Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady GaGa:

Lady GaGa: "Als ik songs schrijf, moet ik wiet roken"

http://img204.imageshack.us/img204/9269/ladygagarb.jpg


Hoe zou iemand op het idee komen haar entree op de Grammy's te maken door uit een ei tevoorschijn te komen? Je mag drie keer raden. Lady GaGa heeft geen zin om haar levensstijl te verdoezelen en, zoals veel van haar collega's, te ontkennen dat ze drugs gebruikt.

Vorig jaar bekende ze al dat ze nu en dan een fikse lijn coke door haar neus jaagt, in een interview voor het programma '60 minutes' bekent ze ook aan de wiet te zitten. "Ik rook nog altijd veel wiet als ik songs aan het schrijven ben. Ik ga hier niet zitten doen alsof ik een nuchter mens zijn, dat zou oneerlijk zijn".

Geen leugenaar
Anderzijds wenst GaGa niet dat haar jonge fans gaan experimenteren met drugs. "Ik wil tieners niet aanmoedigen om drugs te gaan gebruiken. Maar je vroeg me naar de sociologie van de roem en welke fouten artiesten maken. Wel, ze liegen. Ik niet, ik ben geen leugenaar. Mijn fans mogen weten wie ik ben en wat ik doe en laat. En op heel wat vlakken ben ik net als mijn fans".

Voor de inspiratie
Vorig jaar biechtte GaGa op dat ze in 2005, toen ze zeventien was, zwaar aan de coke zat. "Door drugs te gebruiken, heb ik ontdekt welk soort kunst ik wilde maken en raakte ik geïnspireerd. Sommige mensen vinden hun inspiratie in hun donkerste momenten, en ik ben zo iemand. Wat me onderscheidt van de rest, is dat ik altijd muziek maak wanneer ik drugs neem. Ik heb nooit zonder reden drugs genomen".



14-02-2011 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simple Minds en Papa Roach op Rock Zottegem

Simple Minds en Papa Roach op Rock Zottegem


http://img80.imageshack.us/img80/7163/simpleminds.jpg



Headliner van Rock Zottegem op zaterdag 9 juli is Simple Minds, zo maakte de organisatie vandaag bekend. Op vrijdag 8 juli krijgt Status Quo het gezelschap van de alternatieve metalband Papa Roach en de Belgische rockband The Sore Losers. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maart.


14-02-2011 om 18:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkel VRT-producties dingen mee naar 'Populairste tv-programma

Enkel VRT-producties dingen mee naar 'Populairste tv-programma'


http://img407.imageshack.us/img407/5667/deallerslimstemensterwe.jpg
Ook kijkcijferkanon 'De Allerslimste Mens Ter Wereld' is genomineerd voor beste tv-programma. 


De Vlaamse Televisie Academie heeft maandag de genomineerden bekendgemaakt van de twee publiekscategorieën voor de Vlaamse Televisiesterren. De kijkers nomineerden uitsluitend VRT-producties voor 'Populairste Televisieprogramma'.
 
Op vrijdag 25 februari worden in de Ethias Arena opnieuw de Vlaamse Televisiesterren uitgereikt. De genomineerden in de twaalf categorieën die door de professionele jury worden geselecteerd zijn al sinds eind januari bekend.

Tot vorige week konden de kijkers een shortlist samenstellen voor de twee Sterren die door het publiek worden uitgereikt. Het gaat om 'Populairste Televisieprogramma' en 'Populairste Televisiepersoonlijkheid'.

In de eerste categorie gaat het tussen 'Dagelijkse Kost', 'De Allerslimste Mens Ter Wereld', 'De Pappenheimers' en 'Dubbelleven'. Voor de tweede Ster komen Philippe Geubels, Erik Van Looy, Jeroen Meus en Nathalie Meskens in aanmerking.

Stemmen kan vanaf dinsdag 15 februari via Vlaamsetelevisiesterren.be of via digitale tv van Belgacom. Tijdens de liveshow kan er nog worden gestemd via sms, via televoting en met de rode knop.



14-02-2011 om 17:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook achtste album Radiohead beschikbaar als download

Ook achtste album Radiohead beschikbaar als download

http://img407.imageshack.us/img407/1919/radioheadgw.jpg


De Britse rockband Radiohead brengt aanstaande zaterdag hun nieuw en achtste album 'The King Of Limbs' als download uit. Deze opmerkelijke aankondiging deed de band deze morgen op zijn  website. Pas op 9 mei volgt de fysieke release van het album.

