Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen varkenspoten meer voor Aretha Franklin

Geen varkenspoten meer voor Aretha Franklin

Klik op de foto om ' Respect' te beluisteren





De Queen of Soul, Aretha Franklin (68), laat weten dat ze in mei terug gaat optreden. Franklin onderging in december een erg zware operatie, officieel heeft ze nooit willen zeggen voor wat, hoewel een familielid destijds verklaarde dat het kanker aan de pancreas was.

In een telefonisch interview met The Associated Press heeft Franklin nu verklaard dat ze "uitstekend aan het herstellen is" en er op rekent eind mei weer op de planken te staan. "Het ergste is dat ze me op dieet gezet hebben", aldus de souldiva. "En het ergst van al: ik mag geen varkenspoten meer eten, mijn lievelingskost. Om eerlijk te zijn maak ik me wel een beetje zorgen, ik heb na optredens altijd enorme honger en ik zie niet goed in hoe ik dat met worteltjes en selderstokjes ga oplossen."

Franklins comeback staat gepland voor 28 mei in het Seneca Niagara Casino in Buffalo. De eerste week van mei komt er een nieuwe plaat van haar uit, "Aretha: A Woman Falling Out of Love", waarvoor ondermeer R. Kelly nummers schreef.



17-02-2011 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowlings levensverhaal wordt verfilmd

J.K. Rowlings levensverhaal wordt verfilmd


http://img651.imageshack.us/img651/5461/jkrowlings.jpg


Er wordt een film gemaakt over J.K. Rowling, de schrijfster van de 'Harry Potter'-verhalen. Rowling was ooit een alleenstaande moeder die van een uitkering leefde, haar fortuin wordt nu geschat op 590 miljoen euro. De rol van Rowling zal gespeeld worden door Poppy Montgomery, bekend als Samantha Spade in de tv-reeks 'Without a Trace'.

'Strange Magic' wordt een tv-film en zal in Canada worden opgenomen omdat filmbazen daar gebouwen aantroffen die lijken op het huis waarin Rowling in Edinburgh woonde toen ze de Potterboeken schreef.

Toen Rowling drie jaar geleden met een BBC-ploeg de flat bezocht waar ze het eerste Potterboek schreef, barstte ze in tranen uit. "Hier ben ik mezelf geworden, hier heb ik mijn leven een nieuwe wending gegeven. Ik had er een boeltje van gemaakt, maar ik dacht bij mezelf 'ik wil schrijven', en dus schreef ik dat boek", verklaarde ze toen.



17-02-2011 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber over abortus na verkrachting:


Justin Bieber over abortus na verkrachting: "Tja, alles gebeurt om een reden"


http://img600.imageshack.us/img600/9981/justinbiebere.jpg


Justin Bieber wordt over enkele weken zeventien en heeft al enige tijd een liefje: Disneysterretje Selena Gomez (18), een braaf meisje dat al sinds haar twaalfde een zuiverheidsring draagt. Biebers biopic 'Never Say Never' rakelde in het Amerikaande openingsweekend 30 miljoen dollar binnen, maar de Grammy voor beste nieuwkomer zag hij aan zijn snotneus voorbijgaan. Rolling Stone zette de Canadese hartendief op de cover en voelde hem aan de melktand over grotemensenzaken als gezondheidszorg en abortus.

"Jullie zijn gemeen", lacht Bieber. "Canada is het beste land ter wereld. Wij gaan naar de dokter en hoeven ons geen zorgen te maken over de rekening. Maar jullie gaan gebukt onder jullie doktersrekeningen. De baby van mijn (Amerikaanse) lijfwacht was prematuur en daar moet hij nu voor betalen. Als je baby in Canada te vroeg wordt geboren, blijft hij zo lang in het ziekenhuis als nodig is en dan ga je samen met de baby naar huis. Kosteloos".

Religieuze moeder
Bieber wordt ook gevraagd naar zijn mening over abortus. "Daar geloof ik niet in. Het is een baby vermoorden", zegt hij. Gevraagd of abortus toelaatbaar is in het geval de vrouw werd verkracht, antwoordt hij: "Wel, dat is heel triest, maar alles gebeurt om een reden. Ik ben nooit in die situatie geweest, dus eigenlijk kan ik daar niet over oordelen".

