Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry kruipt in de huid van Aretha Franklin

Halle Berry kruipt in de huid van Aretha Franklin


http://img412.imageshack.us/img412/2738/halleberryh.jpg



Halle Berry kruipt in de huid van soullegende Aretha Franklin. Hoe de filmbiografie zal heten, is nog niet duidelijk.

"Berry zal de oudere ik spelen, de jongere actrice is nog niet bekend" aldus Franklin. Ze kreeg eerder ook al aanbiedingen om een film over haar leven te maken, maar sloeg die allemaal af. Op dit moment herstelt de 68-jarige zangeres van een operatie. Franklin scoorde wereldwijd hits met nummers als 'Think', 'Respect' en 'You Make Me Feel Like a Natural Woman'.

Voor Berry wordt het een druk jaar. Op dit moment is de actrice een romantische komedie aan het opnemen en er staan nog twee films op stapel.


14-01-2011 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwen Stefani is nieuwe gezicht L'Oréal

Gwen Stefani is nieuwe gezicht L'Oréal

Klik op de foto om 'Cool' te beluisteren



Van frontvrouw van de rockband 'No Doubt' tot het wereldwijde gezicht van L'Oréal: dát moet je waard zijn! Het overkwam Gwen Stefani. "Een unieke stem, een mode-icoon, een rockster... Gwen Stefani is een fenomeen van de 21ste eeuw", aldus haar trotse nieuwe werkgever L'Oréal.

"Ik kan nog altijd niet geloven dat ik een van de L'Oréal-meisjes word", reageert de 41-jarige zangeres. "Ik hou ervan mij te verkleden, op het podium of voor videoclips. Dat was altijd al een van mijn favoriete bezigheden in de band. En nu mag ik met zo'n moderne, getalenteerde groep werken, spannend! Ik ben een gelukzak." Cyril Chapuy, Global Brand President van L'Oréal Paris, noemt Gwen Stefani een "moderne muse". De blondine zal de nieuwe lipstick 'Infallible Le Rouge' promoten.

Stefani begon al op de middelbare school met muziek, toen ook de band No Doubt het levenslicht zag. Zij is tekst- en muziekschrijfster én zangeres. Ze verkocht meer dan 30 miljoen platen en No Doubt won twee Grammy's in 2003. Momenteel zit de groep in de studio voor een nieuw album dat dit jaar uitkomt.

Gwen Stefani vindt bij L'Oréal Paris het illustere gezelschap van Beyoncé Knowles, Gerard Butler, Rachel Weisz, Jennifer Lopez, Freida Pinto, Gong Li, Patrick Dempsey en Diane Kruger.



14-01-2011 om 15:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zieke Usher moet concert in Sportpaleis afgelasten

Zieke Usher moet concert in Sportpaleis afgelasten

Klik op de foto om 'Burn' te beluisteren






Het uitverkochte concert van Usher aanstaande zondag in het Sportpaleis is afgelast door ziekte van de zanger.

Het uitverkochte concert van Usher aanstaande zondag in het Sportpaleis is afgelast door ziekte van de zanger.

Het concert zal verplaatst worden naar 7 maart. Tickets voor het geannuleerde concert blijven geldig voor de nieuwe datum. Wie er op 7 maart niet bij kan zijn, kan zijn geld terugvragen.

Het extra concert dat voorzien is op 2 maart, gaat wel gewoon door. Fans die een ticket hebben voor het concert van zondag kunnen dat evenwel niet gebruiken voor het concert van 2 maart.



14-01-2011 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brian Wilson op 22 september in AB

Brian Wilson op 22 september in AB

Klik op de foto om 'Love and Mercy' te beluisteren






Brian Wilson, de geniale gek en componist van het beste en het mooiste van The Beach Boys, komt op 22 september terug naar de AB. Nu met 'Reimagines Gershwin', een project rond nooit eerder opgenomen composities van Gershwin. Wilson kreeg carte blanche  van de erven van de man achter nummers als 'Summertime', 'Rhapsody In Blue', 'It Ain't Necessarily So' en 'I've Got A Crush On You'.

