Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton krijgt huwelijksaanzoek van vreemde man

Paris Hilton krijgt huwelijksaanzoek van vreemde man


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Paris-Hilton-8.jpg?t=1298812849



Paris Hilton wist niet wat haar overkwam toen een vreemde man ineens voor haar op de knieën ging. La Hilton was in Macy's om haar nieuwe parfum te promoten en kreeg tijdens het uitdelen van handtekeningen wel een heel vreemd verzoek, schrijft De Telegraaf.

"Oh mijn God, ineens ging een of andere vent op zijn knieën voor mij", liet Paris op Twitter weten. "Ik heb gezegd dat ik al een vriend heb en dat ik heel gelukkig ben. Hij had ook een ring bij die ik natuurlijk niet aanvaard heb."

Paris en Cy Waits lijken inderdaad het geluk gevonden te hebben. Vorige week deed het gerucht de ronde dat het koppel verloofd is nadat ze samen in een juwelierszaak gespot werden. (br.hln)


27-02-2011 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Black Swan' grote winnaar op Spirit Awards

'Black Swan' grote winnaar op Spirit Awards


http://img268.imageshack.us/img268/7564/blackswant.jpg


De film 'Black Swan' van regisseur Darren Aronofsky met actrice Nathalie Portman is gisteren de grote winnaar geworden van de Spirit Awards, zeg maar de Oscars van de onafhankelijke filmindustrie. De prent ging aan de haal met de prijzen voor beste film, beste cinematografie, beste regisseur en beste actrice.

De psychologische thriller 'Black Swan' heeft ook 5 Oscarnominaties te pakken, waaronder die voor beste film, beste regie en beste actrice. James Franco werd op de Spirit Awards bekroond als beste acteur voor zijn rol in '127 Hours'. Franco is ook genomineerd voor de Oscars.
 
De trofee voor beste buitenlandse film ging naar 'The King's Speech', de film van regisseur Tom Hooper die vandaag in de running is voor liefst 12 Oscars. De prijs voor het beste scenario ging naar Stuart Blumberg en Lisa Cholodenko voor 'The kids are all right'.
 
Op de uitreikingsceremonie waren onder meer sterren als Uma Thurman, Jesse Eisenberg, Eva Mendez, Nicole Kidam en Mark Ruffalo aanwezig.


27-02-2011 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14.000 bezoekers voor Museum Night Fever in Brussel

14.000 bezoekers voor Museum Night Fever in Brussel


http://img14.imageshack.us/img14/6679/luctuymans.jpg
Onder meer de tentoonstelling van deze Luc Tuymans in Bozar lokte een massa bezoekers. © afp


De vierde editie van Museum Night Fever, de Nacht van de Brusselse musea, lokte volgens de eerste schattingen ongeveer 14.000 bezoekers. Vorig jaar waren dat er 12.000. Dat laat de Brusselse Museumraad weten in een persbericht.

De musea die het meeste volk over de vloer kregen, waren Bozar met tentoonstellingen van o.a. Luc Tuymans en Venetian and Flemish Masters en de Red Bull Elektropedia afterparty, het BELvue Museum en de archeologische site van de Coudenberg. Ook het Muziekinstrumentenmuseum, dat tot 3 uur openbleef, was een topper. De animaties uitgewerkt door de danshumaniora's in de Munt en het Museum voor Natuurwetenschappen werden ook erg gesmaakt door het publiek, net als de zeefdrukateliers bij Wiels en de 'uniformenavond' in het Legermuseum.
 
Overvolle afterparty
Om 23 uur waren alle tickets uitverkocht. De MIVB legde pendelbussen in, zodat bezoekers vlot van het ene museum naar het andere konden. De afterparty was slachtoffer van de grote algemene opkomst en moest vanaf 1 uur de toegang beperken.
 
Volgend jaar komt er hoogstwaarschijnlijk een vijfde editie van de museumnacht. (br.hln)



27-02-2011 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Last Airbender grote winnaar op de Razzies

'The Last Airbender' grote 'winnaar' op de Razzies

http://img708.imageshack.us/img708/3585/thelastairbender.jpg

De fantasyfilm 'The Last Airbender' van regisseur M. Night Shyamalan is de grote 'winnaar' geworden op de Golden Raspberry Awards, ook wel de Razzies genoemd. Die Razzies (frambozen) bekronen de slechtste films en acteurs.

