Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Black Label Society, Kreator en Monster Magnet op Graspop

Ook Black Label Society, Kreator en Monster Magnet op Graspop

Klik op de foto om ' Stillborn'  van 'Black Label Society'  te beluisteren






De Graspop Metal Meeting heeft vijf namen aan de affiche toegevoegd, en het zijn niet de minste: het hart van menig metalfan zal sneller gaan slaan bij het horen van Black Label Society, Kreator, Monster Magnet, Duff McKagan's Loaded en Legion of the Damned.

Zakk Wylde vergaarde niet alleen flink wat roem aan de zijde van Ozzy Osbourne, maar wist ook met zijn eigen projecten talloze fans, alom bekend als 'The Berserkers', naar zijn hand te zetten. Na een akoestisch tussendoortje richtte Zakk in 1998 Black Label Society op. Wylde & Co staan garant voor een dampende portie 'brewtality' met ijzersterke riffs en door merg en been snijdende gitaarsolo's. Het geheel klinkt als een vette mix van Black Sabbath, Lynyrd Skynyrd en Pantera maar draagt onmiskenbaar Wylde's stempel. Met het achtste album 'Order of the Black' onder de arm zakt de band voor de tweede keer af naar GMM. Ze spelen op zaterdag 25 juni.

Playboy
Duff McKagan, ex-Guns N'Roses, die twee jaar geleden al te gast was op GMM, komt terug langs met een nieuwe plaat die de titel 'The Taking' meekrijgt en in april in de winkelrekken moet liggen. McKagan speelde in verschillende andere bands, waarvan Velvet Revolver met ex-Gunners Slash en Matt Sorum de meest succesvolle was. In afwachting van nieuw materiaal van de supergroep is McKagan, die ondertussen ook financiële columns schrijft voor Playboy, graag bereid om nog eens zijn ding te doen zonder zijn bekende maats, maar met zijn project Duff McKagan's Loaded. Ze versterken de afficeh op vrijdag 24 juni.

Monster
Zanger Dave Wyndorf is al sinds 1989 bezig met zijn Monster Magnet. Live speelt de band doorgaans al z'n hits zoals 'Dopes to Infinity', 'Negasonic Teenage Warhead' en 'Spacelord'. Mastermind, hun jongste plaat, haalde de HLN.be Top 100 van beste platen van 2010. Op zaterdag op de wei in Dessel.

Hollands Legioen
Na een jarenlang en vruchteloos gevecht in de marge onder de naam Occult maakte het Nederlandse thrashcombo een doorstart als Legion of the Damned. Er werd nauwelijks aan de muzikale formule gesleuteld maar dat neemt niet weg dat het sindsdien een heus succesverhaal is. Legion Of The Damned veegt de vloer aan met het gros van de nieuwe thrashrevival en staat ook live als een huis. (Zondag, 26 juni)

Duitse degelijkheid
Kreator stond in 1982 mee aan de wieg van de Europese thrashbeweging en nu, 29 (!) jaar later, zijn ze nog steeds de vaandeldragers van de 'Flag of Hate'. Hun platen worden door jong en oud gewaardeerd en zowat al hun tournees zijn steevast uitverkocht. (Zondag, 26 juni)

De affiche tot dusver:

Vrijdag 24/06:
Scorpions, Volbeat, Korn, Journey, Foreigner, Iced Earth, Epica, Parkway Drive, The Damned Things, Masters Of Reality, Duff McKagan's Loaded, Heaven Shall Burn, Sepultura, Angel Witch, The Black Dahlia Murder, Arkona, FM, Endless Dark, Revoker

Zaterdag 25/06:
Ozzy Osbourne, Judas Priest, Whitesnake, Disturbed, Bullet For My Valentine, Black Label Society, Monster Magnet, Cradle Of Filth, Arch Enemy , Moonspell, Pain, Triptykon, Electric Wizard , Spiritual Beggars, Suicide Silence, Times Of Grace, Firewind, Kvelertak, Adept, Ghost

Zondag 26/06:
Slipknot, Rob Zombie, Avenged Sevenfold ,Cavalera Conspiracy, Opeth, Bring Me The Horizon, Kreator, Legion Of The Damned, Amorphis, Soilwork, Terror, All That Remains, Architects, Escape The Fate, While She Sleeps, Baptized In Blood.



