Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schulden dreven Michael Jackson tot zelfmoord

"Schulden dreven Michael Jackson tot zelfmoord"


http://img718.imageshack.us/img718/2349/mihaeljackson.jpg


De enorme schuldenberg waaronder Michael Jackson gebukt ging, zou de Amerikaanse popster tot zelfmoord hebben gedreven. Dat staat in documenten die aan de Californische justitie zijn overgemaakt door de advocaat van Wacko Jacko's lijfarts. Dokter Conrad Murray is beschuldigd van onvrijwillige doodslag op zijn beroemde patiënt.



"Volgens de verdediging is Michael Jackson het slachtoffer geworden van een wanhoopsdaad en heeft hij wanhopige maatregelen genomen die zijn dood hebben veroorzaakt", aldus meester Ed Chernoff in documenten die hij het Hooggerechtshof van Los Angeles heeft voorgelegd. De advocaat wil toegang tot de financiële dossiers van de 'King of Pop'. Op het ogenblik van zijn dood zouden zijn schulden tot een half miljard dollar zijn opgelopen.
 

Michael Jackson overleed op 25 juni 2009 op 50-jarige leeftijd in zijn woning in Los Angeles aan een overdosis propofol, een krachtig anesthesiemiddel dat hij als slaapmiddel gebruikte. Het parket wrijft Murray aan dat hij de zanger niet had gevolgd na hem propofol te hebben toegediend. De arts heeft tijdens het onderzoek al de these van zelfmoord naar voren geschoven, zonder echter redenen voor die wanhoopsdaad te geven.
 

"Wij denken dat Michael Jackson op de dag van zijn dood een man was die wanhopig was omwille van zijn financiële situatie", aldus Chernoff. De popster zou aldus zichzelf een dodelijke dosis propofol hebben toegediend. Het proces tegen Murray gaat op 9 mei van start.



07-04-2011 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele breekt record Madonna


Adele breekt record Madonna

Klik op de foto om ' Rolling In The Deep ' te beluisteren






Vorige week wist Adele Madonna al te evenaren en nu heeft ze haar record ook daadwerkelijk verbroken. De Britse zangeres is de eerste vrouwelijke solo-artiest die tien weken op rij de nummer één positie bezet in de Britse albumhitlijst, zo is te lezen op de site van de BBC.

Madonna stond in 1990 negen weken bovenaan de lijst met haar eerste greatest hits-album The Immaculate Collection. Adele heeft het record verbroken met haar album 21. De eerste plaat van Adele, 19, bleef in de albumhitlijst steken op de tweede plaats.


07-04-2011 om 11:38 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
06-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears nieuwe video: Till The World Ends

Britney Spears' nieuwe video: 'Till The World Ends'

http://img696.imageshack.us/img696/7231/britneyspearsge.jpg



Vandaag is de video van Britney Spears' nieuwe single 'Till The World Ends' in première gegaan. De dancetrack schreef Britney samen met Ke$ha, producers zijn Dr Luke en Max Martin. Het is de tweede single uit haar jongste album, 'Femme Fatale'. Je kan de video hier integraal bekijken.


06-04-2011 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie brengt met nieuwe tatoeage hulde aan Brad

Angelina Jolie brengt met nieuwe tatoeage hulde aan Brad


http://img705.imageshack.us/img705/6178/angelinajoliexu.jpg


Angelina Jolie heeft de coördinaten van de geboorteplaatsen van haar zes kinderen op haar arm getatoeëerd: Cammbodja voor Maddox, Vietnam voor Pax, Ethiopië voor Zahara, Namibië voor Shiloh en Frankrijk voor de tweeling Knox en Vivienne.

Shawnee, Oklahoma
Toen ze er onlangs een zevende lijn coördinaten aan toevoegde, deed het gerucht de ronde dat ze nog een kind zou adopteren. Maar de nieuwe tatoeage is de lengte- en breedtegraad van Brads geboorteplaats, Shawnee, Oklahoma.