'The Last Airbender' kreeg vijf Razzies, die voor slechtste film, slechtste regisseur, slechtste scenario, slechtste bijrol en die voor het slechtste gebruik van 3D (een prijs die voor het eerst werd uitgereikt). De Razzies worden traditioneel een dag voor de Oscars uitgereikt. Vorig jaar verraste actrice Sandra Bullock door haar Razzie voor slechtste actrice persoonlijk te komen oppikken.
 
Gezamenlijke award voor 'SATC2'-actrices
Dat gebeurde dit jaar niet met regisseur Shyamalan, noch met diens voornaamste concurrenten, met name de ploeg van 'Sex and the City 2'. De vier hoofdrolspeelsters van die film (Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis en Cynthia Nixon) werden gezamenlijk bekroond met de Razzie voor slechtste actrice. De film kreeg ook de prijzen voor slechtste vervolgfilm en slechtste filmploeg.
 
Ashton Kutcher kreeg de Razzie voor slechtste acteur voor zijn rol in  'Valentine's Day'. De prijs voor de slechtste mannelijke bijrol ging naar Jackson Roathbone voor zijn rollen in 'The Last Airbender' en 'Twilight Saga: Eclipse'. De trofee voor slechtste vrouwelijke bijrol ging naar Jessica Alba voor haar rol in liefst vier films, 'The Killer Inside Me', 'Little Fockers', 'Machete' en 'Valentine's Day'.


27-02-2011 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
26-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Tessy Moerenhout overleden

Actrice Tessy Moerenhout overleden

Klik op de foto om een filmpje te bekijken


Tessy Moerenhout (links) werd in Vlaanderen vooral bekend als 'De Collega's'-typiste Betty Bossé.


Actrice Tessy Moerenhout is gistermiddag op 59-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van borstkanker, een ziekte waartegen ze al jaren vocht. Moerenhout was vooral bekend als typiste Betty Bossé in de legendarische BRT-reeks 'De Collega's'. Haar rol in het eerste seizoen en later ook in de film van 'De Collega's' bezorgde Moerenhout, net als de andere acteurs uit die reeks, nationale bekendheid. Voorts speelde ze ook de titelrol in de serie 'Maria Speermalie' en was ze nog te zien in onder meer 'Het Pleintje' en 'Flikken'. Haar laatste rol op televisie dateert van vorig jaar in 'Witse'.
 
Voor altijd bijblijven
De VRT reageert erg bedroefd op het overlijden van de actrice. "Haar rollen in de jaren '70 en '80 zullen veel kijkers voor altijd bijblijven. Maar ons medeleven gaat nu natuurlijk vooral uit naar haar familie, vrienden en collega's", aldus VRT-woordvoerder Björn Verdoodt.
 
Lerares
Ook in de theaterwereld was Moerenhout graag gezien. Ze was jarenlang samen met andere 'Collega's' als de broers Verreth verbonden aan het Mechels Miniatuur Theater (nu 't Arsenaal). Moerenhout gaf bovendien les aan het Stedelijk Conservatorium van Mechelen.

Fragment
In het fragment hieronder, zien we vooral Manu Verreth (Jomme Dockx) aan het werk. Hij overleed in 2009. Ook Mandus De Vos (Bonaventuur Verastenhoven), Jo Crab (Madame Arabelle) en nu dus helaas Tessy Moerenhout (Betty Bossé) zijn niet meer. Jaak Van Assche (Jean De Pesser) en Tuur De Weert (Gilbert Van Hie) staan nog vaak op de planken. Bob Van Der Veken (Paul Tienpondt) en Jacky Morrel (Hilaire Baconfoy) zijn ook nog onder ons.


26-02-2011 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat heeft de Academy tegen Leonardo DiCaprio?


Wat heeft de Academy tegen Leonardo DiCaprio?


http://img705.imageshack.us/img705/9937/leonardodicaprioi.jpg


Leonardo DiCaprio heeft de filmrollen maar voor het oprapen, en toch: het lijkt wel alsof de Academy niets van hem moet weten. Waarom scoorde deze Hollywoodacteur nog nooit een Oscarbeeldje?

DiCaprio werd in het verleden nochtans 3 keer genomineerd. Dat was voor Beste Acteur in 'Blood Diamond', 'The Aviator' en 'What's Eating Gilbert Grape'. Keer op keer greep hij naast het glanzende Academybeeldje.

