Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-man Brigitta Callens: "Ik heb haar nooit bedrogen

Ex-man Brigitta Callens: "Ik heb haar nooit bedrogen"


http://img545.imageshack.us/img545/2531/brigittacallens.jpg



Het huwelijk van Brigitta Callens en haar man Juul Vanleysen liep al na amper 3 maanden op de klippen. Callens zou haar man betrapt hebben met een andere man, maar dat ontkent Vanleysen in 'Story'.

"Ik kleed me misschien wat anders en laat me graag door mooie dingen omringen, maar met de hand op mijn hart: ik heb Brigitta niet bedrogen. Niet met een man, en niet met een vrouw."

"Brigitta en ik beseften gewoon dat we eigenlijk op een andere manier het geluk zochten. Natuurlijk deed het pijn om na 3 maanden te ontdekken dat we niet voor elkaar gemaakt zijn, maar je kunt het pas weten als je het probeert. We gaan nu elk een andere weg, maar met niets dan warme gevoelens voor elkaar."


01-03-2011 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentlemen Prefer Blondes-actrice Jane Russell overleden

Gentlemen Prefer Blondes-actrice Jane Russell overleden

Klik op de foto om haar te bekijken in het filmpje 'When love goes wrong'






De Amerikaanse actrice Jane Russell is gisteren op 89-jarige leeftijd overleden. Russell overleed omringd door familie thuis in het Californische Santa Maria, berichtten nabestaanden.

Ze gold als een van de eerste prominente sekssymbolen die via de film bekend werden. Ze speelde voor het eerst in de western 'The Outlaw' (1941/1943), waarin haar decolleté een centrale plaats vervult. Zo zeer zelfs dat de film bijna drie jaar lang door de filmkeuring werd tegengehouden. Ook de filmposters waren omstreden, wat haar lang voor de première al beroemd maakte. Het kwam daarbij zelfs tot een rechtszaak. Een magistraat betoogde dat Russells "borsten de film overschaduwden, zoals een onweersbui een landschap, ze zijn overal''.

Marilyn Monroe
Russell maakte ook naam dankzij haar rol in in 'Gentlemen Prefer Blondes' (1953), een rol naast die van Marilyn Monroe (1926-1962). Eind jaren veertig heeft Russell ook geprobeerd als zangeres naam te maken en zong in 1950 onder meer 'Kisses and Tears' met Frank Sinatra.

Ze was in een boek over haar leven niet onder de indruk van haar loopbaan als actrice in Hollywoodfilms, met uitzondering van komische producties. "Behalve in comedy, heb ik niets gepresteerd op de acteerafdeling." Ze was naar eigen zeggen niet gelukkig met de meeste films waar ze in speelde. Ze acteerde voornamelijk in de jaren veertig en vijftig.

Drie adopties
Russell was als belijdend christen wel gelukkig met haar liefdadigheidswerk, vooral ten behoeve van kinderen. Ze zong ook gospelmuziek en stichtte in haar glorietijd als actrice de 'Hollywood Christian Group', een Bijbelkring voor mensen uit de filmindustrie. Als gevolg van een een abortus op haar achttiende kon ze zelf geen kinderen krijgen. Ze adopteerde er drie met haar eerste echtgenoot Bob Waterfield. Ze is drie keer getrouwd geweest.


01-03-2011 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe clip Lady Gaga online

Nieuwe clip Lady Gaga online

Klik op de foto om ' Born This Way ' te beluisteren






Sinds deze namiddag staat de langverwachte videoclip van Lady Gaga's Born This Way online. In de meer dan zeven minuten durende clip van regisseur Nick Knight start de muziek pas na een kleine drie minuten.