De band noemt het een 'newspaper album', met twee vinylplaten, een cd, "veel artwork en een kleurrijke bio-afbreekbare plastic die alles bijeenhoudt". De mp3-versie van het album zou 7 euro kosten, de wav-versie 4 euro meer. De 'papieren' versie kan je ook nu al reserveren voor een kleine 40 euro.

'The King of Limbs' is de opvolger van 'In Rainbows' uit 2007, die aanvankelijk werd uitgebracht als download en waarvoor de muziekliefhebber een vrije bijdrage mocht storten.

'King of Limbs' is naar verluidt een verwijzing naar een duizend jaar oude eik in een woud in Savernake (Wiltshire, Engeland). Het woud ligt in de buurt van Tottenham House, waar de band een deel van 'In Rainbows' opnam.



14-02-2011 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga arriveert deze keer in een ei op de Grammy's

Lady Gaga arriveert deze keer in een ei op de Grammy's


http://img143.imageshack.us/img143/3885/28862829.jpg


Niemand kon bedenken hoe speciaal de entrée van Lady Gaga op de Grammy Awards zou worden, maar dat het 'iets' bijzonder ging zijn, dat was wel te voorspellen. De best verkopende artieste wereldwijd stelde niet teleur: ze arriveerde in een ei.

De link naar haar nieuwe single 'Born this way' is niet te vergezocht: het nummer kwam pas enkele dagen geleden uit op iTunes en was binnen de paar uur de best verkopende single. Controverse over het feit dat Lady G. de mosterd zou gaan halen zijn bij Lady Madonna, brachten het nummer alleen maar meer publiciteit, en meer donwloads.

Wat Lady Gaga precies draagt, is nog niet duidelijk. Door het 'eivlies' heen was wel duidelijk dat la Gaga ondanks alles nog een zonnebril droeg (ze wordt maar zelden gezien zonder) en zwarte handschoenen. Hoeveel keer ze nog zal wisselen van outfit, blijft eveneens nog een goedbewaard geheim.

Maar Lady Gaga was niet de enige die probeerde op te vallen tussen de vele sterren op de rode loper. Willow Smith, de tienerdochter van Will Smith, droeg schoenveters in het haar en jaren '90 plateauzolen. Rihanna droeg iets Hawaiaans, Bieber koos voor wit (behalve het strikje) en Katy Perry bracht manlief Russell Brand en haar oma. "Als ik geen Grammy win, ga ik nog altijd naar huis met mijn grammy".

Nicki Minaj speelde het slim en deed gewoonweg een 'Lady Gaga'ke': volledig in luipaardprint, en als we zeggen volledig dan bedoelen we ook volledig: armen, benen, jurk, schoenen én het haar, dat speciaal geverfd was. En vervolgens werd er nog een bol haar bovenop gezet. Opvallend, dat wel, smaakvol? Wel, smaken verschillen!

Ondertussen is de show begonnen met een eerbetoon aan Aretha Franklin, door onder meer Christina Aguilera en Jennifer Hudson. Ook Rihanna, Lady Gaga, Justin Bieber, Bob Dylan (met Mumford & sons) en Mick Jagger zullen hun kunsten laten zien in het Staples Center in Downtown Los Angeles. Voor die laatste is het, ondanks een rijke en gevierde carrière, het eerste optreden ooit op de Grammy's. Zelfs voor Mick Jagger zijn er nog 'eerste keren'. (edp/hlnhollywood)

Wij blijven de Grammy awards de hele avond volgen. Hou de site zeker in het oog voor de winnaars, de verliezers, de rode loperfoto's en meer!



14-02-2011 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk een Grammy voor Neil Young

Eindelijk een Grammy voor Neil Young

Klik op de foto om ' Angry World ' te beluisteren






Neil Young heeft een Grammy gewonnen voor de beste Rock Song, en dat is meteen de eerste echte voor de legendarische rocker. Young kreeg de Grammy voor de song 'Angry World' van zijn recente plaat 'Le Noise'.

Vorig jaar won Young ook al een Grammy, maar dat was voor het ontwerp van de hoes van de boxset 'Neil Young Archives Vol. 1 (1963-1972).'