"Ze liet de tatoeage zetten in de periode dat zij en Brad terugkeerden naar Los Angeles. De betekenis is de samenhorigheid van haar gezin", aldus een bron in InTouch Weekly.

Veertien tatoeages
Jolie heeft 14 tatoeages, waaronder een letter M als hulde aan haar moeder Marcheline Bertrand en een kleine letter j voor haar broer James.

Vluchtelingenkamp in Tunesië
Gisteren bezocht Angelina als goodwillambassadeur van de VN een kamp met Libische vluchtelingen in Tunesië. Toen een handgemeen ontstond in de menigte, werd ze weggeleid.


06-04-2011 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suri Cruise krijgt circus in de tuin voor haar verjaardag


Suri Cruise krijgt circus in de tuin voor haar verjaardag


http://img153.imageshack.us/img153/5359/suricruise.jpg


Voor haar vijfde verjaardag op 18 april gaan papa Tom Cruise en mama Katie Holmes een circus inhuren. Olifanten en giraffes in de tuin, en acteurs die de personages uit haar favoriete boek, 'Alice in Wonderland', uitbeelden: moet kunnen als je in een kast van 23 miljoen euro in Beverly Hills woont. De drie zonen van David en Victoria Beckham, die vlakbij wonen, zijn alvast uitgenodigd.


06-04-2011 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Ferry in ziekenhuis opgenomen

Bryan Ferry in ziekenhuis opgenomen

Klik op de foto om ' Slave To Love '  te beluisteren






Bryan Ferry is gisteren in het ziekenhuis opgenomen nadat hij vlak voor zijn optreden in de Londense 02 Arena ziek werd.

Aanvankelijk werd gevreesd dat de 65-jarige crooner een hartaanval had gekregen, maar zijn woordvoerder ontkende dat. In het ziekenhuis onderging hij enkele "preventieve tests".

Ferry wilde zich op de openingsceremonie van SportAccord, in het kader van de Olympische Spelen in Londen, opwarmen voor zijn Europese solotournee. Die start op 19 april in Tel Aviv. Recent werkte hij een tournee af met Roxy Music, die hem voorbije zomer ook naar de Lokerse Feesten bracht.


06-04-2011 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moby, Basement Jaxx en Heather Nova op Suikerrock

Moby, Basement Jaxx en Heather Nova op Suikerrock

Klik op de foto om ' Lift me up '  van ' Moby ' te beluisteren






Moby, Basement Jaxx en Heather Nova zijn de nieuwe namen die de organisatoren van Suikerrock hebben toegevoegd aan de stilaan indrukwekkende affiche voor de 25e editie van het stadsfestival op 28, 29, 30 en 31 juli. Het vermelde drietal zijn de eerste namen voor de concerten op zaterdag.
 
Voor deze feesteditie heeft Suikerrock al heel wat ronkende namen aangekondigd. Zo concerteren Tom Jones en Soulsister op donderdag 28 juli. Een dag later staan Deep Purple begeleid door The Neue Philharmonie Frankfurt, Iggy Pop en Triggerfinger op het podium en op 30 juli dus Moby, Basement Jaxx en Heather Nova. Op zondag 31 juli is het de beurt aan de Zweedse formatie Roxette, The Baseballs, Natalia, Bart Peeters, Tom Helsen en Tom Dice. (br.hln)



06-04-2011 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna geen onderwerp van FBI-onderzoek

"Madonna geen onderwerp van FBI-onderzoek"


http://img215.imageshack.us/img215/6623/madonnamalawi.jpg


De Amerikaanse popster Madonna heeft laten weten dat zij noch de liefdadigheidsinstelling in Malawi die ze steunt, onderwerp zijn van onderzoek door de Amerikaanse opsporingsinstantie FBI. Daarmee reageerde ze op geruchten die in de afgelopen dagen werden verspreid door bloggers en andere media.