Born This Way werd twee weken geleden uitgebracht. Op de eerste dag van de release werd het nummer 370.931 keer gedownload via iTunes. In 23 landen, waaronder de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en ons land, ging het nummer meteen naar de eerste plaats. Overigens een primeur: nooit eerder verscheen een single op iTunes in alle landen tegelijkertijd. (br.hln)


01-03-2011 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
28-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orkest speelt 10e symfonie van Chostakovitch live op Lowlands

Orkest speelt 10e symfonie van Chostakovitch live op Lowlands


http://img5.imageshack.us/img5/6066/dmitrichostakovitch.jpg
Dmitri Chostakovitch (1906 - 1975)


Het Nederlandse Residentie Orkest uit Den Haag speelt in augustus de tiende symfonie van Dmitri Chostakovitch  op het alternatieve muziekfestival Lowlands. Het symfonisch orkest zal aantreden in de Alphatent, het grootste podium van Lowlands.

Het is voor het eerst dat het Residentie Orkest optreedt bij een popmuziekfestival. Volgens orkestdirecteur Niels Veenhuijzen kijkt het orkest erg uit naar het optreden. "Lowlands staat bekend om de hoge kwaliteit van programmering. Met Chostakovitch willen we als orkest het beste laten zien van wat we in huis hebben'', aldus Veenhuijzen.

Het orkest wil de lijn doorzetten die het een aantal jaren geleden heeft ingezet: klassieke muziek op 'vernieuwende' wijze toegankelijk maken. "Dat betekent ook dat wij luisteren naar wat het publiek wil", zegt Veenhuijzen.

Het orkest geeft ook voor het eerst in zijn bestaan een concert in het stadion van ADO Den Haag, de voetbalclub die uitkomt in de Nederlandse Eredivisie.



28-02-2011 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om ter sexiest: Madonna en dochter Lourdes

Om ter sexiest: Madonna en dochter Lourdes


http://img836.imageshack.us/img836/7614/madonnaenlourdes.jpg


Het moet de nachtmerrie van elke veertienjarige zijn: je mag naar het coolste feestje van de stad, maar dan vindt je moeder het nodig om zelf de show te stelen en met haar achterste te zwieren. Dat is precies wat dochter Lourdes overkwam tijdens de rode loper van het Vanity Fair-feestje vorige nacht.

Madonna had voor de gelegenheid meer dan genoeg aan een doorkijktricot en zwarte pels. "Mama, moet dat poseren nu echt?" vroeg Lourdes telkens haar moeder een camera in haar richting voelde flitsen. "Ik moet mij altijd als een volwassene gedragen, maar jij doet maar op." De ster gaf naar verluidt haar eigen Oscar-afterparty, met muziek van de Britse dj Paul Oakenfeld.

Lourdes droeg een mini-jurk die allicht uit haar eigen gedeelde kledinglijn 'Material Girl' stamt. "Tegenwoordig leent mijn moeder mijn kleren. Ik mag nooit zomaar iets uit haar kast nemen, maar zij doet dat wel bij mij. Vervelend soms, hoe vaak ze mijn schoenen en accessoires draagt."


28-02-2011 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deep Purple met klassiek orkest op Suikerrock

Deep Purple met klassiek orkest op Suikerrock

Klik op de foto om ' Smoke On The Water ' te beluisteren






Op 29 juli treedt de legendarische rockgroep Deep Purple op op het Tiense stadsfestival Suikerrock. Deep Purple zal zich tijdens het spelen van haar hits als 'Smoke on the Water' en 'Black night' laten begeleiden door The Neue Philharmonie Frankfurt, een 45-koppig klassiek orkest. Die dag staan ook nog Iggy Pop, The Stooges en het Belgische Triggerfinger op de affiche.
 
Suikerrock viert dit jaar op 29, 30 en 31 juli zijn 25e verjaardag. De organisatoren beloofden een topeditie, maar tot nog toe was enkel Roxette bekend. Deze Zweedse formatie trekt voor het eerst sinds tien jaar op tournee. De voorverkoop voor het festival gaat op 3 maart van start. (br.hln)



28-02-2011 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black Eyed Peas sluiten Rock Werchter af

Black Eyed Peas sluiten Rock Werchter af

Klik op de foto om ' I Gotta Feeling ' te beluisteren






The Black Eyed Peas zullen op zondag 3 juli Rock Werchter 2011 afsluiten. Dat maakte organisator Herman Schuermans vandaag bekend.
 
