Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie zit er achter de mysterieuze Black Juggler?

Wie zit er achter de mysterieuze Black Juggler?

Klik op de foto om hem te bekijken






De Black Juggler duikt sinds enkele dagen in allerhande filmpjes op het internet op. Abracadabra, wie is deze geheimzinnige goochelaar met een muzikaal Facebookprofiel? Speculaties troef op het net over wie of welke band er achter het nog altijd niet ontrafelde mysterie zit.

Populaire bands van eigen bodem plaatsten de filmpjes alvast op hun Facebookpagina. Onder meer Goose, Soulwax, Das Pop, The Van Jets, School is Cool, Living Islands en Nid & Sancy deden dat. Pogingen om ons duidelijk te maken dat er een Belgische rockband achter The Black Juggler zit?

Breek er zelf je hoofd eens over. En laat het ons en de rest van de wereld weten, hieronder. Nog deze week verwachten we de onthulling. Tot dan!


23-02-2011 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extrema Outdoor komt naar Houthalen-Helchteren

Extrema Outdoor komt naar Houthalen-Helchteren


http://img838.imageshack.us/img838/4180/extremaoutdoor.jpg


Het Nederlandse dancefestival Extrema Outdoor zet deze zomer ook zijn tenten op in ons land. Op het recreatiestrand van domein Kelchterhoef in het Limburgse Houthalen-Helchteren worden duizenden liefhebbers van het genre verwacht.

Extrema Outdoor vindt al vele jaren plaats in het Nederlandse Best bij Eindhoven. Het dance-evenement groeide er in een mum van tijd uit tot een populair jongerenfestival. Vorig jaar probeerden de organisatoren met succes een eerste buitenlandse editie uit in de Noorse stad Sandvika. Deze zomer is ook ons land aan de beurt.

Kelchterhoef
De keuze voor het recreatiedomein Kelchterhoef moet worden gezocht in de belangstelling van organisator Labyrinth Productions voor fantasierijke, watergebonden locaties. Aan de "plas" van Kelchterhoef zullen grootschalige decors op het strand worden neergepoot, met naast de dj-muziek ook aandacht voor theater, kunst en live muziekoptredens.

Als het initiatief hetzelfde succes kent als het gelijkaardige Neverland-festival dat vorig jaar ook in Houthalen-Helchteren plaatsvond, mogen er 15.000 bezoekers worden verwacht. Tickets zijn vanaf vandaag te koop aan 45 euro per 2 stuks op www.extrema.be



23-02-2011 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna komt pas als hotel voor 17.500 euro renoveert

Madonna komt pas als hotel voor 17.500 euro renoveert


http://img197.imageshack.us/img197/1458/madonnapv.jpg



Wie Madonna over de vloer wil, moet rekening houden met opsmukkosten van zo'n 17.500 euro. Dat blijkt na de passage van de 52-jarige zangeres en haar vriend Brahim Zaibat in het Soho-hotel van Berlijn. Zo eiste ze onder meer nieuwe meubelen en een voorraad water die gezegend was door haar spirituele raadgevers.

"Madonna kruipt niet in een bed waar anderen al in geslapen hebben", aldus een bron binnen het hotel. "Alles moet nieuw zijn voor haar. Het bed uiteraard, maar ook de verf aan de muur en de lichtjes. Er zat niets anders op dan de hele kamer te renoveren. Zo'n verzoek hadden we nog nooit gekregen. We moesten ook vijftig flesjes Kabbalah-water voorzien voor Madonna en haar entourage."

Toen de 'queen of pop' dan eindelijk arriveerde, vroegen haar bodyguards aan de rest van de gasten om een ander deel van het hotel op te zoeken. Niet dat ze daar lang logeerde, want samen met Brahim bouwde ze een feestje in de Asphalt-club tot 4 uur 's morgens. "Ze hingen net als tieners helemaal over elkaar", aldus een bron. Een woordvoerder van Madonna zei niets te weten van buitensporige eisen.