"Het is betreurenswaardig dat mensen ervoor hebben gekozen om dingen te zeggen over Raising Malawi en Madonna die niet waar zijn'', aldus de woordvoerster van Madonna in een verklaring. De wereldberoemde zangeres stelt verder dat ze toegewijd en geconcentreerd blijft op wat er toe doet bij het helpen van de kinderen in Malawi. De FBI heeft nog niet gereageerd op de geruchtenstroom.

Sinds enkele jaren is Madonna het uithangbord en de belangrijkste financier van Raising Malawi. Mede door de inzet van de popster doneerden veel beroemdheden geld voor de bouw van een luxe meisjesschool in het land waar Madonna in het verleden dochter Mercy en zoon David adopteerde. Zelf investeerde ze ook miljoenen in het project.

Geen reactie FBI
Dat is inmiddels toe aan een nieuwe start, nadat onderzoek in opdracht van Madonna had uitgewezen dat er meer dan 3 miljoen euro was uitgegeven aan architecten, designadvies, salarissen, de aanschaf van twee auto's en het lidmaatschap van een golfclub. De directeur van het project werd ontslagen, net als een aantal medewerkers. De bouw van de school is inmiddels afgeblazen. Madonna wil het geld nu uitgeven aan andere goede doelen in Malawi, een van de armste landen in Afrika.

 De FBI en de Amerikaanse belastingdienst zouden de wereldberoemde zangeres volgens onbevestigde bronnen ook nog in het vizier hebben wegens onregelmatigheden bij de liefdadigheidsinstelling Success for Kids. De zegsvrouw van Madonna ging in haar verklaring niet in op deze zaak.

Kabbalah
Amerikaanse media stellen dat Madonna (52) mogelijk het slachtoffer is geworden van kwaadwillenden binnen de Kabbalah-geloofsgemeenschap. De zangeres is aanhangster van deze Joodse mystieke leer. Het Kabbalah Centrum in Los Angeles speelt een belangrijke rol in de liefdadigheidsorganisaties Raising Malawi en Succes for Kids.



06-04-2011 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Hasselhoff (58) strikt 27 jaar jongere vrouw

David Hasselhoff (58) strikt 27 jaar jongere vrouw


http://img155.imageshack.us/img155/8562/davidhasselhoff.jpg



De excentrieke David Hasselhoff (58) heeft een 27 jaar jongere vrouw aan de haak geslagen. De voormalige Baywatch-ster zou al drie maanden een koppel vormen met een vrouw uit Wales, weet De Telegraaf.

Hasselhoff, die momenteel jureert in Britain's Got Talent- en enkele weken geleden gastjury was in Idool- ontmoette de 31-jarige Hayley Roberts terwijl hij op locatie aan het filmen was voor de talentenjacht. Sindsdien zijn de twee niet bij elkaar weg te slaan.

De acteur was 16 jaar getrouwd met Pamela Bach. Het koppel ging in 2006 uit elkaar. Zowel David als zijn ex worstelen met een alcoholprobleem. Pamela moest zelfs naar de cel omdat ze dronken achter het stuur was gekropen.(br.hln)


06-04-2011 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfmoord Kurt Cobain 17 jaar later herdacht met standbeeld

Zelfmoord Kurt Cobain 17 jaar later herdacht met standbeeld


http://img715.imageshack.us/img715/382/kurtcobainf.jpg


Precies 17 jaar geleden stapte Kurt Cobain, de legendarische frontman van de grungeband Nirvana, uit het leven. Hij was slechts 27 jaar. Vandaag herdenkt Cobains geboortestad Aberdeen zijn overlijden met de onthulling van een standbeeld geïnspireerd op de linkshandige Fender gitaar van de zanger. Dat schrijft de lokale krant The Daily World.
 
Het beeld wordt ingehuldigd tijdens een ceremonie in een park in Aberdeen, in de Amerikaanse staat Washington, waar de muzikant is opgegroeid.
 