Het wordt het enige optreden van de multi-etnische hitmachine uit Los Angeles deze zomer in de Benelux.
 
Twee jaar geleden en reeds in 2004 stond de groep op de festivalweide in Werchter. Het festival heeft dit jaar plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli.


28-02-2011 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Wever Man en Lul van het Jaar in Humo's Pop Poll

Bart De Wever Man en Lul van het Jaar in Humo's Pop Poll


http://img825.imageshack.us/img825/3873/spoppoll.jpg


De Humo-lezers hebben N-VA-voorzitter Bart De Wever uitgeroepen tot Man, Politicus én Lul van het Jaar. Humo-monument Guy Mortier en komiek Philippe Geubels maakten vanavond in het Antwerps sportpaleis de Humo's Pop Poll de Luxe-prijzen 2011 bekend.


Op muzikaal vlak wonnen Daan, Selah Sue en The Black Box Revelation de prijzen van respectievelijk beste zanger, zangeres en groep. Stromae kaapte met 'Alors on danse' nog de prijs van beste nummer weg, terwijl Pukkelpop het beste rockfestival werd bevonden.

 
Studio Brussel blijft de beste radiozender. 'Music for Life' werd verkozen tot beste radioprogramma, en Tomas De Soete tot beste radiopresentator. Eric Van Looy is dan weer tv-persoonlijkheid van het jaar, 'De slimste mens van de wereld' het beste tv-programma.
 
Jonas Geirnaert van Neveneffecten werd bekroond als tekenaar van Kabouter Wesley en als personage in 'Basta'. Tom Van Dijck en Barbara Sarafian mogen zich in 2011 van de Humo-lezers beste acteur en actrice noemen. Herman Brusselmans is beste auteur.
 
Net zoals vorig jaar werd tot slot Erika Van Tielen aangeduid als de BV die de Humo-adepten het liefst van al uit de kleren zien gaan.

Opmerkelijk: naast Man en Politicus werd Bart De Wever dus ook Lul van het Jaar. Daarmee deed hij beter dan 'topfavorieten' Roger Vangheluwe en aartsbisschop Léonard. "Mag ik nu twee keer langs het buffet gaan?" vroeg De Wever droogjes toen hij zijn medailles kwam oppikken.  Even onverstoorbaar bleef hij bij de Lul-medaille. "Een droom gaat in vervulling: die lullen waren meestal mijn grote voorbeelden. De andere twee medailles zal ik wellicht morgen veilen op eBay."


28-02-2011 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al meer dan kwart miljoen bezoekers voor 'Rundskop'

Al meer dan kwart miljoen bezoekers voor 'Rundskop'


http://img19.imageshack.us/img19/5349/rundskop.jpg


Na ruim drie weken programmatie trekt 'Rundskop' de veelbesproken film van regisseur Michaël R. Roskam, nog steeds het hoogste aantal bezoekers in de Vlaamse bioscopen. Liefst 268.000 mensen hebben inmiddels een kaartje voor de film gekocht. Dat meldt Kinepolis.

De Belgische box-office wordt gedomineerd door 'Rundskop' in Vlaanderen en door 'Rien à Déclarer' in Brussel en Wallonië. Beide films samen zijn volgens Kinepolis goed voor bijna de helft van de volledige nationale box-office.
 
Op 13 april wordt 'Rundskop' onder de titel 'Tête de Boeuf' tevens in Franstalig België gelanceerd, met name in Bergen, Luik, Charleroi en Namen. Filmverdeler Moonlight Films brengt de film half mei ook in de Nederlandse bioscopen uit.
 
