Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor is terug thuis

Zsa Zsa Gabor is terug thuis


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/zsa-zsa-gabor-2.jpg?t=1295812871


Eerder dan verwacht mocht Zsa Zsa Gabor gisteren het ziekenhuis verlaten om terug naar huis te gaan. Eerder deze maand werd een deel van haar rechterbeen geamputeerd omdat ze gangreen had.

Volgens haar man Frederic von Anhalt is de 93-jarige actrice terug "haar oude zelf".

"Ze is in optimale vorm, ze schreeuwde de voorbije dagen naar de verpleegsters en naar haar man. Alles is weer normaal", laat haar woordvoerder weten.



23-01-2011 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg op Costa! in de maak

Vervolg op 'Costa!' in de maak


http://img163.imageshack.us/img163/701/costak.jpg



Regisseur Johan Nijenhuis gaat een vervolg maken op zijn hitfilm 'Costa!'. De film, waarvoor momenteel het script wordt geschreven, moet deze zomer of komend voorjaar worden gedraaid op Kreta. Het is de bedoeling dat 'Kreta!' in 2012 in bioscopen komt.

Dat hebben Nijenhuis en distributeur Benelux Films bekendgemaakt. Het verhaal vertelt over een freerunner, iemand die op straat acrobatiek bedrijft op muren en andere objecten, die telkens wegrent als de liefde te serieus wordt. Dit patroon verandert als hij op Kreta de ware liefde ontmoet.

Acteurs zijn nog niet bekend, maar Nijenhuis hoopt, net als bij 'Costa!' in 2001 weer veel jonge talenten te kunnen strikken. De hoofdrollen werden toen gespeeld door Katja Schuurman, Daan Schuurmans en Georgina Verbaan. Het was toen voor alle drie de acteurs hun eerste grote filmrol. 'Costa!' was met ruim 700.000 bezoekers de best bezochte Nederlandse productie van 2001. Er volgde ook een televisiereeks die vier seizoenen liep.



23-01-2011 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Blunt breekt met Spaans model

James Blunt breekt met Spaans model

Klik op de foto om 'Same Mistake' te beluisteren






James Blunt heeft het uitgemaakt met het Spaanse model Sabine Vidal. James en Sabine waren twee jaar samen en woonden samen in zijn villa op Ibiza. Blunt verblijft inmiddels in Londen, zij blijft voorlopig in de villa op Ibiza wonen. (br.hln)


23-01-2011 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher: Fan snoof ooit mijn huidschilfers op

Liam Gallagher: "Fan snoof ooit mijn huidschilfers op"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Liam-Gallagher-.jpg?t=1295786689



Een grote fan snoof ooit huidschilfers van de ex-zanger van Oasis Liam Gallagher op omdat hij dacht dat het cocaïne was.


Liam Gallagher ontulde hoe een gekke fan in de backstage van het festival Glasonbury ooit roos uit zijn haar haalde. De zanger van Beady Eye lijdt namelijk aan de huidaandoening psoriasis, hierdoor schilfert droge huid af. "Ik heb een slechte huid, over mijn hele lichaam kamp ik met psoriasis, behalve in mijn gezicht, af en toe duikt het op mijn hoofd op. Na het concert komt er een fan naar me toe en zegt tegen zijn vriend: "Kijk, hij heeft zelfs cocaïne in zijn haar." Hij neemt er wat van uit mijn kapsel en stopt het in zijn neus."


Liam heeft een nieuwe band Beady Eye, hij richtte deze op nadat zijn broer Noel in 2009 Oasis verliet. Het debuutalbum 'Different Gear' komt op 28 februari uit.



23-01-2011 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brieven John Lennon openbaar gemaakt

Brieven John Lennon openbaar gemaakt

Klik op de foto om 'stand by me' te beluisteren






Honderden brieven van de overleden Beatle John Lennon worden gepubliceerd. Zijn weduwe Yoko Ono verkocht de rechten op de brieven. De 77-jarige Ono kreeg daar naar verluidt minstens een half miljoen pond voor.

De brieven zijn in het bezit van schrijver Hunter Davies, die een biografie over The Beatles schreef. Yoko Ono bezat echter de rechten op de brieven, die Lennon schreef aan vrienden, fans en zakenrelaties. Een uitgever in Londen kocht de rechten van Ono over.

