Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tamara en Davina van M-Kids komen terug


Tamara en Davina van M-Kids komen terug


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/M-Kids.jpg?t=1297256361


Bijna zes jaar na het afscheid van de M-Kids komt de tweeling Tamara en Davina terug. Dat meldt showbizzsite.be.

Tamara en Davina zijn ondertussen 23 jaar en volgens manager en ontdekker Ronny Possemiers zijn ze nog knapper geworden.

Ze namen een nieuw nummer op dat geschreven werd door Marc Paelinck en Lex De Groot. Het nummer zal meteen het nieuwe "buitenspeeldaglied" worden, een initiatief van Nickelodeon. Tamara en Davina hebben ook een clip opgenomen om het liedje en de speciale dag te promoten. De volgende buitenspeeldag zal op 6 april plaatsvinden. (br.hln)


 

09-02-2011 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joss Stone uit de kleren voor zwarte beren

Joss Stone uit de kleren voor zwarte beren


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Joss-Stone.jpg?t=1297255958


Joss Stone is meer dan bereid haar eigen huid te tonen om die van de beren te kunnen redden.

Wachters Buckingham Palace
Dit blijkt uit de nieuwe PETA-campagne waar de actrice en award-winnende soulzangeres aan heeft meegewerkt. De zangeres vecht tegen de berenmutsen die worden gedragen door de wachters van Buckingham Palace.

Imitatiebont
Stone probeert het Britse ministerie van Defensie dwingen einde te maken aan het doden van Canadese zwarte beren voor de mutsen van de wachters aan Buckingham Palace en in plaats daarvan imitatiebont te gebruiken.

"Teveel mensen op het ministerie van Defensie treuzelen over deze kwestie en ik vind dat er meer moet worden gedaan om de moordpartijen te stoppen", zegt de Britse zangeres.

Ook Pamela Anderson, Lucy Davis, Morrissey Sir Roger Moore hebben de slachting van beren voor de mutsen van de wachters van Buckingham Palace veroordeeld.



09-02-2011 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jude Law en Sienna Miller uit elkaar

Jude Law en Sienna Miller uit elkaar


http://img232.imageshack.us/img232/5792/judelawensiennamiller.jpg


Vorige zomer ging het er nog hevig aan toe op Ibiza, net na Kerstmis gingen ze samen op vakantie, maar nu is het uit tussen Sienna Miller en Jude Law. "Dat is na wederzijdse overeenstemming en op vriendschappelijke basis gebeurd. De twee zijn nog vrienden", stelt een vriend van het koppel aan People Magazine.

Volgens die vriend ging het koppel enkele weken geleden uit elkaar. "De relatie was op, de twee zien het definitief niet meer zitten." De perswoordvoerder van Law bevestigt de breuk. Het acteurskoppel verloofde zich met de Kerst van 2004, maar ging een eerste keer uit elkaar in 2006. In de herfst van 2009 vonden ze elkaar terug, tot enkele weken geleden dus.


09-02-2011 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boegscène uit 'Titanic' is meest romantische filmmoment

Boegscène uit 'Titanic' is meest romantische filmmoment

Klik op de foto om 'I'm Flying' te bekijken






De scène waarin Jack en Rose (Leonardo DiCaprio en Kate Winslet) op de boeg van het zinkende schip doen alsof ze kunnen vliegen, is in een poll uitgeroepen tot de populairste liefdesscène uit de filmgeschiedenis.

In de poll, uitgevoerd door likeurmerk Amaretto Disaronno, werd de liefdesverklaring middels tekstborden van Andrew Lincoln aan het adres van Keira Knightley in 'Love Actually' tweede. Brons gaat naar de pottenbakkersscène met Demi Moore en Patrick Swayze in 'Ghost'.

De in september 2009 overleden Swayze haalt de toptien nog een keer, met zijn uitspraak 'nobody puts Baby in the corner' in 'Dirty Dancing.

