Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen (25) praat voor het eerst over haar miskraam


Lily Allen (25) praat voor het eerst over haar miskraam

Klik op de foto om ' Not Fair ' te beluisteren







Lily Allen heeft sinds haar miskraam vorig jaar in november zoveel mogelijk de spotlights vermeden. Nu is de zangeres echter klaar om over haar traumatische ervaring te praten.

Allen, die zes maanden zwanger was toen ze een miskraam kreeg, is naar eigen zeggen veranderd door de gebeurtenis. "Het was echt heel zwaar en het is iets waardoor een mens een andere kijk krijgt op het leven." De 25-jarige zangeres liet in haar hart kijken tijdens een documentaire die Allen en haar zus Sarah volgden bij de opening van hun kledingzaak Lucy.

Allen bekende ook dat ze een gevecht tegen anorexia geleverd heeft. "Ik gaf vroeger over tussen maaltijden. Dat is niets om trots over te zijn, maar iedereen kwam me zeggen hoe goed ik er wel uitzag. Dan is het moeilijk om met je voeten op de grond te blijven. Ik dacht dat ik goed bezig was en het was geweldig om al die kleren te dragen en veel geld te hebben, maar ik was echt niet gelukkig."

"Ik wou zo graag heel mager zijn, maar ik kan dat niet zonder ongelukkig te zijn, want ik hou van lekker eten. Ik ben uiteindelijk een zangeres en geen model. Ik wou me niet langer slecht voelen omdat ik niet mager was."

Een lichtpuntje in haar moeilijke periode was verloofde Sam Cooper. Het koppel kondigde hun verloving aan op Kerstmis, een maand nadat ze hun baby verloren. Voor de zangeres was het al het tweede miskraam, ook in 2008 verloor Lily een baby met haar toenmalige vriend.



08-03-2011 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warner gaat films verhuren via Facebook



Warner gaat films verhuren via Facebook



http://img121.imageshack.us/img121/9536/thedarkknight.jpg



Hollywoodstudio Warner experimenteert met Facebook als onlinevideotheek. De eerste film die, voorlopig enkel in de VS, via Facebook gehuurd kan worden, is de Batmanfilm 'The Dark Knight'.
 
Wie de film wil huren, betaalt daarvoor dertig 'Facebook-Credits', ofwel 3 dollar. Voor dat geld kan je de prent gedurende 48 uur bekijken. Andere titels volgen.
 
Het is niet de eerste keer dat Warner Bros experimenteert met ongewone digitale verspreidingsmanieren. De studio bood eerder al 'The Dark Knight' en sciencefictionfilm 'Inception' aan op iPad en iPhone. (br.hln)



08-03-2011 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue: Familie heeft me kanker doen overwinnen


Kylie Minogue: "Familie heeft me kanker doen overwinnen"



http://img62.imageshack.us/img62/733/kylieminoguer.jpg


Kylie Minogue kreeg in 2005 te horen dat ze borstkanker had. De zangeres bestreed de ziekte met succes, maar zou daar naar eigen zeggen zonder de steun en liefde van haar familie niet in geslaagd zijn.

Toen Kylie op de Australische tv gefeliciteerd werd met haar moedige strijd antwoordde ze: "Jullie vonden mij misschien moedig, maar wat het publiek niet zag, is dat mijn familie mij er heeft doorgesleurd."

De 42-jarige zangeres heeft het nu nog steeds moeilijk als ze mensen, en vooral kinderen, ziet vechten tegen kanker. "Toen ik in het ziekenhuis lag, was ik aan het praten met enkele medepatiënten. Ik probeerde zo normaal mogelijk te doen, maar toen ze zeiden dat ze hoopten dat ik erdoor zou komen, werd het me even te veel."

De zangeres, die een relatie heeft met het Spaanse model Andres Velencoso, onthulde onlangs dat ze vreesde dat ze door de kanker onvruchtbaar is geworden. Ze overwoog daarom om een kindje te adopteren of een draagmoeder te zoeken. "Ik overweeg die opties nog steeds, kinderen en familie zijn heel belangrijk voor mij", aldus de zangeres.



