Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels Jazz Orchestra genomineerd voor South African Music Awards 2011

Brussels Jazz Orchestra genomineerd voor South African Music Awards 2011

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






In het Zuid-Afrikaanse Johannesburg zijn de genomineerden voor de zeventiende editie van de South African Music Awards bekendgemaakt. Zangeres Tutu Puoane en het Brussels Jazz Orchestra werden met het album 'Mama Africa' genomineerd in de categorie 'Best Traditional Jazz Album'. Het album werd in februari 2010 uitgebracht.

Tutu Puoane groeide op in Zuid-Afrika. Op haar achttiende startte ze in Johannesburg met haar professionele zangcarrière. Ondertussen is ze uitgegroeid tot één van de meest beklijvende jazz zangeressen van de Benelux.

De awarduitreiking vindt plaats op 20 en 21 mei in Johannesburg.


14-04-2011 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AB heeft derde zaal nodig

"AB heeft derde zaal nodig"


http://img31.imageshack.us/img31/6803/97619119.jpg


Dirk De Clippeleir, sinds zes weken directeur van de AB, zegt dat de concerttempel op langere termijn een derde zaal nodig heeft. "De vraag voor de grote zaal is veel groter dan we kunnen programmeren", zegt hij in een interview met de krant De Standaard.

"Ons groot probleem is dat we de grote zaal nu zo vol mogelijk moeten steken om de hele werking rendabel te houden", zegt De Clippeleir. "Het zijn de concerten in de grote zaal, met staand publiek, die geld opbrengen. Al de rest is verlieslatend. Hoe meer je de grote zaal dus kunt vrijmaken, hoe meer financiële ruimte je creëert. De vraag voor de grote zaal is veel groter dan we nu kunnen programmeren. De AB kan vandaag gewoonweg niet meer groeien."
 
De Clippeleir wijst erop dat sommige artiesten alleen willen optreden in een zaal met zetels. "Die hebben we, maar als we de zaal zo inrichten, kunnen we veel minder mensen ontvangen. Dus hebben we een grotere zaal nodig met pakweg 1.200 zetels."
 
Kladaradatsch recht tegenover de AB zou ideaal zijn qua ligging, maar volgens De Clippeleir is die zaal te klein. Een andere optie, een zaal in Etterbeek, zou dan weer te ver weg liggen. (br.hln)


14-04-2011 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achternichtje Kate Middleton stript op 'Rule Britannia'

Achternichtje Kate Middleton stript op 'Rule Britannia'


http://img52.imageshack.us/img52/7453/katrinadarling.jpg



De Britse media hebben eindelijk een schandaaltje gevonden om het nakende huwelijk van prins William en Kate Middleton pikant mee af te kruiden. Katrina Darling heet de ontdekking, en het meisje van twintig is het achternichtje van de toekomstige koningin.

Katrina komt aan de bak als burlesque danserer en mag gaarne strippen op de tonen van 'Rule Britannia', het officieuze volkslied van de Britten. Op het eind van haar patriottische act, zo stellen bevoorrechte ooggetuigen, draagt ze niets meer dan rode tepelklevers en een minuscule string. Maar dat volstaat ruimschoots om naast een invitatie voor het prinselijk huwelijk te grijpen.

Stamboom
Tot voor kort had Katrina er overigens geen flauw idee van dat ze familie is van Kate Middleton. Tot ze haar stamboom onder ogen kreeg en opmerkte dat haar oma Jane Darling de zus was van Kate's overgrootvader Thomas Harrison.

Koo Stark
De Britten worden door Katrina herinnerd aan de romance die prins Andrew in de jaren tachtig had met Koo Stark. Die Amerikaanse actrice liet Buckingham Palace op zijn fundamenten daveren toen ze poedelnaakt in de film 'Emily' dartelde. Kort daarna maakte Andrew een eind aan zijn relatie met Stark.


14-04-2011 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine Zeta-Jones met depressie opgenomen

Catherine Zeta-Jones met depressie opgenomen


http://img19.imageshack.us/img19/9377/catherinezetajoneso.jpg



Michael Douglas' strijd tegen kanker heeft nu ook zijn echtgenote Catherine Zeta-Jones te pakken gekregen. Volgens People Magazine heeft de actrice zich laten opnemen in een instelling omdat ze manisch-depressief is.

