Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 krijgt eerste 3D-musical

K3 krijgt eerste 3D-musical


http://img228.imageshack.us/img228/6450/66103437.jpg

In de nieuwe musical met de meidengroep K3 wordt 3D-technologie gebruikt. Dat is een wereldprimeur voor Studio 100. Toeschouwers zullen een speciale bril moeten dragen.

De musical werd 'Alice in Wonderland' gedoopt en is sterk gebaseerd op het gelijknamige sprookje. Karen, Kristel en Josje komen er terecht in Wonderland, waar ze allerlei rare figuren tegenkomen.
 
De technologie die gebruikt wordt, is dezelfde als bij 3D-films in de bioscoop. Omdat de projector achteraan wordt geplaatst, is in de ruimte voor een zogenaamd "silverscreen", een doek met een dunne zilveren of aluminium laag, live entertainment mogelijk. 
Volgens Studio 100 heeft de nieuwe techniek als voordeel dat het 3D-effect in stand blijft als de toeschouwer zijn hoofd draait. (b.hln)



16-02-2011 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson: Ik was pas elf toen ik op dieet moest

Janet Jackson: "Ik was pas elf toen ik op dieet moest"


http://img571.imageshack.us/img571/4343/janetjacksonc.jpg


Ze was pas zeven toen ze voor het eerst op een podium stond, en vier jaar later kreeg ze van de makers van de sitcom 'Good Times' te horen dat ze moest lijnen. Zo komt het dat Janet Jackson, inmiddels 44, al haar leven lang met haar gewicht worstelt.

"Ik was nog heel jong toen me complexen werden aangepraat. Mijn zelfbeeld leed eronder, ik kreeg eetstoornissen en jarenlang heb ik me niet goed genoeg gevoeld. Ik was elf en zat in de tv-show 'Good Times' toen ik te horen kreeg dat ik moest diëten. Als ik die beelden nu bekijk, vind ik niet dat ik er zwaar uitzag. Sommige mensen kunnen dergelijke opmerkingen naast zich neerleggen, maar ik ben een binnenvreter".

Verslaafd aan eten
Tegelijk erkent Janet haar probleem met eten: ze is verslaafd, beseft ze nu. "Ik ontken het niet langer. Niemand heeft me ooit gezegd 'je bent verslaafd aan eten', maar dat was wel het geval. Ik was een emotionele eter, nog altijd overigens. Maar ik heb geleerd met mijn problemen om te gaan en niet mijn toevlucht te zoeken in eten".

"Natuurlijk zijn er achterliggende redenen. Je moet erachter komen wat die zijn voor je kan stoppen met dwangmatig eten", verklaarde Janet in 'Piers Morgan Tonight'.

Ze legde meteen ook de vinger op de wonde: "Ik wenste dat de relatie met mijn vader doorheen de jaren anders was geweest".



16-02-2011 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Take That en Arcade Fire in de prijzen op Brit Awards

Take That en Arcade Fire in de prijzen op Brit Awards


http://img443.imageshack.us/img443/2097/takethatv.jpg


Boysband Take That is tijdens de uitreiking van de 'Brit Awards' bekroond tot Beste Britse Groep. De groep trad tijdens het spektakel op met het nummer 'Kidz', de laatste single, begeleid door dansers in het uniform van oproerpolitie. In 2010 kwam de groep weer samen, inclusief Robbie Williams.

De Brit Awards werden gedomineerd nieuwe Britse muzikanten zoals rapper Tinie Tempah - Patrick Okogwu in het dagelijkse leven - die de bekroning kreeg voor Doorbraak van het Jaar en Beste Single voor 'Pass Out'.
 
De Canadezen van Arcade Fire vielen tweemaal in de prijzen: Beste Internationale Groep en Beste Internationale Album met 'The Suburbs'. Twee dagen eerder viel het album al in de prijzen tijdens de uitreiking van de Amerikaanse Grammy Awards. De 16-jarige Canadees Justin Bieber is de Beste Internationale Nieuwkomer.

De belangrijkste prijs, die van beste Britse album, ging naar Mumford&Sons. Beste Britse mannelijke artiest werd Plan B, Laura Marling werd verkozen tot de beste zangeres. De Amerikaanse Rihanna werd bekroond tot Beste Internationale Soloartiste. Bij de mannen ging die eer naar de Amerikaanse rapper Cee Lo Green.



