Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez mag bij Obama's naar Super Bowl gaan kijken

Jennifer Lopez mag bij Obama's naar Super Bowl gaan kijken


http://img651.imageshack.us/img651/9928/jenniferlopezi.jpg


Jennifer Lopez is met haar man Marc Anthony in het Witte Huis uitgenodigd om samen met president Obama zondag naar de Super Bowl te kijken.

J'Lo is in de wolken met de uitnodiging: "Ik kan het niet geloven! Alsof ik droom".

De match tussen de Pittsburgh Steelers en de Green Bay Packers, in Arlington, Texas, wordt opgevrolijkt met optredens van grote kleppers: Lea Michele uit 'Glee' gaat voor de wedstrijd 'America the Beautiful' zingen, Christina Aguilera gaat het nationale volkslied aanheffen. Tijdens de rust treden Black Eyed Peas op.

Hét moment voor J'Lo en Michelle om de gladheid van hun benen te vergelijken. Lopez is deze week immers aangesteld als de eerste 'Wereldwijde Ambassadeur' van Gillette Venus, het scheerapparaat tegen ongewenste vrouwelijke haargroei. Dolletjes! (br.hln)


04-02-2011 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beavis and Butt-Head komen terug

'Beavis and Butt-Head' komen terug

Klik op de foto om 'Beavis And Butt head Friday Night' te bekijken





'Fire! Fire! De aartslelijke maar toch zo grappige koppen van Beavis en Butt-Head komen terug op MTV. Deze zomer plant de muziekzender nieuwe afleveringen van de midden jaren negentig immens populaire puberale luiwammesen.

De tv-cartoon, die van 1993 tot 1998 liep en ook een bioscoopfilm voorbracht, teerde op de kritiek die Beavis en Butt-Head gaven op de getoonde muziekvideo's en hun fascinatie voor foute metalmuziek, vrouwelijk bloot, winden en vuur. Toen een baby om het leven kwam tijdens een brand in een trailer, aangestoken door haar broer die net naar 'Beavis & Butt-Head' had gekeken, werd dat in de schoenen van Beavis geschoven.

In de nieuwe afleveringen zal het oude beproefde format aangehouden worden. Schepper Mike Judge neemt opnieuw de productie op zich. 'Uhh uhh... cool'.



04-02-2011 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Killers pakken de draad weer op

The Killers pakken de draad weer op

Klik op de foto om 'Human' te beluisteren





Na een radiostilte van een jaar gaat de Amerikaanse band The Killers weer toeren. In april speelt de groep op een festival in Chili. Dat schrijft het Britse muziekmagazine NME.

In januari vorig jaar kondigde het viertal aan toe te zijn aan een pauze. "Het is de hele tijd alleen maar toeren en platen maken geweest. Dat gaat al zes jaar zo door", zei gitarist Dave Keuning destijds. "We willen ook wel eens iets anders doen."

Voor frontman Brandon Flowers was dat overigens niet zo nodig. Hij bracht in de tussentijd zijn eerste soloalbum Flamingo uit, waarna hij op toernee ging.


04-02-2011 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
03-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bioscoopbezoek met bijna vijf procent gestegen

Bioscoopbezoek met bijna vijf procent gestegen


http://img821.imageshack.us/img821/5962/bioscoop.jpg


In 2010 hebben de bioscopen verenigd in de Federatie van Cinema's van België (FCB) ongeveer 5 procent meer cinefielen ontvangen dan in 2009.

De Federatie van Cinema's van België groepeert de belangrijkste uitbaters van middelgrote en kleinere bioscopen en behelst ongeveer de helft van de nationale markt.
 
In 2010 noteerden ze 9.615.426 bezoekers tegenover 9.168.434 in 2009. De verhoging van het bioscoopbezoek was wel meer uitgesproken in Wallonië (+8 procent) dan in Vlaanderen (+1,7 procent). In Brussel stagneert de markt ten opzichte van 2009.

De meestbezochte films waren 'Harry Potter and the Deathly Hollows', 'Alice in Wonderland', 'Inception', 'The Twilight Saga: Eclipse', 'Avatar', 'Toy Story 3' en 'Shrek Forever After'.
 
