Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cee Lo Green na 20 minuten afgevoerd op Coachella

Cee Lo Green na 20 minuten afgevoerd op Coachella

Klik op de foto om ' It's Ok ' te beluisteren





Op het festival Coachella werd de Amerikaanse zanger Cee Lo Green na een kort optreden van slechts 20 minuten van het podium gestuurd gisterenavond.

Cee Lo Green daagde gisterenavond te laat op voor zijn set tijdens het Amerikaanse festival Coachella in Californie. De organisatie besloot daarom na zijn megahit 'Fuck You' te laten stoppen, waardoor hij maar 20 minuten optrad. Het leek eerst alsof er een technische fout was opgetreden, maar achteraf bleek dat het geluid expres werd stil gelegd. Zijn band speelde nog een minuutje verder, maar zanger Cee Lo besloot dan maar van het podium te wandelen. Het publiek bleef verward achter.

"Cee Lo begon inderdaad te laat, maar ze konden hem tenminste zijn set laten uitspelen", aldus een teleurgestelde fan.


16-04-2011 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden nemen afscheid van La Esterella

Honderden nemen afscheid van La Esterella


http://img841.imageshack.us/img841/5777/laesterella.jpg


In de Antwerpse Onze-Lieve-Vrouwekathedraal is om 10 uur de uitvaartplechtigheid van Esther Lambrechts, beter gekend als La Esterella, van start gegaan. De zangeres met haar kenmerkende diepe stem overleed afgelopen maandag op 91-jarige leeftijd.


Honderden mensen willen afscheid nemen van de eeuwige diva, waaronder ook vele bekende gezichten. "Ze was een sympathieke, warme vrouw die altijd opgewekt was. Ik zal haar missen, Vlaanderen zal haar missen", zei zanger Will Ferdy bij het binnen gaan van de kathedraal.


"La Esterella had een grote carrière, was een grote ster en had een grote persoonlijkheid. Ze was een monument van de Vlaamse volkcultuur en als vakman had ik veel bewondering voor haar", aldus schrijver Tom Lanoye.


"Ik was zo fier als een gieter toen ik voor het eerst met haar op het podium stond. Het was een lieve, vriendelijke, geweldige dame. Het afscheid van haar valt me zwaar, want ik zag haar heel graag, iedereen zag haar heel graag", zei komiek Gaston Berghmans.
"Ik heb altijd veel respect voor haar gehad. Ze was een ongelooflijke vrouw", aldus Luc Appermont. "We nemen afscheid van een hoofdstuk uit de Vlaamse muziek", stelde Jo De Poorter.


De plechtigheid wordt voorgegaan door priester Louis Van Lommel. Tom Lanoye zal een afscheidsrede houden en sopraan Anne Cambier brengt een nummer. Het lichaam van La Esterella wordt maandag gecremeerd, waarna haar urne in intieme kring wordt bijgezet in één van de ereperken van de begraafplaats Schoonselhof in Antwerpen.


16-04-2011 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oh Oh Tijgertje opnieuw in de bajes na mislukte diefstal

Oh Oh Tijgertje opnieuw in de bajes na mislukte diefstal


http://img10.imageshack.us/img10/8988/tijgertje.jpg


Tijgertje uit de Nederlandse serie 'Oh Oh Tirol' en haar moeder zijn opnieuw aangehouden na een winkeldiefstal. Het duo probeerde om met een overvolle winkelkar voorbij de kassa van de supermarkt te glippen.

De twee gingen vanmiddag boodschappen doen bij de Albert Heijn in Delft. Nadat ze de kar rijkelijk hadden gevuld met boodschappen, probeerden ze zonder te betalen uit de winkel te lopen. Een winkelbediende kreeg moeder en dochter in de smiezen en belde meteen de politie.

Ontsnappingspoging
Mama Conny zette het met haar nageslacht op het lopen, maar het duo werd alsnog bij de kraag gevat nadat een ooggetuige de nummerplaat van de 'vluchtauto' noteerde. Ze zitten alletwee nog in hechtenis. De politie bevestigde inmiddels dat er twee vrouwen van 43 en 23 uit Den Haag voor winkeldiefstal werden gearresteerd.

Tijgertje en Conny werden twee weken geleden ook al opgepakt. De Nederlandse televisiester is echter niet aan haar proefstuk toe want ze werd in het verleden maar liefst 7 keer gearresteerd omdat ze zonder rijbewijs de straten onveilig maakte.


