Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Ook tweede restaurant broers Biesmans failliet

http://img191.imageshack.us/img191/9421/broersbiesmans.jpg

 
Na het restaurant van Filip Biesmans is nu ook de zaak van broer Rob failliet. De broers openden na hun deelname aan 'Mijn restaurant' elk hun eigen zaak, maar een succesverhaal werd dat niet. Filip moest noodgedwongen zijn restaurant sluiten na een ongeval waarbij hij ernstige brandwonden opliep en nu staat ook broer Rob op de rand van het faillisement, schrijft Het Belang van Limburg.

Rob werd bekend door zijn deelname aan de tweede editie van 'Mijn restaurant. Hij was maître bij Ann en Tom in Bigarreaux en opende daarna zijn eigen zaak 'Au nom du père et fils' in Hasselt. "De eerste maanden ging alles prima, maar na een tijdje liet Rob weten dat hij zelf in de keuken wilde staan", aldus vader Peter Biesmans. Wat er sindsdien gebeurd is, weet ik niet, maar op korte tijd is het blijkbaar wel bergaf gegaan."

Broer Filip had minder geluk. Hij liep zware brandwonden op toen hij een bijzetkacheltje wilde aansteken en zag zich gedwongen om zijn zaak 'Bies' te sluiten. (br.hln)


02-03-2011 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ilse De Meulemeester woedend over gelekte info

Ilse De Meulemeester woedend over gelekte info


http://img268.imageshack.us/img268/4843/ilsedemeulemeester.jpg

 

Gisteren publiceerde 'Story' informatie over de verdediging van Ilse De Meulemeester in haar gevecht om het hoederecht over haar zoon Conrad. De ex-Miss België en haar ex Glenn Janssens zouden volgens het weekblad in een hevige strijd gewikkeld zijn. De Meulemeester laat weten zeer ontzet te zijn dat de informatie gelekt is.

Volgens haar gaat het artikel over officiële en vertrouwelijke informatie en is het absurd dat 'Story' inzage kreeg zonder hun toestemming, schrijven de Concentrakranten. "Er is dan ook onmiddellijk een klacht neergelegd bij de stafhouder", aldus De Meulemeester in een officiële mededeling.

"Ik heb mij bewust geruime tijd onthouden van commentaar wegens de gevoeligheid van deze zaak. Het openlijk uitspreiden in de media op een misleidende wijze kan deze rechtszaak immers negatief beïnvloeden. Dit schaadt de wet van de privacy. Glenn en ik hebben al een tijd een goede verstandhouding, een dergelijk artikel doet ons beide geen goed, maar is vooral heel erg voor ons zoontje."


02-03-2011 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Redwan van Temptation Island weer op goede pad

Redwan van Temptation Island weer op goede pad


http://img580.imageshack.us/img580/5050/redwan.jpg

 

 Temptation Island-verleider Redwan El Bakkali is weer op het goede pad. De Antwerpenaar belandde in 2009, na zijn deelname aan het VT4-programma, in de cel voor onder meer afpersing, zedenfeiten en informaticafraude.

De zware jongen, die het ooit probeerde als zanger, heeft echter definitief met zijn crimineel verleden gebroken en is momenteel aan het werk in een kledingszaak in het Brusselse.


02-03-2011 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John mag dan toch naar huwelijk prins William en Kate

Elton John mag dan toch naar huwelijk prins William en Kate


http://img17.imageshack.us/img17/9472/eltonjohna.jpg

 

 Elton John en zijn partner David Furnish zullen dan toch aanwezig zijn op het huwelijk van prins William en Kate Middleton. De zanger liet eerder weten dat hij niet verwachtte om een uitnodiging te krijgen. "Het is niet omdat ik goed bevriend was met prinses Diana dat ik zal uitgenodigd worden", waren de woorden van de zanger.