Volgens een woordvoerder van de uitgeverij staat de verzameling bovendien vol met prachtige tekeningen, schrijft het Britse muziektijdschrift NME. 'De brieven zijn grappig, verdrietig en heel menselijk.'

De collectie wordt in oktober 2012 openbaar. (br.het Nieuwsblad)



23-01-2011 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassingsconcert in Madrid voor jarige Placido Domingo (70)

Verrassingsconcert in Madrid voor jarige Placido Domingo (70)

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Operazangers uit de hele wereld hebben gisteren hulde gebracht aan de Spaanse tenor Placido Domingo die 70 jaar is geworden, via een buitengewoon verrassingsconcert in het Teatro Real, de opera van Madrid.


Een twintigtal zangers vertolkte drie uur lang 15 aria's uit Franse, Italiaanse of Duitse opera's. De affiche was tot op het laatste moment geheim gehouden.
 
"De bühne is mijn leven, al zingend 70 worden is een groot privilege", zei het fuifnummer tegenover de pers, vooraleer hij naast koningin Sofia en omringd door zijn familie het concert bijwoonde.
 
De avond begon met een aria uit 'Tannhäuser' van Richard Wagner en eindigde met 'Pla-ci-do', een geschenk van de Chinese componist Tan Dun die het stuk op speciaal verzoek van Gérard Mortier heeft geschreven. De Belg is sinds 2010 artistiek directeur van het Teatro Real.


23-01-2011 om 03:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
22-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijn Lloyd Webber levert miljoenen op

Wijn Lloyd Webber levert miljoenen op


http://img829.imageshack.us/img829/6802/andrewlloydwebber.jpg



De prestigieuze wijncollectie van de Britse componist Andrew Lloyd Webber is in Hong Kong voor 5,6 miljoen dollar (4,1 miljoen euro) geveild. Dat heeft het veilinghuis Sotheby's bekendgemaakt.
 
De 62-jarige man achter de muziek van beroemde musicals als 'Het spook van de opera' en 'Evita' had gekozen voor Sotheby's in Hong Kong wegens de toenemende belangstelling van rijke Chinezen voor exclusieve wijnen. Er was een opbrengst van ongeveer 4 miljoen dollar verwacht voor de 746 loten. Een dozijn flessen Château Petrus uit 1982 leverde het meest op, 77.564 dollar (57.000 euro).


22-01-2011 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clint Eastwood draait nieuwe remake 'A Star is Born

Clint Eastwood draait nieuwe remake 'A Star is Born'


http://img109.imageshack.us/img109/3558/clinteastwoodd.jpg



Hollywoodveteraan Clint Eastwood gaat voor Warner Brothers een nieuwe verfilming maken van de musicalklassieker 'A Star is Born'. In de voetsporen van Janet Gaynor (de versie van 1937), Judy Garland (de -bekendste- versie, 1954) en de in de seventies onvermijdelijke Barbra Streisand (1976) treedt zangeres Beyoncé Knowles. Voor de rol als partner van de talentrijke, onschuldige zangeres Esther Hoffman, de rol eerder vertolkt door respectievelijk Fredric March, James Mason en Kris Kristofferson, wordt gedacht aan Will Smith.


Dat 'Dirty Harry' Eastwood zich op zijn tachtigste aan een musical gaat wagen, is minder verrassend dan op het eerste zicht lijkt: de brave man trad namelijk zelf ooit op in een muzikale film, naast Lee Marvin in de komisch muzikale western 'Paint your wagon'. Die big-budgetfilm uit 1969 bracht productiemaatschappij Paramount op de rand van het failliet.



22-01-2011 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Remco Campert (81) breekt schouder bij val

Remco Campert (81) breekt schouder bij val


http://img62.imageshack.us/img62/9392/remcocampert.jpg



De Nederlandse schrijver Remco Campert heeft gisterenavond bij een val in zijn woning in Amsterdam zijn schouder gebroken. Dat meldt een woordvoerster van uitgeverij De Bezige Bij vandaag.
 
De 81-jarige schrijver en dichter is naar het ziekenhuis gebracht, maar de gevolgen van de valpartij leken volgens de woordvoerster mee te vallen. Hij is inmiddels weer thuis en zijn arm zit in een mitella.
 
