Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feest in het Park haalt Kruder & Dorfmeister naar Oudenaarde


Feest in het Park haalt Kruder & Dorfmeister naar Oudenaarde

Klik op de foto om ' Aikon ' te beluisteren





De zestiende editie van het Oudenaardse festival Feest in het Park lokt de Oostenrijkse Dub/Lounge/Drum'n Bass grootmeesters Kruder & Dorfmeister naar de Donkvijvers. De organisatie laat ook weten dat Arno er halfverwege augustus zijn enige Vlaamse zomerconcert geeft.

Met Mr. Vegas en Cé'Cile gaat Feest in het Park verder op hun traditie om grote sterren uit de reggae en dancehall scene naar Oudenaarde te halen. Voor meer wereldmuziek zal Shantel samen met zijn Bucovina Club Orkestar zorgen.
 
Bij de eerste namen staat ook Triggerfinger, de populaire rock'n roll band van het moment, en de psychedelische space rock'n rollband DeWolff. Daarnaast zal de Detroitse DJ Rolando techno & house classics op de weide afsturen.
 
Feest in het Park Oudenaarde kreeg vorig jaar, verspreid over vier festivaldagen, 40.000 bezoekers over de vloer. Het festival gaat dit jaar door van 11 tot en met 14 augustus.



10-03-2011 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Affleck komt op voor oorlogsslachtoffers in Congo


Ben Affleck komt op voor oorlogsslachtoffers in Congo


http://img546.imageshack.us/img546/82/benaffleck.jpg



Ben Affleck leeft mee met de oorlogsslachtoffers in Congo. De acteur heeft zich tijdens het Amerikaanse Congres uitgesproken over het menselijk leed dat daar nog steeds plaats vindt. Tijdens een hoorzitting haalde de acteur het voorbeeld van Laba Kamana aan: zij werd op 14-jarige leeftijd ontvoerd en vervolgens twee jaar lang verkracht door rebellen. Een verdienstelijke poging om politici actie te laten ondernemen.

Toen het 14-jarige meisje uiteindelijk wist te ontsnappen aan de rebellen bleek ze in verwachting te zijn van een van haar ontvoerders. Ze is nu 22, voedt het kind zelf op, studeert rechten en maakt zich hard voor vrouwenrechten in haar thuisland. Volgens Affleck zou een grotere betrokkenheid moet voorkomen dat het Afrikaanse land weer in oorlog vervalt.



10-03-2011 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen De Bouw weigert rol van Bart De Wever te spelen


Koen De Bouw weigert rol van Bart De Wever te spelen


http://img638.imageshack.us/img638/6406/koendebouw.jpg



Koen De Bouw weigert pertinent de rol van Bart De Wever op zich te nemen in de tv-reeks over de gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen. "Patrick Janssens, die wil ik misschien nog wel spelen", klinkt het in 'De Morgen'.

"De acteur die fysiek het sterkst op mij lijkt", verwees de N-VA-politicus eerder naar De Bouw. "Ik heb geen enkel probleem met zwaarlijvige mensen", riposteert de acteur. "Integendeel, ik heb heel wat vrienden die goed in het vlees zitten, maar ik zie de overeenkomsten niet."

"Gepalaver is erg triest"
De reden om niet in de huid van De Wever te kruipen, situeert zich echter op inhoudelijk vlak. "Ik heb absoluut geen hoge pet op van het Vlaams-nationalisme. Ik vind al dat gepalaver erg triest. Er wordt constant voorbijgegaan aan hoe rijk Wallonië is op het vlak van natuur en van cultuur. Op lange termijn rendeert dat soort rijkdom."

"Ik word kwaad als ik hoor dat een kind in de Ardennen niet dezelfde rechten op sociale tegemoetkomingen zou mogen hebben als een kind in Vlaanderen. Over de stille sluipmoordenaar die het nationalisme is, kan ik mij zó opwinden dat ik daar geen enkele rol in wil vertolken", besluit De Bouw.



10-03-2011 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Sprakeloos' wint Henriette Roland Holst-prijs


'Sprakeloos' wint Henriette Roland Holst-prijs


http://img339.imageshack.us/img339/1598/tomlanoye.jpg
Tom Lanoye.


