Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waalse missen willen splitsing België

Waalse missen willen splitsing België


http://img696.imageshack.us/img696/6427/justinedejonckheere.jpg
Justine De Jonckheere 


Enkele Waalse deelneemsters aan Miss België willen dat ons land wordt gesplitst. Ze zijn woedend dat opnieuw een Vlaamse - Justine De Jonckheere uit Wevelgem -de schoonheidswedstrijd heeft gewonnen. "Bart De Wever heeft gelijk: Vlaanderen en Wallonië hebben niets meer met elkaar te maken", luidde het misnoegd.


Lucie Demaret, Lara Binet, Alizée Lagase en Ayse Ozdemir weigerden zondagavond uit protest op het podium te komen bij de presentatie van Miss België.

De Waalse missen noemen het doorgestoken kaart dat vier van de vijf finalisten Vlaamse meisjes waren. Ook zouden ze al weken hebben geweten dat Justine De Jonckheere moest winnen.

Organisatrice Darline Devos zegt de verontwaardiging niet te begrijpen. Zij verwachtte dat de Waalse meisjes hoger zouden eindigen. "Maar hoe dan ook: ik ben blij dat de nieuwe Miss België goed Nederlands én Frans spreekt".

Enkele jaren geleden werd in Vlaanderen kritisch gereageerd op de verkiezing van de Franstalige Alizée Poulicek die nauwelijks Nederlands sprak.


10-01-2011 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elijah Wood speelt mee in 'The Hobbit'

Elijah Wood speelt mee in 'The Hobbit'


http://img573.imageshack.us/img573/5016/elijahwood.jpg



Hoewel Frodo Baggins, het personage dat hij speelde in 'Lord of the Rings', niet voorkomt in 'The Hobbit' van Tolkien, zal Elijah Wood wel deel uitmaken van de gelijknamige film. In de openingsscène leest Frodo over het wedervaren van zijn oom Bilbo Baggins.

Wood gaat de komende maanden ook in de tv-reeks 'Treasure Island' spelen, naast Eddie Izzard. De opnames voor 'The Hobbit' beginnen volgende maand in Nieuw-Zeeland.


10-01-2011 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Elton John krijgt lesbische meters

Zoon Elton John krijgt lesbische meters

Klik op de foto om 'Can you feel the love tonight' te beluisteren






Elton John en zijn partner David Furnish hebben een bevriend lesbisch koppel aangesteld als de meters van hun zoon. Ingrid Sischy (58) en haar lesbische partner Sandy Brant (55) zullen mee waken over het welzijn van Sachary, die op kerstdag werd geboren bij een surrogaatmoeder.

Goede vriendinnen
"Elton had eender wie van zijn bekende showbizzvrienden kunnen kiezen, maar hij opteerde voor zijn goede vriendinnen omdat hij weet dat die hun rol ter harte zullen nemen", aldus een bron in de Mail on Sunday.

"Ingrid is al jarenlang een goede vriendin van Elton een David. Ze gaan elk jaar samen op reis naar Afrika en ze hebben samen Kerstmis gevierd in Los Angeles. Ingrid en Sandy behoren tot de meest oprechte mensen die Elton en David kennen. Zij behoorden ook tot de kleine kring intimi die op de hoogte waren van hun plannen om een kind te krijgen bij een draagmoeder. Ze hebben Ingrid en Sandy gekozen om de traditionele reden: te zorgen voor Zachary in het geval hen iets zou overkomen".

Elton zelf is peter van Liz Hurley's zoon Damian, van Sean Lennon en van de drie zonen van David en Victoria Beckham. Samen met David overweegt hij nog andere mensen aan te stellen om een rol te spelen in de opvoeding van Zachary. "Ze willen ook iemand uit de familie van David", aldus de bron.



10-01-2011 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan gaat samenwonen met collega-patiënte


Lindsay Lohan gaat samenwonen met collega-patiënte


http://img706.imageshack.us/img706/985/lindsaylohanv.jpg



Lindsay Lohan neemt een vrouw in huis die ze leerde kennen in de Betty Ford ontwenningskliniek. Lindsay, die een nieuw optrekje kocht in Venice Beach, Los Angeles, eist zelfs geen huur van haar nieuwe roommate. Dat stelt TMZ.com.

Intussen is Lindsay ook gaan uiteten met haar ex-vriendin Samantha Ronson, die haar directe buurvrouw is geworden. De twee zijn echter niet terug samen, beklemtonen insiders.