Industriële look
"Ik ben net na het overlijden van Cobain naar Aberdeen verhuisd", zegt Lora Malakoff, een van de makers van het standbeeld. "Ik heb het altijd vreemd gevonden dat er niets was om hem te herdenken."
Kim en Lora Malakoff werkten ongeveer 10 jaar met tussenpozen aan het beeld. "De sculptuur is samengesteld uit staal en beton, en dat geeft de industriële look van het grungetijdperk enorm goed weer", klinkt het.
 
Cobain voegde in zijn slechts korte en roerige bestaan met zijn band Nirvana in 1991 een monument toe aan de muziekgeschiedenis: het album 'Nevermind'. De single 'Smells Like Teen Spirit' bracht de grungeband commercieel succes. De drugsverslaafde Cobain kon niet met de roem en de media-aandacht om en probeerde herhaaldelijk een eind te maken aan zijn leven. Na een overdosis slaapmiddelen raakte hij in maart 1994 in een coma, waaruit hij iets later ontwaakte. De tweede zelfmoordpoging lukte wel. Cobain schoot zichzelf door het hoofd in zijn tuinhuis in Seattle. Dat was op 5 april 1994.



06-04-2011 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendarische zeezender Radio Caroline viert 47ste verjaardag op oud zendschip


Legendarische zeezender Radio Caroline viert 47ste verjaardag op oud zendschip



De legendarische Britse zeezender Radio Caroline zendt vanaf het Paasweekeinde enkele dagen opnieuw programma's uit van op zijn vroeger zendschip Ross Revenge dat in de haven van het Engelse Tilbury ligt aangemeerd. Het station viert daarbij ook zijn 47ste verjaardag.

De rechtstreekse uitzendingen van op de Ross Revenge beginnen op 22 april om 08.00 uur Belgische tijd en duren tot 3 mei om 01.00 uur Belgische tijd.

Radio Caroline is steeds via het internet te beluisteren en via Sky0199. Tijdens die periode zijn er ook uitzendingen op de middengolf op 531 kHz. Die zijn wel gericht op het Engelse Zuid-Essex en Kent, maar met radiogolven is veel mogelijk. Caroline duikt geregeld nog eens in zijn vroeger zendschip voor live-uitzendingen, die dan tijdelijk ook via de ether gaan. De Ross Revenge is voor zover bekend het op één na enige nog operationele zendschip ter wereld. Al gebeuren uitzendingen via de ether nu legaal.

Het team aan boord van de Ross Revenge zal tijdens de week vanaf Pasen bestaan uit dj-veteranen uit de zeezenderperiode van Radio Caroline, onder wie Tom Lodge en Nigel Harris die levende legendes zijn.


05-04-2011 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patricia Paay loog over Adam Curry


Patricia Paay loog over Adam Curry


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Patricia-Paay-2.jpg?t=1267460103


Patricia Paay geeft voor het eerst ruiterlijk toe dat ze een leugen heeft verteld over ex-man Adam Curry. "Als je op tv bent, moet je er iets leuks van maken", maakt ze zich sterk in De Telegraaf. Dat Curry valt op she-males of transseksuelen? Dat was maar om te lachen.


Paay haalde vlak naar haar scheiding flink uit naar haar ex door in een interview te stellen  dat hij op 'chicks with dicks' valt.

In de nieuwste Glossy bekent Paay dat daar helemaal niets van waar is. "Toen ik de opmerking maakte over 'chicks with dicks' wist ik heel goed wat ik zei. Waarom ik het deed? Omdat ik anderen daarmee entertain".

En Patricia blijkt wel vaker een leugentje om bestwil te vertellen. "Het is soms nog niet eens waar wat ik zeg, het is puur entertainment. Als je op tv bent, moet je er iets leuks van maken. Dat het daarna wordt opgepikt en volledig uit zijn verband wordt gerukt, vind ik alleen maar leuk".


