Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer kort geschoren na haartransplantatie

Frans Bauer kort geschoren na haartransplantatie


http://img98.imageshack.us/img98/9898/fransbauer.jpg



De Nederlandse zanger Frans Bauer heeft een haarstamceltransplantatie ondergaan. Voorlopig gaat hij kort geschoren door het leven. Dat heeft hij zelf op zijn website geschreven.

"Vele zullen ervan schrikken maar ik heb door mijn ijdelheid een haarstamcel transplantatie ondergaan in Maastricht", aldus Bauer op zijn site. "Dit resulteerde in een mooi kort geschoren bolletje, maar als het goed is komen daar straks weer krullen voor terug. Maris en de kinderen zijn er al aan gewend maar hebben er toch erg om gelachen toen ik thuis kwam, en als ik eerlijk ben ik zelf ook."



05-01-2011 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toni Braxton krijgt reallifesoap

Toni Braxton krijgt reallifesoap

Klik op de foto om 'Yesterday' te beluisteren






Toni Braxton heeft grote geldproblemen en zoekt daarom haar toevlucht in een reallifesoap.

De soap heet 'Braxton Family Values', zo meldt Hollywood Reporter. De zangeres zal samen met haar moeder en vier zussen dag en nacht door camera's worden gevolgd. De eerste aflevering van de tiendelige reeks wordt op 12 april uitgezonden.

In oktober vroeg Toni (43), die wereldwijd meer dan 40 miljoen albums verkocht, het faillissement aan. Ze stelde destijds tussen de één en tien miljoen dollar te bezitten, maar ook een schuld van minstens 10 miljoen dollar te hebben die mogelijk oploopt tot 50 miljoen. In 1998 vroeg de zangeres ook al eens het faillissement aan.



05-01-2011 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerry Rafferty (63) overleden

Gerry Rafferty (63) overleden

Klik op de foto om 'Baker Street' te beluisteren






Gerry Rafferty, de Schotse singer-songwriter achter 'Stuck in the Middle with You' en 'Baker Street', is na een slepende ziekte overleden. In november vorig jaar werd hij in het ziekenhuis opgenomen met een leverfalen, waarvan hij niet meer herstelde. Hij laat een dochter, kleindochter en broer achter.


De man die de jaren zeventig van een soundtrack voorzag met verder 'Right Down the Line' en 'Get it Right Next Time' werd 63. Zijn familie liet weten dat hij vredig is ingeslapen met zijn dochter Martha aan zijn zijde.


Rafferty werd in de buurt van Glasgow geboren. Hij speelde bij de folkgroep Humblebums voor hij de softrockband Stealers Wheel mee oprichtte. Daarna kende hij een succesvolle solocarrière. Zijn grootste hit, 'Baker Street' uit 1978, bracht hem dertig jaar na de release nog elk jaar 100.000 euro op. 'Stuck in the Middle with You', van zijn band Stealers Wheel, ging een nieuw leven leiden dankzij de Tarantino-film 'Reservoir Dogs'.


Rafferty lag overhoop met de muziekindustrie: zo duurde het drie jaar voor hij aan een contract onderuit kwam. Daarnaast leverde hij ook een verbeten strijd tegen de fles.


In 1990 scheidde hij van zijn vrouw Carla. Die had hij op zijn vijftiende ontmoet in een danszaal, vijf jaar later trouwden ze. "Er was geen hoop meer. Ik zou hem nooit verlaten hebben mocht ik ook maar een beetje hoop hebben gehad dat hij de drank ooit zou laten", verklaarde ze.


In 2000 bracht Rafferty zijn laatste album uit, 'Another World'. De voorbije jaren liep hij meer in de kijker met zijn dronken driftbuien en verdwijningen dan met zijn muziek.



05-01-2011 om 11:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
04-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink Floyd legt ruzie met platenlabel bij

Pink Floyd legt ruzie met platenlabel bij

Klik op de foto om 'Wish You Were Here' te beluisteren





Het geschil van de legendarische Britse rockgroep Pink Floyd met platenlabel EMI is ten einde. De band heeft een nieuw contract getekend bij de maatschappij, waartegen het vorig jaar een rechtszaak won. EMI mag ook de komende vijf jaar de muziek van Pink Floyd op de markt brengen.