16-02-2011 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson gelauwerd als stijlicoon

Emma Watson gelauwerd als stijlicoon


http://img442.imageshack.us/img442/7490/emmawatsona.jpg


Ze is nog geen 21, maar actrice Emma Watson werd door het modemagazine Elle uitgeroepen tot stijlicoon. Model Helena Christensen werd in de bloemetjes gezet voor haar 'Buitengewone bijdrage tot de mode'.

"Emma Watson heeft een uitgesproken individuele stijl. Wij bij Elle zeggen altijd 'het is niet wat je draagt, maar hoe je het draagt'. Ze heeft een sterke wil, en dat maakt haar stijlvol."

Fun with fashion
Watson ontving de prijs uit de handen van de excentrieke ontwerpster Vivienne Westwood. "Fantastisch om zo'n prijs te krijgen. Ik ben dol op mode en probeer vooral om me te amuseren, en er niet te veel over na te denken." Al moet de piepjonge Britse toegeven dat ze tegenwoordig meer en meer druk voelt om te presteren op modevlak. "Toch blijft het vooral amusement voor mij."

Toch kon haar jurk ons maar weinig bekoren: het kleur flatteert Watson niet, en het ontwerp is simpel maar niet buitengewoon. De 'hap' uit de taille doorbreekt de simpliciteit, maar voegt desondanks niets extra toe.

Designerprijzen
Ook designers kregen een prijs: Tom Ford werd beste internationale ontwerper, Christopher Kane beste Britse ontwerper, Noomi Rapace was beste doorbraaktalent en Medham Kirchhoff de beste jonge ontwerper. Dominic Jones was beste juwelenontwerper, Emma Hill beste accessoire-ontwerper. 

Elle vergeet ook acteerprestaties niet. Natalie Portman werd geprezen als beste actrice, Blake Lively werd TV-ster van het jaar en Stephen Dorff was beste acteur.


16-02-2011 om 10:49 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
15-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham legt 180.000 euro opzij voor kinderkamer

Victoria Beckham legt 180.000 euro opzij voor kinderkamer


http://img140.imageshack.us/img140/3658/victoriabeckham.jpg



Victoria Beckham kijkt niet op een euro meer of minder, zeker niet nu haar vierde kindje er aan komt. Voor de babykamer alleen al legt de ex-Spice Girl zo'n 180.000 euro opzij. "Ze heeft nog nooit naar een prijskaartje gekeken", aldus een vriend in het Britse blad 'Star'. "Als ze iets wil, komt dat er en daarmee basta. Geloof me, die baby zal omgeven worden door luxe van zodra hij of zij het ziekenhuis verlaat."

De kamer zal in het teken staan van konijnen. Zo plant de decorateur een rond 'French Bunnies'-bed met handgegraveerd houtwerk van Petit Tresor, dé babyboetiek voor de sterren. Daarnaast komen ook nog de nachtverlichting, twee aparte lampen, een schommelstoel en een kasjmieren jurkje uit dezelfde winkel. Voor de lakens stapte ze echter Little Giraffe binnen, een tip van het bevriende koppel Tom Cruise en Katie Holmes.

Qua stijl opteert mevrouw Beckham voor 'ouderwets, met een chic tintje'. "De designer probeerde haar een andere kleur dan traditioneel roze aan te praten, maar daar wilde Victoria niets van weten. Voor haar moet het duidelijk zijn dat er een klein meisje zal leven", besluit de bron.



15-02-2011 om 23:45 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Videoclip Rihanna is plagiaat"


http://img809.imageshack.us/img809/7992/rihannay.jpg



De nieuwe videoclip van Rihanna blijft voor beroering zorgen. Na de kritiek dat de beelden te erotisch zouden zijn, beschuldigt fotograaf David LaChapelle haar van plagiaat. Volgens hem is de clip van S&M niet meer dan een slechte kopie van zijn werk.

LaChapelle meent het, want hij sleept Rihanna nu voor de rechter. "De clip is rechtstreeks afgeleid van en vertoont opvallende gelijkenissen met zijn kiekjes", klinkt het in de klacht van zijn advocaat.

In verschillende landen is de clip al gecensureerd wegens de te pikante inhoud. Als de fotograaf zijn slag thuishaalt, zou het kunstwerkje van Rihanna wel eens definitief van het scherm kunnen gehaald worden.