Maar hoe komt het dan dat de acteur geen enkele keer won? Sterker nog, waarom werd hij nooit genomineerd voor zijn schitterende rollen in 'Shutter Island', 'Catch Me If You Can', 'Gangs of New York', 'Romeo + Juliet', 'The Basketball Diaries', 'Revolutionary Road', 'Inception' en 'Titanic'?

Brute pech
"Arme Leo heeft simpelweg 3 keer brute pech gehad." zegt Tom O'Neil, de man achter de Oscarblog Gold Derby. "Als de Academy hem 4 jaar geleden genomineerd had voor zijn rol in 'The Departed', dan had hij ongetwijfeld wel een beeldje in de wacht kunnen slepen." DiCaprio werd dat jaar echter genomineerd voor zijn bijdrage in 'Blood Diamond' maar ging met lege handen naar huis. Een verkeerde keuze volgens de blogger.

Anno 2011 is DiCaprio de grote afwezige op de Academy Awards. "Wederom omdat hij in 2 verschillende films verscheen. Daardoor werden de stemmen aan het adres van de acteur in 2 gedeeld."

Slachtoffer 'Slap the Stud-syndroom'
"DiCaprio is het slachtoffer geworden van het 'Slap the Stud'-syndroom." gaat O'Neil verder. "Hoewel de Academy er in het verleden bitter weinig moeite mee had om beeldschone jongedames te laten winnen, hebben ze het er precies veel moeilijker mee om hetzelfde te doen voor een knappe jongeman zoals DiCaprio. Het lijkt wel alsof de ietwat oudere mannelijke garde er jaar na jaar met de prijzen vandoor gaat." Volgens de blogger zou jaloezie mee aan de basis liggen voor het uitblijven van Leo's Oscaroverwinningen. Al mag dat laatste gerust met een korreltje zout genomen worden.



26-02-2011 om 18:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Javier Bardem schrijft Oscargeschiedenis


Javier Bardem schrijft Oscargeschiedenis


http://img225.imageshack.us/img225/8933/javierbardem.jpg


Javier Bardem ('Biutiful') heeft nog voor de Academy Awards werden uitgereikt als eerste Spaanstalige Oscargenomineerde geschiedenis geschreven.

De man van Penelope Cruz is namelijk de eerste Spaanstalige en de tweede anderstalige acteur ooit die door de Academy genomineerd werd in de categorie van Beste Acteur.

In 1997 won de Italiaan Roberto Benigni als eerste anderstalige een Oscar voor zijn rol in 'Life is Beautiful'.

Bardem zal het zondag in de categorie van Beste Acteur opnemen tegen James Franco ('127 Hours'), Jesse Eisenberg ('The Social Network'), Jeff Bridges ('True Grit') en Colin Firth ('The King's Speech').


26-02-2011 om 18:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalie Portman in de problemen door antisemitisme John Galliano?

Natalie Portman in de problemen door antisemitisme John Galliano?


http://img812.imageshack.us/img812/4471/natalieportmane.jpg


Het ziet er naar uit dat de zaak-Galliano gevolgen kan hebben tot in Hollywood. Naar verluidt zou Oscarlievelinge Natalie Portman in de problemen zitten door de (vermeende) antisemitische scheldpartij van ontwerper John Galliano (Dior). Volgens Forbes en New York Magazine had de Oscargenomineerde actrice een jurk van Dior uitgekozen om te dragen op de Oscarceremonie aanstaande zondag.

Maar nu Galliano werd beschuldigd van antisemitisme én voorlopig geschorst werd door Dior, hangt er aan elke Diorjurk een vuil randje. Ook al is nog niet 100 procent duidelijk hoe de zaak precies in elkaar zit, en ook al is het niet zeker dat Galliano precies aan die jurk heeft meegewerkt, een jurk van het beroemde Franse modehuis dragen is momenteel not done.

Controverse = kiespijn
Dat brengt Portman in een moeilijk parket. Een Dior dragen, zou kunnen betekenen dat ze door journalisten gedwongen wordt een standpunt in te nemen of haar mening te geven over de beschuldigingen. Pijnlijke commentaren zouden haar in verlegenheid kunnen brengen. Controverse dus, wat iemand die afstevent op een prestigieuze Oscar kan missen als kiespijn.