Volgens haar woordvoerder heeft Zeta-Jones zelf de beslissing genomen om zich te laten behandelen. "De stress van het voorbije jaar was haar te veel geworden. Ze voelt zich ondertussen weer veel beter en is ook begonnen met de voorbereidingen van haar twee komende films." De actrice zou vijf dagen in Silver Hill Hospital in Connecticut hebben verbleven.

Michael Douglas (66) onderging zes maanden van chemotherapie voor het behandelen van keelkanker. In januari van dit jaar werd hij genezen verklaard. (br.hln)


14-04-2011 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J-Lo is de allerknapste met ... grijze haren!

J-Lo is de allerknapste met ... grijze haren!


http://img62.imageshack.us/img62/950/jlob.jpg


Jennifer Lopez is een ijdeltuit. Het zangeresje is blij met haar uitverkiezing tot knapste vrouw door het celebmagazine People en doet meteen een bekentenis. "Ik heb al sinds mijn 23ste grijze haren en een keer om de veertien dagen ga ik naar de kapper om een camouflagebeurt", giechelt het jurylid van American Idol.

"Mijn ouders werden ook al vroeg grijs en ik kreeg mijn eerste grijze haren op mijn 23ste. Het begon toen ik in mijn eerste films acteerde. Ik werd toen gewoon grijs van de stress en de druk", lachte ze in een uitzending op de Amerikaanse radio. Toen ze haar relatie met Mark Anthony begon, trok ze voor het eerst naar de kapper om een verfbeurt. Om de veertien dagen laat ze haar haardos bijkleuren want een jonge vrouw met grijs haar hoort niet thuis in Hollywood.

Ze is ook trots dat ze op haar 41ste door People uitgeroepen werd tot knapste vrouw. "Blij en fier dat het nu pas gebeurt en dat het niet op mijn 25ste gebeurde." Mooi zijn is volgens de latinozangers een heuse job. Lopez heeft haar handen vol met het verzorgen van haar huid en haar lichaam. "Mooi zijn is niet makkelijk, mooi zijn is een opdracht, een dagtaak. Zeker in tijden van breedbeeldtelevisies", lacht Lopez.

Hoewel ze graag loopt te stralen in de schijnwerpers geniet ze ook van haar rustige gezinsleven met haar man en tweeling Max en Emme. "Gewoon thuiszitten bij mijn man en kinderen maakt me het gelukkigst. Ik kan dan doen wat ik wil, moet met niemand rekening houden. Wil ik thuis met mijn handen in mijn haar zitten of met mijn vingers in mijn ogen mijn make-up opensmeren dan kan dat allemaal. Niemand die het ziet!", vertelt ze aan People.

Haar dochter vertoont imitatiegedrag. "Ze is een echt meisje en speelt nu al met nagellak. Ze legt haar kleren klaar en kiest dan. Precies zoals ik doe met mijn stylistes." Ook haar zoontje is niet vies van de pot nagelverf. "Ah, voor hem is het gewoon een spelletje. Hij wil zijn nagels altijd blauw kleuren maar Marc vindt het maar niks!" Voor we het vergeten, eind deze maand ligt het zevende album van het meisje uit Bronx in de rekken.



14-04-2011 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston en Bradley Cooper weer koppel

Jennifer Aniston en Bradley Cooper weer koppel


http://img545.imageshack.us/img545/3645/jenniferanistonf.jpg


In 2009 waren ze al even een stel, en nu ze toch allebei vaak in Los Angeles zijn, hebben Jennifer Aniston (42) en Bradley Cooper (36) besloten hun romance een tweede kans te bieden.

Dat stelt althans een bron op de website X17 Online: "Jen en Bradley brengen steeds meer tijd samen door. Het is nog pril, maar ze is alvast positief ingesteld. Ze zijn elkaar opnieuw beginnen zien in New York, en nu ze allebei voor langere tijd terug in LA zijn, plannen ze veel dingen samen".

