Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cavalera Conspiracy en Arkona op Graspop

Cavalera Conspiracy en Arkona op Graspop

Klik op de foto om 'Troops of Doom' te beluisteren



Cavalera Conspiracy


De organisatie van de Graspop Metal Meeting heeft twee nieuwe namen bekendgemaakt: Cavalera Conspiracy en Arkona.

Cavalera Conspiracy werd opgericht door Max en Igor Cavalera, die jarenlang met elkaar overhoop lagen na strubbelingen binnen hun toenmalige band Sepultura. In 2008 gingen ze opnieuw samen muziek maken en brachten ze 'Inflikted' uit, een album dat trouw bleef aan hun liefde voor punk, metal en hardcore.

De kritieken waren lovend en de broers zorgden voor één van de hoogtepunten op Graspop in 2008. De langverwachte reünie smaakte blijkbaar naar meer, want eind maart wordt opvolger 'Blunt Force Trauma' bij de platenboer verwacht. De Cavalera's lieten meteen weten dat ze de Desselse weide ook dit jaar met plezier zullen omtoveren tot een gigantische stofwolk op zondag. "Fuck shit up", zoals Max zou zeggen.

Een minder bekende maar daarom niet minder interessante naam is het Russische Arkona. Het pagan/folkmetalgezelschap heeft een frontvrouw met een karakteristieke stem, en put inspiratie uit de nog diep in de volksaard ingebedde legenden en tradities van Rusland. De krachtige metal wordt gekoppeld aan een gamma van traditionele instrumenten, die een middeleeuwse sfeer opwekken.  (br.hln)



19-01-2011 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
18-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen en Isaura uit Mijn Restaurant uit elkaar

Jeroen en Isaura uit Mijn Restaurant uit elkaar


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jeroen-en-Isaura.jpg?t=1295365554


Jeroen en Isaura uit de vtm-reeks 'Mijn Restaurant' gaan uit elkaar. Het Kempische koppel was ruim twee jaar samen. "Het was gewoon op", zegt Jeroen Van Alphen in de krant Het Laatste Nieuws. Jeroen zoekt overigens nog een andere kok om mee te doen aan het gloednieuwe programma 'Peter Goossens zkt Chef' op vtm.

Daar zou hij dan zijn 'vriend' Peter Goossens weer tegenkomen, de topkok met wie het niet altijd boterde in Mijn Restaurant. Het team Jeroen-Isaura uit Ravels moest ook als eerste hun zaak in Mechelen, Kom af!, sluiten. En relationeel bleef het dus eveneens niet duren. De 24-jarige Jeroen bevestigt de breuk met de frêle Isaura.

"Maar dat heeft niets met Mijn Restaurant te maken", zegt hij. "Achteraf bekeken kwam het programma misschien te vroeg. We waren nog maar een jaar samen toen en die hele periode sta je onder geweldige druk. Toch denk ik niet dat het programma nefast is geweest. Het ging niet meer tussen Isaura en mij. Er is geen derde in het spel, maar op een bepaald moment moet je de stap durven zetten."

Jeroen werkt nog altijd als zelfstandige thuiskok. "Dat is makkelijk en vraagt weinig investeringen", bekent hij in Het Laatste Nieuws. "De banken stonden niet te springen om mij geld te lenen voor een nieuwe zaak." Maar binnenkort wel opnieuw op tv?


18-01-2011 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The King's Speech genomineerd voor 14 BAFTA's

'The King's Speech' genomineerd voor 14 BAFTA's

Klik op de foto om de trailer te bekijken






De film over het spraakgebrek van de Britse koning George VI, met Colin Firth in de hoofdrol, rijfde veertien nominaties in voor de BAFTA's, zeg maar de Britse Oscars.

'The King's Speech' is in de running voor beste film, beste regisseur, Colin Firth voor beste acteur, Helena Bonham Carter voor beste vrouwelijke bijrol als de vrouw van George VI. Grote concurrent voor 'The King's Speech' is 'Black Swan', die twaalf keer werd genomineerd.

De BAFTA Awards worden op 13 februari in de opera van Londen uitgereikt.


18-01-2011 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby voor Jennifer Aniston in 2011?