De poll maakt onderdeel uit van de campagne 'Rekindle the Romance', waarmee gepoogd wordt de romantiek tussen koppels opnieuw te doen opflakkeren tegen Valentijn. (bang/lb)

Meest romantische filmscènes ooit

1. 'Titanic' - boegscène
2. 'Love Actually' - liefdesverklaring met tekstborden
3. 'Ghost' - pottenbakkersscène
4. 'The Notebook' - schrijfscène
5. 'Pretty Woman' - ladderscène
6. 'Dirty Dancing' - 'Nobody puts Baby in the corner'
7. 'Sleepless in Seattle' - scène op Empire State Building
8. 'Lost in Translation' - laatste fluisterscène
9. 'An Officer and a Gentleman' - scène op de fabrieksvloer
10. 'Casablanca' - kusscène



09-02-2011 om 11:13 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
08-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dochtertje van Halle Berry blank of zwart?

Is dochtertje van Halle Berry blank of zwart?


http://img228.imageshack.us/img228/6758/halleberrynahla.jpg


Halle Berry en haar ex Gabriel Aubry worden het maar niet eens: het Canadese model Aubry, volgens verscheidene bronnen een latente racist, wil niet dat zijn dochter 'zwart' wordt genoemd. Berry van haar kant, die een blanke moeder en een Afro-Amerikaanse vader heeft, oordeelt dat de kleine Nahla zwart is. De twee zijn verwikkeld in een bitsige strijd om het hoederecht over het meisje dat volgende maand drie wordt en volgens ons blank noch zwart maar wel enorm schattig is.

Berry: "Ik plak liever geen label op mijn dochter. Ik heb voor mezelf moeten uitmaken of ik blank dan wel zwart ben, hoe ik mezelf zie in de wereld. Dat zal zij ook moeten doen. Haar besluit zal, denk ik, grotendeels gebaseerd zijn op de manier waarop de wereld haar ziet. Net als met mij het geval was".

Eén-druppel-theorie
"Maar ik zie haar als zwart. Ik ben zwart en ik ben haar moeder en ik geloof in de 'één-druppel-theorie'", stelt Berry in het magazine Ebony.

Die theorie verwijst naar het omstreden Amerikaanse systeem van rassenclassificatie die tijdens de segregatie werd gehanteerd: wie ook maar één druppel Afrikaans bloed had, werd als zwarte geclassificeerd.

Identiteitscrisis
Berry (44) bekent dat het wegens haar gemengde afkomst moeilijk was zich te identificeren met slechts één ras. "Ik zie mezelf als zwarte, maar ik heb ook altijd de blanke kant van mijn moeder omhelsd. Ik heb me vaak afgevraagd of ik mijn moeder tekortdeed door te kiezen voor mijn zwarte kant".

Halle wenst ook te benadrukken dat haar relaties met blanke mannen, zoals Aubry en haar huidige vriend Olivier Martinez, niets afdoet van haar sterke verbond met zwarte Amerikanen.

Mannen als spiegel
"Ik voel me heel verwant met mijn gemeenschap en ik wil dat zwarten weten dat ik hen niet in de steek laat omdat ik een kind heb met een man van een ander ras of omdat ik nu met een man die Spaans-Frans is. De mannen in mijn leven zijn een soort spiegel voor me: ze helpen me te beseffen wie ik echt ben".



08-02-2011 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie wil weesje uit Haïti adopteren

Angelina Jolie wil weesje uit Haïti adopteren


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Kinderen-Angelina.jpg?t=1282052015


Angelina Jolie wil een vierde kind adopteren. Ze ontmoette het vierjarige meisje Leah vorig jaar. Leah verloor haar hele familie in de aardbeving op Haïti.

Angelina en haar partner Brad Pitt hebben al drie adoptiekinderen: Maddox (9), Pax (7) en Zahara (6). Daarnaast kregen ze samen Shiloh (4) en de tweeling Knox en Vivienne (2). Het Haïtiaans meisje zou dan het zevende kind van Brangelina worden.

Eerst op bezoek
Een maand na de aardbeving bezocht Angelina het zwaar getroffen eiland en toen ontmoette ze Leah. Het plan is dat Leah al eens op bezoek komt bij Brad en Angelina voor de adoptie later dit jaar wordt afgerond.

