Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Lennons eerste auto wordt geveild

John Lennons eerste auto wordt geveild


http://img227.imageshack.us/img227/1632/ferrarijohnlennon.jpg



Toen John Lennon in 1965 zijn rijbewijs haalde, werd hij bestookt door autodealers die hem de beste voorwaarden boden op de aankoop van een Jaguar, een Maseratti of een Aston Martin. Maar Lennon had zijn zinnen gezet op deze lichtblauwe Ferrari 330 GT Coupé. Hij betaalde er toen 1.500 euro voor.

De Ferrari werd in de jaren negentig gerestaureerd en wordt volgende maand geveild. Verwacht wordt dat hij voor meer dan 15.000 euro verkocht zal worden. Wie er op wil bieden, moet op 5 februari in veilinghuis Bonham in Parijs zijn. (br.hln)


13-01-2011 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dynasty' krijgt filmbewerking

Dynasty' krijgt filmbewerking


http://img375.imageshack.us/img375/4378/dynastyu.jpg



'Dynasty', de succesvolle soap uit de jaren tachtig, krijgt een filmbewerking. De tv-show met Joan Collins, John Forsythe en Linda Evans werd geschreven door Richard en Esther Shapiro, en die werken nu ook aan het filmscript.

"De tijd is er rijp voor. Het wordt meer dan nostalgie. We nemen de personages terug naar het begin, in de film gaan we op zoek naar hun roots. We kijken hoe Blake en Alexis elkaar ontmoetten in de jaren zestig. Zo kunnen we een nieuwe start nemen, zonder de beperkingen die de televisie ons destijds oplegde", verklaart Esther Shapiro.


13-01-2011 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keira Knightley is weer single

Keira Knightley is weer single


http://img838.imageshack.us/img838/5013/keiraknightley.jpg



Actrice Keira Knightley heeft na een relatie van vijf jaar gebroken met acteur Rupert Friend. De 25-jarige Keira, vooral bekend van haar rol in 'Pirates of the Caribbean', is er het hart van in, ook al was de beslissing voor de breuk wederkerig.

Keira ontmoette Rupert (29) in 2005 op de set van 'Pride and Prejudice'. Ze werd de bestverdienende Britse actrice in de VS. Ze werd genomineerd voor een Oscar, kreeg een modellencontract bij Chanel en vergaarde een fortuin van 35 miljoen euro.



http://img16.imageshack.us/img16/660/rupertfriend.jpg



Naar verluidt werd de media-aandacht er voor Rupert te veel aan. "Hij haat het voortdurend achtervolgd en gefotografeerd te worden. Keira heeft dat leren aanvaarden, maar het verstoorde de harmonie in hun relatie. De druk van buitenaf eiste zijn tol en ze besloten dat ze elk hun eigen weg moeten gaan. Maar ze blijven vrienden voor het leven", aldus een bron in de Britse pers.


13-01-2011 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom veggie sexy is in Hollywood

Waarom veggie sexy is in Hollywood


http://img543.imageshack.us/img543/3446/alyssamilanoq.jpg
Actrice Alyssa


In Hollywood was het nog nooit zo trendy om vegetarisch te zijn, het is goed voor het imago van celebs om bewust met voeding en ecologie bezig te zijn. Iets waar onze Bekende Vlamingen heel wat uit kunnen leren, want zij komen er veel minder vaak voor uit dat ze vlees van het menu schrapten.

Vegetarisme en sexy zijn niet twee woorden die je meteen met elkaar zou verbinden, maar de dierenrechtenorganisatie PETA slaagde er wel in dat mensen deze twee voortaan met elkaar associëren. Sinds PETA er een jaarlijkse gewoonte van maakt om de meest sexy bekende vegetariër te verkiezen, met vaak een bijbehorende fotoreportage die weinig aan de verbeelding overlaat, hebben ze in Amerika niet langer het imago van de geitenwollensokken. Het is tegenwoordig cool om geen vlees te eten.  Zo werden al zangeres Leona Lewis, actrice Pamela Anderson en actrice Nathalie Portman tot meest sexy vegetariër verkozen. Bij de mannen kreeg Red Hot Chili Pepper Anthony Kiedis deze prijs.