Intussen krijgt van acteur Tom Hardy tips om nuchter en clean te blijven. Hardy, die al zeven jaar nuchter is, adviseert Lindsay de verlokkingen te mijden en daar lijkt ze voorlopig in te slagen.



10-01-2011 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justine De Jonckheere Miss België 2011


Justine De Jonckheere  Miss België 2011


http://img141.imageshack.us/img141/421/justinedejonckheeremiss.jpg


Justine De Jonckheere uit het West-Vlaamse Wevelgem is in het Casino van Knokke verkozen tot Miss België 2011. Ze is 18 jaar en studeert rechten aan de universiteit van Kortrijk. Ze kreeg het kroontje van Cilou Annys, de vorige Miss België en ook al een West-Vlaamse. Justine bedankte in tranen haar familie, vrienden en sponsors. De nieuwe Miss België vertrekt met een gloednieuwe Peugeot 207 naar huis.


Een vakjury met onder meer ex-Miss Ilse Demeulemeester en ex-voetbalprof Mbo Mpenza verkozen samen met de sms'ende kijkers op VijfTv en Rtl-tvi de nieuwe Miss België. Eerste eredame is geworden Chloé Saive uit Villers L'Evêque, de enige Waalse bij de laatste vijf finalistes. Tweede eredame is Larissa De Castro uit Sint-Niklaas. Een andere ex-Miss België Véronique De Kock presenteerde het gala langs Vlaamse zijde.



10-01-2011 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor écht deze keer: Victoria verwacht vierde Beckham-kind


Voor écht deze keer: Victoria verwacht vierde Beckham-kind


http://img34.imageshack.us/img34/723/victoriaverwachtvierdeb.jpg


Het is al vaker aangekondigd dan het (ook eindelijk officiële) huwelijk van prins William en Kate Middleton: het vierde kind voor David en Victoria Beckham. Deze keer is het officieel en bevestigd, zo meldt de verzamelde showbizzpers.


Het is een slecht bewaard geheim dat Victoria Beckham droomt van een dochter. Een vierde Beckham-telg, als aanvulling op het jongenstrio Brooklyn (11), Romeo (8) and Cruz (5).

Al gelooft ze er niet echt in. "Een dochter zou fantastisch zijn, maar ik denk niet dat het onder de huidige omstandigheden zal gebeuren", zei ze ooit tegen Vogue.


Verschillende diëten en vruchtbaarheidsbehandelingen lagen aan de basis van deze zwangerschap, die voor de 36-jarige Victoria net op tijd komt. Victoria was namelijk te mager om nog vruchtbaar te zijn.


Het kind wordt verwacht in de zomer. De ex-Spice Girl is samen met ex-collega Emma 'Baby' Bunton zwanger. Zij verwacht haar tweede kindje.



10-01-2011 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
09-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TomKat boycot Oscars wegens parodie Anne Hathaway


TomKat boycot Oscars wegens parodie Anne Hathaway


http://img690.imageshack.us/img690/9872/tomcruiseenholmes.jpg


Ooit waren ze beste vriendjes, maar sinds actrice en Oscar-host Anne Hathaway collega Katie Holmes nadeed, spreken Tom Cruise en Holmes niet meer tegen de actrice. Ondertussen draait de Hollywoodgeruchtenmolen op volle toeren. Het laatste nieuws? Cruise en Holmes (ook bekend als 'TomKat') zouden hun kat sturen naar de Oscars om een ontmoeting met Hathaway te vermijden.



http://img222.imageshack.us/img222/6272/annehathawayw.jpg
Anne Hathaway


De parodie dateert van november, toen Hathaway in een ironisch onderdeel ('The Miley Cyrus Show') van Saturday Night Live de actrice nadeed. Hathaway scoorde toen enorm, door te bewijzen dat ze alle eigenaardigheidjes van Holmes (halve glimlach, kenmerkende kadans en lichaamshouding) onder de knie had.

Verraad
Maar TomKat kon er  niet mee lachen.

"In 2008 steunde Katie Anne bij haar breuk met Raffaello Follieri, ze gingen zelfs samen naar een concert van Tina Turner. Katie had het gevoel dat ze een echte vriendin was tijdens een moeilijke periode, en daarom voelt ze zich verraden dat Anne haar belachelijk maakte op nationale tv."