Deze stellingname hoeft niet echt te verbazen. Bieber werd opgevoed door een zeer religieuze moeder, de born-again Christian Pattie Mallette, en probeert zijn geloof ook door te geven aan zijn fans.

Geen seks zonder liefde
Of hij te vinden zou zijn voor seks voor het huwelijk? Lijkt van wel. "Ik vind dat je enkel seks mag hebben met iemand van wie je echt houdt. Op die persoon moet je wachten".

Amerikaans staatsburger worden, zoals zijn liefje, daar is Bieber echter nog niet klaar voor. Hij mag dan twee keren te gast zijn geweest bij president Obama, daarom is hij nog geen politiek analist. "De partijen, daar ben ik nog niet uit. Maar wat ze in Korea hebben, dat is foute boel".

Liefde als leerproces
Justin en Selena Gomez houden de diepgang van hun relatie voorlopig voor zich. Op zijn laptop staat een romantisch beeld van hem en Selena bij zonsondergang.

Liefhebben, zo meent Bieber, is een levenslang leerproces. "Het is niet omdat ik pas zestien ben, dat ik niets van de liefde afweet. Heb je ooit een hond gehad? Hield je ervan? Elke kind houdt van zijn ouders. Als je elf of twaalf bent, begin je met meisjes om te gaan. Je wil een meisje zien omdat je haar leuk vindt, maar je weet eigenlijk nog niets over de liefde. Tegen de tijd dat je vijftien of zestien bent, weet je al wat meer, want dan heb je toch al een paar liefjes gehad. Liefde is een leerproces voor je hele leven, je wordt er alsmaar beter in. Ik ben nog aan het leren, ik probeer nog altijd meisjes te begrijpen. Ik denk dat ik ze nooit helemaal zal doorgronden" (br.hln)


17-02-2011 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roger Sanchez op 5 maart in Versuz Hasselt

Roger Sanchez op 5 maart in Versuz Hasselt


http://img41.imageshack.us/img41/6057/rogersanchezr.jpg



Roger Sanchez is een vaste waarde in de wereld van de housemuziek. Tien jaar geleden scoorde hij een monsterhit met 'Another Chance' en sindsdien won hij awards bij de vleet en remixte hij werk van onder meer Daft Punk, Diana Ross en The Police. Zijn meest recente wapenfeit is '"Like a G6' van Far East Movement. Niet alleen is hij resident-dj in club 'Amnesia' op Ibiza, zijn dj-sets zijn wereldwijd een groot succes, zo bleek ook vorige zomer op Tomorrowland.

Op 5 maart speelt Sanchez een twee uur durende dj-set in danstent 'Versus' te Hasselt. De deuren gaan er open om 22 uur, Sanchez begint er om twee uur aan.


17-02-2011 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seinfeld-acteur Len Lesser (88) overleden

Seinfeld-acteur Len Lesser (88) overleden


http://img831.imageshack.us/img831/6907/lenlesser.jpg



De Amerikaanse acteur Len Lesser, vooral bekend om zijn rol als 'oom Leo' in de serie 'Seinfeld', is vanochtend in zijn slaap overleden aan longontsteking en kanker. Volgens zijn dochter Michele is hij vredig heengegaan, berichtte CNN. De acteur overleed in Burbank (Californië). Hij is 88 jaar geworden.

Naast zijn rol in de succesvolle comedy 'Seinfeld', speelde hij Garvin in de tv-serie 'Everybody Loves Raymond'. Ook verscheen hij sinds 1955 in tientallen tv-klassiekers als 'ER', 'Mad about you', 'Thirtysomething', 'Kojak' en 'All in the family'. Ook speelde hij in enkele films. Zijn lange postuur en dreigende profiel leidden ertoe dat hij veel rollen kreeg als crimineel.


17-02-2011 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man Zsa Zsa Gabor verkoopt haar bontjassen om dokters te kunnen betalen

Man Zsa Zsa Gabor verkoopt haar bontjassen om dokters te kunnen betalen


http://img442.imageshack.us/img442/4445/zsazsagabor.jpg


Frederic von Anhalt, de man van Zsa Zsa Gabor, verkoopt haar collectie bontjassen om de dokterskosten te kunnen betalen. De negende man van Gabor (94) meent dat de jassen samen 600.000 dollar zullen opbrengen, een slordige 444.000 euro. Momenteel betaalt von Anhalt 1.200 dollar per jaar om de jassen te stockeren "die ze toch nooit meer zal dragen".

