NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adem wint vijftiende prijs

'Adem' wint vijftiende prijs


http://img204.imageshack.us/img204/9100/ademe.jpg
Regisseur Hans Van Nuffel en Stef Aerts op het filmfestival van Rome.


De film 'Adem', het speelfilmdebuut van regisseur Hans Van Nuffel, heeft de Juryprijs voor Beste Film gewonnen op het Franse Mamers en Mars filmfestival. Het is de vijftiende prijs voor de film over twee broers die lijden aan mucoviscidose.
 
De film viel al in de prijzen in onder meer Bordeaux, Montréal, Québec en Rome. In België lokte 'Adem' ruim 120.000 mensen naar de bioscopen.


30-03-2011 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira bevestigt eindelijk relatie met Gerard Piqué


Shakira bevestigt eindelijk relatie met Gerard Piqué


http://img843.imageshack.us/img843/5103/shakiragerardpiqu.jpgShakira heeft eindelijk toegegeven dat ze stapelverliefd is op de tien jaar jongere voetballer Gerard Piqué. Er deden al maanden geruchten de ronde dat de zangeres en de Barça-verdediger een relatie hadden, maar officieel was dat nog niet. Tot nu. Shakira postte een foto van zichzelf en haar nieuwe lover op Twitter met het onderschrift: 'dit is mijn zonneschijn'.

De 34-jarige Shakira en Piqué werden sinds vorige maand in het oog gehouden nadat ze al kussend gespot werden in Barcelona. De zangeres kondigde begin dit jaar na 11 jaar de breuk met haar vriend Antonio de la Rua aan.

Shakira en Piqué ontmoetten elkaar voor de eerste keer op de set van haar videoclip Waka Waka, maar ontkenden maanden dat ze een koppel waren. "Wij zijn goede vrienden, meer niet", probeerde Piqué nog. Nu mag iedereen het weten: Shakira is dolverliefd.30-03-2011 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Hop': de paasfilm voor kinderen

'Hop': de paasfilm voor kinderen

Klik op de foto om de trailer te bekijken

E.B. oftwel Easter Bunny ('Paashaas', Russell Brand) is voorbestemd om de familiebusiness over te nemen: een geheime chocoladefabriek die alle lekkernijen voor Pasen maakt. Papa Paashaas (Hugh Laurie) beslist dat het tijd is voor zoonlief om zijn plaats in te nemen. Maar E.B. zelf denkt daar anders over: hij wil drummer worden.

En dus trekt hij naar Hollywood, waar hij rijkeluiszoontje Fred (James Marsden) en diens zus Sam (Kaley Cuoco) ontmoet. Fred en E.B. werken samen om te ontsnappen aan de vaderlijke onderdrukking en een troep konijnen in roze barretten die niet zal rusten voor ze E.B. terugslepen naar huis. Al kon de rebellie van E.B. niet slechter vallen: Pasen komt eraan, en de nummer twee van de fabriek Carlos (Hank Azaria) ziet zijn kans schoon om de boel in handen te krijgen...

'Hop' werd gemaakt door de makers van 'Despicable me' en 'Alvin and the chipmunks' en is vooral een animatiefilm voor (kleine) kinderen: het verhaaltje is simpel, de kleuren opbeurend en de film stuurt de kinderen in een levendige fantasiewereld die draait om vrolijke konijnen, stoute kuikens en tonnen chocolade.

Dat kinderen meegesleurd worden door 'Hop' bewijst deze anekdote tijdens de screening van de film: een klein meisje begon te wenen toen het rockende konijn zijn zelfmoord simuleerde met een touw terwijl hij balanceert op een fles water om aan zijn achtervolgers te ontsnappen.

De volwassenen moeten het doen met enkele verschijningen van David Hasselhoff, die zichzelf speelt als host van een tv-show op zoek naar talent, en het talent van Hank Azaria die zowel het hebberige kuiken Carlos en de dommige Phil inspreekt met een grappig rollende Spaanse 'r'. Allez hop, aarzel niet en laat het kind in u los.


