NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Hans Boskamp (78) overleden

Acteur Hans Boskamp (78) overleden


http://img849.imageshack.us/img849/3104/hansboskamp.jpgDe acteur, zanger en voetballer Hans Boskamp is dinsdag in een ziekenhuis in zijn woonplaats Dordrecht aan de gevolgen van een herseninfarct overleden. Hij was 78 jaar. Dat meldt zijn familie.
 
Turks Fruit
Boskamp acteerde in tv-series als 'Oppassen!!!', 'Sil de Strandjutter', 'Ja zuster, nee zuster' en 'Floris' (in de rol van Lange Pier). Hij speelde ook in de succesfilm 'Turks Fruit'. Als musical- en toneelacteur was hij te zien in 'Potasch en Perlemoer' en 'My Fair Lady' (in de rol van Alfred Doolittle).
 
De geboren Rotterdammer was verder voetballer voor Ajax en DWS. Hij kwam uit voor het Nederlands elftal.
 
Bed-in John en Yoko

Hans Boskamp, zoon van acteur Johan Boskamp, werkte ook als beurshandelaar, spreekstalmeester in het circus en manager van artiesten. Via die laatste functie leerde hij John Lennon kennen. Hij begeleidde in 1969 Lennon en Yoko Ono tijdens hun beroemde bed-in voor de wereldvrede in het Amsterdamse Hiltonhotel.22-03-2011 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Free Record Shop maakt zich op voor Biebermania


Free Record Shop maakt zich op voor Biebermania


http://img192.imageshack.us/img192/4232/biebermania.jpg
Benieuwd of we dit soort van toestanden ook in Antwerpen zullen zien.


Antwerpen telt af naar de komst van Justin Bieber. De razendpopulaire Canadees staat op 30 april op het podium van het Sportpaleis. Voor twee fans zou het wel eens een heel speciale dag kunnen worden. Free Record Shop geeft namelijk twee kaarten weg voor een exclusieve meet & greet met hun tieneridool. De platenzaak verwacht dan ook een stormloop van Bieber-fans, schrijft Het Laatste Nieuws.
 
Wie kans wil maken op die felbegeerde meet & greet moet op de concertdag tussen 13 en 15 uur naar de Free Record Shop op de Wapper komen. Daar maken ze zich op voor een heuse Biebermania. De winkel biedt op 30 april Biebers album 'Never Say Never' te koop aan voor net geen zes euro. In één doosje zit een 'golden duoticket' verstopt. De gelukkige koper wordt nadien, samen met een vriend of vriendin naar een geheime locatie in Antwerpen gebracht, waar Bieber hen zal opwachten. (br.hln)


22-03-2011 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blueslegende 'Pinetop' Perkins (97) overleden

Blueslegende 'Pinetop' Perkins (97) overleden

Klik op de foto om hem te beluisteren op 95 jarige leeftijd

De Amerikaanse bluespianist Joe Willie 'Pinetop' Perkins, die dit jaar als oudste persoon ooit een Grammy Award won voor het beste traditionele bluesalbum, is op 97-jarige leeftijd overleden in zijn huis in Austin, Texas. ,,Hij deed een dutje en werd niet meer wakker'', zei zijn manager. Dat meldden Amerikaanse media.

Perkins speelde meer dan zestig jaar met legendes als Earl Hooker, BB King en Eric Clapton. Ook leerde hij in de jaren vijftig een toen jonge Ike Turner de boogie-woogie spelen. In 1969 verving Perkins Otis Spann in de Muddy Waters band. Na ruim tien jaar ging hij met enkele leden van die band verder als de Legendary Blues Band.

Perkins werd in 1913 geboren op een katoenplantage in Mississippi. Hij leerde tussen het katoen plukken door eigenhandig piano- en gitaar spelen, maar hij leerde nooit lezen. Naar eigen zeggen begon hij op zijn negende met roken en dronk hij tot hij 82 was.