Baby voor Jennifer Aniston in 2011?


http://img18.imageshack.us/img18/7841/jenniferanistonrm.jpg


Er doen geruchten de ronde dat Jennifer Aniston dit jaar moeder wordt. De actrice zou aan vrienden hebben verteld dat ze van plan is om dit jaar een kindje te krijgen, schrijft De Telegraaf.

"Jennifer onderzoekt nu alle mogelijkheden. Ze wil een kindje adopteren of gebruikmaken van een draagmoeder. Een spermadonor is ook een mogelijke keuze", aldus een insider. "Ze wil hoe dan ook moeder worden."

"Alleenstaande moeder Sandra Bullock, die vorig jaar een kindje adopteerde, is nu een groot voorbeeld voor haar. Jen voelt dat dit de beste tijd in haar leven is om kinderen te krijgen."

De 41-jarige Friends-ster zou de laatste tijd veel tijd doorbrengen met Courteny Cox en haar 6-jarige dochter Coco. Hierdoor zou haar wens om kinderen te krijgen alleen maar nog groter zijn geworden.



18-01-2011 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gastheer Globes maakt grap over homoseksuele Scientologists

Gastheer Globes maakt grap over "homoseksuele Scientologists"

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






De Britse komiek Ricky Gervais had vooraf beloofd dat hij geen tweede keer zou gevraagd worden als gastheer van de Golden Globes en de man hield woord. Tijdens zijn openingsmonoloog nam de geregeld controversiële Gervais geen blad voor de mond. Nadat achtereenvolgens Charlie Sheen, 'The Tourist'-acteurs Johnny Depp en Angelina Jolie, Cher, Hugh Heffner en de actrices uit 'Sex and The City 2' eraan moesten geloven, ging Gervais volgens sommigen uit de bocht in zijn aanval op zogenaamde homoseksuele leden van de religieuze stroming Scientology, met Tom Cruise en John Travolta als bekendste uithangborden. In de video hierboven vertelt Gervais de grap rond 3'15".


Dat ging er zo aan toe: "Ook niet genomineerd is 'I Love You Phillip Morris', met Jim Carrey en Ewan McGregor. Twee heteroseksuelen die homo moesten spelen. Dus het compleet tegenovergestelde van enkele welbekende aanhangers van Scientology." Terwijl de aanwezige Hollywood-sterren lachten of schrokken van verbazing, herpakte Gervais zich enigszins. "Waarschijnlijk", voegde hij eraan toe. "Mijn advocaten hebben me met dit grapje geholpen. Ze zijn niet hier." Gervais wordt in verschillende Amerikaanse media al hard aangepakt. Ze stellen dat zijn grappen over de schreef gingen.


Toen de holebiwebsite The Advocate onlangs Carrie Fisher de vraag stelde of John Travolta het recht had om een post op 'Gawker' te laten verwijderen, waarin gesuggereerd wordt dat hij homoseksueel is, antwoordde de gezaghebbende Amerikaanse (scenario)schrijfster: 'Goh, ik dacht altijd dat iedereen wist dat John homo is maar dat het ons niet kon schelen. Ik vind het gewoon spijtig dat zijn geaardheid hem ongemakkelijk maakt, dat is alles wat ik kan zeggen. Wanneer je er advocaten op zet, leg je er alleen maar de nadruk op. Laat het toch gewoon zo."



18-01-2011 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen en ex willen zich verzoenen

Charlie Sheen en ex willen zich verzoenen


http://img266.imageshack.us/img266/2431/charliebrookemueller.jpg


De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Charlie Sheen, die met kerstmis 2009 zijn vrouw Brooke Mueller nog naar het leven stond, wil het nog eens proberen met de moeder van zijn tweeling Bob en Max.


Brooke sleurde Charlie toen voor de rechter, wat hem op een voorwaardelijke celstraf wegens huiselijk geweld kwam te staan, maar ook zij ziet een verzoening wel zitten.

Dat Charlie de voorbije maanden niet bepaald het celibaat aanhing, is een understatement. Dat hij een weekendje feestte met een trio pornosterren en een hotelkamer kort en klein sloeg na een discussie met een callgirl, vindt Brooke ook niet echt een hinderpaal.