Geen gekruiste wegen
"Anne heeft ze zelfs niet gewaarschuwd dat zoiets op tv zou worden uitgezonden. Daarom willen ze liever niet dat hun wegen kruisen," aldus een vriend.

En omdat Anne Hathaway de Oscars presenteert, zit er niets anders op dan zélf weg te blijven van de belangrijkste prijsuitreiking van het jaar.

Lange tenen
Daarmee zijn Hollywoodtenen al even lang en gevoelig als die van onze politici. Een telefoon of een Facebookbericht kan er duidelijk niet af, en door botweg te weigeren naar de Oscars te gaan brengen ze het incident overigens weer in de belangstelling. Slecht voor het imago, TomKat! (br.hln)



09-01-2011 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga krijgt (misschien) tentoonstelling in Groningen

Lady Gaga krijgt (misschien) tentoonstelling in Groningen


http://img217.imageshack.us/img217/4189/ladygaga8.jpg


Ook musea moeten moeite doen om volk (en jongeren) te lokken. Waarom niet met een expositie over popidool en modefenomeen Lady Gaga, zo dachten ze bij het Groninger Museum.

De woordvoerster bevestigt dat er gepraat worden met de mensen van Gaga, maar benadrukt tegelijkertijd dat niets zeker is.

"Het staat buiten kijf dat iemand als Lady Gaga, die in korte tijd zo'n stempel op de modewereld heeft gedrukt, de aandacht verdient."

De excentrieke zangeres trekt regelmatig de aandacht met haar opvallende coutures. Haar beroemdste outfit is de vleesjurk die ze droeg bij de MTV Video Music Awards. Maar ook haar hoge schoenen, gekke kapsels en kleurrijke outfits zijn onderhand wereldberoemd.
 
Het Groninger Museum zou de popdiva uiteraard graag bij de opening willen ontvangen, bevestigt de woordvoerster.



09-01-2011 om 18:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Remco Campert wint tiende Gouden Ganzenveer

Remco Campert wint tiende Gouden Ganzenveer


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Remco-Campert-Ganzenveer.jpg?t=1294581385


De Gouden Ganzenveer 2011 is toegekend aan schrijver, columnist en dichter Remco Campert. Dat heeft de Academie de Gouden Ganzenveer bekendgemaakt. Het is al de tiende keer dat de prijs wordt uitgereikt, die bestaat uit een gouden ganzenveer en een jaar lidmaatschap van de Academie. Campert zal zijn prijs op 7 april overhandigd krijgen.

Campert heeft een carrière van zowat 60 jaar achter de rug staat bekend om boeken als 'Het leven is vurrukkulluk', 'Tjeempie!' en 'Liesje in luiletterland'. Andere boeken vonden hun weg naar het grote witte doek ('Het gangstermeisje' of 'Alle dagen feest').

Veelzijdig en bedrieglijk eenvoudig
Volgens de Academie verdient de 81-jarige schrijver de prijs "om zijn veelzijdigheid als auteur, de lichtheid van de toon van zijn werk en zijn vermogen om zijn denk- en verhaallijnen bedrieglijk eenvoudig zo vorm te geven, dat ze voor een breed publiek toegankelijk blijven". Ook het feit dat de jongere generaties zijn werk nog steeds waarderen, is een belangrijke factor.

Geschreven woord
De Gouden Ganzenveer gaat elk jaar naar een persoon of instituut die veel heeft betekend voor het geschreven en gedrukte woord in Nederland. De leden van de Academie zijn afkomstig uit de wereld van cultuur, wetenschap, politiek en het bedrijfsleven.
 
Het was dit jaar de tiende keer dat de prijs werd toegekend. Eerdere winnaars zijn onder anderen Joke van Leeuwen, Adriaan van Dis, Joost Zwagerman en Tom Lanoye.



09-01-2011 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wet garandeert dat hoofd Britse koningin op postzegels zal blijven

Wet garandeert dat hoofd Britse koningin op postzegels zal blijven


http://img818.imageshack.us/img818/1136/britsekoningin.jpg



In het Britse parlement zal volgende week worden gestemd over een wet die garandeert dat de de afbeelding van de Britse vorst op de postzegels zal blijven prijken, zelfs wanneer het Britse postbedrijf Royal Mail in buitenlandse handen valt. Dat melden Britse media vandaag.
 