22-03-2011 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga kiest ei in plaats van matras

Lady Gaga kiest ei in plaats van matras

Klik op de foto om ' LoveGame ' te beluisteren

Er zijn volop verbouwingswerken aan de gang ten huize Gaga. De popster investeert maar liefst 1,4 miljoen euro om haar appartement in New York in een nieuw extravagant kleedje te stoppen. Het ei waarin ze haar intrede deed op de Grammy's krijgt bovendien een erg speciaal plaatsje...

De zangeres voelde zich kiplekker in het ei en wil nu haar matras ruilen voor een replica van het Grammy-exemplaar.

Replica
"Na de Grammy Awards mediteerde Lady Gaga uren in het ei. Ze voelde zich er zo in thuis dat er nu een replica wordt gemaakt waarin ze ook kan slapen." zegt een bron aan de Britse Mirror.

Lady Gaga zal souvenirs zoals maskers en botten tentoonstellen die ze uit alle hoeken van de wereld verzamelde. Ook haar excentrieke podiumoutfits krijgen een speciaal plaatsje, maar haar ei-bed blijft hét pronkstuk in het appartement.22-03-2011 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holly Madison en Twittervriendje uit elkaar

Holly Madison en Twittervriendje uit elkaar


http://img192.imageshack.us/img192/2231/hollymadisonv.jpg


Voormalige Playmate Holly Madison gaat opnieuw als vrijgezel door het leven. De blonde seksbom en gitarist Jack Barakat besloten om er samen een punt achter te zetten en willen nu als vrienden door het leven gaan. Dat vertelt haar woordvoerder aan E ! Online.


De twee werden vorige zomer een koppel nadat ze er maandenlang virtueel op los flirtten via Twitter: "We leerden elkaar via een gemeenschappelijke vriend kennen en van het één kwam het ander. We stuurden maandenlang berichtjes naar elkaar, tot ik hem op een gegeven moment uitnodigde voor een date. Diezelfde avond was het meteen raak." aldus Madison.

Holly bleef echter niet lang bij de pakken zitten. Zo werd ze vorig weekend met Brody Jenner in Las Vegas gezien waar ze samen een gastoptreden maakten in nachtclub Chateau.


22-03-2011 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Big Momma is back (en hoe)

Big Momma is back (en hoe)


http://img202.imageshack.us/img202/2262/bigmomma.jpg


Het zou te gemakkelijk zijn om te vragen of iemand wel zat te wachten op een derde Big Momma-film en het hele geval af te kraken. Maar miljoenen kijkers wereldwijd brachten al 300 miljoen dollar op, dus heeft de film wel degelijk een doel.

Dit gezegd zijnde is 'Big Momma's House 3: Like father, like son' niet de meest originele of grappige komedie van het jaar. De film probeert dat zelfs niet te zijn: het richt zich ongegeneerd op een publiek van tweeners en tieners, die de onderbroekenhumor en de hippe muziek zullen smaken.

Tienerthema
Ook het thema is op jongeren geënt: Trent (Brendan T. Jackson), de stiefzoon van FBI-agent Malcolm Turner (Martin Lawrence), wil zijn eigen pas volgen en rapper worden. Muziek, meisjes en een vader-zoon-strijd zijn dan ook de logische kernwoorden.

Malcolm is het niet eens met het pad van zijn stiefzoon, en wil dat hij naar de universiteit gaat. Op het verkeerde moment stoort Trent zijn stiefvader tijdens zijn werk, en hij is getuige van een criminele daad. Trent is niet meer veilig, en Malcolm zoekt zijn toevlucht op de laatste plaats waar criminelen een tienerjongen zouden gaan zoeken: op een kunstschool voor... tienermeisjes.

Trent wordt Charmaine... en valt dan halsoverkop voor Haley (Jessica Lucas) en kan dit maar moeilijk verborgen houden. Ondertussen heeft Big Momma haar eigen bewonderaar Kurtis Kool (Faizon Love).

De kracht van Big Momma
De verhaallijn stelt echt niet veel voor, maar regisseur John Whitesell haalt het onderste uit de kast om dit te verdoezelen. In de tweede helft van de film (in de school) leidt dit zelfs tot enkele entertainende en hartverwarmende scènes.