"Ze hebben het er constant over, dat ze terug samen zouden gaan. Brooke heeft me zelf verteld dat zij en Charlie het willen proberen", aldus Moira Fiore, de moeder van Brooke, in de krant The Palm Beach Post. Charlie heeft Brooke verteld dat het niet al te best gaat met hem. Ik denk dat hij probeert haar een schuldgevoel aan te praten en dat hij echt wel bij haar wil zijn".

Enkele weken geleden vroeg Charlie de scheiding aan, maar dat is uiteraard een detail. Net als de drugsverslaving waar zowel Charlie als Brooke mee kampen.



18-01-2011 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton Johns zoon

Elton Johns zoon "vloog eruit als een raket" bij geboorte

Klik op de foto om 'Rocket Man' te beluisteren





Lap, het arme kind is nog geen maand oud of het heeft al een bijnaam: Rocket Man. Met dank aan papa nummer één, Elton John, die zonodig aan het magazine OK! moest verklaren dat het kind er bij de geboorte "uitvloog als een raket". Merci, pa.

Zachary werd op kerstdag vorig jaar geboren bij een draagmoeder. Elton John en zijn partner David Furnish haastten zich naar de materniteit om er getuige te zijn van de "dramatische" geboorte van Rocket Man.

"Plots, om kwart over twee 's nachts, werden we wakker gebeld. 'Snel, de baby komt eraan', zeiden ze. We reden snel naar de kliniek en stonden achter het bed tijdens de bevalling. Toen kwam het hoofdje eruit en David zei 'oh mijn god, daar is het hoofd'. Toen schoot hij eruit als een raket, zo hard dat de vroedvrouw hem moest opvangen. Het was zo dramatisch en opwindend, we hadden de tijd zelfs niet om emotioneel te worden", aldus Elton.

In het interview beklemtoont Elton voorts dat ze hun zoon niet willen verwennen, tenzij met liefde en zorgen en wijsheid. Af en toe eens zwijgen, hoort daar blijkbaar niet bij.


18-01-2011 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België in tweede halve finale Eurovisie Songfestival

België in tweede halve finale Eurovisie Songfestival


http://img832.imageshack.us/img832/8669/tomdice.jpg
De opvolger van Tom Dice op het Eurovisie Songfestival wordt dit jaar gekozen door de RTBF. 


De Belgische inzending voor het Eurovisie Songfestival zal optreden tijdens de tweede halve finale op 12 mei in Düsseldorf. Grote landen als Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Spanje en Italië zijn rechtstreeks geplaatst voor de finale op 14 mei. In totaal zijn er 38 landen die in twee halve finale-avonden zullen strijden om een plekje in de grote finale.
 
In de eerste halve finale op 10 mei treden volgende landen aan: Albanië, Armenië, Azerbeidzjan, Finland, Georgië, Griekenland, IJsland, Kroatië, Litouwen, Malta, Noorwegen, Polen, Portugal, Rusland, San Marino, Zwitserland, Servië, Turkije en Hongarije.
 
De concurrenten voor België in de tweede halve finale zijn Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Estland, Ierland, Israël, Letland, Macedonië, Moldavië, Nederland, Oostenrijk, Roemenië, Zweden, Slovakije, Slovenië, Oekraïne, Wit-Rusland en Cyprus. De Belgische inzending wordt dit jaar gekozen tijdens een tv-show op de Franstalige openbare omroep RTBF.



18-01-2011 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
17-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adam Clayton (U2) is vader geworden

Adam Clayton (U2) is vader geworden


http://img694.imageshack.us/img694/2587/adamclayton.jpg



Adam Clayton (50), bassist bij U2, is begin dit jaar in alle stilte vader geworden van een zoon. secretly became a father early last year. De moeder is een voorlopig onbekende française. De woordvoerder van Clayton bevestigt het blijde nieuws, maar weigerde nadere details prijs te geven.

Clayton was jaren geleden verloofd met Naomi Campbell. Later was hij tien jaar lang met Susie Smith, maar die relatie liep enkele maanden voor het geplande huwelijk spaak. Hij werd ook gelinkt aan Helena Christensen.