Groene beweging
Daarnaast laten tal van celebs als Madonna, Avril Lavigne, Moby, Prince, actrice Gwyneth Paltrow, actrice Hayden Panettiere en Alanis Morisette regelmatig in interviews vallen dat ze geen vlees eten. Voor graatmagere panlatten als Madonna en Gwyneth Paltrow is hun slanke lijn waarschijnlijk de voornaamste beweegreden om enkel nog plantaardig te eten, vlees is immers een caloriebom. Dat zullen ze echter niet snel zelf toegeven.

Het is veel hipper te verkondigen dat je drijfveer meer ideologisch is: het spaart dierenleed, is beter voor het milieu... Want naast vegetarisme is de hele groene beweging hip in Hollywood. Geen vlees eten is daarom niet langer een last op restaurant of iets waarvoor je je schaamt, maar je vergroot je populariteit ermee en het geeft je imago een boost. Het goede nieuws is dat tal van jongeren het voorbeeld volgen van hun favoriete artiest.

Vlaanderen
Onze Vlamingen daarentegen kunnen op dit vlak echter nog heel wat leren van Hollywoodartiesten. Zoeken we het dichter bij huis, dan is het heel wat moeilijker om sterren te vinden die te pas en te onpas uitpakken met hun vegetarisme. Zo is televisiemaker Nic Balthazar er fier op vlees- en visvrij te eten, hij verkondigt dit dan ook regelmatig. En Evi Gruyaert bracht al een vegetarisch kookboek uit. Maar we zijn in Vlaanderen nog niet zo ver om veggie automatisch met sexy en hip te associëren.

Hitler
Het lijkt wel alsof Adolf Hitler de eerste was die zijn imago probeerde op te poetsen door te verkondingen dat hij vegetariër was. Dit is echter niet helemaal waar, hij noemde zichzelf wel zo omdat hij het niet at, maar hij slaagde er nooit helemaal in om vlees van zijn menu te schrappen.



13-01-2011 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady GaGa treedt op tijdens Grammy awards

Lady GaGa treedt op tijdens Grammy awards

Klik op de foto om 'Pokerface' te beluisteren






Lady GaGa liet op haar twitter weten dat ze op 13 februari zal optreden tijdens de uitreiking van de Grammy Awards, de belangrijkste muziekprijzen. Verwacht wordt dat ze er haar nieuwe single 'Born this Way' voor het eerst zal opvoeren.


13-01-2011 om 11:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dave Grohl gelauwerd als Goddelijk Genie

Dave Grohl gelauwerd als Goddelijk Genie

Klik op de foto om 'Stairway To Heaven' te beluisteren






Foo Fighter en voormalig drummer bij Nirvana Dave Grohl ontvang volgende maand in Londen de 'Godlike Genius' award van muziekblad NME.

"Ik vind mezelf niet goddelijk en ook geen genie, maar toch vleit het me. Het is leuk erkend te worden voor iets wat je graag doet, maar ik zie het niet als werk", reageerde Grohl.

Met de bijzondere onderscheiding treedt Grohl in de voetsporen van onder meer New Order, Manic Street Preachers, The Cure, The Clash en Paul Weller. Tijdens de awardceremonie zal hij optreden met The Foo Fighters. In het voorjaar komt hun nieuwe album uit, ze beloven dat het "het zwaarste ooit" wordt.



13-01-2011 om 10:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
12-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winnaars MIA's stijgen in hitparades

Winnaars MIA's stijgen in hitparades


http://img828.imageshack.us/img828/5702/76929016.jpg



De winnaars van de MIA's, de jaarlijkse Music Industry Awards, die op 7 januari werden uitgereikt, doen het goed in de hitlijsten van Ultratop. Dat meldt de Belgian Entertainment Association (BEA), de beroepsvereniging van de Belgische games-, muziek- en video-industrie.
 
"De uitreiking van de MIA's is niet alleen een bekroning voor de prestaties van onze lokale talenten, maar ook goed voor de economie", zo luidt het.
 
Onder meer de singles van Amatorski, Stromae, Daan en Triggerfinger maken een sprong in de hitlijst die Ultratop vandaag heeft bekendgemaakt.
 