14-02-2011 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote verrassing op Grammy's: indierockers Arcade Fire gaan lopen met hoofdprijs

Grote verrassing op Grammy's: indierockers Arcade Fire gaan lopen met hoofdprijs


http://img411.imageshack.us/img411/8386/arcadefire.jpg


Er worden elk jaar meer dan 100 Grammy's uitgereikt in de gekste categorieën, maar officieus is de meest begeerde die van "Album of the Year". En die ging - en dat was een erg grote verrassing - naar de Canadese indierockers van Arcade Fire voor "The Suburbs".

De Grammy Awards (oorspronkelijk Gramophone Awards genoemd) worden algemeen beschouwd als een van de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste muziekprijzen ter wereld, vergelijkbaar met de Oscars voor de filmwereld.

De onderscheidingen worden jaarlijks in de Verenigde Staten door de National Academy of Recording Arts and Sciences uitgereikt om artistieke en technische prestaties in het muziekvak te eren. De jury bestaat uit artiesten en professionele muziektechnici, die een keus maken uit genomineerden: musici, artiesten, arrangeurs, tekstschrijvers, producenten, dirigenten, componisten en muziektechnici in vele categorieën. Het winnen van een Grammy staat doorgaans gelijk met een pak poen, want de artiesten die winnen zien de verkoop spectaculair stijgen.

Grote verrassing
Volgens de bookmakers ging Album of the Year naar Eminem gaan, wereldwijd de tweede best verkopende plaat in 2010 met ongeveer zes miljoen stuks. Ook Lady Gaga stond hoog genoteerd voor "The Fame Monster", voor Lady Antebellums "Need you now" en Katy Perry's "Teenage Dream". Arcade Fire is de enige in dat lijstje die niet bij een groot platenlabel zit. Er zijn wereldwijd ook "maar" 400.000 stuks van The Suburbs verkocht, hoewel we vermoeden dat dat cijfer nu gaat exploderen.

Win Butler en zijn echtgenote Régine Chassagne, Will Butler, Tim Kingsbury, Sarah Neufield, Jeremy Gara en Richard Reed Parry waren zelf blijkbaar ook verrast. De eerste tweet die ze stuurden: "OH MY GOD OH MY GOD OH MY GOD OH MY GOD OH MY GOD OH MY GOD. Thank you EVERYONE."

Golvende post-punk etc
The New York Times omschrijft Arcade Fire als een "golvende post-punk rock intense instrumentatie, gevuld met pijnlijke en af en toe best mooie 'noise'-collages." Volgens Allmusic is de muziek van de band "een combinatie tussen indie rock-spierkracht en iet-verontschuldigende bombast" en creëert Arcade Fire een "eclectisch mengsel tussen bossanova, de Franse chanson en klassiek getinte popmuziek". Alhoewel de band doorgaans gitaar, basgitaar en drums in hun muziek gebruikt, zijn er ook minder vanzelfsprekende instrumenten te horen. Enkele voorbeelden zijn een hoorn, xylofoon, harp, accordeon, pijporgel en draailier. De Arcade Fire-nummers worden geschreven door Win Butler en Cassagne. (br.hln)



14-02-2011 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Antebellum en Jay-Z grote winnaars bij de Grammy's

Lady Antebellum en Jay-Z grote winnaars bij de Grammy's

Klik op de foto om ' Need You Now ' te beluisteren





Countrytrio Lady Antebellum uit Tennesse heeft in Los Angeles bij de Grammy's de meeste awards in ontvangst genomen. Het album en gelijknamige nummer 'Need You Now' van de band uit Tennessee leverde de makers maar liefst vijf beeldjes op, onder meer voor beste nummer en beste country-album van 2010.


Beste popzangers waren Lady Gaga en Bruno Mars. De 24-jarige zangeres kreeg de award voor het nummer 'Bad Romance', Mars voor 'Just The Way You Are'. Lady Gaga mocht nog twee beeldjes mee naar huis nemen, onder meer voor beste popalbum.


Ook Jay-Z had een goede avond met drie awards, onder meer voor het nummer 'Empire State of Mind'. Het duet met Alicia Keys won in de categorie beste rapnummer. Rapcollega Eminem werd onderscheiden met de award voor beste rapalbum: 'Not Afraid'. Hij was genomineerd voor tien awards, maar wist er slechts twee te verzilveren. Beste popgroep was de Amerikaanse band Train voor het nummer 'Hey, Soul Sister'.