08-03-2011 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson stopt (tijdelijk) met studeren


Emma Watson stopt (tijdelijk) met studeren



http://img26.imageshack.us/img26/6324/emmawatsony.jpg



Emma Watson heeft besloten om haar studies tijdelijk stop te zetten. De 20-jarige actrice, die wereldberoemd werd door haar rol in Harry Potter, wil zich meer richten op haar carrière.

"Ik vind studeren heel leuk, maar het is moeilijk te combineren met mijn werk. Op dit moment is het zelfs onmogelijk en daarom schuif ik de boeken tijdelijk aan de kant. Maar ik ben nog steeds van plan om mijn diploma te halen, alleen zal het iets langer duren dan voorzien", aldus de actrice op haar website.

"Ik heb besloten om even een pauze te nemen zodat ik mijn werk voor Harry Potter kan afmaken en mij wat meer kan concentreren op andere aanbiedingen." Emma volgt een kunstopleiding en is naast actrice ook model.



08-03-2011 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen: Ontslag is beste dag uit mijn leven


Charlie Sheen: "Ontslag is beste dag uit mijn leven"



http://img4.imageshack.us/img4/6774/charliesheeny.jpg



Wie denkt dat Charlie Sheen in zak en as zit na zijn ontslag uit 'Two and a Half Men' zit er helemaal naast. De acteur heeft laten weten dat Warner Bros hem de beste dag van zijn leven heeft bezorgd.

"Ik ben eindelijk vrij", aldus Sheen, die in Beverly Hills verbleef toen hij het nieuws te horen kreeg. "Dit is de beste dag uit mijn leven", vertrouwde hij enkele vrienden toe.

Producent Warner Bros zette de acteur gisterenavond op straat omdat hij het door zijn gedrag onmogelijk maakte om nog langer samen te werken


08-03-2011 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Otten: Piet Huysentruyt is wel heel ver gegaan


Hans Otten: "Piet Huysentruyt is wel heel ver gegaan"



http://img827.imageshack.us/img827/4305/hansotten.jpg


Enkele weken geleden was Nathalie Meskens de grote winnaar op De Nacht Van De Vlaamse Televisie Sterren, maar niet iedereen amuseerde zich even goed die avond. Hans Otten werd voor heel Vlaanderen te 'kakken' gezet door Piet Huysentruyt. De kok had nog een rekening openstaan met de presentator na een grap in 'Bananasplit'. "De wraak van Piet was nogal plat", laat Otten nu weten in 'Dag Allemaal'.

Dat Piet Huysentruyt Hans Otten al langer te pakken wilde nemen, was geen geheim. In september vorig jaar werd de tv-kok bedot door Hans. Piets dochter Marie maakte haar vader toen wijs dat ze op trouwen stond met én zwanger was van een veel oudere blaaskaak. En dat bezorgde Piet zowat een hartverlamming. Maar nu heeft hij dus wraak genomen.

Hij lokte Hans naar een kuuroord, waar die een laxeermiddel kreeg toegediend en - naakt uiteraard - ingesmeerd werd met koeienmest. Het bijzonder wansmakelijke en gênante tafereel werd uitgezonden op de chique gala-avond. Veel mensen vonden de grap nogal ongepast. En ook Hans Otten heeft er toch een beetje een probleem mee. "Zelfs mijn dochter van tien had door dat Piets grap van een totaal andere orde was dan wat wij met hem hebben gedaan."

"Ik begrijp dat Piet op wraak was belust en mij eens goed te 'kakken' wilde zetten. Geen probleem, alleen proberen wij in 'Bananasplit'
wél respect voor het 'slachtoffer' te bewaren. Terwijl Piet héél ver is gegaan. Het was op zijn zachtst gezegd gênant, zo in je blootje vol mest gesmeerd worden voor meer dan een miljoen kijkers!"

"Piet is een vriend, als iemand anders dit had gedaan, dan had ik er echt niet mee kunnen lachen. Ik gun Piet zijn revanche, alleen had het idee beter gekund."



08-03-2011 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters verleidt Gooische Vrouwen

Koen Wauters verleidt Gooische Vrouwen


Klik op de foto om de trailer te bekijken







Koen Wauters toont zich vanaf overmorgen van z'n meest sexy kant in de Nederlandse bioscopen.