In Vlaanderen kon ook 'Zot van A' van Jan Verheyen zich een weg naar de top tien banen. De Franstalige Belgische film met het grootste succes in 2010 is 'Mr. Nobody'.


03-02-2011 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Maria Schneider overleden

Actrice Maria Schneider overleden


http://img13.imageshack.us/img13/7803/mariaschneider.jpg


De Franse actrice Maria Schneider, hoofdrolspeelster naast Marlon Brando in de beroemde schandaalprent 'Ultimo Tango a Parigi' (Last Tango in Paris), is deze ochtend in Parijs overleden aan een slepende ziekte. Dat meldden haar nabestaanden. Ze werd 58 jaar.
 
Maria Schneider was amper 19 jaar oud toen zij aan Brando werd gekoppeld voor Bertolucci's film over passie, seksspelletjes en eenzaamheid. Haar stoffelijk overschot zal op het kerkhof van Père-Lachaise worden bijgezet.


03-02-2011 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werchter strikt The National, White Lies en Kaiser Chiefs

Werchter strikt The National, White Lies en Kaiser Chiefs

Klik op de foto om 'I Predict A Riot' van 'Kaiser Chiefs' te beluisteren


The Kaiser Chiefs verzamelen op de rode loper voor de uitreiking van de Q Awards in Londen.

Rock Werchter voegt opnieuw vijf namen toe aan zijn al niet onaardig gevulde affiche. Op vrijdag zakken The National en White Lies af naar Rotselaar. Zondag is het de beurt aan Kaiser Chiefs, Social Distortion en All Time Low. Bovendien belooft organisator Live Nation eerstdaags nog meer ronkende namen aan dat rijtje toe te voegen.

De ticketverkoop voor het vierdaagse festival loopt ondertussen als een sneltrein. Zo zijn de dagtickets voor zaterdag 2 juli nu al uitverkocht. De organisatie heeft alvast een wachtlijst geopend. Combitickets en dagtickets voor de andere dagen zijn nog wel te koop via de gekende kanalen.

Rock Werchter 2011 loopt van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. Tickets zijn te koop via  Proximus Go For Music: 0900 2 60 60 of www.proximusgoformusic.be. Alle info rond het festival vind je terug via www.rockwerchter.be  (br.hln)



03-02-2011 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears laat stand-in dansen in videoclip

"Britney Spears laat stand-in dansen in videoclip"

Klik op de foto om 'Hold It Against Me' te beluisteren



Britney Spears is nog steeds niet volledig in vorm. Volgens insiders is het zelfs zo erg dat de zangeres een stand-in heeft gebruikt voor de danspasjes in haar videoclip 'Hold it against me'.

Regisseur Jonas Akerlund zou helemaal niet te spreken zijn geweest over Britney tijdens de opnames van de clip. "Britney had de pasjes niet onder de knie, ze had veel te weinig geoefend. Akerlund heeft daarop een stand-in van Britney opgeroepen om haar te vervangen. De zangeres is daarop huilend weggelopen", schrijft Gazet van Antwerpen.

De woordvoerder van de zangeres ontkent de geruchten. Volgens hem heeft de Britney een uitstekende band met Akerlund en heeft ze wel alle pasjes onder de knie.


03-02-2011 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss trouwt op 2 juli

Kate Moss trouwt op 2 juli


http://img88.imageshack.us/img88/1252/katemossj.jpg


Jamie Hince heeft dinsdagavond Kate Moss ten huwelijk gevraagd, zo verklapt een vriend van het koppel aan The Sun.

"Kate lag in bed en had het licht al uitgedaan. Maar Jamie knipte het weer aan en haalde een antieke ring boven. Hij is op één knie gaan zitten en heeft Kate ten huwelijk gevraagd. Hij heeft haar ouders zelfs om haar hand gevraagd. Kate heeft ingestemd. Jamie wilde al lang trouwen, maar Kate heeft er haar tijd voor genomen. Het voorbije jaar zijn ze dichter bij elkaar gegroeid". De trouwpartij zou op 2 juli plaatsgrijpen.

Moss had relaties met onder meer Johnny Depp en Pete Doherty. Ze heeft een dochter van acht, Lila Grace, uit haar relatie met uitgever Jefferson Hack.