25-02-2011 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interpol, Fleet Foxes en Trentemøller op Lowlands

Interpol, Fleet Foxes en Trentemøller op Lowlands


http://img808.imageshack.us/img808/8416/interpolv.jpg
Gitarist Daniel Kessler en zanger-gitarist Paul Banks van Interpol.


Interpol en Fleet Foxes staan komende zomer op het Nederlandse festival Lowlands. De organisatie loste vandaag de eerste namen.

Naast de twee Amerikaanse bands staan ook The Wombats, Bullet for My Valentine, Trentemøller (live), Omar Souleyman en de Jeugd van Tegenwoordig op Lowlands. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt.

De kaarten voor Lowlands waren eind vorig jaar binnen een paar uur uitverkocht. Het festival, dat elk jaar ongeveer tegelijkertijd samenvalt met Pukkelpop, vindt op 19, 20 en 21 augustus plaats in Biddinghuizen.


25-02-2011 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton moet aankomen van haar vriend


Paris Hilton moet aankomen van haar vriend


http://img695.imageshack.us/img695/2604/parishiltonp.jpg


Paris Hilton is op dieet, niet om slanker te worden maar om aan te komen. Naar eigen zeggen woog ze te weinig, en gaat ze nu richting een 'normaal gewicht'.

Haar vriend Cy Waits vond ook dat zijn vriendin wat meer vlees rond haar knoken mocht hebben. Paris volgt nu een bodybuildingdieet waarmee ze dagelijkse 3.500 calorieën binnenspeelt, 1.500 meer dan ze in feite nodig heeft.

Haar extra kilo's voedden geruchten over een zwangerschap, maar daar zou dus niks van aan zijn. De hotelerfgename heeft gewoon een wat voller en gezonder lijf.


25-02-2011 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkoop Pukkelpopwei is mogelijk ongeldig

"Verkoop Pukkelpopwei is mogelijk ongeldig"


http://img163.imageshack.us/img163/2387/pukkelpopz.jpg


De Vlaamse Vastgoedfederatie dient een klacht in tegen de bemiddelaars in het omstreden Pukkelpopdossier. De verkoop van de weide aan de stad Hasselt zou daardoor nietig verklaard kunnen worden, staat te lezen in De Standaard.

Zo zouden de bemiddelaars in het dossier, die een commissie van 80.000 euro gemeenschapsgeld opstreken van de stad Hasselt, geen erkende vastgoedmakelaars zijn. De Vlaamse Vastgoedfederatie (VVF) kan daar niet mee lachen en dient daarom klacht in bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) wegens onwettige uitoefening van het beroep. Volgens het BIV hebben niet-erkende bemiddelaars geen recht op de commissie en zijn de contracten die ze afsluiten ongeldig.
 
Jezuïten
De twee, Etienne Van Overmeire en Boudewijn Dehaene, fungeerden als bemiddelaar bij de verkoop van de gronden door de Vlaamse jezuïeten. De Group Machiels nam eind vorig jaar een optie op de gronden, maar stond die af aan de stad in ruil voor bepaalde voorrechten bij exploitatie. (br.hln)


25-02-2011 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber viert verjaardag met grootouders en cheesecake

Bieber viert verjaardag met grootouders en cheesecake


http://img821.imageshack.us/img821/2111/bieberhw.jpg
Bieber is na de promotour voor zijn film toe aan rust.


Wie dacht dat de 's werelds meest begeerde teenager iets speciaals in petto heeft voor zijn verjaardag is mis. Op 1 maart mag Justin Bieber zeventien kaarsjes uitblazen en dat doet hij met een klassiek stukje cheesecake in het bijzijn van oma en opa.

"Ik hoop mijn verjaardag nog lang met hen te kunnen vieren. De cherry cheesecake van mijn grootmoeder is bovendien de beste ter wereld." Ook voor zijn cadeauwensen blijft Bieber verdacht bescheiden. De Canadese superster kijkt vooral uit naar enkele dagen rust tussen de drukke promotour voor zijn 3D film 'Justin Bieber: Never Say Never'  en zijn wereldtournee die hem op 4 maart al weer naar het Engelse Birmingham brengt. "Vier dagen lang wil ik niets anders doen dan relaxen en de batterijen opladen voor de nakende tournee."