Matthias Schoenaerts, Jeroen Perceval, Barbara Sarafian, Sam Louwyck en Jeanne Dandoy spelen de hoofdrollen in de fel bejubelde film. Regisseur Michaël R. Roskam oogstte eerder al succes met kortfilms als 'Haun', 'Carlo' en 'The One Thing to Do'.



28-02-2011 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'King's Speech'-actrice maakt een statement

'King's Speech'-actrice maakt een statement


http://img34.imageshack.us/img34/7383/helenabonhamcartert.jpg



De award voor 'Beste Vrouwelijke Bijrol' zag ze aan haar neus voorbij gaan, maar een statement heeft Helena Bonham Carter in ieder geval wel gemaakt. De 'The King's Speech'-actrice had op de rode loper een bijzondere verrassing onder haar jurk.

Helena's jurk was een ontwerp van Colleen Atwood. Zelf liet de actrice eerder al weten niet zo veel te hebben met het hele modesfeertje dat rond de Academy Awards hangt. "Het hele feest lijkt tegenwoordig om de mooiste outfit van de loper te gaan draaien in plaats van om de prijzen. Ik zit erover te denken om een vlag aan te trekken.



http://img842.imageshack.us/img842/4532/helenabonhamcarter1.jpg


Een Britse vlag, gewoon als statement." Een belofte waar ze zich deels aan gehouden heeft, maar een modeprijs levert deze vondst haar niet op.


28-02-2011 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Miss Universe Amparo Muñoz overleden


Ex-Miss Universe Amparo Muñoz overleden





De Spaanse actrice en voormalige Miss Universe Amparo Muñoz is vorige nacht na een slepende ziekte in de havenstad Malaga overleden. Zij werd 56. Amparo Muñoz was in 1974 de eerste en vooralsnog enige Spaanse die tot Miss Universe werd gekroond. Zij kwam echter in aanvaring met de inrichters van de schoonheidswedstrijd en gaf de titel een half jaar later terug.
 
De Andaloesische trad in een vijftiental films op. Haar filmische 'moment de gloire' was haar rol in Carlos Saura's 'Mama cumple cien anos' (Mama wordt 100), een wrange maar ook hilarische prent die tevens een metafoor was voor het Spaanse 'gekkenhuis' onder Franco.
 
Amparo Muñoz had ook succes als model. Zij kwam herhaaldelijk in aanvaring met het gerecht, onder andere wegens onenigheid met een producente, drugsbezit en onbetaalde rekeningen. (br.hln foto epa)


28-02-2011 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cristiano Ronaldo wordt weer papa

"Cristiano Ronaldo wordt weer papa"


http://img607.imageshack.us/img607/6159/cristianoronaldoirinash.jpg



De laatste roddel uit de veelbesproken geruchtenmolen: Cristiano Ronaldo mag zich weldra voor een tweede maal papa noemen. Een huwelijk met het Russische lingeriemodel Irina Shayk zou in de zomer gepland staan.

Volgens bronnen uit zijn geboorteland Portugal is er -naast een diamanten verlovingsring- ook een buikje mee gemoeid. "Hoewel ze niet van plan waren om al zo snel een kindje te krijgen, kan je er niet naast kijken: zijn zoon maakt hem het gelukkigst van al", aldus een vriend van de Real Madrid-ster. De baby, die hij verwekte bij een onbekende vrouw, is intussen acht maanden oud.


28-02-2011 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanwezigheid Scarlett Johansson op Oscars onzeker na val vader


Aanwezigheid Scarlett Johansson op Oscars onzeker na val vader


http://img688.imageshack.us/img688/594/scarlettjohanssond.jpg


Normaal gezien zou Scarlett Johansson samen met Russell Brand een Oscar uitreiken. Maar er staan vraagtekens achter de naam van de actrice op de gastenlijst, sinds bekend raakte dat haar vader een pijnlijkeval maakte en in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt.


Karsten Johansson viel op zijn gezicht in Charles Street, New York, vlakbij zijn huis in West Village. Naar verluidt zouden zijn benen het hebben begeven. De man werd onmiddellijk geholpen door een ober van restaurant Casa La Femme.