"Vermits de charts op zondag werden afgesloten, is het effect van de MIA's nog maar voor een stuk te merken in de lijsten van deze week", legt Sam Jaspers van Ultratop uit. Vooral in de hitlijst van de albums verwacht hij volgende week een groter effect. (br.hln)


12-01-2011 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beady Eye brengt eerste single uit

Beady Eye brengt eerste single uit

Klik op de foto om 'The Roller' te beluisteren






Beady Eye, de nieuwe groep van Liam Gallagher, brengt een eerste officiële single uit. 'The Roller' heet het kleinood, en het is de eerste single die wordt uitgebracht van het debuutalbum 'Different Gear, Still Speeding' dat eind februari uitkomt.

De nieuwe single is nu al te beluisteren op de website van de band en is vanaf 24 januari downloadbaar op iTunes. 'The Roller' is al het derde nummer van de nieuwe plaat die Beady Eye beschikbaar stelt. 'Bring The Light' was een gratis download in november en met tweede kerstdag werd 'Four Letter Word' op de wereld losgelaten.

Beady Eye komt op 22 maart naar de AB in Brussel, een concert dat al enige tijd uitverkocht is. Een kleine maand eerder, op 28 februari om precies te zijn, komt 'Different Gear, Still Speeding' uit. De tracklist daarvan is ondertussen ook bekend.



12-01-2011 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Jackson 5 nemen duet op met Cliff Richard

The Jackson 5 nemen duet op met Cliff Richard





Die van The Young Ones waren hen voor met hun duet 'Living Doll', maar ook The Jackson 5 gaat een nummer opnemen voor het nieuwe album van Cliff Richard. Daarvoor neemt hij duetten op met verschillende Motown-sterren.

Producer David Gest was goed bevriend met Michael Jackson. Het is nog bekend welk nummer Jackie, Tito, Jermaine, Marlon en Randy met Cliff Richard zullen opnemen.



12-01-2011 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgend jaar dan toch nieuwe James Bond

Volgend jaar dan toch nieuwe James Bond


http://img840.imageshack.us/img840/5969/jamesbondf.jpg



In november 2012 kunnen we naar de 23ste Bondfilm gaan kijken. De film kreeg dan toch groen licht, negen maanden nadat hij wegens de financiële problemen van filmstudio MGM werd afgevoerd.

Daniel Craig herneemt zijn rol van 007, Sam Mendes gaat regisseren en Judi Dench zal naar verluidt terugkeren als M..

Michael Sheen is benaderd om de slechterik te spelen, de zoektocht naar de nieuwe Bondgirl is nu geopend. De opnames beginnen de komende lente.


12-01-2011 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim Oosterlinck nieuwe programmadirecteur Q-music

Wim Oosterlinck nieuwe programmadirecteur Q-music


http://img19.imageshack.us/img19/4431/wimoosterlinck.jpg



Wim Oosterlinck is vanaf vandaag de nieuwe programmadirecteur van Q-music. Hij volgt Erwin Deckers op die naast zijn taken als algemeen programmadirecteur van Qgroup (Q-music België, Q-music Nederland en JOE fm) nu ook de marketing en communicatie van de Belgische radiostations van Qgroup voor zijn rekening zal nemen. Wim Oosterlinck blijft samen met Anke Buckinx het Q-avondspitsprogramma 'Showtime' presenteren.

Bert Geenen directeur radionieuws
Bij JOE fm neemt Tom Klerkx als nieuwe programmadirecteur de fakkel over van Bert Geenen. Tom werkte de voorbije jaren als assistent van Bert en was nu al verantwoordelijk voor de dagdagelijkse opvolging van de zender. Bert Geenen wordt directeur radionieuws om in de toekomst de voorziening van nieuws, weer en verkeer uit te breiden en te perfectioneren. Bert Geenen blijft 'Geenen Zever' op JOE fm verder presenteren.

"Qgroup is op korte tijd geëvolueerd van één radiostation naar een radiobedrijf dat zowel actief is in België als in Nederland. Bovendien stellen we vast dat de mediawereld rondom ons heen steeds meer en sneller convergeert. Logisch dus dat we onze structuur versterken", stelt Peter Bossaert, algemeen directeur Qgroup.