Connectie
"Jennifer heeft altijd al een zwak gehad voor Bradley, die twee hebben een bijzondere connectie. Ze vindt hem heel knap en charmerend", aldus een bron in People. "Ze vindt het ook leuk dat Bradley zo gewoon is, van honden houdt en zich focust op zijn filmcarrière".

De 36-jarige acteur is terug in Los Angeles na het promoten van zijn nieuwe thriller 'Limitless'.  Cooper was tot vorige maand met Renee Zellweger. Hij ontmoette Aniston op de set van 'She's Just Not That Into You'.


14-04-2011 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber wil acteur worden

Justin Bieber wil acteur worden


http://img820.imageshack.us/img820/4017/justinbiebersf.jpg



Justin Bieber heeft de acteermicrobe te pakken sinds hij een gastrol speelde in 'CSI: Crime Scene Investigation'. "Ik wil zeker meer gaan acteren, mijn carrière zelfs in die richting laten evolueren", zegt hij.

De documentaire over zijn klim naar de top, 'Justin Bieber: Never Say Never', vereiste geen acteertalent. Zelfs de scène waarin zijn oma hem aanspoort zijn kamer op te ruimen, was authentiek.

"Dat was niet gespeeld. Telkens ik bij oma verblijf, zegt ze dat ik mijn spullen moet opruimen", vertelde Bieber in een Australische radioshow.

Voor hij Hollywood verovert, wil Bieber zich nog enkele jaren op zijn muziek concentreren. Hij heeft zelfs enkele bijzondere samenwerkingen op zijn verlanglijstje: "Ik zou graag optreden met Stevie Wonder of Beyoncé".


14-04-2011 om 10:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
13-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé vliegt 200 Afrikaanse danseressen over voor comebackvideo

Beyoncé vliegt 200 Afrikaanse danseressen over voor comebackvideo


http://img860.imageshack.us/img860/4084/beyonc.jpg



Beyoncé heeft voor de clip bij haar comebacksingle 'Girl' niet minder dan tweehonderd danseressen naar de Mojave woestijn in Californië laten overvliegen uit Nigeria. Die moeten haar "authentieke Afrikaanse dansbewegingen" aanleren en figureren in de clip waarvoor het budget geen grenzen kent.

De regie van de clip is in handen van Francis Lawrence, bekend van de film 'I Am Legend' en clips voor onder meer Lady Gaga, Black Eyed Peas en Britney Spears.

'Girl' wordt de eerste single uit Beyoncé's vierde studioplaat, die later dit jaar verschijnt. Beyoncé is een van de headliners van het Glastonbury Festival in Engeland.


13-04-2011 om 19:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinkpop haalt Hanson vanonder het stof

Pinkpop haalt Hanson vanonder het stof

Klik op de foto om ' MMMBop ' te beluisteren



Geef toe, u had ze -14 jaar na 'MMMBop'- zelf niet meer herkend: Taylor, Isaac en Zac Hanson.


'MMMBop'. Met dit muzikaal gemompel schoten de broertjes van Hanson in 1997 als een komeet de hoogte in. Lang duurde het succes echter niet, en voor het grote publiek leken ze sindsdien wel van de aardbodem verdwenen.

Niets is echter minder waar, want Pinkpoporganisator Jan Smeekens heeft het trio uit het Amerikaanse Tulsa heropgevist en een plekje gegeven op de affiche. Daarmee is het programma van de 42ste editie van Pinkpop compleet.

Hanson blijkt uiteindelijk niet zomaar een eendagsvlieg te zijn. Isaac, Taylor en Zac verkochten wereldwijd al meer dan 10 miljoen albums. Na een dispuut met hun platenlabel, brachten ze hun albums de laatste jaren echter uit op hun eigen label 3CG Records. Het laatste album 'Shout it Out' kwam vorig jaar uit. Net voor Pinkpop speelt de band in Londen 5 dagen achter elkaar uitverkochte shows onder de naam '5 of 5 London', waarbij ze iedere avond een studioalbum integraal zullen spelen.


