Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vitalski nu ook officieel nachtburgemeester van Antwerpen

Vitalski nu ook officieel nachtburgemeester van Antwerpen


http://img156.imageshack.us/img156/9703/vitalski.jpg



Na twintig jaar de officieuze titel van Antwerpse nachtburgemeester te hebben gedragen, wordt Vitalski (Vital Baeken) woensdagavond officieel in deze functie bevestigd door het college van schepenen en burgemeester tijdens een huldiging in het Antwerpse stadhuis.
 
Nog op die plechtigheid krijgt de creatieve duizendpoot het eerste exemplaar overhandigd van zijn eigen autobiografie "Ik slaap als een croissant". In dit lijvige werk belicht hij zijn eerste veertig levensjaren. Vitalski ontmaskert daarbij niet alleen zichzelf, hij maakt tegelijkertijd zorgvuldig de kroniek op van een ganse generatie: die van het tijdperk van Tom Barman.
 
Tot slot wordt Vitalski woensdagvond nog in de bloemetjes gezet voor zijn veertigste verjaardag. Na het officiële luik trekt het bonte gezelschap naar podiumcafé Den Buster. Ceremoniemeester van dienst Philippe Geubels leidt het feest in goede banen en krijgt daarbij onder meer de hulp van Guido Belcanto, Willy Willy, Johan Petit, Gregory Fratteur, Axel Daseleire, Thomas Smith, Bart Van Loo en Bert Gabriëls.


26-01-2011 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yanaïka uit Mijn Restaurant is Ladychef van het jaar

Yanaïka uit 'Mijn Restaurant' is Ladychef van het jaar


http://img835.imageshack.us/img835/6663/yanaka.jpg
Yanaïka (links) nam samen met haar vriendin Stephanie deel aan 'Mijn Restaurant'.


De Limburgse Yanaïka Skrzyszkowiak is uitgeroepen tot BRU Ladychef van het jaar. Yanaïka nam in 2008 deel aan de eerste editie van het vtm-programma 'Mijn Restaurant'.

In het eerste seizoen van 'Mijn Restaurant' verloor Yanaïka de finale samen met haar vriendin Stephanie. Het Leuvense restaurant d'Hoogeschool ging toen met de overwinning lopen. Yanaïka staat drie jaar later nog steeds achter het fornuis in haar Hasseltse zaak Exquisa.

Op de erelijst volgt Yanaïka Ingrid Neven op van het Antwerpse Pazzo. Presentatrice Rani De Coninck zegt op de website van vtm tevreden te zijn dat "de kandidaten van het eerste uur zo voor hun droom en passie blijven gaan". Dit najaar start het vierde seizoen van 'Mijn Restaurant' op vtm.



26-01-2011 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penelope Cruz bevallen

Penelope Cruz bevallen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Penelope-Cruz-Javier-Bardem.jpg?t=1296043818



Volgens de Spaanse krant El Pais is Penelope Cruz gisteren in Los Angeles bevallen van haar kind met Javier Bardem. Het geslacht of de naam van het kind is nog niet bekend.

Voor Javier (41) kwam het kind op dezelfde dag als zijn oscarnominatie voor beste acteur voor zijn rol in de Spaanse film 'Biutiful'.

Penelope en Javier waren al jarenlang bevriend toen ze in 2007 samen in Woody Allens 'Vicky Cristina Barcelona' speelden. Kort daarna begonnen ze te daten. In juli vorig jaar trouwden ze op de Bahamas.


26-01-2011 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicolas

Nicolas "10.000 euro per maand" Liébart werkt als barman


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/nicolas-debby-Pfaff.jpg?t=1268311806


Nicolas Liébart, de zonnebankbruine verloofde van Debby Pfaff, heeft werk gevonden.

De jongeman die vorig jaar nog zijn werkloosheid verklaarde met de stelling dat hij als zelfstandige minimum 10.000 euro per maand moet verdienen want "anders is het de moeite niet", staat achter de toog van een danscafé in het cosmopolitische Kruibeke. Hij tapt er pinten en gooit er cd's in de speler. "De horeca is dé place to be voor mij", verklaart hij aan onze collega van Het Laatste Nieuws.