Anderzijds zijn de Oscars amper 48 uur ver weg. Portman is zwanger, haar collega's hebben hun keuze al gemaakt en dus is de keuze mer dan beperkt.

Bovendien is Galliano enkel beschuldigd van antisemitisme, de aanklacht is nog niet bewezen. Bij haar keuze blijven, zou dus ook een moedig signaal kunnen zijn, omdat er in principe van wordt uitgegaan dat iedereen onschuldig is tot het tegendeel is bewezen.



http://img832.imageshack.us/img832/1886/johngalliano.jpg
John Galliano (Dior)


Maar Hollywood is en blijft Hollywood. En Hollywood zou Hollywood niet zijn als er onder het glanzende laagje geen bikkelharde strijd wordt gevoerd. Om hun eigen hachje te redden, zal Dior de eerste maanden wellicht maar weinig A-list celebs zover krijgen te paraderen in een Diorjurk.

Er zal dus ferm gevloekt worden bij Dior, én bij Portman. De laatste haute-couturecollectie van Galliano voor Dior was immers een schot in de roos, en er werd al luidop gespeculeerd welke jurk door welke celebrity zou uitgekozen worden. Wijzelf wezen la Portman toen een groene jurk toe,  maar het wordt afwachten of het Franse modehuis zo snel na de controverse de brokken al kan lijmen.

Voor Portman hopen we alleen dat ze nog enkele back-upjurken hangen heeft, en nog niet alles heeft teruggestuurd. Anderzijds is elke ontwerper blij om haar te kleden, en zullen ze kosten nog moeite sparen om de actrice de jurk te geven die ze verdient.

Eerder liet Portman zich al ontvallen dat ze een jurk gekozen heeft "die ruimte laat voor groei". Maar ze voegde er meteen aan toe: "Grappig, hoe de gesprekken niet meer over films gaan, maar over wat de mensen aandoen..." Oeps, betrapt.


26-02-2011 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Des Hommes et des Dieux' wint César voor beste film


'Des Hommes et des Dieux' wint César voor beste film


http://img84.imageshack.us/img84/5397/deshommesetdesdieux.jpg
Regisseur van de winnende film, Xavier Beauvois (L), en acteur Michael Lonsdale.


'Des Hommes et des Dieux' heeft de de César voor de beste film gewonnen tijdens de 36ste uitreiking van de belangrijkste Franse filmprijzen, vrijdag in Parijs. Ook regisseur Roman Polanski en de film 'The Social Network' mochten met een César naar huis.

'Des Hommes et des Dieux', die de César voor de beste film kreeg, is van de hand van Xavier Beauvois. De film gaat over een groep monniken die in 1996 ontvoerd en vermoord zijn in Algerije.
 
De Frans-Poolse cineast Roman Polanski kreeg de César voor zijn regie van de film 'The Ghost Writer'. De montage werd pas afgerond toen Polanski al onder huisarrest stond in Zwitserland, omdat hij in het verleden een dertienjarig meisje verkracht zou hebben.
 
De César voor beste buitenlandse film, waar ook het Belgische "Illégal" voor in het geding was, ging naar "The Social Network" van David Fincher. De film gaat over de lancering van socialenetwerksite Facebook.
 
Eric Elmosnino sleepte een César in de wacht voor zijn rol in 'Gainsbourg (vie héroïque)'. De César voor de beste actrice was voor Sara Forestier voor haar rol in 'Le nom des gens'.
 
De Belg François Damiens, die genomineerd was voor de beste bijrol in de film 'L'Arnacoeur', moest met lege handen naar huis. In de categorie haalde Mischael Lonsdale het, voor zijn rol in 'Des Hommes et des Dieux'.
 
De Amerikaanse cinéast Quentin Tarantino ten slotte kreeg vrijdagavond in Parijs een ere-César. (br.hln  foto
epa)


26-02-2011 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelsey Grammer getrouwd in New York

Kelsey Grammer getrouwd in New York


http://img810.imageshack.us/img810/3321/kelseygrammer.jpg


Acteur Kelsey Grammer - vooral bekend van 'Cheers' en spin-off 'Frasier' - is gisteren in het Longacre Theater in New York City in het huwelijksbootje gestapt met Kayte Walsh. Voor de 56-jarige Grammer is het al het vierde huwelijk, voor zijn kersverse 29-jarige blonde echtgenote is het de eerste keer.