De echte kracht van Big Momma schuilt in deze derde film niet zozeer in de humor of de 'man-speelt-vrouw'-factor, maar wel in haar wijsheid. Zet een bende tienermeisjes in een competitieve omgeving en je krijgt, jawel, huilbuien en onzekerheden. Big Momma staat altijd voor hen klaar, wat al bij al nog redelijk bevredigend om zien is.

En toch... en toch...
De grappen en grollen daarentegen doen de ogen rollen. Voorspelbaar, flauw, en - laat Martin Lawrence het niet horen - een tikje afgezaagd of ronduit pijnlijk... en toch. En toch toveren ze tegen wil en dank al eens een glimlach op het gezicht.

Lang niet iedereen zal het waarderen, en zelfs wie alleen maar op zoek is naar hersenloos vertier zou wel eens teleurgesteld kunnen zijn. Maar wie de vorige Big Momma's kon appreciëren of enkele tieners heeft rondlopen die zich vervelen op een druilerige namiddag, weet alvast waar ze anderhalf uur lang terecht kunnen.

Zoals Martin Lawrence (Malcolm Turner/Big Momma) zelf zegt: "Wie ben ik om iemand te veroordelen? Ieder zijn smaak."


22-03-2011 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Speel jij Rocco granata ?


Speel jij Rocco granata ?


http://img811.imageshack.us/img811/9785/roccogranata.jpgDe opnames van een film rond de jeugdjaren van charmezanger Rocco Granata lopen vertraging op. Regisseur Stijn Coninx vindt geen hoofdrolspeler.

Regisseur Stijn Coninx loopt al een tijd rond met het idee om het leven van Rocco Granata te verfilmen. Coninx leerde de zanger kennen op de set van Zware jongens.

Coninx was toen de assistent van regisseur Robbe De Hert, Rocco Granata speelde een bijrol.

Begin 2007 belde de zanger naar Coninx omdat hij zijn levensverhaal  wilde vertellen. Coninx was meteen enthousiast, zo vertelde hij een paar jaar geleden aan De Standaard.

 'Ik zag meteen het geweldige verhaal van een kind dat wordt weggezogen uit zijn warme omgeving vanwege de dromen van zijn vader, die erg verschillend zijn van de zijne. Je hebt alles: het vader-zoonthema, een interessante sociale context met de koolmijnen en de emigratie, en dan heb ik het nog niet over 'Marina' en zijn succesvolle carrière, of over de periode dat Rocco zich volledig aan zijn dochter wijdde, die zwaar gewond raakte in de Switelbrand.'
 

Met de opnames van de film Marina (werktitel) wil het evenwel niet lukken. Normaal zou het filmen beginnen na de zomer, nu wordt het wellicht op het einde van het jaar. Er is namelijk een belangrijk probleem opgedoken. Stijn Coninx vindt geen hoofdrolspeler.

Een eerste casting leverde niets op. In april probeert het castingsbureau opnieuw.

Het opsporingsbericht luidt als volgt: Italiaanse (lijkende) acteur gezocht tussen 16 en 21 jaar, tweetalig Italiaans/Nederlands, muzikaliteit is een pluspunt. Ervaring is een voordeel  maar niet nodig, enthousiasme wel. (br.het Nieuwsblad)


 Meer info? Mail naar: roccocasting@gmail.com


www.devriesvinck.com
www.eyeworks.tv
www.imdb.com/name/nm0174659/22-03-2011 om 09:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
21-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cilou Annys is weer single

Cilou Annys is weer single


http://img862.imageshack.us/img862/1531/cilouannys.jpgEx-Miss België Cilou Annys heeft voor de tweede keer haar relatie met Koen beeindigd. Vier jaar geleden hadden ze al eens hun relatie stopgezet, maar negen maanden geleden pakten ze de draad weer op. Dat melden de Coreliokranten.