Onlangs kreeg von Anhalt van de dokters te horen dat zijn vrouw "nooit meer uit bed zal komen".  Hij is er zich terdege van bewust dat dierenliefhebbers dit niet graag zullen zien gebeuren. "Maar wat moet ik met die jassen anders aanvangen. Zsa Zsa is ook een dierenliefhebster, dus het verbaasde me dat ze die jassen ooit heeft gekocht"
. (br.hln)

17-02-2011 om 09:44 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
16-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén op de tien cd's verkocht met krant of tijdschrift

Eén op de tien cd's verkocht met krant of tijdschrift

http://img511.imageshack.us/img511/3640/sverkocht.jpg


De Belgische consumenten hebben in 2009 meer dan 1 miljoen cd's gekocht via een actie van een magazine of krant. Een vergelijking van de marktcijfers leert dat bijna één op de tien cd's verkocht werd als extra product bij een gedrukt medium. Dat blijkt uit een onderzoek van de Hogeschool West-Vlaanderen.

De Belgian Entertainment Association (BEA) publiceert jaarlijks de marktcijfers, maar die houden slechts beperkt rekening met cd's en dvd's die als 'plusproduct' verkocht worden bij de gedrukte media. Het onderzoek bracht onder meer in kaart welke cd/dvd-plusproducten in 2009 op de markt kwamen met Belgische printmedia en hoeveel er hiervan verkocht werden. Acties met gratis cd's of dvd's werden niet opgenomen in het onderzoek. Uit de eerste resultaten van de cd-plusproducten blijkt dat de Belgen in 2009 in totaal 1.050.000 cd's kochten via een actie met een Belgisch magazine of krant. De marktwaarde hiervan wordt geschat op 6,84 miljoen euro.

Internationale artiesten
Uit het onderzoek van veertig acties met cd-plusproducent in printmedia blijkt voorts dat internationale artiesten het met 70 procent een pak beter doen dan de lokale artiesten. De gemiddelde prijs voor een cd of dvd bij een gedrukt medium bedraagt 6 euro, bovenop de prijs van krant of magazine. Bij de artiesten zitten internationale artiesten, zoals Norah Jones, Kings of Leon, Coldplay en Michael Jackson, én lokale artiesten, zoals Laura Lynn, K3, Sioen, Absynthe Minded en Scala. Bij de compilatie-cd's vonden de onderzoekers compilaties met internationaal repertoire (Best of Pure Music, I love techno), met Vlaams repertoire (Sinterklaas-cd met Kaatje & Kamiel) en met klassiek repertoire (Feestelijk Klassiek).

Mainstream Businessmodel
De meest succesvolle cd-plusproducten in 2009 waren de cd's van Michael Jackson en Yasmine, die na de dood van de artiest verkocht werden bij Dag Allemaal en Story. "Het lijkt erop dat het een mainstream businessmodel geworden is om cd's te verkopen", luidt het. "De meeste cd's werden verkocht met een verpakt magazine. Een beperkt aantal werd verkocht via een krantenactie." (br.hln)



16-02-2011 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba opnieuw zwanger

Jessica Alba opnieuw zwanger

http://img703.imageshack.us/img703/1822/jessicaalbaj.jpg

Actrice Jessica Alba is opnieuw zwanger. Ze kondigde het heuglijke nieuws aan op haar persoonlijke Facebookpagina.


"Ik wilde jullie laten weten dat Honor binnenkort 'een Grote Zus' wordt!" Honor is haar eerste dochtertje uit haar huwelijk met acteur Cash Warren.

Facebook
Het koppel koos er bewust voor om het nieuws via Facebook bekend te maken:"Cash en ik zijn helemaal in de wolken en wilden het nieuws via deze weg meedelen zodat jullie het niet ergens anders te lezen zouden krijgen."

Steun van fans
"Ik genoot echt van al de liefde en steun van mijn fans tijdens mijn eerste zwangerschap en kijk er ook nu heel erg naar uit."
Honor werd op 7 juni 2008 geboren in het Cedars-Sinari Medical Center in Los Angeles.