In de film van Gooische Vrouwen, die woensdag in première gaat, arriveert de zanger als de seksverslaafde rasverleider Jean-Philippe in hetzelfde meditatiecentrum als de dames en probeert hij meteen Cheryl (Linda De Mol) in bed te krijgen.

Wauters zou ook heel even in zijn blootje te zien zijn. De film komt bij ons op woensdag 16 maart in de zalen.


08-03-2011 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
07-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Allen wil volgende film in metropool Rome opnemen


Woody Allen wil volgende film in metropool Rome opnemen


http://img683.imageshack.us/img683/1218/woodyallenj.jpg


De New Yorkse regisseur Woody Allen heeft na Barcelona en Parijs opnieuw zijn oog laten vallen op een Europese grootstad. De cineast wil zijn nieuwe film opnemen in de Italiaanse hoofdstad Rome, waar hij op 26 maart ook als klarinettist zal optreden met de Woody Allen New Orleans Jazzband. Dat heeft Allen verteld in de krant La Repubblica.

"Vraag me niet naar het scenario of de acteurs, ik ben bijgelovig", verklaarde de regisseur, wiens laatste film 'Midnight in Paris' op 11 mei in première zal gaan op het 64ste Filmfestival van Cannes. "We zitten nu in de fase van het scenario, het zou absurd zijn om al meer prijs te geven".

"Rome is net als New York, Parijs, Londen en Barcelona... Ik hou van complexe en beschaafde metropolen en ik vind het fantastisch dat ik de kans krijg om er te werken, zoals we de film 'Manhattan' mochten draaien in New York, 'Match point' in Londen en 'Vicky Cristina Barcelona' in Barcelona", aldus Woody Allen.

"Het is telkens opnieuw een liefdesverklaring aan enkele bijzondere locaties. Ik hoop dat Rome diezelfde gevoelens oproept"


07-03-2011 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse regisseur Charles Jarrott overleden


Britse regisseur Charles Jarrott overleden


http://img847.imageshack.us/img847/8430/charlesjarrott.jpg
Met 'Anne of the Thousand Days' (1969) veroverde Jarrott maar liefst tien oscarnominaties.



De Britse regisseur Charles Jarrott, bekend van de historische drama's 'Anne of the Thousand Days' en 'Mary, Queen of Scots', is vrijdag in Woodland Hills, Californië, aan prostaatkanker overleden. Dat meldt het vakblad Variety vandaag. De in Londen geboren Jarrott werd 83.

Jarrotts 'Anne of the Thousand Days' (1969), een film over de tweede vrouw van Hendrik de Achtste -Anne Boleyn- veroverde tien Oscarnominaties, waarvan drie voor acteerwerk: voor hoofdrolspeelster Geneviève Bujold, Richard Burton als Henry VIII en Anthony Quayle als kardinaal Wolsey. Uiteindelijk moest de prent het stellen met één verzilverde nominatie, voor de kostuums. Tevoren had 'Anne' al de Golden Globe voor beste film gewonnen.
 
Twee jaar later blikte Jarrott 'Mary, Queen of Scots' in, een film over de al even onfortuinlijke Mary Stuart. Die film was goed voor vijf nominaties, waaronder eentje voor hoofd- en titelrol Vanessa Redgrave, maar geen voor Glenda Jackson als Queen Elizabeth en Timothy Dalton als Lord Darnley.
 
Na die twee meesterwerken presteerde Jarrott alleen nog vrij middelmatig werk, onder andere met een teleurstellende remake van Frank Capra's 'Lost Horizon' en biopics voor tv over onder andere paus Johannes XXIII en Barbara Hutton. In 1995 won hij nog een Emmy Award voor 'A Promise Kept: the Oksana Baiul Story'.



07-03-2011 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Le Blanc: Friends heeft mijn carrière gered


Matt Le Blanc: "Friends heeft mijn carrière gered"


http://img339.imageshack.us/img339/7199/mattleblanc.jpg



Matt Le Blanc is nog steeds heel dankbaar dat hij de rol van Joey Tribbiani mocht vertolken in Friends. De acteur was zo goed als blut toen hij in 1994 in de serie stapte. "Ik had nog 11 dollar in mijn portefeuille steken toen ik aangenomen werd. Ik moest zes keer teruggaan om teksten te lezen, dus ik was helemaal niet zeker of ik de rol wel zou krijgen. Het was al mijn vierde serie, maar de drie vorige waren echt geen succes."