05-04-2011 om 18:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Middleton werd gepest omdat ze te perfect was


Kate Middleton werd gepest omdat ze 'te perfect' was


http://img5.imageshack.us/img5/7183/geentrouwringvoorprinsw.jpg


Kate Middleton, de aanstaande van de Britse prins William, werd zo erg pest op school dat haar ouders besloten haar midden in het schooljaar van school te laten veranderen. Ze was toen veertien.


Een groep meisjes op Downe House, een dure kostschool in het graafschap Berkshire, treiterde de aanstaande prinses zo erg dat haar leven in de winter en lente van 1996 een hel werd.

Uitwerpselen in haar bed
Volgens een toenmalige vriendin had Kate het zwaar te verduren op de kostschool. "Ze haatte het daar. Die meisjes waren vreselijk. Ze gooiden zelfs uitwerpselen in haar bed".

Emotioneel wrak
Kate werd getreiterd omdat ze in de ogen van haar medeleerlingen 'te perfect' was. Binnen korte tijd werd Kate een emotioneel wrak op de vooraanstaande meisjesschool, zo staat te lezen in een nieuw te verschijnen biografie over Kate, die op 29 april trouwt met prins William.

Bovendien kon Kate niet hockeyen op de school, de favoriete sport van de aanstaande prinses. Daarom besloot ze, midden in het schooljaar, naar Marlborough College in Wiltshire te gaan, dat Kate een warm welkom bood.

Dat het aanstaande echtpaar onder andere Beatbullying steunt, een stichting tegen pesten, is dan ook niet verwonderlijk.



05-04-2011 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Gibb in Braziliaans ziekenhuis opgenomen

Robin Gibb in Braziliaans ziekenhuis opgenomen

Klik op de foto om ' I've Got To Get A Message To You ' te beluisteren






Robin Gibb heeft een reeks concerten in Brazilië geannuleerd nadat hij gisterochtend met darmklachten in het ziekenhuis werd opgenomen. De 61-jarige Bee Gee kreeg van de dokters te horen dat hij niet mag reizen vooraleer ze een grondige diagnose kunnen stellen.


Volgens zijn woordvoerder is het nog niet duidelijk of het opnieuw om een darmblokkade gaat. Vorig jaar werd Robin Gibb geopereerd aan een darmblokkade, wat zijn tweelingbroer en Bee Gee-genoot Maurice in 2003 fataal werd.


Robin kreeg vorig jaar tijdens zijn optreden in ons land helse pijnen en zijn vrouw Dwina spoorde hem toen aan naar het ziekenhuis te gaan. Na een scan moest hij onmiddellijk geopereerd worden. "Ik was in shock. Ik had verwacht naar huis te kunnen gaan, maar ik kreeg te horen dat mijn darm op springen stond en ik binnen het halfuur dood kon zijn", vertelde hij later.


Met de Bee Gees, waarin ook Robins oudere broer Barry zat, kende Robin de voorbije veertig jaar een immens succes


05-04-2011 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cobra bijt Hans de Booijs hond Annabel dood

Cobra bijt Hans de Booijs hond Annabel dood

Klik op de foto om ' Annabel ' te beluisteren






Hans de Booijs hond Annabel, genoemd naar zijn grootste hit, is gruwelijk aan haar einde gekomen. Dat meldt De Telegraaf.

De zanger en tekstschrijver woont momenteel op het Thaise eiland Koh Phangan, waar hij voor vijf jaar een huis heeft gehuurd. Kort nadat Hans de nieuwe woning betrok, werd zijn hond Annabel in de tuin gebeten door een cobra en overleed ter plekke.

Hans brak in de jaren tachtig door met zijn hit 'Annabel'. In 2008 verliet hij Nederland om op Koh Samui te gaan wonen.


05-04-2011 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Goossens geen jurylid meer in Mijn Restaurant

Peter Goossens geen jurylid meer in 'Mijn Restaurant'

http://img263.imageshack.us/img263/64/petergoossens.jpg



'Mijn Restaurant' zal nooit meer hetzelfde zijn. De voorzitter van de jury, topchef Peter Goossens, geeft er namelijk de brui aan. Ook de twee andere juryleden, Christel Cabanier en Dirk De Prins, blijken aan herbronning toe en zullen worden vervangen in het vierde seizoen van de populaire vtm-reeks. De nieuwe jury is nog niet gekend, maar de naam van Sergio Herman is volgens de krant Het Laatste Nieuws zeker een mogelijkheid.