15-02-2011 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitarist Slayer heeft vleesetende bacterie

Gitarist Slayer heeft vleesetende bacterie

Klik op de foto om ' Raining Blood  ' te beluisteren






Jeff Hanneman, de gitarist van heavy-metalband Slayer, is besmet met een vleesetende bacterie. De gitarist is voor onbepaalde tijd buiten strijd en zal gedurende die periode worden vervangen. Het optreden van Slayer in ons land komt dus niet in gevaar.

Hoe Hanneman de bacterie heeft opgelopen is niet bekend. Dokters vermoeden dat een spinnenbeet aan de oorzaak zou kunnen liggen.

Hanneman herstelt nu thuis. De gitarist heeft nog een reeks huidtransplantaties voor de boeg, maar verwacht wordt dat hij weer helemaal de oude wordt.

Slayer is niet van plan de op handen zijnde tour uit te stellen. 'We kunnen onze fans niet opnieuw teleurstellen', klinkt het. In 2009 en 2010 moest de band al een hele reeks concerten afgelasten omdat een ander groepslid te kampen had met ernstige nek- en rugklachten.

Belgische fans hoeven dus niet te wanhopen. Het concert in Vorst nationaal op 23 maart zal gewoon kunnen plaatsvinden, al is het dan zonder Hanneman. (br.Het Nieuwsblad)



15-02-2011 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat Mila Kunis over had voor haar rol in Black Swan

Wat Mila Kunis over had voor haar rol in 'Black Swan'


http://img267.imageshack.us/img267/108/milakunisr.jpg
Mila Kunis en Natalie Portman


In het balletdrama 'Black Swan', waarmee hoofdactrice Natalie Portman naar een Oscar dingt, vertolkt ook Mila Kunis een opmerkelijke rol. Kunis speelt in de film de concurrente van Portman die op de hoofdrol van Portman in de balletproductie aast. In 'W Magazine' vertelt Kunis hoe moeilijk het was om het beste van zichzelf te geven als balletdanseres. "In het begin kon ik amper mijn arm deftig in de lucht houden."

"Ik had nog nooit ballet gedanst in mijn leven", zegt Kunis. "Vier maanden lang heb ik getraind. Zeven dag per week, dagelijks vijf uur. Alleen op mijn verjaardag had ik een dagje vrij. Tien kilo ben ik kwijtgespeeld. Ik scheurde een ligament, ontwrichtte een schouder. Op mijn rug staan twee littekens. Maar elke minuut dat ik afgezien heb, was het waard."

De film is dan ook een waar succes en het leverde Kunis een nominatie op voor de Golden Globes. Al zullen we Kunis niet meteen nog in een tutu zijn. "Nooit zal ik nog ballet dansen. Ik geloof echt dat als je iets in je hoofd wil bereiken, je daartoe in staat bent. Maar pas na deze productie begrijp ik echt wat dat bedoelt."

Nochtans moest Kunis minder ballet dansen dan haar collega Natalie Portman. De Oscar-genomineerde trainde een jaar lang voor de film en voelde zich na een tijdje zo mager en overwerkt dat ze dacht dat ze ging sterven. "Sommige nachten dacht ik echt dat het gedaan was met mij", zei Portman in het blad 'Entertainment Weekly'.

Aanvankelijk dacht Portman en de crew dat er niemand naar de film zou komen kijken. "Hoe gingen we mannen naar een balletfilm krijgen? En hoe gingen we vrouwen overtuigen om een thriller te zien? Het antwoord was een lesbische scène. Dat wil iedereen zien."



15-02-2011 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber kaal?

Justin Bieber kaal?

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Schrik niet: Justin Bieber heeft nog wel degelijk zijn weelderige haardos. Al wilde hij -op de vooravond van de Grammy Awards- in de Jimmy Kimmel show wel het tegendeel doen geloven...

De Canadese zanger en de presentator speelden onder een hoedje: na een reclamepauze verscheen Bieber met een kaalkop voor de camera, terwijl Kimmel het wapen des verderfs -het scheerapparaat- nog in de hand had.

Het publiek reageerde enthousiast op de nieuwe coupe van de tienerster, maar de bakvisjes voor de buis wisten niet meer waar ze het hadden. Twitter werd zowat platgebombardeerd met misnoegde reacties. Gelukkig voor hen bleek het allemaal maar één grote grap.