Jessica en Cash leerden elkaar kennen op de set van 'The Fantastic Four' in 2004. In december vroeg Cash de actrice ten huwelijk nadat bekend raakte dat ze in verwachting was van hun eerste kindje.
Het koppel trouwde op 19 mei 2008 in Beverly Hills



16-02-2011 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Diamond op 4 juni in Sportpaleis

Neil Diamond op 4 juni in Sportpaleis

Klik op de foto om ' Girl, You'll Be A Woman Soon ' te beluisteren






Al 50 jaar op de planken, meer dan 128 miljoen albums verkocht wereldwijd, 37 top tien singles en 16 top tien albums! Zijn jongste studio album 'Home Before Dark' kwam bij de release in 2008 al onmiddellijk internationaal op nummer 1 uit. Neil Diamond is één groot succesverhaal. Een Grammy Award, een Golden Globe, een opname in de Songwriters Hall of Fame. Dit jaar sleept hij ook een nominatie voor de Rock and Roll Hall of Fame 2011 in de wacht, die in maart verzilverd kan worden.

Neil Diamond heeft zijn internationale succes te danken aan zijn universele tijdloze nummers, zijn charisma en een sterke livereputatie. 'Cherry Cherry', 'Sweet Caroline', 'Solitary Man', 'Song Sung Blue', 'Girl, You'll Be a Woman Soon', de lijst is eindeloos, de songs tijdloos. Op zaterdag 4 juni komt Neil Diamond nog eens naar het Sportpaleis.

Tickets kosten 85, 70 en 50 euro en zijn vanaf vrijdag 18 februari om 9 uur te reserveren via  www.proximusgoformusic.



16-02-2011 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady GaGa meteen op nummer 1 met nieuwe single

Lady GaGa meteen op nummer 1 met nieuwe single

Klik op de foto om ' Born This Way ' te beluisteren






De stunt die ze weer eens presenteerde op de Grammy's legt Lady GaGa duidelijk geen windeieren. Haar nieuwe single 'Born This Way' is wereldwijd een dikke hit.

Op de eerste dag van de release werd het nummer 370.931 keer gedownload via i-Tunes. In 23 landen staat 'Born This Way' op de eerste plaats staat bij i-Tunes. Het was trouwens de allereerste keer voor i-Tunes dat een single in alle landen tegelijkertijd verscheen.
Het nummer staat op één in onder andere Finland, Nederland, de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Canada, Australië en ook in België.



16-02-2011 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 krijgt eerste 3D-musical

K3 krijgt eerste 3D-musical


http://img228.imageshack.us/img228/6450/66103437.jpg

In de nieuwe musical met de meidengroep K3 wordt 3D-technologie gebruikt. Dat is een wereldprimeur voor Studio 100. Toeschouwers zullen een speciale bril moeten dragen.

De musical werd 'Alice in Wonderland' gedoopt en is sterk gebaseerd op het gelijknamige sprookje. Karen, Kristel en Josje komen er terecht in Wonderland, waar ze allerlei rare figuren tegenkomen.
 
De technologie die gebruikt wordt, is dezelfde als bij 3D-films in de bioscoop. Omdat de projector achteraan wordt geplaatst, is in de ruimte voor een zogenaamd "silverscreen", een doek met een dunne zilveren of aluminium laag, live entertainment mogelijk. 
Volgens Studio 100 heeft de nieuwe techniek als voordeel dat het 3D-effect in stand blijft als de toeschouwer zijn hoofd draait. (b.hln)



16-02-2011 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson: Ik was pas elf toen ik op dieet moest

Janet Jackson: "Ik was pas elf toen ik op dieet moest"


http://img571.imageshack.us/img571/4343/janetjacksonc.jpg


Ze was pas zeven toen ze voor het eerst op een podium stond, en vier jaar later kreeg ze van de makers van de sitcom 'Good Times' te horen dat ze moest lijnen. Zo komt het dat Janet Jackson, inmiddels 44, al haar leven lang met haar gewicht worstelt.