30-03-2011 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sucker Punch: te mooi om waar te zijn

Sucker Punch: te mooi om waar te zijn

Klik op de foto om de trailer te bekijken


Vijf jonge, mooie, sterke vrouwen, die geen schrik hebben van draken, soldaten en monsters, die wapens kunnen hanteren én nog tijd hebben om een sisterhood uit de grond te stampen, samen in één film om te vechten voor vrijheid en tegen mishandeling. Een film waar een duidelijke, donkere visuele lijn in zit, waar sexy gemixt wordt met stoer, en hippe muziek over zware actiescènes wordt gezet.

Het klinkt fantastisch, te mooi om waar te zijn zelfs. En nog maar eens wordt bewezen dat het cliché klopt. Want welke goede bedoelingen regisseur Zack Snyder ('300', 'Watchmen') ook gehad mag hebben, en welke diepzinnige uitleg de actrices (zie interview) ook aan hun rol mogen geven, 'Sucker Punch' kan nog het best omschreven worden als één grote mislukking.

Het verhaal
Babydoll (Emily Browning) wordt door haar vader in een gekkenhuis afgezet. Om aan de harde waarheid te ontsnappen, creëert ze een fantastiewereld waar haar nieuwe vriendinnen een belangrijke rol in spelen. Sweet Pea (Abbie Cornish) is het voorzichtige moedertype, en de oudere zus van de wilde durfal Rocket (Jena Malone), die ook Blondie (Vanessa Hudgens) en Amber (Jamie Chung) meebrengt. Samen vechten ze voor vrijheid, tegen onvoorstelbare vijanden, barrières opgeworpen door Blue (Oscar Isaac) en de High Roller (Jon Hamm).

Opvallende visie
Dat 'Sucker Punch' een fantastische actiefilm zou worden, gericht op plezier, vertier en mannen, was al duidelijk als je de trailer bekeek. Ook duidelijk was dat Snyder een duidelijke visie had, een visie over kleurgebruik, camerastandpunt en de soundtrack.

Visueel en auditief valt er wel iets te zeggen voor 'Sucker Punch' en zeker de manier waarop rocknummers op eclectische wijze gebruikt worden ter versterking van de actiescènes.

Snyder kan niet wegsteken geïnspireerd te zijn door videogames, en bij het bekijken van de film had je wel eens de indruk in een game beland te zijn. Dat is uiteindelijk het grootste plezier dat Snyder zijn film kon doen: dat maakt dat de film grotendeels wegkomt met de absurditeit en ongeloofwaardigheid.

Totale afwezigheid van visie
Er is echter geen ontsnappen aan het pijnlijke gebrek aan coherentie, opbouw en logica. De verhaallijn hangt met haken en ogen aaneen, zelfs met tonnen goede wil zijn de actiescènes te ongeloofwaardig, er worden aanzetten gegeven die niet worden waargemaakt (de dansscène!), terwijl in andere scènes de gebeurtenissen zich in onwaarschijnlijk hoog tempo opvolgen.  Dialogen zijn nagenoeg afwezig, en als er iets gezegd wordt, worden er vooral clichés gebraakt.

De veelbesproken 'vrouwelijke strijdsters' zijn nauwelijks verhulde prostituees die vechten in hakken en hotpants, in die mate dat zelfs een antifeminist zich vragen begint te stellen. Babydoll kijkt bendrukt de camera in, terwijl haar blonde haren zachtjes wapperen in de wind en haar lippen extra in de verf zijn gezet. En dan overdrijven we nog geeneens.

Knipknip
Zelfs als je niet veel verwacht van 'Sucker Punch' verlaat je de cinema met het gevoel dat er veel tijd en geld is verspild. Snyder heeft wel veel scènes moeten wegknippen, wat misschien deels de krakkemikkigheid verklaart, maar daar heeft het publiek geen boodschap aan. Het is zijn job als regisseur om het geheel presentabel en logisch te maken, en daar is hij niet in geslaagd.30-03-2011 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record: Bieber-clip 500 miljoen keer bekeken op YouTube

Record: Bieber-clip 500 miljoen keer bekeken op YouTube

Klik op de foto om ' Baby ' te beluisteren

Een videoclip van Justin Bieber is sinds gisteren meer dan 500 miljoen keer bekeken op YouTube, een absoluut record. Uiteraard gaat het om zijn kaskraker 'Baby', waarin hij het met zijn bowlingmaten opneemt tegen een stel meisjes. Uiteindelijk belandt een van hen in zijn armen, of wat had u gedacht?