Het is van juni 2007 geleden dat Brian Wilson, op zijn 65ste verjaardag nog wel, in de AB stond. Dat concert was onvergetelijk. Naast Gershwin zal hij ook deze keer uiteraard hits van The Beach Boys brengen. Voor dat unieke Beach Boys-geluid zorgen Wilsons begeleidingsband Wondermints plus nu ook The Stockholm Strings 'n' Horns.

Tickets kosten 43 euro en kan je hier bestellen.



14-01-2011 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert Heijn (83) overleden

Albert Heijn (83) overleden


http://img203.imageshack.us/img203/2161/albertheijn.jpg


Albert Heijn, oud-voorzitter van de raad van bestuur van de Nederlandse supermarktketen Ahold, is op 83-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigde een woordvoerder van de onderneming in de nacht van donderdag op vrijdag. Albert Heijn was de kleinzoon van de gelijknamige oprichter van de supermarktketen. In België werd hij gedecoreerd omdat hij de streepjescode had uitgevonden.

Heijn stierf donderdag om tien voor zes 's avonds in zijn slaap, thuis in zijn landgoed bij het Engelse plaatsje Pudleston. Hij leed aan het postpoliosyndroom (PPS), zo liet de woordvoerder van de familie weten.

Orde Leopold II
Heijn trad in 1949 in dienst bij de onderneming. Van 1962 tot 1989 was hij voorzitter van de raad van bestuur van Albert Heijn NV, het huidige Ahold. Hij werd benoemd tot Commandeur in de Orde van Oranje Nassau en Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. In België was Heijn Commandeur in de Orde van Leopold II.

Zelfbediening
Heijn werd in België gedecoreerd voor zijn systeem van de streepjescode, dat het afrekenen bij de kassa's sterk zou vereenvoudigen. Ook was Heijn verantwoordelijk voor de invoering van de zelfbediening, destijds een revolutionair winkeltype, met het winkelmandje en het winkelkarretje. De kleinzoon van de oprichter van het kruideniersconcern was de man die Ahold liet groeien. (br.hln)



14-01-2011 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes schenkt opbrengst van 'Tom' aan Sea Shepherd

Tom Waes schenkt opbrengst van 'Tom' aan Sea Shepherd


http://img835.imageshack.us/img835/6527/tomwaes.jpg


In Antwerpen is vandaag 'Tom' voorgesteld, een editie van het maandblad Goedele met Tom Waes als gelegenheidshoofdredacteur. De televisiemaker kondigde aan dat hij zijn aandeel in de winst wil schenken aan Sea Shepherd, een organisatie die strijdt tegen de walvisjacht.

Na Erik Van Looy heeft nu ook Tom Waes een persoonlijk tijdschrift in de winkel liggen. Waes had het over een "fantastische ervaring". Hij wees erop dat hij van de makers van Goedele carte blanche kreeg.
 
De man gaf toe dat hij wellicht een "beetje een dictator is" en daardoor veel zelf wou doen. Zo ging hij onder meer Paul Watson interviewen, die met Sea Shepherd in Antarctica strijdt tegen de walvisjacht.
 
Hoewel Tom Waes na 'Dos Cervezas' verklaarde dat het om een eenmalig nummer ging, zit bij het tijdschrift toch een nieuwe schlager: 'Eén is geen'. Volgens de gelegenheidshoofdredacteur was het al veel langer beslist dat er toch een tweede single zou komen. Mogelijk gaat hij ook weer occasioneel optreden. "Als ik nu 'nooit meer' zeg, gelooft niemand me nog, maar we houden het beperkt", aldus Waes.
 
'Tom' is een uitgave van Sanoma. Het blad ligt vanaf morgen in de winkel en is ook verkrijgbaar op iPad. Hoofdredacteur Danny Ilegems hoopt met Tom de verkoop van Erik - bijna 70.000 exemplaren - te evenaren.