23-02-2011 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae, Daan en Absynthe Minded op Francofolies Spa

Stromae, Daan en Absynthe Minded op Francofolies Spa

Klik op de foto om ' Alors On Danse ' te beluisteren





De affiche van de 18e editie van het muziekfestival Francofolies in Spa raakt stilaan volledig. Tussen 20 en 24 juli trekken onder meer Stromae, Daan, Absynthe Minded en dj Martin Solveig naar de Ardennen. De ongeveer 80 optredens zijn verspreid over drie podia, zo meldt de organisatie vandaag.
 
Daarnaast hebben al een pak groepen uit de Franstalige muziekwereld bevestigd: Calogero, een exclusief concert voor België, Zaz, Camélia Jordana, Guillaume Grand, Louis Chedid, Richard Gotainer en Florent Marchet.
 
De verschillende meerdaagse tickets zijn reeds beschikbaar in voorverkoop. De prijs varieert van 40,50 euro tot 50,5 euro. Dagtickets (1.000 per dag) zijn beschikbaar vanaf 30 mei, en dat aan 20,5 euro.


23-02-2011 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Ouders 'Facebook-zesling' in de watten gelegd door Oprah

http://img513.imageshack.us/img513/9044/facebookzesling.jpg


Oprah Winfrey heeft zich van haar vrijgevigste kant getoond toen ze de ouders van de zogenaamde 'Facebook-zesling' in haar talkshow ontving.

Rozonno en Mia McGhee werden een internetsensatie nadat Mia een foto van het koppel en hun zesling Olivia, Madison, Rozonno Jr, Josiah, Elijah en Isaac op Facebook had gepost. Zoals miljoenen anderen kreeg Oprah de foto te zien en raakte ze zo ontroerd dat ze het koppel uitnodigde.

18.255 euro maaltijdcheques en huwelijksreis
Ze schonk hen 250.000 dollar (18.255 euro) krediet in warenhuisketen Walmart en een huwelijksreis naar Las Vegas, ook al zijn Mia en Rozonno al elf jaar getrouwd.

Arme achtergrond
Het koppel vertelde Oprah hoe moeilijk ze het hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Vijftig luiers per dag en dertig papflesjes, dat kost een pak geld. Zowel Rozonno als Mia komen uit een arm gezin en hebben het zelf niet breed. Ze trouwden toen Mia 18 en Rozonno 19 was en namen zich voor hun kinderen het soort opvoeding te geven die ze zelf moesten ontberen. Mia's moeder leefde van een uitkering, haar beide broers belandden in de criminaliteit.

Tweeling verloren
Het koppel probeerde drie jaar lang vruchteloos een kind te krijgen, maar wendde zich uiteindelijk tot IVF.

Mia raakte zwanger van een tweeling, maar die overleed vlak na de geboorte. Rozonno, wiens moeder een crackverslaafde was, vroeg zich af waarom god hen zo zwaar strafte. Maar al gauw bleek Mia opnieuw zwanger, deze keer van deze zesling. Ondanks het gebrek aan nachtrust zijn de ouders dolgelukkig.

Céline Dion
Céline Dion, die via IVF recent een tweeling baarde, zat ook in de show en schonk het koppel kaartjes op de eerste rij voor een van haar concerten in Las Vegas. Het koppel was nog nooit eerder op reis geweest en mag nu vier dagen in het luxueuze Ceasar's Palace in Las Vegas gaan logeren.


23-02-2011 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie van der Vaart vreesde te eindigen als "chips etende huismus in joggingpak

Sylvie van der Vaart vreesde te eindigen als "chips etende huismus in joggingpak"

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/sylvie-van-der-vaart-1.jpg?t=1298467513


Sylvie van der Vaart (32) was tijdens haar zwangerschap als de dood voor de onvermijdelijke vetrolletjes. "Toen ik mezelf toen zag uitdijen, was ik bang dat de hormonen met me aan de haal zouden gaan en dat ik zou eindigen als een chips etende huismus in een joggingpak", schreef ze zelf in haar column.

De WAG stapte in 2005 in het huwelijksbootje met Rafael van der Vaart. Een jaar later werd hun zoontje Damián geboren. "Voor mij was het toen duidelijk dat ik dolgraag moeder wilde worden, maar zonder mijn identiteit, vrouwelijkheid en seksualiteit te verliezen. Dat zijn aspecten die je bijzonder maken en waardoor je man in de eerste plaats verliefd op je werd."