Grammer stond recent nog in de musical 'La Cage aux Folles' en enkele rekwisieten uit die voorstelling werden ook tijdens de huwelijksceremonie gebruikt. Het koppel zou elkaar de geloften overgemaakt hebben op het podium van het Longacre Theater in Manhattan, voor de gelegenheid bedekt met witte bloemen. Het was daar dat het tweetal verliefd werd op elkaar.

Het trouwfeest in het Plaza Hotel was gereserveerd voor familie en vrienden, met toch zo'n 150 gasten in totaal. Onder hen actrice Angelica Houston en David Hyde Pierce, beter bekend als Dr. Niles Crane, de broer van Frasier Crane in de tv-serie.

Kelsey Grammer leerde Kayte Walsh beter kennen, amper enkele maanden na zijn scheiding met Camille Grammer, met wie hij dertien jaar getrouwd was. Met haar heeft de acteur ook twee kinderen: Mason (9) en Jude (6).


26-02-2011 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Black Label Society, Kreator en Monster Magnet op Graspop

Ook Black Label Society, Kreator en Monster Magnet op Graspop

Klik op de foto om ' Stillborn'  van 'Black Label Society'  te beluisteren






De Graspop Metal Meeting heeft vijf namen aan de affiche toegevoegd, en het zijn niet de minste: het hart van menig metalfan zal sneller gaan slaan bij het horen van Black Label Society, Kreator, Monster Magnet, Duff McKagan's Loaded en Legion of the Damned.

Zakk Wylde vergaarde niet alleen flink wat roem aan de zijde van Ozzy Osbourne, maar wist ook met zijn eigen projecten talloze fans, alom bekend als 'The Berserkers', naar zijn hand te zetten. Na een akoestisch tussendoortje richtte Zakk in 1998 Black Label Society op. Wylde & Co staan garant voor een dampende portie 'brewtality' met ijzersterke riffs en door merg en been snijdende gitaarsolo's. Het geheel klinkt als een vette mix van Black Sabbath, Lynyrd Skynyrd en Pantera maar draagt onmiskenbaar Wylde's stempel. Met het achtste album 'Order of the Black' onder de arm zakt de band voor de tweede keer af naar GMM. Ze spelen op zaterdag 25 juni.

Playboy
Duff McKagan, ex-Guns N'Roses, die twee jaar geleden al te gast was op GMM, komt terug langs met een nieuwe plaat die de titel 'The Taking' meekrijgt en in april in de winkelrekken moet liggen. McKagan speelde in verschillende andere bands, waarvan Velvet Revolver met ex-Gunners Slash en Matt Sorum de meest succesvolle was. In afwachting van nieuw materiaal van de supergroep is McKagan, die ondertussen ook financiële columns schrijft voor Playboy, graag bereid om nog eens zijn ding te doen zonder zijn bekende maats, maar met zijn project Duff McKagan's Loaded. Ze versterken de afficeh op vrijdag 24 juni.

Monster
Zanger Dave Wyndorf is al sinds 1989 bezig met zijn Monster Magnet. Live speelt de band doorgaans al z'n hits zoals 'Dopes to Infinity', 'Negasonic Teenage Warhead' en 'Spacelord'. Mastermind, hun jongste plaat, haalde de HLN.be Top 100 van beste platen van 2010. Op zaterdag op de wei in Dessel.

Hollands Legioen
Na een jarenlang en vruchteloos gevecht in de marge onder de naam Occult maakte het Nederlandse thrashcombo een doorstart als Legion of the Damned. Er werd nauwelijks aan de muzikale formule gesleuteld maar dat neemt niet weg dat het sindsdien een heus succesverhaal is. Legion Of The Damned veegt de vloer aan met het gros van de nieuwe thrashrevival en staat ook live als een huis. (Zondag, 26 juni)

Duitse degelijkheid
Kreator stond in 1982 mee aan de wieg van de Europese thrashbeweging en nu, 29 (!) jaar later, zijn ze nog steeds de vaandeldragers van de 'Flag of Hate'. Hun platen worden door jong en oud gewaardeerd en zowat al hun tournees zijn steevast uitverkocht. (Zondag, 26 juni)

De affiche tot dusver:

