Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersverse Miss België kocht zelf voor 12.000 euro belkaarten

Kersverse Miss België kocht zelf voor 12.000 euro belkaarten


http://img141.imageshack.us/img141/421/justinedejonckheeremiss.jpg


Er zou geknoeid zijn met de stemming voor Miss België afgelopen zondag. De winnares Justine De Jonckheere heeft zelf, zo beweert La Dernière Heure, voor 12.000 euro belkaarten gekocht om haar stemmenaantal kunstmatig op te trekken.

Een Luikse kandidate, Lara Binet, heeft klacht ingediend omdat de stemming niet eerlijk zou zijn verlopen. Maar het organisatiecomité heeft deze klacht weggewimpeld.

"Een dag voor de show kenden we de top drie al", klaagt de familie van Lara Binet. "En toch werden de kijkers opgeroepen om massaal te sms'en voor hun favoriete miss. Op geen enkel ogenblik is er controle geweest op dat sms'en."

Volgens Miss België-voorzitster Darline Devos snijdt die aantijging geen hout. "Een puntenteller en twee afzonderlijke gerechtsdeurwaarders controleren alles. Fraude is echt uitgesloten." (br.she)



11-01-2011 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Douglas overwint keelkanker:

Michael Douglas overwint keelkanker: "De tumor is weg"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Catherine-Zeta-Jones-2.jpg?t=1283432083


Zes maanden geleden luidde het verdict zwaar voor Michael Douglas: keelkanker. Maar na intense chemo- en radiotherapie komt de 66-jarige acteur van onder andere 'Wall Street' er weer bovenop. "Er is een grote kans dat de tumor wegblijft", zegt Douglas.

Het gaat weer goed met Michael Douglas. In zijn eerste televisie-interview sinds er keelkanker bij hem werd geconstateerd had de acteur alleen maar positief nieuws te melden. "Ik voel me goed, opgelucht", sprak Douglas bij Matt Lauer in de Today show op NBC. "De tumor is weg, maar ik moet me nog maandelijks laten controleren om ervoor te zorgen dat het zo blijft."

14,5 kilo afgevallen
Maar de acteur is optimistisch. "Er is een grote kans dat de tumor wegblijft. En met wat ik van deze soort kanker weet, is dat ik het verslagen heb. Het was een wilde rit van zes maanden." Nu de acteur zijn eetlust weer terug heeft, is zijn eerste doel aankomen. "Ik ben zo'n 14,5 kilo afgevallen en inmiddels heb ik er weer 5 bij, maar ik heb er dus nog een aantal te gaan."

Affectie
Douglas, die met Dylan (10) en Carys (7) twee kinderen heeft met zijn vrouw Catherina Zeta-Jones en een andere zoon Cameron uit een eerste huwelijk, zegt dat hij het leven nu veel meer weet te appreciëren. "De affectie die ik kreeg van mijn familie, vrienden en fans raken me nu veel dieper dan ik me ooit had kunnen inbeelden. Nu pas besef ik hoe waardevol familie en goeie vrienden zijn. Ik heb het er met andere kankerpatiënten ook over gehad. Nu pas besef je wat echt belangrijk is in het leven."



11-01-2011 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher: "Noel en ik hadden nooit contact tijdens tournees

Liam Gallagher: "Noel en ik hadden nooit contact tijdens tournees"


http://img197.imageshack.us/img197/8616/gallagherh.jpg


Ook in 2011 lijkt het niet goed te komen tussen de broers Gallagher. Zanger Liam stelt dat hij en zijn oudere broer elkaar mijdden tijdens tournees van Oasis. "Hij deed zijn soundcheck, daarna deed ik de mijne en ging ik backstage iets drinken. Hij ging altijd naar zijn kleedkamer. God mag weten wat hij daar deed, wellicht vrouwenkleren aantrekken", aldus Liam in muziekblad Uncut.

In augustus 2009 barstte de Oasis-bom tijdens een ruzie tussen de broers, vlak voor een concert in Parijs. Volgens Liam had Noel toen al beslist dat hij de  band zou verlaten.