17-01-2011 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chic-gitarist en sterproducer Nile Rodgers heeft kanker

Chic-gitarist en sterproducer Nile Rodgers heeft kanker

Klik op de foto om 'le freak' te beluisteren






Nile Rodgers, de 58-jarige gitarist van discoband Chic en producer van onder meer David Bowie, Madonna, Michael Jackson en Diana Ross, heeft onthuld waarom hij enkele maanden geleden "verdween": in oktober vorig jaar kreeg Rodgers te horen dat hij kanker heeft.


"Op 27 oktober 2010 kwam ik erachter dat ik een agressieve kanker heb. Plotsklaps implodeerde mijn wereld vol happy muziek, alsof Jaws me van binnenin aan het opeten was. Mijn biopsie toonde aan dat ik snel belangrijke beslissingen moest nemen. Nadat ik tal van dokters consulteerde, heb ik besloten een radicale operatie te ondergaan en zo de kanker in zijn geheel te proberen verwijderen", schrijft Rodgers op zijn website.


Rodgers voegt er nog aan toe dat hij zijn kanker zo lang geheim heeft gehouden om zijn familie en vrienden niet nodeloos bezorgd te maken tijdens de feestdagen. Het is niet bekend welke kanker Rodgers heeft en hoe succesvol zijn behandeling totnogtoe is geweest.


Zijn recente berichten op Twitter klinken hoopvol: "Men zegt dat er ook een geschenk schuilt in slecht nieuws. Kanker doet je nadenken. Mijn geschenk is het leven dat ik al heb gehad, al de rest is saus. Elke dag word ik een beetje sterker".


Rodgers mag een muzieklegende genoemd worden. Als tiener speelde hij in de Sesame Street Band, waarna hij bij de huisband van het legendarische Apollo Theatre ging spelen. Daar begeleidde hij onder meer James Brown en Aretha Franklin.


In 1970 richtte hij met bassist Bernard Edwards The Big Apple Band op, die zeven jaar later tot Chic werd herdoopt. Chic zorgde met onsterfelijke hits als 'Le Freak', 'I Want Your Love', 'The Greatest Dancer', 'Dance, Dance, Dance', met telkens die springerige gitaarriffs van Rodgers, voor de wereldwijde doorbraak van de disco.


In 1980 schreven Rodgers en Edwards het hele album 'Diana' voor Diana Ross, met de hits 'Upside Down' en 'I'm Coming Out'. Chic ging in 1983 uit elkaar, Rodgers werkte in de jaren tachtig als producer voor onder meer Bowie, Michael Jackson, INXS en Duran Duran. Voor Madonna produceerde hij haar succesalbum 'Like A Virgin'.


Rodgers had in de jaren negentig nog veel producerswerk en richtte zich solo meer en meer op soundtracks.


In de nasleep van de aanslagen op 11 september 2001 richtte Rodgers de 'We Are The Family Foundation' op, genoemd naar de hit die hij voor Sister Sledge schreef. Met meer dan 200 muzikanten nam hij het nummer opnieuw op teneinde "het helingsproces te vergemakkelijken".



17-01-2011 om 17:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Black Eyed Peas bijna blind

Rapper Black Eyed Peas bijna blind


http://img140.imageshack.us/img140/3875/allanpinedo.jpg
Allan Pinedo Lindo (links naast Fergie en will.i.am)


Allan Pineda Lindo, beter bekend onder de artiestennaam Apl.de.ap, lijdt aan nystagmus, een zeldzame oogafwijking. De rapper van Black Eyed Peas vreest dan ook dat het niet lang meer duurt voor hij blind is.

De 36-jarige muzikant lijdt al sinds kindsbeen af aan de genetische afwijking kan nauwelijks nog zien. Lindo vertelt dat zijn aandoening hem lang onzeker gemaakt heeft maar hij heeft ermee leren leven en heeft vrede genomen met de wetenschap dat hij niet langer meer op zijn zicht kan vertrouwen. Zijn handicap werd ook zijn sterkte want hij koos bewust voor een loopbaan in de muziekwereld en was uiterst gedreven om te slagen. Toen de Black Eyed Peas doorbraken was hij gelukkig, ook al omdat hij voortaan geld kon doneren aan goede doelen.