Vrijdag 24/06:
Scorpions, Volbeat, Korn, Journey, Foreigner, Iced Earth, Epica, Parkway Drive, The Damned Things, Masters Of Reality, Duff McKagan's Loaded, Heaven Shall Burn, Sepultura, Angel Witch, The Black Dahlia Murder, Arkona, FM, Endless Dark, Revoker

Zaterdag 25/06:
Ozzy Osbourne, Judas Priest, Whitesnake, Disturbed, Bullet For My Valentine, Black Label Society, Monster Magnet, Cradle Of Filth, Arch Enemy , Moonspell, Pain, Triptykon, Electric Wizard , Spiritual Beggars, Suicide Silence, Times Of Grace, Firewind, Kvelertak, Adept, Ghost

Zondag 26/06:
Slipknot, Rob Zombie, Avenged Sevenfold ,Cavalera Conspiracy, Opeth, Bring Me The Horizon, Kreator, Legion Of The Damned, Amorphis, Soilwork, Terror, All That Remains, Architects, Escape The Fate, While She Sleeps, Baptized In Blood.



25-02-2011 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interpol, Fleet Foxes en Trentemøller op Lowlands

Interpol, Fleet Foxes en Trentemøller op Lowlands


http://img808.imageshack.us/img808/8416/interpolv.jpg
Gitarist Daniel Kessler en zanger-gitarist Paul Banks van Interpol.


Interpol en Fleet Foxes staan komende zomer op het Nederlandse festival Lowlands. De organisatie loste vandaag de eerste namen.

Naast de twee Amerikaanse bands staan ook The Wombats, Bullet for My Valentine, Trentemøller (live), Omar Souleyman en de Jeugd van Tegenwoordig op Lowlands. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt.

De kaarten voor Lowlands waren eind vorig jaar binnen een paar uur uitverkocht. Het festival, dat elk jaar ongeveer tegelijkertijd samenvalt met Pukkelpop, vindt op 19, 20 en 21 augustus plaats in Biddinghuizen.


25-02-2011 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton moet aankomen van haar vriend


Paris Hilton moet aankomen van haar vriend


http://img695.imageshack.us/img695/2604/parishiltonp.jpg


Paris Hilton is op dieet, niet om slanker te worden maar om aan te komen. Naar eigen zeggen woog ze te weinig, en gaat ze nu richting een 'normaal gewicht'.

Haar vriend Cy Waits vond ook dat zijn vriendin wat meer vlees rond haar knoken mocht hebben. Paris volgt nu een bodybuildingdieet waarmee ze dagelijkse 3.500 calorieën binnenspeelt, 1.500 meer dan ze in feite nodig heeft.

Haar extra kilo's voedden geruchten over een zwangerschap, maar daar zou dus niks van aan zijn. De hotelerfgename heeft gewoon een wat voller en gezonder lijf.


25-02-2011 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkoop Pukkelpopwei is mogelijk ongeldig

"Verkoop Pukkelpopwei is mogelijk ongeldig"


http://img163.imageshack.us/img163/2387/pukkelpopz.jpg


De Vlaamse Vastgoedfederatie dient een klacht in tegen de bemiddelaars in het omstreden Pukkelpopdossier. De verkoop van de weide aan de stad Hasselt zou daardoor nietig verklaard kunnen worden, staat te lezen in De Standaard.

Zo zouden de bemiddelaars in het dossier, die een commissie van 80.000 euro gemeenschapsgeld opstreken van de stad Hasselt, geen erkende vastgoedmakelaars zijn. De Vlaamse Vastgoedfederatie (VVF) kan daar niet mee lachen en dient daarom klacht in bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) wegens onwettige uitoefening van het beroep. Volgens het BIV hebben niet-erkende bemiddelaars geen recht op de commissie en zijn de contracten die ze afsluiten ongeldig.
 
Jezuïten
De twee, Etienne Van Overmeire en Boudewijn Dehaene, fungeerden als bemiddelaar bij de verkoop van de gronden door de Vlaamse jezuïeten. De Group Machiels nam eind vorig jaar een optie op de gronden, maar stond die af aan de stad in ruil voor bepaalde voorrechten bij exploitatie. (br.hln)


25-02-2011 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber viert verjaardag met grootouders en cheesecake

Bieber viert verjaardag met grootouders en cheesecake


http://img821.imageshack.us/img821/2111/bieberhw.jpg
Bieber is na de promotour voor zijn film toe aan rust.