Meest bejubelde nieuwkomer werd de Amerikaanse jazz-artieste Esperanza Spalding, die daarmee verrassend tieneridool Justin Bieber versloeg. 'The Suburbs' van de Canadese indierockband Arcade Fire werd uitgeroepen tot Album van het Jaar, traditioneel een erg prestigieuze prijs. Arcade Fire haalde het in Los Angeles verrassend van favorieten als Lady Gaga en Eminem.


De Grammy's werden dit jaar voor de 53ste keer uitgereikt. De avond begon met een eerbetoon aan soulzangeres Aretha Franklin, die onlangs meerdere optredens moest afzeggen wegens onbekende gezondheidsproblemen. De 68-jarige zangeres bedankte het publiek in een videoboodschap en beloofde dat ze er volgend jaar weer bij is.


Lady Gaga verbaasde wederom door in een gigantisch ei op het podium te komen om haar nieuwe nummer 'Born This Way' te zingen, een pleidooi voor meer tolerantie. Volgens haar medewerkers had ze drie uur lang met een zuurstofmasker in het ei gezeten voor haar optreden.



14-02-2011 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen mág het varken uithangen

Charlie Sheen mág het varken uithangen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Charlie-Sheen.jpg



Charlie Sheen kan niet ontslagen worden als hoofdrolspeler in de tv-reeks 'Two and a Half Men' omdat hij aan de coke zit, hoeren inhuurt of anderszins het varken uithangt. Charlie heeft in zijn contract met Warner Bros. immers geen zogenaamde 'moraliteitsclausule', wat betekent dat de studio hem niet kan ontslaan wegens onheus gedrag dat het imago van de tv-show zou kunnen schaden. En daar gaat Charlie prat op, zo meldt  entertainmentwebsite TMZ.com.

Volgens bronnen bazuint Charlie het uit: "Dat is mijn persoonlijk leven, en mijn contract biedt me bescherming. Ze kunnen me niet ontslaan". Charlie, die sinds twee weken thuis onder begeleiding probeert af te kicken, zou volgende week al opnieuw aan de slag willen.



14-02-2011 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gossip Girl Taylor Momsen: de nieuwe rock-Lady Gaga?

Gossip Girl Taylor Momsen: de nieuwe rock-Lady Gaga?

Klik op de foto om 'Make Me Wanna Die' te beluisteren






Ze heeft lang, blond haar, grote, blauwe ogen, draagt een kruisje om de hals en is amper 17. Het perfecte buurmeisje? Nee, dat is Taylor Momsen (actrice in Gossip Girl, frontvrouw van The Pretty Reckless) zeker niet. Daarvoor is de make-up te zwart, de kledij te uitdagend, het taalgebruik te gortig (F*ck!) en de roddels te juicy. Om nog maar te zwijgen over de songteksten waarin de tiener over seks, alcohol en de dood zingt. 'The Pretty Reckless' ('De redelijk roekelozen') heeft zijn naam dan ook niet gestolen. Maar is het echt zo erg als ze zeggen? Onze pas opgestarte redactie in Los Angeles ging een kijkje nemen in het El Rey Theatre.

Voor The Pretty Reckless is het de eerste concertavond van een Amerikaanse tournee naar aanleiding van de lancering van hun debuutcd 'Light me up' in de VS en Canada. Een beetje vreemd aangezien Het Verenigd Koninkrijk, Australië, Frankrijk, Noorwegen, Duitsland en Ierland in augustus vorig jaar al de eer kregen.

De opwinding bij het publiek (voornamelijk jonge meisjes) is er niet minder groot om. Geduldig blijven ze wel, maar de minste hint van beweging op het podium is voldoende om ze te doen schreeuwen.  Nagelbijtend houden ze hun iphone/blackberry of android klaar om de eerste beelden van Taylor te schieten.

De 17-jarige rockdiva wordt omringd door drie potige muzikanten, maar geen kip die naar hen omkijkt. De blonde tiener is het enige waarvoor ze hier zijn, en ze willen zo graag weten wat ze nu weer zal aanhebben.

Jeans, hakken, smartphone
Zelf zijn ze opvallend normaal gekleed: de comfy combo jeans en T-shirt (misschien onder dreigement van mama en papa) is toch nog altijd flink in de meerderheid. Wat niet wegneemt dat de emoscène (zware, zwarte mascara en zwarte kledij) ook goed vertegenwoordigd is, en enkelen zich ook aan Momsens specifieke stijl wagen - of toch een flauw afkooksel ervan.

Hoge hakken zijn de norm, gladiator- enkellaarsjes liefst. Eveneens opvallend: hier wordt weinig bier verzet. Deze kids hebben dat nog niet nodig om zich te amuseren.