17-01-2011 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AB op drie in tophonderd beste muziekclubs ter wereld

AB op drie in tophonderd beste muziekclubs ter wereld


http://img96.imageshack.us/img96/4199/22922068.jpg



Pollstar heeft naar jaarlijkse gewoonte de Top 100 gepubliceerd van de beste muziekclubs ter wereld. Met 233.450 verkochte tickets is de AB de enige Europese club binnen de Top 10. De Pollstar ranking is gebaseerd op de verkochte tickets.
 
Meer dan 300.000 bezoekers
Een aantal weken geleden maakte AB reeds bekend dat in 2010 voor het eerst meer dan 300.000 bezoekers naar de AB afzakten.

Pollstar (www.pollstar.com) volgt het reilen en zeilen in de wereldwijde muziekindustrie op de voet. Zij verkrijgen hun informatie rechtstreeks van de agenten, managers en promotors en concertorganisatoren.

Op de cover van het Pollstar magazine van de maand september staat een foto van de AB.



17-01-2011 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dEUS werkt met Greg Dulli

dEUS werkt met Greg Dulli

Klik op de foto om 'Bonnie Brae' van Greg Dulli te beluisteren






In hun studio in Borgerhout is dEUS momenteel hun nieuwe album 'Keep You Close' aan het afmixen. Het album verschijnt in april. Tom Barman over het nieuwe album: "Als 'Vantage Point' een wodka Red Bull was, dan is 'Keep You Close' een mojito".



http://img6.imageshack.us/img6/2686/gregdulli.jpg


Barman strikte Greg Dulli van Afghan Whigs en Twilight Sisters om op twee nummers te zingen.



17-01-2011 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Social Network' wint vier Golden Globes

'The Social Network' wint vier Golden Globes


http://img98.imageshack.us/img98/2941/thesocialnetworkg.jpg
De makers van 'The Social Network', met van l naar r: Kevin Spacey (executive producer), Cean Chaffin, Dana Brunetti, Scott Rudin en Michael De Luca. © ap


De film 'The Social Network' is de grote winnaar van de Golden Globes geworden, na de Oscars de belangrijkste Amerikaanse filmprijzen. De film kreeg in de nacht van zondag op maandag in Los Angeles vier awards voor beste film, beste regisseur (David Fincher), beste scenario en beste soundtrack.


Natalie Portman won de Golden Globe voor beste actrice voor haar rol in Black Swan. Tot beste acteur werd de Brit Colin Firth verkozen, voor zijn rol als stotterende koning in The King's Speech.The Social Network gaat over de oprichting van de netwerksite Facebook. Volgens critici is de film ook een goede kanshebber om bij de Oscars de belangrijkste prijs op te strijken.



http://img545.imageshack.us/img545/5131/natalieportmany.jpg
Natalie Portman


De film The Kids Are All Right van Lisa Cholodenko.kreeg twee awards, waaronder die voor beste komedie. De tv-serie Boardwalk Empire sleepte ook twee prijzen in de wacht, waaronder voor beste serie. Steve Buscemi won voor zijn rol in Boardwalk Empire de prijs voor beste acteur in een dramaserie.


Ook de tv-serie Glee viel in de prijzen. De serie oogstte drie awards, waaronder die voor beste tv-musical. Toy Story 3 sleepte de prijs voor beste animatiefilm in de wacht en de Deense film In a Better World in de categorie beste buitenlandse film.


De Amerikaanse acteur Robert De Niro ten slotte kreeg een onderscheiding voor zijn hele carrière. Hij kreeg de Cecil B. DeMille Award, die jaarlijks wordt uitgereikt aan "talentvolle personen die een ongelooflijke impact hebben gehad op de entertainmentwereld". De Niro heeft meer dan zeventig filmrollen op zijn palmares staan. Hij won in 1981 zijn tot nu toe enige Golden Globe, voor zijn rol in 'Raging Bull'. De voorbije jaren werden onder andere Martin Scorsese, Anthony Hopkins en Robin Williams voor hun carrière onderscheiden op de uitreiking van de Golden Globes.  (br.hln)



17-01-2011 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljardair Ecclestone: Ik moet werken tot ik er bij neerval


Miljardair Ecclestone: "Ik moet werken tot ik er bij neerval door mijn kwistige dochters"


http://img810.imageshack.us/img810/348/ecclestone.jpg
Bernie Ecclestone met zijn dochters Petra en Tamara.