15-02-2011 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria viert Valentijn met ballonnen op het dak

Eva Longoria viert Valentijn met ballonnen op het dak


http://img690.imageshack.us/img690/4149/evalongoriae.jpg


Eva Longoria heeft volgens de laatste berichten een nieuwe vlam aan de haak geslagen. Het gaat om de 10 jaar jongere Eduardo Cruz, het jongere broertje van actrice Penélope Cruz. Gisteren, op Valentijnsdag, bleek er een leuke verrassing voor de actrice te zijn geregeld. Fotografen spotten tientallen rode ballonen in de vorm van een hartje op het dak van Eva's huis.

Het bericht dat Eva alweer een andere vriend heeft, kwam een week nadat de scheiding met haar man Tony Parker rond was. Het driejarige huwelijk tussen de twee liep op de klippen omdat zowel Eva als Tony hun geluk buiten de deur hadden gezocht.

"Drie van vier nachten bij Eva"
Bronnen van het Amerikaanse OK! Magazine beweren dat de liefde tussen de 35-jarige Eva en Eduardo flink oplaait. "Hij is drie van de vier nachten bij Eva thuis. Als Eduardo daar komt, gaat hij de volgende ochtend pas weg. Maar ze proberen het uit alle macht geheim te houden."

Of de ballonnen gisteren afkomstig waren van Eduardo is niet bevestigd. Alles lijkt er echter wel op te wijzen dat Eva's nieuwe aanbidder de stoute schoenen heeft aangetrokken. (br.hln)



15-02-2011 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen 18 miljoen voor Becks:


Geen 18 miljoen voor Becks: rechter verwerpt zijn klacht over 'ontrouw' met hoertje


http://img40.imageshack.us/img40/5944/davidbeckhamoa.jpg


David Beckham zal (voorlopig) in de VS geen munt slaan uit de verklaringen van hoertje Irma Nici, die in een Amerikaans tijdschrift beweerde betaalde seks met de sterspeler gehad te hebben. Beckham 'was not amused' en spande prompt een proces in voor laster en eerroof: hij eiste een schadevergoeding van in totaal om en bij de 18 miljoen euro. Een Amerikaanse rechter verwierp nu die klacht.


De vrijheid van meningsuiting is belangrijk in de VS en dat principe heeft het ook gehaald in de rechtszaak tegen prostituee Nici en het magazine In Touch, dat Nici aan het woord liet over haar vermeende seksexploten met de voetballer. Beckhams advocaten moesten kunnen bewijzen dat de verklaringen van Nici in In Touch onwaar waren én dat de valsheid ervan ook geweten was op het moment van de uitspraken zelf. Daar slaagden ze niet in.



http://img545.imageshack.us/img545/9672/irmanici.jpg
Irma Nici ontsnapt aan de betaling van de monsterclaim.


Irma Nici, een luxehoer van zo'n 2.350 euro per nacht, had in het magazine onder meer gezegd dat Beckham haar en een mysterieuze brunette betaald had voor een stoeipartijtje in New York in augustus 2007. De 35-jarige voetballer wou bewijzen dat daar niks van aan was en dat er kwaad opzet in het spel was, maar daar had de rechter geen oren naar. Die vond dat Nici het recht had om zulke dingen te verkondigen over de "publieke figuur" die David Beckham is. Vrijheid van meningsuiting heet dat. Ook de kwade bedoelingen achtte de rechter niet bewezen.

David Beckham draait nu zelf op voor de zware gerechtskosten maar gaat waarschijnlijk in beroep. "We kunnen makkelijk bewijzen dat Beckham op de beide aangehaalde momenten van vermeende seks met Nici niet in de bewuste hotels was", aldus zijn advocaat Richard Kendall. "De eerste keer was hij aanwezig bij een wedstrijd in het bijzijn van zijn ploegmaats, de tweede keer was hij in het ziekenhuis om zijn vader te bezoeken. Helaas moeten we in de VS ook het kwade opzet van het tijdschrift bewijzen." De verdediging van In Touch zei dat het magazine zich gebaseerd had op "bronnen, wier verhaal past in de reputatie van Becks als flirter". (br.hln)



15-02-2011 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw probeert woning Ellen Degeneres binnen te dringen

Vrouw probeert woning Ellen Degeneres binnen te dringen


http://img408.imageshack.us/img408/6785/ellendegeneres.jpg
Ellen Degeneres en Portia


Een onbekende vrouw heeft geprobeerd de villa van talkshowhost Ellen Degeneres in Beverly Hills binnen te dringen, schrijft De Telegraaf.