Jarretellen boven
Om kwart na tien flitsen de smartphones en camera's aan, en worden de kelen (niet voor het laatst) duchtig opengezet. Volgens de nieuwe geluidsregels in België had het concert toen al moeten stilgelegd worden, wegens oorverdovend luid.

Reikhalzend wordt naar de ster van de avond uitgekeken en die stelt niet teleur: een rood korset, afgezet met drie vertikale rijen noppen, een grote zonnebril, een ketting met een kruis en de onmisbare jarretellen waarvan Momsen onlangs in een interview liet verstaan: "Ze zijn mijn handelsmerk, ik heb er honderden en ik wissel graag af. Ik draag ook wel nylons, maar jarretellen zijn meer 'mij'."  Voor de schoenen stonden we niet dicht genoeg, maar ze hadden zonder twijfel een dikke plateauzool en een ferme hak.

Reputatiecheck
Op dat vlak doet Momsen haar reputatie alle eer aan. Maar op nagenoeg alle andere is ze een aangename verrassing. Ja, ze kan zowaar echt zingen. Geen hoge, fragiele meisjesstem, maar een volwassen, ronde en bovenal rijpe sterke stem. Ja, ze is beleefd. Ze bedankt haar publiek en  vergeet haar grote steun en toeverlaat (producer Kato Khandwala) en medeschrijver Ben Philips niet.

Het gevreesde F-woord viel maar één keer, en dan nog na het achtste nummer. En ze herhaalde het geen tweede keer. De verwijzingen naar alcohol en seks zijn gelimiteerd, en hoewel onze concertburen niet geloofden dat ze nuchter was, was ze zeker ook niet dronken. Maar wat er in haar mysterieuze zwarte beker zat, dat blijft een vraagteken...

Verrassing
De muziek van 'The Pretty reckless' behoort tot de soort 'stevige rock' en verrast een aantal keren. 'Zombie' en de bisnummers 'Nothing left to lose' en 'Make me wanna die' doen meezingen en zetten het publiek in lichterlaaie.  Het 'klapspelletje' in 'Factory Girl' vindt ook veel bijval. Tegelijk bewijst Momsen dat ze haar stem gevarieerd kan gebruiken in 'My Medicin' en  'Light me up' .

Naar goede gewoonte brengt de groep ook de Audioslave-cover 'Like a stone'. "Een van mijn favoriete bands aller tijden", laat Momsen optekenen.

Oeps, vergeten
Wanneer je staat te kijken en luisteren naar de 'The Pretty Reckless,' dan wil je wel eens vergeten dat de frontvrouw pas 17 is. Niet alleen door haar zeer pikante kledij, maar ook door haar zelfvertrouwen, haar présence en haar gedrag op het podium. Toegegeven, haar gitaar speelt ze vooral voor de show maar ondanks dat haar muzikanten een pak dikker, meer ervaren en ouder zijn, is er maar één leider en dat is Momsen zelf. We zien het niet veel 17-jarigen haar nadoen. 

Eat that, Lady Gaga
 Of Momsen haar kledij en attitude dan wel gebruikt om media-aandacht te krijgen (wat gelukt is), of dat ze echt haar persoonlijkheid reflecteren, doet er zelfs niet meer toe. Met Momsen heeft de harde rockscène weer een stoer en tegelijk vrouwelijk rolmodel, dat zelf muziek kan schrijven, dat geen stemvervormers nodig heeft, noch een dozijn kostuumwissels en evenveel dansers om de show boeiend te houden (eat that Lady Gaga). The Pretty Reckless heeft genoeg aan Taylor Momsen. (br.hln)



14-02-2011 om 11:20 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
13-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al Pacino wordt Henri Matisse

Al Pacino wordt Henri Matisse


http://img714.imageshack.us/img714/1971/alpacino.jpg


Oscarwinnaar Al Pacino kruipt binnenkort in de huid van schilder Henri Matisse. In 'Masterpiece' wordt het verhaal van de relatie van de Franse kunstenaar met zijn verpleegster en model Monique Bourgeois geschetst.