25-02-2011 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.Lo barst in tranen uit tijdens American Idols

J.Lo barst in tranen uit tijdens American Idols

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





De tijd van de strenge, nukkige en groffe juryleden bij American Idols lijkt voltooid verleden tijd. Dat bleek eens te meer na de aflevering van woensdag waarbij jurylid Jennifer Lopez haar tranen niet kon bedwingen toen ze een deelnemer wandelen moest sturen.

De filmster had het net als de andere juryleden, Steven Tyler en Randy Jackson, bijzonder moeilijk om afscheid te nemen van de 24-jarige Chris Medina. Hij stal de voorbije weken de harten van televisiekijkend Amerika met het tragische verhaal van zijn verloofde.

Enkele weken voordat hij in 2009 met zijn verloofde Juliana in het huwelijksbootje zou stappen, liep de vrouw ernstige hersenschade op bij een ongeluk, waardoor ze niet langer zelfstandig kan leven. Dat alles weerhield Chris er echter niet van om haar samen met zijn schoonmoeder dag in dag uit te omringen met de beste zorgen. Het hartbrekende verhaal hielp Chris echter niet aan een plaats in de top 24 en daar had J.Lo het bijzonder moeilijk mee. Nadat Chris wegwandelde, barstte de filmster in tranen uit en hadden de andere juryleden alle moeite van de wereld om haar te troosten.



25-02-2011 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney schrijft muziek voor nieuwe balletvoorstelling

Paul McCartney schrijft muziek voor nieuwe balletvoorstelling


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/paul-mccartney-3.jpg?t=1298586123


Een ex-Beatle bewandelt ongewone paden: Paul McCartney heeft de muziek geschreven voor een ballet. Het werk met de titel 'Ocean's Kingdom' kent zijn première op 22 september bij het New York City Ballet.

Volgens de New York Times is 'Ocean's Kingdom' een liefdesromance. Het ballet duurt ruim drie kwartier, heeft vier of vijf hoofdrollen en een veertigtal nevenrollen. De choreografie voor McCartney's muziek wordt geschreven door de baas van het New York Ballet, Peter Martins.

Zeekoning en aardekoning
De eerste van de vier scènes heeft reeds een proefopvoering gehad, in het Lincoln Center, de thuishaven van de Metropolitan Opera en de New York Philharmonic Orchestra. Daar kreeg de ex-Beatle steun van componist John Wilson om de orkestrering af te stemmen.

Het stuk gaat over het "edele" zeerijk en de niet zo nobele, door "veel booswichten bevolkte" aarde. De dochter van de zeekoning wordt verliefd op de broer van de koning van de aarde. Voordat het doek valt met een happy end kent het verhaal "een resem peripetieën".



25-02-2011 om 11:42 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
24-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Hefner trouwt op 18 juni

Playboybaas Hugh Hefner trouwt op 18 juni


http://img121.imageshack.us/img121/8741/hughhefnerkrystalharris.jpg



Playboybaas Hugh Hefner (84) verloofde zich op Kerstmis met Crystal Harris (24) en de twee hebben nu een trouwdatum geprikt: 18 juni treden Hugh en Crystal in het huwelijk in de Playboy Mansion.

Het tweede huwelijk van Hefner, met Kimberley Conrad, had ook plaats in de Mansion, maar deze keer wil hij het "wat intiemer" houden. "Toen trouwde hij in de voortuin, dus vroeg ik hem of hij het deze keer in de achtertuin wil doen", verklaarde Crystal.

De broer van Hufner wordt zijn getuige, de bruidsjonkers zijn zijn jongste zonen Marston en Cooper. Bruidsmeisjes voor Crystal zijn haar beste vriendin Ana en haar twee zussen. Hugh en Crystal zijn nu ongeveer twee en een half jaar samen.