16-04-2011 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton krijgt eigen realityreeks (tris)

Paris Hilton krijgt eigen realityreeks (tris)


http://img191.imageshack.us/img191/694/parishiltonvu.jpg


Paris Hilton boert goed. Na haar eerste realityshow over het leven op de boerenbuiten met Nicole Richie en haar zoektocht naar een nieuwe boezemvriendin in 'My new BFF' heeft de hotelerfgename nu een derde tv-reeks op zak. De blonde poenschepper zal vanaf juni opnieuw op de Amerikaanse buis te zien zijn in haar gloednieuwe realityprogramma 'The World According to Paris'.

Of La Hilton nu met een gevangenisplunje of in een galajurk voor de lens staat, de paparazzi zien haar graag komen. Als je ze niet op de rode loper van één of ander Hollywoodevenement ziet, dan is ze vast en zeker ergens te vinden in het bruisende uitgaansleven van de stad.

Wandelende goudmijn
Dat maakt van haar ook meteen een wandelende goudmijn, want waar zij is valt geld te rapen. Dat weet ook tv-producer Arthur Smith, die Hilton prompt een derde realityreeks aanbood.

"Tijdens 'The Simple Life' speelde ik slechts een typetje, daar was ik verre van mezelf. In mijn nieuwe realityreeks krijgen de tv-kijkers daarom een heel andere Paris te zien. Zo maken ze kennis met mijn echte wereld, mijn vrienden, mijn huis en mijn carrière." vertelde Hilton vrijdag in een tv-interview.

'The World According to Paris' is vanaf juni te zien op de Amerikaanse zender Oxygen. Hierin wordt niet alleen Paris, maar ook haar moeder Kathy Hilton op de voet gevolgd.


16-04-2011 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evangeline Lilly is zwanger

Evangeline Lilly is zwanger


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Evangeline-Lilly.jpg?t=1302951034


Ze heeft het lang verborgen kunnen houden, maar Evangeline Lilly heeft zopas laten weten dat ze in blijde verwachting is van haar eerste kindje. De geruchtenmolen kwam op gang nadat de voormalige 'Lost'-actrice in Hawaï werd gespot met een groeiend babybuikje.

Het is het eerste kindje voor Lilly en haar vriend Norman Kali. De actrice leerde haar huidige vriend kennen tijdens de opnames van de hitserie 'Lost' waar Kali als productie-assistent werkte.

De brunette heeft van haar kinderwens nooit een geheim gemaakt: "Ik heb altijd graag een kindje gewild. Het moet een geweldige ervaring zijn voor een vrouw om een baby in je buik te dragen. Ik hoop dat ik dit op een dag ook zelf mag meemaken."

"Aardkloot om zeep"
De kans is groot dat Lilly hierna een kindje zal adopteren. Daar heeft ze zo haar eigen redenen voor. Ze is er namelijk van overtuigd dat onze aardkloot door overbevolking helemaal om zeep wordt geholpen: "Ik overweeg al een hele tijd om een kindje te adopteren. Er zijn gewoonweg veel te veel mensen op deze planeet en dat kunnen we enkel en alleen maar tegengaan door minder baby's op de wereld te zetten. Daarom wil ik maar één kind en lijkt het me logisch om daarna te adopteren.



16-04-2011 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jon Bon Jovi voor 100.000 dollar aan juwelen bestolen

Jon Bon Jovi voor 100.000 dollar aan juwelen bestolen

Klik op de foto om ' Livin' On A Prayer ' te beluisteren






Jon Bon Jovi en zijn buurtbewoners kunnen zich maar beter een nieuw alarmsysteem aanschaffen, want zowel de rocker als zijn buren werden onlangs in hun villa's in New Jersey bestolen.

Het zou telkens om dezelfde dief gaan, die door zijn nachtelijke roofpartijen maar liefst 500.000 dollar (ongeveer 350.000 euro) aan juwelen buit maakte in vier verschillende huizen.

De dief ging op 3 april aan de haal met de juwelen van Bon Jovi's vrouw Dorothea, die samen meer dan 100.000 dollar (zo'n 70.000 euro) waard zijn.

Een zekere Nicholas Tracy (21) uit Beachwood (New Jersey) werd woensdag uiteindelijk opgepakt nadat hij tijdens een inbraak door de politie op heterdaad betrapt werd. De borgsom bedraagt 100.000 dollar.


16-04-2011 om 11:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vijf borsten van Lady Gaga

De vijf borsten van Lady Gaga


http://img97.imageshack.us/img97/5302/ladygagagf.jpg



Lady Gaga is niet vies om hier en daar wat bloot te geven, maar voor het magazine Harper's Bazaar trok ze onlangs alle registers open. De zangeres knutselde voor de gelegenheid een flinke voorgevel in elkaar: tijdens de fotoshoot droeg ze een jurk die versierd was met maar liefst vijf (5) borsten.

