Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor viert 94ste verjaardag in hospitaal

Zsa Zsa Gabor viert 94ste verjaardag in hospitaal


http://img20.imageshack.us/img20/1439/fredericvonanhalt.jpg



De Hollywood-diva Zsa Zsa Gabor gaat haar 94ste verjaardag vandaag vieren in een ziekenhuis in Los Angeles. Maar de vrouw is van plan om later in de week nog een feestje te bouwen, zo zegt haar echtgenoot.
 
Vandaag zijn het de dokters en verpleegsters van het Ronald Reagan UCLA Medical Centre die de ster in de bloemetjes zullen zetten. Maar normaal mag Zsa Zsa Gabor woensdag het hospitaal verlaten. Ze wil ook thuis nog een verjaardagsfeest organiseren. Dat verklaarde haar man, prins Frederic von Anhalt.
 
Gabor ligt in het ziekenhuis voor een longinfectie. Vorige maand was ze opgenomen voor een infectie, waarna haar been gedeeltelijk moest worden geamputeerd.


06-02-2011 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Des hommes et des Dieux' is beste Europese film

'Des hommes et des Dieux' is beste Europese film

Klik op de foto om de trailer te bekijken





De film 'Des hommes et des Dieux' van de jonge Franse regisseur Xavier Beauvois is onderscheiden met de prijs van 'Beste Europese Film van 2010'.

De film is gebaseerd op ware gebeurtenissen, en gaat over het lot van Franse trappisten in het Algerijnse dorp Tibhirine in het Atlasgebergte, van kort voor hun ontvoering tot hun dood. De hoofdrollen worden vertolkt door Lambert Wilson en Michael Lonsdale.

De onderscheiding wordt jaarlijks toegekend door de Europese afdeling van Signis, de internationale katholieke organisatie voor radio, film en televisie. De film is verkozen door Signisafgevaardigden uit 26 Europese landen.
 
Op de tweede plaats eindige 'Another year' van de Brit Mike Leigh en als derde 'Popieluszko' van de Poolse regisseur Rafal Wieczynski.
De Frans-Belgische film 'Un homme qui crie' van Mahamat Saleh Haroun werd vierde.



06-02-2011 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inception en The social network bekroond door Amerikaanse scenaristen


'Inception' en 'The social network' bekroond door Amerikaanse scenaristen


http://img718.imageshack.us/img718/1752/christophernolan.jpg
Christopher Nolan, regisseur van 'Inception'.


De films 'Inception' en 'The social network' zijn in Los Angeles door de Writers Guild of America (WGA) onderscheiden met respectievelijk een prijs voor het beste originele scenario en het beste bewerkt scenario. De awards kondigen vaak een overwinning aan op de Oscars die over drie weken, op 27 februari, plaatsvinden.

'Inception', geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een psychologische thriller waarin Leonardo DiCaprio wegzinkt in het onderbewustzijn van personen om daar informatie te ontfutselen of herinneringen te implanteren. Het scenario van de film werd door de Amerikaanse vakbond van scenarioschrijvers verkozen boven 'Black Swan', 'The Fighter', 'The Kids Are All Right' en 'Please Give'.

Aaron Sorkin, scenarist van 'The social network', werd onderscheiden voor het beste bewerkt scenario. Het scenario won van '127 Hours', 'I love you Phillip Morris', 'The Town' en 'True Grit'. De film vertelt de controversiële geboorte en explosieve groei van de sociale netwerksite Facebook en is een bewerking van het boek 'The Accidental Billionaires: The Founding Of Facebook, A Tale of Sex, Money, Genius, and Betrayal' van de Amerikaanse schrijver Ben Mezrich.

De prijzen van de diverse beroepsverenigingen van de Amerikaanse cinema zijn betrouwbare indicatoren in de race naar de waardevolle Oscarbeeldjes. Veel acteurs, regisseurs, producenten en scenaristen hebben als lid van de Academy of Motion Pictures Arts and Sciences immers stemrecht voor de awards.



06-02-2011 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmprijzen voor Van Dormael, Coesens, Zaccaï en Decleir


Filmprijzen voor Van Dormael, Coesens, Zaccaï en Decleir


http://img7.imageshack.us/img7/7656/filmprijzen.jpg
Jaco Van Dormael en Benoît Poelvoorde. 