23-02-2011 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman Brusselmans heeft nu latrelatie met vrouw Tania

Herman Brusselmans heeft nu latrelatie met vrouw Tania


http://img441.imageshack.us/img441/544/hermanbrusselmanstaniad.jpg
Herman Brusselmans met Tania De Metsenaere op hun huwelijk in 2005.


Schrijver Herman Brusselmans (53) en zijn vrouw Tania De Metsenaere (46) hebben na bijna 20 jaar samenwonen tegenwoordig een soort van latrelatie. De Metsenaere heeft de loft van het koppel in Gent verlaten en huurt nu een flat in de stad.

"Ik ben de jongste tijd weer zo onaangenaam om mee te leven dat Tania even wat afstand wil. Ik begrijp dat. Maar we zijn nog altijd een goed koppel en ik ben nog altijd stapelzot van haar", zegt Brusselmans in de krant Het Laatste Nieuws.

Het is geen geheim dat de Vlaamse auteur al jaren geplaagd wordt door angstaanvallen en gevoelens van neerslachtigheid. Daar ligt volgens hem ook de reden van de tijdelijke breuk. "De jongste maanden zie ik het leven bijzonder zwart in. Noem het een zware, depressie-achtige dip die maar niet wilt overgaan", analyseert hij zichzelf in Het Laatste Nieuws.

Brusselmans voegt eraan toe dat er totaal geen sprake van overspel is, hoewel hij er zich van bewust is dat "de mensen daarover zullen "roddelen, met alles wat ze lezen wat ik over andere vrouwen schrijf". "We zetten onze relatie even op 80 in plaats van op 100 procent. En misschien kopen we straks wel een groter huis." (br.hln)



22-02-2011 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Monkees op tournee voor 45ste verjaardag

The Monkees op tournee voor 45ste verjaardag

Klik op de foto om ' I'm a Believer' te beluisteren





The Monkees, de popgroep die in de jaren zestig werd samengesteld met het oog op een tv-show, maakt een tournee door Groot-Brittannië om hun 45ste verjaardag te vieren.

Oorspronkelijke groepsleden Davy Jones, Micky Dolenz en Peter Tork zullen hun hits 'Daydream Believer', 'I'm a Believer' en 'Last Train to Clarksville' tien keer brengen in onder meer Liverpool, Manchester en de Royal Albert Hall in Londen.

De tv-reeks 'The Monkees' was geïnspireerd op The Beatles en liep van 1966 tot 1968, maar de band bleef actief tot in 1971. John Lennon prees hen als "de Marx Brothers van de rock", ze verkochten wereldwijd 50 miljoen platen.


22-02-2011 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmfestival San Jose selecteert drie Vlaamse films

Filmfestival San Jose selecteert drie Vlaamse films


http://img816.imageshack.us/img816/2802/hansvannuffelstefaerts.jpg
'Adem'-regisseur Hans Van Nuffel met hoofdrolspeler Stef Aerts.


Het Cinequest Film Festival in San Jose, Californië, heeft dit jaar drie recente Vlaamse speelfilms op de affiche staan: '22 Mei' van Koen Mortier, 'Adem' van Hans Van Nuffel en 'En Waar de Sterre Bleef Stille Staan' van Gust Van den Berghe.

Cinequest loopt van 1 tot en met 13 maart en toont 188 films uit 44 landen. Het festival concentreert zich op de ontdekking van nieuwe en opkomende talenten in de filmwereld.

De festivalprogrammeurs zijn volgens het VAF zeer enthousiast over de drie Vlaamse films die op de 21ste editie van Cinequest vertoond worden. In de catalogus staat onder meer dat '22 Mei' voor een indrukwekkende mix van beeld en geluid zorgt. 'Levens en hun individuele verhalen zijn op een onverwachte, hypnotiserende manier verweven doorheen deze tweede speelfilm van Koen Mortier.'