Intussen staat de teller al op meer dan 501 miljoen clicks. Opvallend wel: meer dan 1,1 miljoen personen laten weten dat ze niet hielden van het filmpje. Daarmee drukken ze het kamp van de fans (578.000) duidelijk in de minderheid.

Het record stond lang op naam van een schattig amateurfilmpje, waarin een baby verscheidene malen in de vinger van een jongetje bijt. 'Charlie bit my finger-again!' zit inmiddels bijna aan de kaap van 300 miljoen kijkers.

Ook hype op Twitter
Tussen de Canadase tienerster en YouTube is het ware liefde. Alles is voor Bieber immers begonnen toen zijn moeder filmpjes op het videokanaal plaatste waarin hij Usher, Stevie Wonder en Justin Timberlake nabootste.

Ook op Twitter heeft het jonge idool een ware hype geforceerd. Met bijna 9 miljoen 'volgers' vecht hij een nek-aan-nekduel uit met Lady Gaga.


30-03-2011 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
29-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penelope Cruz krijgt ster op Hollywood Walk of Fame


Penelope Cruz krijgt ster op Hollywood Walk of Fame


http://img145.imageshack.us/img145/8656/penelopecruzd.jpg


De Spaanse actrice Penelope Cruz krijgt een felbegeerde ster op de Hollywood Walk of Fame. De 36-jarige Spaanse krijgt de ster op de vrijdag voor de release van haar recentste film 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' op 20 mei.


Cruz daarmee wordt de trotste eigenaar van de 2.436e ster. Ze krijgt de ster onder andere omdat ze de eerste Spaanse actrice is die genomineerd werd voor een Oscar.
 
De ravissante en bloedmooie Penelope heeft al meer dan 40 films op haar palmares staan, waaronder 'Vanilla Sky' met Tom Cruise, 'Vicky Cristina Barcelona' met Scarlett Johansson en 'Volver'.

Begin dit jaar kreeg ze haar eerste kind met haar partner, Javier Bardem.29-03-2011 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
28-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally kan weer stappen

Eddy Wally kan weer stappen


http://img101.imageshack.us/img101/8246/eddywally.jpg


Eddy Wally kan opnieuw stappen en zijn evenwicht bewaren na de hersenbloeding die hem trof. at laat zijn manager Hugo Colpaert maandagavond weten. Wally kan ook recht zitten, zijn hoofd recht houden en zelf eten.

"Ook werd beweging vastgesteld in zijn linkerschouder, wat een aanleiding zou kunnen geven tot evolutie in de beweegbaarheid van zijn linkerarm en hand." Eerder werd gemeld dat de zanger volledig verlamd zou blijven aan de linkerkant van zijn lichaam.

"Gelet op zijn intensieve revalidatie, is bezoek zonder toelating nog steeds uitgesloten. Dagelijks krijgt hij wel bezoek van zijn echtgenote Mariëtte en zijn dochter Marina."

Toekomstplannen
Wally maakte volgens zijn manager al voorzichtig enkele toekomstplannen. Zo beslist hij om het peterschap te behouden van een benefietconcert voor Bulgaarse weeskinderen op 17 april in Kortrijk.
 
Begin maart werd Eddy Wally in het ziekenhuis opgenomen met een hersenbloeding die hij kreeg na een restaurantbezoek in Brussel.28-03-2011 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Twilight' 4 en 5 te bloederig en pikant voor -13-jarigen

'Twilight' 4 en 5 te bloederig en pikant voor -13-jarigen


http://img232.imageshack.us/img232/5341/twilightac.jpg'Twilight' 4 en 5 worden (een beetje) bloederig en pikant. Filmstudio Summit Entertainment wil zo dicht mogelijk de boeken benaderen en hanteert daarom een leeftijdsgrens: kijkers onder de dertien jaar krijgen de raad het vampierenepos links te laten liggen.