Geen voorkeursbehandeling
"De advocaten van Angelina proberen nu toestemming te verkrijgen om Leah tijd te laten doorbrengen bij het koppel in de VS. Dat is de procedure, men moet zich ervan vergewissen dat het kind zich goed zal aanpassen aan haar nieuwe omgeving. Waarnemers van onder meer het Rode Kruis kijken er op toe dat Angelina geen voorkeursbehandeling krijgt", aldus een bron in de Daily Mirror.


08-02-2011 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw lief van Miley Cyrus is ex van Amy Winehouse

Nieuw lief van Miley Cyrus is ex van Amy Winehouse

http://img191.imageshack.us/img191/922/mileycyrusjoshbowman.jpg


Miley Cyrus (18) heeft de Britse acteur Josh Bowman (22) gestrikt, haar tegenspeler in de romantische komedie 'So Undercover'.


Het voorbije weekend werden de twee samen gespot in Griffith Park in Los Angeles. Twee jaar geleden had de nu 22-jarige Bowman op Santa Lucia een korte affaire met Amy Winehouse.

Miley en Josh nemen de film op in New Orleans, maar genoten van enkele vrije dagen in haar thuisstad Los Angeles. Vorige week nog ontkenden ze dat ze een relatie hebben, de foto's spreken dat tegen.

Het is niet de eerste keer dat Miley op de filmset verliefd wordt. Nadat hij haar liefje speelde in 'The Last Song' was ze bijna een jaar lang ook echt samen met Liam Hemsworth.

Bowman van zijn kant kreeg destijds het verwijt dat hij met Winehouse aanpapte om zelf in de kijker te lopen. "Het klopt dat ik toen een werkloze acteur was, maar wat ik met Amy beleefde, staat daar los van. Ik wil in de pers komen om mijn acteertalent, niet omdat ik met iemand gefotografeerd word".


08-02-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aloe Blacc op 28 maart in AB

Aloe Blacc op 28 maart in AB

Klik op de foto om 'Loving You Is Killing Me' te beluisteren





Zijn grote doorbraaksingle 'I Need a Dollar' waren wij al gauw beugehoord, maar opvolger 'Loving You Is Killing Me' vinden we simpelweg onweerstaanbaar. Egbert Nathaniel Dawkins III was vroeger rapper bij Emanon maar koos op zijn tweede soloplaat 'Good Things' resoluut voor soul. Op 28 maart komt hij met zijn band The Grand Scheme ons omverblazen in de Brusselse Ancienne Belgique. Voorprogramma die avond is de Australische hiphopper Maya Jupiter. (br.hln)

Tickets, en wees maar snel, kan je hier reserveren.


08-02-2011 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
07-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gary Moore stikte in braaksel na braspartij

"Gary Moore stikte in braaksel na braspartij"

Klik op de foto om 'still got the blues live' te beluisteren





Stergitarist Gary Moore overleed gisteren na een stevige braspartij, waarbij hij heel wat champagne en cognac binnenkapte. Dat meldt althans The Sun.


De 58-jarige Moore werd in de nacht van zaterdag op zondag rond vier uur gevonden door zijn vriendin. Hij lag bewusteloos in hun hotelkamer in het Spaanse Estepona, volgens hulpverleners enkel gekleed in een onderbroek.


"We denken dat de overledene zwaar aan het drinken was geweest," zou iemand van de ambulancedienst hebben gezegd. Een bron in hotel Kempinski - een kamer kan er meer dan 4.000 euro per nacht kosten - zegt dat er "duidelijk tekenen van alcohol in de kamer waren".