Campert won onlangs nog De Gouden Ganzenveer, een onderscheiding die elk jaar gaat naar een persoon of instituut vanwege zijn of haar grote betekenis voor het geschreven en gedrukte woord in Nederland. Zijn roman 'Het leven is vurrukkulluk' staat eind oktober centraal tijdens de zesde editie van de nationale leescampagne Nederland Leest. Doel is dat iedereen dan hetzelfde boek leest en daarover met elkaar in discussie gaat.


22-01-2011 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim Carrey papt aan met kandidate America's Next Top Model

Jim Carrey papt aan met kandidate 'America's Next Top Model



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/jim-carrey-1.jpg?t=1295699425
Jim Carrey. 


Jim Carrey een liefhebber van vrouwelijk schoon? Qua open deur intrappen kan dat tellen, maar nu mikt de acteur pas echt hoog. De komiek bakt namelijk zoete broodjes met Anchal Joseph, een deelneemster die in 2006 zevende eindigde in 'America's Next Top Model'. Met een brede glimlach verlieten beide tortelduifjes hand in hand een theatervoorstelling in New York.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Anchal-Joseph.jpg?t=1295699511
Het leeftijdsverschil met deze Anchal bedraagt maar liefst 25 jaar.



Jonge grietjes lijken wel de nieuwste hobby van Carrey, want vorige week woensdag genoot hij van het stuk 'Fuerza Bruta: Look Up' in het bijzijn van een mysterieuze blondine. Twee bodyguards moesten er toen voor zorgen dat er geen foto's van het stel genomen werden. "De assistent van Carrey heeft toen naar het theater gebeld om bewaking te voorzien", aldus een bron. "Geen enkele fotograaf mocht in hun buurt komen. Het ging er romantisch aan toe, met veel handgefriemel."

Carrey had voorheen een relatie van vijf jaar met voormalig naaktmodel Jenny McCarthy. In april gingen ze uit elkaar. Jenny liet er geen gras over groeien en jaagde er daarna alweer twee nieuwe mannen doorheen.


22-01-2011 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KVS moet honderden België-fanaten weigeren

KVS moet honderden België-fanaten weigeren


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Wim-Helsen-1.jpg?t=1295644669
Ook Wim Helsen zal van de partij zijn.


Het protestevenement 'Solidariteit maakt een cultuur groot' in de Brusselse KVS heeft honderden geïnteresseerden moeten weigeren. "In de zaal zie ik jong en oud zitten van beide taalgemeenschappen. Momenteel zitten er ruim 700 mensen wat een absoluut maximum is", verduidelijkt Jan Goossens, artistiek directeur van de Koninklijke Vlaamse Schouwburg, iets na 21.00 uur.

Onder het platform 'Niet in onze naam' uiten de artiesten vooral hun bezorgdheid over het discours van het separatisme. "Iets na 20 uur werd het protestevenement op gang getrokken. We hebben honderden mensen moeten weigeren, zowel telefonisch als aan de deur. Vanavond zullen zowat 40 artiesten uit heel België de revue passeren. Alles verloopt goed", aldus Goossens.

Volgens de coördinatrice van het evenement, Lieve Franssen, waren de reacties op het project vanaf de start al positief. "Wij hadden daarom een zeker succes verwacht. Het doet ons echter plezier om te zien dat het publiek ons effectief gevolgd is", zegt ze.

"Hopen op gemengd publiek"
Nederlandstalige kunstenaars lagen aan de basis van het project, maar ook veel Franstalige artiesten zullen in de Koninklijke Vlaamse Schouwburg aanwezig zijn. "We hopen op een gemengd publiek, de KVS is tenslotte een bekende locatie in de twee taalgemeenschappen", luidt het nog.
 
Vanavond zullen onder meer schrijvers, muzikanten en comedians aanwezig zijn. Het gaat om namen als Pierre Mertens, Daniel Hélin, Arno & Stef Kamil Carlens, Claude Semal, Jaco Van Dormael, Wim Helsen, Tom Lanoye, de band Jaune Toujours, Will Ferdy en vele anderen.