De film 'Mr. Nobody' van Jaco Van Dormael is gisterenavond de grote winnaar geworden bij de uitreiking van de nieuwe filmprijzen voor Franstalige België, de 'Magritte du Cinéma', met onder meer de prijs voor de beste film en beste regisseur. Anne Coesens werd uitgeroepen tot beste actrice in 'Illégal', terwijl Jonathan Zaccaï de beste acteur was in 'Elève libre'.

'Mr. Nobody' werd ook nog onderscheiden in de categorieën beste scenario, beste fotografie, beste montage en beste originele filmmuziek. Op de lijst prijkt ook één Vlaamse acteur: Jan Decleir kreeg een onderscheiding voor de beste bijrol in 'Les Barons'.

Franstalig België kende reeds jaren geen eigen filmprijzen meer. De eerste plechtigheid voor de nieuwe prijzen 'Magritte du cinéma' vond plaats op de Kunstberg in Brussel.

De grote namen van de Franstalige Belgische filmwereld waren aanwezig: acteur Benoît Poelvoorde, de gebroeders Dardenne, Jean-Claude Van Damme en regisseur Jaco Van Dormael. Verder werden prins Laurent, prinses Claire en cultuurminister Fadila Laanan van de Franse gemeenschap opgemerkt. (br.hln)



06-02-2011 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie zet Sportpaleis onder water

Kylie zet Sportpaleis onder water

Klik op de foto om 'Can't Get You Out Of My Head' te beluisteren





Bezoekers van het Kylie Minogue-concert op 19 maart in het Antwerpse Sportpaleis mogen meer verwachten dan een gewoon concert. Voor haar 'Aphrodite Les Folies'-tour kondigt de Australische maar in het Verenigde Koninkrijk wonende zangeres een waterspektakel aan.

Het podium is omgeven door een rij fonteinen die tot dertig meter hoog kunnen spuiten. Bezoekers op de eerste rijen, in de zogeheten Splash Zone, zijn dus verwittigd: ze kunnen tijdens de show nat worden.

Dat voorrecht kost zelfs geld: wie zo'n 'nat' plaatsje wil bemachtigen, betaalt voor zijn ticket 250 euro.


06-02-2011 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
05-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onvoltooide novelle Mulisch wordt uitgebracht

Onvoltooide novelle Mulisch wordt uitgebracht

http://img218.imageshack.us/img218/4034/mulisch.jpg


Uitgeverij De Bezige Bij brengt op 30 oktober, de eerste sterfdag van schrijver Harry Mulisch, een onvoltooide novelle van zijn hand uit. Dat liet uitgever Robbert Ammerlaan weten naar aanleiding van een bericht daarover in NRC Handelsblad.
 
Dertig pagina's
Het werk, met de titel 'De tijd zelf', bestaat uit ongeveer dertig pagina's en is "duidelijk onaf". "Maar het is een dusdanig literair interessante tekst dat de uitgeverij en de erven het publicabel achten", aldus Ammerlaan.
 
Het is de bedoeling dat iemand een verklarende inleiding of een nawoord bij de novelle verzorgt. Wie dat zal doen, wordt naar alle waarschijnlijkheid volgende maand bekend. "De tekst zelf blijft onaangetast."


05-02-2011 om 17:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams verwachten dochtertje

Beckhams verwachten dochtertje


http://img577.imageshack.us/img577/5278/beckhamse.jpg


Victoria Beckham kreeg van haar gynaecoloog te horen dat ze een meisje verwacht en daar zijn zij en David Beckham dolblij om. Dat meldt The Sun. De Beckhams hebben al drie zonen: Brooklyn, Romeo en Cruz.


05-02-2011 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook dEUS belandde op Beavis & Butt-head

Ook dEUS belandde op Beavis & Butt-head

Klik op de foto om de clip te bekijken





dEUS kreeg met Suds & Soda in de zomer van 1994 zogenaamde 'heavy rotation' op de Europese MTV, toen nog een voltijdse clipzender. Door die heavy rotation werd de videoclip van Tom Barman en de zijnen minstens 12 maal per dag uitgezonden. Uiteindelijk belandde de clip blijkbaar ook op Beavis & Butt-head.