11-01-2011 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse actrice Marion Cotillard zwanger

Franse actrice Marion Cotillard zwanger


http://img810.imageshack.us/img810/6933/marioncotillardj.jpg
Marion Cotillard en
Guillaume Canet


Actrice Marion Cotillard (35) is zwanger van haar eerste kindje. Vader is de 37-jarige acteur/regisseur Guillaume Canet, de echtgenoot van de steractrice uit onder andere 'Inception'.


De woordvoerder van Oscarwinnares Marion heeft het blijde nieuws inmiddels bevestigd aan People.com. De baby wordt in de lente van 2011 verwacht. Cotillard en Canet leerden elkaar kennen in 2003, op de set van de film 'Love Me If You Dare'. Maar tot een echte relatie kwam het pas vier jaar later.

In 2010 werkten ze nog samen voor het Franse komedie-drama 'Little White Lies', geregisseerd door Canet met Cotillard als actrice. Voor haar rol als Edith Piaf in 2007 in 'La Vie en Rose' streek ze de Oscar voor 'Beste Actrice' op. "Die film en Oscar hebben mijn leven drastisch veranderd. In positieve zin", liet Cotillard onlangs optekenen. (br.hln)



11-01-2011 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloe Kardashian is zwanger

Khloe Kardashian is zwanger


http://img692.imageshack.us/img692/3872/khloekardashian.jpg



Naar verluidt is de realitytv-ster, zus van Kim, zwanger en zal het nieuwe programma rond haar de zwangerschap dan ook op de voet volgen. "Khloe verbergt haar buikje al enkele weken achter losse kledij en overdreven grote handtassen", aldus een opmerkzame bron in de New York Post.

In september 2009 trouwde Khloe met basketspeler Lamar en het meisje zou bronstig geworden zijn nadat haar oudere zus Kourtney een jaar geleden een zoontje kreeg.



11-01-2011 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse scharrelt barman op in Brazilië

Amy Winehouse scharrelt barman op in Brazilië

Klik op de foto om 'You Know I'm No Good' te beluisteren






Amy Winehouse (27) verzorgt momenteel een reeks concerten in Brazilië, maar het meisje denkt natuurlijk ook aan haar persoonlijke verzorging. Daartoe scharrelde ze de barman van haar hotel in Rio de Janeiro op, een uitgeweken Brit die voorlopig enkel als Paul bekend staat.

"Amy heeft het enorm naar haar zin in Rio. Ze heeft haar vrienden in Engeland al laten weten dat ze een kerel uit Scunthorpe heeft ontmoet en dat het dikke koekenbak is", aldus een bron in de Britse gespecialiseerde pers.

Winehouse brak in september vorig jaar met filmregisseur Regg Davis, die maar geen afscheid kon nemen van zijn vorig lief. Amy van haar kant heeft het nog altijd moeilijk haar ex-man Blake Fielder-Civil uit haar hoofd te zetten.



11-01-2011 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andy Serkis speelt kleine rol in 'The Hobbit'

Andy Serkis speelt kleine rol in 'The Hobbit'


http://img193.imageshack.us/img193/33/thehobbit.jpg



Andy Serkis (46), die in de filmtrilogie 'Lord of the Rings' het door de ring geobsedeerde creatuur Gollum speelde, zal in de prequel een kleine maar belangrijke rol spelen. 


Ian McKellen herneemt zijn rol van Gandalf, die hobbit Bilbo Baggins (gespeeld door Martin Freeman) zal assisteren in hét filmproject van 2011. Orlando Bloom, die de elf Legolas speelde in de eerste drie films, zal een cameo spelen van twee minuten. Daarvoor vangt hij een miljoen dollar.


http://img96.imageshack.us/img96/642/andyserkis.jpg



Vorige maand raakte al bekend dat Cate Blanchett opnieuw Galadriel in de epische prequel zal spelen, gisteren raakte het nieuws bekend dat Elijah Wood de rol van Frodo Baggins zal vertolken, de neef van hoofdfiguur Bilbo Baggins. Volgende maand beginnen de opnames van 'The Hobbit' in Nieuw-Zeeland. De film zal in twee delen worden uitgebracht.