Hun tweede breuk is volgens Cilou te wijten aan 'zijn erg bezitterige gedrag'. Op de nacht van exclusief verscheen ze dan ook samen met haar neef.21-03-2011 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris wil koste wat het kost trouw prins William bijwonen


Paris wil koste wat het kost trouw prins William bijwonen


http://img825.imageshack.us/img825/417/williamenkatemiddleton.jpg


Paris Hilton beweegt momenteel hemel en aarde in een poging een invitatie voor het huwelijk van prins William en Kate Middleton te versieren.

Paris is naar eigen zeggen een enorme fan van het Britse koningshuis en bombardeert sinds enkele weken al haar contacten om toch maar de trouw op 29 april in Westminster Abbey te kunnen bijwonen. Lees: om daar gefilmd te worden en zo gratis en voor niets promotie voor haar persoontje te krijgen.

"Een spetter"
Paris sprak in het verleden niet enkel haar waardering voor wijlen prinses Diana uit, ze vindt William ook een spetter en gaf toe dat ze hem zou daten in het geval hij zijn Kate het gat van de koninklijke timmerman zou wijzen. Twee jaar geleden ontmoette Paris prins William in de Londense nachtclub Whisky Mist. "Ik zou maar wat graag met William gaan, maar dan moet hij eerst zijn muisachtig vriendinnetje dumpen", stelde ze toen (br.hln)


21-03-2011 om 17:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philippe Geubels vijf jaar exclusief bij Woestijnvis


Philippe Geubels vijf jaar exclusief bij Woestijnvis


http://img638.imageshack.us/img638/472/philippegeubels.jpg
Philippe Geubels. 


Stand-upcomedian Philippe Geubels heeft deze middag een exclusiviteitscontract van vijf jaar ondertekend bij het productiehuis Woestijnvis. Dat meldt zijn manager Johnny Quidé in een persbericht. Het productiehuis participeert daarnaast in PretPraters, een nieuw bureau voor Vlaams comedytalent, met het oog op een bredere samenwerking.

PretPraters zal Vlaamse comedians herbergen als Philippe Geubels, Bert Gabriëls, Lies Lefever, Vitalski en Steven Goegebeur. Gedelegeerd manager Quidé vertegenwoordigde die artiesten al onder het voormalige Heal Management en zal de carrières verder blijven uitbouwen via verschillende projecten.
 
In het kader van de samenwerking tussen PretPraters en Woestijnvis zal Philippe Geubels, zowel voor als achter de schermen, de volgende vijf jaar exclusief meewerken aan (nieuwe) tv-programma's van Woestijnvis.
 
Het nieuwe bureau is voor 51 procent in handen van het platenlabel To the Point, waaronder reeds verschillende dvd's op de markt gebracht werden. Productiehuis Woestijnvis stapt, via de holding Desert Fishes, mee in het project voor 49 procent van de aandelen.


21-03-2011 om 17:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foo Fighters spelen in garages van fans

Foo Fighters spelen in garages van fans

Klik op de foto om ' The Pretender' te beluisteren


Foo Fighters geven volgende maand een reeks van acht concerten in garages van fans. De intieme shows worden verloot, er mogen telkens slechts 50 fans binnen. Hun jongste album, 'Wasting Light', namen Foo Fighters op in de garage van voorman Dave Grohl. De bans is op zoek naar garages in New York, Denver, Chicago, Washington DC, Seattle, Minneapolis en Toronto.

Fans die willen deelnemen aan de wedstrijd, moeten een foto van hun garage sturen en in 25 woorden uitleggen waarom zij een concert van Foo Fighters verdienen. 'Wasting Light' komt op 12 april uit.


21-03-2011 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber wil Oliver Twist spelen

Justin Bieber wil Oliver Twist spelen


http://img856.imageshack.us/img856/9582/justinbieberh.jpgJustin Bieber wil dolgraag de rol van de sympathieke zakkenroller spelen in een remake van de filmmusical 'Oliver' uit 1968. Bieber is ervan overtuigd dat zijn eigen moeilijke kinderjaren hem zullen helpen zich in de rol in te leven.