Scarlett's oudere zus Vanessa schoot ook ter hulp, maar of de beroemde dochter nog snel het vliegtuig naar New York nam of in Los Angeles bleef is niet gekend.



27-02-2011 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton krijgt huwelijksaanzoek van vreemde man

Paris Hilton krijgt huwelijksaanzoek van vreemde man


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Paris-Hilton-8.jpg?t=1298812849



Paris Hilton wist niet wat haar overkwam toen een vreemde man ineens voor haar op de knieën ging. La Hilton was in Macy's om haar nieuwe parfum te promoten en kreeg tijdens het uitdelen van handtekeningen wel een heel vreemd verzoek, schrijft De Telegraaf.

"Oh mijn God, ineens ging een of andere vent op zijn knieën voor mij", liet Paris op Twitter weten. "Ik heb gezegd dat ik al een vriend heb en dat ik heel gelukkig ben. Hij had ook een ring bij die ik natuurlijk niet aanvaard heb."

Paris en Cy Waits lijken inderdaad het geluk gevonden te hebben. Vorige week deed het gerucht de ronde dat het koppel verloofd is nadat ze samen in een juwelierszaak gespot werden. (br.hln)


27-02-2011 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Black Swan' grote winnaar op Spirit Awards

'Black Swan' grote winnaar op Spirit Awards


http://img268.imageshack.us/img268/7564/blackswant.jpg


De film 'Black Swan' van regisseur Darren Aronofsky met actrice Nathalie Portman is gisteren de grote winnaar geworden van de Spirit Awards, zeg maar de Oscars van de onafhankelijke filmindustrie. De prent ging aan de haal met de prijzen voor beste film, beste cinematografie, beste regisseur en beste actrice.

De psychologische thriller 'Black Swan' heeft ook 5 Oscarnominaties te pakken, waaronder die voor beste film, beste regie en beste actrice. James Franco werd op de Spirit Awards bekroond als beste acteur voor zijn rol in '127 Hours'. Franco is ook genomineerd voor de Oscars.
 
De trofee voor beste buitenlandse film ging naar 'The King's Speech', de film van regisseur Tom Hooper die vandaag in de running is voor liefst 12 Oscars. De prijs voor het beste scenario ging naar Stuart Blumberg en Lisa Cholodenko voor 'The kids are all right'.
 
Op de uitreikingsceremonie waren onder meer sterren als Uma Thurman, Jesse Eisenberg, Eva Mendez, Nicole Kidam en Mark Ruffalo aanwezig.


27-02-2011 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14.000 bezoekers voor Museum Night Fever in Brussel

14.000 bezoekers voor Museum Night Fever in Brussel


http://img14.imageshack.us/img14/6679/luctuymans.jpg
Onder meer de tentoonstelling van deze Luc Tuymans in Bozar lokte een massa bezoekers. © afp


De vierde editie van Museum Night Fever, de Nacht van de Brusselse musea, lokte volgens de eerste schattingen ongeveer 14.000 bezoekers. Vorig jaar waren dat er 12.000. Dat laat de Brusselse Museumraad weten in een persbericht.

De musea die het meeste volk over de vloer kregen, waren Bozar met tentoonstellingen van o.a. Luc Tuymans en Venetian and Flemish Masters en de Red Bull Elektropedia afterparty, het BELvue Museum en de archeologische site van de Coudenberg. Ook het Muziekinstrumentenmuseum, dat tot 3 uur openbleef, was een topper. De animaties uitgewerkt door de danshumaniora's in de Munt en het Museum voor Natuurwetenschappen werden ook erg gesmaakt door het publiek, net als de zeefdrukateliers bij Wiels en de 'uniformenavond' in het Legermuseum.
 
Overvolle afterparty
Om 23 uur waren alle tickets uitverkocht. De MIVB legde pendelbussen in, zodat bezoekers vlot van het ene museum naar het andere konden. De afterparty was slachtoffer van de grote algemene opkomst en moest vanaf 1 uur de toegang beperken.
 