Matt heeft naar eigen zeggen zijn succes te danken aan zijn moeder Patricia die hem helemaal alleen grootbracht in Newton. Veel geld had hij vroeger niet, maar de 43-jarige acteur was ondanks alles heel gelukkig tijdens zijn jeugd. Toch had zijn moeder twijfels bij zijn keuze om naar New York te verhuizen om het te proberen als acteur. Le Blanc woonde destijds in een hotel vol met junkies en hoertjes.

De acteur- die de laatste twee seizoenen van Friends 1 miljoen dollar per aflevering verdiende- heeft dan ook niets dan lovende woorden over voor zijn moeder. "Ze steunde me in alles wat ik deed, enkel toen ik op 17-jarige leeftijd naar New York verhuisde, had ze het moeilijk. Toch kwam ze me elk weekend bezoeken. Ze smeekte om naar huis te komen en zei dat ik het toch niet ging maken als acteur. Ik wist wel dat ze vreesde voor mijn veiligheid en niet aan mijn talent twijfelde, maar ik ben blij dat ik doorgezet heb."



07-03-2011 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse die maagdelijkheid wilde verkopen: Ronaldo plukte mijn bloempje

Italiaanse die maagdelijkheid wilde verkopen: "Ronaldo plukte mijn bloempje"


http://img855.imageshack.us/img855/5276/rafaellafico.jpg



Kent u Rafaella Fico nog? In Italië maakte ze haar naam door in een tv-spelletje haar maagdelijkheid aan te bieden voor een miljoen euro. Hoewel het aanbod heel appetijtelijk klonk, wist de Big Brother-deelneemster onder haar gewaagde voornemen uit te muizen.

Een jaar later, op haar tweeëntwintigste, deelde ze elf maanden lang het bed met Cristiano Ronaldo. En wat blijkt nu? "Hij is diegene die mijn bloempje geplukt heeft", aldus de Italiaanse brunette. "Daar ben ik heel blij om, we hadden een geweldige tijd samen."

Haar naam valt ook in de talloze seksschandalen rond premier Silvio Berlusconi. Voor haar deelname aan de fameuze 'Bunga Bunga'-feestjes zou het model zelfs een villa ter waarde van 1,2 miljoen euro geïncasseerd hebben.


07-03-2011 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R.E.M.-zanger Michael Stipe openlijk over zijn (bi)seksualiteit

R.E.M.-zanger Michael Stipe openlijk over zijn (bi)seksualiteit

Klik op de foto om ' Losing My Religion ' te beluisteren






In interviews naar aanleiding van R.E.M.'s nieuwe plaat "Collapse Into Now" is zanger Michael Stipe voor het eerst echt ingegaan op vragen naar zijn sekualiteit. Stipe zegt biseksueel te zijn, maar "met een 80-20-voorkeur voor mannen". De zanger van één van 's werelds populairste rockbands claimt zich comfortabel te voelen om over zijn seksualiteit te praten omdat "de jeugd van nu een het-is-wat-het-is-houding heeft als het over zo'n kwesties gaat".

Stipe (51) geeft echter wel toe dat hij lang bang is geweest om voor zijn seksualiteit uit te komen. Vooral de jaren tachtig waren moeilijk: "Dat had veel te maken met aids. De jaren tachtig en negentig waren een erg moeilijke periode voor mensen zoals mij om eerlijk en openlijk te zijn over onze seksualiteit. Het was ook een tijd van angst. Ik kon me toen niet laten testen op hiv zonder het risico te lopen dat de resultaten zouden uitlekken. Dus deed ik het niet, en leefde daardoor voortdurend in onzekerheid."


"Mensen vergeten al snel hoe er toen over aids en homoseksuelen werd gepraat. In het Reagantijdperk waren er politici die spraken over interneringskampen voor mensen die hiv-positief waren. Ik kan vandaag trouwens nog steeds geen bloed geven omdat ik slaap met een man."