Opgegroeid in smerig hol
Bieber, wiens fortuin inmiddels op ruim 70 miljoen euro geraamd wordt, heeft zelf voldoende ellende meegemaakt om te weten hoe het straatboefje van Charles Dickens zich voelde. Bieber groeide op met zijn alleenstaande moeder, een voormalige drugsverslaafde, en woonde in een kelderappartement waar het krioelde van de muizen.

"Een smerig hol was het. Overal stonden muizenvallen. Ik had zelfs geen bed, ik sliep op een slaapbank. De koelkast was haast altijd leeg, op wat boterhamworst na en als het meezat macaroni met kaas".

Succes gegarandeerd
Met zijn zeventien jaar is Bieber zowat zeven jaar te oudd voor de rol van Oliver Twist. Maar hij heeft meer dan een voetje voor op andere gegadigden voor de rol. Zijn wereldwijd leger fans zouden de film een gegarandeerd succes opleveren. Zijn filmdebuut 'Never Say Never' is alvast een enorm succes en met zijn gastrol in de tv-reeks 'CSI' oogstte hij lovende kritieken. Hij geeft wel toe dat zijn Engels accent nog zal moeten bijgeschaafd worden. "Ik ben er niet echt sterk in. Als ik het probeer, klinkt ik meer als een Australiër".


21-03-2011 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wyclef Jean beschoten in Haïti op vooravond verkiezingen


Wyclef Jean beschoten in Haïti op vooravond verkiezingen


http://img848.imageshack.us/img848/5287/wyclefjean.jpg
De hiphopper Wyclef Jean. 


De Amerikaanse zanger met Haïtiaanse afkomst Wyclef Jean liep lichte verwondingen op nadat hij gisteren in het hand geschoten werd in Haïti.

De hiphopper, die de volgende president van Haïti wilde worden, werd gisterenavond rond 11 uur beschoten in de hoofdstad Port-au-Prince. "Hij stelt het wel. Jean werd behandeld in het ziekenhuis, maar is ondertussen opnieuw al weer ontslagen", aldus zijn vertegenwoordigster die geen verdere details gaf. De zanger was in zijn geboorteland om steun te bieden aan presidentskandidaat Michel Martelly, ook een muzikant, en de voormalige first lady van Haïti Mirlande Manigat. De resultaten van de verkiezingen zullen pas 16 april bekend gemaakt worden.

Vorig jaar maakte Jean bekend dat hij zich als kandidaat voor het presidentschap van het land stelde. Hij voldeed echter niet aan de vereisten om te mogen deelnemen, waardoor hij verstek moest laten.


21-03-2011 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B (35) is zwanger van haar derde

Mel B (35) is zwanger van haar derde


http://img88.imageshack.us/img88/565/melby.jpg


Voormalige Spice Girl Melanie Brown is zwanger van haar derde kind. Dat maakt dat er nu drie Spice Girls een kind verwachten.

Mel B heeft al een dochter van twaalf, Phoenix Chi, die ze kreeg met de Nederlandse dansen Jimmy Gulzar en de driejarige Angel Iris, waarvan Eddie Murphy een DNA-test wilde om er zeker van te zijn dat hij haar verwekker was. Sinds dik drie jaar is Scary Spice getrouwd met de Amerikaanse filmmaker Stephen Belafonte. Die heeft ook een dochter, Giselle (6), uit een vorige relatie.

Laatste glas champagne
Toen Mel het blijde nieuws aan Stephen vertelde, hebben ze samen nog een glas champagne gedronken. "Ik heb meteen een fles Cristal opengetrokken en gezegd 'schat, geniet van dit glas want voortaan drink je niet meer'. Ze heeft er enorm van genoten", aldus Belafonte.

Misselijk en moe
Mel B weet nog niet of ze het geslacht van de baby wil kennen. "Dat heb ik nog niet besloten. Ik ben voorbij de drie maanden. Ik ben veel misselijk geweest en moe, dat had ik bij mijn vorige zwangerschappen niet", verklaart ze in het magazine Hello!.

Momenteel hebben dus drie Spice Girls een broodje in de oven: Emma Bunton (Baby Spice), Victoria Beckham (Posh Spice) en Mel B.