F1-tycoon Bernie Ecclestone is 80 en heeft een mooi fortuin van om en bij de 2,8 miljard vergaard in zijn carrière. Dan kan je wel van je pensioen genieten, denkt een mens dan. Maar Bernie niet. De financiële behoeftes van zijn dochters en van zijn ex-vrouw maken dat hij nog jaren moet doorgaan met werken. Ecclestone houdt wel vol dat hij zijn dochters niet verwent, ook al kregen Tamara (26) en Petra (22) onlangs nog allebei bij de duurste stulpjes van het Verenigd Koninkrijk cadeau. Dan hebben we het over een bedrag van zo'n 120 miljoen euro.


Tamara Ecclestone mag zich bijna de trotse eigenares noemen van een woning in Kensington Palace Gardens, dat papalief een 53 miljoen kostte. Haar jongere zus Petra Ecclestone mag intrekken in een optrekje in Chelsea, ter waarde van liefst 78 miljoen euro. Je krijgt daarvoor wel acht slaapkamers en een cinemazaal. Onder meer.

Geen verwennerij
Geen verwennerij dus, volgens Bernie Ecclestone: "Ik wil ze gewoon een zetje geven op de vastgoedmarkt in Londen." Aan de Sunday Times wou zei hij verder: "Ik ben heel trots op hen. Het zijn goede meisjes. Ze zijn niet gek als het op geld aankomt. Ze zijn heel nuchter: daar hebben hun moeder en ik altijd op gehamerd."

Instuif
Wie op de instuif van het 26-jarige model Tamara rekent, moet weten dat die nog even op zich kan laten wachten, want er is nog wel wat renovatiewerk aan de winkel. "Dat zal haar goed doen", beweert papa Bernie. Tamara, die voorspelt dat ze over een jaar samen partner Omar Khyami, haar intrek kan nemen in het pand, heet overigens al een eigendom in Belgravia ter waarde van 26 miljoen euro.

Naast Mick Jagger
De 22-jarige Petra gaat in hartje Chelsea samenwonen met James Stunt, een wijnverzamelaar. Ze heeft een aanvraag ingediend om een binnenzwembad en een fitnessruimte toe te voegen in de kelder van het huis, dat twee ondergrondse en twee bovengrondse verdiepingen telt. De buren van Petra zijn, onder anderen, Elizabeth Hurley en Mick Jagger.

Bernie herstelt van overval
En hoe gaat het nog met Bernei Ecclestone zelf? Hij herstelt van de verwondingen die hij twee maanden geleden opliep bij een brutale overval in Knightsbridge. Hij was toen op stap met zijn 31-jarige Braziliaanse vriendinnetje en werd stevig in elkaar geslagen. De aanvallers gingen aan de haal met juwelen en een horloge, die geschat worden op 236.000 euro.



17-01-2011 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor weet niets van geamputeerd been

Zsa Zsa Gabor weet niets van geamputeerd been


http://img836.imageshack.us/img836/4445/zsazsagabor.jpg



Het is nog niet tot Zsa Zsa Gabor (93) doorgedrongen dat ze de onderste helft van haar been kwijt is.

"Ze zou hysterisch worden"
De actrice moest vorige week onder het mes nadat ze een gangreeninfectie had opgelopen.

Echtgenoot Prince Frederic von Anhalt laat weten dat hij zijn vrouw nog niet op de hoogte heeft gebracht van haar situatie: "Ze praat met me en lacht een beetje. Ik heb de artsen gevraagd om niets te zeggen omdat ik niet wil dat ze hysterisch wordt. Dat zou haar bloeddruk doen stijgen", zo vertelt hij aan Reuters.

94ste verjaardag thuis
Frederic is van plan om het verschrikkelijke nieuws de komende dagen te vertellen aan zijn vrouw. De woordvoerder van de actrice heeft goede hoop dat Zsa Zsa haar 94ste verjaardag begin februari thuis zal kunnen vieren.