03-02-2011 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toll, toller, tollest: Christoff krijgt 'Star des Jahres'-award

Toll, toller, tollest: Christoff krijgt 'Star des Jahres'-award

Klik op de foto om 'Een ster' te beluisteren




De Vlaamse schlagerzanger Christoff heeft gisteren in Hamburg de 'Star des Jahres'-award gekregen als 'beste nieuwkomer'.

De ruim 9 miljoen lezers en lezeressen van de bladen 'Das Neue Blatt', 'Das Neue' en 'Neue Zeit' mochten de voorbije weken hun stem uitbrengen voor de beste artiesten en meest spraakmakende persoonlijkheden van het voorbije jaar. Christoff haalde het in de categorie 'beste nieuwkomer' en mocht zijn eerste Duitse hit 'Deine Blauen Augen' brengen.

Op 15 februari start Christoff, samen met o.a. Karel Gott en Richard Clayderman, aan een bijna drie maanden durende tournee door Duitsland. Op 3 maart komt 'Das Frühlingsfest der Volksmusik 2011' ook naar de Lotto Arena in Antwerpen.

Ook in Vlaanderen blijft het Christoff voor de wind gaan. Van zijn verzamelalbum 'Alle Hits' gingen er ondertussen bijna 25.000 over de toonbank.


03-02-2011 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moby geeft inbreker trui en geld

Moby geeft inbreker trui en geld




Maandag trof Moby een inbreker in zijn huis in Los Feliz, Californië. De man was zo high als een papegaai en had geen kwaad in de zin, dus kreeg hij van Moby warme kleren en wat geld om eten te kopen.


"Ik word wakker om zeven uur, en ga naar de woonkamer. Daar schrik ik me rot: er staat iemand naast mijn sofa. Dus geef ik die man, Robbie, een sweatshirt (het is hier fris in de heuvels) en wat geld om een ontbijt mee te kopen en ik stuur hem weg. Hij had de avond voordien veel lsd genomen. Vanop de straat had hij mijn huis gezien en besloten me een bezoekje te brengen", zo meldt Moby op zijn blog.


"We hebben allebei geluk gehad. Hij had geluk dat ik geen wapens in huis heb en dat ik de politie niet belde. En ik heb geluk gehad dat hij geen gewelddadige mens was en me niet doodstak in mijn slaap. Ik heb wel gedacht dat de deuren sluiten wellicht geen slecht idee is. Maar ik hoop dat Robbie het goed stelt, hij zag er wat verdwaasd uit. Een ton lsd slikken en dan in het holst van de nacht gaan rondlopen in Griffith Park, dat is nefast voor je oriëntatiegevoel. Ik ben blij dat hij niet opgegeten is door coyotes of bergleeuwen". (br.hln)



03-02-2011 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabors man nu ook in ziekenhuis opgenomen

Zsa Zsa Gabors man nu ook in ziekenhuis opgenomen

http://img20.imageshack.us/img20/1439/fredericvonanhalt.jpg
Zsa Zsa Gabor, en Frederic von Anhalt


Frederic von Anhalt (67), de zevende man van Zsa Zsa Gabor, is tijdens het bezoek aan zijn vrouw in het ziekenhuis ingestort en werd meteen ook gehospitaliseerd. Von Anhalt viel flauw in een lift, de twee worden in aparte kamers verzorgd.

Gabor, de 93-jarige filmlegende, werd begin deze week opnieuw in het ziekenhuis opgenomen omdat ze bloed overgaf. Ze was nog maar enkele dagen thuis na de amputatie van haar been wegens gangreen.

Sinds juli vorig jaar pendelt Gabor tussen haar huis en de kliniek. Na een heupoperatie kreeg ze bloedklonters, in november kreeg ze het ziekensacrament toegediend.

Intussen wil Zsa Zsa's enige dochter Constance 'Francesca' Hilton voor de rechter slepen omdat die zonder haar toestemming de villa van haar moeder te koop stelde.