Pink Floyd had EMI vorig jaar aangeklaagd, omdat het bedrijf individuele nummers van de band via internet wilde gaan verkopen. De groep heeft echter bijna nooit singles uitgebracht, omdat de leden liever hebben dat fans complete albums luisteren. Pink Floyd was het ook niet eens met de manier waarop royalty's werden berekend. De rechter stelde de groep in het gelijk. Het hoger beroep van EMI werd een maand geleden afgewezen.

Pink Floyd staat al sinds 1967 onder contract bij EMI. De groep bereikte wereldfaam met nummers als 'Wish you were here', 'Another brick in the wall', 'Comfortably numb' en 'Shine on, you crazy diamond'. Wereldwijd heeft de band meer dan 200 miljoen albums verkocht. De plaat 'The dark side of the moon (1973)' is een van de best verkochte albums aller tijden. De lp stond van 1973 tot 1988 onafgebroken in de Amerikaanse albumhitlijst.



04-01-2011 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seinfeld-acteur Bill Erwin (96) overleden

Seinfeld-acteur Bill Erwin (96) overleden


http://img153.imageshack.us/img153/7800/billerwin.jpg



De Amerikaanse acteur Bill Erwin is op 96-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de Amerikaanse krant Los Angeles Times. De acteur groeide wereldwijd uit tot cultheld door de rol van knorrige oude man Sid Fields in een episode van de tv-serie 'Seinfeld', waarvoor hij een Emmy-nominatie kreeg. Hij overleed vorige week woensdag aan ouderdomsverschijnselen.

De Texaan begon zijn carrière in de jaren veertig op het witte doek in Hollywood. Hij werd pas bekend in de jaren vijftig toen hij onder meer de vader van de debuterende 21-jarige Jack Nicholson speelde in 'The Cry Baby Killer'.

Hij stapte over naar tv en speelde onder meer in series als 'The Twilight Zone', 'Golden girls', 'Who's the boss?' en 'Growing pains'.


04-01-2011 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bon Jovi had best verdienende tournee 2010

Bon Jovi had best verdienende tournee 2010

Klik op de foto om 'Always' te beluisteren






Bon Jovi's 'The Circle'-tournee was de bestverdienende tour van 2010, met een opbrengst van 201,1 miljoen dollar (circa 150,2 miljoen euro). Dat blijkt uit cijfers van Pollstar.

De Australiërs van AC/DC bezetten voor het tweede jaar op rij de tweede plek, met een tour-opbrengst van 177 miljoen dollar (132,1 miljoen euro).

U2, in 2009 op nummer 1, moet het nu met een derde plaats en 160,9 miljoen dollar (120 miljoen euro) stellen. Lady Gaga en Metallica maken de top-vijf compleet.

Lady Gaga moest wel het hardst werken voor haar geld; maar liefst 138 shows werkte ze af, tegenover 80 voor Bon Jovi, 40 voor AC/DC en slechts 32 voor U2. (br.vandaag.be)



04-01-2011 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-journalist Walter Geerts (81) overleden

Ex-journalist Walter Geerts (81) overleden



http://img341.imageshack.us/img341/2759/waltergeerts.jpg


Voormalig NIR/BRT-journalist Walter Geerts is op 81-jarige leeftijd overleden. Hij had als journalist steeds een bijzondere belangstelling voor zijn geboorteland Congo, meldt de VRT.

Walter Geerts werd in 1929 geboren in Leopoldstad (Kinshasa) in Congo en studeerde onder meer aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen. Na enkele jaren gewerkt te hebben in het Tropisch Laboratorium van Leopoldstad, startte hij in 1956 zijn loopbaan als journalist bij Radio Belgisch Kongo. Van 1960 tot aan zijn pensioen in 1989 was hij werkzaam bij de NIR, zowel bij de Wereldomroep, de radionieuwsdienst als de televisienieuwsdienst.
 
Vanuit zijn fascinatie voor zijn geboorteland Congo schreef hij ook een aantal boeken. In 'Mobutu, de man van Kamanyola' uit 2005 had hij het over zijn relatie met de president. In 2004 werd 'Een recht van antwoord. Blanke koning, rode rubber, zwarte dood' uitgebracht, naar aanleiding van een omstreden BBC-reportage over de rol van koning Leopold II in Congo.
 