21-03-2011 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dansers Britney Spears moeten haar van drugs houden

Dansers Britney Spears moeten haar van drugs houden

Klik op de foto om ' Baby One More Time ' te beluisteren

Mensen die willen samenwerken met Britney Spears moeten een contract ondertekenen dat ze de zangeres niet mogen blootstellen aan geestesverruimende middelen.

Wie als danser wilde meewerken aan de laatste videoclip van de Amerikaanse gevallen popster, moest een contract ondertekenen waarin specifiek beschreven stond dat de zangeres niet mocht blootgesteld worden aan alcohol, drugs of andere geestesverruimende middelen. Dat meldt de showbizzsite TMZ.com. Er staat zelfs in dat dansers mogelijk een drugtest moeten afleggen op een onverwacht tijdstip. Als de uitslag positief was of ze weigerden mee te werken, riskeerden de dansers ontslag.


21-03-2011 om 11:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
20-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al 50.000 tickets verkocht voor Pinkpop


Al 50.000 tickets verkocht voor Nederlandse Pinkpop


http://img831.imageshack.us/img831/1415/nederlandsepinkpop.jpg


Er zijn al 50.000 kaarten verkocht voor het Nederlandse festival Pinkpop. Dat heeft organisator Jan Smeets laten weten. Het gaat om 33.000 weekendkaarten en 17.000 losse tickets.


Zaterdag begon de voorverkoop voor het muziekfestival op 11, 12 en 13 juni in Landgraaf, in het zuidoosten van Nederland. Daar zullen onder meer Manic Street Preachers, Kaiser Chiefs, Coldplay, Foo Fighters en Kings of Leon optreden.
 

Voor de kaarten is niet alleen belangstelling uit Nederland, maar ook uit België en Duitsland. De verkochte tickets in Duitsland waren zaterdag nog niet opgenomen in de tellingen. Er zijn 50.000 weekendkaarten beschikbaar. Voor zaterdag, zondag en maandag zijn voor elke dag maximaal 10.000 losse tickets te koop.


20-03-2011 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daklozen winnen voetbalwedstrijd van BV's

Daklozen winnen voetbalwedstrijd van BV's


http://img859.imageshack.us/img859/3638/jeanmarie.jpg
Jean-Marie hield zijn ploeg recht in de eerste helft.


De Sfeerboys, een voetbalteam van daklozen en kansarmen, hebben gisteren tijdens de BV-Cup in Genk een team van bekende politici en mediafiguren verslagen met 4-1. Ruim 300 supporters zagen hoe ze de beker ontvingen uit handen van minister van Armoedebestrijding Ingrid Lieten.

De BV-Cup is een initiatief van Mustafa Harraq, bijblijfconsulent van ACV-Limburg en coach van de Sfeerboys. Hiermee wil hij de problematiek van kansarmoede in de openbaarheid brengen en aantonen dat mensen een kans verdienen om zich opnieuw als volwaardig lid in de maatschappij te knokken.
 
Zijn ploeg nam het deze namiddag in Genk op tegen bekende Vlamingen als Jean-Marie Pfaff, Ivo Belet, VDAB-baas Fons Leroy en VRT-journalist Rob Heibout.
 
"In zijn gekende stijl zorgde Jean-Marie voor veel spektakel", aldus een uiterst tevreden Harraq. "Hij heeft ons in de beginfase meermaals van een doelpunt gehouden, maar na zijn wissel in de tweede helft liep het voor ons als een fluitje van een cent." Zo werd het uiteindelijk 4-1 in het voordeel van de Sfeerboys.
 
"Bij de BV's was Rob Heirbout de absolute uitblinker", aldus de winnende coach. "Over de arbitrage van Jo Vandeurzen hebben we geen reden tot klagen. Ik ben vooral blij dat het een echt feest is geworden, met een ruime opkomst en enkel blije gezichten. Onze doelstellingen zijn bereikt."20-03-2011 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiger Woods slaat 22-jarige studente aan de haak


Tiger Woods slaat 22-jarige studente aan de haak


http://img26.imageshack.us/img26/8819/tigerwoods.jpg


Tiger Woods zou opnieuw aan het daten zijn geslaan. Zijn nieuwste verovering is een 22-jarige lookalike van zijn ex-vrouw Elin Nordegren.