13-04-2011 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Pirates of the Caribbean 4' wordt blikvanger in Cannes

'Pirates of the Caribbean 4' wordt blikvanger in Cannes

Klik op de foto om de trailer te bekijken





'Pirates of the Caribbean 4: On Stranger Tides' wordt dit jaar een van de grootste attracties op het prestigieuze filmfestival van Cannes. Het vierde deel uit de succesvolle reeks over de extravagante kapitein Jack Sparrow, vertolkt door Johnny Depp, beleeft volgens diverse filmmedia op 14 mei in bijzijn van cast en crew zijn internationale première in de Zuid-Franse badplaats.

In het vierde deel gaat Sparrow op zoek naar de Fontein van de Eeuwige Jeugd. 'Pirates of the Caribbean' is een van de succesvolste filmseries ooit gemaakt. De vorige drie delen brachten wereldwijd 2,7 miljard dollar (ruim 1,8 miljard euro) op. 'On Stranger Tides' wordt de eerste Piratesfilm in 3D.

Het 64ste filmfestival van Cannes vindt plaats van 11 tot en met 22 mei. Het officiële competitieprogramma wordt morgen bekendgemaakt.


13-04-2011 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell stopt met Britse X Factor

Simon Cowell stopt met Britse X Factor


http://img20.imageshack.us/img20/6343/simoncowell.jpg


Simon Cowell heeft beslist om te stoppen met de Britse versie van X Factor. De 51-jarige Cowell is druk bezig met de voorbereidingen van de Amerikaanse X Factor en kan beide programma's niet meer combineren. Het was zijn moeder Julie die deze week haar bezorgdheid uitte over de gezondheid van haar zoon, schrijft De Telegraaf.

"Julie is echt in paniek. Zijn familie vindt dat Simon veel te veel werkt en dat hij het rustiger aan moet doen, voordat zijn gezondheid in gevaar komt", aldus een insider.

De bazen van de Britse zender ITV zijn uiteraard niet gelukkig met de beslissing van Cowell. Ze zouden hem zelfs een privéjet hebben aangeboden zodat hij kan pendelen tussen Groot-Brittannië en Los Angeles, maar ook dat bracht de talentenscout niet op andere gedachten.


13-04-2011 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson ontkent zwangerschap met Sean Penn

Scarlett Johansson ontkent zwangerschap met Sean Penn


http://img855.imageshack.us/img855/1207/scarlettjohansson.jpg



O wee als een Hollywoodactrice nog maar een kleine welving in haar goddelijke vormen laat zien aan de paparazzi! Toen Scarlett Johansson met haar verse liefde Sean Penn in Californië wat ging joggen, waren de foto's meteen aanleiding tot zwangerschapsgeruchten. Scarlett leek namelijk een buikje te hebben en we weten allemaal wat dat kan betekenen.

Niks van, reageert de entourage van de bevallige babe. Het zogenaamde zwangerschapsbuikje is gewoon een kwestie van compositie en lichtinval. "Scarlett is niet zwanger", klinkt het overtuigend. "Ze is aan het lopen en haar T-shirt valt in een wat misleidende plooi. Dat is alles."

Wat wél klopt, is dat het een van de eerste keren is dat S-kwadraat zich  publiekelijk als koppel laat zien, nadat bekend werd dat de twee beroemdheden de liefde bij elkaar vonden. Het laatste wat wíj dan  zouden doen, is gaan lopen...


13-04-2011 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er komt een film over het leven van André Hazes


Er komt een film over het leven van André Hazes


http://img691.imageshack.us/img691/3241/andrhazes.jpg


Er komt een film over het leven van de Nederlandse charmezanger André Hazes. Rachel Hazes en Lemming Film hebben een handtekening gezet onder een contract over de verfilming van zijn leven, meldde Lemming Film.

Hazes overleed in 2004 en bracht meer dan driehonderd nummers uit. Zijn grootste hits waren 'Eenzame kerst', 'Een beetje verliefd', 'Ik meen 't' en 'Wij houden van Oranje'. In 1999 werd een documentaire over Hazes gemaakt met de titel "Zij gelooft in mij". De film over de zanger is waarschijnlijk in 2014 in de bioscoop te zien.

De komende maanden wordt er gezocht naar een scenarioschrijver, regisseur en acteurs. Wie de rol van Hazes op zich neemt, is nog niet bekend.