Visueel verbluffend
Filmprogrammeur Sandy Wolf vindt het speelfilmdebuut van Hans Van Nuffel ('Adem') aangrijpend, maar nooit sentimenteel en een geweldig verhaal van gewonde zielen die proberen er het beste van te maken. 'En Waar de Sterre Bleef Stille Staan' van Gust Van den Berghe wordt door Charlie Cockey omschreven als betoverend en visueel verbluffend en als een van de meest ongewone films op het programma.

Vorig jaar won de Belgische cineast Caroline Strubbe met 'Lost Persons Area' de Grote Prijs op Cinequest.


22-02-2011 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Colin Firth Oscar voor b-b-beste acteur zal winnen

Waarom Colin Firth Oscar voor b-b-beste acteur zal winnen

Klik op de foto om de trailer te bekijken






'The King's Speech' is met twaalf nominaties de grote favoriet bij de Oscars, maar hoeveel beeldjes zal de stotterende Britse koning mee naar huis nemen? Zo goed als zeker gaat dat voor beste acteur naar hoofdrolspeler Colin Firth, die de rol van koning George VI glansrijk neerzet. Wij verwedden er alvast onze hele collectie platen van onze favoriete stotteraar Arno op.

Waarom? Om tal van redenen: iedereen kent wel een stotteraar, kostuumfilms hebben een sterke oscartraditie, Hollywood sluit de voorbije jaren Britten in de armen en - bovenal - heeft de Academy een zwak voor gebrekkigen die hun handicap weten te overstijgen.

Vooral mannen stotteren
Naar schatting één op honderd mensen stottert, zo'n 60 miljoen in totaal. Als we spreken, in eender welke taal, gebruiken we 105 verschillende spieren. Het is dus helemaal niet raar dat daarbij een en ander kan foutlopen. Vooral mannen hebben er last van: 80 % van de stotteraars zijn mannen.

Van Aristoteles tot Frans Bauer
Stotteren is te wijten aan een coördinatiestoornis in de hersenen, waardoor stotteraars er niet in slagen hun gedachten vloeiend te verwoorden. Het is vaak een familietrekje, waardoor wordt aangenomen dat er een genetische oorzaak in het spel is. Beroemde stotteraars zijn of waren onder meer Aristoteles, Marilyn Monroe, Ozzy Osbourne, Charles Darwin, Winston Churchill, Rowan Atkinson en de in Hollywood ietwat minder bekende Frans Bauer.

Basisingrediënten filmbeleving
Stotteraars wekken bij hun aanhoorders tegelijk lichte irritatie, een zweem van amusement en medelijden op, en laat dat nu basisingrediënten zijn van elke beklemmende filmbeleving.

De scène aan het begin van 'The King's Speech' zou dus eigenlijk al moeten volstaan om Firth op het podium van het Kodak Theater te ontbieden zondag.

In die scène moet de latere koning George VI in 1925 een speech brengen in het nokvol Wembley Stadium. Al in zijn eerste zin gaat het grondig fout. De woorden haperen in zijn mond, de keelgeluiden galmen door het stadion en terwijl de prins vecht tegen zijn frustratie en onmacht reageert het publiek meewarig. De toekomstige koning wordt op dat moment als een gebrekkige ontbloot.

Hollywood houdt van succesverhalen. De prins zoekt heil bij een maffe spraaktherapeut en overstijgt zijn spraakstoornis. Het helpt natuurlijk ook dat Firth de hele tijd subliem speelt en dat experts en stotteraars hem unaniem bejubelen om zijn uiterst geloofwaardige prestatie.

Traditie
Als hij de Oscar voor beste acteur wint, treedt Firth binnen in de oscartraditie van gehandicapten die de koe bij de horens vatten. De leden van de Academy hebben immers een zwak voor dat soort personages. Kijk maar naar de autistische Dustin Hoffman in 'Rain Man', de doofstomme Marlee Matlin in 'Children of a Lesser God', de lamme Daniel Day-Lewis in 'My Left Foot' en natuurlijk de zwakzinnige Tom Hanks in 'Forrest Gump': allemaal oscarrollen.

Barometerstand optimaal
Maar er zijn wel meer indicaties voor de zege van Firth, die het in de categorie 'beste acteur' opneemt tegen Javier Bardem ('Biutiful'), Jeff Bridges ('True Grit'), Jesse Eisenberg ('The Social Network') en James Franco ('127 Hours').