Tijdens het interview met het Amerikaanse tijdschrift beweert de excentrieke dame dat de hoorns op haar gezicht 100 procent echt zijn: "Het zijn mijn botten, geen protheses. Ze zaten heel mijn leven onder mijn huid, maar ik wachtte het juiste moment af om iedereen te tonen hoe ik er echt uit zie. Mijn hoorns komen tevoorschijn wanneer ik in een creatieve bui ben."

Of ze ooit aan zich liet sleutelen? "In tegenstelling tot vele van mijn collega's heb ik nooit plastische chirurgie overwogen. Door onder het mes te gaan, promoot je onzekerheid. Ik druk me daarom veel liever op een artistieke manier uit."


16-04-2011 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gabriël Rios vervolledigt affiche van TW Classic

Gabriël Rios vervolledigt affiche van TW Classic

Klik op de foto om ' Dauphine ' te beluisteren






De affiche van TW Classic is rond. Het dagfestival, dat dit jaar plaatsvindt in Werchter op zaterdag 9 juli en al aan zijn tiende jaargang toe is, heeft met de Puerto Ricaanse Gentenaar, of Gentse Puerto Ricaan zo u wil, Gabriël Rios de laatste naam bekend gemaakt. Headliner dit jaar is Bryan Adams.

programma

13u00-14u00     Selah Sue
14u30-15u30     Gabriël Rios
16u00-17u00     The Faces ft Mick Hucknall
17u30-18u30     James Blunt
19u10-20u20     Simple Minds
21u00-22u10     Texas
23u00-00u30     Bryan Adams



Tickets in voorverkoop kosten 69 euro en zijn te koop via Proximus Go For Music op het nummer 0900 2 60 60 begin_of_the_skype_highlighting              0900 2 60 60      end_of_the_skype_highlighting of www.proximusgoformusic.be.

Meer info op www.twclassic.be.



16-04-2011 om 11:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
15-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheens ex met uurwerk en stereo naar pandjeshuis

Charlie Sheens ex met uurwerk en stereo naar pandjeshuis


http://img13.imageshack.us/img13/466/charliesheens.jpg



Ze streek miljoenen op toen ze anderhalf jaar geleden scheidde van Charlie Sheen en ze krijgt maandelijks 38.000 euro van hem voor de opvoeding van hun tweeling.

Maar toch lijkt Brooke Mueller financieel aan de grond te zitten. Dat onthult TMZ.com, die de beelden van de beveiligingscamera in een pandjeshuis bemachtigde waarop te zien is hoe Mueller probeert een duur herenhorloge en een stereo te verpanden.

De winkelbediende weigerde haar spullen omdat ze geen geldig identiteitsbewijs kon voorleggen. De tweeling die ze met Sheen heeft, wordt door haar moeder grootgebracht.


15-04-2011 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drugsfeesten duurden vijf dagen bij Oasis

Drugsfeesten duurden vijf dagen bij Oasis


http://img402.imageshack.us/img402/7791/oasiszw.jpg



Volgens hun voormalige platenbaas Alan McGee wsiten de jongens van Oasis het in de jaren negentig als geen andere band op zijn Creation-label bont te maken. "Met drugs en alles wat er bij hoort was Oasis zonder twijfel de wildste band. Die kerels waren intens. Eén nachtje volstond niet, ze begonnen eraan op vrijdag en stopten pas op woensdag", vertelt McGee in het magazine Shortlist.

In augustus 2009 ging Oasis uit elkaar en Liam Gallagher onthulde onlangs dat hij voor het welzijn van zijn drie kinderen zijn levensstijl drastisch heeft aangepast.

"Ik was in mijn wieg al een rockster, maar ik ben volwassen geworden. Ik wil geen veertig worden en mijn kinderen ten schande zijn. Ik wil niet als een hippie klinken, maar ik voel me goed. Ik speel golf, ik eet vis en slaatjes. Enkel de sigaretten kan ik niet laten".