13-04-2011 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs voeren campagne tegen sekshandel

Celebs voeren campagne tegen sekshandel

Klik op de foto om de clip te bekijken






Demi Moore en Ashton Kutcher hebben samen de DNA Foundation opgericht, een organisatie die via het internet wijst op de ongure praktijken in de handel van vrouwen en meisjes.

Voor hun pas gelanceerde campagne 'Real Men Don't Buy Girls' maakten ze een reeks clips waarin hun celebvrienden opdraven. Onder hen Jamie Foxx, Eva Longoria, Conan O'Brien, Justin Timberlake, Bradley Cooper en sportfiguren als Adrian Peterson.


13-04-2011 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.City Parade opnieuw in Brussel op 27 augustus

City Parade opnieuw in Brussel op 27 augustus

http://img845.imageshack.us/img845/6516/cityparade.jpg



De 11e editie van de City Parade, de hoogmis van elektronische muziek, zal op zaterdag 27 augustus voor het tweede jaar op rij plaatsvinden in Brussel. Dit jaar gaan de feestelijkheden van start aan het Brusselse Noordstation om te eindigen op de site van Tour&Taxis. Dat heeft organisator Claude "El Divino" Van Cools vandaag laten weten in een persbericht.

De City Parade werd in 2010, ter gelegenheid van het tienjarige bestaan, voor het eerst in de hoofdstad georganiseerd. De vorige editie was, naar aanleiding van het Love Parade-drama in Duisburg (West-Duitsland), betalend en vond plaats in een afgesloten ruimte om de mensenmassa beter te controleren.

Dit jaar zal het openingsfeest opnieuw volledig gratis zijn, bevestigde organisator Claude Van Cools. Vanaf 12 uur zullen op het plein voor het Brusselse Noordstation internationale gast dj's de parade op gang trekken. De 20 deelnemende praalwagens staan langs de Koning Albert-II Laan, waar niet minder dan 100 dj's het publiek zullen opwarmen voor het vertrek om vier uur 's middags.

De stoet, waarin alle grote discotheken zullen vertegenwoordigd zijn, gaat langs de Simon Bolivarlaan, de Willebroekkaai, over naar de Reders- en Havenlaan richting de terreinen van Tour&Taxis. Daar wordt de dag afgesloten met een groots festival, waarop internationale dj's tot in de vroege uurtjes het beste van zichzelf zullen geven.

De City Parade ontstond in 2001 in Luik en vond eerder plaats in Brussel, Gent, Charleroi en Bergen.


13-04-2011 om 12:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
12-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw dagtickets Rock Werchter te koop

Opnieuw dagtickets Rock Werchter te koop


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Rock-Werchter-2.jpg?t=1291234702



Fans van Kings of Leon en Coldplay hebben geluk. Rock Werchter, dat voor de optredens van vrijdag en zaterdag al was uitverkocht, biedt voor die dagen opnieuw tickets aan. Het gaat om reservaties die niet tijdig betaald werden. Dat meldt De Standaard.

Op vrijdag staan onder meer Kings of Leon, Arctic Monkeys en Goose op het podium. Op zaterdag siert vooral Coldplay de affiche. Ook Selah Sue, Elbow, Underworld en Portisheid treden er die dag op.

Rock Werchter start op donderdag 30 juni en eindigt op zondag 3 juli. Alle andere dag- en combitickets zijn ook nog verkrijgbaar, voor respectievelijk 76 of 195 euro.

Meer info over het festival is te vinden op www.rockwerchter.be. ( br.hln)



12-04-2011 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Esterella (91) overleden

La Esterella (91) overleden

Klik op de foto om ' ga hand in hand met mij ' te beluisteren






Zangeres La Esterella is gisteravond overleden in een Antwerps ziekenhuis. Dat meldt het rusthuis waar ze verbleef, en wordt bevestigd door haar management. Volgens manager Erik De Blende werd La Esterella vorige week opgenomen in het ZNA Middelheim. Over de doodsoorzaak is nog niets bekend. De begrafenisplechtigheid zal zaterdag om 10.00 uur in de kathedraal van Antwerpen plaatsvinden. De 91-jarige La Esterella, die geboren werd als Esther Lambrechts, scoorde in de jaren vijftig verschillende hits, waarvan 'Oh! Lieve Vrouwe Toren' de bekendste is. Kenmerkend is haar zware stem, waardoor ze ook wel eens 'de Belgische Zarah Leander' werd genoemd.