"Dan blijf ik nog liever thuis"
Zondag is het, dat raadde u al, te zien in 'De Pfaffs': Nicolas die daadwerkelijk wérkt. Tappen, plaatjes draaien en bijwijlen de rookmachine een draai geven. Werken is nochtans  nooit zijn sterkste punt geweest. In mei vorig jaar had hij daar een verklaring voor die velen in het verkeerde keelgat schoot. "Ik wil alles doen, als het maar genoeg betaalt. Een kameraad, die ook zelfstandige is, zegt dat ik minimum 10.000 euro bruto per maand moet verdienen, anders is het niet eens de moeite dat ik zelfstandige ben. Als de opvang van Liam en Keano evenveel kost als ik verdien, wat voor zin heeft het dan? Dan blijf ik nog liever thuis", stelde hij toen.

Geld om te shoppen!
Bleek dat ook Debby haar zegje had in Nicolas' carrièreplanning. "Ik wil in de bouw werken, als verkoper of in de horeca, maar dat mag ik niet van Debby omdat ik dan nooit thuis ben". Debby koos uiteindelijk eieren voor haar geld en gaf Nicolas de toestemming om te gaan tappen. "Ik ga elke dag geld komen halen om te gaan shoppen!", kirt ze in de aflevering van komende zondag. Waarmee we dus weer de essentie van 'De Pfaffs' en, per uitbreiding, de wereldeconomie kennen zonder te hoeven kijken.



26-01-2011 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Hudson en Matt Bellamy verloofd

Kate Hudson en Matt Bellamy verloofd


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/matthew-bellamy-kate-hudson.jpg?t=1296043262


Muse-voorman Matt Bellamy en actrice Kate Hudson zijn verloofd. In een Londens hotel hebben ze dat maandag gevierd met hun ouders. Vorige week bevestigden Matt (32) en Kate (31) dat ze hun eerste kind verwachten. Kate heeft al een zoon met Black Crowes-zanger Chris Robinson, de 7-jarige Ryder.

Ze begon in het voorjaar van 2010 een relatie met Matt, die in december 2009 brak met de Italiaanse psychologe Gaia Polloni. Met kerstmis vloog Matt zijn ouders van Engeland over naar Los Angeles om er kennis te maken met de ouders van Kate.



26-01-2011 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay en Paris krijgen miljoen dollar voor bokskamp

Lindsay en Paris krijgen miljoen dollar voor bokskamp


http://img607.imageshack.us/img607/3081/lindsayenparis.jpg


Lindsay Lohan en Paris Hilton, beide verwikkeld in processen wegens drugsgebruik, hebben een aanbod gekregen om tegen elkaar te boksen.

De Hollywood Boxing Federation wil de opbrengsten van de celebritykamp vervolgens aan preventiecampagnes voor alcohol- en drugsmisbruik schenken. Beide fuifbeesten, die al herhaaldelijk verklaarden dat hun wilde jaren voorbij zijn, zouden hun gage moeten wegschenken aan goeddoelorganisaties.
 
Eerder bood de Hollywood Boxing Federation een miljoen dollar aan Mark Wahlberg en Will Smith om tkegen elkaar uit te komen in de boksring.

De vader van Lindsay, Michael Lohan, is de ongeklopte kampioen van het zogenaamde 'celebrityboksen'.

Paris (29) en Lindsay (24) hebben onlangs de strijdbijl begraven. Vijf jaar geleden lachte Paris haar voormalige vriendin uit om haar rood kapsel, en dat is LiLo lang op de maag blijven liggen. "Een lollige boksmatch, waarbij ze handschoenen zo groot als hoofdkussens zouden dragen, kan hun hernieuwde vriendschap verstevigen", oordeelt de man van de boksfederatie.



26-01-2011 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will.i.am wordt directeur Creatieve Innovatie bij Intel

Will.i.am wordt directeur Creatieve Innovatie bij Intel

Klik op de foto om 'The Time' te beluisteren






Will.i.am, voorman van Black Eyed Peas, is de nieuwe directeur Creatieve Innovatie bij computergigant Intel. Samen met het technologiebedrijf zal hij zich buigen over nieuwe toepassingen voor laptops, smartphones en tabletten.

"Zowat alles wat ik doe, gebeurt met processoren en computers. Als ik een chip van Intel zie, denk ik aan alle creatieve geesten die mijn eigen creativiteit helpen versterken. Samenwerken met hun wetenschappers, onderzoekers en programmeurs om nieuwe manieren te ontwikkelen om te communiceren, creëren, informeren en entertainen, dat wordt een feest", aldus will.i.am.