Wat er dan zoal speciaal te zien zal zijn? Wel, Kristen Stewart zal voor het eerst met Robert Pattinson slapen en bij de bevalling van Bella zal de vampier de navelstreng met zijn tanden doorbijten. Een gewaagde keuze van de producenten, want heel wat 'Twilight'-fans hebben de dertien jaar nog niet bereikt.


28-03-2011 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna gooit de schaamte overboord

Rihanna gooit de schaamte overboord


http://img34.imageshack.us/img34/5467/rihannan.jpg


Rihanna voelt zich beter in haar vel. Het bewijs? Deze cover op het prestigieuze muziekblad 'Rolling Stone'.

Vroeger vond de 23-jarige zangeres zich te dik om model te spelen. Als er dan toch wat bloot aan te pas moest komen, aarzelde ze niet om haar meest cruciale rondingen te verbergen. Dankzij deze lichtvoetige tenue, die onder meer een kijkje biedt op haar veelbesproken achterste, gooit ze dat taboe alvast overboord.

"Ik besef nu eindelijk dat ik van mijn lichaam hou, ook al is het niet perfect", biechtte Rihanna recent in 'Vogue' op. "Voor de eerste keer in mijn leven schaam ik me niet meer over mijn vormen." Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar...


28-03-2011 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartelijk weerzien tussen Tom Cruise en David Beckham

Hartelijk weerzien tussen Tom Cruise en David Beckham


http://img217.imageshack.us/img217/6854/tomcruiseendavidbeckham.jpgVier jaar geleden stond hij op de eerste rij om de Beckhams in Los Angeles te verwelkomen. En ook vorige nacht stond Tom Cruise -tijdens een match van de LA Lakers- te trappelen om de hand van voetballer David te schudden. Terwijl beide heren bijkletsten, keken hun zonen Brooklyn (12) en Connor (16) geamuseerd toe. Nadien ging Cruise ook nog Vanessa Hudgens een welkomstkusje geven. Om de sterrenparade compleet te maken, waren ook Jack Nicholson en zijn achttienjarige zoon Raymond van de partij in het Staples Center.


Hoewel Cruise geregeld zijn vriend David komt aanmoedigen als LA Galaxy speelt, was het al een tijdje geleden dat de beroemdheden nog eens samen gekiekt werden. In december richtte het duo de 'Midnight Boys Bike Club' op, een onderonsje tussen Hollywoodsterren à la Orlando Bloom en Brad Pitt. Bedoeling van het gezelschap: rond middernacht met hun motor langs de Hollywood Hills flaneren. Zowel Cruise als Beckham mag zich de trotse eigenaar noemen van een F131 Hellcat Combat. Prijskaartje: ruim 60.000 euro per stuk.


Zo innig het er tussen Tom en David aan toegaat, zo koel is de verstandhouding intussen tussen hun vrouwen. Katie Holmes en Victoria Beckham waren in eerste instantie onafscheidelijk en trokken zelfs samen naar de modeweek in Parijs. Na een jaar kwamen echter serieuze barsten in hun relatie: Victoria weigerde immers toe te treden tot de Scientology-sekte waar Tom en Katie zo verzot op zijn. Daarnaast ging de Spice Girl ook niet akkoord met de manier waarop Suri opgevoed werd en ergerde ze zich aan het kopieergedrag van Holmes.


28-03-2011 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps: daar ontsnapt de borst van Jessica Wright

Oeps: daar ontsnapt de borst van Jessica Wright


http://img9.imageshack.us/img9/2318/jessicawright.jpgKende u Jessica Wright al? Dit nieuwste reality-sterretje raakte bekend dankzij 'The Only Way is Essex', een reeks die het leven van enkele jonge Britten volgt. Als zangeres van meidengroep Lola (lees: 'Lovable, Outrageous, Loud and Ambitious; nvdr) hoopt jolige Jessica uw hart te beroeren.