11-01-2011 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katholieke zender Radio Maria wil Vlaanderen veroveren

Katholieke zender Radio Maria wil Vlaanderen veroveren


http://img21.imageshack.us/img21/8955/radiomaria.jpg
Gabriel Fehervari, ceo van Alfacam. © photo news


Mogelijk wordt de radiozender Exqi FM, het vroegere Be One, overgenomen door de religieuze zender Radio Maria. Dat melden de Coreliokranten.

Tussen Exqi FM en Radio Maria zijn "verkennende gesprekken" aan de gang. Momenteel zendt Radio Maria, die uitsluitend katholieke programma's aanbiedt, gaande van eucharistievieringen over vespers en rozenkransen tot spirituele lezingen, ook in Vlaanderen uit op de AM-frequentie maar de zender zou geïnteresseerd zijn in een plaats op de veel toegankelijker FM-band.
 
De World Family of Radio Maria is een wereldwijd net van 54 stations met zwaartepunt in Italië en Spanje dat zich uitstrekt tot Paraguay tot Indonesië. Bij Alfacam, de eigenaar van Exqi FM, was gisteren niemand bereikbaar voor commentaar op de overnamegesprekken.


11-01-2011 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse regisseur Peter Yates overleden

Britse regisseur Peter Yates overleden


http://img827.imageshack.us/img827/3068/peteryates.jpg


De Britse regisseur Peter Yates is gisteren na een slepende ziekte in Londen overleden, zo deelde de agente van de cineast vandaag mee. Yates werd 81 jaar.

Hij werd tweemaal voor een Oscar genomineerd: voor de coming-of-agekomedie 'Breaking away' en het inmiddels tot een klassieker uitgegroeide kaskraker 'Bullitt'. Die film met Steve McQueen heeft een legendarische autoachtervolging in de straten van San Francisco.
 
Yates debuteerde als filmmaker met 'Summer Holiday', een niemendalletje met Cliff Richards, die toen net zijn eerste muzikale hit had gescoord.
 
Films als 'The deep', 'Suspect' (met Cher), 'The house on Carroll Street' en 'Eyewitness' bevestigden Yates' faam als een degelijk vakman. Briljant waren zijn films echter nooit.



11-01-2011 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
10-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Social Network wint vier Critic's Awards

'The Social Network' wint vier Critic's Awards


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/the_social_network.jpg



De film 'The Social Network' staat een stap dichter bij een Oscar nadat de film over de oorsprong van Facebook vier awards won van de vereniging van Amerikaanse filmcritici.

De prent won de award voor beste film, David Fincher werd uitgeroepen tot beste regisseur en Aaron Sorkin schreef het beste script. Jessie Eisenberg, die Facebook-oprichter Mark Zuckerberg vertolkt, werd uitgeroepen tot beste acteur.'The Social Network' is een van de grote kanshebbers op de Oscars, waarvoor de nominaties op 25 januari worden bekendgemaakt. De cast van de film won op het filmfestival van Palm Springs de performance award.

De National Society of Film Critics, met filmjournalisten uit Los Angeles, Boston, New York en Chicago, uitte kritiek op de ratingscommissie die oordeelde dat jongeren onder de zeventien van een volwassenen moeten vergezeld zijn om de film 'The King's Speech', over het spraakgebrek van de Britse koning George VI, omdat die schittingtaal bevat.


10-01-2011 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genereuze Jessica Simpson geeft 232 euro fooi op restaurant

Genereuze Jessica Simpson geeft 232 euro fooi op restaurant

Klik op de foto om'These Boots Are Made For Walkin' te beluisteren






Jessica Simpson mag dan genoeg geld hebben, ze is in elk geval niet gierig. De zangeres ging vorige week in New York op restaurant met haar moeder, haar assistent en twee vrienden en gaf maar liefst een fooi van 60 procent.

Simpson had een rekening van 386 euro, maar gaf de serveerster nog eens 232 euro extra. Daarnaast liet ze ook nog de boodschap "je bent geweldig, je maakt van deze wereld een betere plaats. Liefs Jess" achter voor het meisje. Jessica had tegen de serveerster gezegd dat ze een vermoeiende dag achter de rug had en bestelde een 18 jaar oude single-malt whisky. Daarbij wou ze- vreemd genoeg- gefrituurde Oreo-koekjes.