Tom Lanoye heeft de Henriette Roland Holst-prijs gewonnen voor zijn boek 'Sprakeloos'. De Maatschappij der Nederlandse Letterkunde kent de prijs sinds 1984 om de drie jaar toe aan een werk dat "zowel uitmunt door sociale bewogenheid als door literair niveau". Lanoye krijgt een oorkonde en 2.500 euro.

'Sprakeloos', een roman die gaat over de moeder van Lanoye, werd eerder al genomineerd voor de AKO Literatuurprijs en de Libris Literatuurprijs en haalde ook de shortlist van de Gouden Uil. Het boek won de Gouden Uil Publieksprijs.
 
Het autobiografische 'Sprakeloos' uit 2009 sluit in veel opzichten aan bij twee vroege autobiografische romans van Lanoye, 'Een slagerszoon met een brilletje' (1985) en 'Kartonnen dozen' (1991). Het boek zal ook worden verfilmd. Hilde Van Mieghem neemt de regie voor haar rekening.
 
De Maatschappij der Nederlandse Letterkunde maakte woensdag eveneens de winnaar bekend van de Lucy B. en C.W. van der Hoogt-prijs, een "stimuleringsprijs" die elk jaar wordt uitgereikt, afwisselend in de categorieën poëzie en proza. De jonge Nederlandse Lieke Marsman krijgt die onderscheiding voor haar debuut, de dichtbundel 'Wat ik mijzelf graag voorhoud', en wint een penning en 7.500 euro.



10-03-2011 om 11:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arctic Monkeys leggen laatste hand aan vierde album



Arctic Monkeys leggen laatste hand aan vierde album

Klik op de foto om ' Brick By Brick ' te beluisteren






Arctic Monkeys leggen stilaan de laatste hand aan hun vierde studioalbum dat later dit voorjaar moet verschijnen. Bij wijze van voorsmaakje lekten de vier jongens uit Sheffield het nummer 'Brick By Brick' op hun website. Volgens drummer Matt Helders wordt het nummer geen single, maar is het slechts "een teaser van wat jullie van het nieuwe album mogen verwachten".

Voor het album doken Arctic Monkeys opnieuw de studio in met James Ford, die ook al producer was van 'Favourite Worst Nightmare' en 'Humbug'. De band is headliner op Rock Werchter op vrijdag 1 juli.



09-03-2011 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss wil Misery Bear kopje kleiner maken



Kate Moss wil Misery Bear kopje kleiner maken

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Kate Moss als komiek? Dat hadden we nog niet gezien. Haar eerste stapjes zet het model naast Misery Bear, de depressieve teddybeer van BBC Comedy. Ook zij brengt het pluchen knuffelbeest echter geen geluk.

In deze aflevering verloopt de geldinzameling van 'miseriebeer' niet helemaal zoals gepland. Overal krijgt hij de deur op z'n neus, tot hij aanbelt bij Moss. De blondine lijkt in eerste instantie dolenthousiast, maar ontpopt zich al snel tot een psychopate die helemaal geobsedeerd is door de teddybeer.

Eerst slaagt die erin te ontsnappen, maar uiteindelijk belandt hij toch in de klauwen van het topmodel. De houten hamer die Moss vervolgens bovenhaalt, doet denken aan de mythische scène van Stephen Kings 'Misery'.



09-03-2011 om 17:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lippen van Katy Perry zijn tunnel naar andere wereld



"Lippen van Katy Perry zijn tunnel naar andere wereld"


http://img689.imageshack.us/img689/3298/kateperry.jpg



"Haar lippen zijn een tunnel naar een andere wereld." Geef toe, qua 'compliment van de dag' kan het tellen. Bedenker is Russell Brand, de Britse komiek die in oktober vorig jaar met Katy Perry trouwde. "Als ik haar kus, voel ik me zalig. Haar lippen zijn een bevrijding! Glorie! Poëzie!"

De 35-jarige acteur bekende ook dat hij sinds het huwelijk een heuse huismus geworden is. "Ze denkt dat ik een butler ben", verklaarde hij in de tv-show 'The View'. "Allicht komt dat door mijn Britse roots. Vroeger draaide mijn leven rond chaos, bloed en gekheid, nu is het enkel nog: 'Haal dat eens uit de ijskast'. En dat na amper vijf maanden, hoe moet ik zo een decennium overleven? Ramen boenen en in de tuin werken, dat wordt mijn toekomst."