In het Britse parlement wordt druk gediscussieerd over een wetsontwerp over de privatisering van Royal Mail. Het ontwerp voorziet momenteel geen verplichting om een afbeelding van het staatshoofd ook in de toekomst op de postzegels te houden. De ontdekking van deze lacune leidde in december tot emotionele reacties. Tal van Britten spraken zelfs over 'majesteitsschennis'.
 
Ook nu is Royal Mail niet verplicht om het Britse staatshoofd op postzegels te zetten. Maar sinds de invoering van de postzegels, in 1840, is dat wel altijd gebeurd. De Britse minister voor Posterijen Ed Davey verklaarde vandaag dat het ministerie en vertegenwoordigers van de koninklijke familie succesvol hebben samengewerkt om de traditie te beschermen. De aanpassingen aan het wetsontwerp zullen volgende week worden voorgedragen.


09-01-2011 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zac Efron en Vanessa Hudgens opnieuw samen?

Zac Efron en Vanessa Hudgens opnieuw samen?


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Zac-Efron-Vanessa-Hudgens-.jpg?t=1294580519



Zac Efron en Vanessa Hudgens zijn samen gespot. Er doen dan ook geruchten de ronde dat het koppel opnieuw samen is. Zac en Vanessa hingen de hele avond aan elkaars lippen tijdens de opening van het café SHG's Eden in Hollywood, aldus een insider.

Ook op de dansvloer hadden ze alleen oog voor elkaar. "Vanessa sloeg de hele tijd haar armen om hem heen. Ze waren heel vrolijk en onafscheidelijk. Ze gedroegen zich alsof zij de enige mensen waren in het café."

In december maakten de High School Musical-sterren bekend uit elkaar te gaan na een relatie van vier jaar.


09-01-2011 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opeth komt naar Graspop 2011

Opeth komt naar Graspop 2011

Klik op de foto om 'Porcelain Heart' te beluisteren






Het gerucht ging al een tijdje, zeker nadat bekend was geraakt dat de band ook op het Franse Hellfest zou staan, maar nu wordt het ook bevestigd: het Zweedse Opeth staat op Graspop 2011.

Daarmee lijkt zondag 26 juni dé topdag van Graspop 2011 te worden, want ook onder meer Slipknot, Rob Zombie, Bullet For My Valentine en Amorphis passeren die dag - samen met Opeth dus - de revue.


09-01-2011 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
08-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jermaine Jackson zit vast in Burkina Faso wegens achterstallige alimentatie

Jermaine Jackson zit vast in Burkina Faso wegens achterstallige alimentatie


http://img839.imageshack.us/img839/924/jermainejackson.jpg



Jermaine Jackson zit vast in de Burkinese hoofdstad Ouagadougou. Hij kan niet terug naar de VS vliegen omdat zijn paspoort is verlopen en hij het niet kan vernieuwen wegens een fortuin aan achterstallige alimentatie voor zijn kinderen.

Jaafar en Jermajesty
In mei 2008 werd Jermaine opgedragen maandelijks 3.000 dollar alimentatie te betalen aan zijn ex Alejandra Oaziazia, voor hun zonen Jaafar (14) en Jermajesty (10). Al gauw veegde hij dat aan zijn gepimpte laars, waardoor hij nu al bijna 100.000 dollar achterstaat.

Volgens de Californische wet licht de jeugddienst de federale diensten in wanneer iemand meer dan 2.500 dollar alimentatie achterstallig is, die op hun beurt het paspoort van die persoon blokkeren. Van zodra de geldigheidstermijn van het paspoort verstreken is, kan die persoon zijn paspoort niet vernieuwen tot hij zijn schulden heeft opgehoest.

Het is nog niet duidelijk of de Amerikaanse ambassade in Burkina Faso Jackson een tijdelijk paspoort zal verstrekken zodat hij terug naar de VS kan reizen. Dat meldt TMZ.com. (br.hln)



08-01-2011 om 23:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scala tourt eerst door Vlaanderen en trekt dan naar Amerika

Scala tourt eerst door Vlaanderen en trekt dan naar Amerika

Klik op de foto om 'With or Without You' te beluisteren






'Ook al wordt maar tien procent van wat er op ons afkomt, ook echt realiteit, dan nog ga ik het jaar van mijn leven beleven.' Met een Amerikaans platencontract op zak en een eerste Amerikaanse tournee in het verschiet, beseft Steven Kolacny dat 2011 wel eens een bijzonder jaar voor Scala kan worden. Maar eerst onderneemt het Aarschotse meisjeskoor een uitverkochte tour langs de Vlaamse culturele centra.