Volgend jaar komt er hoogstwaarschijnlijk een vijfde editie van de museumnacht. (br.hln)



27-02-2011 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Last Airbender grote winnaar op de Razzies

'The Last Airbender' grote 'winnaar' op de Razzies

http://img708.imageshack.us/img708/3585/thelastairbender.jpg

De fantasyfilm 'The Last Airbender' van regisseur M. Night Shyamalan is de grote 'winnaar' geworden op de Golden Raspberry Awards, ook wel de Razzies genoemd. Die Razzies (frambozen) bekronen de slechtste films en acteurs.

'The Last Airbender' kreeg vijf Razzies, die voor slechtste film, slechtste regisseur, slechtste scenario, slechtste bijrol en die voor het slechtste gebruik van 3D (een prijs die voor het eerst werd uitgereikt). De Razzies worden traditioneel een dag voor de Oscars uitgereikt. Vorig jaar verraste actrice Sandra Bullock door haar Razzie voor slechtste actrice persoonlijk te komen oppikken.
 
Gezamenlijke award voor 'SATC2'-actrices
Dat gebeurde dit jaar niet met regisseur Shyamalan, noch met diens voornaamste concurrenten, met name de ploeg van 'Sex and the City 2'. De vier hoofdrolspeelsters van die film (Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis en Cynthia Nixon) werden gezamenlijk bekroond met de Razzie voor slechtste actrice. De film kreeg ook de prijzen voor slechtste vervolgfilm en slechtste filmploeg.
 
Ashton Kutcher kreeg de Razzie voor slechtste acteur voor zijn rol in  'Valentine's Day'. De prijs voor de slechtste mannelijke bijrol ging naar Jackson Roathbone voor zijn rollen in 'The Last Airbender' en 'Twilight Saga: Eclipse'. De trofee voor slechtste vrouwelijke bijrol ging naar Jessica Alba voor haar rol in liefst vier films, 'The Killer Inside Me', 'Little Fockers', 'Machete' en 'Valentine's Day'.


27-02-2011 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
26-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Tessy Moerenhout overleden

Actrice Tessy Moerenhout overleden

Klik op de foto om een filmpje te bekijken


Tessy Moerenhout (links) werd in Vlaanderen vooral bekend als 'De Collega's'-typiste Betty Bossé.


Actrice Tessy Moerenhout is gistermiddag op 59-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van borstkanker, een ziekte waartegen ze al jaren vocht. Moerenhout was vooral bekend als typiste Betty Bossé in de legendarische BRT-reeks 'De Collega's'. Haar rol in het eerste seizoen en later ook in de film van 'De Collega's' bezorgde Moerenhout, net als de andere acteurs uit die reeks, nationale bekendheid. Voorts speelde ze ook de titelrol in de serie 'Maria Speermalie' en was ze nog te zien in onder meer 'Het Pleintje' en 'Flikken'. Haar laatste rol op televisie dateert van vorig jaar in 'Witse'.
 
Voor altijd bijblijven
De VRT reageert erg bedroefd op het overlijden van de actrice. "Haar rollen in de jaren '70 en '80 zullen veel kijkers voor altijd bijblijven. Maar ons medeleven gaat nu natuurlijk vooral uit naar haar familie, vrienden en collega's", aldus VRT-woordvoerder Björn Verdoodt.
 
Lerares
Ook in de theaterwereld was Moerenhout graag gezien. Ze was jarenlang samen met andere 'Collega's' als de broers Verreth verbonden aan het Mechels Miniatuur Theater (nu 't Arsenaal). Moerenhout gaf bovendien les aan het Stedelijk Conservatorium van Mechelen.