Nu blijkt echter dat Elton en zijn partner toch op de gastenlijst staan. De zanger liet al meerdere keren uitschijnen dat hij een grote fan is van de toekomstige prinses Kate. "Haar karakter lijkt op dat van Diana, ze is ook heel discreet en stijlvol. Kate gaat heel goed met alle druk om."

Toch heeft hij ook een puntje van kritiek. "Ik vond het een beetje vreemd dat William de verlovingsring van zijn moeder heeft gebruikt. Maar ach, dat zijn mijn zaken niet natuurlijk."


02-03-2011 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beastie Boys brengen begin mei eindelijk nieuw album uit

Beastie Boys brengen begin mei eindelijk nieuw album uit

Klik op de foto om ' No Sleep Till Brooklyn ' te beluisteren





'Hot Sauce Committee Part 1', de langverwachte nieuwe plaat van Beastie Boys, komt op 3 mei uit in de Verenigde Staten. De release was oorspronkelijk gepland voor september 2009, maar de hip hop legendes lieten vorig jaar weten dat ze nog niet klaar waren om het album uit te brengen. Het nieuws dat Adam 'MCA' Yauch aan kanker leed, deed de release van de plaat nog verder uitstellen. Maar nu heeft EMI laten weten dat het album wel degelijk begin mei uitkomt.

16 nummers
Hoewel. Beastie Boys zijn van plan om eerst 'Part 2' uit te brengen. Op die plaat zouden evenwel gewoon de 16 nummers komen te staan die voor 'Part 1' gepland waren, behalve het nummer 'Bundt Cake'.

"Ik weet dat het vreemd en verwarrend is, maar nu kunnen we tenminste ondubbelzinnig zeggen dat 'Hot Sauce Committee Part 2' op de geplande datum uitkomt, wat we dan weer niet van 'Part 1' kunnen zeggen", liet Yauch zich ontvallen.

Op het nieuwe album zal ook een nummer staan met NAS, getiteld 'Too Many Rappers'. Dat nummer werd in juli 2009 al uitgebracht en was genomineerd voor een Grammy Award. De Beastie Boys werkten voor het album ook samen met Santigold wat resulteerde in het nummer 'Don't Play No Game That I Can't Win'.



02-03-2011 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marco Borsato wordt even 'weervrouw'

Marco Borsato wordt even 'weervrouw'


http://img602.imageshack.us/img602/9928/marcoborsato.jpg



Marco Borsato ruilt op vrijdag 25 maart van job met weervrouw Helga van Leur. Zo tracht hij geld op te halen voor hulporganisatie War Child. Borsato zal het weer presenteren na het RTL-nieuws van half acht.
 
Van Leur neemt het werk van Borsato over. Zij zingt een nummer van Marco op Radio 538. De radiozender staat van 25 maart tot en met vrijdag 1 april in het teken van de landelijke actie 538 voor War Child. Een week lang trekt het radiostation met twee trucks langs 27 plaatsen in Nederland, met de bedoeling zoveel mogelijk geld op te halen voor de hulporganisatie.
 
Borsato is ambassadeur van War Child. In de actieweek spannen ook andere bekende Nederlanders zich in om geld op te halen voor de hulp aan oorlogskinderen.


02-03-2011 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw lief Saartje Vandendriessche heeft in gevangenis gezeten


Nieuw lief Saartje Vandendriessche heeft in gevangenis gezeten


http://img41.imageshack.us/img41/9394/saartjevandendriessche.jpg


Een maand nadat bekend raakte dat één-omroepster Saartje Vandendriessche weer single was, is duidelijk dat de 35-jarige brunette een nieuwe liefde in haar leven heeft. Een die komt met een beetje bagage, zo wordt duidelijk in Dag Allemaal.

Filip Meert is 7 jaar ouder dan Saartje, werkt als arbeider, doet aan triatlon en werd werd in 2001 veroordeeld tot 5 jaar cel wegens BTW-fraude via een gsm-bedrijf. Hij bracht daarvan 4 jaar effectief in de gevangenis door.