24-02-2011 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkin Park headliner eerste dag Rock Werchter

Linkin Park headliner eerste dag Rock Werchter

Klik op de foto om ' In The End ' te beluisteren





De Californische band Linkin Park zal de eerste dag van Rock Werchter op de main stage staan, net voor afsluiter Chemical Brothers. Meteen het eerste optreden in België van Linkin Park sinds dat van 20 maart 2001 in de Brielpoort in Deinze. Het wordt op 30 juni 2011 ook de enige show van de groep in de Benelux.

De fans - en die zijn talrijk in ons land - kijken al tien jaar uit naar een nieuw optreden van Linkin Park in België. Al de studioalbums behaalden bij ons goud. Hun debuut, 'Hybrid Theory' uit 2001, kreeg dubbel platina én een plaats in de boeken der muziekgeschiedenis naast 'Nevermind' van Nirvana en 'Joshua Tree' van U2.

Met hun nieuweling 'A Thousand Suns', die vorig jaar uitkwam, zocht de band andere paden op: nog altijd hiphopbeats en piano, maar mét ook elektronica.

Op donderdag 30 juni mag Linkin Park het beste van zichzelf geven op de main stage van Rock Werchter. Als headliner.


24-02-2011 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland van twee naar drie dagen

Tomorrowland van twee naar drie dagen


http://img7.imageshack.us/img7/3421/tomorrowlandt.jpg


Het dancefestival Tomorrowland breidt stevig uit. In het recreatiedomein De Schorre starten ze er dit jaar al op vrijdag 22 juli mee en het festival zal drie in plaats van twee dagen duren. Naast David Guetta op zondag maakten de organisatoren ID&T ook bekend dat Faithless (vrijdag) en Tiësto (zaterdag) afsluiten.

"Dat we van twee naar drie dagen gaan is een logische stap in de groei van dit festival. De belangstelling van de artiesten is wereldwijd zo groot, dat we er anders een heleboel hadden moeten teleurstellen", aldus organisator Michiel Beers bij Concentra.

Dankzij mails uit verschillende landen wereldwijd, zijn er al zo'n 50.000 virtuele tickets. Net als vorig jaar bedraagt de leeftijdsgrens 18 jaar, al is is dit eerder een richtlijn dan een echte controle van de identiteitskaart. De Schorre biedt drie keer plaats aan zo'n 60.000 festivalgangers. Het aantal campingplaatsen is uitgebreid tot 30.000.

De voorverkoop start zaterdag 2 april om 10 uur via www.tomorrowland.be. Een combiticket (drie dagen) kost 135 euro, voor een dagticket betaal je 62,5 euro. Een Comfort combi ticket kost 198,5 euro en een Comfort dag ticket 98,5 euro. Voor een campingticket voor vier nachten betaal je 24,5 euro. De camping opent zijn deuren op donderdagmorgen 21 juli, waar in de namiddag de warming up party de festiviteiten zal inluiden.

Reeds aangekondigde namen:
David Guetta, Faithless (Sound System), DJ Tiësto, Carl Cox, Above & Beyond, Sasha, Avicii, Ferry Corsten, Afrojack, Fedde Le Grand, De Jeugd Van Tegenwoordig, DJ Rush, Adam Beyer, Sander Van Doorn, Ben Sims, Joachim Garraud, Dubfire, Astrix, Sound Of Stereo, Cosmic Gate, Dave Seaman, Matthias Tanzman, Frank Kvitta, Autoerotique, Satoshi Tomiie, Anthony Papa, Henrik Schwarz, Aly & Fila, Growling Mad Scientists, Pet Duo, Simon Patterson, Dixon vs Âme, Marcel Dettmann vs Marcel Fengler, Seth Troxler & Bill Patrick, Killa Productions, Frequency 7. (br.hln)



24-02-2011 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heisa om zwartgeschminkte Beyoncé


Heisa om zwartgeschminkte Beyoncé

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Voor de negentigste verjaardag van het Franse tijdschrift 'L'Officiel Paris' liet Beyoncé zich zwart schminken om terug te keren naar haar Afrikaanse roots en hulde te brengen aan de Nigeriaanse muzikant en activist Fela Kuti. Maar dat valt niet overal in goede aarde.

Beyoncé draagt traditionele Afrikaanse kleding en sieraden en haar karamelkleurige huid is chocoladebruin geschminkt.