Dat cartoonduo van Mike Jugde gaf telkens hun ongezouten mening over videoclips die op (de Amerikaanse) MTV de revue passeerden.  Suds & Soda kon alvast op weinig bijval rekenen. "Wat is die kerel in hemelsnaam aan het zeggen?", zie je Butt-head zich afvragen. Hij doelde op voormalig dEUS-bassist Stef Kamil Carlens.

De beelden staan sinds gisteren op YouTube. Mike Judge - die beide stemmetjes insprak - plant intussen nieuwe afleveringen van het duo.


05-02-2011 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horrorfilm over Sinterklaas verkocht aan Spanje

Horrorfilm over Sinterklaas verkocht aan Spanje


http://img69.imageshack.us/img69/1614/desint.jpg


Het thuisland van Sinterklaas zal ook de komische horrorfilm 'Sint' van Dick Maas te zien krijgen. De film werd namelijk verkocht aan Spanje en Noord-Amerika.

Het Spaanse Film Factory Entertainment zal 'Sint' vertonen op de Europese filmmarkt van het internationale filmfestival in Berlijn, dat plaatsheeft van 10 tot en met 20 februari.
 
"Sint is een originele film die perfect aansluit bij het genre films dat wij op de markt willen brengen", aldus de directeur van Film Factory. De rechten voor Noord-Amerika zijn in handen gekomen van XYZ Films uit Los Angeles.
 
Sint is een horrorfilm over Sinterklaas met Huub Stapel als moordlustige sint. Ouders waren over het algemeen gechoqueerd na het zien van de film, die de lieve, goedheilig man niet bepaald als dusdanig afbeeldt.


05-02-2011 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen gaf het voorbije jaar miljoen dollar uit aan callgirls

"Charlie Sheen gaf het voorbije jaar miljoen dollar uit aan callgirls"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Charlie-Sheen.jpg


Wie het breed heeft, laat het breed hangen. De 45-jarige acteur heeft een obsessie voor jonge pornosterretjes en daarvoor rekent hij op de diensten van Hollywoods hoerenmadam Felony, echte naam Rita Hernandez (30). Die becijferde dat Sheen het voorbije jaar ongeveer een miljoen dollar aan zijn intieme hygiëne uitgaf. Voor u naar de bank belt: omgerekend is dat zowat 736.000 euro.

"Vierentwintig jaar, ouder mochten ze niet zijn, de nieuwe pornosterretjes die ik aan Charlie leverde. Sinds hij brak met zijn vrouw, stond er geen mate meer op. Hij belde me vanuit Las Vegas, New York, Chicago, Los Angeles, waar hij maar was. Maar door al de cocaïne, pillen en drank kon hij vaak geen seks meer hebben. Het is eigenlijk triest, wat hij zichzelf aandoet".

Felony is zelf pornoactrice en ontmoette Charlie vier jaar geleden. Ze noemt Sheen zelfdestructief. "Wat me verbaast, is dat hij erin slaagt het ene moment feest te vieren met al die meiden en meteen daarna op de set van zijn tv-show te staan. Hij bleef gewoon functioneren. Hij leeft in zijn eigen fantasiewereld, die een pornoversie van 'Two and a Half Men' is".


05-02-2011 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger brengt Grammy-hulde aan Solomon Burke

Mick Jagger brengt Grammy-hulde aan Solomon Burke

Klik op de foto om een filmpje van hun te bekijken






Mick Jagger gaat voor het eerst optreden bij de uitreiking van de Grammy Awards. Hij gaat op 13 februari hulde brengen aan een van zijn grote inspiratiebronnen, de in oktober vorig jaar overleden 'King of Rock and Soul' Solomon Burke. Het Grammy-comité lauwert elk jaar muzikanten die in het voorbije jaar zijn heengegaan.

Naast Jagger treden tijdens de uitreiking van de Amerikaanse muziekprijzen ook Lady GaGa op, Katy Perry, Britney Spears en Arcade Fire. Gwyneth Paltrow zingt met Cee Lo Green en The Muppets een opgepoetste versie van Greens 'F**k you'.