14-01-2011 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
13-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Eminem en Katy Perry op Grammy Awards

Ook Eminem en Katy Perry op Grammy Awards

Klik op de foto om 'Beautiful' te beluisteren






Nadat Lady GaGa gisteren bekendmaakte dat ze gaat optreden bij de uitreiking van de Grammy Awards, doen Eminem en Katy Perry vandaag hetzelfde. Eminem is de meest genomineerde artiest dit jaar: de rapper zette maar liefst tien nominaties achter zijn naam. De Grammy's worden op 13 februari in Los Angeles uitgereikt.


13-01-2011 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Green Day's American Idiot op weg naar witte doek

Green Day's American Idiot op weg naar witte doek

Klik op de foto om 'boulevard of broken dreams' te beluisteren



Er komt waarschijnlijk een bioscoopfilm van Green Day's rockopera American Idiot en in dat geval zou Billie Joe Armstrong, de zanger van de band, ook meteen de hoofdrol voor zijn rekening nemen.

Dat heeft Michael Mayer, die de plaat uit 2004 al neerzette als een succesvolle Broadwaymusical tegen de New York Times gezegd. Van American Idiot zijn ondertussen wereldwijd al 15 miljoen exemplaren verkocht. De musical loopt sinds april 2010 op Broadway en momenteel neemt Armstrong al de hoofdrol voor zijn rekening; hij vervangt tot eind februari de origenele lead, Tony Vincent.


13-01-2011 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Lennons eerste auto wordt geveild

John Lennons eerste auto wordt geveild


http://img227.imageshack.us/img227/1632/ferrarijohnlennon.jpg



Toen John Lennon in 1965 zijn rijbewijs haalde, werd hij bestookt door autodealers die hem de beste voorwaarden boden op de aankoop van een Jaguar, een Maseratti of een Aston Martin. Maar Lennon had zijn zinnen gezet op deze lichtblauwe Ferrari 330 GT Coupé. Hij betaalde er toen 1.500 euro voor.

De Ferrari werd in de jaren negentig gerestaureerd en wordt volgende maand geveild. Verwacht wordt dat hij voor meer dan 15.000 euro verkocht zal worden. Wie er op wil bieden, moet op 5 februari in veilinghuis Bonham in Parijs zijn. (br.hln)


13-01-2011 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dynasty' krijgt filmbewerking

Dynasty' krijgt filmbewerking


http://img375.imageshack.us/img375/4378/dynastyu.jpg



'Dynasty', de succesvolle soap uit de jaren tachtig, krijgt een filmbewerking. De tv-show met Joan Collins, John Forsythe en Linda Evans werd geschreven door Richard en Esther Shapiro, en die werken nu ook aan het filmscript.

"De tijd is er rijp voor. Het wordt meer dan nostalgie. We nemen de personages terug naar het begin, in de film gaan we op zoek naar hun roots. We kijken hoe Blake en Alexis elkaar ontmoetten in de jaren zestig. Zo kunnen we een nieuwe start nemen, zonder de beperkingen die de televisie ons destijds oplegde", verklaart Esther Shapiro.


13-01-2011 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keira Knightley is weer single

Keira Knightley is weer single


http://img838.imageshack.us/img838/5013/keiraknightley.jpg



Actrice Keira Knightley heeft na een relatie van vijf jaar gebroken met acteur Rupert Friend. De 25-jarige Keira, vooral bekend van haar rol in 'Pirates of the Caribbean', is er het hart van in, ook al was de beslissing voor de breuk wederkerig.

Keira ontmoette Rupert (29) in 2005 op de set van 'Pride and Prejudice'. Ze werd de bestverdienende Britse actrice in de VS. Ze werd genomineerd voor een Oscar, kreeg een modellencontract bij Chanel en vergaarde een fortuin van 35 miljoen euro.



http://img16.imageshack.us/img16/660/rupertfriend.jpg



Naar verluidt werd de media-aandacht er voor Rupert te veel aan. "Hij haat het voortdurend achtervolgd en gefotografeerd te worden. Keira heeft dat leren aanvaarden, maar het verstoorde de harmonie in hun relatie. De druk van buitenaf eiste zijn tol en ze besloten dat ze elk hun eigen weg moeten gaan. Maar ze blijven vrienden voor het leven", aldus een bron in de Britse pers.