Lukt haar nooit, zegt u? Kijk dan eerst eens naar deze plaatjes, die dit weekend geschoten werden tijdens de modeweek in Essex. Als een echte ster maakte ze haar entree per helikopter, maar het beste moest dan nog komen: haar blauwe jurk miste enkele broodnodige stukjes stof, zodat haar linkerborst geregeld kwam piepen.

Nog steeds geen compassie? Weet dan dat Jessica er heel wat voor over heeft om u te bekoren. "We voelen de druk om in vorm te blijven", verwoordt ze het groepsgevoel. "Vroeger verzorgden we ons ook, maar sinds we beroemd zijn werken we er nog harder aan." Lesley-Ann Poppe en co hebben ongetwijfeld weer wat inspiratie opgedaan...


28-03-2011 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber zet Ahoy in lichterlaaie

Justin Bieber zet Ahoy in lichterlaaie

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


Voor duizenden Nederlandse tienermeisjes is gisteren een droom uitgekomen: hun idool Justin Bieber trad op in een uitverkocht Ahoy. Vooraf liet de Canadese zanger zich al even zien tijdens een persconferentie, waar hij uit handen van presentator Peter van der Vorst een platinum award kreeg. Voor een impressie van de overweldigende ambiance kan u de eerste video onderaan bekijken. En uiteraard mocht ook nu één meisje uit het publiek het podium met de hartenbreker delen (onderste video). Zij kreeg een bos rode rozen en een stevige knuffel.

Overmorgen is het Antwerpse Sportpaleis aan de beurt. Voor twee fans zou het wel eens een heel speciale dag kunnen worden. Free Record Shop geeft namelijk twee kaarten weg voor een exclusieve 'meet & greet' met hun tieneridool. De platenzaak verwacht dan ook een stormloop van Bieber-fans.

Biebermania

Wie kans wil maken op die felbegeerde meet & greet moet op de concertdag tussen 13 en 15 uur naar de Free Record Shop op de Wapper komen. Daar maken ze zich op voor een heuse Biebermania. De winkel biedt op 30 maart Biebers album 'Never Say Never' te koop aan voor net geen zes euro. In één doosje zit een 'golden duoticket' verstopt. De gelukkige koper wordt nadien -samen met een vriend of vriendin- naar een geheime locatie in Antwerpen gebracht, waar Bieber hen zal opwachten.

De Canadese tienerster brak ongeveer anderhalf jaar geleden door dankzij zijn ontdekker Usher. Hij scoorde grote hits met onder meer 'Baby' en 'Never Say Never'. Nu staat hij voor het eerst ook in België, in het kader van zijn wereldtournee My World Tour. Het concert was in nog geen half uur uitverkocht.


28-03-2011 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris en zusje Nicky werken zich in het zweet voor Japan

Paris en zusje Nicky werken zich in het zweet voor Japan

http://img858.imageshack.us/img858/7715/parisenzusjenicky.jpgParis Hilton en haar zusje Nicky hebben gisteren nog eens laten zien hoe zeer ze begaan zijn met de slachtoffers van de natuurramp in Japan. De twee liepen immers mee in de Tokidoki Relief Run in Santa Monica. "Het voelde echt geweldig om Japan te kunnen steunen vandaag, samen met Nicky", liet Paris aan het einde van de dag weten via Twitter.

Na de zware loopwedstrijd zochten de zusjes verkoeling aan het strand. Organisator van de marathon, Josh Duhamel, haalde in januari 2010 ook al eens 100.000 dollar (dik 70.000 euro; nvdr) op met een marathon, toen voor de slachtoffers van Haïti. Voor Japan hoopt hij op hetzelfde resultaat: "Of misschien zelfs nog meer!", klinkt het vol vertrouwen.


28-03-2011 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweeling Mariah Carey bijna geboren op haar verjaardag

Tweeling Mariah Carey bijna geboren op haar verjaardag


http://img593.imageshack.us/img593/2108/mariahcareynickcannon.jpgHet had maar een haar gescheeld of Mariah Carey was op haar verjaardag bevallen van haar tweeling. De zangeres, die vandaag haar 42ste verjaardag viert, twitterde deze morgen dat ze op weg was naar het ziekenhuis, schrijft De Telegraaf.