Blackface-tijd
In de VS is dat heel wat zwarten in het verkeerde keelgat geschoten. Wat Beyoncé doet, is volgens Afro-Amerikaanse activisten een terugkeer naar het 'Blackface'-tijdperk, toen blanke acteurs zwarte personages speelden en zwarten werden geweerd in de entertainmentindustrie.

Huidskleur als modeaccessoire
Het online tijdschrift Jezebel vraagt zich af of de zangeres zwarte vrouwen niet juist beledigt door haar huid zwarter te maken dan hij is. "Wat iemand zwart maakt, hangt niet af van hoe donker zijn huidskleur is", schrijft journalist Dodai Stewart. Ook vindt Stewart dat Beyoncé van een zwarte huidskleur een modeaccessoire maakt. "Zoals hoge hakken die je draagt omdat het cool is".

"Wellicht was het daadwerkelijk een ode aan Fela Kuti geweest als de 'blanke' Beyoncé plaats gemaakt had voor mooie zwarte Nigeriaanse vrouwen."

Blanker gemaakt
Eerder deze maand kreeg Beyoncé veel kritiek omdat ze er juist blanker uitzag. Haar haren waren lichter geblondeerd dan normaal en zelfs haar huid leek blanker. En twee jaar geleden werd L'Oréal ervan beschuldigd de zangeres digitaal blanker te hebben gemaakt voor een reclamecampagne. Dit heeft het cosmeticahuis trouwens zelf altijd ontkend. (br.hln)



24-02-2011 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Van Looy regisseert Amerikaanse remake van Loft


"Erik Van Looy regisseert Amerikaanse remake van Loft"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Erik-Van-Looy.jpg?t=1298554057
Erik Van Looy.


Volgens de Amerikaanse filmsite variety.com zou Eric Van Looy de Amerikaanse remake van 'Loft' regisseren. Twee namen die momenteel circuleren als hoofdrolspelers zijn Patrick Wilson ('The A-Team') en James Marsden ('X-Men', 'The Notebook'). De start van de productie zou gepland zijn voor het voorjaar.


De Amerikaanse scenarioschrijver Wesley Strick heeft het originele script van ex-Woestijnvisser Bart De Pauw bewerkt. Strick schreef eerder al 'A Nightmare on Elm Street'.

Meer dan anderhalf miljoen Belgen zagen 'Loft' in de bioscoop. Daarmee is het de meest succesvolle Belgische film ooit. De film gaat over vijf getrouwde mannen die samen een loft huren waar ze hun minnaressen ontvangen. Wanneer iemand er het lichaam van een jonge vrouw ontdekt, begint alles fout te lopen.

Erik Van Looy regisseerde eerder al enkele scènes van de Nederlandse remake, nadat de Nederlandse cineaste Antoinette Beumer niet meer kon werken door een arbeidsongeval. De remake was in Nederland een groot succes.

Van Looy heeft nog niet gereageerd op het nieuws. Enkele jaren geleden was er al even sprake om een Amerikaanse remake te maken van 'De zaak Alzheimer', met Van Looy als regisseur.


24-02-2011 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz:

Cameron Diaz: "Ik kijk dolgraag naar porno"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Cameron-Diaz-1.jpg?t=1298553598



Cameron Diaz kijkt op hotelkamers graag naar een natuurdocumentaire, zo bekent ze. Ze is ook blij dat hotelmedewerkers altijd discreet zijn over de pornofilms waarvoor ze betaalt.


"Ik ben verzot op porno! Dat is wat ik zo leuk vind aan hotels, dat ze zo discreet zijn. De films die je hebt bekeken, staan altijd onderaan de factuur, zonder vermelding van de filmtitel. Dat vind ik schitterend".


De 38-jarige actrice, die momenteel met Madonna's ex Alex Rodriguez gaat en voordien relaties had met onder meer Justin Timberlake en Matt Dillon, maakt geen geheim van haar grote seksdrive.