Moore was zes dagen op vakantie aan de Costa del Sol met zijn vriendin, die in de dertig is. "Ze gingen eigenlijk eten in het restaurant," vernam The Sun bij iemand van het hotel. "Toen dat gesloten was, gingen ze aan de bar zitten met een broodje en een fles champagne. Ze maakten een wandeling, waarna ze opnieuw naar de bar kwamen. Gary dronk daar enkele glazen cognac, en leek prima toen hij wegging rond elf uur. "



07-02-2011 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera verontschuldigt zich voor lapsus in volkslied

Christina Aguilera verontschuldigt zich voor lapsus in volkslied


http://img202.imageshack.us/img202/8198/christinaaguilerac.jpg



Christina Aguilera had gisteren de eer de Super Bowl te openen met het Amerikaans volkslied, 'Star Spangled Banner', maar bleek de tekst ervan niet helemaal te kennen. In plaats van het correcte vers 'O'er the ramparts we watched, were so gallantly streaming?', herhaalde ze een eerder vers in een lichte variatie.

De 30-jarige zangeres heeft zich inmiddels officieel verontschuldigd: "Ik was zo opgelaten door het lied, dat ik de pedalen verloor. Ik hoop dat iedereen mijn liefde voor dit land heeft gevoeld en dat de ware geest van het volkslied toch overkwam".


07-02-2011 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erg sterk openingsweekend voor Rundskop

Erg sterk openingsweekend voor 'Rundskop'

Klik op de foto om de trailer te bekijken





'Rundskop', de eerste langspeelfilm van regisseur Michaël R. Roskam, heeft in zijn openingsweekend 62.000 bezoekers naar de bioscoop gelokt. Daarmee doet de film het beter dan andere recente Vlaamse films als 'De Zaak Alzheimer' en 'De Helaasheid der Dingen'. Enkel 'Loft' kon na het openingsweekend betere cijfers voorleggen, meldt verdeler Kinepolis Film Distribution.

'Rundskop' speelt zich af in het milieu van de Limburgse veeteelt. De jonge vetmester Jacky Vanmarsenille (Matthias Schoenaerts) wordt door een malafide veearts gevraagd om een deal te sluiten met een beruchte West-Vlaamse vleesboer. De moord op een federale politieagent en een onverwachte confrontatie met een mysterieus geheim uit Vanmarsenilles verleden zetten een reeks gebeurtenissen in gang met verregaande gevolgen.

"Buiten verwachting"
De film kreeg grote aandacht in de Vlaamse en Franstalige media en dat werpt vruchten af. "Ik ben enorm opgetogen over de grote toeloop die, eerlijk gezegd, enigszins buiten onze verwachtingen ligt", aldus producent Bart Van Langendock.

Volgende week komt de film ook in Wallonië in de zalen. Op 13 februari wordt 'Rundskop' op het Filmfestival van Berlijn voorgesteld. Het is meer dan tien jaar geleden dat een Vlaamse film officieel werd geselecteerd voor de Berlinale.



07-02-2011 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Jackson begint in maart aan verfilming 'The Hobbit

Peter Jackson begint in maart aan verfilming 'The Hobbit'


http://img573.imageshack.us/img573/6650/peterjackson.jpg


De opnames van superproductie 'The Hobbit' zullen in maart eindelijk van start gaan in Nieuw-Zeeland, na maanden van tegenslagen en verrassingen. Dat kondigde regisseur Peter Jackson aan. De film heeft een budget van 500 miljoen dollar (ongeveer 365 miljoen euro).

De aftrap van de filmopnames zal op 21 maart worden gegeven. "Ondanks de opgelopen vertraging zijn we helemaal klaar en heel ongeduldig om eraan te beginnen", verklaarde Peter Jackson in een persbericht. De regisseur werd in 2004 gelauwerd met een Oscar voor zijn regie van de 'The Return of the King' in de 'Lord of the Rings'-trilogie.
 
Veel problemen
Aan de verfilming van 'The Hobbit', eveneens geïnspireerd op de verhalen van fantasy-auteur Tolkien, gingen veel moeilijkheden vooraf. Zo was er onder meer een conflict met de Nieuw-Zeelandse acteursvakbond. De productie ging uiteindelijk akkoord om te filmen in Nieuw-Zeeland nadat de regering er de arbeidswetgeving wijzigde en miljoenen dollars vrijstelde van belasting.
 
Daarnaast trok de eerste regisseur Guillermo del Toro zich begin 2010 terug uit het project waarna co-producent Peter Jackson hem verving. Jackson onderging vorige maand nog een spoedoperatie vanwege een maagzweer. Hij mocht donderdag het ziekenhuis verlaten maar moet thuis nog een herstelperiode uitzitten.