Bourgeois ging in 1942 op 21-jarige leeftijd aan de slag als verpleegster van de toen 72 jaar oude Matisse, die herstelde van kanker. Hij vroeg het meisje om voor hem te poseren. Na Wereldoorlog II, in 1946, ontmoetten ze elkaar opnieuw in het Franse Vence. Bourgeois was intussen non geworden. Matisse ontwierp een kapel voor de kloosterorde waartoe ze was toegetreden. (br.Het Nieuwsblad)


13-02-2011 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaming Lennaert Maes wint Publieksprijs Leids Cabaret Festival

Vlaming Lennaert Maes wint Publieksprijs Leids Cabaret Festival

http://img602.imageshack.us/img602/3161/lennaertmaes.jpg


De Vlaming Lennaert Maes (32), bekend van Lenny & De Wespen, heeft zaterdagavond de Publieksprijs gewonnen op het 33e Vara Leids Cabaret Festival. De jury riep de Groningse kleinkunstenaar Gijs van Rhijn uit tot de winnaar van het festival.

Het evenement geldt als een van de belangrijkste podia voor aanstormend en jong cabarettalent. Diverse cabaretiers die momenteel succesvol zijn, begonnen hun carrière op het Leids Cabaret Festival. Naast Van Rhijn en Maes stond ook het theaterduo Rauw Spul uit Amsterdam in de finale.

Vlamingen doen het de laatste jaren erg goed in Leiden. Tot de winnaars en finalisten uit het verleden behoren onder meer
Wim Helsen, Bart Cannaerts, Iwein Segers en Ter Berscherming van de Jeugd.



13-02-2011 om 16:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grammy's starten ongelukkig

Grammy's starten ongelukkig


http://img69.imageshack.us/img69/8813/rihannal.jpg


In minder dan 24 uur worden in het Staples Center in Los Angeles de Grammy's uitgereikt. De stad wordt overspoeld door sterren, fans en mensen uit de business. Maar net als de pre-feestjes, lunches en brunchen losbarsten, komen de donkere wolken opzetten. Britney Spears zal niet optreden op de Grammy Awards, en Rihanna, die optreedt, heeft een bronchitis.

Het gonsde al weken van de geruchten dat Britney haar nieuwe single 'Hold it against me' zou promoten op de Grammy's. Niet dus. "Ik ga niet optreden op de Grammy's en ik was het nooit van plan", zo tweette ze op de vraag van een fan. Ze verzekerde haar fans tegelijkertijd dat ze op verschillende andere grote evenementen zal te zien zijn.

Wel bevestigd is Rihanna. De zangeres kreeg een bronchitis, maar zet dapper door. Haar repetitie klonk 'geweldig' volgens aanwezigen. Fans die vrezen dat ze de Grammy's zal afzeggen, kunnen dus op twee oren slapen.

Naast Rihanna treden nog een boel grote namen op, zoals Dr Dre & Eminem, Bob Dylan stapt mee het podium op met Mumfurd & Sons en ook Barbra Streisand en Mick Jagger tekenen present.  Van de jongere generatie gaan Katy Perry en Justin Bieber dat grote podium op, net als Lady Gaga en Arcade Fire. Christina Aguilera doet mee aan een Aretha Franklin-tribuut. En ja, ook Gwyneth Paltrow gaat zingen net zoals in haar nieuwste film 'Country Song'.

Wie niet geïnteresseerd is in de muziek, de concerten of de combinaties, kan nog altijd uitkijken naar... de kleren. Zeker als Lady Gaga, Katy Perry en Rihanna er zijn, dan kan er crazy mode verwacht worden. Maar kan Lady Gaga nog choqueren na ruim twee jaar wacky outfits en een vleesjurk? Nog even geduld... (br.hln)



13-02-2011 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijkse zanger Peter Alexander overleden

Oostenrijkse zanger Peter Alexander overleden

Klik op de foto om ' Im weißen Rössl  ' te beluisteren





 
De Oostenrijkse zanger, acteur en entertainer Peter Alexander is zaterdag op 84-jarige leeftijd overleden.

Alexander scoorde in 1976 een grote hit met Die kleine Kneipe, de Duitstalige versie van Het kleine café aan de haven van Vader Abraham (Pierre Kartner).

Alexander speelde in circa vijftig films. Ook had hij eigen televisieshows die zeer populair waren. In het Duitse taalgebied heeft hij miljoenen platen verkocht.

De doodsoorzaak van Alexander is niet bekendgemaakt. De laatste jaren van zijn leven leefde hij teruggetrokken in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen.