03-02-2011 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The White Stripes zetten er een punt achter

The White Stripes zetten er een punt achter

Klik op de foto om 'My Doorbell' te beluisteren






Het duo The White Stripes is officieel gesplit. Dat lieten groepsleden Jack & Meg White zelf weten via hun website. Het was eerder al duidelijk dat het te lang oorverdovend stil bleef rond het dynamische, roodwitte duo. Hun laatste echte cd van de twee dateert al van 2007 ('Icky Thump'), hun laatste belangrijke optreden vond in 2009 plaats bij de Amerikaanse praatshow Late Night met Conan O'Brien.

"Wij hebben geen plannen meer om samen cd's te maken en op te treden", schreef het ex-koppel in een verklaring op de website. Niet omdat ze ziek zouden zijn, artistieke meningsverschillend hebben of het leven als artiest niet meer aankunnen maar "omdat we willen bewaren wat mooi en speciaal is aan deze groep."

Bedankt voor de steun
"Meg en Jack willen graag elkeen van hun fans en bewonderaars bedanken voor hun ongelofelijke steun aan de intense en ongelofelijke carrière die The White Stripes meer dan 13 jaar gehad heeft. We hopen dat onze fans dit nieuws niet zien als iets droevigs, maar als iets positief. We doen dit uit respect voor de kunst en de muziek die de groep heeft voortgebracht."

CD's
Toch wil dat niet zeggen dat er niets nog zal uitgebracht worden onder de naam 'The White Stripes'. Platenfirma Third Man Records zal nog onuitgegeven live en studio-opnames op cd zetten.

"The White Stripes zijn niet meer van ons, maar behoren toe aan jullie (de fans, nvdr), en jullie mogen ermee doen wat jullie willen. Het mooiste aan kunst en muziek is dat het voor altijd kan blijven bestaan, als mensen daarvoor kiezen."

Seven Nation Army
De eerste bescheiden hit van The White Stripes in ons land was Hotel Yorba en dateert van 2001. Het echte succes kwam er met de plaat Elephant en de wereldhit 'Seven Nation Army'. The White Stripes bewerkten ook andere nummers, zoals 'Fell in love with a girl, 'Jolene' en 'I just don't know what to do with myself'. Voor de clip van die laatste single strikten ze Kate Moss, die paaldanste.

Twee
De groep herdefinieerde het begrip 'rockgroep'. Ze waren slechts met twee, en niet met de 'basis' van drie of vier. Met Meg op de drums en Jack op gitaar maakten ze gemakkelijk evenveel lawaai en even gevarieerde nummers als andere groepen.

In het begin bestond ook verwarring over de relatie tussen Jack & Meg, iets wat ze handig uitbuitten om media-aandacht te krijgen. Lang werd gedacht dat de twee een koppel waren, dan waren ze weer broer en zus, maar nu lijkt het erop dat ze ex-partners zijn. Beide zijn ondertussen opnieuw getrouwd, met iemand anders weliswaar.

Jack White heeft nog verschillende nevenprojecten, waaronder 'The Raconteurs', dus van hem zullen we zeker nog horen. Wat Meg White zal doen, is nog niet bekend.



03-02-2011 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse fotograaf Koen Wessing overleden


Nederlandse fotograaf Koen Wessing overleden




De Nederlandse fotograaf Koen Wessing, die grote bekendheid verwierf met zijn foto's uit crisisgebieden, is op 69-jarige leeftijd overleden. Dat heeft fotobureau Hollandse Hoogte, waarbij Wessing was aangesloten, gisterenavond laat bekendgemaakt.
 
De fotojournalist maakte in de jaren 60 en 70 furore met zijn foto's van protesten, oproeren en oorlogen. In Chili legde hij in 1973 vast hoe generaal Augusto Pinochet met geweld de macht greep. De veelgeprezen foto's werden gebundeld in het boek Chili, september 1973. In Latijns-Amerika volgde hij verder onder meer de burgeroorlogen in Nicaragua en El Salvador en documenteerde hij de armoede onder de bevolking.
 
Ook in eigen stad en land was de geboren Amsterdammer actief: zo fotografeerde hij in 1969 de bezetting van het Maagdenhuis en was hij in 1975 bij de Nieuwmarktrellen in de hoofdstad. Veel van zijn foto's werden gepubliceerd in opinieweekblad Vrij Nederland. "Een man van weinig woorden die zoveel vertelde met zijn foto's", twitterde hoofdredacteur Louis Zaal van Hollandse Hoogte in een reactie op het overlijden van de fotograaf.