"Ik ben veroordeeld zonder bewijs. Ik kon niet geloven wat me overkwam. Saartje en ik hebben onze relatie een tijdje verborgen gehouden omdat we ons de commentaar al konden inbeelden. 'Saartje is samen met ex-crimineel'. Je begrijpt dat we daar niet echt op zaten te wachten", klinkt het in dag Allemaal.

"Niet langer verstoppen"
Er deden al een tijdje geruchten de ronde over een nieuwe vriend voor Saartje, maar die werden altijd ontkend. Nu geeft de 42-jarige Meert toe dat de vonk is overgeslagen. "We willen ons niet langer blijven verstoppen. Daarom zeg ik nu voluit: ja wij zijn een koppel", aldus Filip.

Galabal
De twee leerden elkaar kennen tijdens een galabal voor 'To walk again', het benefiet van Marc Herremans in het casino van Knokke. Ze hadden gemeenschappelijke vrienden, die hen aan elkaar hebben voorgesteld. Verder dan een leuke babbel en sympathie kwam het die avond niet. "We wisselden zelfs geen nummers uit", bekent Filip.

"Maar tijdens het Sportgala van de VRT in het Kursaal in Oostende ontmoette ik haar opnieuw. We zijn direct aan de praat geraakt. Het klikte en ik was verkocht. Die keer hebben we wel nummers uitgewisseld en ik heb haar kort daarna uitgenodigd om te gaan eten. Saar was toen al weg bij haar vriend Martin en ik was al een tijdje vrijgezel. Ik vind Saar een fantastische vrouw en heb niet getwijfeld", besluit Filip

Saartje en Martin waren negen jaar samen, en hebben een dochter Mille.(br.hln)


02-03-2011 om 12:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylans muze Suze Rotolo gestorven

Bob Dylans muze Suze Rotolo gestorven


Bob Dylan en Suze Rotolo in 1962.


Het vroeger lief en muze van Bob Dylan, Suze Rotolo, is overleden, zo heeft de New York Times maandagavond bericht. Volgens haar echtgenoot Enzo Bartoccioli stierf Rotolo donderdag op 67-jarige leeftijd in de echtelijke woning in Manhattan aan longkanker.
 
In de vroege jaren zestig heeft de dochter van een communistisch gezinde inwijkeling uit Italië grote invloed gehad op Robert Zimmerman, beter bekend als Bob Dylan. Hij verwerkte haar inzichten heel dikwijls in zijn liederen. Bovendien prijkt ze samen met Dylan op de hoesfoto van het vroege Dylan-album 'The Freewheelin' Bob Dylan' waarmee de bard in 1963 artistiek en commercieel doorbraak. Op de foto kuieren Dylan en Rotolo arm in arm door de straten van de Newyorkse wijk Greenwich Village in de buurt van hun woning.
 
Rotolo was in de zomer van 1961 17 jaar toen zij de toen nog onbekende folkzanger had leren kennen tijdens een concert in de Riverside Church in New York. Het stel was drie jaar samen. In die tijd maakte zij Dylan warm voor het ideeëngoed van de Amerikaanse burgerrechtenbeweging. Zij bracht hem in contact met talrijke personaliteiten uit de wereld van de politiek, kunst en theater.(br.hln)


02-03-2011 om 11:33 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
01-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan op de cover van 'seksboek'

Lindsay Lohan op de cover van 'seksboek'


http://img233.imageshack.us/img233/9417/lindsaylohanf.jpg


Lindsay Lohan (24) heeft grootse plannen om haar carrière weer op de rails te zetten. De geplaagde Hollywoodactrice, sinds de prent 'Mean Girls' (2004) nooit meer succesvol op het witte doek, is zinnens om een boek vol seksposes te lanceren. Dat meldt de Britse tabloid Daily Mirror.
 