De begrafenisplechtigheid voor La Esterella zal zaterdag om 10.00 uur plaatsvinden in de kathedraal van Antwerpen. Zo werd vernomen bij haar management. Het afscheid van La Esterella wordt daarmee georganiseerd in het gebouw dat de zangeres een kleine zestig jaar geleden haar grootste succes opleverde.



Biografie

La Esterella (geboren als Esther Lambrechts) (Antwerpen, 7 mei 1919 - Antwerpen, 11 april 2011) was een Vlaamse zangeres. Ze was vooral bekend van haar klassieker "Oh! Lieve Vrouwetoren". Kenmerkend is haar zware stem waardoor ze ook wel eens de Belgische Zarah Leander wordt genoemd.

Esther werkte als naaister en deed in 1940 regelmatig mee aan zangwedstrijden waar ze werd ontdekt door haar latere echtgenoot en manager. Ze startte haar carrière als zangeres van populaire romantische en lichtklassieke songs in verscheidene talen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog trad La Esterella op in Duitsland. Na de oorlog brak ze door in Europa en trad ze van 1948 tot 1954 gedurende zes maanden per jaar op in schouwburgen van Britse badsteden. In 1953 kreeg ze een platencontract bij Philips Records. Vanaf dat moment begon ze op aangeven van de platenfirma in het Nederlands te zingen. Tot 1959 scoorde ze talrijke hits. In dat jaar werd haar echtgenoot ziek en besloot ze haar zangcarrière op een laag pitje te zetten. Toen haar echtgenoot in 1962 overleed, stopte ze helemaal met zingen.

Ze ging aan het werk als secretaresse en hertrouwde in 1970. In 1980 stierf haar tweede echtgenoot. Na haar oppensioenstelling in 1984 stemde ze enigszins verrassend toe in een radio-optreden waar ze de song Ol' Man River van Kern & Hammerstein zong. Ze kreeg zulke goede reacties hierop dat ze besloot om opnieuw te gaan optreden.

Sporadisch heeft ze nog enkele nummers opgenomen, onder andere in 1995 met Coco Jr. en in 2000 nam ze met Alex Callier van Hooverphonic en Regi Penxten van Milk Inc. de soundtrack van de film Shades op.

In 2001 kreeg ze van Radio 2 de onderscheiding Voor een Leven Vol Muziek en werd ze bijgezet in de Eregalerij van het Vlaamse Lied.

Hoewel ze niet meer zo goed ter been was, trad La Esterella tot op hoge leeftijd op. Occasioneel stond ze nog steeds op grote podia en deed ze tv-optredens. Zo zong ze op 5 januari 2007 nog samen met Paul Michiels een duet in de tv-galashow Gaston 80.

In 2005 eindigde zij op nr. 291 in de Vlaamse versie van De Grootste Belg.

Op 11 april 2011 overleed La Esterella in een Antwerps ziekenhuis.


12-04-2011 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter-schrijfster geeft tips aan ouders Maddie

Harry Potter-schrijfster geeft tips aan ouders Maddie


http://img856.imageshack.us/img856/2230/jkrowling.jpg
JK Rowling maakte fortuin met haar Harry Potter-boeken. 


Joanne K. Rowling, schrijfster van de populaire Harry Potter-boeken, helpt de moeder van het verdwenen Britse meisje Madeleine McCann bij het schrijven van haar boek. Het werk in kwestie verschijnt in principe op 12 mei onder de titel 'Madeleine'.


Maddie, die vandaag acht jaar oud zou zijn, verdween zo'n vier jaar geleden tijdens een vakantie in Portugal.


In het boek wil de moeder Kate McCann de verdwijning van haar dochter, het opsporingswerk van de Portugese politie en de beschuldigingen waarmee het gezin te maken kreeg, verder toelichten.