12-01-2011 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zes maanden cel voor ammoniakaanval op partner Veerle Baetens

Zes maanden cel voor ammoniakaanval op partner Veerle Baetens


http://img818.imageshack.us/img818/840/veerlebaetensgeertvlege.jpg


Joseph Robberechts, de 85-jarige buurman van actrice Veerle Baetens, is door het Brusselse hof van beroep veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van 6 maanden omdat hij in mei 2009 de actrice en haar partner Geert Vlegels aanviel met een fles ammoniak. Bart Gijsen, de advocaat van actrice Baetens en haar partner, reageert tevreden op het arrest van het  hof van beroep.
 
Oostfrontstrijder
De correctionele rechtbank verleende Robberechts nog een uitstel, maar omdat de man als Oostfrontstrijder tot 5 jaar cel werd veroordeeld, heeft hij daar volgens het hof van beroep geen recht op.
 
"Buurt verloedert"
Het ammoniakincident was het hoogtepunt van een lange ruzie tussen Robberechts en het koppel Baetens-V. die naast elkaar in Overijse wonen. Volgens de bejaarde doen de actrice en haar partner veel te weinig om hun huis en tuin te onderhouden en verloedert de buurt daardoor. Dat leidde al tot tal van ruzies.
 
Zwaar verbrand
In mei 2009 kwam het opnieuw tot een confrontatie, eerst tussen Veerle Baetens en Joseph Robberechts en vervolgens tussen Robberechts en Baetens' partner. Daarbij gooide Robberechts ammoniak naar zijn buren. Veerle Baetens werd amper geraakt, maar haar partner raakte wel zwaar verbrand aan een oog en in de mond.
 
De bejaarde man beweerde dat het om een stom ongeluk ging en dat Baetens en haar partner alles hadden uitgelokt, maar het hof veegde dat verhaal als volslagen ongeloofwaardig van tafel. Volgens de raadsheren had de bejaarde man zelfs met voorbedachte rade gehandeld.



12-01-2011 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arts Jackson aangeklaagd wegens dood door schuldig verzuim

Arts Jackson aangeklaagd wegens dood door schuldig verzuim


http://img291.imageshack.us/img291/723/conradmurray.jpg


De lijfarts van Michael Jackson, Conrad Murray, wordt aangeklaagd. Een Californische rechter oordeelde dat er voldoende bewijzen zijn voor een aanklacht van dood door schuld. Dat meldt de internetdienst Tmz.com. De arts riskeert vier jaar cel.


Michael Jackson stierf in juni 2009 aan een overdosis medicijnen en het verdovingsmiddel propofol. Tijdens hoorzittingen de afgelopen dagen bogen de rechters zich over de rol van Murray daarbij. De aanklager vertelde dat de arts de fatale dosis had toegediend aan Jackson en dat hij daarna onnodig lang had gewacht met het bellen van alarmnummer 911. Ook zou de dokter op een ondeugdelijke manier hebben geprobeerd de 'King of Pop' te reanimeren en vervolgens het ambulancepersoneel niet hebben verteld wat hij met Jackson had gedaan.

Erg slechte behandeling
Een medewerker van Jackson verklaarde dat Murray belastend bewijsmateriaal liet weghalen voor de ambulancebroeders aankwamen. De arts zou flessen en infusen in een tas hebben gedaan en pas daarna het alarmnummer hebben gebeld. De directeur van het forensisch instituut van Los Angeles had in zijn getuigenis eerder dinsdag geen goed woord over Murray. De behandeling die de arts gaf aan Jackson was zo slecht dat er sprake is van moord, verklaarde lijkschouwer Christopher Rogers.

Murray zelf ontkent de fatale dosis propofol te hebben toegediend aan Michael Jackson.



12-01-2011 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira na elf jaar weg bij vriend...voor Gerard Piqué?

Shakira na elf jaar weg bij vriend...voor Gerard Piqué?

Klik op de foto om 'Waka Waka' te beluisteren






De Colombiaanse vedette Shakira is niet langer samen met haar Argentijnse vriend Antonio de la Rua, met wie ze elf jaar lief en leed deelde. Dat schrijft de Spaanse krant El Pais die bronnen uit de entourage van de 'Waka Waka'-zangeres citeert. El Pais maakt er gewag van dat Gerard Piqué, de Spaanse verdediger van Barcelona, aan de basis ligt van de breuk.