De vrouw werd op heterdaad betrapt door veiligheidsmensen, die 24 uur per dag paraat staan. De indringster werd meteen in de boeien geslagen. Het is niet duidelijk of het gaat om een stalkster of een dief.

Ellen en haar echtgenote Portia, die in augustus 2008 op dezelfde locatie trouwden, waren niet thuis op het moment van de inbraak.



15-02-2011 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alice Cooper op 2 november in AB

Alice Cooper op 2 november in AB

Klik op de foto om ' School's Out' te beluisteren






Dit jaar wordt Alice Cooper opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame en dat is niets te vroeg. Nog dit jaar verschijnt het vervolg op zijn solodebuut uit 1975, 'Welcome To My Nightmare II'.

Inmiddels is het tien jaar geleden dat hij op het podium van de Ancienne Belgique stond, en zijn doortocht vorig jaar op de Lokerse Feesten toonde aan dat de tijd rijp is voor een zaalconcert. Zet je dus schrap voor een wervelende rockshow met boa constrictors, guillotines en emmers bloed van de pionier van de shock- en glamrock.

Tickets kosten 42 euro en gaan aanstaande donderdag in voorverkoop. Let op: maximum vier tickets per persoon.



15-02-2011 om 11:10 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
14-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady GaGa:

Lady GaGa: "Als ik songs schrijf, moet ik wiet roken"

http://img204.imageshack.us/img204/9269/ladygagarb.jpg


Hoe zou iemand op het idee komen haar entree op de Grammy's te maken door uit een ei tevoorschijn te komen? Je mag drie keer raden. Lady GaGa heeft geen zin om haar levensstijl te verdoezelen en, zoals veel van haar collega's, te ontkennen dat ze drugs gebruikt.

Vorig jaar bekende ze al dat ze nu en dan een fikse lijn coke door haar neus jaagt, in een interview voor het programma '60 minutes' bekent ze ook aan de wiet te zitten. "Ik rook nog altijd veel wiet als ik songs aan het schrijven ben. Ik ga hier niet zitten doen alsof ik een nuchter mens zijn, dat zou oneerlijk zijn".

Geen leugenaar
Anderzijds wenst GaGa niet dat haar jonge fans gaan experimenteren met drugs. "Ik wil tieners niet aanmoedigen om drugs te gaan gebruiken. Maar je vroeg me naar de sociologie van de roem en welke fouten artiesten maken. Wel, ze liegen. Ik niet, ik ben geen leugenaar. Mijn fans mogen weten wie ik ben en wat ik doe en laat. En op heel wat vlakken ben ik net als mijn fans".

Voor de inspiratie
Vorig jaar biechtte GaGa op dat ze in 2005, toen ze zeventien was, zwaar aan de coke zat. "Door drugs te gebruiken, heb ik ontdekt welk soort kunst ik wilde maken en raakte ik geïnspireerd. Sommige mensen vinden hun inspiratie in hun donkerste momenten, en ik ben zo iemand. Wat me onderscheidt van de rest, is dat ik altijd muziek maak wanneer ik drugs neem. Ik heb nooit zonder reden drugs genomen".



14-02-2011 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simple Minds en Papa Roach op Rock Zottegem

Simple Minds en Papa Roach op Rock Zottegem


http://img80.imageshack.us/img80/7163/simpleminds.jpg



Headliner van Rock Zottegem op zaterdag 9 juli is Simple Minds, zo maakte de organisatie vandaag bekend. Op vrijdag 8 juli krijgt Status Quo het gezelschap van de alternatieve metalband Papa Roach en de Belgische rockband The Sore Losers. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maart.


14-02-2011 om 18:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkel VRT-producties dingen mee naar 'Populairste tv-programma

Enkel VRT-producties dingen mee naar 'Populairste tv-programma'


http://img407.imageshack.us/img407/5667/deallerslimstemensterwe.jpg
Ook kijkcijferkanon 'De Allerslimste Mens Ter Wereld' is genomineerd voor beste tv-programma. 


De Vlaamse Televisie Academie heeft maandag de genomineerden bekendgemaakt van de twee publiekscategorieën voor de Vlaamse Televisiesterren. De kijkers nomineerden uitsluitend VRT-producties voor 'Populairste Televisieprogramma'.
 