Tijdens zijn periode bij de radionieuwsdienst stond Walter Geerts onder meer aan de wieg van het duidingsmagazine Actueel. (br.hln)


04-01-2011 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint beste filmposter van 2010 in Nederland

'Sint' beste filmposter van 2010 in Nederland

Klik op de foto om de trailer te bekijken






De affiche van de Nederlandse film Sint is in Nederland verkozen tot de beste filmposter van 2010. Dat bepaalden stemmers van de TV Krant Filmposter Verkiezing. Regisseur Dick Maas nam de prijs dinsdag in bioscoop Pathe City in Amsterdam in ontvangst.

Dit jaar brachten in totaal 58.367 mensen via internet hun stem uit. In 2009 lag dit aantal op ruim 38.000 mensen. Sint kreeg dit jaar bijna 10 procent van de stemmen. De posters van Alice in Wonderland en The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats.


04-01-2011 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson: Ik ben een slechte vriendin

Emma Watson: "Ik ben een slechte vriendin"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/emma-watson-4.jpg?t=1294146674



Emma Watson vindt van zichzelf dat ze een slechte vriendin is. De Harry Potter-actrice heeft het zo druk dat ze geen tijd heeft voor een relatie. "Het is echt geen pretje om mijn vriend te zijn. Mensen spreken met constant aan en ik ben altijd aan het werken."

"Ik heb dan ook geen vriend, maar toch ben ik gelukkig. Het is fijn om eens egoïstisch te kunnen zijn", aldus de actrice. De 20-jarige Watson liet ook duidelijk verstaan dat ze haar privéleven altijd goed zal afschermen. "Ik zal nooit bevestigen of ontkennen met wie ik uitga, maar als ik alles moet geloven, zit ik al aan een aardig aantal jongens."



04-01-2011 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Brems blijft verbazen: exit Lieven Verstraete

Eva Brems blijft verbazen: exit Lieven Verstraete


http://img26.imageshack.us/img26/8169/evabrems.jpg


'De Allerslimste Mens ter Wereld' zal waarschijnlijk geen VRT-journalist worden. Nadat Freek Braeckman na één aflevering zijn koffers moest pakken, kon Ann De Bie nog twee afleveringen meedraaien, maar gisterenavond moest ook Lieven Verstraete meteen zijn koffers pakken. Mannen-killer Eva Brems stuurde de VRT-journalist naar huis in het finalespel. Jan Verheyen won de aflevering en keert vanavond voor de derde keer terug. Eva Brems zit ondertussen aan tien deelnames en speelde eerder al Freek Braeckman, Bent Van Looy, Ben Crabbé, Marc Reynebeau en gisteren Lieven Verstraete naar huis.

Jan Verheyen vreesde dat het aan hem was om naar huis te gaan. In het begin kon Lieven Verstraete zijn favorietenrol waarmaken, maar de puzzelronde was het begin van het einde. Verstraete vond geen enkel verband en moest de punten aan Jan en Eva laten. Ook in de fotoronde ging het niet zo vlot met grappige Rad van fortuin-oplossingen. Gelukkig voor Verstraete lieten ook Verheyen en Brems een pak punten liggen in hun fotoronde.

Het Collectief Geheugen bracht uiteindelijk duidelijkheid. Eva Brems stond er het beste voor met nog een fragment te gaan, maar Shrek was duidelijk niet haar favoriete film. Filmkenner Jan Verheyen kreeg de kans het fragment aan te vullen en kroonde zich met het opsommen van alle hoofdpersonages tot slimste mens van de dag.

In de finale nam Brems het met 283 seconden op tegen Verstraete met 'slechts' 193 seconden. De VRT-journalist had de beste papieren, maar vergat zich bij 75 seconden onder de 66 seconden van de politica te laten zakken. Met een vraag over het Front National speelde ze Verstraete naar huis.

Vanavond nemen Eva Brems en Jan Verheyen het op tegen Hans Bourlon van het productiehuis Studio 100. Guy Mortier en Annemie Struyf zetelen in de jury.



04-01-2011 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan verlaat ontwenningskliniek

Lindsay Lohan verlaat ontwenningskliniek


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Lindsay-Lohan-7.jpg?t=1294138804



Lindsay Lohan heeft gisteren de Betty Ford kliniek verlaten. De actrice werd in de ontwenningskliniek negentig dagen lang behandeld voor haar drank- en drugsverslaving, schrijft De Telegraaf.

Op de eerste dag van het nieuwe jaar liet Lindsay al via haar Twitterpagina doorschemeren dat ze goede hoop had op haar ontslag uit de kliniek. "Vandaag is de eerste dag van de rest van mijn leven", aldus de actrice. "De toekomst is afhankelijk van wat we nu doen", citeerde ze Mahatma Ghandi.