Fragment
In het fragment hieronder, zien we vooral Manu Verreth (Jomme Dockx) aan het werk. Hij overleed in 2009. Ook Mandus De Vos (Bonaventuur Verastenhoven), Jo Crab (Madame Arabelle) en nu dus helaas Tessy Moerenhout (Betty Bossé) zijn niet meer. Jaak Van Assche (Jean De Pesser) en Tuur De Weert (Gilbert Van Hie) staan nog vaak op de planken. Bob Van Der Veken (Paul Tienpondt) en Jacky Morrel (Hilaire Baconfoy) zijn ook nog onder ons.


26-02-2011 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat heeft de Academy tegen Leonardo DiCaprio?


Wat heeft de Academy tegen Leonardo DiCaprio?


http://img705.imageshack.us/img705/9937/leonardodicaprioi.jpg


Leonardo DiCaprio heeft de filmrollen maar voor het oprapen, en toch: het lijkt wel alsof de Academy niets van hem moet weten. Waarom scoorde deze Hollywoodacteur nog nooit een Oscarbeeldje?

DiCaprio werd in het verleden nochtans 3 keer genomineerd. Dat was voor Beste Acteur in 'Blood Diamond', 'The Aviator' en 'What's Eating Gilbert Grape'. Keer op keer greep hij naast het glanzende Academybeeldje.

Maar hoe komt het dan dat de acteur geen enkele keer won? Sterker nog, waarom werd hij nooit genomineerd voor zijn schitterende rollen in 'Shutter Island', 'Catch Me If You Can', 'Gangs of New York', 'Romeo + Juliet', 'The Basketball Diaries', 'Revolutionary Road', 'Inception' en 'Titanic'?

Brute pech
"Arme Leo heeft simpelweg 3 keer brute pech gehad." zegt Tom O'Neil, de man achter de Oscarblog Gold Derby. "Als de Academy hem 4 jaar geleden genomineerd had voor zijn rol in 'The Departed', dan had hij ongetwijfeld wel een beeldje in de wacht kunnen slepen." DiCaprio werd dat jaar echter genomineerd voor zijn bijdrage in 'Blood Diamond' maar ging met lege handen naar huis. Een verkeerde keuze volgens de blogger.

Anno 2011 is DiCaprio de grote afwezige op de Academy Awards. "Wederom omdat hij in 2 verschillende films verscheen. Daardoor werden de stemmen aan het adres van de acteur in 2 gedeeld."

Slachtoffer 'Slap the Stud-syndroom'
"DiCaprio is het slachtoffer geworden van het 'Slap the Stud'-syndroom." gaat O'Neil verder. "Hoewel de Academy er in het verleden bitter weinig moeite mee had om beeldschone jongedames te laten winnen, hebben ze het er precies veel moeilijker mee om hetzelfde te doen voor een knappe jongeman zoals DiCaprio. Het lijkt wel alsof de ietwat oudere mannelijke garde er jaar na jaar met de prijzen vandoor gaat." Volgens de blogger zou jaloezie mee aan de basis liggen voor het uitblijven van Leo's Oscaroverwinningen. Al mag dat laatste gerust met een korreltje zout genomen worden.



26-02-2011 om 18:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Javier Bardem schrijft Oscargeschiedenis


Javier Bardem schrijft Oscargeschiedenis


http://img225.imageshack.us/img225/8933/javierbardem.jpg


Javier Bardem ('Biutiful') heeft nog voor de Academy Awards werden uitgereikt als eerste Spaanstalige Oscargenomineerde geschiedenis geschreven.

De man van Penelope Cruz is namelijk de eerste Spaanstalige en de tweede anderstalige acteur ooit die door de Academy genomineerd werd in de categorie van Beste Acteur.

In 1997 won de Italiaan Roberto Benigni als eerste anderstalige een Oscar voor zijn rol in 'Life is Beautiful'.

Bardem zal het zondag in de categorie van Beste Acteur opnemen tegen James Franco ('127 Hours'), Jesse Eisenberg ('The Social Network'), Jeff Bridges ('True Grit') en Colin Firth ('The King's Speech').


26-02-2011 om 18:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!