Volgens Deborah Conrad, hoofd marketing bij Intel, zal will.i.am Intel bijstaan bij het samensmelten van entertainment en technologie. "Het is van levensbelang dat onze vernieuwingen aantrekkelijk blijven voor jongeren, die nieuwe toestellen en nieuwe vormen en communicatie en entertainment omhelzen".

Ook andere technologiegroepen trekken bekende gezichten aan, met als doel hun klantenbestand te verjongen. Zo is popdiva Lady Gaga creatief directeur bij Polaroid.



26-01-2011 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe plaat van The Strokes op 21 maart in de winkel

Nieuwe plaat van The Strokes op 21 maart in de winkel

Klik op de foto om 'Last Nite' te beluisteren






Zanger Julian Casablancas verkondigde het een tijdje geleden al via Twitter, maar dit keer is het ook officieel: de nieuwe plaat van The Strokes ligt op 21 maart in de winkel.

'Nieuw' mag u trouwens heel letterlijk nemen, want het is ondertussen alweer zes jaar geleden dat 'First Impressions of Earth' uitkwam. Een album dat niet overal op gejuich onthaald werd, nadat debuutalbum 'Is This It' en opvolger 'Room On Fire' wel alom bejubeld werden.

Het nieuwe album heeft inmiddels ook een naam: 'Angels'. Eerste single van dat album wordt 'Under Cover of Darkness' die begin februari uitkomt. The Strokes gaven eind vorig jaar ook al aan dat ze hun opwachting zullen maken op enkele Europese festivals. Op Benicassim zijn ze alvast bevestigd als headliner. Of ze ook ons land aandoen, is nog niet geweten.



26-01-2011 om 10:52 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
25-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste Duitse filmproducent Bernd Eichinger overleden

Grootste Duitse filmproducent Bernd Eichinger overleden


http://img407.imageshack.us/img407/4073/berndeichinger.jpg


De Duitse filmproducent Bernd Eichinger is op 61-jarige leeftijd overleden. Dat heeft het pr-bureau van Constantin Film, het productiebedrijf waarvan Eichinger president-commissaris was,  bekendgemaakt. Hij werd beschouwd als de grootste Duitse filmproducent.

Eichinger stierf tijdens een etentje met zijn familie in Los Angeles aan een hartinfarct. Hij was vooral bekend van films als 'The Neverending Story' (1983), 'The Name of the Rose' (1986) en 'Der Untergang' (2004).



25-01-2011 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John niet uitgenodigd op huwelijk William en Kate

Elton John niet uitgenodigd op huwelijk William en Kate

http://img16.imageshack.us/img16/297/eltonjohnk.jpg


Elton John verwacht niet dat hij wordt uitgenodigd voor het huwelijk van Prins William en Kate Middleton. De zanger was goed bevriend met de moeder van William, wijlen prinses Diana.

 "Mensen gaan ervan uit dat ik wel een uitnodiging krijg omdat ik goed bevriend was met Diana, maar ik heb geen kaart gehad en die verwacht ik ook niet. Ik ken Kate en William niet zo goed, maar ze lijken erg gelukkig samen. Ik wens ze een mooi leven toe", schrijft De Telegraaf.

Elton heeft William en zijn broer Harry wel verschillende keren ontmoet. "Toen hun moeder nog leefde zijn we een keer met z'n allen gaan lunchen. Ook bij de herdenking hebben we elkaar nog even gesproken. Het zijn geweldige jongens."


25-01-2011 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onafgewerkte film Orson Welles na 40 jaar in première

Onafgewerkte film Orson Welles na 40 jaar in première


Filmgenie Orson Welles


Een onafgewerkt 'meesterwerk' genaamd 'The Other Side of the Wind', van filmgenie Orson Welles is na bijna 40 jaar aan zijn première toe. Dat wist een advocaat uit Los Angeles aan de Britse krant The Observer te melden.

Rechten
Welles draaide 'The Other Side of the Wind' in 1972, met collega-cineast John Huston in de hoofdrol. De film schetst de laatste levensuren van een ouder wordende regisseur. De pellicule ligt na al die jaren nog in de kluis door een dispuut over de filmrechten.  Ook regisseur Peter Bogdanovich speelde een rol in de film. Hij is één van de cinefielen die de rechten willen opkopen, de film afwerken en in de bioscoop uitbrengen.