Vorig jaar onthulde ze nog dat ze vaak reist om van bil te kunnen gaan, omdat haar levensstijl dat vereist. "Ik kan het niet meer tellen, de keren dat ik op een vliegtuig sprong om ergens een man te gaan opzoeken voor seks. Eigenlijk ben ik altijd onderweg voor seks. Je moet gaan waar het is".


Diaz valt voor 'primaire' mannen: "Ik ben primair, op een dierlijk niveau. Sla me op mijn kop, gooi me over je schouder. Jij man, ik vrouw. Niet elke man heeft dat dierlijke in zich. Ik hou van fysiek contact, ik moet mijn vent kunnen aanraken, de hele tijd".



24-02-2011 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clooney: Te veel vrouwen en drugs genomen om politicus te worden

Clooney: "Te veel vrouwen en drugs genomen om politicus te worden"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/george_clooney-2.jpg?t=1298552577


George Clooney, die steun verleent aan de Democraten, is van oordeel dat hij niet voorbeeldig genoeg geleefd heeft om ooit politicus te worden.

"Ik heb niet het juiste leven geleid om in de politiek te stappen. Ik heb met te veel meiden seks gehad en te veel drugs genomen", verklaart de 49-jarige Clooney in Newsweek.

"Ik dronk het water uit de bong"
Toch vindt hij niet dat een kleurrijk privé-leven anderen een politieke carrière in de weg hoeft te staan. "Je moet in het begin wel zeggen 'ik heb alles gedaan, ik heb zelfs het water uit de waterpijp opgedronken, en laat ons nu over belangrijke zaken praten'. Dat wordt mijn campagneslogan: 'Ik dronk het water uit de bong'", grapt hij in het interview.

"Ik ben de anti-genocide paparazzo"
Clooney beklemtoont verder dat hij zich beperkt zou voelen als politicus en verkiest zich verder te focussen op zijn humanitaire werk. In de eerste plaats wijst hij op de situscgatie in Soedan. Zo schonk hij geld voor de aankoop van een satelliet die militaire operaties in die regio scant. "Ik ben niet gebonden aan de Verenigde Naties of de Amerikaanse regering, dus ik heb die beperkingen niet. Ik ben een kerel met een camera, 600 kilometer hoog. Ik ben de anti-genocide paparazzo" (br.hln)



24-02-2011 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheens ex Brooke Mueller trekt weer bij hem in

Charlie Sheens ex Brooke Mueller trekt weer bij hem in

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Charlie-Sheens-Brooke-Mueller.jpg?t=1298552015


Hij bood haar een huis in zijn buurt aan, maar Brooke Mueller is meteen met hun twee kinderen weer ingetrokken bij Charlie Sheen. De twee gingen in 2009 uit elkaar, toen Charlie haar met Kerstmis telijf was gegaan. Hun scheiding wordt deze zomer gefinaliseerd, maar mogelijks hangt er een verzoening in de lucht.

"Enkele dagen geleden is ze verhuisd, maar ze wil er voorlopig niet mee naar buiten komen. Ze denkt dat niemand haar ziet omdat Charlie in een buurt met enorme beveiliging woont. Maar heel wat mensen weten er al van, en iedereen is stomverbaasd", aldus een bron op RadarOnline.com.

"Het stomste wat ze kon doen"
De kindermeisjes van de tweeling Bob en Max (23 maanden) zouden ook in Charlies huis ingetrokken zijn. De familie van Mueller is naar verluidt niet te spreken over haar besluit. "Ze zijn woest op haar, ze vinden dit het stomste dat ze kon doen".

2 miljoen dollar per aflevering 'Two and a Half Men'
De 45-jarige Charlie Sheen kickt momenteel thuis af van zijn drug- en drankverslaving. Enkele weken geleden belandde hij in de kliniek met een maaghernia nadat hij 36 uren lang had gefeest met bergen coke, sloten drank en een dozijn pornosterren. Maandag is hij opnieuw begonnen aan de opnames van zijn succesreeks 'Two and a Half Men'.

Enkele dagen geleden kwam aan het licht dat Sheen zijn ex'en Mueller en Denise Richards elk een riante villa in zijn buurt had aangeboden zodat hij zijn kinderen vaker zou kunnen zien en zodat de kinderen elkaar ook beter zouden leren kennen. Met Denise Richards heeft Sheen ook twee kinderen: Sam (6) en Lola (5).