15-04-2011 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van verguisd naar cool: Duran Duran één van de topacts op Amerikaanse Werchter

Van verguisd naar cool: Duran Duran één van de topacts op Amerikaanse Werchter


http://img3.imageshack.us/img3/8863/duranduranw.jpg


Dit weekend begint het festivalseizoen in Coachella, in de woestijn bij Palm Springs op dik anderhalf uur rijden van Los Angeles. Op de zes podia zijn veel van de headliners te zien die ook komende zomer de Europese podia gaan kleuren:The Chemical Brothers, Arcade Fire, Kings of Leon, The Strokes en PJ Harvey, om er maar een paar te noemen. Eén van de verrassende topacts: Duran Duran. Dertig jaar na hun start hebben de heren Le Bon, Taylor en Rhodes zichzelf weer uitgevonden en zijn de vijftigers zowaar weer cool. En hoewel de band meer dan 100 miljoen platen heeft verkocht, valt Duran Duran nu, na 30 jaar, dat ene ding te beurt wat het nooit kreeg: de goedkeuring van muziekcritici en andere smaakmakers.

Duran Duran staat zondagavond op het grootste van de acht podia van Coachella, ondertussen het hipste festival van de VS. Ook "onze" Scala & the Kolacny Brothers treden overigens aan in Coachella, en ook voor het Aarschotse koor is een headliner-plaats weggelegd, op het Gobi Stage, de eerste dag van het driedaagse gebeuren. U leest daar meer over op onze site zaterdag.

Drie platen en dan de middelmaat
Duran Duran was één van de belangrijkste groepen uit begin jaren tachtig. Ze scoorden niet alleen een pak hits, de jongens uit Birmingham waren ook mee van de eersten om het snel groeiende fenomeen MTV subliem te bespelen. Hun videoclips waren peperdure stukjes cinéma. Maar na drie uitstekende platen (Duran Duran, Rio en Seven and the Ragged Tiger) was het vet van de soep. Aan een tempo van zo eens om de drie jaar kwamen er nog platen uit, allemaal middelmatig of erger. Bandleden haakten af, Simon Le Bon speelde jetsetter-met-pensioen. Astronaut uit 2004 zou de comeback worden, opnieuw in originele bezetting, maar hoewel de plaat behoorlijk verkocht, was er geen wowgevoel. Voor The Red Carpet Massacre uit 2007 werden ondermeer Justin Timberlake en Timbaland ingeschakeld, zonder succes.

All You need is Now
Het dit jaar gereleaste All You Need Is Now, geproduceerd door Mark Ronson, is wel een schot in de roos. De plaat kreeg lovende kritieken. Simon Le Bon, bassist John Taylor, keyboardist Nick Rhodes en drummer Roger Taylor speelden de cd op South by Southwest in Texas, een festival voor "next big things". In Los Angeles, in de Mayan, sleurden ze ondermeer My Chemical Romances Gerard Way, Gossips Beth Ditto en Kelis op de planken. David Lynch filmde dat optreden.

Samen met Tiësto was Duran Duran daarna topact op 's werelds belangrijkste showcase voor dansmuziek, Miami's Ultra Music Festival. En dit weekende is er dus Coachella, het Werchter van de VS. Of hoe een band die symbool stond voor popmuziek in het tijdperk van Ronald Reagan ineens weer hip kan worden. Het is bijna een sprookje.

Mark Ronson
Maar Simon Le Bon blijft er bescheiden bij. "We hebben een goeie plaat gemaakt denk ik, en da's best moeilijk. Laat ons eerlijk zijn, de input van Mark Ronson was enorm. Onze vorige plaat was pretentieus. We dachten ineens de sprong te kunnen maken naar een tijdperk dat het onze niet was. De fans doorzagen dat. Ze vonden het maar niks."

"Ronson zei ons dat we terug dat naïeve en avant-gardische van onze eerste twee platen moesten zoeken, en afstappen van het idee dat we stielmannen zijn die koste wat het kost perfect willen klinken."

"Een mens trekt uiteindelijk zijn lessen uit al die ups en downs"
Het zoeken naar die spontaniëteit was best wel tijdrovend. Het duurde 18 maanden om de plaat te schrijven en op te nemen. Le Bon schuift de intitiële respons op de plaat - ze doet het uitstekend in 15 landen, stond daar zelfs bovenaan het downloadlijstje van iTunes - toch even van zich af. "'t Is niet de eerste keer voor ons, hè. We hebben het al wel een paar keer meegemaakt dat in het begin een plaat loopt als een trein, maar dat de verkoop al snel inzakt als een pudding."

Dat pragmatisme klinkt iedereen die de over-the-top Simon Le Bon en Duran Duran van de jaren tachtig en negentig heeft gevolgd toch een beetje bizar in de oren. Maar, stipt Le Bon zelf aan, "een mens trekt uiteindelijk zijn lessen uit al die ups en downs". Maar hij moet toch toegeven dat Duran Duran nu, na 30 jaar, iets te beurt valt wat de groep nooit kreeg: de goedkeuring van muziekcritici en smaakmakers.