Meesterwerk
Mensen die bij de opnames betrokken waren en die footage van de prent hebben gezien, bestempelen de testamentfilm van Welles eensluidend als "een meesterwerk".

Welles, die na de filmklassiekers 'Citizen Kane' (volgens niet weinig filmcritici de beste film ooit) en 'The Magnificent Ambersons' als enfant terrible door Hollywood werd uitgespuwd, overleed in 1985. Hij was toen 70 jaar oud. Een jaar voor hij 'The Other Side of the Wind' inblikte, speelde hij nog in Harry Kümels mythologisch huis clos-drama 'Malpertuis'.


25-01-2011 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dichter Marc Tritsmans wint Herman de Coninckprijs

Dichter Marc Tritsmans wint Herman de Coninckprijs


http://img91.imageshack.us/img91/2995/studievandeschaduw.jpg


De 51-jarige Marc Tritsmans is de eindlaureaat van de Herman de Coninckprijs 2011. De jury verkoos zijn dichtbundel 'Studie van de schaduw' uit de vijf finalisten en ook het publiek beloonde hem voor 'Uitgesproken' met de publieksprijs voor beste gedicht.

Milieuambtenaar Tritsmans debuteerde in 1992 met de bundel 'De wetten van de zwaartekracht' en publiceerde sindsdien negen dichtbundels. Centraal in deze en volgende bundels staan de fundamentele levensvragen, die grotendeels onbeantwoord blijven. Herinnering, verlangen en gemis zijn sleutelwoorden in de overwegend zachte, in melancholie gedrenkte gedichten.
 
De vakjury, onder leiding van Elke Brems (KU Leuven), prijst de stijl van Tritsmans als herkenbaar en toch verrassend, troostend maar niet tranerig. "Een huis, een boom, de vlucht van een roofvogel: het zijn de gewone dingen die bij Tritsmans aanleiding geven tot een overweging, een inzicht, een emotie. Tritsmans verwoordt het allemaal op een toegankelijke en eenvoudige manier", luidt het juryrapport.
 
De debuutprijs gaat dit jaar naar de 37-jarige Annemarie Estor voor 'Vuurdoorn me'. De jury vindt het goed toeven in de poëzie van de Nederlandse, die al sinds 2004 in Antwerpen woont. "Je bent er meestal met twee en de koude werkelijkheid is veraf. Een speels en verrassend debuut dat verwachtingen schept."
 
Donderdagavond worden Tritsmans en Estor in de bloemetjes gezet en krijgt ze een cheque van respectievelijk 6.000 en 1.000 euro in de Antwerpse Arenbergschouwburg. (br.hln)



25-01-2011 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan helemaal klaar voor oorlog met ex Alex Reid

Jordan helemaal klaar voor oorlog met ex Alex Reid


http://img140.imageshack.us/img140/6529/jordanr.jpg



Jordan is helemaal klaar voor de confrontatie met haar ex-man Alex Reid. Het model vloog zondag met haar drie kinderen naar huis na een trip naar Zwitserland en schreeuwde van de daken dat Alex haar leven verpest. Reid weigerde voor de zoveelste keer om hun huis te verlaten.

Jordan- aka Katie Price- bracht het weekend door in het skioord Klosters en amuseerde zich met enkele polospelers op een evenement dat ze sponsorde. Jordan stak de draak met Reid door te laten weten dat ze enorm genoot van de 'sticks en ballen' in Zwitserland. Reid kon niet lachen met haar uitspraak en weigert het huis te verlaten voordat hij een uitleg krijgt waarom ze niet voor haar huwelijk wil vechten.

"Ik geef niet toe, ze is klaar voor een oorlog, maar ik ook", aldus de 35-jarige kooivechter.  Het koppel woont voorlopig in aparte delen van het huis. De drie kinderen verblijven bij haar andere ex-man Peter Andre totdat Jordan van Reid verlost is.



25-01-2011 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears neemt lief opnieuw aan als manager

Britney Spears neemt lief opnieuw aan als manager


http://img339.imageshack.us/img339/2097/britneyspearszg.jpg


Britney Spears gaat opnieuw samenwerken met haar vriend Jason Trawick nadat ze hem negen maanden geleden ontsloeg als manager.