Auto's uitgedeeld
Inmiddels raakte bekend dat Sheen de voorbije maand 575.000 euro heeft uitgegeven aan auto's, onder meer voor Brooke Mueller en zijn nieuwe vriendin Natalie Kenly. Voor twee pornovriendinnen kocht hij respectievelijk een Bentley van 230.000 euro en een Porsche van 110.000 euro. Zijn 24-jarige vriendin kreeg een Mercedes S63 van 116.000 euro en hij gaf ongeveer evenveel uit aan een Mercedes CL 600 voor Brooke. Sheen verdient twee miljoen dollar per episode van 'Two and a Half Men'.

Pornofamilie
Vrienden van Sheen onthulden onlangs dat hij ervan droomt een 'pornofamilie' op te richten in een huis in zijn buurt, waar al zijn pornovrienden- en vriendinnen dan zouden komen wonen.

"Als een kanker"
Intussen vergelijkt Charlie's vader Martin de verslavingen van zijn zoon met kanker. Hoe pijnlijk de uitspattingen van zijn zoon ook zijn, Martin blijft Charlie steunen want hij meent dat verslaving een ziekte is. 

De 70-jarige filmlegende aan Sky News: "Charlie is een buitengewone man en hij stelt het goed. We bidden voor hem. Deze verslavingsziekte is als een vorm van kanker. Je moet zo iemand met evenveel zorg en liefde omringen".

Martin Sheen heeft er het volste vertrouwen in dat zijn zoon zijn demonen zal overwinnen en als het zo ver is, zou hij graag nog eens samen met zijn zoon in een film spelen. De twee zaten in 1987 samen in 'Wall Street'.



24-02-2011 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fan van Johnny Halliday vervolgd wegens laster op Facebook

Fan van Johnny Halliday vervolgd wegens laster op Facebook


http://img64.imageshack.us/img64/1628/johnnyhalliday.jpg


Dorothée, een Belgische fan van Johnny Halliday, wordt in Frankrijk vervolgd door de arts van de zanger, Stéphane Delajoux. Die beschuldigt er onze landgenote van hem op de sociaalnetwerksite Facebook te hebben beledigd. Dat meldt de Franstalige openbare omroep RTBF.

De arts opereerde Halliday eind 2009, maar er traden complicaties op. Verwanten van de populaire zanger schreven die toe aan fouten die Delajoux zou hebben gemaakt.

Smaad en laster
Fans van Halliday begonnen daarop een Facebook-groep waar de arts over de hekel werd gehaald. De Belgische vrouw, afkomstig uit Estinnes, in de provincie Henegouwen, postte ook enkele agressieve reacties. De arts heeft nu een klacht ingediend wegens smaad en laster. Dorothée, moeder van drie kinderen, zegt dat ze haar ogen niet kan geloven. Volgens haar was het een emotionele reactie en zette ze gewoon een grote bek op, zonder te beseffen welke gevolgen dat kon hebben.



23-02-2011 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen-musical 'We will rock you' komt naar Antwerpen


Queen-musical 'We will rock you' komt naar Antwerpen


http://img97.imageshack.us/img97/2716/rogertaylorbrianmay.jpg
Roger Taylor en Brian May


De originele Queen-rockmusical 'We will rock you' komt ook naar ons land. Na de zomer zal het muziekspektakel gedurende enkele weken te zien zijn in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Wie de hoofdrollen zullen vertolken, is nog niet bekend. De audities zijn momenteel in volle gang.

"Na de eerdere successen van onder meer 'Mamma Mia' en 'Beauty and the Beast' zijn we erg blij dat we opnieuw een grootse musical kunnen presenteren aan het Vlaamse publiek", aldus Erwin van Lambaart, producent bij Stage Entertainment. "Bijzonder is ook dat Brian May en Roger Taylor, oorspronkelijke bandleden van Queen, nauw betrokken zijn bij het creatieve proces."