22-01-2011 om 11:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
21-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloe Kardashian met bondagemasker

Khloe Kardashian met bondagemasker


http://img262.imageshack.us/img262/3872/khloekardashian.jpg


Khloe Kardashian laat graag haar wilde kant zien. Op de cover van het Amerikaanse tijdschrift YRB was het weer prijs: met een bondagemasker en vuurrode haren kijkt ze potentiële kopers verleidelijk aan. "YRB staat bekend om haar gewaagde en gekke inhoud, dus greep ik de kans om met hen samen te werken. Ik hou er van om te experimenteren."

De realityster liet speciaal voor de fotoshoot haar haren rood verven. "Maar ik was al langer van plan om van coupe te veranderen. Ik had weer eens behoefte aan verandering."

Khloe wordt de concurrentiestrijd met haar bekendere zussen Kim en Kourtney wel stilaan beu. "Wat zij doen, kan ik ook. Ik wacht gewoon tot er zich een kans aandient, met mensen die in mij geloven."



21-01-2011 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drummer van Iggy Pop overleden na ongeval

Drummer van Iggy Pop overleden na ongeval

Klik op de foto om 'The Passenger' te beluisteren





Iggy Pop-drummer Alex Kirst is om het leven gekomen nadat hij was aangereden door een auto. De muzikant is 47 jaar geworden. Kirst werd aangereden in de woestijn van Californië. Hij werd door een voorbijganger gevonden die de politie alarmeerde omdat die dacht dat de muzikant zijn dronken roes lag uit te slapen.

Volgens Daily Mirror gebeurde het ongeval op 13 januari maar werd het nieuws pas gisteren bekendgemaakt.

De drummer speelde ook in de band The Nymphs die zijn hoogtepunt beleefde in de jaren tachtig. Met zijn broer Whitey en Pete Marshal vormde hij later de groep The Trolls. Die band ondersteunde Iggy Pop bij de albums 'Beat 'Em Up' en 'Skull Ring'. (br.hln)



21-01-2011 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bring me the Horizon op Graspop

Bring me the Horizon op Graspop

Klik op de foto om 'The Sadness Will Never End' te beluisteren






Er zijn weer twee nieuwe namen toegevoegd aan de affiche van Graspop Metal Meeting 2011: Times of Grace en de Britse metalcore band Bring me the Horizon.

Bring me the Horizon stond in 2008 al eens op de Desselse wei. Ze hebben een derde studioalbum uit - geproducet door Fredrik Nordström - en toeren dit jaar rond met hun metalcore collega's The Devil Wears Prada en Architects. In juni dus ook te zien en te horen in Dessel.


21-01-2011 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tekenaar van 'Tiny' overleden

Tekenaar van 'Tiny' overleden


http://img534.imageshack.us/img534/5729/marcelmarliertiny.jpg



Marcel Marlier, de tekenaar van de Tiny-boeken, is dinsdag op 80-jarige leeftijd overleden. Dat melden verschillende Franstalige media op hun website.
 
Marlier werd op 18 november 1930 geboren in Herseaux (Moeskroen). Zijn samenwerking met scenarist Gilbert Delahaye startte in 1954, met het boek "Martine à la ferme" (Tiny op de boerderij). Uiteindelijk werden zestig verhalen van Tiny uitgebracht. Het laatste boek "Martine et le Prince mystérieux" (Tiny en de mysterieuze prins) verscheen in 2010. In totaal zouden niet minder dan 100 miljoen exemplaren verkocht zijn van de verhalen van Tiny, in vijftien verschillende landen.
 
Scenarist Gilbert Delahaye was in 1997 al om het leven gekomen.
In Doornik werd in 2004 nog een standbeeld opgericht ter ere van de twee geestelijke vaders van Tiny.


21-01-2011 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz kocht wiet van Snoop Dogg

Cameron Diaz kocht wiet van Snoop Dogg


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Cameron-Diaz-2.jpg?t=1295613968



Cameron Diaz heeft onthuld dat ze op de middelbare school wiet kocht van rapper Snoop Dogg. "Hij was een jaar ouder dan ik. Ik kocht wiet van hem. Ik moest dat spul hebben!", verklaarde Cameron tegenover talkshowhost George Lopez. Diaz en Dogg groeiden op in Long Beach, Californië.