Of hoe zelfs het korte promofilmpje voor een Hollywoodfilm iemands leven kan veranderen. Vorig jaar werd Scala's versie van de Radioheadklassieker Creep in de trailer opgenomen voor The social network, de film over Facebookoprichter Mark Zuckerberg. 'Dat is echt als een komeet ingeslagen', blikt Steven Kolacny, één van de twee Kolacny-broers, terug. 'Al snel gaven maar liefst 60.000 mensen hun adres op in het emailbestand van onze website. Zonder enige reclame werd het nummer in een mum van tijd 20.000 keer gekocht op iTunes. Het heeft ons bestaan danig overhoop gegooid.'

De heisa leverde Scala niet alleen een Amerikaans platencontract op, maar in april dit jaar ook een eerste tournee langs 17 grote Amerikaanse (en Canadese steden). Het betekende ook dat de Kolacny's halsoverkop een Amerikaans management moesten zoeken. 'Het zou waanzin geweest zijn om zelf dat avontuur in goed banen te leiden.' Ze vonden uiteindelijk het bureau dat de carrière van goochelaar David Copperfield in zijn hoogtijdagen begeleidde. Het kantoor dat voortaan hun Amerikaanse persrelaties verzorgt, werkt ook voor Bruce Springsteen en Elvis Costello. 'Echt: dit zijn vreemde tijden. Er komen de gekste dingen op ons af.'

In april moeten jullie naar Amerika. Met alles wat er gebeurt: hebben jullie nog wel tijd voor een tournee door Vlaanderen?

Steven Kolacny: 'Zeker. Dit is uiteindelijk het publiek waarmee we zijn opgegroeid. Dat ons al die jaren is blijven volgen. Het wordt ook gewoon een fijne tournee, omdat we er mee terugkeren naar onze roots: het koor en niets extra's. Op een gegeven moment vroeg een radiostation in New York ons een cover te brengen van Metallica's Nothing else matters. Ik had er absoluut geen zin in, omdat ik uitgekeken was op dat trucje van die rockcovers. We hadden dat al zolang gedaan. Tot Stijn me erop wees: je kan het die mensen niet kwalijk nemen dat ze je nu pas ontdekken. Bovendien is alles daar uiteindelijk ook mee begonnen. Het deed me beseffen dat er niets fout is met die formule. En daarom touren we nu in 'pure' vorm. Al zullen we er net iets meer eigen nummer instoppen dan vroeger.'

Een tournee van 17 concerten door Amerika. Veel van de Scalameisjes studeren nog. Hoe krijg je een koor bij elkaar?

'Ik dacht ook dat het moeilijk ging zijn, want we zijn toch wel een maand weg. Veel van de koorleden zijn voor in de twintig. Ze studeren of geven les. Wel, er staan onderhand al 80 namen op de lijst. Veel te veel. Wat blijkt: ze nemen al hun vakantie van dit jaar op voor ons of ze stappen naar hun baas om vakantie zonder wedde te vragen. Dat had ik niet verwacht. Gelukkig ook dat we een Amerikaans management hebben. Zij regelen de berg papierwerk. Zo krijgen we nu een speciaal werkvisum voor drie jaar.'

Er hangt door 'The social network' duidelijk een buzz rond Scala. Levert het je nog vreemde telefoons op?

'In maart vindt er in Amerika een hip en gerenommeerd muziekfestival plaats: South By Southwest. Alle rockbands bewegen hemel en aarde om daar te mogen spelen. Wel: wij hebben van dat festival een spontane uitnodiging gekregen. Iedereen zegt me hoe uitzonderlijk dat is. Wist ik veel. (lacht) We gaan. Al hebben we er twee Vlaamse concerten voor moeten verzetten. Door The social network blijven we in contact met Hollywood. Er heeft al muziek van ons in de tv-serie Sons of anarchy gezeten, dat op 2Be te zien is. En we zijn nu aan het onderhandelen voor nog een belangrijke opdracht. De rare voorstellen blijven ondertussen ook komen. Men wilden ons laten optreden op het topje van de Eiffeltoren en op het dak van het treinstation in Berlijn. Hoe dwaas de ideeën ook, ik bekijk ze altijd. Maar deze twee bleken toch echt niet realiseerbaar. En jaren Ultravox heeft ons gevraagd voor een plaat, maar daar hebben we geen tijd voor.'