05-02-2011 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
04-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen trouwt op 11 juni

Lily Allen trouwt op 11 juni

Klik op de foto om 'The Fear' te beluisteren




Noteer in je agenda: op 11 juni trouwt Lily Allen (25) in Londen met de 32-jarige aannemer Sam Cooper. Lily en Sam verloofden zich vorige Kerst op Bali en plannen een intieme ceremonie met vrienden en familie.

Enkele weken voor de verloving had Lily nog een miskraam. Ze was toen zes maanden zwanger. Sam en Lily zijn sinds juli 2009 samen. "Sam is anders voor me. Hij heeft me verzekerd dat  hij altijd voor me zal zorgen. Dat heb ik altijd gewild, iemand die voor me zorgt. We hebben nog nooit ruzie gehad en er is niets aan hem dat me tegenstaat", aldus Lily.


04-02-2011 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bullet for my Valentine op Graspop

Opeth, Bullet for my Valentine en Avenged Sevenfold op Graspop Metal Meeting

Klik op de foto om 'Your Betrayal' van' Bullet for my Valentine' te beluisteren


Bullet for my Valentine

De organisatie van Graspop heeft Opeth, Bullet for my Valentine, Avenged Sevenfold, Baptized in Blood en Endless Dark toegevoegd aan de affiche. Er zijn nog 25 namen op komst.

De Welsche rockers van Bullet for my Valentine staan al voor de vierde keer op het festival. Dat de groep een nauwe band heeft met Graspop, werd nog eens duidelijk toen onlangs de toureditie van hun jongste cd 'Fever' verscheen met een dvd van hun Graspopshow van vorig jaar.

Avenged Sevenfold
Ooit begon Avenged Sevenfold als een Californische metalcoreband op een klein Belgisch labeltje, maar vandaag zijn ze uitgegroeid tot een hedendaagse metalact die ondertussen zowel in de VS, Japan als Europa de grootste zalen doet vollopen. Eind 2009 overleed echter drummer Jimmy 'The Rev' Sullivan, waarna de groep 'Nightmare' uitbracht als eerbetoon.

Opeth
Opeth viert dit jaar zijn twintigjarige bestaan, en stond al drie keer op Graspop. De band ontwikkelde op eigen houtje een flamboyante kruisbestuiving van melodieuze deathmetal en progressieve seventiesrock. Dat leidt tot pittige contrasten tussen ingetogen, semi-akoestische stukken met zalvende zang, die plots omslaan in beukende riffs met een onderbuikgrunt van de betere soort. De droge humor van frontman Mikael Åkerfeldt geeft optredens van Opeth nog iets extra - niet dat de band dat nodig heeft.

Baptized in Blood
De thrashband Baptized in Blood komt uit het Canadese Ontario, en sleepte een deal in de wacht bij het grote Roadrunner. Ze combineren thrashriffs met een vleugje Zweeds getinte melodieuze deathmetal à la Soilwork.

Endless Dark
Vorig jaar stuurde een vulkaantje uit IJsland het hele Europese vluchtverkeer danig in de war. Heel wat internationale acts konden op dat moment hun tournee niet verder zetten vanwege de kolossale aswolk. Een jaar later steekt het jonge Endless Dark dan toch het water over, met post-hardcore in het straatje van Bring Me The Horizon, Parkway Drive en Escape The Fate. (sam)

Programma:
- Vrijdag 24/06:
Scorpions, Volbeat, Korn, Journey, Foreigner, Iced Earth, Epica, Parkway Drive, The Damned Things, Masters Of Reality, Heaven Shall Burn, Sepultura, Angel Witch, The Black Dahlia Murder, Arkona, FM, Endless Dark, Revoker

- Zaterdag 25/06:
Ozzy Osbourne, Judas Priest, Whitesnake, Disturbed, Bullet For My Valentine, Cradle Of Filth, Arch Enemy , Moonspell, Pain, Triptykon, Electric Wizard , Spiritual Beggars, Suicide Silence, Times Of Grace, Firewind, Kvelertak, Adept, Ghost