21-01-2011 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé: Ik verloor maagdelijkheid aan Jay-Z

Beyoncé: "Ik verloor maagdelijkheid aan Jay-Z"


http://img197.imageshack.us/img197/4041/beyonceandjayzy.jpg
Beyoncé beweert dat manlief Jay-Z in alle opzichten haar eerste echte vriendje was.


De zangeres zou alleen met haar echtgenoot het bed gedeeld hebben, meldt MediaTakeOut.

"Mensen zouden verbaasd zijn als ze wisten hoe weinig ervaring ik heb", biechtte Beyoncé op. "Toen ik 12 of 13 was, had ik mijn eerste vriendje en dat bleef hij tot ik 17 was. Ik ben erg loyaal en ben altijd verstandig geweest."

De preutse zangeres vertelt verder dat ze maar één ander vriendje heeft gehad, maar dat ze daar nooit mee naar bed is geweest. "Dat was mijn enige ervaring met een man, en daarna is er nog maar een vriendje geweest... Jay."

Het is de vraag of Beyoncé echt zo braaf is als ze beweert. De zangeres is samen geweest met Nas, Mos Def, Kobe Bryant, en Sean Paul, en zij staan niet bepaald bekend om hun beheersingsvermogen.



21-01-2011 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes bevallen van zoon

Doutzen Kroes bevallen van zoon


http://img443.imageshack.us/img443/9800/doutzenkroesp.jpg


Het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes is vanmorgen bevallen van een zoon. Het is het eerste kind voor Kroes (25) en dj Sunnery James, met wie ze in november vorig jaar in Amsterdam trouwde. Het jongetje heet Phyllon Gorré, weegt vier kilo en heeft "donker haar en donkere ogen", zo laat haar management weten.


21-01-2011 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Comeback Britney Spears groot succes in VS

Comeback Britney Spears groot succes in VS

http://img227.imageshack.us/img227/7985/britneyspearsn.jpg



De zoveelste comeback van popdiva Britney Spears is in de VS zeer succesvol. Haar nieuwe single 'Hold it Against Me' werd in een week meer dan 411.000 keer gekocht of gedownload.

Het vorige record stond op naam van Taylor Swift. Zij verkocht 325.000 exemplaren van haar nummer 'Today Was a Fairytale'.

Spears' single is daarmee het bestverkopende nummer binnen een week na de release. De 29-jarige zangeres kwam deze week vanuit het niets op nummer één in de Billboard's Hot 100 Singles.

Tweede artiest ooit
Britney is daarmee de tweede artiest ooit die vanuit het niets meer dan een keer op nummer één binnenkomt in die lijst. Ze deed dat eerder met het nummer '3'. Dat lukte tot nu toe alleen Mariah Carey met de singles 'Fantasy', 'One Sweet Day' en 'Honey'.

'Hold it Against Me' vestigde vorige week al een ander record in de Verenigde Staten. De single was op het grootste aantal radiostations tegelijk te horen. Het nieuwe album van Spears komt in maart uit.



21-01-2011 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
20-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen willen zijn zoals Beyoncé, niet zoals Kate Moss

Vrouwen willen zijn zoals Beyoncé, niet zoals Kate Moss


http://img16.imageshack.us/img16/5246/beyonceenkatemoss.jpg


Vrouwen willen veel liever zijn zoals Beyoncé dan als Kate Moss, en dat hebben hun respectievelijke echtgenoten niets mee te maken.


Het heeft wel alles te maken met hun lichaam. Het lichaam van Beyoncé is voor vrouwen het meest aantrekkelijke, gevolgd door Kelly Brook, Rihanna, Kim Kardashian, Christina 'Joanie' Hendricks.

Toch verkiest nog één op vijf vrouwen het 'vel over been'-type, zoals Kate Moss, Victoria Beckham, Kylie Minogue, Kristen Stewart of Gisèle Bundchen. Dat bleek na een bevraging van 60.000 vrouwen door het tijdschrift Look.

94 procent van de ondervraagden zegt dat vrouwen in alle vormen en gewichten stijlvol en modieus kunnen zijn. Een kleine meerderheid van 60 procent wil ook graag 'echte' vrouwen in de modemagazines.



20-01-2011 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!