"Ik was nog heel jong toen me complexen werden aangepraat. Mijn zelfbeeld leed eronder, ik kreeg eetstoornissen en jarenlang heb ik me niet goed genoeg gevoeld. Ik was elf en zat in de tv-show 'Good Times' toen ik te horen kreeg dat ik moest diëten. Als ik die beelden nu bekijk, vind ik niet dat ik er zwaar uitzag. Sommige mensen kunnen dergelijke opmerkingen naast zich neerleggen, maar ik ben een binnenvreter".

Verslaafd aan eten
Tegelijk erkent Janet haar probleem met eten: ze is verslaafd, beseft ze nu. "Ik ontken het niet langer. Niemand heeft me ooit gezegd 'je bent verslaafd aan eten', maar dat was wel het geval. Ik was een emotionele eter, nog altijd overigens. Maar ik heb geleerd met mijn problemen om te gaan en niet mijn toevlucht te zoeken in eten".

"Natuurlijk zijn er achterliggende redenen. Je moet erachter komen wat die zijn voor je kan stoppen met dwangmatig eten", verklaarde Janet in 'Piers Morgan Tonight'.

Ze legde meteen ook de vinger op de wonde: "Ik wenste dat de relatie met mijn vader doorheen de jaren anders was geweest".



16-02-2011 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Take That en Arcade Fire in de prijzen op Brit Awards

Take That en Arcade Fire in de prijzen op Brit Awards


http://img443.imageshack.us/img443/2097/takethatv.jpg


Boysband Take That is tijdens de uitreiking van de 'Brit Awards' bekroond tot Beste Britse Groep. De groep trad tijdens het spektakel op met het nummer 'Kidz', de laatste single, begeleid door dansers in het uniform van oproerpolitie. In 2010 kwam de groep weer samen, inclusief Robbie Williams.

De Brit Awards werden gedomineerd nieuwe Britse muzikanten zoals rapper Tinie Tempah - Patrick Okogwu in het dagelijkse leven - die de bekroning kreeg voor Doorbraak van het Jaar en Beste Single voor 'Pass Out'.
 
De Canadezen van Arcade Fire vielen tweemaal in de prijzen: Beste Internationale Groep en Beste Internationale Album met 'The Suburbs'. Twee dagen eerder viel het album al in de prijzen tijdens de uitreiking van de Amerikaanse Grammy Awards. De 16-jarige Canadees Justin Bieber is de Beste Internationale Nieuwkomer.

De belangrijkste prijs, die van beste Britse album, ging naar Mumford&Sons. Beste Britse mannelijke artiest werd Plan B, Laura Marling werd verkozen tot de beste zangeres. De Amerikaanse Rihanna werd bekroond tot Beste Internationale Soloartiste. Bij de mannen ging die eer naar de Amerikaanse rapper Cee Lo Green.



16-02-2011 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson gelauwerd als stijlicoon

Emma Watson gelauwerd als stijlicoon


http://img442.imageshack.us/img442/7490/emmawatsona.jpg


Ze is nog geen 21, maar actrice Emma Watson werd door het modemagazine Elle uitgeroepen tot stijlicoon. Model Helena Christensen werd in de bloemetjes gezet voor haar 'Buitengewone bijdrage tot de mode'.

"Emma Watson heeft een uitgesproken individuele stijl. Wij bij Elle zeggen altijd 'het is niet wat je draagt, maar hoe je het draagt'. Ze heeft een sterke wil, en dat maakt haar stijlvol."

Fun with fashion
Watson ontving de prijs uit de handen van de excentrieke ontwerpster Vivienne Westwood. "Fantastisch om zo'n prijs te krijgen. Ik ben dol op mode en probeer vooral om me te amuseren, en er niet te veel over na te denken." Al moet de piepjonge Britse toegeven dat ze tegenwoordig meer en meer druk voelt om te presteren op modevlak. "Toch blijft het vooral amusement voor mij."

Toch kon haar jurk ons maar weinig bekoren: het kleur flatteert Watson niet, en het ontwerp is simpel maar niet buitengewoon. De 'hap' uit de taille doorbreekt de simpliciteit, maar voegt desondanks niets extra toe.

Designerprijzen
Ook designers kregen een prijs: Tom Ford werd beste internationale ontwerper, Christopher Kane beste Britse ontwerper, Noomi Rapace was beste doorbraaktalent en Medham Kirchhoff de beste jonge ontwerper. Dominic Jones was beste juwelenontwerper, Emma Hill beste accessoire-ontwerper. 