Wie dacht dat de 's werelds meest begeerde teenager iets speciaals in petto heeft voor zijn verjaardag is mis. Op 1 maart mag Justin Bieber zeventien kaarsjes uitblazen en dat doet hij met een klassiek stukje cheesecake in het bijzijn van oma en opa.

"Ik hoop mijn verjaardag nog lang met hen te kunnen vieren. De cherry cheesecake van mijn grootmoeder is bovendien de beste ter wereld." Ook voor zijn cadeauwensen blijft Bieber verdacht bescheiden. De Canadese superster kijkt vooral uit naar enkele dagen rust tussen de drukke promotour voor zijn 3D film 'Justin Bieber: Never Say Never'  en zijn wereldtournee die hem op 4 maart al weer naar het Engelse Birmingham brengt. "Vier dagen lang wil ik niets anders doen dan relaxen en de batterijen opladen voor de nakende tournee."


25-02-2011 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.Lo barst in tranen uit tijdens American Idols

J.Lo barst in tranen uit tijdens American Idols

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





De tijd van de strenge, nukkige en groffe juryleden bij American Idols lijkt voltooid verleden tijd. Dat bleek eens te meer na de aflevering van woensdag waarbij jurylid Jennifer Lopez haar tranen niet kon bedwingen toen ze een deelnemer wandelen moest sturen.

De filmster had het net als de andere juryleden, Steven Tyler en Randy Jackson, bijzonder moeilijk om afscheid te nemen van de 24-jarige Chris Medina. Hij stal de voorbije weken de harten van televisiekijkend Amerika met het tragische verhaal van zijn verloofde.

Enkele weken voordat hij in 2009 met zijn verloofde Juliana in het huwelijksbootje zou stappen, liep de vrouw ernstige hersenschade op bij een ongeluk, waardoor ze niet langer zelfstandig kan leven. Dat alles weerhield Chris er echter niet van om haar samen met zijn schoonmoeder dag in dag uit te omringen met de beste zorgen. Het hartbrekende verhaal hielp Chris echter niet aan een plaats in de top 24 en daar had J.Lo het bijzonder moeilijk mee. Nadat Chris wegwandelde, barstte de filmster in tranen uit en hadden de andere juryleden alle moeite van de wereld om haar te troosten.



25-02-2011 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney schrijft muziek voor nieuwe balletvoorstelling

Paul McCartney schrijft muziek voor nieuwe balletvoorstelling


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/paul-mccartney-3.jpg?t=1298586123


Een ex-Beatle bewandelt ongewone paden: Paul McCartney heeft de muziek geschreven voor een ballet. Het werk met de titel 'Ocean's Kingdom' kent zijn première op 22 september bij het New York City Ballet.

Volgens de New York Times is 'Ocean's Kingdom' een liefdesromance. Het ballet duurt ruim drie kwartier, heeft vier of vijf hoofdrollen en een veertigtal nevenrollen. De choreografie voor McCartney's muziek wordt geschreven door de baas van het New York Ballet, Peter Martins.

Zeekoning en aardekoning
De eerste van de vier scènes heeft reeds een proefopvoering gehad, in het Lincoln Center, de thuishaven van de Metropolitan Opera en de New York Philharmonic Orchestra. Daar kreeg de ex-Beatle steun van componist John Wilson om de orkestrering af te stemmen.

Het stuk gaat over het "edele" zeerijk en de niet zo nobele, door "veel booswichten bevolkte" aarde. De dochter van de zeekoning wordt verliefd op de broer van de koning van de aarde. Voordat het doek valt met een happy end kent het verhaal "een resem peripetieën".



25-02-2011 om 11:42 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
24-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Hefner trouwt op 18 juni

Playboybaas Hugh Hefner trouwt op 18 juni


http://img121.imageshack.us/img121/8741/hughhefnerkrystalharris.jpg



Playboybaas Hugh Hefner (84) verloofde zich op Kerstmis met Crystal Harris (24) en de twee hebben nu een trouwdatum geprikt: 18 juni treden Hugh en Crystal in het huwelijk in de Playboy Mansion.