Alleskunner
Peter Alexander was een alleskunner: hij zong, acteerde, imiteerde en presenteerde tv-shows. Je moest van zijn stijl houden, maar dat deden er veel. De immer fris en fruitig ogende Oostenrijker werd in de Duitssprekende landen aanbeden en de ZDF zond in de zomer van 2006 maar liefst vijf uur lang een speciaal programma met tal van gasten uit ter gelegenheid van zijn tachtigste verjaardag.

Zelf was hij er niet bij, al zond hij wel een videoboodschap. Na de dood van zijn vrouw en manager Hilde in 2003 kon hij het niet meer opbrengen in de openbaarheid te verschijnen.

Krijgsgevangen
Zijn eerste stappen op het amusementspad zette Peter Alexander toen hij in 1945 als marineman krijgsgevangen was in diverse Britse kampen. Hij vermaakte de andere aanwezigen. Daarna hoopten zijn ouders nog even dat hun zoon dokter wilde worden, maar die hield het slechts één college uit op de universiteit van Wenen. Hij schreef zich in voor een toneelopleiding en leerde zichzelf piano spelen en zingen.

Miljoenen platen verkocht
In 1951 kwam de eerste plaat, een jaar later de eerste film, "Verloren melodie" getiteld. Tientallen soepel gezongen hits (waaronder een vertaling van Het kleine café aan de haven) en vrolijke muzikale films zouden volgen. Zijn platen gingen als warme broodjes over de toonbanken, ook bij ons. Alleen al via Ariola verkocht de tenor in de periode 1965-1983 meer dan vijftien miljoen langspeelplaten en 25 miljoen singles. Alexanders grootste filmsucces was waarschijnlijk zijn vertolking van de ober Leopold in Im Weissen Rössl (1960).

Peter de Grote
Vele jaren lang presenteerde hij op tv de Peter Alexander Show (ZDF). Die werd gretig bekeken door alle generaties, ook vanuit de Nederlandse grensgebieden. In Duitsland keken er soms bijna 40 miljoen mensen, de helft van de bevolking. 'Peter de Grote', noemde de tv-wereld hem. Zelf beschouwde hij het gala voor de Duitse kankerbestrijding (oktober 1975) als zijn mooiste tv-evenement. Hij trad er niet alleen zelf in op, maar ontving zo ongeveer de hele top van het Duitse tv- en theateramusement. Het programma werd met hoofdletters in de annalen van de Duitse tv-historie bijgeschreven.

Peter Alexander werd onder prijzen bedolven, waaronder Goldene Kamera's, een Goldene Super-Kamera en Bambi's.



13-02-2011 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witloof Bay gaat voor België naar Eurovisiesongfestival

Witloof Bay gaat voor België naar Eurovisiesongfestival

Klik op de foto om ' With Love Baby ' te beluisteren






De Belgische groep Witloof Bay zal ons land in mei vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in het Duitse Düsseldorf. De groep werd zaterdagavond tijdens een speciale uitzending van de RTBf uitgekozen door zowel de kijkers thuis als de jury.
 
Witloof Bay telt zes leden onder wie de Vlaamse beatboxer Roxorloops. Ze trekken naar Duitsland met het a cappella-nummer 'With Love Baby'.


13-02-2011 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elizabeth Taylor herstelt in ziekenhuis na hartfalen

Elizabeth Taylor herstelt in ziekenhuis na hartfalen


http://img444.imageshack.us/img444/1478/elizabethtaylor.jpg



Gisteren raakte bekend dat de 78-jarige Elizabeth Taylor in het ziekenhuis werd opgenomen, vandaag blijkt dat ze behandeld wordt voor de symptomen van congestief hartfalen, een aandoening die in november 2004 bij haar werd vastgesteld.

Hoe lang?
Het is volgens de woordvoerster van Taylor nog niet duidelijk hoe lang ze in het ziekenhuis zal blijven. Ze voegt eraan toe dat de familie van de celeb de steun van fans apprecieert, maar vraagt om privacy zodat de dokters hun werk kunnen doen. Taylor werd woensdag verwacht op een gala in New York tijdens de modeweek, maar Elton John aanvaarde deze in haar naam.

Bedlegerig
In 2004 kreeg Taylor de diagnose voor congestief hartfalen, ze is de laatste jaren bedlegerig door kwetsuren aan de ruggengraat en scoliose. Ze kampte ook al met zweren, bursitis en hevige diarree. In 1997 liet ze een kwaadaardige hersentumor verwijderen. Wanneer ze zich de laatste jaren in het openbaar begaf, zat ze steeds in een rolstoel.



