buiten en Tienerklanken. Daarnaast was Neefs politiek actief, als gemeenteraadslid in Mechelen.

Hij verleende zijn stem aan de Nederlandse versie van de Disney- film De Aristokatten.

Neefs en zijn vrouw Liliane kwamen op eerste Kerstdag 1980 om het leven bij een verkeersongeval in Lier. Het paar had twee zonen: Ludwig en Günther. De laatste werd ook een bekend zanger.

Laat ons een bloem van Neefs werd op 2 juni 2006 verkozen tot het mooiste Nederlandstalige lied in het programma Zo is er maar één op de Vlaamse zender één. Het nummer werd toen uitgevoerd door de op dat ogenblik nog relatief onbekende band Yevgueni.




26-12-2010 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!