"Streng maar rechtvaardig", was het imago dat sterrenkok Peter Goossen kreeg na drie seizoenen in Mijn Restaurant. Al te vaak werd echter de nadruk gelegd op dat strenge, met als dramatisch dieptepunt de zelfmoord van kandidaat Chris Aerts. Ook toen werd er naar de harde, negatieve kritiek gewezen en dat viel Goossens erg zwaar.

Bovendien steekt de chef van het Hof van Cleve niet alleen veel tijd - uiteraard - in zijn eigen driesterrenrestaurant, maar ook in de nieuwe culinaire zender NJAM! Voor Christel Cabanier komt de vernieuwing die vtm doorvoert dan ook op het juiste ogenblik voor het jurytrio. "Er is voor ons alle drie nog een rol weggelegd", zegt ze in Het Laatste Nieuws. "Maar de klus was voor ons echt te zwaar geworden."

Het vierde seizoen van Mijn Restaurant komt na de zomervakantie op de buis. In december kennen we de winnaar. (br.hln)


05-04-2011 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mettepenningen schrijft boek over toekomst katholieke kerk


Mettepenningen schrijft boek over toekomst katholieke kerk


http://img52.imageshack.us/img52/2641/jrgenmettepenningen.jpg
Jürgen Mettepenningen stelde zijn nieuwe boek voor in de abdij van Grimbergen. © belga


Theoloog Jürgen Mettepenningen schrijft in zijn nieuwe boek "Welke Kerk? Vandaag en Morgen" neer waar de toekomst ligt van de katholieke kerk. De voormalige woordvoerder van aartsbisschop André Léonard identificeert drie crissisen waar de Kerk een antwoord op moet bieden: niet enkel de pedofilieschandalen maar ook de kerkstructuur en het verlies van voeling met de maatschappij.

Mettepenningen stelde het boek vandaag voor in de abdij van Grimbergen. Onder de aanwezigen was ook CD&V-partijvoorzitter en koninklijk onderhandelaar Wouter Beke.
 
Voor Mettepenningen is 50 jaar na het laatste concillie voor de Kerk een nieuw concillie nodig, "om te bezinnen over wie ze is". Rome stuurt echter niet aan op dat reflexieproces waarin de problemen erkend moeten worden, maar gaat volgens Mettepenningen de andere kant op: zo is er sprake van "clerocentrisme" waarin de priester en structuren centraal staan in plaats van de gemeenschap te dienen. Daarbij verwees hij naar kardinaal Godfried Danneels passage in de parlementaire commissie rond misbruik. "Rome gaat lijnrecht in tegen wat Danneels suggereert."
 
"Rome promoot zo het kader waarin seksueel misbruik te weinig tegengehouden kon worden. Gelukkig is onze samenleving ontvoogd van het kerkinstituut en zijn de mensen mondig en kritisch geworden, ook ten aanzien de kerkleiding. (...) Gelukkig is de samenleving geëvolueerd want de kerkleiding weigert te evolueren", stelt de theoloog.
 
Opmerkelijk, het voorwoord is geschreven door de dissidente Zwitserse theoloog Hans Küng. (br.hln)



05-04-2011 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Café Capital herrijst in Antwerps Stadspark

Café Capital herrijst in Antwerps Stadspark


http://img28.imageshack.us/img28/2008/cafecapital.jpg
Café Capital brandde op 26 augustus 2010 nagenoeg helemaal af.


De uitgebrande discotheek Café Capital in het Antwerpse Stadspark komt helemaal terug. Dat zijn de stad Antwerpen, brouwerij InBev en uitbater Anthony Van Isacker overeengekomen, schrijft Gazet van Antwerpen. De discotheek brandde in de vroege ochtend van donderdag 26 augustus 2010 nagenoeg helemaal af. De brand bleek aangestoken, de vermoedelijke dader wordt nog steeds opgespoord.