Het boek zal enkel weinig verhullende plaatjes bevatten. Lohan zou om en bij de 2,5 miljoen euro vangen voor de expositie van haar troefkaarten. Nog mee in de deal betrokken: James Franco, de neergesabelde Oscarpresentator.

Intussen moet Lohan zich op 10 maart melden voor het gerecht. Daar zal ze te horen krijgen of ze veroordeeld wordt in een diefstalzaak. 'Lilo' wordt ervan verdacht enige tijd geleden een ketting ter waarde van 2.500 dollar te hebben gestolen uit een juwelierszaak.


01-03-2011 om 17:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joan Collins onwel door te strakke Oscarjurk

Joan Collins onwel door te strakke Oscarjurk


http://img143.imageshack.us/img143/457/joancollins.jpg


Televisielegende Joan Collins heeft de Vanity Fair party niet uitgezeten. De Dynasty-diva kreeg na de uitreiking van de Oscars een appelflauwte en ging uit voorzorg naar het ziekenhuis. Volgens de 77-jarige Collins het gevolg van haar te strak zittende jurk.

Collins was uitgenodigd om in het Hollywood Sunset Tower Hotel een hapje te eten toen ze zich plots onwel voelde. Nadat enig oplapwerk belde haar haar echtgenoot, Percy Gibson, een ambulance. Buiten het zicht van de feestvierders werd ze weggebracht.

"Ik probeerde me nog sterk te houden, maar ik voelde me erg slap. Ik wou vertrekken met onze limousine, maar mijn man besloot een ambulance te bellen. In het ziekenhuis onderging ik verschillende tests. Daaruit bleek dat er niets aan de hand is. De oorzaak lag bij mijn te strakke jurk", klonk het.



01-03-2011 om 17:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga: "Ik was niet klaar voor mijn eerste keer"

Lady Gaga: "Ik was niet klaar voor mijn eerste keer"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/lady-gaga-lingerie.jpg?t=1298997043



Lady Gaga heeft geen aangename herinneringen aan haar eerste vrijpartij. "Mijn maagdelijkheid verliezen was een vreselijke ervaring omdat ik er nog niet klaar voor was", aldus de zangeres.

Lady Gaga was nog een tiener toen ze de eerste keer seks had, maar ze geeft toe dat ze er niet van genoten heeft. "Ik was 17 toen ik mijn maagdelijkheid verloor, maar zelfs toen was ik er nog niet klaar voor. Het voelde dan ook totaal niet goed aan. Ik heb altijd veilige seks gehad, voor ik met iemand in bed dook, moest hij zich laten testen. Anders ben je Russische roulette aan het spelen", aldus de zangeres.

De 24-jarige zangeres bekent dat ze pas veel later heeft leren genieten van seks. De liefde bedrijven is voor haar een manier om je kwetsbaarheid uit te drukken. "Ik heb eigenlijk nooit van seks genoten tot twee jaar geleden. Ik had toen een deftige relatie waar vertrouwen een belangrijke rol speelde. Ik voelde me dan ook helemaal vrij en seks was een uitdrukking van onze liefde."


01-03-2011 om 17:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nelly Furtado schenkt miljoen dollar van Kadhafi aan goed doel

Nelly Furtado schenkt miljoen dollar van Kadhafi aan goed doel

Klik op de foto om ' I'm Like A Bird ' te beluisteren






De Canadese popzangeres Nelly Furtado heeft op Twitter laten verstaan dat ze de 1 miljoen dollar die ze in 2007 voor een concert kreeg van de Libische leider Mouammar Kadhafi, aan goede doelen wil schenken.
 
"In 2007 heb ik een miljoen dollar gekregen van de clan-Kadhafi voor een concert van 45 minuten voor enkele genodigden in een Italiaans hotel", zo twitterde de zangeres. De zangeres wil dat geld nu wegschenken. Aan wie ze het geld zal schenken, maakte de zangeres van 'I'm like a bird' nog niet bekend.
 