13-01-2011 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom veggie sexy is in Hollywood

Waarom veggie sexy is in Hollywood


http://img543.imageshack.us/img543/3446/alyssamilanoq.jpg
Actrice Alyssa


In Hollywood was het nog nooit zo trendy om vegetarisch te zijn, het is goed voor het imago van celebs om bewust met voeding en ecologie bezig te zijn. Iets waar onze Bekende Vlamingen heel wat uit kunnen leren, want zij komen er veel minder vaak voor uit dat ze vlees van het menu schrapten.

Vegetarisme en sexy zijn niet twee woorden die je meteen met elkaar zou verbinden, maar de dierenrechtenorganisatie PETA slaagde er wel in dat mensen deze twee voortaan met elkaar associëren. Sinds PETA er een jaarlijkse gewoonte van maakt om de meest sexy bekende vegetariër te verkiezen, met vaak een bijbehorende fotoreportage die weinig aan de verbeelding overlaat, hebben ze in Amerika niet langer het imago van de geitenwollensokken. Het is tegenwoordig cool om geen vlees te eten.  Zo werden al zangeres Leona Lewis, actrice Pamela Anderson en actrice Nathalie Portman tot meest sexy vegetariër verkozen. Bij de mannen kreeg Red Hot Chili Pepper Anthony Kiedis deze prijs.

Groene beweging
Daarnaast laten tal van celebs als Madonna, Avril Lavigne, Moby, Prince, actrice Gwyneth Paltrow, actrice Hayden Panettiere en Alanis Morisette regelmatig in interviews vallen dat ze geen vlees eten. Voor graatmagere panlatten als Madonna en Gwyneth Paltrow is hun slanke lijn waarschijnlijk de voornaamste beweegreden om enkel nog plantaardig te eten, vlees is immers een caloriebom. Dat zullen ze echter niet snel zelf toegeven.

Het is veel hipper te verkondigen dat je drijfveer meer ideologisch is: het spaart dierenleed, is beter voor het milieu... Want naast vegetarisme is de hele groene beweging hip in Hollywood. Geen vlees eten is daarom niet langer een last op restaurant of iets waarvoor je je schaamt, maar je vergroot je populariteit ermee en het geeft je imago een boost. Het goede nieuws is dat tal van jongeren het voorbeeld volgen van hun favoriete artiest.

Vlaanderen
Onze Vlamingen daarentegen kunnen op dit vlak echter nog heel wat leren van Hollywoodartiesten. Zoeken we het dichter bij huis, dan is het heel wat moeilijker om sterren te vinden die te pas en te onpas uitpakken met hun vegetarisme. Zo is televisiemaker Nic Balthazar er fier op vlees- en visvrij te eten, hij verkondigt dit dan ook regelmatig. En Evi Gruyaert bracht al een vegetarisch kookboek uit. Maar we zijn in Vlaanderen nog niet zo ver om veggie automatisch met sexy en hip te associëren.

Hitler
Het lijkt wel alsof Adolf Hitler de eerste was die zijn imago probeerde op te poetsen door te verkondingen dat hij vegetariër was. Dit is echter niet helemaal waar, hij noemde zichzelf wel zo omdat hij het niet at, maar hij slaagde er nooit helemaal in om vlees van zijn menu te schrappen.



13-01-2011 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady GaGa treedt op tijdens Grammy awards

Lady GaGa treedt op tijdens Grammy awards

Klik op de foto om 'Pokerface' te beluisteren






Lady GaGa liet op haar twitter weten dat ze op 13 februari zal optreden tijdens de uitreiking van de Grammy Awards, de belangrijkste muziekprijzen. Verwacht wordt dat ze er haar nieuwe single 'Born this Way' voor het eerst zal opvoeren.