03-02-2011 om 11:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagtickets Werchter bijna uitverkocht

Zaterdagtickets Werchter bijna uitverkocht


http://img823.imageshack.us/img823/2699/werchter.jpg



Wie op zaterdag naar Werchter wil voor Coldplay, PJ Harvey, Portishead, Elbow en The Gaslight Anthem en nog geen ticket heeft gereserveerd, kan het wellicht op zijn/haar buik schrijven. De 15.000 dagtickets zijn quasi allemaal de deur uit. Inschrijven op de wachtlijst is de boodschap, want wellicht komen later nog extra dagtickets voor zaterdag vrij.



03-02-2011 om 10:32 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
02-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart werkt weer samen met Jeff Beck

Rod Stewart werkt weer samen met Jeff Beck

Klik op de foto om 'People Get Ready' van het duo te beluisteren






In de jaren zestig namen ze met Becks band samen twee albums op, 'Truth' en 'Beck-ola'. En nu gaan Rod Stewart en gitaarlegende Jeff Beck nieuw materiaal opnemen.

"Jeff en ik hebben kort voor kerstmis samen geluncht. In februari neemt hij met zijn band enkele nummers op in San Francisco, die hij me dan gaat opsturen. Dus er zit schot in de zaak", verklaarde Stewart aan Rolling Stone.

Dat wordt dan het eerste materiaal van Stewart sinds hij in 2002 zijn reeks 'American Songbook'-coverversies uitbracht. Het is al van 1998 geleden dat hij nieuwe eigen songs uitbracht, met het album 'When We Were the New Boys'.

Ron Wood
Stewart ging maandag ook dineren met Ron Wood, met wie hij in 1969 samen de Jeff Beck Group verliet om Faces op te richten. Dat doet vermoeden dat Wood en Stewart weer gaan samenwerken. Wood bracht vorig jaar de Faces opnieuw samen, en liet de plek van Stewart innemen door Mick Hucknall van Simply Red. Wood gaat ook samen met Stevie Nicks spelen op diens 'The Heart and Soul Tour', die op 20 maart in Florida van start gaat. (br.hln)



02-02-2011 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey verwacht jongen en meisje

Mariah Carey verwacht jongen en meisje

http://img822.imageshack.us/img822/2108/mariahcareynickcannon.jpg



Mariah Carey (40) en haar man Nick Cannon (30) zijn in blijde verwachting van een zoon en een dochter. De tweeling wordt in april verwacht, Cannon verklapte aan E! Online dat het een jongen en een meisje worden.


02-02-2011 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yolanthe Sneijder-Cabau stopt met lingerielijn

Yolanthe Sneijder-Cabau stopt met lingerielijn

http://img27.imageshack.us/img27/4658/yolanthesneijdercabau.jpg



Yolanthe Sneijder-Cabau stopt met haar eigen lingerielijn.  De Nederlands-Spaanse echtgenote van topvoetballer Wesley Sneijder - tevens ex van Jan Smit - wil zich meer gaan richten op haar presentatiewerk.

Yolanthe stelde sinds 2008 collecties voor het lingeriemerk Livera samen onder de naam Yolanthe's Choice. De samenwerking werd dinsdag beëindigd, melden diverse Nederlandse media.

Yolanthe wil zich concentreren op haar televisiewerk en andere werkzaamheden in binnen- en buitenland.


02-02-2011 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Hoogland stapt op bij Kursaal Oostende

Peter Hoogland stapt op bij Kursaal Oostende

http://img140.imageshack.us/img140/3300/peterhoogland.jpg



Gedelegeerd bestuurder Peter Hoogland, ex van Joyce De Troch, verdwijnt uit het Kursaal in Oostende. Dat is vanmorgen aan het personeel van het Kursaal bekendgemaakt na een beslissing van de raad van bestuur gisteravond. Over de reden van het ontslag wordt in de loop van de dag gecommuniceerd door Exploitatie Kursaal Oostende, een dochteronderneming van het autonoom gemeentebedrijf Stadshernieuwing Oostende (AGSO).
 