Stipe heeft al 12 jaar een vaste relatie met fotograaf Thomas Dozol, een relatie die hij al een poosje niet meer geheim houdt, maar er echt over praten was er tot nu niet bij. "We zijn verliefd geworden en nu een koppel, nu al twaalf jaar, veel meer valt daar eigenlijk ook niet over te zeggen."


Voor Thomas waren er zowel mannen als vrouwen zegt Stipe. "Ik heb wel degelijk seks gehad met vrouwen, en ik wil er even bij zeggen: met plezier. Maar om eerlijk te zijn val ik toch meer op mannen. Het was iets van 80/20 zullen we zeggen."

Stipe geeft ook toe dat hij jarenlang geworsteld heeft met het feit dat hij beroemd is. "Het begon tussen 1987, toen we door het succes van "The One I Love" ineens in grote zalen gingen spelen en 1991, toen "Losing My Religion" wereldsterren van ons maakte."


R.E.M. was, zegt Stipe, een band die eerst alleen werd gewaardeerd door "freaks, fags, the fat girls, the art students and the indie music fanatics". "En dan speelden we ineens voor een publiek van wie het merendeel - en ik overdrijf een beetje om mijn punt te maken - mensen zoals mij op straat eerder een schop dan een hand zouden geven. Een publiek dat zich niet kon vinden in mijn politieke ideeën, dat het niet leuk vond wanneer ik me flamboyant gedroeg en zeker mijn seksuele voorkeuren afkeurde. Hoe ga je daar mee om he? Dat heeft een tijdje geduurd voor ik daar uit was.



07-03-2011 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend laat drugsverslaafde George Michael zitten

Vriend laat drugsverslaafde George Michael zitten


http://img848.imageshack.us/img848/4070/georgemichael.jpg


George Michael is opnieuw vrijgezel. Zijn vriend Kenny Goss was de drugsverslaving van de zanger na een relatie van 15 jaar meer dan beu. Vorig jaar liep George Michael zelfs nog een veroordeling op wegens rijden onder invloed.

"Het zat er al een tijdje aan te komen", meldde een bron rond het koppel aan The Sun. "Kenny kon hem geen nieuwe kansen blijven geven. Hij is altijd trouw gebleven aan George." Ook de lange afstand tussen de twee bleek een groot probleem. Kenny leidt een belangrijke gallerij in de Verenigde Staten en daardoor zag hij zijn vriend niet zo vaak meer.

"Dit is heel triest, maar hopelijk zal het George eindelijk wakker schudden", klinkt het. Vorig jaar veroordeelde een rechtbank George Michael nog tot acht weken cel nadat hij met zijn auto een horecazaak binnenreed. Het was al de tweede keer dat de zanger onder invloed van drugs achter het stuur betrapt werd.


07-03-2011 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juwelier verkoopt video waarop Lohan ketting steelt


Juwelier verkoopt video waarop Lohan ketting steelt


http://img203.imageshack.us/img203/7657/lindsaylohana.jpg


De beveilingsvideo waarop te zien zou zijn dat Lindsay Lohan zich schuldig maakte aan diefstal, is door de juwelier verkocht.

De juwelier heeft de beelden verkocht aan een bedrijf dat van plan is de beelden aan het publiek vrij te geven. Dat schrijft TMZ. Linsday is natuurlijk weinig opgezet met deze ontwikkeling, maar de openbare aanklager is woedend omdat dit de rechtszaak alleen maar lastiger maakt. De rechter zal het namelijk niet erg op prijs stellen dat de juwelier op deze manier extra geld aan de media probeert te verdienen. De juwelier is zijn positie van slachtoffer kwijt en zal gezien worden als een profiteur.

Ondertussen zou Lilo willen beennen dat ze bij de juwelierszaak in Venice de ketting heeft gestolen.Eerder ontkende de actrice altijd, maar in ruil voor strafvermindering lijkt ze zich toch plotseling het één en ander te herinneren van de diefstal, die ongeveer een maand geleden plaats vond. De openbare aanklager wil dat de actrice voor zes maanden achter de tralies verdwijnt, maar de advocaat van Lohan probeert een deal te sluiten in de hoop er drie maanden van te maken.