Waar verheug je je vooral op, te midden van al dit goede nieuws?

'Het dagdagelijkse tourleven in de Verenigde Staten. Mijn koffers pakken, wetend dat ik die onder meer in Los Angeles en San Francisco zal kunnen uitpakken. Daar kijk ik gigantisch naar uit.'  (br. Het Nieuwsblad)



08-01-2011 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr bevallen van zoon

Miranda Kerr bevallen van zoon


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/orlando_bloom_miranda_kerr.jpg?t=1294406747



Miranda Kerr, model bij Victoria's Secret en echtgenote van Orlando Bloom, is gisteravond bevallen van een zoon.

 De 27-jarige Miranda trouwde in juli met de 33-jarige Orlando, een maand later kondigden ze haar zwangerschap aan.

Naar eigen zeggen ontdekte ze tijdens de modeweek in Parijs dat ze zwanger was, nadat ze wekenlang misselijk was geweest.





08-01-2011 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters fier na zesde etappe Dakar 2011

Koen Wauters "fier" na zesde etappe Dakar 2011


http://img80.imageshack.us/img80/410/koenwautersdakar.jpg

Koen Wauters bereikte zaterdagochtend om 4u44 de aankomst van de zesde rit in de Dakar 2011 en was omstreeks 7u00 in het bivak. "Dit was de zwaarste klassementsrit van deze Dakar, niet alleen in afstand maar ook op vlak van het parcours", aldus Wauters.

"Er waren twee duinencordons waar we al bij al zonder al te veel kleerscheuren zijn doorgeraakt. Het ergste was het fesh fesh. Kilometers aan een stuk zag je geen steek, en was het gevaarlijk rijden. Na een tijdje raakte de radiator vol van het hangende stof, zodat de motor geen koeling kreeg en warmliep. Over de laatste 40 km hebben we bijna drie uur gereden. Even rijden, dan wachten tot de motor koelde, en dan voortrijden. Op een bepaald moment hebben we de tactiek aangepast en een tempo van amper 15 km/u aangehouden. Uiteindelijk zijn we er geraakt en daar mogen we best fier op zijn. Tom en ikzelf hebben goed gewerkt".

"Tijdens de rit hebben we veel miserie gezien. Wagens en vrachtwagens aan de kant van de weg met pech ofwel op hun kant liggend. Straks gaan we genieten van een welverdiende rustdag om er dan vanaf zondag met een frisse wagen weer in te vliegen", vertelde Wauters nog.



08-01-2011 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brooke Shields: "Ik geef mijn carrière niet op voor die van mijn kinderen

Brooke Shields: "Ik geef mijn carrière niet op voor die van mijn kinderen"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/brooke_shields.jpg?t=1294489306


Hoewel Brooke Shields zelf al op 12-jarige leeftijd bekend werd door haar rol als prostituee in 'Pretty Baby' wil ze niet dat haar dochters Rowan (7) en Grier (4) in haar voetsporen treden. De actrice heeft wel een heel egoïstische reden: Shields is namelijk niet bereid haar eigen carrière op te geven voor die van haar kinderen.

"Ik zou hen nooit zo snel laten acteren. Mijn leven is daardoor niet beter geworden, en heel egoïstisch gezien, ik zou mijn carrière niet willen opgeven om aan die van mijn kinderen te werken."

Shields zou haar dochters wel steunen als ze actrice willen worden, maar enkel en alleen op voorwaarde dat ze eerst hun school afmaken. "Als ze afgestudeerd zijn en ze willen nog steeds acteren, dan zal ik alles doen wat ik kan om hen te helpen."

Vorig jaar speelde Brooke mee in 'Furry Vengeance', haar eerste film sinds 1999. De actrice gaf toe dat ze opnieuw op de set wou staan zodat haar kinderen haar aan het werk konden zien. "Furry Vengeance was een unieke mogelijkheid, want de film is perfect voor mijn kinderen. Ik krijg natuurlijk ook niet elke dag een rol aangeboden. Ik zit er net tussenin, ik ben geen 20 meer, maar ook nog geen 50", aldus de 45-jarige actrice.