- Zondag 26/06
Slipknot, Rob Zombie, Avenged Sevenfold ,Cavalera Conspiracy, Opeth, Bring Me The Horizon, Amorphis, Soilwork, Terror, All That Remains, Architects, Escape The Fate, While She Sleeps, Baptized In Blood



04-02-2011 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweede actrice Lena Nyman overleden

Zweede actrice Lena Nyman overleden





De Zweedse actrice Lena Nyman is op 66-jarige leeftijd na een slepende ziekte overleden, zo deelde haar manager aan de radiozender SR mee. Nyman was lid van Dramaten, het Nationale Theater in Stockholm, en speelde in 1978 onder regie van Ingmar Bergman naast Ingrid Bergman en Liv Ullmann in 'Höstsonaten' (Herfstsonate), een film over een stervende concertpianiste (Bergman) en haar twee dochters.
 
Nyman verwierf bekendheid in 1967 en 1968 met haar hoofdrollen in 'I am curious- yellow' en 'I am curious - blue' van Vilgot Sjöman. De films werden destijds verketterd als "schandalig" omdat de actrice in haar zoektocht naar haar eigen identiteit naar de toenmalige smaak seksueel wat te frivool tewerkging.
 
In 1984 speelde Nyman de hoofdrol in de Astrid-Lindgrenverfilming 'Ronja Rövarsdottar' (Roversdochter Ronja). Haar laatste filmrol speelde zij in 2006.  (br.hln)


04-02-2011 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow troost Chris Martin na scheiding ouders

Gwyneth Paltrow troost Chris Martin na scheiding ouders

Klik op de foto om 'Trouble' te beluisteren





Chris Martin is er het hart van in dat zijn ouders na dertig jaar huwelijk uit elkaar gaan.

Pa heeft lief
De moeder van de 33-jarige Coldplay-voorman, de 57-jarige Alison, heeft onlangs Chris' ouderlijk huis in het Engelse Exeter verlaten. Martins vader, de 69-jarige miljonair en magistraat, heeft volgens de Mirror een nieuwe vriendin.

Ma weer aan het werk
Het huis van het koppel, een kast van 1,8 miljoen euro, staat te koop. Al sinds 1978 woonde Chris er met zijn vier broers en zussen. Zijn moeder huurt nu een flatje in Londen en is opnieuw beginnen werken als muzieklerares.

Paltrow, die twee kinderen heeft met Martin, is naar verluidt een rots in de branding voor hem.

Papa Martin is alleszins een kwieke kerel. De voormalige fondsenwerver voor de Britse Conservatieven gaat vaak met zijn zoon mee op tournee en dan is hij het grootste feestnummer. "Ik moet telkens checken of hij zijn hotelkamer niet heeft vernield", zei Chris daarover.



04-02-2011 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Oliver mag niet filmen in scholen van Los Angeles

Jamie Oliver mag niet filmen in scholen van Los Angeles

http://img138.imageshack.us/img138/3266/jamieoliver.jpg


'Naked Chef' Jamie Oliver mag niet langer filmen in de scholen van Los Angeles. De kruistocht die de populaire Britse tv-kok voert tegen de ongezonde eetgewoontes van de Amerikaanse jongeren wordt zo weer tegengewerkt. Vorig jaar startte hij de Food Revolution-realityreeks voor televisie. Toen wou hij een van de ongezondste steden van de VS, Huntington in West Virginia, bekeren tot gezondere maaltijden. Ook al met weinig succes.

En dit jaar was Oliver al twee weken aan het opnemen in de West Adams Preparatory High School in het zuiden van Los Angeles toen de plaatselijke beleidsleiders de boel stillegden. Zij eisten garanties dat de buurt "in een positief daglicht" zou geplaatst worden, maar die kregen ze natuurlijk niet. "We zijn niet geïnteresseerd in dramatische conflicten zoals tijdens de vorige reeks in Huntington", luidt het.

Olivers woordvoerster laat weten dat de kok gewoon verder gaat met de opnames, ondanks het verbod in de scholen zelf te filmen.



04-02-2011 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez mag bij Obama's naar Super Bowl gaan kijken

Jennifer Lopez mag bij Obama's naar Super Bowl gaan kijken


http://img651.imageshack.us/img651/9928/jenniferlopezi.jpg


Jennifer Lopez is met haar man Marc Anthony in het Witte Huis uitgenodigd om samen met president Obama zondag naar de Super Bowl te kijken.