Firth ziet een Oscar al enkele jaren aankomen, er nu naast grijpen zou zonde zijn. In 2002 kreeg hij een European Film Award voor zijn rol in 'Bridget Jones's Diary', vorig jaar won hij een BAFTA voor zijn rol in 'A Single Man'. Voor deze rol was hij vorig jaar ook genomineerd voor een Oscar voor beste mannelijke hoofdrol. Vorige maand kreeg hij een Golden Globe voor beste acteur in 'The King's Speech'. Gunstiger kan de barometer dus niet staan.

Britten geliefd
Voeg daarbij dat de Britten de voorbije jaren aardig in de prijzen zijn gevallen (Rachel Weisz, Daniel Day-Lewis, Helen Mirren, Kate Winslet en het succesverhaal van 'Slumdog Millionaire) en dat het al enige tijd geleden is dat een kostuumfilm zulke hoge ogen gooide.

Haast u dus naar het wedkantoor en zet uw geld in op - goed articuleren - Colin F-f-f-firth. (br.hln)



22-02-2011 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lucie en Jimmy uit Mijn Restaurant starten eigen zaak


Lucie en Jimmy uit Mijn Restaurant starten eigen zaak


http://img38.imageshack.us/img38/3723/lucieenjimmy.jpg


Het jonge Limburgse koppeltje Lucie (22) en Jimmy (24) - de verliezende finalisten uit het tv-programma Mijn Restaurant - start een eigen zaak. Op 10 april moet het nu nog bouwvallige 19de-eeuwse pand in Tongeren - een oude bakkerij - helemaal klaar zijn voor de opening van de "betere bistro". Het kost hen een fortuin, maar "wie geen risico's neemt, bereikt niets", luidt het ambitieus in de krant Het Laatste Nieuws.

Lef hebben de jonkies zéker. Bij hun eerste bezoekje aan het pand stuikte Lucie door de dakkoepel, om drie meter lager hard neer te komen. Twee zware verstuikingen en een barstje in de linkervoet maakten dat Lucies beide benen in het gips moesten. Maar: "Scherven brengen geluk."

Opvallend is dat Marco, de souschef met wie Lucie in restaurant 'Terrae' meermaals overhoop lag, ook van de partij is in de nieuwe zaak. Net als de ervaren Valère, de eerste weken. "Bedoeling is dat we over 4-5 jaar zonder personeel kunnen werken", zegt Jimmy aan Het Laatste Nieuws. "Enkel op die manier zullen we er iets aan verdienen."

Naast Marco en Valère zal ook het interieur in de Tongerse bistro herkenbaar zijn voor de trouwe MR-kijker. "We hebben de inboedel terug opgekocht", bevestigt Jimmy, die met zijn Lucie boven de zaak gaat wonen.



22-02-2011 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna bestookt Colin Farrell met sexy sms'en

Rihanna bestookt Colin Farrell met sexy sms'en

http://img819.imageshack.us/img819/2325/rihannaq.jpg



Volgens The Sun heeft Rihanna haar zinnen gezet op de Ierse acteur Colin Farrell. Die leerde ze even voor Kerstmis kennen toen ze beiden te gast waren in een Britse talkshow. De 34-jarige Farrell bekende tijdens die show dat hij zijn ogen niet van haar kon houden, sindsdien bestookt ze hem met pikante sms'jes.

"Colin kreeg het echt warm van haar sms'en, en hij is van geen kleintje vervaard. Hij plant haar te bezoeken in Los Angeles van zodra hun drukke agenda's dat toelaten", aldus een bron in The Sun. Gisteren vierde Rihanna haar 23ste verjaardag.

Op het feestje voor haar verjaardag werd ze getrakteerd op spontane optredens van Snoop Dogg en Warren G. Zondag trad Rihanna zelf op tijdens de rust van de NBA All Star Game in Los Angeles, na afloop trok ze naar een afgehuurde residentie in Beverly Hills.

De twee hiphoplegendes gaven er hun grootste hits ten beste. Onder de gasten waren Mary J. Blige, Jay-Z, P. Diddy, Cee Lo Green, Ryan Philippe, Zac Efron, Joel Madden en Christina Milian.