Britney en Jason, die een koppel vormen sinds maart 2009, waren ook op professioneel vlak partners tot de zangeres hem in maart vorig jaar aan de deur zette. Nu heeft ze echter besloten om opnieuw in zee te gaan met zijn bedrijf William Morris Endeavor Entertainment. Toch zal Jason niet de enige zijn die iets aan haar carrière te zeggen heeft.

"Jason zal deel uitmaken van een team dat Britney haar carrière uitstippelen. Hij zal niet de enige manager van de zangeres zijn." Volgens insiders is het de familie van de zangeres die achter de terugkeer van Jason zit. "Zij weten dat hij het beste met haar voor heeft."


25-01-2011 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Tania Kloek en echtgenoot uit elkaar

Actrice Tania Kloek en echtgenoot uit elkaar

http://img35.imageshack.us/img35/2778/taniakloek.jpg



Tania Kloek en Christophe Ameye zetten een punt achter hun huwelijk. De actrice en de regisseur leerden elkaar zes jaar geleden kennen en hebben samen twee kinderen: Achiel en Maurice. Kloek en Ameye zouden uit elkaar gegroeid zijn, meldt Dag Allemaal.

Het koppel leek nochtans dolverliefd en stapte dan ook in het huwelijksbootje, maar enkele jaren na hun kennismaking bekoelde de romance dus. Zowel Kloek als Ameye willen voorlopig geen commentaar geven over hun breuk.

"Ik moet hier door, ik doe nu alles voor de kinderen. Ik wil dat wij hier met weinig of geen kleerscheuren uitkomen", was het enige dat Ameye liet weten.


25-01-2011 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams: "Er leven spoken in mijn huis

Robbie Williams: "Er leven spoken in mijn huis"


http://img823.imageshack.us/img823/4451/robbiewilliams.jpg


Robbie Williams is ervan overtuigd dat er spoken in zijn huis leven. Volgens de zanger krijgt hij soms het gezelschap van een geest Bertie genaamd. De 36-jarige Williams is gefascineerd door zijn overleden huisgenoot.

Ook echtgenote Ayda Field gelooft dat er 'iets' is met hun villa op Mulholland Drive. "De honden kunnen het zien, de geest heeft de bijnaam Bertie gekregen", aldus een vriend. "Robbie en Ayda denken dat het om een man uit de 20ste eeuw gaat."

Rob fantaseert zelfs over het uiterlijk van de man. "Hij ziet Bertie graag als een man in pak, die altijd met een glas Martini door het huis wandelt." In 2009 beweerde de zanger al eens dat hij geesten voelde in zijn huis in Wiltshire. Hij zou ook al UFO's gezien hebben.


25-01-2011 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aaron Carter laat zich opnemen in afkickkliniek


Aaron Carter laat zich opnemen in afkickkliniek


http://img253.imageshack.us/img253/7380/aaroncarter.jpg

Aaron Carter (23), de jongere broer van Backstreet Boy Nick, heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek, schrijft De Telegraaf.



De problemen van de zanger zouden echter niet met een drugs- of alcoholverslaving te maken hebben. Aaron zou hard aan het werk zijn om 'emotionele en spirituele kwesties' op te lossen, zo heeft zijn manager laten weten.

"Aaron heeft me gevraagd of hij wat tijd kon nemen om aan emotionele en spirituele zaken te werken waar hij al een tijdje last van heeft. Daarom heeft hij zich laten opnemen op een plaats waar ze hem kunnen helpen."

"Het leven heeft zijn ups en downs. Je kan alleen leven en leren. Stop nooit met geloven! En geloof altijd in jezelf! Dit leer ik iedere dag", liet de zanger vanuit de kliniek via Twitter weten. (br.hln)



25-01-2011 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-model beschrijft in boek lesbische relatie met Rihanna

Ex-model beschrijft in boek lesbische relatie met Rihanna


http://img707.imageshack.us/img707/1925/rihannafd.jpg
'Tajah' lanceerde al meteen passend fotomateriaal om haar boek te promoten.