De knappe blondine Alyse Lahti Johnston is 13 jaar jonger dan de golfer. Volgens de Britse krant The Daily Mail werd ze vorig jaar gearresteerd wegens dronken rijden. Haar topadvocaat slaagde er echter in de veroordeling te beperken tot roekeloos rijgedrag. De studente spendeerde de laatste weken veel tijd in het gezelschap van de seksverlsaafde Woods. Haar stiefvader is een hoge piet bij IMG, het sportagentschap dat de golfster vertegenwoordigt. De twee zouden al een paar maand samen zijn en Alyse zou al de jacht van Woods bezocht hebben. Insiders menen dat de golfspeler tot over zijn oren verliefd is.

Golfster
De knappe blondine werd geboren in Cleveland, Ohio maar leeft nu in Florida. Ze studeert aan de Northwood University, haar campus ligt vlakbij de nieuwe villa van de golfer. Ze wil net als haar nieuwe liefde een professionele golfspeler worden. "Haar stiefvader betaalt een coach die haar de kneepjes van het vak moest leren, via hem leerde ze Tiger kennen."

Schandaal
Vorig scheidde Tiger van zijn vrouw Elin Nordegren nadat in de media uitlekte dat hij talloze affaires had met verschillende vrouwen. Hij ging in behandeling voor zijn seksverslaving. Sinds zijn seksschandalen heeft Woods het moeilijk om zijn carrière opnieuw op te pikken en slaagt hij er maar niet in het niveau van ervoor te evenaren.


20-03-2011 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rebecca Black scoort onverwachte internethit met

Rebecca Black scoort onverwachte internethit met "vreselijk nummer"

Klik op de foto om ' With Love Baby ' te beluisteren


De Amerikaanse tienerster Rebecca Black is een onverwachte hit op internet. Haar liedje Friday is al meer dan 20 miljoen keer bekeken op YouTube: niet omdat het zo'n leuke clip is, maar juist omdat mensen het nummer en de clip vreselijk slecht vinden. Op Twitter staat de zangeres al dagen in de lijst trending topics.

Het grootste deel van de reacties op YouTube is heel negatief. Black zingt volgens het gezaghebbende Rolling Stone  'aantrekkelijk anti-charismatisch'.  Ze zou het lied niet zonder de hulp van de muzieksoftware AutoTune kunnen zingen. De bal ging aan het rollen toen een blogger van televisiezender Comedy Central onder de noemer 'Songwriting Isn't For Everyone'  het nummer compleet neersabelde.

Als reactie heeft de zangeres intussen een akoestische versie van het nummer opgenomen.  Black zegt dat ze "geshockeerd" is door de reacties. "Het voelt als cyberpesten".20-03-2011 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
19-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jet Harris, oud-gitarist Shadows, overleden

Jet Harris, oud-gitarist Shadows, overleden

Klik op de foto om ' Apache' te beluisteren


De Britse basgitarist Jet Harris, een van oprichters van de band The Shadows, is vrijdag op 71-jarige leeftijd aan kanker overleden. Dat heeft de BBC gemeld. Harris heette eigenlijk Terence en had de naam Jet te danken aan zijn atletische prestaties op school.

The Shadows was de begeleidingsband van zanger Cliff Richard. Harris werd in 1958 aan Richard voorgesteld en zou volgens zijn website de naam The Shadows hebben bedacht. De groep had zonder Richard hits met instrumentale nummers als Apache en Guitar Tango. Het laatste nummer van de groep waaraan Harris meewerkte, was Wonderful Land in 1962, dat de top van de Britse hitlijsten haalde.

Na zijn vertrek bij The Shadows scoorde Harris in 1963 met een ander oud-bandlid, Tony Meehan, nog een hit met Diamonds. Na zijn muzikale carrière was hij als fotograaf actief. (br.hln)


19-03-2011 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!