De gasten kregen hapjes geserveer die in het teken stonden van Rihanna's Caribische afkomst, zoals ossestaart en cupcakes met de vlag van Barbados erop. Volgens People was Jay-Z de hele avond aan het keuvelen met Mary J. en gaf Rihanna 'reuzenknuffels' aan Ryan Philippe en Zac Efron. Als Colin Farrell dit leest, haast hij zich naar LA.


22-02-2011 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin Costner in Superman: Man of Steel


Kevin Costner in 'Superman: Man of Steel'


http://img291.imageshack.us/img291/7113/kevincostner.jpg



Kevin Costner werd aangezocht om de rol van Clark Kents adoptievader spelen in 'Superman: Man of Steel'. Costner is de eerste keuze van regisseur Zack Snyder en producer Christopher Nolan. De rol van Superman wordt gespeeld door de Britse acteur Henry Cavill (27). Hij treedt daarmee in de voetsporen van Brandon Routh en wijlen Christopher Reeve.

Costner werkt momenteel als regisseur aan de oorlogsfilm 'A Little War of their Own' en speelt later dit jaar in 'Learning Italian'. 'Superman: Man of Steel' komt in december volgend jaar in de zalen.



22-02-2011 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton verloofd?

Paris Hilton verloofd?


http://img695.imageshack.us/img695/2604/parishiltonp.jpg


Paris Hilton zou verloofd zijn met haar vriend Cy Waits. Het koppel werd vrijdag in New York gespot in een dure juwelierszaak op zoek naar verlovingsringen, schrijft De Telegraaf.

Volgens een insider genoten Paris en Cy van een gezellige namiddag en waren ze op zoek naar gepaste ringen. Miss Hilton grapte zelfs dat de ring minstens 24 karaat goud moest zijn. Of het echt om een grapje ging, laten we in het midden.

Ze verliet de winkel in elk geval niet met lege handen. Paris wandelde buiten met een ring ter waarde van 25.000 dollar. Volgens een woordvoerder was het koppel aan het shoppen voor de verjaardag van Paris. Paris en Cy begonnen vorige zomer een relatie en de hotelerfgename liet eerder al verstaan dat ze de relatie heel serieus neemt.


22-02-2011 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
21-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.QOTSA speelt debuutalbum in Antwerpen en Brussel

QOTSA speelt debuutalbum in Antwerpen en Brussel

Klik op de foto om ' No One Knows ' te beluisteren





De Amerikaanse rockgroep 'Queens of The Stone Age' (QOTSA) staat in mei twee keer op een Belgisch podium. Op 3 mei komen ze naar de Brusselse AB en op 24 mei naar Trix in Antwerpen.

De band van de charismatische frontman Josh Homme, brengt hun allereerste plaat uit 1998 opnieuw uit en dat zetten ze graag in de verf met een reeks concerten in de VS en in Europa, waarbij ze enkel kleinere zalen aandoen.

De rockgroep zal het eerste album 'Queens of the Stone Age' volledig live spelen, aangevuld met ander materiaal uit hun vroegere jaren. Belgische fans hebben dubbel geluk. Op 3 mei staan ze in de AB en op 24 mei in Trix. De voorverkoop voor deze twee concerten begint aanstaande vrijdag 25 februari om 11u. Per persoon kunnen er maximaal 4 kaarten besteld worden. Wie eerst komt, eerst maalt. (br.hln)

Tickets kosten 35 euro en kunnen besteld worden via www.proximusgoformusic.be 



21-02-2011 om 23:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Doherty maakt acteerdebuut in kostuumfilm

Pete Doherty maakt acteerdebuut in kostuumfilm


http://img840.imageshack.us/img840/7353/petedoherty.jpg



Schandaalrocker Pete Doherty (31) staat de komende drie weken in het Duitse Regensburg voor de camera van een Franse kostuumfilm. De frontman van de Britse band The Libertines en ex-lief van topmodel Kate Moss maakt zijn debuut op het witte doek met een hoofdrol in de verfilming van de roman 'Confessions d'une enfant du siècle', over het leven van de 19e eeuwse dichter en toneelschrijver Alfred de Musset.
 