Vorige maand verklaarde Brand nog dat zijn huwelijk met Katy "gewoontjes" was en dat ze -net als elk ander koppel- wel eens ambras maken. "Het is leuk om met Perry getrouwd te zijn, maar je zou versteld staan hoe normaal het er aan toe gaat. Gisteren zei ze nog: 'Ga je met dat shirt naar buiten?' Het was zelfs geen vraag, ze bedoelde duidelijk: 'Doe dat uit'. En ja hoor, ik luisterde opnieuw."



09-03-2011 om 17:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phil Collins gaat dan toch op pensioen

Phil Collins gaat dan toch op pensioen


Klik op de foto om ' Easy Lover ' te beluisteren






Phil Collins gaat dan toch op pensioen. Dat kondigt hij zelf aan op zijn persoonlijke website.


"Ik zeg de muziekindustrie vaarwel zodat ik een fulltime vader kan zijn voor mijn 2 jonge zonen." schreef de Britse zanger en drummer op zijn website.

Nadat hij begin deze week liet weten dat hij ermee kapte, deed zijn woordvoerder in het Amerikaanse tijdschrift People de geruchten af als nonsens. Collins laat nu zelf weten dat hij de handdoek wel degelijk in de ring gooit.

De ex-Genesisdrummer won tijdens zijn muziekcarrière 7 Grammy's, scoorde verschillende nummer één hits en sleepte een Oscar in de wacht met zijn soundtrack voor de animatiefilm 'Tarzan'.

Collins en zijn derde vrouw Orianne Cevey (van wie hij scheidde in 2008) hebben samen 2 zonen, Nicolas en Matthew.


09-03-2011 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally verlamd aan linkerkant: Zingen is gedaan


Eddy Wally verlamd aan linkerkant: "Zingen is gedaan"


http://img808.imageshack.us/img808/8246/eddywally.jpg



"Het is gedaan voor mij als zanger. Mijn dochter Marina moet nu de fakkel van mij overnemen." Dat zei Eddy Wally gisteren aan zijn naasten nadat hij zaterdagavond getroffen werd door een hersenbloeding. De zanger trekt daarmee noodgedwongen een streep onder een carrière van meer dan 45 jaar. Hij kan wellicht nooit meer optreden: aan de linkerkant van zijn lichaam is hij volledig verlamd.

Gisteravond werd Wally nog onverwacht van het Gentse AZ Sint-Lucas naar het ziekenhuis van Jette gebracht. "Momenteel stelt papa het -gezien de omstandigheden- goed. Hij ligt op de dienst intensieve zorgen en is bij bewustzijn", zei dochter Marina gisteravond aan de krant 'Het Laatste Nieuws'. "Gelukkig zijn zijn spraak en zijn gezicht niet aangetast. Uit de eerste scanneronderzoeken is ook gebleken dat zijn hersenen nog goed functioneren. Papa heeft ons beloofd te zullen vechten."

Volgens chirurg Luc Beacourt is de gezondheidstoestand van Wally zeker zorgwekkend. "Een man van 78 die eerder al kanker en een malaise overleefde en die vervolgens getroffen wordt door een hersenbloeding bevindt zich in een ernstige toestand. De kans dat hij nog helemaal recupereert, is aan de kleine kant."



09-03-2011 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bassist Alice in Chains overleden



Bassist Alice in Chains overleden


Klik op de foto om ' Would ' te beluisteren







De voormalig bassist van de Amerikaanse rock/grungeband Alice in Chains, Mike Starr, is dood gevonden in een huis in het Amerikaanse Salt Lake City. Hij is 44 jaar geworden. Over de oorzaak van zijn overlijden is nog niets bekend. De politie wil geen details vrijgeven. Een autopsie en toxicologische tests zullen uitgevoerd worden. Vorige maand werd Starr nog gearresteerd voor drugsbezit.

In 2009 was Starr nog te zien in een Amerikaanse show waar sterren van hun drugsverslaving af proberen te komen. De groep Alice in Chains werd in Seattle opgericht in de jaren 1990, ongeveer op hetzelfde moment als Nirvana en Pearl Jam, maar bleef gedurende lange periodes inactief. Succes hadden ze onder meer met hun album Dirt uit 1992. Mike Starr verliet de groep in de jaren 1990. Layne Staley, de zanger van de groep, die met drugsproblemen kampte, overleed in 2002.