Nelly Furtado is niet de enige populaire zanger of zangeres die grote sommen heeft gekregen van Kadhafi. Zo hebben onder meer Beyonce, Usher, Mariah Carey en Lionel Richie in het verleden ook privé-concerten gegeven voor Kadhafi en zijn naasten. Die concerten vonden doorgaans plaats met Nieuwjaar op het Franse eiland Saint-Barthélémy.


01-03-2011 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole heeft last van heimwee

Cheryl Cole heeft last van heimwee

Klik op de foto om ' Promise This ' te beluisteren






Cheryl Cole verhuisde onlangs naar Los Angeles, maar de zangeres heeft ontzettend veel last van heimwee. Cheryl mist haar moeder Joan, die in Engeland woont, verschrikkelijk. "Ze miste haar moeder meteen toen ze het vliegtuig uitstapte", schrijft De Telegraaf.

"Cheryl wil daarom om de week terug naar Engeland vliegen om wat tijd door te brengen met haar moeder. Al is het maar voor een paar dagen", aldus een insider.

Ook de snoepjes doen haar aan thuis denken. "Haar vriend Derek kocht onlangs een zak snoep, maar Cheryl vond de smaak maar niks. Ze heeft daarom aan haar moeder gevraagd om regelmatig wat snoep vanuit Engeland op te sturen."



01-03-2011 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber vraagt enkel water voor 17de verjaardag

Justin Bieber vraagt enkel water voor 17de verjaardag

http://img43.imageshack.us/img43/4083/justinbieberpr.jpg
Justin Bieber met vriendinnetje Selena Gomez op de Vanity Fair Oscar-afterparty.


De Canadese popsensatie Justin Bieber wordt vandaag 17 en dat mag gevierd worden. Bescheiden, weliswaar. Zo vraagt de zanger aan zijn fans hem geen cadeaus te sturen, maar te investeren in liefdadigheid. Bieber wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor waterprojecten in derderwereldlanden.

"Ik heb een fantastisch jaar achter de rug en dat is allemaal dankzij de fans", zegt hij. "Dit jaar wil ik dat mijn verjaardag in het teken van het goede doel staat. Ik roep iedereen op om 17 dollar te storten voor mijn 17de verjaardag, om zo het verschil te maken."

"Wist je dat er dagelijks 4.500 kinderen sterven omdat ze geen zuiver water hebben? Door zuiveringsinstallaties te bouwen in dorpen waar dat nodig is, kunnen we dit voorkomen", gaat hij verder op de website "mycharity: water".

Het streefdoel van Bieber - 17.000 dollar inzamelen - werd al bereikt. De teller staat inmiddels op meer dan 24.000 dollar, wat ook meer is dan 17.000 euro.


01-03-2011 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arbeid Adelt! en Sarah Bettens eren Thé Lau op Nekka-Nacht

Arbeid Adelt! en Sarah Bettens eren Thé Lau op Nekka-Nacht


http://img703.imageshack.us/img703/4766/sarahbettens.jpg


Nekka-Nacht, met dit jaar als centrale gast Thé Lau en zijn band The Scene, heeft vandaag zijn programma bekendgemaakt. Met onder meer Arbeid Adelt!, Sarah Bettens, Tom Barman en CPeX werd gekozen voor een erg diverse affiche.

Op de voorstelling van het programma gaf Thé Lau vandaag met twee andere van zijn gasten, Eva De Roovere en de Nederlandse rapper Lange Frans, al een voorsmaakje van wat het publiek op 30 april te wachten staat in het Antwerpse Sportpaleis: duetten en een ode aan de Nederlandstalige muziek in allerlei genres.
 