Op vrijdag 25 februari worden in de Ethias Arena opnieuw de Vlaamse Televisiesterren uitgereikt. De genomineerden in de twaalf categorieën die door de professionele jury worden geselecteerd zijn al sinds eind januari bekend.

Tot vorige week konden de kijkers een shortlist samenstellen voor de twee Sterren die door het publiek worden uitgereikt. Het gaat om 'Populairste Televisieprogramma' en 'Populairste Televisiepersoonlijkheid'.

In de eerste categorie gaat het tussen 'Dagelijkse Kost', 'De Allerslimste Mens Ter Wereld', 'De Pappenheimers' en 'Dubbelleven'. Voor de tweede Ster komen Philippe Geubels, Erik Van Looy, Jeroen Meus en Nathalie Meskens in aanmerking.

Stemmen kan vanaf dinsdag 15 februari via Vlaamsetelevisiesterren.be of via digitale tv van Belgacom. Tijdens de liveshow kan er nog worden gestemd via sms, via televoting en met de rode knop.



14-02-2011 om 17:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook achtste album Radiohead beschikbaar als download

Ook achtste album Radiohead beschikbaar als download

http://img407.imageshack.us/img407/1919/radioheadgw.jpg


De Britse rockband Radiohead brengt aanstaande zaterdag hun nieuw en achtste album 'The King Of Limbs' als download uit. Deze opmerkelijke aankondiging deed de band deze morgen op zijn  website. Pas op 9 mei volgt de fysieke release van het album.

De band noemt het een 'newspaper album', met twee vinylplaten, een cd, "veel artwork en een kleurrijke bio-afbreekbare plastic die alles bijeenhoudt". De mp3-versie van het album zou 7 euro kosten, de wav-versie 4 euro meer. De 'papieren' versie kan je ook nu al reserveren voor een kleine 40 euro.

'The King of Limbs' is de opvolger van 'In Rainbows' uit 2007, die aanvankelijk werd uitgebracht als download en waarvoor de muziekliefhebber een vrije bijdrage mocht storten.

'King of Limbs' is naar verluidt een verwijzing naar een duizend jaar oude eik in een woud in Savernake (Wiltshire, Engeland). Het woud ligt in de buurt van Tottenham House, waar de band een deel van 'In Rainbows' opnam.



14-02-2011 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga arriveert deze keer in een ei op de Grammy's

Lady Gaga arriveert deze keer in een ei op de Grammy's


http://img143.imageshack.us/img143/3885/28862829.jpg


Niemand kon bedenken hoe speciaal de entrée van Lady Gaga op de Grammy Awards zou worden, maar dat het 'iets' bijzonder ging zijn, dat was wel te voorspellen. De best verkopende artieste wereldwijd stelde niet teleur: ze arriveerde in een ei.

De link naar haar nieuwe single 'Born this way' is niet te vergezocht: het nummer kwam pas enkele dagen geleden uit op iTunes en was binnen de paar uur de best verkopende single. Controverse over het feit dat Lady G. de mosterd zou gaan halen zijn bij Lady Madonna, brachten het nummer alleen maar meer publiciteit, en meer donwloads.

Wat Lady Gaga precies draagt, is nog niet duidelijk. Door het 'eivlies' heen was wel duidelijk dat la Gaga ondanks alles nog een zonnebril droeg (ze wordt maar zelden gezien zonder) en zwarte handschoenen. Hoeveel keer ze nog zal wisselen van outfit, blijft eveneens nog een goedbewaard geheim.

Maar Lady Gaga was niet de enige die probeerde op te vallen tussen de vele sterren op de rode loper. Willow Smith, de tienerdochter van Will Smith, droeg schoenveters in het haar en jaren '90 plateauzolen. Rihanna droeg iets Hawaiaans, Bieber koos voor wit (behalve het strikje) en Katy Perry bracht manlief Russell Brand en haar oma. "Als ik geen Grammy win, ga ik nog altijd naar huis met mijn grammy".

Nicki Minaj speelde het slim en deed gewoonweg een 'Lady Gaga'ke': volledig in luipaardprint, en als we zeggen volledig dan bedoelen we ook volledig: armen, benen, jurk, schoenen én het haar, dat speciaal geverfd was. En vervolgens werd er nog een bol haar bovenop gezet. Opvallend, dat wel, smaakvol? Wel, smaken verschillen!