Volgens Van Isacker zal het zeker nog een jaar duren vooraleer er weer gedanst kan worden. De stad Antwerpen is eigenaar van de gronden, InBev is de eigenaar van het pand. De onderhandelingen zijn nog niet afgerond.

Café Capital opende in zomer 2002 de deuren, en groeide uit tot een vaste waarde in het Antwerpse nachtleven. Onder meer dEUS-zanger Tom Barman en Rundskop-acteur Mathias Schoenaerts kwamen er vaak over de vloer.

Sinds midden maart organiseert de crew van Café Capital elke vrijdag feestjes in een zogenaamde 'pop up-club', met de toepasselijke naam Homeless. De kelder van het Ramada Plaza Hotel aan de Desguinlei is de locatie van dienst



05-04-2011 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nancy valt af in Wie kiest Pieter

Nancy valt af in 'Wie kiest Pieter'


http://img534.imageshack.us/img534/281/wiekiestpieter.jpg


Pieter Loridon heeft op Aruba de blonde Nancy naar huis gestemd in 'Wie kiest Pieter' op vtm. "Nancy laat blijken dat ze vollédig weg is van mij", zei Loridon gisteren. En toch stuurde de ex-basketter haar wandelen. De 38-jarige tandartsassistente uit Langemark is naar eigen zeggen niet ongoocheld, daar ze nooit verliefd is geweest.

Het werd de afgelopen afleveringen al snel duidelijk dat de blondine een boon had voor Pieter. "Ik volg hem al een tijdje in de boekskes. Hij is de ideale man op elk gebied, een topper. Ik word niet snel verliefd, maar ik ben niet wanhopig op zoek. Pieter, dat is een uitzondering", zo staat te lezen op de vtm-site. En zo kwam het ook over op tv, dat Nancy Pieter adoreerde.

Nancy vindt dat er een verkeerd beeld van haar is opgehangen. Bij de montage zijn er dingen uitvergroot, zodat het leek alsof ik verliefd was. Maar er is minstens evenveel niet getoond, waarop zeer duidelijk te zien is dat ik niets voor hem voelde", stelt de Langemarkse in Het Laatste Nieuws.

Nancy, mama van een dochter van 12, is vandaag nog steeds vrijgezel. "Ik sta open voor een relatie, maar ik ben niet wanhopig op zoek." (br.hln)



05-04-2011 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallagher trouwt deze zomer

Noel Gallagher trouwt deze zomer


http://img233.imageshack.us/img233/736/noelgallaghersaramacdon.jpg


Noel Gallagher gaat deze zomer trouwen met zijn vriendin Sara MacDonald, met wie hij twee zonen heeft: Donovan (3) en Sonny (6 maanden).


In oktober vroeg de voormalige Oasis-gitarist Sara ten huwelijk omdat hij de tijd rijp achtte om "eens lekker romantisch te doen". De twee zijn al tien jaar samen. Noel heeft ook een dochter van 11, Anais, uit zijn huwelijk met Meg Mathews.


"Noel vroeg Sara op haar verjaardag in oktober ten huwelijk. Hij is niet de kerel van de grote gebaren, dit is de man die zijn leren jas aanhield toen zijn zoon Donovan geboren werd. Ze leven nu toch al jarenlang als een getrouwd koppel", aldus een bron in The Sun.


De kans dat Noel zijn broer Liam uitnodigt op zijn trouw, is gering. De twee hebben elkaar niet meer gesproken sinds Oasis in augustus 2009 splitte. Toen Liam in februari 2008 met Nicole Appleton trouwde, was Noel daar zelfs niet van op de hoogte. Hij zat toen in de VS 'Dig Out Your Soul' af te werken, wat de laatste studioplaat van Oasis zou worden.



05-04-2011 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!