Sinds 2001 verloofd was Shakira verloofd met Antonio, de zoon van de gewezen Argentijnse president Fernando de la Rua, maar tot een trouwpartij kwam het nog niet en daar lijkt het ook nooit van te zullen komen. "Het koppel zal de komende uren hun breuk bekendmaken", schrijft El Pais op zijn website. Antonio fungeerde ook als agent van de 33-jarige zangeres.

Picqué in video 'Waka Waka'
El Pais vervolgt dat er half december grote problemen ontstonden in de relatie, toen Shakira in het geruchtencircuit steeds meer gekoppeld werd aan Gerard Piqué. Shakira, die sinds enkele maanden ook in Barcelona woont, heeft die geruchten altijd ontkend. Nog volgens de krant zou Piqué ook gespot zijn in Shakira's video van de WK 2010-hymne 'Waka Waka'. Piqué, die in de Catalaanse pers ook 'Pickenbauer' genoemd wordt omwille van zijn sterk positiespel en voetballend vermogen, kroonde zich op het WK in Zuid-Afrika met Spanje tot wereldkampioen. (br.hln)




12-01-2011 om 11:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
11-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersverse Miss België kocht zelf voor 12.000 euro belkaarten

Kersverse Miss België kocht zelf voor 12.000 euro belkaarten


http://img141.imageshack.us/img141/421/justinedejonckheeremiss.jpg


Er zou geknoeid zijn met de stemming voor Miss België afgelopen zondag. De winnares Justine De Jonckheere heeft zelf, zo beweert La Dernière Heure, voor 12.000 euro belkaarten gekocht om haar stemmenaantal kunstmatig op te trekken.

Een Luikse kandidate, Lara Binet, heeft klacht ingediend omdat de stemming niet eerlijk zou zijn verlopen. Maar het organisatiecomité heeft deze klacht weggewimpeld.

"Een dag voor de show kenden we de top drie al", klaagt de familie van Lara Binet. "En toch werden de kijkers opgeroepen om massaal te sms'en voor hun favoriete miss. Op geen enkel ogenblik is er controle geweest op dat sms'en."

Volgens Miss België-voorzitster Darline Devos snijdt die aantijging geen hout. "Een puntenteller en twee afzonderlijke gerechtsdeurwaarders controleren alles. Fraude is echt uitgesloten." (br.she)



11-01-2011 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Douglas overwint keelkanker:

Michael Douglas overwint keelkanker: "De tumor is weg"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Catherine-Zeta-Jones-2.jpg?t=1283432083


Zes maanden geleden luidde het verdict zwaar voor Michael Douglas: keelkanker. Maar na intense chemo- en radiotherapie komt de 66-jarige acteur van onder andere 'Wall Street' er weer bovenop. "Er is een grote kans dat de tumor wegblijft", zegt Douglas.

Het gaat weer goed met Michael Douglas. In zijn eerste televisie-interview sinds er keelkanker bij hem werd geconstateerd had de acteur alleen maar positief nieuws te melden. "Ik voel me goed, opgelucht", sprak Douglas bij Matt Lauer in de Today show op NBC. "De tumor is weg, maar ik moet me nog maandelijks laten controleren om ervoor te zorgen dat het zo blijft."

14,5 kilo afgevallen
Maar de acteur is optimistisch. "Er is een grote kans dat de tumor wegblijft. En met wat ik van deze soort kanker weet, is dat ik het verslagen heb. Het was een wilde rit van zes maanden." Nu de acteur zijn eetlust weer terug heeft, is zijn eerste doel aankomen. "Ik ben zo'n 14,5 kilo afgevallen en inmiddels heb ik er weer 5 bij, maar ik heb er dus nog een aantal te gaan."