Charlotte Gainsbourg
De andere hoofdrollen in de Duits-Frans-Britse coproductie worden vertolkt door Charlotte Gainsbourg ('Antichrist') en August Diehl ('Inglourious Basterds'). De eerste filmopnames vonden in Parijs plaats. Tot en met 14 maart strijkt de filmploeg neer in Regensburg in Duitsland. 'Confessions d'une enfant du siècle' wordt dit jaar nog in de filmzalen verwacht.



21-02-2011 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Nicole Kidman zoekt Oscarjurk uit

Dochter Nicole Kidman zoekt Oscarjurk uit


http://img193.imageshack.us/img193/5382/nicolekidmanm.jpg


Het blijft uitkijken naar wat Nicole Kidman straks op de Oscaruitreiking zal aantrekken. Dochtertje Sunday Rose mag naar verluidt de gepaste outfit uitzoeken.


Het lijkt erop dat Kidman met een heuse kinderstyliste opgescheept zit. Aan het Amerikaanse blad US Weekly beweerde ze dat dochterlief de mooiste jurkjes uitzoekt en duidelijk voor ogen heeft wat mama straks aanmoet voor de Oscars. "Dat kan evengoed een tutu worden", beweerde ze al lachend.

Ook Kidman's ex, Tom Cruise, beweert kledingadvies van dochtertje Suri te krijgen. Kidman is genomineerd voor beste actrice in de film Rabbit Hole.



21-02-2011 om 18:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna trapt op zere tenen met greep in eigen kruis

Rihanna trapt op zere tenen met greep in eigen kruis

Klik op de foto om de clip te bekijken






De passage van Rihanna op de drukbekeken NBA All-Star Game is vandaag hét gespreksonderwerp aan Amerikaanse schoolpoorten.

Haar optreden was immers net iets te suggestief voor het familiepubliek. Het moment waarop ze in haar kruis greep, werden miljoenen kindertjes door mama en papa aangemaand de andere kant op te kijken of even een frisdrankje uit de koelkast te halen.

Rihanna, die vandaag haar 23ste verjaardag viert, staat nochtans bekend om haar weinig verhullende podiumoutfits. Maar volgens de Amerikaanse publieke opinie ging ze het voorbije weekend tijdens de rust van de sterrenmatch een stapje te ver. Haar sexy outfit, tot daar aan toe. Maar zo krols bewegen en dan ook nog naar haar kruis grijpen, moest dat echt, vraagt Amerika zich collectief en retorisch af.

Vorig jaar zorgde Rihanna ook in Groot-Brittannië voor controverse. Haar optreden in 'X Factor' zorgde toen voor 4.500 klachten bij de tv-waakhond. Maar Rihanna staat niet alleen. Christina Aguilera zat onlangs in dezelfde show en haar performance werd door Britse ouders 'soft porno' genoemd.


21-02-2011 om 17:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pitts ouders trekken in bij Brangelina in Frankrijk

Pitts ouders trekken in bij Brangelina in Frankrijk

http://img215.imageshack.us/img215/1953/chateaumirava.jpg


Brad Pitt en Angelina Jolie renoveren momenteel het oude duivenhok op hun landgoed in het zuiden van Frankrijk. Daar gaan Brads ouders Bill en Jane intrekken, die het koppel gaan helpen met de opvoeding van hun zes kinderen. Brad en Angelina gaan zich naar verluidt voltijds in Chateau Miraval vestigen.

Pitt en Jolie kochten enkele jaren geleden de wijnboerderij 'Chateau Miraval' in Brignole, op zo'n veertig kilometer van Aix-en-Provence.

Duiventil
"Zodra de verbouwing klaar is, gaat de hele familie in Frankrijk wonen. Momenteel hebben ze voor elk kind een nanny, maar Brad en Angelina willen dat Bill en Jane die taak op zich nemen. De annex waarin Brads ouders zullen wonen, is een oud gebouw dat vroeger dienst deed als duiventil. "Het is groot genoeg om er een woonkamer, een keuken en enkele slaapkamers in te installeren", stelt een bron in The Sun.