07-02-2011 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor viert 94ste verjaardag met Engelbert Humperdinck


Zsa Zsa Gabor viert 94ste verjaardag met Engelbert Humperdinck


http://img543.imageshack.us/img543/4445/zsazsagabor.jpg



Veel feestgedruis kwam er niet aan te pas, maar Zsa Zsa Gabor heeft gisteren wel het ziekenhuis mogen verlaten om haar 94ste verjaardag in haar vertrouwde omgeving door te brengen. Engelbert Humperdinck kwam een serenade voor haar zingen, haar man had voor taart gezorgd.

Vorige week werd de actrice opnieuw in de kliniek opgenomen nadat ze bloed was beginnen overgeven. "Ze hebben haar een agressieve antibioticakuur gegeven, en die heeft gewerkt", liet haar publicist weten. Vorige maand werd een deel van Gabors been geamputeerd omdat ze er gangreen had.

"Ze was heel kwiek, gezien haar toestand. Sinds 2002 is het een zware lijdensweg geweest voor haar. Ze kan niet meer stappen en haar gezondheid bleef verslechteren. Maar haar zin voor humor is intact en ze is een geboren vechter".


07-02-2011 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arctic Monkey Alex Turner maakt soundtrack van Submarine

Arctic Monkey Alex Turner maakt soundtrack van 'Submarine'

Klik op de foto om 'Only ones who know' te beluisteren





Arctic Monkeys' en Last Shadow Puppets' frontman Alex Turner brengt volgende maand de soundtrack voor de film 'Submarine' van Richard Ayoade uit. Het wordt zijn eerste soloalbum.

Onder meer 'Stuck On The Puzzle', 'Hiding Tonight', 'Glass In The Park, 'It's Hard To Get Around The Wind' en 'Piledriver Waltz' zullen op de plaat staan.

'Submarine' van regisseur Richard Ayoade, bekend als Maurice Moss in 'The IT Crowd', is gebaseerd op het gelijknamige boek van Joe Dunthorne en vertelt het verhaal van een vijftienjarige jongen die zijn maagdelijkheid wil verliezen en zijn scheidende ouders samen probeert te houden.

Turner en Ayoade maakten eerder al samen de live-dvd van Arctic Monkeys: 'At the Apollo'. Ayoade regisseerde ook de videoclips 'Fluorescent Adolescent', 'Crying Lightning' en 'Cornerstone'. (br.hln)


'Submarine' ligt vanaf 14 maart in de winkels.



07-02-2011 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan riskeert drie jaar cel voor diefstal halssnoer

Lindsay Lohan riskeert drie jaar cel voor diefstal halssnoer


http://img696.imageshack.us/img696/8299/lindsaylohanu.jpg
Lindsay met het halssnoer dat ze bij een juwelier in haar handtas zou hebben laten vallen. © photo news


Het ziet er naar uit dat Lindsay Lohan (24) opnieuw in de cel zal belanden. Indien de openbare aanklager van Los Angeles beslist dat de beschuldiging gegrond is, zal ze zich moeten verantwoorden voor de diefstal van een gouden halssnoer van 2.500 dollar en riskeert ze tot drie jaar cel.

In juli vorig jaar zat LiLo veertien dagen in de cel nadat ze de probatievoorwaarden had gebroken van een veroordeling wegens rijden onder invloed in 2007.

Nu heeft ze dus weer de voorwaarden van haar vrijlating overtreden, en dat alleen al kan haar op zes maanden cel komen te staan. Ze moet zichzelf dus op twee fronten verdedigen. Ze kan bekennen dat ze werd gearresteerd voor de vermeende diefstal en de rechter verzoeken haar probatieschending niet in rekening te brengen in het geval ze onschuldig bevonden wordt aan het nieuwe misdrijf.