Elle vergeet ook acteerprestaties niet. Natalie Portman werd geprezen als beste actrice, Blake Lively werd TV-ster van het jaar en Stephen Dorff was beste acteur.


16-02-2011 om 10:49 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
15-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham legt 180.000 euro opzij voor kinderkamer

Victoria Beckham legt 180.000 euro opzij voor kinderkamer


http://img140.imageshack.us/img140/3658/victoriabeckham.jpg



Victoria Beckham kijkt niet op een euro meer of minder, zeker niet nu haar vierde kindje er aan komt. Voor de babykamer alleen al legt de ex-Spice Girl zo'n 180.000 euro opzij. "Ze heeft nog nooit naar een prijskaartje gekeken", aldus een vriend in het Britse blad 'Star'. "Als ze iets wil, komt dat er en daarmee basta. Geloof me, die baby zal omgeven worden door luxe van zodra hij of zij het ziekenhuis verlaat."

De kamer zal in het teken staan van konijnen. Zo plant de decorateur een rond 'French Bunnies'-bed met handgegraveerd houtwerk van Petit Tresor, dé babyboetiek voor de sterren. Daarnaast komen ook nog de nachtverlichting, twee aparte lampen, een schommelstoel en een kasjmieren jurkje uit dezelfde winkel. Voor de lakens stapte ze echter Little Giraffe binnen, een tip van het bevriende koppel Tom Cruise en Katie Holmes.

Qua stijl opteert mevrouw Beckham voor 'ouderwets, met een chic tintje'. "De designer probeerde haar een andere kleur dan traditioneel roze aan te praten, maar daar wilde Victoria niets van weten. Voor haar moet het duidelijk zijn dat er een klein meisje zal leven", besluit de bron.



15-02-2011 om 23:45 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Videoclip Rihanna is plagiaat"


http://img809.imageshack.us/img809/7992/rihannay.jpg



De nieuwe videoclip van Rihanna blijft voor beroering zorgen. Na de kritiek dat de beelden te erotisch zouden zijn, beschuldigt fotograaf David LaChapelle haar van plagiaat. Volgens hem is de clip van S&M niet meer dan een slechte kopie van zijn werk.

LaChapelle meent het, want hij sleept Rihanna nu voor de rechter. "De clip is rechtstreeks afgeleid van en vertoont opvallende gelijkenissen met zijn kiekjes", klinkt het in de klacht van zijn advocaat.

In verschillende landen is de clip al gecensureerd wegens de te pikante inhoud. Als de fotograaf zijn slag thuishaalt, zou het kunstwerkje van Rihanna wel eens definitief van het scherm kunnen gehaald worden.



15-02-2011 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitarist Slayer heeft vleesetende bacterie

Gitarist Slayer heeft vleesetende bacterie

Klik op de foto om ' Raining Blood  ' te beluisteren






Jeff Hanneman, de gitarist van heavy-metalband Slayer, is besmet met een vleesetende bacterie. De gitarist is voor onbepaalde tijd buiten strijd en zal gedurende die periode worden vervangen. Het optreden van Slayer in ons land komt dus niet in gevaar.

Hoe Hanneman de bacterie heeft opgelopen is niet bekend. Dokters vermoeden dat een spinnenbeet aan de oorzaak zou kunnen liggen.

Hanneman herstelt nu thuis. De gitarist heeft nog een reeks huidtransplantaties voor de boeg, maar verwacht wordt dat hij weer helemaal de oude wordt.

Slayer is niet van plan de op handen zijnde tour uit te stellen. 'We kunnen onze fans niet opnieuw teleurstellen', klinkt het. In 2009 en 2010 moest de band al een hele reeks concerten afgelasten omdat een ander groepslid te kampen had met ernstige nek- en rugklachten.

Belgische fans hoeven dus niet te wanhopen. Het concert in Vorst nationaal op 23 maart zal gewoon kunnen plaatsvinden, al is het dan zonder Hanneman. (br.Het Nieuwsblad)



15-02-2011 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat Mila Kunis over had voor haar rol in Black Swan

Wat Mila Kunis over had voor haar rol in 'Black Swan'


http://img267.imageshack.us/img267/108/milakunisr.jpg
Mila Kunis en Natalie Portman


In het balletdrama 'Black Swan', waarmee hoofdactrice Natalie Portman naar een Oscar dingt, vertolkt ook Mila Kunis een opmerkelijke rol. Kunis speelt in de film de concurrente van Portman die op de hoofdrol van Portman in de balletproductie aast. In 'W Magazine' vertelt Kunis hoe moeilijk het was om het beste van zichzelf te geven als balletdanseres. "In het begin kon ik amper mijn arm deftig in de lucht houden."