13-01-2011 om 11:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dave Grohl gelauwerd als Goddelijk Genie

Dave Grohl gelauwerd als Goddelijk Genie

Klik op de foto om 'Stairway To Heaven' te beluisteren






Foo Fighter en voormalig drummer bij Nirvana Dave Grohl ontvang volgende maand in Londen de 'Godlike Genius' award van muziekblad NME.

"Ik vind mezelf niet goddelijk en ook geen genie, maar toch vleit het me. Het is leuk erkend te worden voor iets wat je graag doet, maar ik zie het niet als werk", reageerde Grohl.

Met de bijzondere onderscheiding treedt Grohl in de voetsporen van onder meer New Order, Manic Street Preachers, The Cure, The Clash en Paul Weller. Tijdens de awardceremonie zal hij optreden met The Foo Fighters. In het voorjaar komt hun nieuwe album uit, ze beloven dat het "het zwaarste ooit" wordt.



13-01-2011 om 10:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
12-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winnaars MIA's stijgen in hitparades

Winnaars MIA's stijgen in hitparades


http://img828.imageshack.us/img828/5702/76929016.jpg



De winnaars van de MIA's, de jaarlijkse Music Industry Awards, die op 7 januari werden uitgereikt, doen het goed in de hitlijsten van Ultratop. Dat meldt de Belgian Entertainment Association (BEA), de beroepsvereniging van de Belgische games-, muziek- en video-industrie.
 
"De uitreiking van de MIA's is niet alleen een bekroning voor de prestaties van onze lokale talenten, maar ook goed voor de economie", zo luidt het.
 
Onder meer de singles van Amatorski, Stromae, Daan en Triggerfinger maken een sprong in de hitlijst die Ultratop vandaag heeft bekendgemaakt.
 
"Vermits de charts op zondag werden afgesloten, is het effect van de MIA's nog maar voor een stuk te merken in de lijsten van deze week", legt Sam Jaspers van Ultratop uit. Vooral in de hitlijst van de albums verwacht hij volgende week een groter effect. (br.hln)


12-01-2011 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beady Eye brengt eerste single uit

Beady Eye brengt eerste single uit

Klik op de foto om 'The Roller' te beluisteren






Beady Eye, de nieuwe groep van Liam Gallagher, brengt een eerste officiële single uit. 'The Roller' heet het kleinood, en het is de eerste single die wordt uitgebracht van het debuutalbum 'Different Gear, Still Speeding' dat eind februari uitkomt.

De nieuwe single is nu al te beluisteren op de website van de band en is vanaf 24 januari downloadbaar op iTunes. 'The Roller' is al het derde nummer van de nieuwe plaat die Beady Eye beschikbaar stelt. 'Bring The Light' was een gratis download in november en met tweede kerstdag werd 'Four Letter Word' op de wereld losgelaten.

Beady Eye komt op 22 maart naar de AB in Brussel, een concert dat al enige tijd uitverkocht is. Een kleine maand eerder, op 28 februari om precies te zijn, komt 'Different Gear, Still Speeding' uit. De tracklist daarvan is ondertussen ook bekend.



12-01-2011 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Jackson 5 nemen duet op met Cliff Richard

The Jackson 5 nemen duet op met Cliff Richard





Die van The Young Ones waren hen voor met hun duet 'Living Doll', maar ook The Jackson 5 gaat een nummer opnemen voor het nieuwe album van Cliff Richard. Daarvoor neemt hij duetten op met verschillende Motown-sterren.

Producer David Gest was goed bevriend met Michael Jackson. Het is nog bekend welk nummer Jackie, Tito, Jermaine, Marlon en Randy met Cliff Richard zullen opnemen.



12-01-2011 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgend jaar dan toch nieuwe James Bond

Volgend jaar dan toch nieuwe James Bond


http://img840.imageshack.us/img840/5969/jamesbondf.jpg



In november 2012 kunnen we naar de 23ste Bondfilm gaan kijken. De film kreeg dan toch groen licht, negen maanden nadat hij wegens de financiële problemen van filmstudio MGM werd afgevoerd.