De groep stond met nieuwe zanger William DuVall vorig jaar op Rock Werchter.



09-03-2011 om 12:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische dj-broers in zee met Axwell



Belgische dj-broers in zee met Axwell


Klik op de foto om het filmpje te bekijken









Axwell, die samen met Steve Angelo en Sebastian Ingrosso het populaire dj-trio 'Swedish House Mafia' vormt, gaat in zee met de Belgische dj's Dimitri Vegas & Like Mike. Samen bewerkten ze het nummer 'One Look' van David Tort ft Gosha. De originele vocals en synths werden behouden, maar de dj's gaven er elk hun eigen touch aan die garant moet staan voor een van de danshits van 2011. Hier en in de video hierboven in preview te beluisteren.

De Belgische broers kwamen eerder al met remixes op de proppen van sterren als Snoop Dogg en Tiesto en zijn deze zaterdag 12 maart live te horen op de zevende editie van Sensation in de Ethias Arena in Hasselt: 'Celebrate Life'. Ook op het programma daar staan andere topdj's als Martin Solveig, Chuckie en Laidback Luke. Er worden 20.000 bezoekers verwacht. (br.hln)



09-03-2011 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally in het ziekenhuis met hersenbloeding


Eddy Wally in het ziekenhuis met hersenbloeding



http://img576.imageshack.us/img576/8246/eddywally.jpg



Eddy Wally heeft een hersenbloeding gehad en ligt in het ziekenhuis. Volgens de familie van de Vlaamse charmezanger is hij licht verlamd, maar wel bij bewustzijn. Dat meldt 'Het Nieuws' van vtm.


Wally kreeg volgens vtm afgelopen zondag in Brussel een hersenbloeding en werd vandaag overgebracht naar een ziekenhuis in Gent. Volgens een bron dicht bij de familie is hij bij het bewustzijn, maar heeft hij wel verlammingsverschijnselen.


De 78-jarige charmezanger werd vorige zomer al eens onwel tijdens een optreden op de Gentse feesten. Hij moest naar het ziekenhuis en kreeg rust voorgeschreven. Maar een week later verklaarde hij alweer vrolijk dat hij niet aan stoppen dacht.
 

'The Voice of Europe' overwon enkele jaren geleden kanker. Hij gaf later wel toe dat hij toen wel heel diep heeft gezeten. Het is volgens de commerciële zender niet duidelijk hoe ernstig de hersenbloeding is, maar er wacht Eddy Wally in elk geval een lange revalidatie (br.hln)



09-03-2011 om 09:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen trouwt in Chanel


Lily Allen trouwt in Chanel



http://img821.imageshack.us/img821/7725/lilyalleni.jpg



Lily Allen zal in een trouwjurk van Chanel haar ja-woord geven. De Britse popzangeres maakte bekend dat Karl Lagerfeld haar jurk zal ontwerpen.

Allen had gisteren nog een afspraak met modegoeroe Karl Lagerfeld.  Ze mocht in de studio's van Chanel haar jurk voor de eerste keer komen bewonderen.

"Grote vergissing"
Het is niet de eerste keer dat Lily zich in het Franse merk hult. Ze werd in het verleden regelmatig in het straatbeeld gespot met creaties van Chanel. Bovendien zou ze oorspronkelijk het gezicht zijn voor de campagne van de Coco Cocoon bag, maar het was Vanessa Paradis die uiteindelijk met de eer ging lopen. Daar bleek de 25-jarige zangeres allesbehalve rouwig om te zijn: "Toen Karl Lagerfeld me opbelde en vroeg of ik wilde meewerken aan de campagne, heb ik het nieuws aan niemand verteld. Ik was er namelijk rotsvast van overtuigd dat hij een grote vergissing maakte door mij te kiezen en voelde dat er niets van in huis zou komen."

"Ik ben geen model dus een fotoshoot voor Chanel voelde erg intimiderend aan. Ik weet goed genoeg dat ik geen supermodel ben zoals Lara Stone of Kate Moss. Ik voelde me net een opgeblazen dumpling!" aldus Allen.