Voorlopig zal Lindsay nog regelmatig drugs- en alcoholtesten ondergaan en moet ze sessies bij haar psychiater bijwonen tot de hoorzitting bij de rechtbank op 24 februari.



04-01-2011 om 12:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rundskop naar filmfestival Berlijn

'Rundskop' naar filmfestival Berlijn

Klik op de foto om de trailer te bekijken






Rundskop, het filmdebuut van Michaël R. Roskam, is geselecteerd voor het 61ste filmfestival van Berlijn in het kader van het prestigieuze Panorama-programma. 
 
Het is voor het eerst in meer dan tien jaar dat een Vlaamse film officieel geselecteerd werd voor het Panorama van de Berlinale. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).

Hormonenmaffia

Rundskop brengt het verhaal van de jonge Limburgse vetmester Jacky Vanmarsenille die door een malafide veearts gevraagd wordt een deal te sluiten met een beruchte West-Vlaamse vleesboer. De moord op een federale politieagent en een onverwachte confrontatie met een mysterieus geheim uit zijn jeugdjaren gooien echter roet in het eten. Het is een misdaaddrama over boeren en gangsters tegen de achtergrond van de Belgische hormonenmaffia. Matthias Schoenaerts, Jeroen Perceval en Barbara Sarafian spelen de hoofdrollen.
 
In Berlijn is de film te zien onder zijn Engelstalige titel, Bullhead. Het festival start op 10 februari en loopt tot 20 februari. In België gaat de film, die tot stand kwam met de steun van onder meer het VAF, op 2 februari in première.


04-01-2011 om 11:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
03-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga met de billen bloot

Lady Gaga met de billen bloot


http://img6.imageshack.us/img6/8158/ladygagaqf.jpg



Lady Gaga heeft op twitter aangekondigd wanneer haar nieuwe album zal uitkomen. Alsof deze onthulling nog niet straf genoeg is, gaat Gaga voor de cover ook met de billen bloot.

Iets na middernacht twitterde de superster 'The song 2 13 11 The record 5 23 11'. De eerste single wordt dus uitgebracht op 13 februari, het album met de titel 'Born This Way' volgt op 23 mei. Van haar debuutalbum 'The Fame Monster' verkocht Lady Gaga 5,8 miljoen exemplaren.

De tweet werd gepost met een opvallende foto. De zangeres staat met haar rug naar de camera, met de albumtitel op haar jas gedrukt en staat met de billen bloot. Een voorsmaakje van de nieuwe album cover?


03-01-2011 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2010: het jaar van Kim Clijsters, Lady Gaga en Bart De Wever

2010: het jaar van Kim Clijsters, Lady Gaga en Bart De Wever


http://img703.imageshack.us/img703/7595/kimclijsters.jpg


Als je 25.545 mensen laat stemmen, is het zeker dat ze het niet over alles eens zullen zijn. Toch behaalden enkele mensen verrassend hoge scores. Kim Clijsters steekt er met kop en schouders bovenuit: zij werd met een gigascore van 72 procent verkozen tot Sportvrouw van het jaar. Lady Gaga is voor 50 procent de celeb van het jaar. Bart De Wever, hij zal het graag horen, scoort vooral goed bij de mannen: 53 procent kiest voor de N-VA politicus als figuur van het jaar. Vrouwen zijn minder overtuigd: 35 procent.

Kim Clijsters scoort in alle provincies, over alle geslachten en leeftijdsgrenzen heen erg hoog. Daar kan die andere tennisster, Yanina Wickmayer, niet aan tippen: ze scoort amper 4 procent. Bij de tieners en 20 tot 30-jarigen is ze de tweede populairste, maar meer dan 6 procent van de stemmen haalt ze nooit. Dat geldt ook voor hordenloopster Svetlana Bolshakova en Monique Van de Vorst.

Vrouwen vallen voor Lukaku
Bij de mannen is de populairste Anderlechtspits en wonderkind Romelu Lukaku, maar hij komt nooit in de buurt van de cijfers van la Clijsters. Hij moet het met 20 procent van de stemmen stellen,  dichtbij gevolgd door Philippe Gilbert (16 procent) en Kevin Borlée (12 procent).