De bekende auteur Rowling staat van tijd tot tijd paraat met "hulp en advies", zo melden Britse media. Rowling, die miljarden verdiende met de Potter-boeken, schenkt al jaren aan het fonds waarmee de zoektocht naar Maddie gefinancierd wordt. De Portugese autoriteiten gaan ervan uit dat Madeleine al in de vakantiewoning van haar ouders stierf, en dat ze niet ontvoerd werd. Die stelling verscheen eerder al in een boek van Gonçalo Amaral, de voormalige hoofdinspecteur van de zaak.


Madeleine verdween op 3 mei 2007 uit de vakantiewoning van haar ouders in de Algarve. De politie ging aanvankelijk uit van een ontvoering, later kwam de stelling naar boven dat het meisje al in de woning overleed, en dat de ouders het lichaam lieten verdwijnen. Dat vermoeden kon echter nooit bewezen worden, waarna er in juli 2008 een einde kwam aan de zoektocht, tot ongenoegen van zowel de ouders als de politie.



12-04-2011 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Marr stapt uit The Cribs

Johnny Marr stapt uit The Cribs


http://img20.imageshack.us/img20/6743/cribs.jpg


Johnny Marr, de gitarist die de status van legende verwierf door zijn diensten bij The Smiths, is uit The Cribs gestapt om zich op zijn solowerk te concentreren. Marr plant op een jaar tijd twee albums uit te brengen en heeft ook nog enkele soundtracks op het schap liggen.

In 2008 vervoegde Marr The Cribs, de band van tweeling Gary en Ryan Jarman en hun broer Ross. Hij nam hun laatste album, 'Ignore the Ignorant', nog samen met hen op.

"Toeren en opnames maken met Ryan, Gary en Ross is fantastisch geweest, en ik ben heel trots op 'Ignore the Ignorant'. We hebben uiteindelijk veel meer gedaan dan aanvankelijk gepland en ik heb er drie goede vrienden aan overgehouden", laat Marr weten/

In 2007 vervoegde Marr zich nog bij de Amerikaanse band Modest Mouse, voor hun album 'We Were Dead Before the Ship Even Sank', maar verliet hen om bij The Cribs te gaan.

Bovenop zijn solowerk wil Marr ook aan zijn biografie beginnen schrijven. Hij werkte ook mee aan de soundtrack voor 'Inception'.


12-04-2011 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fan van Coldplay? Weinig kans op seks tijdens eerste date

Fan van Coldplay? Weinig kans op seks tijdens eerste date


http://img836.imageshack.us/img836/3518/coldplayo.jpg
 Coldplay.


Het is wat het is: wie zot staat van Coldplay, heeft het minst kans op seks tijdens een eerste afspraakje! Nee, dan liggen Nirvanna- en Metallicafans wat dat betreft een pak beter in de markt. Dat blijkt uit een onderzoek van Tastebuds.fm.


Tastebuds.fm is een soort van muzikale datingsite, die potentiële koppels samenbrengt op basis van hun muzieksmaak. Zij vroegen hun gebruikers hoe ver ze op een eerste date zouden gaan. De beperkte keuzemogelijkheden waren: 1) Ik wil enkel wat babbelen; 2) Misschien een kus; 3) Ik zou 'all the way' gaan als alles goed zat.


De antwoorden werden vervolgens vergeleken met de muzikale smaak van de respondenten. Daaruit bleek dat het, gemiddeld genomen, voor Coldplayfans het minst waarschijnlijk is om van bil gaan op de eerste date en dat dat voor Nirvanaliefhebbers het meest reëel is. Komt ervan als je liefdesliedjes met titels als 'The Scientist' op de mensheid loslaat...



Kurt Cobain van Nirvana appelleert meer aan seks dan Chris Martin van Coldplay.
Kurt Cobain van Nirvana appelleert meer aan seks dan Chris Martin van Coldplay.



Andere zanger(es)s(en) en groepen die niet goed scoren op een eerste relationele verkenningstocht: Adele, Lady Gaga, Katy Perry en Kings of Leon. Van welke muziek houdt u dan best wél als u graag vanaf de eerste keer 'all the way' wil? Metallica, Linkin Park, Kanye West en Gorillaz zouden het voor u moeten doen. Of het bij de laatste band om virtuele seks gaat, werd niet onderzocht.



12-04-2011 om 15:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!