Peter Hoogland (echte naam Franky De Bouw) kwam in 2005 in dienst bij het Kursaal als afgevaardigd bestuurder. Hij kon het aantal bedrijfsevenementen uitbouwen en zette een programmering op waarbij het auditorium werd uitgespeeld als troef. Tussen 2005 en 2008 steeg de omzet van 3,3 tot 7,6 miljoen euro.
 
Kritiek
Hoogland kreeg echter ook kritiek op zijn aanpak. In de gemeenteraad verweet Jean-Marie Dedecker hem belangenvermenging. Hoogland werkte via een managementsovereenkomst voor het Kursaal. Hij deelde dinsdag aan de raad van bestuur mee dat hij ermee wou stoppen. Gisteravond werd die beslissing bekrachtigd.



02-02-2011 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cee-Lo Green

Niet Scala, maar The Muppets en Gwyneth Paltrow treden tijdens Grammy's op met Cee-Lo Green

Klik op de foto om 'F**k You' te beluisteren





Niet het Aarschotse meisjeskoor Scala, dat dankzij de film 'The Social Network' plots beroemd is in de VS, maar The Muppets en Gwyneth Paltrow zullen tijdens de uitreikingsceremonie van de Grammy Awards met multigenomineerde Cee-Lo Green zijn hit 'F**k You' brengen.

Met Paltrow 'F**k You' opgenomen
Paltrow, die zanglessen nam voor haar rol van een drankverslaafde countryzangeres in 'Country Song', zong 'F**k You' al in een aflevering van tv-show 'Glee'. Cee Lo was daar zo van onder de indruk dat hij Paltrow uitnodigde om het nummer samen op te nemen. Ze brachten het ook al samen in 'Saturday Night Live'.

Energie
"Gwyneth voelde me artistiek goed aan, en waardeert me ook. Haar energie te voelen, was een enorme opsteker", aldus Cee-Lo. Een gevoel waar de in serie geschakelde energietjes van enkele tientallen Aarschotse meisjes blijkbaar niet tegen op kon.

Logistiek probleem
Hoewel de broers Kolaczny een andere verklaring hebben voor de gemiste kans. "Alles was geregeld. Onze 'Wall of Sound' zou buiten opgetrokken worden, de beelden zouden samen met onze muziek de uitzending openen. Maar Cee-Lo Green moest dan als gastheer té snel van buiten naar het podium geraken", verklaart Steven Kolacny vandaag aan onze collega's van Het Laatste Nieuws.


02-02-2011 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan beschuldigd van juwelendiefstal

Lindsay Lohan beschuldigd van juwelendiefstal


http://img80.imageshack.us/img80/985/lindsaylohanv.jpg


De luchthavenpolitie van Los Angeles heeft de rechter gevraagd een huiszoekingsbevel uit te vaardigen tegen Lindsay Lohan, die ze ervan verdenken stinkend dure juwelen te hebben gejat. Een 'vermist' halssnoer dook onlangs op rond de nek van LiLo, die ermee werd gefotografeerd. Dat meldt RadarOnline.

Lindsay mocht vorige maand de ontwenningskliniek verlaten, ze is nog voorwaardelijk vrij na een veroordeling wegens rijden onder invloed.

Misdrijf
Indien de juwelen meer dan 5.000 dollar waard zijn, en ze inderdaad in haar bezit zijn, kan ze van een nieuw misdrijf beschuldigd worden.

Cel lonkt
En ze maakt ook een tweede kans om opnieuw in de gevangenis te vliegen: tijdens haar verblijf in de Betty Ford kliniek ging ze een medewerkster telijf.

LiLo is inmiddels al vijf keren in rehab geweest en moet zich onderwerpen aan willekeurige drug- en alcoholtests. Op 24 februari moet ze opnieuw voor de rechter verschijnen.

In 2009 werd al eens gesuggereerd dat LiLo een halssnoer van 400.000 dollar in haar sjakos had laten vallen tijdens een fotoshoot voor Elle. Toen echter bleek dat wel twintig modellen die dag in de buurt van het juweel waren geweest, liep het onderzoek spaak.



02-02-2011 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!