Lukaku scoort wel opvallend goed bij de vrouwen (24 procent) en -40 jarigen. Mannen, West-Vlamingen, Walen  en 40-plussers stemmen opvallend vaker voor Philippe Gilbert. Vrouwen zetten Zdenek Stybar op drie, terwijl mannen kiezen voor Fabian Cancellara.

Lady Gaga aan de top
De tweede , opvallend goed scorende vrouw is zangeres en wereldster Lady Gaga. Waarom is een raadsel: omdat ze de boekjes en de hitlijsten domineert? Omdat je er niet naast kan kijken? Omdat ze in een rotvaart haar carrière heeft gelanceerd. Feit is evenwel dat Gaga niet voor haar muziek werd verkozen: Telephone haalt amper 9 procent van de stemmen, en scoort enkel bij 60-plussers (!) in de top-3.

Mannen en tieners kiezen op de tweede plaats voor Katy Perry, vrouwen voor Oscarwinnares Sandra Bullock. De derde plaats is voor Angelina Jolie.

Clooney & Bieber
Bij de mannelijke celebs liggen de resultaten, net als in de sportwereld, veel dichter bij elkaar. Clooney bekoort een op de drie surfers, zowel bij mannen als bij vrouwen en dit in alle leeftijdscateorieën.  Justin Bieber, het tegelijkertijd geliefde en gehate tieneridool, kan 20 procent achter zijn naam krijgen, ook bij de ouderen.

Op de derde plaats staat de Britse prins William (17 procent), wellicht een gevolg van zijn verloving met Kate Middelton. De tieners zien wel liever Daniel 'Harry Potter' Radcliffe  dan Wills.

Bart en Marie-Rose
De populairste man is tevens de figuur van het jaar, Bart De Wever. 45 procent kan hij overtuigen, iets meer mannen (53 procent) dan vrouwen (35 procent). Marie-Rose Morel volgt op lange afstand met 19 procent, maar ze scoort weinig verrassend dubbel zo goed bij vrouwen als bij mannen (25 versus 12 procent).

De Chileense mijnwerkers, die wekenlang vastzaten en in oktober succesvol konden bevrijd worden, krijgen een zesde van de stemmen.

Louis versus Johnny
Hoe populair ook, 'bink van het jaar' zal De Wever nooit worden. De HLN-surfer koos voor Louis Talpe (29 procent), al is die ook opvallend populairder bij vrouwen (33 procent) dan bij mannen (22 procent). Bij de mannen wint de vrouwelijke nummer 2 zelfs nipt van Talpe: Johnny Depp met 24 procent van de stemmen.

De nummer drie van de vrouwen, Twilight-acteur Robert Pattinson, komt bij de mannen niet in de buurt van voetballer Cristiano Ronaldo. Pattinson scoort begrijpelijkerwijs goed bij de tieners, maar wordt ook daar nipt geklopt door Talpe.

Ros en krullen
Babe van het jaar is rosse vonk, slimme mens, reporter en radiopresentatrice Erika Van Thielen (28 procent), gevolgd voor Smoorverliefdactrice Marie Vinck (21 procent) en Komen Eten-fenomeen Lesley-Ann Poppe (13 procent) en Scarlett Johansson (12 procent).

Verrassend genoeg zijn mannen en vrouwen het hier met elkaar eens. Met uitzondering van de 20 tot 30-jarige, waar Jessica Alba verkozen wordt boven Poppe. Zestigplussers zijn meer gecharmeerd van Scarlett Johansson dan van Poppe.

Chris Aerts
Bij het markantste overlijden van het jaar is het Vlaanderen boven. Chris Aerts, ex-deelnemer van Mijn Restaurant, wordt verkozen boven Ann Vervoort, ex-zangeres van Milk Inc (17 procent) en Bob Davidse, beter bekend als nonkel Bob (14 procent). De zelfmoord van Aerts was belangrijker voor vrouwen dan voor mannen, en vooral bij de surfers jonger dan 50 jaar.

Het overlijden van Jan Wauters haalde de top-3 bij mannen en 60-plussers. -30-jarigen hechten opvallend veel belang aan het overlijden van Bobbejaan Schoepen, en de tieners waren de enigen die de dood van komiek Leslie Nielsen betreurden.

Roger en André
We eindigen het eerste deel van dit overzicht met de omstreden verkiezing van de meest omstreden figuur van het jaar. Het wordt een gevecht tussen Roger Vangheluwe, ex-bisschop van Brugge, en kersvers aartsbisschop André Léonard, met een fotofinish voor Vangheluwe (33 procent versus 32 procent).