De 30-jarige Jessica is dolgelukkig sinds ze in november haar verloving met Eric Johnson aankondigde. "Ik was volledig in shock toen hij me ten huwelijk vroeg. Ik zei onmiddellijk ja, maar het drong niet tot me door. Pas 5 minuten later zag ik dat hij ook een ring voor me had", aldus de zangeres.



10-01-2011 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul de Leeuw krijgt musical als eerbetoon

Paul de Leeuw krijgt musical als eerbetoon

Klik op de foto om 'Vlieg met me mee naar de regenboog' te beluisteren






Paul de Leeuw krijgt een musical, gevuld met zijn muziek. Dat meldt De Telegraaf. Joop van den Ende en producent Erwin van Lambaart vroegen hem of 24 van zijn liedjes mogen dienen als basis voor het nieuwe theaterstuk 'Vlieg met me mee', dat in december op de planken komt. "Dit is net een droom. Ik vind het waanzinnig", reageert de Leeuw.

De 48-jarige de Leeuw is de afgelopen jaren vooral bekend geworden door zijn televisieoptredens. Als showman en komiek. Maar zijn wortels liggen in het theater. Hij heeft heel veel Nederlandstalige liedjes geschreven en gezongen, en een deel daarvan gaan helpen het verhaal van 'Vlieg met me mee' te vertellen.

Van den Ende-directeur en producent Erwin van Lambaart: "De laatste hand wordt nu gelegd aan het script dat de liedjes verbindt. Het verhaal is hartverwarmend. Een succesvolle, maar uit balans geraakte tv-presentatrice achtervolgt haar moeder aan boord van een luxe cruiseschip. Een avonturier met bindingsangst doet hetzelfde met zijn vader. De vader en de moeder van die twee vinden elkaar en de vraag is of hun twee kinderen dat voorbeeld volgen".

Paul de Leeuw: "Het ontroerende is dat deze musical gaat lopen als ik volgend jaar 50 word. Als dat geen mooi cadeau is!"  (br.hln)



10-01-2011 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waalse missen willen splitsing België

Waalse missen willen splitsing België


http://img696.imageshack.us/img696/6427/justinedejonckheere.jpg
Justine De Jonckheere 


Enkele Waalse deelneemsters aan Miss België willen dat ons land wordt gesplitst. Ze zijn woedend dat opnieuw een Vlaamse - Justine De Jonckheere uit Wevelgem -de schoonheidswedstrijd heeft gewonnen. "Bart De Wever heeft gelijk: Vlaanderen en Wallonië hebben niets meer met elkaar te maken", luidde het misnoegd.


Lucie Demaret, Lara Binet, Alizée Lagase en Ayse Ozdemir weigerden zondagavond uit protest op het podium te komen bij de presentatie van Miss België.

De Waalse missen noemen het doorgestoken kaart dat vier van de vijf finalisten Vlaamse meisjes waren. Ook zouden ze al weken hebben geweten dat Justine De Jonckheere moest winnen.

Organisatrice Darline Devos zegt de verontwaardiging niet te begrijpen. Zij verwachtte dat de Waalse meisjes hoger zouden eindigen. "Maar hoe dan ook: ik ben blij dat de nieuwe Miss België goed Nederlands én Frans spreekt".

Enkele jaren geleden werd in Vlaanderen kritisch gereageerd op de verkiezing van de Franstalige Alizée Poulicek die nauwelijks Nederlands sprak.


10-01-2011 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elijah Wood speelt mee in 'The Hobbit'

Elijah Wood speelt mee in 'The Hobbit'


http://img573.imageshack.us/img573/5016/elijahwood.jpg



Hoewel Frodo Baggins, het personage dat hij speelde in 'Lord of the Rings', niet voorkomt in 'The Hobbit' van Tolkien, zal Elijah Wood wel deel uitmaken van de gelijknamige film. In de openingsscène leest Frodo over het wedervaren van zijn oom Bilbo Baggins.

Wood gaat de komende maanden ook in de tv-reeks 'Treasure Island' spelen, naast Eddie Izzard. De opnames voor 'The Hobbit' beginnen volgende maand in Nieuw-Zeeland.