Een ex-model dat het nu wil maken als auteur beweert dat ze seks heeft gehad met niemand minder dan Rihanna. De lesbische Natasha 'Tajah' Burton doet die onthulling in haar boek 'Low Down Dirty Shame', waarin ze de vuile was (lees: het seksleven) van enkele Hollywoodsterren en toppers uit de NBA en NFL buitenhangt en waarin ze haar lesbische relatie met de popster beschrijft.

De Amerikaanse website MediaTakeOut.com pakt uit met dat nieuws en heeft ook navraag gedaan bij een celebinsider, die stelt dat het verhaal "erg geloofwaardig" is. De website publiceert meteen ook de desbetreffende passage, uit het hoofdstuk 'My Pop Star' in het boek.

Razendknap
"Ik kwam uit een depressie en voelde me stilaan terug normaal. Opeens leek het alsof ik weer vrij was, al voelde ik me ook eenzaam. Een vriend had me een tijdje geleden de muziek van een vrouwelijke pop- en R&B-ster uit Barbados leren kennen. Ik had haar hits al wel dikwijls gehoord en was fan van haar unieke stijl. Om te lachen zei ik hem dat ik haar weleens wou ontmoeten. Hij vertelde me niet zeker te zijn of ze wel vrouwen lust en dat hij dat even ging navragen. Uiteindelijk wisselden we onze contactgegevens en van het een kwam het ander. Ik was nog niet over mijn ex en praten met haar hielp. Ze was razendknap, met haar kortgeknipt kopje met blonde tinten en haar creatieve stijl."

Moeilijk verleden
"Ik was er niet zeker van of zij onze relatie wel serieus nam, dus bekeek ik het van dag tot dag. Maar er was meteen die klik. We praatten uren met elkaar over media, muziek en mode. Ze was ook heel open en vertelde me over haar moeilijke verleden en hoe ze daarmee omging. Waarna ze plots een conference call van haar manager kon krijgen, over nieuwe projecten waarin ze de soundtrack van een film zou doen."

Oraal bevredigen
"Seks hoorde er meteen bij omdat ze een echte freak was. Ik was daar aanvankelijk niet voor omdat ik het niet belangrijk vond. Maar dat hield haar niet tegen. Ze bevredigde me oraal of met haar hand en ik liet me gaan. Ze vond me erg lekker maar telkens ik klaarkwam, stopte ze en ging ze meteen aan haar muziek werken. Alsof het bandwerk was voor haar. Ik bevredigde haar nooit, ze was altijd meer geïnteresseerd in mij."


25-01-2011 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John werkt aan film over zijn wilde leven

Elton John werkt aan film over zijn "wilde leven"

Klik op de foto om 'Your song' te beluisteren






Elton John en zijn partner David Furnish werken samen met de Britse scenarioschrijver Lee Hall - bekend van 'Billy Elliot' - aan een film over het leven van de zanger en beloven dat het "surreëel" wordt.

"Natuurlijk wordt het geen gewone film, want mijn leven is nogal wild geweest. Samen met Hall werkt Elton John ook aan een musicalbewerking van George Orwells 'Animan Farm'.



25-01-2011 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
24-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeroe van de aerobics op 96 jaar overleden

Goeroe van de aerobics op 96 jaar overleden


http://img840.imageshack.us/img840/631/jacklalanne.jpg
De vader van aerobics Jack LaLanne werd bekend met zijn televisieprogramma.


De Amerikaanse goeroe van de aerobics, Jack LaLanne, is gisteren op 96-jarige leeftijd overleden. Met zijn dagelijkse televisie-uitzendingen populariseerde de man de fitness-beweging.




Eerste fitnesscentrum
LaLanne overleed in zijn woning in Morro Bay, 320 km ten noorden van los Angeles, aan de gevolgen van een longontsteking, zo meldde een woordvoerder van zijn onderneming BeFit Enterprises. De man, die zoals de overlevering het wil er als adolescent een zeer ongezonde levensstijl op nahield, opende in 1936 in het Californische Oakland de allereerste gymclub op het Amerikaanse continent. Hij geldt ook als de uitvinder van de fitnesstoestellen die gebruik maken van katrollen.

Walk of Fame
LaLanne was ook de eerste die, in de jaren vijftig, met een aerobicsprogramma op het kleine scherm uitpakte. Op 88-jarige leeftijd kreeg hij een ster op de beroemde Walk of Fame in Hollywood.



24-01-2011 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!