Vrouwen straffen Léonard iets meer dan Vangheluwe (30 versus 29 procent) dan mannen (36 versus 30 procent). Els Clottemans is voor dubbel zoveel vrouwen omstreden dan mannen (19 versus 10 procent). 50-plussers kiezen dan weer voor Jef Vermassen in plaats van Clottemans.

Morgen krijgt u een overzicht van de belangrijkste momenten in het nieuws en de sport, woensdag volgt het slot met een cultuuroverzicht.


03-01-2011 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kans op hereniging Abba neemt toe

Kans op hereniging Abba neemt toe

Klik op de foto om 'Money Money Money' te beluisteren





Komt het bijna dertig jaar na haar Waterloo in 1982 tot een reünie van de beroemdste Zweedse popgroep ooit? De kans op een Abba-hereniging is drastisch toegenomen nadat één van de Zweedse fab fyra, Agnetha Fältskog, het Zweedse blad voor senioren 'M' in een interview toevertrouwde dat zij aan zoiets denkt.

Fältskog geldt als de meest mediaschuwe van de Abba-leden, wat haar de bijnaam de Greta Garbo van de pop opleverde. Voor wie al tickets voor de Reunion Tour wil bestellen, een kleine waarschuwing: Agnetha denkt aan een eenmalige gebeurtenis, "voor het goede doel of zo".
 
Agnetha is "de blonde" vrouw van het kwartet. Zij was jarenlang getrouwd met de blonde man van de vier, Björn Ulvaeus. Met haar zestig lentes is Agnetha de jongste van de hoop. De andere bandleden zijn 64 en 65.
 
Mamma Mia
In 2000 werd Agnetha, Björn, Benny (Andersson) en Anni-Frid (Lyngstad) nog één miljard dollar geboden om de muzikale krachten nog eens te bundelen. Het antwoord luidde desondanks 'nej'. In 2005 maakte het kwartet nog eens een gezamenlijk publiek optreden: dat gebeurde in Stockholm, ter gelegenheid van de première van de Abba-musical Mamma Mia.
 
Abba werd wereldberoemd nadat de groep in 1974 het Eurovisiesongfestival won met het liedje 'Waterloo'.



03-01-2011 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse acteur Pete Postlethwaite (64) overleden

Britse acteur Pete Postlethwaite (64) overleden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Postlethwaite.jpg?t=1294058551



Pete Postlethwaite is gisteren in een ziekenhuis van het graafschap Shropshire overleden. De Britse acteur, die 64 jaar oud werd, had al een tijd kanker.

Postlethwaite speelde de hoofdrol in 'Suite 16', een film uit 1994 van de Belgische regisseur Dominique Deruddere waarin ook de vorig jaar overleden Nederlandse acteur Antonie Kamerling te zien was. De Britse acteur kreeg in datzelfde jaar een Oscarnominatie voor zijn rol in 'The name of the father'.

In 'Brassed off!' (1997) van de Brit Mark Herman speelde hij de vurige dirigent van een lokale fanfare van gedesillusioneerde mijnwerkers die vast van plan waren deel te nemen aan een nationale competitie. Enkele andere films waarin hij meespeelde, waren 'The constant garderner', 'The usual suspects' en recent nog 'Inception'. Regisseur Steven Spielberg noemde hem ooit "de beste acteur ter wereld".

Postlethwaite werd voor de Oscars genomineerd in 1993 in de categorie beste bijrol voor zijn rol in "In the name of the father" van de Ier Jim Sheridan.

Postlethwaite speelde voorts onder andere mee in de film "Suite 16" van de Belgische regisseur Dominique Deruddere.



03-01-2011 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor moet been laten amputeren

Zsa Zsa Gabor moet been laten amputeren


http://img339.imageshack.us/img339/4445/zsazsagabor.jpg
Zsa Zsa Gabor moest ook vorig jaar verschillende keren naar het ziekenhuis.



Zsa Zsa Gabor is weer opgenomen in het ziekenhuis. De 93-jarige actrice moet een deel van haar rechterbeen laten amputeren omdat het ontstoken is en vol bloedproppen zit. Volgens haar woordvoerder wordt het been tot net boven de knie weggehaald.

Eigenlijk had de ingreep al voor de kerstdagen moeten plaatsvinden. Gabor was echter bang dat ze de ingreep niet zou overleven en wilde wachten tot de feestdagen voorbij waren.