10-01-2011 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Elton John krijgt lesbische meters

Zoon Elton John krijgt lesbische meters

Klik op de foto om 'Can you feel the love tonight' te beluisteren






Elton John en zijn partner David Furnish hebben een bevriend lesbisch koppel aangesteld als de meters van hun zoon. Ingrid Sischy (58) en haar lesbische partner Sandy Brant (55) zullen mee waken over het welzijn van Sachary, die op kerstdag werd geboren bij een surrogaatmoeder.

Goede vriendinnen
"Elton had eender wie van zijn bekende showbizzvrienden kunnen kiezen, maar hij opteerde voor zijn goede vriendinnen omdat hij weet dat die hun rol ter harte zullen nemen", aldus een bron in de Mail on Sunday.

"Ingrid is al jarenlang een goede vriendin van Elton een David. Ze gaan elk jaar samen op reis naar Afrika en ze hebben samen Kerstmis gevierd in Los Angeles. Ingrid en Sandy behoren tot de meest oprechte mensen die Elton en David kennen. Zij behoorden ook tot de kleine kring intimi die op de hoogte waren van hun plannen om een kind te krijgen bij een draagmoeder. Ze hebben Ingrid en Sandy gekozen om de traditionele reden: te zorgen voor Zachary in het geval hen iets zou overkomen".

Elton zelf is peter van Liz Hurley's zoon Damian, van Sean Lennon en van de drie zonen van David en Victoria Beckham. Samen met David overweegt hij nog andere mensen aan te stellen om een rol te spelen in de opvoeding van Zachary. "Ze willen ook iemand uit de familie van David", aldus de bron.



10-01-2011 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan gaat samenwonen met collega-patiënte


Lindsay Lohan gaat samenwonen met collega-patiënte


http://img706.imageshack.us/img706/985/lindsaylohanv.jpg



Lindsay Lohan neemt een vrouw in huis die ze leerde kennen in de Betty Ford ontwenningskliniek. Lindsay, die een nieuw optrekje kocht in Venice Beach, Los Angeles, eist zelfs geen huur van haar nieuwe roommate. Dat stelt TMZ.com.

Intussen is Lindsay ook gaan uiteten met haar ex-vriendin Samantha Ronson, die haar directe buurvrouw is geworden. De twee zijn echter niet terug samen, beklemtonen insiders.

Intussen krijgt van acteur Tom Hardy tips om nuchter en clean te blijven. Hardy, die al zeven jaar nuchter is, adviseert Lindsay de verlokkingen te mijden en daar lijkt ze voorlopig in te slagen.



10-01-2011 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justine De Jonckheere Miss België 2011


Justine De Jonckheere  Miss België 2011


http://img141.imageshack.us/img141/421/justinedejonckheeremiss.jpg


Justine De Jonckheere uit het West-Vlaamse Wevelgem is in het Casino van Knokke verkozen tot Miss België 2011. Ze is 18 jaar en studeert rechten aan de universiteit van Kortrijk. Ze kreeg het kroontje van Cilou Annys, de vorige Miss België en ook al een West-Vlaamse. Justine bedankte in tranen haar familie, vrienden en sponsors. De nieuwe Miss België vertrekt met een gloednieuwe Peugeot 207 naar huis.


Een vakjury met onder meer ex-Miss Ilse Demeulemeester en ex-voetbalprof Mbo Mpenza verkozen samen met de sms'ende kijkers op VijfTv en Rtl-tvi de nieuwe Miss België. Eerste eredame is geworden Chloé Saive uit Villers L'Evêque, de enige Waalse bij de laatste vijf finalistes. Tweede eredame is Larissa De Castro uit Sint-Niklaas. Een andere ex-Miss België Véronique De Kock presenteerde het gala langs Vlaamse zijde.



10-01-2011 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor écht deze keer: Victoria verwacht vierde Beckham-kind


Voor écht deze keer: Victoria verwacht vierde Beckham-kind


http://img34.imageshack.us/img34/723/victoriaverwachtvierdeb.jpg


Het is al vaker aangekondigd dan het (ook eindelijk officiële) huwelijk van prins William en Kate Middleton: het vierde kind voor David en Victoria Beckham. Deze keer is het officieel en bevestigd, zo meldt de verzamelde showbizzpers.