"De baby's wilden mijn verjaardag echt met ons vieren! Ik kreeg deze nacht weeën en ben naar het ziekenhuis gegaan, maar het bleek vals alarm. Ik mocht uiteindelijk naar huis toen alles onder controle was."

De zangeres en echtgenoot Nick Cannon zijn helemaal klaar voor de komst van de baby's, een jongen en een meisje, al zal het koppel nog even geduld moeten hebben. "Bijna geboren op 27 maart! Nog een paar weken te gaan, maar ik ben er helemaal klaar voor", twitterde de zangeres nog.


28-03-2011 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan wil achternaam laten schrappen

Lindsay Lohan wil achternaam laten schrappen


http://img15.imageshack.us/img15/29/lindsaylohanjr.jpgLindsay Lohan wil haar achternaam laten schrappen. De actrice heet voortaan alleen 'Lindsay'. Maar ook moeder Lohan en zusje Ali hebben het gehad met de familienaam Lohan, schrijft AD.nl.

Mama Dina en Ali luisteren voortaan naar de naam Sullivan, de geboortenaam van Dina. De dames willen, volgens een niet nader genoemde bron, een nieuwe start maken. Ze leven al een tijd in onmin met ex-man en vader Michael Lohan.


28-03-2011 om 00:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Antwerpen Centraal' in de prijzen op filmfestival Montréal

'Antwerpen Centraal' in de prijzen op filmfestival Montréal


http://img193.imageshack.us/img193/9843/antwerpencentraal.jpg


'Antwerpen Centraal', een creatieve documentaire van Peter Krüger, heeft op de 29ste editie van het Festival International du Film sur l'Art (FIFA) in Montréal zaterdagnacht de Grand Prix gewonnen. De film, die door het festival omschreven wordt als 'een historische, licht ironische en beschouwende kijk op het Centraal Station in Antwerpen' won er van 36 andere films uit 12 verschillende landen.

In 'Antwerpen Centraal' neemt de regisseur zijn kijkers mee op een reis door de fysieke en mentale ruimte van het majestueuze Antwerpse station, van bij zijn constructie tot vandaag.
 
Peter Krüger haalde inspiratie uit het boek 'Austerlitz' van W.G. Sebald om het treinstation van Antwerpen Centraal te benaderen als een magisch realistische locatie waar heden en verleden, geschiedenis en het dagelijkse leven, fictie en realiteit constant in beweging zijn. Antwerpen Centraal is een film waarin visuele observaties aanleiding geven tot historische, humoristische en poëtische reflecties over deze spoorwegkathedraal.
 
Wisselwerking
Het station belichaamt de geest van de Industriële Revolutie, waarin spoorwegen en hun stations opdoken over heel Europa, met architectuur waarin glas en metaal gecombineerd worden. De film presenteert een caleidoscopische indruk van het station, met een aanhoudende wisselwerking van zijn historische, realistische en poëtische dimensies'.
 
Het International Festival of Films on Art is een uniek evenement in Noord-Amerika en wereldwijd het grootste in zijn soort.
 
De Belgische release van de film, met medewerking van acteur Johan Leysen, staat gepland voor later dit jaar.


28-03-2011 om 00:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Adem' wint prijs voor beste scenario op filmfestival Aubagne

'Adem' wint prijs voor beste scenario op filmfestival Aubagne


http://img21.imageshack.us/img21/1308/ademc.jpg
'Adem' won ook al een prijs op het festival van Rome.


Op het internationaal filmfestival van Aubagne in Frankrijk heeft de Belgische film 'Adem' de prijs voor het beste scenario gekregen. Dat meldt het Gentse productiehuis A Private View.

Regisseur Hans Van Nuffel schreef samen met producent Jean-Claude Van Rijckeghem het scenario van 'Adem'. De film viel ook al in de prijzen in Montréal, Zürich, Rome en Amiens. De film gaat over twee broers die lijden aan mucoviscidose, een ziekte die hun longen langzaam maar zeker aantast.27-03-2011 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reese Witherspoon gaf jawoord aan haar manager

Reese Witherspoon gaf jawoord aan haar manager


http://img33.imageshack.us/img33/5151/reesewitherspoon.jpg
Het gelukkige stel met een juichende Whiterspoon.