Verloofde Sam Cooper vroeg de zangeres ten huwelijk tijdens een vakantie op het eiland Bali. Een precieze trouwdatum werd voorlopig nog niet bekendgemaakt. (br.hln)



08-03-2011 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse schenkt 23.000 euro aan kleding weg


Amy Winehouse schenkt 23.000 euro aan kleding weg

Klik op de foto om ' You Know I'm No Good ' te beluisteren






Amy Winehouse heeft een goed hart. De zangeres heeft kleding - waaronder een jurk van Alexander McQueen- ter waarde van 23.000 euro aan een goed doel geschonken.

Winehouse besloot om grote kuis te houden in haar kasten bij haar verhuis en maakte heel wat mensen gelukkig met haar schenking. "Amy dook hier op met een hele berg spullen, allemaal dure kledij", aldus een personeelslid van de winkel.

"Je zou verwachten dat de kledij vol gaatjes van sigaretten zit en eruit zou zien alsof het enkele wilde nachten heeft meegemaakt, maar alles is in perfecte staat." De zangeres grapte tegen enkele dames in de winkel dat ze verslaafd is aan opruimen.

Winehouse liet alvast aan het personeel weten dat ze terugkomt met meer kledij die ze nooit meer draagt. "Sinds het bekend is dat Amy Winehouse hier kleding heeft gedoneerd, wordt de winkel overrompeld door nieuwsgierigen.




08-03-2011 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne wil baby met homovriend


Kelly Osbourne wil baby met homovriend


Klik op de foto om ' Shut Up ' te beluisteren






Kelly Osbourne is naar eigen zeggen klaar voor een baby. Ze wil een kindje maken met haar beste vriend- die homo is- omdat ze genoeg heeft van hetero's. Mama Sharon zou in de wolken zijn met het plan van haar dochter.

De 26-jarige Osbourne zette haar vriendje Luke Worrall aan de deur nadat ze erachter kwam dat hij haar verschillende keren had bedrogen met andere vrouwen én mannen.

"Ik heb het helemaal gehad met hetero's. Ik zou dolgraag een baby willen met mijn beste vriend Nate. We zouden echt geweldige ouders zijn en mijn moeder zou het ook fantastisch vinden."

Kelly onthulde onlangs dat ze een nieuwe vriend heeft, de 26-jarige muzikant Rob Damiani, maar het koppel heeft besloten om alles rustig aan te doen. "Ik vind het super om Rob beter te leren kennen, maar ik wil niets overhaasten en wil ook alles in onze relatie privé houden.



08-03-2011 om 18:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen (25) praat voor het eerst over haar miskraam


Lily Allen (25) praat voor het eerst over haar miskraam

Klik op de foto om ' Not Fair ' te beluisteren







Lily Allen heeft sinds haar miskraam vorig jaar in november zoveel mogelijk de spotlights vermeden. Nu is de zangeres echter klaar om over haar traumatische ervaring te praten.

Allen, die zes maanden zwanger was toen ze een miskraam kreeg, is naar eigen zeggen veranderd door de gebeurtenis. "Het was echt heel zwaar en het is iets waardoor een mens een andere kijk krijgt op het leven." De 25-jarige zangeres liet in haar hart kijken tijdens een documentaire die Allen en haar zus Sarah volgden bij de opening van hun kledingzaak Lucy.

Allen bekende ook dat ze een gevecht tegen anorexia geleverd heeft. "Ik gaf vroeger over tussen maaltijden. Dat is niets om trots over te zijn, maar iedereen kwam me zeggen hoe goed ik er wel uitzag. Dan is het moeilijk om met je voeten op de grond te blijven. Ik dacht dat ik goed bezig was en het was geweldig om al die kleren te dragen en veel geld te hebben, maar ik was echt niet gelukkig."

"Ik wou zo graag heel mager zijn, maar ik kan dat niet zonder ongelukkig te zijn, want ik hou van lekker eten. Ik ben uiteindelijk een zangeres en geen model. Ik wou me niet langer slecht voelen omdat ik niet mager was."

Een lichtpuntje in haar moeilijke periode was verloofde Sam Cooper. Het koppel kondigde hun verloving aan op Kerstmis, een maand nadat ze hun baby verloren. Voor de zangeres was het al het tweede miskraam, ook in 2008 verloor Lily een baby met haar toenmalige vriend.