17-01-2011 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss America is amper 17

Miss America is amper 17


http://img834.imageshack.us/img834/4219/missamericax.jpg


Teresa Scanlan, een zeventienjarige blondine uit de staat Nebraska, is vannacht in Las Vegas verkozen tot Miss America. Ze is daarmee de jongste winnares ooit.


Met een beurs van 50.000 dollar op zak moet Scanlan als schoonheidskoningin een jaar lang de Verenigde Staten doorkruisen. Tijdens haar publieke optredens zal ze de aandacht proberen vestigen op de problematiek van eetstoornissen.
 

In de Verenigde Staten bestaan twee nationale schoonheidswedstrijden. Bij Miss America worden kandidates naar verluidt niet enkel beoordeeld op schoonheid, maar ook op présence, gevatheid en andere aspecten van hun persoonlijkheid. Miss America wordt wel niet afgevaardigd naar Miss Universe. Die eer is weggelegd voor Miss USA. (br.hln)



17-01-2011 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
16-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nalatenschap Gerard Reve geveild voor een goed doel

Nalatenschap Gerard Reve geveild voor een goed doel

http://img522.imageshack.us/img522/6750/gerardreve.jpg
Gerard Reve


Joop Schafthuizen, de erfgenaam van Nederlands volksschrijver Gerard Reve, gaat alle manuscripten en het handschriftenarchief van de schrijver veilen. De opbrengst komt ten goede aan de zorg voor blinden in Nederland. Dat heeft Schafthuizen vandaag laten weten.

Gezien het omvangrijke oeuvre verwacht Schafthuizen dat de veiling drie zittingen in beslag zal nemen en zal beginnen bij het eerste handschrift, gedateerd op 29 november 1929. Bij wie het werk van de zelfbenoemde volksschrijver wordt geveild, is nog niet bekend. Naast gepubliceerde stukken wordt er ook niet-gepubliceerd werk geveild. Het gaat om manuscripten, handschriften, brieven en niet-verzonden brieven.

De schenking van de opbrengst aan blinden is een wens van Schafthuizen zelf. Die woont nog steeds in Machelen-aan-de-Leie, waar hij samenwoonde met zijn vriend Gerard Reve.



16-01-2011 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse actrice Susannah York (72) overleden

Britse actrice Susannah York (72) overleden


http://img412.imageshack.us/img412/8892/susannahyork.jpg


In Londen is de Britse actrice Susannah York gisteren op 72-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Dat heeft haar zoon vandaag gemeld. York verwierf onder meer eind jaren 1970 bekendheid met haar rollen in de Superman-films. Daarnaast speelde ze ook vele theaterrollen.



16-01-2011 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Organisatie Golden Globes verdacht van corruptie


Organisatie Golden Globes verdacht van corruptie


http://img838.imageshack.us/img838/8712/goldenglobe.jpg

De Hollywood Foreign Press Associatie (HFPA), die verantwoordelijk is voor de uitreiking van de Golden Globes, wordt beschuldigd van corruptie en omkoperij. Een Amerikaans publiciteitsbureau dat jarenlang meewerkte aan de Golden Globes-uitreiking heeft de organisatie voor de rechter gedaagd.

In de aanklacht, waarmee een bedrag van 2 miljoen dollar is gemoeid, wordt gemeld dat de HFPA het bureau aan de kant zette toen het eiste dat de leden, in hoofdzaak hoogbejaarde filmjournalisten, geen geld en cadeaus van filmmaatschappijen meer mogen accepteren om bepaalde films een nominatie te bezorgen. Dit meldt het AD.

Zo was er dit jaar veel rumoer rond de nominatie van The Tourist, een film met Johnny Depp en Angelina Jolie, die overal is geflopt en toch diverse nominaties ontving.

Het bureau dat de HFPA aanklaagt, zorgde ervoor dat de uitreiking van de Golden Globes door omroep NBC werd uitgezonden. Met de recente deal, die door de HFPA zelf is afgesloten, is een bedrag van 26 miljoen dollar gemoeid. De Golden Globes vormen tijdens de uitreiking van de 68ste editie van het evenement de belangrijkste prooi. Een prestigieuze beloning en tevens graadmeter voor kansen tijdens die andere prijzenregen: de Oscars. (br.hln )


16-01-2011 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!