De Amerikaanse actrice Reese Witherspoon (35) is voor de tweede keer in het huwelijksbootje gestapt. De Oscarwinnares gaf deze keer het jawoord aan haar 40-jarige manager Jim Toth. Dat heeft de woordvoerder van de actrice bekendgemaakt aan people.com. Het koppel was sinds eind vorig jaar verloofd.

Het huwelijk vond in beperkte kring plaats op de ranch van Witherspoon in het Californische Ojai, 150 kiometer ten noorden van Los Angeles. Behalve de kinderen die de actrice heeft uit het vorige huwelijk met acteur Ryan Philippe - Ava (11) en Deacon (7) - waren ook prominenten zoals Robert Downey Jr, Renée Zellweger, Salma Hayek en Tobey Maguire aanwezig op de plechtigheid.
 
Het eerste huwelijk van Witherspoon liep in 2007 op de klippen. Nadien had ze twee jaar een relatie met Jake Gyllenhaal (Brokeback Mountain), maar ook die strandde. Toth leerde ze begin 2010 kennen. In december vorig jaar vroeg hij haar ten huwelijk.
 
De blondine is vooral bekend van haar rol als June Carter Cash in 'Walk the line', een film over het leven van countrylegende Johnny Cash. Ze kreeg voor die rol in 2006 de Oscar voor beste actrice.


27-03-2011 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brazilië in de ban van dramatische dood actrice


Brazilië in de ban van dramatische dood actrice

http://img228.imageshack.us/img228/3741/cibeledorsagilbertoscal.jpg
Cibele Dorsa en Gilberto Scalpa


Brazilië is in de ban van de dramatische en bizarre dood van de 36-jarige actrice en model Cibele Dorsa. Zij pleegde gisteren zelfmoord door uit het raam te springen van haar appartement op de zevende verdieping van een gebouw in de metropool Sao Paulo. Dat meldden Braziliaanse media.

Dorsa's partner Gilberto Scalpa, een bekende Braziliaanse tv-presentator, had zichzelf eind januari op exact dezelfde wijze van het leven beroofd. Het stel was van plan om later dit jaar te trouwen.

Twitter
Dorsa liet een afscheidsboodschap achter op Twitter. Ook plaatste ze een link naar een video met foto's van haar en Scalpa.

Cibele was een gescheiden moeder van twee kinderen van 10 en 13 jaar. De kinderen wonen in Europa bij hun vader Alvaro de Miranda Neto, die is hertrouwd met Athina Onassis Roussel. Ze verscheen ook in Playboy Brazil in april 2008.


27-03-2011 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: gitaar van Jeff Buckley

Te koop: gitaar van Jeff Buckley


http://img819.imageshack.us/img819/9493/jeffbuckleyq.jpg


De voormalige manager van singer-songwriter Jeff Buckley biedt diens legendarische gitaar van het type Telecaster te koop aan. Buckley heeft het relikwie tijdens zijn korte carrière volledig naar zijn eigen wensen afgesteld. De voormalige manager is zelf ook artiest en ziet zich door financiële problemen genoodzaakt om het stuk te verkopen.


Op de website www.vintageandrare.com kunnen geïnteresseerden bieden op het zeldzame instrument, zo maakte de Nederlandse radiojournalist Botte Jellema bekend. Jellema is de enige ter wereld geweest die sinds het overlijden van Buckley in 1997 de Telecaster heeft mogen bespelen. Hij deed dit precies drie jaar gelden voor een radiodocumentaire van de VPRO.
 
Het gebeurt maar zeer zelden dat dit soort instrumenten te koop wordt aangeboden voor het publiek. In het verleden bood fabrikant Fender vele tienduizenden dollars voor het exemplaar uit 1983.

De Fender Telecaster was Buckley's lievelingsgitaar.27-03-2011 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!