Zoals steeds gaat het om een mix van Vlaamse en Nederlandse artiesten. Zo zullen naast Arbeid Adelt!, Clement Peerens Explosition (CPeX), Sarah Bettens, Tom Barman en Stef Kamil Carlens ook Katarina Vermeulen en Renee van Bavel te zien zijn. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door Jan De Smet van De Nieuwe Snaar. Tickets kosten tussen 20 en 35 euro.
 
Nekka-Nacht staat dit jaar ook in het teken van inburgering. Vlaams minister Geert Bourgeois maakte bekend dat 500 nieuwe Vlamingen die een inburgeringstraject volgen, Nekka-Nacht mogen bijwonen om kennis te maken met de Nederlandstalige muziekcultuur. Thé Lau zelf maakte als promotie een nieuwe videoclip van zijn hit 'Iedereen is van de wereld' met de hulp van onder meer het inburgeringskoor Dinska Bronska uit Borgerhout.
 
Er komt later dit jaar ook een nieuwe Nekka-wedstrijd voor jong muzikaal talent, ditmaal parallel georganiseerd met een concours voor tekstschrijvers.



01-03-2011 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-man Brigitta Callens: "Ik heb haar nooit bedrogen

Ex-man Brigitta Callens: "Ik heb haar nooit bedrogen"


http://img545.imageshack.us/img545/2531/brigittacallens.jpg



Het huwelijk van Brigitta Callens en haar man Juul Vanleysen liep al na amper 3 maanden op de klippen. Callens zou haar man betrapt hebben met een andere man, maar dat ontkent Vanleysen in 'Story'.

"Ik kleed me misschien wat anders en laat me graag door mooie dingen omringen, maar met de hand op mijn hart: ik heb Brigitta niet bedrogen. Niet met een man, en niet met een vrouw."

"Brigitta en ik beseften gewoon dat we eigenlijk op een andere manier het geluk zochten. Natuurlijk deed het pijn om na 3 maanden te ontdekken dat we niet voor elkaar gemaakt zijn, maar je kunt het pas weten als je het probeert. We gaan nu elk een andere weg, maar met niets dan warme gevoelens voor elkaar."


01-03-2011 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentlemen Prefer Blondes-actrice Jane Russell overleden

Gentlemen Prefer Blondes-actrice Jane Russell overleden

Klik op de foto om haar te bekijken in het filmpje 'When love goes wrong'






De Amerikaanse actrice Jane Russell is gisteren op 89-jarige leeftijd overleden. Russell overleed omringd door familie thuis in het Californische Santa Maria, berichtten nabestaanden.

Ze gold als een van de eerste prominente sekssymbolen die via de film bekend werden. Ze speelde voor het eerst in de western 'The Outlaw' (1941/1943), waarin haar decolleté een centrale plaats vervult. Zo zeer zelfs dat de film bijna drie jaar lang door de filmkeuring werd tegengehouden. Ook de filmposters waren omstreden, wat haar lang voor de première al beroemd maakte. Het kwam daarbij zelfs tot een rechtszaak. Een magistraat betoogde dat Russells "borsten de film overschaduwden, zoals een onweersbui een landschap, ze zijn overal''.

Marilyn Monroe
Russell maakte ook naam dankzij haar rol in in 'Gentlemen Prefer Blondes' (1953), een rol naast die van Marilyn Monroe (1926-1962). Eind jaren veertig heeft Russell ook geprobeerd als zangeres naam te maken en zong in 1950 onder meer 'Kisses and Tears' met Frank Sinatra.

Ze was in een boek over haar leven niet onder de indruk van haar loopbaan als actrice in Hollywoodfilms, met uitzondering van komische producties. "Behalve in comedy, heb ik niets gepresteerd op de acteerafdeling." Ze was naar eigen zeggen niet gelukkig met de meeste films waar ze in speelde. Ze acteerde voornamelijk in de jaren veertig en vijftig.