Begin januari mocht Lindsay de Betty Ford kliniek verlaten, waar ze zich van de rechter drie maanden lang moest laten behandelen. Dat was haar vijfde verblijf in een ontwenningskliniek. Ze is vrij onder voorwaarden tot haar volgende zitting voor de rechter, op 24 februari. (br.hln)



07-02-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LCD Soundsystem houdt er in april mee op

LCD Soundsystem houdt er in april mee op

Klik op de foto om 'All My Friends' te beluisteren





Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het ook officieel bevestigd: LCD Soundsystem houdt er mee op. In april geeft de Amerikaanse oprichter James Murphy er definitief de brui aan.

Met een show in thuisstad New York sluit LCD Soundsystem op 2 april een periode af. In 2002 werd het project opgericht door DJ James Murphy. Met ''Losing my edge' scoorde de vand voor de eerste keer. 'Daft Punk is playing at my house' werd een megahit.

In totaal bracht het collectief drie studioalbums uit: 'LCD Soundsystem', 'Sound of Silver' en 'This is happening'. In de zomer van 2010 was er nog een tournee langs de bekendste podia van de wereld.

Wie het afscheidsconcert - dat drie uur zal duren - wil meemaken moet in het zwart, wit, of wit-zwart gekleed te gaan.



07-02-2011 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gary Moore (58) overleden

Gary Moore (58) overleden

Klik op de foto om 'still got the blues live' te beluisteren




De vermaarde Britse rockgitarist Gary Moore is vanochtend op 58-jarige leeftijd overleden, meldt Adam Parsons aan de Britse omroep BBC. Parsons is manager van de Ierse hardrockband Thin Lizzy, waarvan Moore deel heeft uitgemaakt.

Zanger Phil Lynott haalde Moore, die uit de Noord-Ierse hoofdstad Belfast kwam, bij de groep. Later kreeg Moore faam als sologitarist en als lid van de Ierse groep Skid Row, niet te verwarren met de Amerikaanse hardrockgroep.

Moore behaalde solo in 1990 een grote hit met het nummer 'Still Got The Blues'.


Biografie

Robert William Gary Moore is geboren op 4 april 1952 te Belfast, Noord Ierland en was één van in totaal vijf kinderen. Zijn vader, Robert Moore, was een lokale concertpromotor. Zijn moeder Winnie was huisvrouw. Zodoende groeide Gary op met het luisteren naar muziek van Ierse bands, live spelen en country-, rock- en popmuziek uit die tijd. Op 6-jarige leeftijd, in 1958, trad Gary al voor het eerst op. Gekleed in een korte broek en staand op een stoel om bij de microfoon te komen, zong hij samen met de showband een nummer dat “Sugartime” heet.

In 1962, Gary was toen 10 jaar, koopt zijn vader een gitaar van een muzikant. Dit was een gigantisch grote akoestische gitaar (een Framus). De snaren waren erg hard, moeilijk af te stemmen en de gitaar was hiermee dus erg moeilijk te bespelen. Toch heeft Gary in de eerste week al een aantal Shadows-liedjes onder de knie weten te krijgen. Hij had zichzelf wat akkoorden aangeleerd met behulp van een boek, keek naar andere mensen die gitaar speelden, luisterde naar platen en kreeg zo het gevoel van het gitaarspelen. Hoewel hij linkshandig is, begon hij te spelen met een rechtshandige gitaar, simpelweg omdat hij andere gitaristen dat ook zag doen.

Een jaar later trad Gary op onder de naam “Little Gary”. Weer twee jaar later, het was toen 1965, speelt Gary in een bandje genaamd “The Beat Boys” in zijn vaders club net buiten Belfast. Later speelden ze in hotels en balzalen en qua repertoire speelden ze feitelijk alles wat het publiek maar wilde horen.

Zijn eerste soloalbum bracht Moore in 1973 uit als de Gary Moore Band.In 1979 startte hij, met hulp van Phil Lynott, een echte solocarrière. De combinatie van Moores gitaarspel en Lynotts stem leverden de single Parisienne Walkways (van het album ‘Back On The Streets’) op dat in april 1979 de Britse top tien haalde.