08-03-2011 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warner gaat films verhuren via Facebook



Warner gaat films verhuren via Facebook



http://img121.imageshack.us/img121/9536/thedarkknight.jpg



Hollywoodstudio Warner experimenteert met Facebook als onlinevideotheek. De eerste film die, voorlopig enkel in de VS, via Facebook gehuurd kan worden, is de Batmanfilm 'The Dark Knight'.
 
Wie de film wil huren, betaalt daarvoor dertig 'Facebook-Credits', ofwel 3 dollar. Voor dat geld kan je de prent gedurende 48 uur bekijken. Andere titels volgen.
 
Het is niet de eerste keer dat Warner Bros experimenteert met ongewone digitale verspreidingsmanieren. De studio bood eerder al 'The Dark Knight' en sciencefictionfilm 'Inception' aan op iPad en iPhone. (br.hln)



08-03-2011 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue: Familie heeft me kanker doen overwinnen


Kylie Minogue: "Familie heeft me kanker doen overwinnen"



http://img62.imageshack.us/img62/733/kylieminoguer.jpg


Kylie Minogue kreeg in 2005 te horen dat ze borstkanker had. De zangeres bestreed de ziekte met succes, maar zou daar naar eigen zeggen zonder de steun en liefde van haar familie niet in geslaagd zijn.

Toen Kylie op de Australische tv gefeliciteerd werd met haar moedige strijd antwoordde ze: "Jullie vonden mij misschien moedig, maar wat het publiek niet zag, is dat mijn familie mij er heeft doorgesleurd."

De 42-jarige zangeres heeft het nu nog steeds moeilijk als ze mensen, en vooral kinderen, ziet vechten tegen kanker. "Toen ik in het ziekenhuis lag, was ik aan het praten met enkele medepatiënten. Ik probeerde zo normaal mogelijk te doen, maar toen ze zeiden dat ze hoopten dat ik erdoor zou komen, werd het me even te veel."

De zangeres, die een relatie heeft met het Spaanse model Andres Velencoso, onthulde onlangs dat ze vreesde dat ze door de kanker onvruchtbaar is geworden. Ze overwoog daarom om een kindje te adopteren of een draagmoeder te zoeken. "Ik overweeg die opties nog steeds, kinderen en familie zijn heel belangrijk voor mij", aldus de zangeres.



08-03-2011 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson stopt (tijdelijk) met studeren


Emma Watson stopt (tijdelijk) met studeren



http://img26.imageshack.us/img26/6324/emmawatsony.jpg



Emma Watson heeft besloten om haar studies tijdelijk stop te zetten. De 20-jarige actrice, die wereldberoemd werd door haar rol in Harry Potter, wil zich meer richten op haar carrière.

"Ik vind studeren heel leuk, maar het is moeilijk te combineren met mijn werk. Op dit moment is het zelfs onmogelijk en daarom schuif ik de boeken tijdelijk aan de kant. Maar ik ben nog steeds van plan om mijn diploma te halen, alleen zal het iets langer duren dan voorzien", aldus de actrice op haar website.

"Ik heb besloten om even een pauze te nemen zodat ik mijn werk voor Harry Potter kan afmaken en mij wat meer kan concentreren op andere aanbiedingen." Emma volgt een kunstopleiding en is naast actrice ook model.



08-03-2011 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen: Ontslag is beste dag uit mijn leven


Charlie Sheen: "Ontslag is beste dag uit mijn leven"



http://img4.imageshack.us/img4/6774/charliesheeny.jpg



Wie denkt dat Charlie Sheen in zak en as zit na zijn ontslag uit 'Two and a Half Men' zit er helemaal naast. De acteur heeft laten weten dat Warner Bros hem de beste dag van zijn leven heeft bezorgd.

"Ik ben eindelijk vrij", aldus Sheen, die in Beverly Hills verbleef toen hij het nieuws te horen kreeg. "Dit is de beste dag uit mijn leven", vertrouwde hij enkele vrienden toe.

Producent Warner Bros zette de acteur gisterenavond op straat omdat hij het door zijn gedrag onmogelijk maakte om nog langer samen te werken


08-03-2011 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!