Affectie
Douglas, die met Dylan (10) en Carys (7) twee kinderen heeft met zijn vrouw Catherina Zeta-Jones en een andere zoon Cameron uit een eerste huwelijk, zegt dat hij het leven nu veel meer weet te appreciëren. "De affectie die ik kreeg van mijn familie, vrienden en fans raken me nu veel dieper dan ik me ooit had kunnen inbeelden. Nu pas besef ik hoe waardevol familie en goeie vrienden zijn. Ik heb het er met andere kankerpatiënten ook over gehad. Nu pas besef je wat echt belangrijk is in het leven."



11-01-2011 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher: "Noel en ik hadden nooit contact tijdens tournees

Liam Gallagher: "Noel en ik hadden nooit contact tijdens tournees"


http://img197.imageshack.us/img197/8616/gallagherh.jpg


Ook in 2011 lijkt het niet goed te komen tussen de broers Gallagher. Zanger Liam stelt dat hij en zijn oudere broer elkaar mijdden tijdens tournees van Oasis. "Hij deed zijn soundcheck, daarna deed ik de mijne en ging ik backstage iets drinken. Hij ging altijd naar zijn kleedkamer. God mag weten wat hij daar deed, wellicht vrouwenkleren aantrekken", aldus Liam in muziekblad Uncut.

In augustus 2009 barstte de Oasis-bom tijdens een ruzie tussen de broers, vlak voor een concert in Parijs. Volgens Liam had Noel toen al beslist dat hij de  band zou verlaten.



11-01-2011 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse actrice Marion Cotillard zwanger

Franse actrice Marion Cotillard zwanger


http://img810.imageshack.us/img810/6933/marioncotillardj.jpg
Marion Cotillard en
Guillaume Canet


Actrice Marion Cotillard (35) is zwanger van haar eerste kindje. Vader is de 37-jarige acteur/regisseur Guillaume Canet, de echtgenoot van de steractrice uit onder andere 'Inception'.


De woordvoerder van Oscarwinnares Marion heeft het blijde nieuws inmiddels bevestigd aan People.com. De baby wordt in de lente van 2011 verwacht. Cotillard en Canet leerden elkaar kennen in 2003, op de set van de film 'Love Me If You Dare'. Maar tot een echte relatie kwam het pas vier jaar later.

In 2010 werkten ze nog samen voor het Franse komedie-drama 'Little White Lies', geregisseerd door Canet met Cotillard als actrice. Voor haar rol als Edith Piaf in 2007 in 'La Vie en Rose' streek ze de Oscar voor 'Beste Actrice' op. "Die film en Oscar hebben mijn leven drastisch veranderd. In positieve zin", liet Cotillard onlangs optekenen. (br.hln)



11-01-2011 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloe Kardashian is zwanger

Khloe Kardashian is zwanger


http://img692.imageshack.us/img692/3872/khloekardashian.jpg



Naar verluidt is de realitytv-ster, zus van Kim, zwanger en zal het nieuwe programma rond haar de zwangerschap dan ook op de voet volgen. "Khloe verbergt haar buikje al enkele weken achter losse kledij en overdreven grote handtassen", aldus een opmerkzame bron in de New York Post.

In september 2009 trouwde Khloe met basketspeler Lamar en het meisje zou bronstig geworden zijn nadat haar oudere zus Kourtney een jaar geleden een zoontje kreeg.



11-01-2011 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse scharrelt barman op in Brazilië

Amy Winehouse scharrelt barman op in Brazilië

Klik op de foto om 'You Know I'm No Good' te beluisteren






Amy Winehouse (27) verzorgt momenteel een reeks concerten in Brazilië, maar het meisje denkt natuurlijk ook aan haar persoonlijke verzorging. Daartoe scharrelde ze de barman van haar hotel in Rio de Janeiro op, een uitgeweken Brit die voorlopig enkel als Paul bekend staat.

"Amy heeft het enorm naar haar zin in Rio. Ze heeft haar vrienden in Engeland al laten weten dat ze een kerel uit Scunthorpe heeft ontmoet en dat het dikke koekenbak is", aldus een bron in de Britse gespecialiseerde pers.

Winehouse brak in september vorig jaar met filmregisseur Regg Davis, die maar geen afscheid kon nemen van zijn vorig lief. Amy van haar kant heeft het nog altijd moeilijk haar ex-man Blake Fielder-Civil uit haar hoofd te zetten.



11-01-2011 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!