Na een serie stevige rock albums keerde Moore terug naar de blues met het album Still Got the Blues, met daarop bijdragen van B.B. King, Albert King en Albert Collins. Dit album was een geweldig succes. Moore bleef bij de blues tot 1997, toen hij besloot te gaan experimenteren met moderne dancebeats in Dark Days In Paradise. Dit zette vele fans, en ook de muziekpers, danig op het verkeerde been. Met het album Back to the Blues keerde Moore uiteindelijk terug op het vertrouwde bluesstramien. Zijn meest recente album is Bad for you baby.

Gary overleed op 6 februari 2011 in een hotel in Estepona Spanje aan een hartaanval. Hij woonde toen in Brighton en had 4 kinderen: Saoirse, Jack, Gus en Lily.



07-02-2011 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
06-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DeGeneres schenkt Aniston vibrerende tepelpads

DeGeneres schenkt Aniston vibrerende tepelpads

Klik op de foto om het filmpje te bekijken




Ze is een internationale bekendheid en al lang multimiljonair. En wat geef je iemand als Jennifer Aniston, die alles al lijkt te hebben wat haar hartje begeert, dan voor haar verjaardag? Talkshowhost Ellen Degeneres weet het wel. Zij gaf Jennifer live in haar show vibrerende tepelpads zoals je kan zien in het filmpje.

Jennifer, die volgende week vrijdag 42 wordt, was te gast bij de Ellen Degeneres Show toen de presentatrice haar alvast een vervroegd verjaardagscadeautje gaf. Het bleek een pikant presentje te zijn.

Jennifer schrok zich dood, maar Ellen nam de leiding. "Doe mij maar gewoon na", zei ze. De twee vrouwen stopten vervolgens allebei pads in hun bh. Ellen zette het apparaatje vervolgens aan. "Word ik gemolken?! Wat gebeurt er?,"gilt Jennifer.

Of ze haar kinky cadeautje ook thuis gaat gebruiken wist de actrice nog niet zeker, maar ze kon er in ieder geval wel om lachen.


06-02-2011 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor viert 94ste verjaardag in hospitaal

Zsa Zsa Gabor viert 94ste verjaardag in hospitaal


http://img20.imageshack.us/img20/1439/fredericvonanhalt.jpg



De Hollywood-diva Zsa Zsa Gabor gaat haar 94ste verjaardag vandaag vieren in een ziekenhuis in Los Angeles. Maar de vrouw is van plan om later in de week nog een feestje te bouwen, zo zegt haar echtgenoot.
 
Vandaag zijn het de dokters en verpleegsters van het Ronald Reagan UCLA Medical Centre die de ster in de bloemetjes zullen zetten. Maar normaal mag Zsa Zsa Gabor woensdag het hospitaal verlaten. Ze wil ook thuis nog een verjaardagsfeest organiseren. Dat verklaarde haar man, prins Frederic von Anhalt.
 
Gabor ligt in het ziekenhuis voor een longinfectie. Vorige maand was ze opgenomen voor een infectie, waarna haar been gedeeltelijk moest worden geamputeerd.


06-02-2011 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Des hommes et des Dieux' is beste Europese film

'Des hommes et des Dieux' is beste Europese film

Klik op de foto om de trailer te bekijken





De film 'Des hommes et des Dieux' van de jonge Franse regisseur Xavier Beauvois is onderscheiden met de prijs van 'Beste Europese Film van 2010'.

De film is gebaseerd op ware gebeurtenissen, en gaat over het lot van Franse trappisten in het Algerijnse dorp Tibhirine in het Atlasgebergte, van kort voor hun ontvoering tot hun dood. De hoofdrollen worden vertolkt door Lambert Wilson en Michael Lonsdale.

De onderscheiding wordt jaarlijks toegekend door de Europese afdeling van Signis, de internationale katholieke organisatie voor radio, film en televisie. De film is verkozen door Signisafgevaardigden uit 26 Europese landen.
 
Op de tweede plaats eindige 'Another year' van de Brit Mike Leigh en als derde 'Popieluszko' van de Poolse regisseur Rafal Wieczynski.
De Frans-Belgische film 'Un homme qui crie' van Mahamat Saleh Haroun werd vierde.



06-02-2011 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!