07-03-2011 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milk Inc-zangeres Linda is weer vrijgezel

Milk Inc-zangeres Linda is weer vrijgezel


http://img534.imageshack.us/img534/2830/lindamertens.jpg


Linda Mertens, de zangeres van Milk Inc, is na een relatie van bijna twee jaar weer vrijgezel. Ze zette een punt achter haar relatie met haar Duitse langeafstandsvriend. "Het gemis als we niet bij elkaar waren, was groter dan het plezier wanneer we dat wel waren", zegt Linda in Het Laatste Nieuws.

Niemand kreeg haar vriend Daniël ooit te zien, maar toch had het koppel grote plannen. Zo wilden ze in augustus vorig jaar zelfs gaan samenwonen. "Zodra hij werk heeft gevonden, trekt hij bij me in", zei de 32-jarige Linda toen. Zelf wou de Vlaamse zangeres met Tunesische roots niet in Duitsland gaan wonen.

Ze vreesde echter vorig jaar al dat een relatie over een lange afstand niet zou blijven duren. "De afstand, professionele activiteiten en onvoorziene factoren zorgden ervoor dat we elkaar soms weken niet konden zien", zegt ze. "Het was een bijzondere relatie en intens, maar ik heb geleerd dat liefde alleen niet voldoende is."

Linda kan zich nu wel op haar carrière storten, want Milk Inc is volop bezig aan de nieuwe plaat "Nomansland".


07-03-2011 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Andrew in opspraak door schatrijke pedovriend

Prins Andrew in opspraak door schatrijke pedovriend


http://img200.imageshack.us/img200/5849/prinsandrewinopspraak.jpg


De Britse prins Andrew is in opspraak gekomen door zijn band met een veroordeelde pedofiel. De prins zou de schatrijke Amerikaanse zakenman Jeffrey Epstein hebben gevraagd om schulden af te betalen voor Andrews noodlijdende ex-vrouw Sarah Ferguson. Epstein heeft in 2008 achttien maanden celstraf gekregen wegens kindermisbruik. Dat schrijft de Britse krant The Telegraph.


De prins zou hebben geregeld dat de zakenman 15.000 pond (16.000 euro) achterstallig loon betaalde aan een assistent van Sarah Ferguson. Inmiddels heeft Sarah beloofd het geld terug te storten, aldus de Britse krant Daily Mail.


Opmerkelijk is dat Andrew meermalen te gast was in Epsteins villa, waar de 58-jarige zakenman seks had met minderjarige meisjes. Een foto toont de prins met zijn arm om een 17-jarige 'masseuse' Virginia Roberts, die zegt vanaf haar 15e jaar als seksslaaf te zijn misbruikt door Epstein.


Er zijn geen aanwijzingen voor seksueel misbruik door Andrew. Maar een vriendin en een persoonlijke assistente van Epstein blijken vorig jaar door advocaten te zijn ondervraagd over Andrews bezoeken aan het huis van Epstein in de Amerikaanse staat Florida. De jonge vrouwen werd onder ede gevraagd of Andrew daar ook seks had met hen of minderjarige meisjes. Ze hadden de kans om daarop 'nee' te antwoorden, maar beriepen zich op hun zwijgrecht.



http://img153.imageshack.us/img153/5680/jeffreyepstein.jpg
Jeffrey Epstein


Een voormalige butler van Epstein zei wel dat hij massagetafels had klaargezet voor de prins in het huis, dat vol zou hangen met naaktfoto's van meisjes.


De prins kwam al eerder in problemen door zakendeals en ongelukkige vrienden. De jongere broer van kroonprins Charles is momenteel vooral actief bij handelsmissies voor Groot-Brittannië. Maar wegens het schandaal krijgt hij daarbij een kleinere rol, wist De Telegraph vandaag al. Een Conservatieve minister zei tegen de Britse krant dat de positie van Andrew snel onhoudbaar wordt door zijn slechte keuzes. "Hij lijkt geen hersenactiviteit te hebben'', zei de minister tegen de krant. "Ik vind het zielig voor hem. Hij heeft geen vrienden en is omringd door deze verachtelijke figuren.'' (br.hln)



07-03-2011 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phil Collins kondigt pensioen als muzikant aan

Phil Collins kondigt pensioen als muzikant aan

Klik op de foto om ' Another Day In Paradise' te beluisteren






Met zijn zestig levensjaren gaat ex-Genesisdrummer en -leadzanger Phil Collins tegen de huidige trend van (verplicht) langer werken in. In een interview in het mannenblad FHM kondigde de Brit zijn pensioen als muzikant aan. Collins zegt dat de last van het jarenlang musiceren, aan het drumstel zitten en de recentere kritiek op zijn persoon door collega's uit de muziekbusiness zijn tol is beginnen eisen.