"Ik had nog nooit ballet gedanst in mijn leven", zegt Kunis. "Vier maanden lang heb ik getraind. Zeven dag per week, dagelijks vijf uur. Alleen op mijn verjaardag had ik een dagje vrij. Tien kilo ben ik kwijtgespeeld. Ik scheurde een ligament, ontwrichtte een schouder. Op mijn rug staan twee littekens. Maar elke minuut dat ik afgezien heb, was het waard."

De film is dan ook een waar succes en het leverde Kunis een nominatie op voor de Golden Globes. Al zullen we Kunis niet meteen nog in een tutu zijn. "Nooit zal ik nog ballet dansen. Ik geloof echt dat als je iets in je hoofd wil bereiken, je daartoe in staat bent. Maar pas na deze productie begrijp ik echt wat dat bedoelt."

Nochtans moest Kunis minder ballet dansen dan haar collega Natalie Portman. De Oscar-genomineerde trainde een jaar lang voor de film en voelde zich na een tijdje zo mager en overwerkt dat ze dacht dat ze ging sterven. "Sommige nachten dacht ik echt dat het gedaan was met mij", zei Portman in het blad 'Entertainment Weekly'.

Aanvankelijk dacht Portman en de crew dat er niemand naar de film zou komen kijken. "Hoe gingen we mannen naar een balletfilm krijgen? En hoe gingen we vrouwen overtuigen om een thriller te zien? Het antwoord was een lesbische scène. Dat wil iedereen zien."



15-02-2011 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber kaal?

Justin Bieber kaal?

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Schrik niet: Justin Bieber heeft nog wel degelijk zijn weelderige haardos. Al wilde hij -op de vooravond van de Grammy Awards- in de Jimmy Kimmel show wel het tegendeel doen geloven...

De Canadese zanger en de presentator speelden onder een hoedje: na een reclamepauze verscheen Bieber met een kaalkop voor de camera, terwijl Kimmel het wapen des verderfs -het scheerapparaat- nog in de hand had.

Het publiek reageerde enthousiast op de nieuwe coupe van de tienerster, maar de bakvisjes voor de buis wisten niet meer waar ze het hadden. Twitter werd zowat platgebombardeerd met misnoegde reacties. Gelukkig voor hen bleek het allemaal maar één grote grap.


15-02-2011 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria viert Valentijn met ballonnen op het dak

Eva Longoria viert Valentijn met ballonnen op het dak


http://img690.imageshack.us/img690/4149/evalongoriae.jpg


Eva Longoria heeft volgens de laatste berichten een nieuwe vlam aan de haak geslagen. Het gaat om de 10 jaar jongere Eduardo Cruz, het jongere broertje van actrice Penélope Cruz. Gisteren, op Valentijnsdag, bleek er een leuke verrassing voor de actrice te zijn geregeld. Fotografen spotten tientallen rode ballonen in de vorm van een hartje op het dak van Eva's huis.

Het bericht dat Eva alweer een andere vriend heeft, kwam een week nadat de scheiding met haar man Tony Parker rond was. Het driejarige huwelijk tussen de twee liep op de klippen omdat zowel Eva als Tony hun geluk buiten de deur hadden gezocht.

"Drie van vier nachten bij Eva"
Bronnen van het Amerikaanse OK! Magazine beweren dat de liefde tussen de 35-jarige Eva en Eduardo flink oplaait. "Hij is drie van de vier nachten bij Eva thuis. Als Eduardo daar komt, gaat hij de volgende ochtend pas weg. Maar ze proberen het uit alle macht geheim te houden."

Of de ballonnen gisteren afkomstig waren van Eduardo is niet bevestigd. Alles lijkt er echter wel op te wijzen dat Eva's nieuwe aanbidder de stoute schoenen heeft aangetrokken. (br.hln)



15-02-2011 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!