Ondertussen is de show begonnen met een eerbetoon aan Aretha Franklin, door onder meer Christina Aguilera en Jennifer Hudson. Ook Rihanna, Lady Gaga, Justin Bieber, Bob Dylan (met Mumford & sons) en Mick Jagger zullen hun kunsten laten zien in het Staples Center in Downtown Los Angeles. Voor die laatste is het, ondanks een rijke en gevierde carrière, het eerste optreden ooit op de Grammy's. Zelfs voor Mick Jagger zijn er nog 'eerste keren'. (edp/hlnhollywood)

Wij blijven de Grammy awards de hele avond volgen. Hou de site zeker in het oog voor de winnaars, de verliezers, de rode loperfoto's en meer!



14-02-2011 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk een Grammy voor Neil Young

Eindelijk een Grammy voor Neil Young

Klik op de foto om ' Angry World ' te beluisteren






Neil Young heeft een Grammy gewonnen voor de beste Rock Song, en dat is meteen de eerste echte voor de legendarische rocker. Young kreeg de Grammy voor de song 'Angry World' van zijn recente plaat 'Le Noise'.

Vorig jaar won Young ook al een Grammy, maar dat was voor het ontwerp van de hoes van de boxset 'Neil Young Archives Vol. 1 (1963-1972).'


14-02-2011 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote verrassing op Grammy's: indierockers Arcade Fire gaan lopen met hoofdprijs

Grote verrassing op Grammy's: indierockers Arcade Fire gaan lopen met hoofdprijs


http://img411.imageshack.us/img411/8386/arcadefire.jpg


Er worden elk jaar meer dan 100 Grammy's uitgereikt in de gekste categorieën, maar officieus is de meest begeerde die van "Album of the Year". En die ging - en dat was een erg grote verrassing - naar de Canadese indierockers van Arcade Fire voor "The Suburbs".

De Grammy Awards (oorspronkelijk Gramophone Awards genoemd) worden algemeen beschouwd als een van de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste muziekprijzen ter wereld, vergelijkbaar met de Oscars voor de filmwereld.

De onderscheidingen worden jaarlijks in de Verenigde Staten door de National Academy of Recording Arts and Sciences uitgereikt om artistieke en technische prestaties in het muziekvak te eren. De jury bestaat uit artiesten en professionele muziektechnici, die een keus maken uit genomineerden: musici, artiesten, arrangeurs, tekstschrijvers, producenten, dirigenten, componisten en muziektechnici in vele categorieën. Het winnen van een Grammy staat doorgaans gelijk met een pak poen, want de artiesten die winnen zien de verkoop spectaculair stijgen.

Grote verrassing
Volgens de bookmakers ging Album of the Year naar Eminem gaan, wereldwijd de tweede best verkopende plaat in 2010 met ongeveer zes miljoen stuks. Ook Lady Gaga stond hoog genoteerd voor "The Fame Monster", voor Lady Antebellums "Need you now" en Katy Perry's "Teenage Dream". Arcade Fire is de enige in dat lijstje die niet bij een groot platenlabel zit. Er zijn wereldwijd ook "maar" 400.000 stuks van The Suburbs verkocht, hoewel we vermoeden dat dat cijfer nu gaat exploderen.

Win Butler en zijn echtgenote Régine Chassagne, Will Butler, Tim Kingsbury, Sarah Neufield, Jeremy Gara en Richard Reed Parry waren zelf blijkbaar ook verrast. De eerste tweet die ze stuurden: "OH MY GOD OH MY GOD OH MY GOD OH MY GOD OH MY GOD OH MY GOD. Thank you EVERYONE."

Golvende post-punk etc
The New York Times omschrijft Arcade Fire als een "golvende post-punk rock intense instrumentatie, gevuld met pijnlijke en af en toe best mooie 'noise'-collages." Volgens Allmusic is de muziek van de band "een combinatie tussen indie rock-spierkracht en iet-verontschuldigende bombast" en creëert Arcade Fire een "eclectisch mengsel tussen bossanova, de Franse chanson en klassiek getinte popmuziek". Alhoewel de band doorgaans gitaar, basgitaar en drums in hun muziek gebruikt, zijn er ook minder vanzelfsprekende instrumenten te horen. Enkele voorbeelden zijn een hoorn, xylofoon, harp, accordeon, pijporgel en draailier. De Arcade Fire-nummers worden geschreven door Win Butler en Cassagne. (br.hln)



14-02-2011 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!