"Ik betwijfel of iemand me zal missen", zegt Collins. "Zelf zal ik veel gelukkiger zijn wanneer ik uit de business opgestapt ben."
 
Ondanks zijn indrukwekkende pedigree - zeven grammy's, talrijke nummer één hits en een oscar voor het beste filmlied (voor de Disneyfilm 'Tarzan') - is Collins tijdens zijn gehele carrière een favoriete schietschijf geweest van media en muzikanten, die vraagtekens plaatsten achter zijn muzikaal talent. "Het spijt me dat wij zo'n succes hadden (...) Het verbaast me niet dat mensen mij zijn beginnen haten", luidde het schamper.
 
Niet onbelangrijke factor voor Collins' besluit is dat hij de jongste jaren tegen diverse gezondheidskwaaltjes en -kwalen is beginnen vechten, waaronder gehoorschade, een pijnlijke wervelkolom en dito handen van het drummen. Sinds hij in 2006 van zijn derde vrouw scheidde, leeft Collins in het dorpje Féchy in Franstalig Zwitserland.



07-03-2011 om 10:45 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
06-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische contrabassist Roger Vanhaverbeke overleden

Belgische contrabassist Roger Vanhaverbeke overleden


http://img580.imageshack.us/img580/7164/rogervanhaverbeke.jpg


De Belgische contrabassist Roger Vanhaverbeke is gisteren in een ziekenhuis in Ukkel overleden. Vanhaverbeke was een legendarische figuur in de Belgische jazzwereld. Hij werd 80 jaar.

Vanhaverbeke werd in Oostende geboren op 7 augustus 1930. Hij begeleidde onder meer Toots Thielemans, Jack Sels, Etienne Verschueren en Phil Abraham. De contrabassist heeft in zijn rijkgevulde leven zowat overal in België geconcerteerd, onder meer met Art Farmer, Bill Coleman, Frank Rosolino, Johnny Griffin, Pepper Adams, Dany Doriz en Deborah Brown.

In de zomer van 2010 vierde hij zijn tachtigste verjaardag. Enkele weken daarvoor besloot hij, wegens zijn slechte gezondheid, definitief te stoppen met muziek spelen. De begrafenis vindt plaats in de loop van volgende week.


06-03-2011 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Cullum en Sophie Dahl hebben dochter

Jamie Cullum en Sophie Dahl hebben dochter


http://img843.imageshack.us/img843/6333/jamiecullumensophiedahl.jpg



Model en tv-figuur Sophie Dahl (33) en muzikant Jamie Cullum (31) zijn woensdag de ouders geworden van een dochter, Lyra. Moeder en baby stellen het goed.

Dahl, de kleindochter van de vermaarde auteur Roald Dahl, trouwde in 2009 met Cullum.


06-03-2011 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan mag optreden in China

Bob Dylan mag optreden in China

Klik op de foto om ' Things Have Changed ' te beluisteren






Bob Dylan heeft van de Chinese overheid groen licht gekregen om er volgende maand twee optredens te geven. Omwille van de politieke ondertoon van veel van zijn teksten werd hem dat in het verleden meermaals geweigerd.

Ome Bob had in april vorig jaar nog toestemming gevraag om met zijn Never Ending Tour China te mogen aandoen, maar de officiële instanties waren toen niet te vinden voor de twee voorgestelde shows in Peking en Shanghai. Dat bracht meteen het hele schema van Dylan z’n tour door Azië in de war.

De entourage rond de folkzanger diende onlangs - met succes - een nieuwe aanvraag in bij het Chinese ministerie van Cultuur: Dylan mag op 6 april in Peking en 8 april in Shanghai het podium betreden.(br.Het Nieuwsblad)


06-03-2011 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!