Stabieler gezinsleven
Brad en Angelina hopen dat het inlijven van zijn ouders zal bijdragen tot een stabieler gezinsleven voor de kinderen, die nu soms maandenlang in het zog van mama en papa de wereld rondreizen. "Brad is nogal traditioneel en wil dat de kinderen ergens kunnen aarden, vrienden maken en naar een vaste school gaan in plaats van voortdurend te moeten verhuizen. Ze zullen een tijdlang Hollywood de rug toekeren".

Op aanraden Johnny Depp
Aangenomen wordt dat Johnny Depp, die met Vanessa Paradis en hun twee kinderen ook in het zuiden van Frankrijk woont, Brangelina tot deze stap heeft overhaald. "Johnny vertelde hen dat ze Los Angeles moeten verlaten om een normaal leven te kunnen leiden. Brad en Angelina zien nu in dat het hoog tijd is dat ze zich focussen op de opvoeding van de kinderen. Ze hebben geld genoeg, en daar willen ze nu van gaan profiteren"



21-02-2011 om 16:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afterparty van de Oscars: 1.600 gasten, 1.200 flessen champagne, 13.000 bloemen


Afterparty van de Oscars: 1.600 gasten, 1.200 flessen champagne, 13.000 bloemen


http://img443.imageshack.us/img443/324/afterpartyvandeoscars.jpg
Chef Wolfgang Puck deed het allemaal al eens voor, kwestie van echt niets aan het toeval over te laten.


Het 'Governors Ball' is de officiële afterparty van de oscaruitreiking. Alles wordt in stelling gebracht om er de gekste avond van het jaar van te maken. Wat gaan de sterren eten? Wat drinken ze? De antwoorden vind je hier.


Vlak na de oscarceremonie worden de meest prestigieuze acteurs en actrices vanuit de zaal begeleid naar het traditionele 'Governors Ball', al 22 jaar de officiële afronding van het evenement. Dit jaar zijn er 1.600 gasten.

Iedereen is inmiddels in het getouw om de avond te doen slagen. Zo meent Cheryl Cecchetto, 'master of ceremony' voor het bal, dat het geserveerde eten makkelijk weg moet happen. "Ik wil dat de gasten de indruk krijgen dat ze thuis zijn: het is hun club, hun omgeving. Ik wil dat de vrouwen hun hoge hakken uittrekken, dat iedereen bij zichzelf zegt: 'Ok, nu kan ik hamburgers eten of pizza met zalm en Moet & Chandon drinken. Ik ga me amuseren, mensen ontmoeten, feestvieren en de winnaars feliciteren'".

Pardon, service! De chef presteert het best onder druk
Voor het 17de opeenvolgende jaar staat chef Wolfgang Puck aan het fornuis. En het wordt druk in de keukens van de balzaal vlak naast het Kodak Theater. "Ik hou van die spanning. Ik presteer het best wanneer ik onder druk sta. Als de mensen uit het theater komen, zijn ze uitgehongerd. Ik zal er voor zorgen dat ze hier niet met honger vertrekken".

Op het menu dit jaar? Paëlla 'Black Swan' en zeetong uit Dover als hoofdschotel. "We hebben ons laten inspireren door de genomineerde films", bekent de chef. Als voorgerecht gerookte zalm, als dessert chocolade met goudstof.

Muziek van de jaren '30 en '40

Het thema van de avond is de muziek en de nachtclubs van Hollywood in de jaren '30 en '40. In de zaal komen 13.000 bloemen: orchideeën, tulpen en rozen. "Dit jaar pakken we het anders aan", jubelt Mark Held, die al 18 jaar de bloemstukken van het gala verzorgt. "Het wordt ludieker, kleurrijker. Gewoonlijk is er één kleurthema, nu gooien we alle registers open".

Bij de maaltijd zijn 1.200 flessen champagne voorzien. De gasten kunnen ook opteren voor een cocktail 'Black Swan': een martini met witte chocolade en een toets zwarte om de gelijknamige film te eren. "Een glamoureus drankje", verzekert ons Cheryl Ceccheto. We hadden niets anders verwacht. (Déborah Laurent in Hollywood)


21-02-2011 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!