Meer dan twaalf miljoen mensen hebben deze rockmusical intussen al gezien. Niet verwonderlijk als u weet dat 'We will rock you' intussen te gast was in vijftien verschillende landen, waaronder Engeland, Duitsland, Australië, Amerika, Japan en Nederland. Negen jaar geleden ging deze Queen-hommage voor het eerst in première op West End. (br.hln)



23-02-2011 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie zit er achter de mysterieuze Black Juggler?

Wie zit er achter de mysterieuze Black Juggler?

Klik op de foto om hem te bekijken






De Black Juggler duikt sinds enkele dagen in allerhande filmpjes op het internet op. Abracadabra, wie is deze geheimzinnige goochelaar met een muzikaal Facebookprofiel? Speculaties troef op het net over wie of welke band er achter het nog altijd niet ontrafelde mysterie zit.

Populaire bands van eigen bodem plaatsten de filmpjes alvast op hun Facebookpagina. Onder meer Goose, Soulwax, Das Pop, The Van Jets, School is Cool, Living Islands en Nid & Sancy deden dat. Pogingen om ons duidelijk te maken dat er een Belgische rockband achter The Black Juggler zit?

Breek er zelf je hoofd eens over. En laat het ons en de rest van de wereld weten, hieronder. Nog deze week verwachten we de onthulling. Tot dan!


23-02-2011 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extrema Outdoor komt naar Houthalen-Helchteren

Extrema Outdoor komt naar Houthalen-Helchteren


http://img838.imageshack.us/img838/4180/extremaoutdoor.jpg


Het Nederlandse dancefestival Extrema Outdoor zet deze zomer ook zijn tenten op in ons land. Op het recreatiestrand van domein Kelchterhoef in het Limburgse Houthalen-Helchteren worden duizenden liefhebbers van het genre verwacht.

Extrema Outdoor vindt al vele jaren plaats in het Nederlandse Best bij Eindhoven. Het dance-evenement groeide er in een mum van tijd uit tot een populair jongerenfestival. Vorig jaar probeerden de organisatoren met succes een eerste buitenlandse editie uit in de Noorse stad Sandvika. Deze zomer is ook ons land aan de beurt.

Kelchterhoef
De keuze voor het recreatiedomein Kelchterhoef moet worden gezocht in de belangstelling van organisator Labyrinth Productions voor fantasierijke, watergebonden locaties. Aan de "plas" van Kelchterhoef zullen grootschalige decors op het strand worden neergepoot, met naast de dj-muziek ook aandacht voor theater, kunst en live muziekoptredens.

Als het initiatief hetzelfde succes kent als het gelijkaardige Neverland-festival dat vorig jaar ook in Houthalen-Helchteren plaatsvond, mogen er 15.000 bezoekers worden verwacht. Tickets zijn vanaf vandaag te koop aan 45 euro per 2 stuks op www.extrema.be



23-02-2011 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna komt pas als hotel voor 17.500 euro renoveert

Madonna komt pas als hotel voor 17.500 euro renoveert


http://img197.imageshack.us/img197/1458/madonnapv.jpg



Wie Madonna over de vloer wil, moet rekening houden met opsmukkosten van zo'n 17.500 euro. Dat blijkt na de passage van de 52-jarige zangeres en haar vriend Brahim Zaibat in het Soho-hotel van Berlijn. Zo eiste ze onder meer nieuwe meubelen en een voorraad water die gezegend was door haar spirituele raadgevers.

"Madonna kruipt niet in een bed waar anderen al in geslapen hebben", aldus een bron binnen het hotel. "Alles moet nieuw zijn voor haar. Het bed uiteraard, maar ook de verf aan de muur en de lichtjes. Er zat niets anders op dan de hele kamer te renoveren. Zo'n verzoek hadden we nog nooit gekregen. We moesten ook vijftig flesjes Kabbalah-water voorzien voor Madonna en haar entourage."

Toen de 'queen of pop' dan eindelijk arriveerde, vroegen haar bodyguards aan de rest van de gasten om een ander deel van het hotel op te zoeken. Niet dat ze daar lang logeerde, want samen met Brahim bouwde ze een feestje in de Asphalt-club tot 4 uur 's morgens. "Ze hingen net als tieners helemaal over elkaar", aldus een bron. Een woordvoerder van Madonna zei niets te weten van buitensporige eisen.



23-02-2011 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!