Daniel Craig herneemt zijn rol van 007, Sam Mendes gaat regisseren en Judi Dench zal naar verluidt terugkeren als M..

Michael Sheen is benaderd om de slechterik te spelen, de zoektocht naar de nieuwe Bondgirl is nu geopend. De opnames beginnen de komende lente.


12-01-2011 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim Oosterlinck nieuwe programmadirecteur Q-music

Wim Oosterlinck nieuwe programmadirecteur Q-music


http://img19.imageshack.us/img19/4431/wimoosterlinck.jpg



Wim Oosterlinck is vanaf vandaag de nieuwe programmadirecteur van Q-music. Hij volgt Erwin Deckers op die naast zijn taken als algemeen programmadirecteur van Qgroup (Q-music België, Q-music Nederland en JOE fm) nu ook de marketing en communicatie van de Belgische radiostations van Qgroup voor zijn rekening zal nemen. Wim Oosterlinck blijft samen met Anke Buckinx het Q-avondspitsprogramma 'Showtime' presenteren.

Bert Geenen directeur radionieuws
Bij JOE fm neemt Tom Klerkx als nieuwe programmadirecteur de fakkel over van Bert Geenen. Tom werkte de voorbije jaren als assistent van Bert en was nu al verantwoordelijk voor de dagdagelijkse opvolging van de zender. Bert Geenen wordt directeur radionieuws om in de toekomst de voorziening van nieuws, weer en verkeer uit te breiden en te perfectioneren. Bert Geenen blijft 'Geenen Zever' op JOE fm verder presenteren.

"Qgroup is op korte tijd geëvolueerd van één radiostation naar een radiobedrijf dat zowel actief is in België als in Nederland. Bovendien stellen we vast dat de mediawereld rondom ons heen steeds meer en sneller convergeert. Logisch dus dat we onze structuur versterken", stelt Peter Bossaert, algemeen directeur Qgroup.



12-01-2011 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zes maanden cel voor ammoniakaanval op partner Veerle Baetens

Zes maanden cel voor ammoniakaanval op partner Veerle Baetens


http://img818.imageshack.us/img818/840/veerlebaetensgeertvlege.jpg


Joseph Robberechts, de 85-jarige buurman van actrice Veerle Baetens, is door het Brusselse hof van beroep veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van 6 maanden omdat hij in mei 2009 de actrice en haar partner Geert Vlegels aanviel met een fles ammoniak. Bart Gijsen, de advocaat van actrice Baetens en haar partner, reageert tevreden op het arrest van het  hof van beroep.
 
Oostfrontstrijder
De correctionele rechtbank verleende Robberechts nog een uitstel, maar omdat de man als Oostfrontstrijder tot 5 jaar cel werd veroordeeld, heeft hij daar volgens het hof van beroep geen recht op.
 
"Buurt verloedert"
Het ammoniakincident was het hoogtepunt van een lange ruzie tussen Robberechts en het koppel Baetens-V. die naast elkaar in Overijse wonen. Volgens de bejaarde doen de actrice en haar partner veel te weinig om hun huis en tuin te onderhouden en verloedert de buurt daardoor. Dat leidde al tot tal van ruzies.
 
Zwaar verbrand
In mei 2009 kwam het opnieuw tot een confrontatie, eerst tussen Veerle Baetens en Joseph Robberechts en vervolgens tussen Robberechts en Baetens' partner. Daarbij gooide Robberechts ammoniak naar zijn buren. Veerle Baetens werd amper geraakt, maar haar partner raakte wel zwaar verbrand aan een oog en in de mond.
 
De bejaarde man beweerde dat het om een stom ongeluk ging en dat Baetens en haar partner alles hadden uitgelokt, maar het hof veegde dat verhaal als volslagen ongeloofwaardig van tafel. Volgens de raadsheren had de bejaarde man zelfs met voorbedachte rade gehandeld.



12-01-2011 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!