Laatste sacramenten
Gabor lag vorig jaar ook al meerdere keren in het ziekenhuis. In juli brak ze haar heup door een val uit haar bed en later werden er bloedproppen verwijderd. Het zag er destijds zo slecht uit voor de actrice dat haar de laatste sacramenten werden toegediend.

Gabor werd in Hongarije geboren en was in de jaren 50 en 60 een sekssymbool. Ze speelde in een aantal films, zoals 'Moulin Rouge' (1952) en 'Queen of Outer Space' (1958).



03-01-2011 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Arquette zoekt hulp bij afkickkliniek

David Arquette zoekt hulp bij afkickkliniek


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/David-Arquette.jpg?t=1294059883
Arquette ging het slechte pad op na de breuk met Courteney Cox.


David Arquette heeft zichzelf dit weekend aangemeld bij het Betty Ford Center, een afkickkliniek. Nieuwjaar vierde hij nog met komiek Jeff Beacher in het Hollywood Roosevelt Hotel in Los Angeles.

Enkele maanden geleden kondigden Arquette en Courteney Cox enigszins verrassend de scheiding aan, en dat na een huwelijk van elf jaar. "Die breuk heeft een zware tol geëist bij David", weet een bron. De acteur gaf ook zelf al toe dat hij in de nasleep ervan zwaar in de drank gevlogen is. Hoewel Arquette in het verleden ook al met drugsproblemen sukkelde, lijkt het deze keer enkel om alcohol te gaan.



03-01-2011 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shania Twain is in het huwelijksbootje gestapt


Shania Twain is in het huwelijksbootje gestapt

Klik op de foto om 'Man! I Feel Like A Woman' te beluisteren







Shania Twain stapte op nieuwjaarsdag in Puerto Rico in het huwelijksbootje met de Zwitserse zakenman Frederic Thiebaud. Nog maar enkele weken geleden had ze haar verloving aangekondigd. "Ze zijn getrouwd bij zonsondergang in Rincon, voor de ogen van veertig goede vrienden en familieleden", aldus haar woordvoerder in 'People'.



http://img220.imageshack.us/img220/6918/shaniatwain.jpg
Shania Twain en Frederic Thiebaud.


Twain gaf al eens haar ja-woord, maar in mei 2008 strandde haar veertien jaar durend huwelijk met Robert Lange. Reden: de affaire die hij had met Marie-Anne, de ex van... Frederic Thiebaud. "Die ervaring heeft me geleerd wie mijn echte vrienden zijn", stelt de zangeres. "In de laatste 2,5 jaar had ik meer steun nodig dan ik gewend was. De mensen die bleven geloven in mij zijn stuk voor stuk een cadeau."



03-01-2011 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
02-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister wil geboortehuis Ringo Starr behouden

Minister wil geboortehuis Ringo Starr behouden


http://img524.imageshack.us/img524/8136/ringostarr.jpg


De Britse minister van Volkshuisvesting gaat proberen te voorkomen dat het geboortehuis van ex-Beatle Ringo Starr wordt gesloopt. Minister Grant Shapps heeft Liverpool gevraagd de woning in Madryn Street te behouden.


De kleine woning is onderdeel van een verouderd woonblok in de achterstandswijk Toxteth, dat moet wijken voor een nieuwbouwproject. Volgens het stadsbestuur is het pand niet bijzonder genoeg om het als enige te laten staan. Renovatie van het pand zou omgerekend meer dan 180.000 euro kosten.



http://img88.imageshack.us/img88/4179/geboortehuisringostarr.jpg



Shapps wil dat alle mogelijkheden om het pand te redden serieus worden bekeken. Volgens de minister moeten de inwoners van Liverpool het laatste woord krijgen over de kwestie. Maar volgens de gemeente zijn de omwonenden voldoende betrokken geweest bij de besluitvorming en worden ze inmiddels moe van het vele uitstel.

Veel toeristen komen speciaal naar Liverpool voor The Beatles, die tussen 1960 en 1970 een lange reeks hits en succesalbums afleverden. De geboortehuizen en scholen van Paul McCartney, John Lennon, George Harrison en Ringo Starr (inmiddels 70 jaar oud) zijn belangrijke plekken langs herinneringsroutes. Ook beschikt de havenstad over een museum dat aan de band is gewijd.



02-01-2011 om 23:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!