Het is een slecht bewaard geheim dat Victoria Beckham droomt van een dochter. Een vierde Beckham-telg, als aanvulling op het jongenstrio Brooklyn (11), Romeo (8) and Cruz (5).

Al gelooft ze er niet echt in. "Een dochter zou fantastisch zijn, maar ik denk niet dat het onder de huidige omstandigheden zal gebeuren", zei ze ooit tegen Vogue.


Verschillende diëten en vruchtbaarheidsbehandelingen lagen aan de basis van deze zwangerschap, die voor de 36-jarige Victoria net op tijd komt. Victoria was namelijk te mager om nog vruchtbaar te zijn.


Het kind wordt verwacht in de zomer. De ex-Spice Girl is samen met ex-collega Emma 'Baby' Bunton zwanger. Zij verwacht haar tweede kindje.



10-01-2011 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
09-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TomKat boycot Oscars wegens parodie Anne Hathaway


TomKat boycot Oscars wegens parodie Anne Hathaway


http://img690.imageshack.us/img690/9872/tomcruiseenholmes.jpg


Ooit waren ze beste vriendjes, maar sinds actrice en Oscar-host Anne Hathaway collega Katie Holmes nadeed, spreken Tom Cruise en Holmes niet meer tegen de actrice. Ondertussen draait de Hollywoodgeruchtenmolen op volle toeren. Het laatste nieuws? Cruise en Holmes (ook bekend als 'TomKat') zouden hun kat sturen naar de Oscars om een ontmoeting met Hathaway te vermijden.



http://img222.imageshack.us/img222/6272/annehathawayw.jpg
Anne Hathaway


De parodie dateert van november, toen Hathaway in een ironisch onderdeel ('The Miley Cyrus Show') van Saturday Night Live de actrice nadeed. Hathaway scoorde toen enorm, door te bewijzen dat ze alle eigenaardigheidjes van Holmes (halve glimlach, kenmerkende kadans en lichaamshouding) onder de knie had.

Verraad
Maar TomKat kon er  niet mee lachen.

"In 2008 steunde Katie Anne bij haar breuk met Raffaello Follieri, ze gingen zelfs samen naar een concert van Tina Turner. Katie had het gevoel dat ze een echte vriendin was tijdens een moeilijke periode, en daarom voelt ze zich verraden dat Anne haar belachelijk maakte op nationale tv."

Geen gekruiste wegen
"Anne heeft ze zelfs niet gewaarschuwd dat zoiets op tv zou worden uitgezonden. Daarom willen ze liever niet dat hun wegen kruisen," aldus een vriend.

En omdat Anne Hathaway de Oscars presenteert, zit er niets anders op dan zélf weg te blijven van de belangrijkste prijsuitreiking van het jaar.

Lange tenen
Daarmee zijn Hollywoodtenen al even lang en gevoelig als die van onze politici. Een telefoon of een Facebookbericht kan er duidelijk niet af, en door botweg te weigeren naar de Oscars te gaan brengen ze het incident overigens weer in de belangstelling. Slecht voor het imago, TomKat! (br.hln)



09-01-2011 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga krijgt (misschien) tentoonstelling in Groningen

Lady Gaga krijgt (misschien) tentoonstelling in Groningen


http://img217.imageshack.us/img217/4189/ladygaga8.jpg


Ook musea moeten moeite doen om volk (en jongeren) te lokken. Waarom niet met een expositie over popidool en modefenomeen Lady Gaga, zo dachten ze bij het Groninger Museum.

De woordvoerster bevestigt dat er gepraat worden met de mensen van Gaga, maar benadrukt tegelijkertijd dat niets zeker is.

"Het staat buiten kijf dat iemand als Lady Gaga, die in korte tijd zo'n stempel op de modewereld heeft gedrukt, de aandacht verdient."

De excentrieke zangeres trekt regelmatig de aandacht met haar opvallende coutures. Haar beroemdste outfit is de vleesjurk die ze droeg bij de MTV Video Music Awards. Maar ook haar hoge schoenen, gekke kapsels en kleurrijke outfits zijn onderhand wereldberoemd.
 
Het Groninger Museum zou de popdiva uiteraard graag bij de opening willen ontvangen, bevestigt de woordvoerster.



09-01-2011 om 18:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!