J'Lo is in de wolken met de uitnodiging: "Ik kan het niet geloven! Alsof ik droom".

De match tussen de Pittsburgh Steelers en de Green Bay Packers, in Arlington, Texas, wordt opgevrolijkt met optredens van grote kleppers: Lea Michele uit 'Glee' gaat voor de wedstrijd 'America the Beautiful' zingen, Christina Aguilera gaat het nationale volkslied aanheffen. Tijdens de rust treden Black Eyed Peas op.

Hét moment voor J'Lo en Michelle om de gladheid van hun benen te vergelijken. Lopez is deze week immers aangesteld als de eerste 'Wereldwijde Ambassadeur' van Gillette Venus, het scheerapparaat tegen ongewenste vrouwelijke haargroei. Dolletjes! (br.hln)


04-02-2011 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beavis and Butt-Head komen terug

'Beavis and Butt-Head' komen terug

Klik op de foto om 'Beavis And Butt head Friday Night' te bekijken





'Fire! Fire! De aartslelijke maar toch zo grappige koppen van Beavis en Butt-Head komen terug op MTV. Deze zomer plant de muziekzender nieuwe afleveringen van de midden jaren negentig immens populaire puberale luiwammesen.

De tv-cartoon, die van 1993 tot 1998 liep en ook een bioscoopfilm voorbracht, teerde op de kritiek die Beavis en Butt-Head gaven op de getoonde muziekvideo's en hun fascinatie voor foute metalmuziek, vrouwelijk bloot, winden en vuur. Toen een baby om het leven kwam tijdens een brand in een trailer, aangestoken door haar broer die net naar 'Beavis & Butt-Head' had gekeken, werd dat in de schoenen van Beavis geschoven.

In de nieuwe afleveringen zal het oude beproefde format aangehouden worden. Schepper Mike Judge neemt opnieuw de productie op zich. 'Uhh uhh... cool'.



04-02-2011 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Killers pakken de draad weer op

The Killers pakken de draad weer op

Klik op de foto om 'Human' te beluisteren





Na een radiostilte van een jaar gaat de Amerikaanse band The Killers weer toeren. In april speelt de groep op een festival in Chili. Dat schrijft het Britse muziekmagazine NME.

In januari vorig jaar kondigde het viertal aan toe te zijn aan een pauze. "Het is de hele tijd alleen maar toeren en platen maken geweest. Dat gaat al zes jaar zo door", zei gitarist Dave Keuning destijds. "We willen ook wel eens iets anders doen."

Voor frontman Brandon Flowers was dat overigens niet zo nodig. Hij bracht in de tussentijd zijn eerste soloalbum Flamingo uit, waarna hij op toernee ging.


04-02-2011 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
03-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bioscoopbezoek met bijna vijf procent gestegen

Bioscoopbezoek met bijna vijf procent gestegen


http://img821.imageshack.us/img821/5962/bioscoop.jpg


In 2010 hebben de bioscopen verenigd in de Federatie van Cinema's van België (FCB) ongeveer 5 procent meer cinefielen ontvangen dan in 2009.

De Federatie van Cinema's van België groepeert de belangrijkste uitbaters van middelgrote en kleinere bioscopen en behelst ongeveer de helft van de nationale markt.
 
In 2010 noteerden ze 9.615.426 bezoekers tegenover 9.168.434 in 2009. De verhoging van het bioscoopbezoek was wel meer uitgesproken in Wallonië (+8 procent) dan in Vlaanderen (+1,7 procent). In Brussel stagneert de markt ten opzichte van 2009.

De meestbezochte films waren 'Harry Potter and the Deathly Hollows', 'Alice in Wonderland', 'Inception', 'The Twilight Saga: Eclipse', 'Avatar', 'Toy Story 3' en 'Shrek Forever After'.
 
In Vlaanderen kon ook 'Zot van A' van Jan Verheyen zich een weg naar de top tien banen. De Franstalige Belgische film met het grootste succes in 2010 is 'Mr. Nobody'.


03-02-2011 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!