08-01-2011 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee MIA's voor The Black Box Revelation, Goose en Stromae

Twee MIA's voor The Black Box Revelation, Goose en Stromae

Klik op de foto om 'Raggamuffin 'van 'Selah Sue' te beluisteren



Selah Sue was de beste vrouwelijke soloartiest.


De vierde editie van de Music Industry Awards (MIA) werd gekleurd door het succes van een nieuwe generatie jonge Vlaamse artiesten. Onder meer The Black Box Revelation, Goose, Stromae, Balthazar en Selah Sue namen een MIA mee naar huis. Hit van het jaar is 'Alors on Dance' van Stromae. The Black Box Revelation, Goose en Stromae wonnen elk twee MIA's.

The Black Box Revelation kreeg een MIA voor beste Rock/Alternative en werd opnieuw verkozen tot beste Live act. Goose haalde het in de categorie Dance/Elektronica en kaapte de MIA voor beste Artwork weg. De Brusselse Stromae, die afgelopen jaar een dikke hit te pakken had met 'Alors on danse', kreeg van de muzieksector de MIA voor Doorbraak van het jaar. Het was kervers F1-piloot Jérôme D'Ambrosio die in zijn beste Nederlands de award uitreikte.
 
De muzieksector beloonde 'Applause' van Balthazar met de MIA voor beste Album. Selah Sue ging ten slotte aan de haal met de MIA voor beste vrouwelijke soloartiest, een publieksprijs.
 
Niet enkel jong geweld
Het was niet alleen jong geweld dat de klok sloeg. Triggerfinger viel in de prijzen in de categorie beste Groep. Wellicht is dat mee de verdienste van hun drummer Mario Goossens, die van de muzieksector de MIA kreeg voor beste Muzikant.
 
Daan werd dit jaar door het publiek opnieuw verkozen tot beste mannelijke soloartiest, meteen goed voor zijn vijfde MIA ooit. Will Tura sleepte een MIA in de wacht in de categorie Populair en Bart Peeters kreeg van het publiek de MIA in de categorie Nederlandstalig.
 
Nieuwe categorie Kidspop
Kapitein Winokio haalde het in de nieuwe publiekscategorie Kidspop en Ozark Henry kreeg een award in de categorie Pop. Zornik kaapte de MIA weg voor beste Videoclip en Jef Neve, ten slotte, was volgens de muzieksector de beste Auteur/Componist van 2010.
 
De afgelopen weken kon iedereen al online een stem uitbrengen in elf categorieën. De muzieksector koos de winnaar in nog eens vijf categorieën. De hit van het jaar, gekozen via televoting, werd als laatste uitgereikt door niemand minder dan Howard Gutman, de Amerikaanse ambassadeur in België. Daarin haalde Stromae het dus van Tom Dice, Amatorski en Daan.



08-01-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
07-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow: Tom Cruise kan overweg met zijn tong

Gwyneth Paltrow: "Tom Cruise kan overweg met zijn tong"


http://img23.imageshack.us/img23/5618/gwynethpaltrow.jpg



Gwyneth Paltrow heeft ondertussen al heel wat bekende mannen gekust, maar op de vraag wie nu het beste kan zoenen is de actrice duidelijk: Tom Cruise.

Paltrow en Cruise speelden in 2002 samen in de film Austin Powers in Goldmember en de actrice had duidelijk geen klachten over de kustechniek van Tom.

Hoewel de actrice het gewend is om te kussen voor de camera, was ze toch een beetje zenuwachtig voor haar kus met Tom, maar uiteindelijk werd ze aangenaam verrast. "Tom Cruise kan erg goed zoenen", aldus Paltrow.


07-01-2011 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston dronken op People's Choice Awards

Jennifer Aniston dronken op 'People's Choice Awards'?


http://img222.imageshack.us/img222/3650/jenniferanistonm.jpg



Het leek er verdacht veel op dat Jennifer Aniston een glaasje te veel op had tijdens de 'People's Choice Awards'. De actrice sprak met een dubbele tong tijdens de uitreiking van de award voor beste komische acteur.

De actrice raakte maar moeilijk uit haar woorden en slingerde over het podium. Het was helemaal een beetje vreemd toen winnaar Adam Sandler tijdens zijn speech onderbroken werd door Aniston omdat ze zijn tweede award was vergeten uit te reiken.



07-01-2011 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!