13-02-2011 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
12-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iron Maiden trapt in Moskou wereldtournee af

Iron Maiden trapt in Moskou wereldtournee af

Klik op de foto om de clip te bekijken





De Britse heavymetalband Iron Maiden heeft vrijdag in Moskou de aftrap gegeven voor een nieuwe wereldtournee. "De legendarische groep Iron Maiden bedwelmt Moskou", schreef het dagblad Komsomolskaja Pravda zaterdag over het optreden in de Olimpiski-hall. Centraal in de show stond het jongste album "The Final Frontier" dat in bijna 30 landen naar de top van de hitparade is gestormd.
 
De groep reist eerst door naar zuidooost-Azië en strijkt in het kader van de nieuwe tournee, die volgens sommigen wel eens de laatste zou kunnen zijn, ook neer op Rock Werchter. Daar is het sextet met de eeuwige mascotte Eddie op 3 juli headliner.
 
Maiden gebruikt voor zijn verplaatsingen een eigen vliegtuig, de Ed Force One, een aangepaste Boeing 757. Die was op 9 februari geland op de luchthaven Domodedovo. De gezagvoerder was volgens het Russische staatspersbureau Ria Novosti zanger Bruce Dickinson, die eerder al in het nieuws is gekomen als piloot.


12-02-2011 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaming Lennaert Maes staat in finale Leids Cabaret Festival

Vlaming Lennaert Maes staat in finale Leids Cabaret Festival


http://img602.imageshack.us/img602/3161/lennaertmaes.jpg


De Vlaming Lennaert Maes (32) staat vanavond in de finale van het Vara Leids Cabaret Festival. Dat cabaretfeest geldt als een van de belangrijkste podia voor aanstormend en jong cabarettalent. 

Maes  neemt het vanavond op tegen de Groningse kleinkunstenaar Gijs van Rhijn en theatergroep Rauw Spul uit Amsterdam.  De drie finalisten hebben de halve finale op donderdagavond en de voorrondes begin februari overleefd. Uit 53 aanmeldingen waren acht deelnemers geselecteerd voor de voorronden. Diverse cabaretiers die momenteel succesvol zijn, begonnen hun carrière op het Leids Cabaret Festival, dit jaar aan de 33ste editie toe.

Vlamingen doen het de laatste jaren erg goed in Leiden. Tot de winnaars en finalisten uit het verleden behoren onder meer
Wim Helsen, Bart Cannaerts, Iwein Segers en Ter Berscherming van de Jeugd.


12-02-2011 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Smit mag weer praten

Jan Smit mag weer praten


http://img683.imageshack.us/img683/1687/jansmit.jpg



De Nederlandse zanger Jan Smit herstelt voorspoedig van de operatie aan zijn stembanden. Enkele weken geleden werd een poliep op zijn stembanden verwijderd. Inmiddels mag de zanger weer praten en heeft hij laten weten geen verschil qua stemgeluid te horen.

De poliep werd gevonden tijdens een routinecheck en kon eenvoudig worden weggehaald. Het was al de tweede keer dat er een poliep bij Jan werd gevonden. De zanger voelt zich een stuk beter, zo laat hij weten aan het Nederlandse showbizzprogramma RTL Boulevard.

Het gaat nog wel ongeveer twee maanden duren voordat Smit weer op kan treden.


12-02-2011 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Justice : Tekenaar van Bambi's Stampertje overleden

Bill Justice : Tekenaar van Bambi's Stampertje overleden

Klik op de foto om een filmpje te bekijken






Bill Justice, de tekenaar van Stampertje (Thumper), de haas uit de legendarische Disneyprent 'Bambi', is gisteren overleden in het Californische Santa Monica. Daags voordien was Justice 97 geworden, meldt de krant Los Angeles Times.

Justice ging in 1937 aan de slag bij Walt Disney, en werkte mee aan een resem klassieke animatiefilms: 'Fantasia' (1940), 'Bambi' (1942) en 'Alice in Wonderland' (1951) en in mindere mate ook aan 'The Three Caballeros' en 'Peter Pan'.
 
In de jaren '50 en '60 regisseerde Justice drie korte Disney-animatieprenten die elk voor een Oscar werden genomineerd: 'Noah's Ark', 'A Symposium on Popular Songs' en 'The Truth about Mother goose'.

Justice verzorgde ook de stop-motionanimatie voor de Disneyfilms 'The Parent trap', 'Mary Poppins' en 'Babes in Toyland'.


12-02-2011 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!