Het tweede huwelijk van Hefner, met Kimberley Conrad, had ook plaats in de Mansion, maar deze keer wil hij het "wat intiemer" houden. "Toen trouwde hij in de voortuin, dus vroeg ik hem of hij het deze keer in de achtertuin wil doen", verklaarde Crystal.

De broer van Hufner wordt zijn getuige, de bruidsjonkers zijn zijn jongste zonen Marston en Cooper. Bruidsmeisjes voor Crystal zijn haar beste vriendin Ana en haar twee zussen. Hugh en Crystal zijn nu ongeveer twee en een half jaar samen.


24-02-2011 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkin Park headliner eerste dag Rock Werchter

Linkin Park headliner eerste dag Rock Werchter

Klik op de foto om ' In The End ' te beluisteren





De Californische band Linkin Park zal de eerste dag van Rock Werchter op de main stage staan, net voor afsluiter Chemical Brothers. Meteen het eerste optreden in België van Linkin Park sinds dat van 20 maart 2001 in de Brielpoort in Deinze. Het wordt op 30 juni 2011 ook de enige show van de groep in de Benelux.

De fans - en die zijn talrijk in ons land - kijken al tien jaar uit naar een nieuw optreden van Linkin Park in België. Al de studioalbums behaalden bij ons goud. Hun debuut, 'Hybrid Theory' uit 2001, kreeg dubbel platina én een plaats in de boeken der muziekgeschiedenis naast 'Nevermind' van Nirvana en 'Joshua Tree' van U2.

Met hun nieuweling 'A Thousand Suns', die vorig jaar uitkwam, zocht de band andere paden op: nog altijd hiphopbeats en piano, maar mét ook elektronica.

Op donderdag 30 juni mag Linkin Park het beste van zichzelf geven op de main stage van Rock Werchter. Als headliner.


24-02-2011 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland van twee naar drie dagen

Tomorrowland van twee naar drie dagen


http://img7.imageshack.us/img7/3421/tomorrowlandt.jpg


Het dancefestival Tomorrowland breidt stevig uit. In het recreatiedomein De Schorre starten ze er dit jaar al op vrijdag 22 juli mee en het festival zal drie in plaats van twee dagen duren. Naast David Guetta op zondag maakten de organisatoren ID&T ook bekend dat Faithless (vrijdag) en Tiësto (zaterdag) afsluiten.

"Dat we van twee naar drie dagen gaan is een logische stap in de groei van dit festival. De belangstelling van de artiesten is wereldwijd zo groot, dat we er anders een heleboel hadden moeten teleurstellen", aldus organisator Michiel Beers bij Concentra.

Dankzij mails uit verschillende landen wereldwijd, zijn er al zo'n 50.000 virtuele tickets. Net als vorig jaar bedraagt de leeftijdsgrens 18 jaar, al is is dit eerder een richtlijn dan een echte controle van de identiteitskaart. De Schorre biedt drie keer plaats aan zo'n 60.000 festivalgangers. Het aantal campingplaatsen is uitgebreid tot 30.000.

De voorverkoop start zaterdag 2 april om 10 uur via www.tomorrowland.be. Een combiticket (drie dagen) kost 135 euro, voor een dagticket betaal je 62,5 euro. Een Comfort combi ticket kost 198,5 euro en een Comfort dag ticket 98,5 euro. Voor een campingticket voor vier nachten betaal je 24,5 euro. De camping opent zijn deuren op donderdagmorgen 21 juli, waar in de namiddag de warming up party de festiviteiten zal inluiden.

Reeds aangekondigde namen:
David Guetta, Faithless (Sound System), DJ Tiësto, Carl Cox, Above & Beyond, Sasha, Avicii, Ferry Corsten, Afrojack, Fedde Le Grand, De Jeugd Van Tegenwoordig, DJ Rush, Adam Beyer, Sander Van Doorn, Ben Sims, Joachim Garraud, Dubfire, Astrix, Sound Of Stereo, Cosmic Gate, Dave Seaman, Matthias Tanzman, Frank Kvitta, Autoerotique, Satoshi Tomiie, Anthony Papa, Henrik Schwarz, Aly & Fila, Growling Mad Scientists, Pet Duo, Simon Patterson, Dixon vs Âme, Marcel Dettmann vs Marcel Fengler, Seth Troxler & Bill Patrick, Killa Productions, Frequency 7. (br.hln)



24-02-2011 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!