Drie adopties
Russell was als belijdend christen wel gelukkig met haar liefdadigheidswerk, vooral ten behoeve van kinderen. Ze zong ook gospelmuziek en stichtte in haar glorietijd als actrice de 'Hollywood Christian Group', een Bijbelkring voor mensen uit de filmindustrie. Als gevolg van een een abortus op haar achttiende kon ze zelf geen kinderen krijgen. Ze adopteerde er drie met haar eerste echtgenoot Bob Waterfield. Ze is drie keer getrouwd geweest.


01-03-2011 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe clip Lady Gaga online

Nieuwe clip Lady Gaga online

Klik op de foto om ' Born This Way ' te beluisteren






Sinds deze namiddag staat de langverwachte videoclip van Lady Gaga's Born This Way online. In de meer dan zeven minuten durende clip van regisseur Nick Knight start de muziek pas na een kleine drie minuten.

Born This Way werd twee weken geleden uitgebracht. Op de eerste dag van de release werd het nummer 370.931 keer gedownload via iTunes. In 23 landen, waaronder de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en ons land, ging het nummer meteen naar de eerste plaats. Overigens een primeur: nooit eerder verscheen een single op iTunes in alle landen tegelijkertijd. (br.hln)


01-03-2011 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
28-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orkest speelt 10e symfonie van Chostakovitch live op Lowlands

Orkest speelt 10e symfonie van Chostakovitch live op Lowlands


http://img5.imageshack.us/img5/6066/dmitrichostakovitch.jpg
Dmitri Chostakovitch (1906 - 1975)


Het Nederlandse Residentie Orkest uit Den Haag speelt in augustus de tiende symfonie van Dmitri Chostakovitch  op het alternatieve muziekfestival Lowlands. Het symfonisch orkest zal aantreden in de Alphatent, het grootste podium van Lowlands.

Het is voor het eerst dat het Residentie Orkest optreedt bij een popmuziekfestival. Volgens orkestdirecteur Niels Veenhuijzen kijkt het orkest erg uit naar het optreden. "Lowlands staat bekend om de hoge kwaliteit van programmering. Met Chostakovitch willen we als orkest het beste laten zien van wat we in huis hebben'', aldus Veenhuijzen.

Het orkest wil de lijn doorzetten die het een aantal jaren geleden heeft ingezet: klassieke muziek op 'vernieuwende' wijze toegankelijk maken. "Dat betekent ook dat wij luisteren naar wat het publiek wil", zegt Veenhuijzen.

Het orkest geeft ook voor het eerst in zijn bestaan een concert in het stadion van ADO Den Haag, de voetbalclub die uitkomt in de Nederlandse Eredivisie.



28-02-2011 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om ter sexiest: Madonna en dochter Lourdes

Om ter sexiest: Madonna en dochter Lourdes


http://img836.imageshack.us/img836/7614/madonnaenlourdes.jpg


Het moet de nachtmerrie van elke veertienjarige zijn: je mag naar het coolste feestje van de stad, maar dan vindt je moeder het nodig om zelf de show te stelen en met haar achterste te zwieren. Dat is precies wat dochter Lourdes overkwam tijdens de rode loper van het Vanity Fair-feestje vorige nacht.

Madonna had voor de gelegenheid meer dan genoeg aan een doorkijktricot en zwarte pels. "Mama, moet dat poseren nu echt?" vroeg Lourdes telkens haar moeder een camera in haar richting voelde flitsen. "Ik moet mij altijd als een volwassene gedragen, maar jij doet maar op." De ster gaf naar verluidt haar eigen Oscar-afterparty, met muziek van de Britse dj Paul Oakenfeld.

Lourdes droeg een mini-jurk die allicht uit haar eigen gedeelde kledinglijn 'Material Girl' stamt. "Tegenwoordig leent mijn moeder mijn kleren. Ik mag nooit zomaar iets uit haar kast nemen, maar zij doet dat wel bij mij. Vervelend soms, hoe vaak ze mijn schoenen en accessoires draagt."


28-02-2011 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!