"Commercieel sukses is o zo verleidelijk", mijmert de frontman, "en voor je het weet is je enige obsessie om radiohits van vier minuten te maken. Het heeft even geduurd, maar we kunnen nu van onszelf toegeven dat we een goeie art school band waren die een succesvolle popgroep werd door onze kapsels, door hoe we ons kleedden."

De confessie gaat verder: "We waren toch zo ambitieus, je houdt het niet voor mogelijk. En het ging allemaal zo snel. Onze ambities werden in no time ingelost - in amper vier jaar vulden we stadiums - en dan schat je dat allemaal niet naar waarde", oppert Rhodes.

Le Bon ziet het al bij al toch nog groot, maar op een andere manier: "We hebben wel wat tijd gehad om te leren inzien wat onze job is, wat ons doel op deze wereld is. Voor mij persoonlijk gaat het erom dat we iets doen dat mensen samenbrengt, mensen goed doet voelen, mensen doet inzien dat ze niet alleen zijn. I feel we're providing a very useful service." (br.hln)


15-04-2011 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fan steelt ring van Shakira

Fan steelt ring van Shakira

Bekijk het filmpje door op de foto te klikken





Een Mexicaanse fan heeft tijdens een concert van Shakira haar ring ontvreemd. Shakira gaf de fan een hand. Meteen merkte ze dat ze haar ring kwijt was, maar de onverlaat was toen al in de menigte verdwenen.


15-04-2011 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courteney Cox: David wilde constant seks

Courteney Cox: "David wilde constant seks"


http://img571.imageshack.us/img571/3646/courteneycoxdavidarquet.jpg



Courteney Cox (46) heeft onthuld wat het grote probleem in haar huwelijk met David Arquette was: hij wilde voortdurend seks met haar. Na elf jaar huwelijk zorgden zijn sterk libido en zijn onstilbare sekshonger er mee voor dat ze in oktober vorig jaar besloten uit elkaar te gaan.

Erectie in plaats van troostend gebaar
Cox verwees naar Davids recente bekentenis, dat hij geprobeerd had zijn vrouw te versieren tijdens een uitje naar Disney World met hun zesjarige dochter Coco. Cox: "Het was 's morgens vroeg. Kijk, dat is een van de problemen in onze relatie. Telkens ik troost van David verwachtte, kon hij zijn arm geen seconde om me slaan zonder een erectie te krijgen. En in Disney World was het niet het geschikte moment".

Courteney deed de bekentenis tijdens een interview samen met David in de radioshow van Howard Stern. Daarin liet Arquette (39) verstaan dat het huwelijk, wat zijn vrouw betreft, voorbij is. "Ik denk dat het voor jou een uitgemaakte zaak is, schat. Je moet het enkel toegeven en dan kunnen we verdere stappen ondernemen", zei hij.

Te verschillend
"Waw, dat is zware kost", reageerde Cox. "Je kan Disney World niet aanhalen en me verwijten dat ik je niet meer wil. Ik was net wakker. Seksuele aantrekking is nu even niet aan de orde. De waarheid is dat we elkaar heel graag zien. We hebben veel affectie voor elkaar, maar we zijn zeer verschillend. David drinkt niet meer, maar hij gaat graag uit en danst graag. Ik wil hem daarin niet beperken, maar ik ben meer het introverte type".

"Nog geen seks gehad"
Courteney benadrukte ook dat er geen nieuwe man in haar leven is geweest sinds zij en David uit elkaar gingen. Nochtans werd ze gelinkt aan Josh Hopkins, haar tegenspeler in 'Cougar Town'. Met hem ging ze op vakantie in de Cariben. Gevraagd of ze sinds de breuk met David nog seks had gehad, antwoordde ze koudweg: "Ik heb geen seks gehad".


15-04-2011 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geestelijke: Ricky Martin is slecht voorbeeld voor eigen kinderen

Geestelijke: "Ricky Martin is slecht voorbeeld voor eigen kinderen"

Klik op de foto om ' Livin' La Vida Loca ' te beluisteren






Ricky Martin heeft felle kritiek gekregen van een Puerto Ricaanse geestelijke omdat hij openlijk over zijn homoseksualiteit praat. Volgens kardinaal Luis Aponte Martinez, die homoseksualiteit niet tolereert, is de zanger een slecht voorbeeld voor zijn eigen kinderen, schrijft De Telegraaf.

Volgens de kardinaal brengt Martin zijn zoontjes Mateo en Valentino schade toe door openlijk over zijn geaardheid te praten. "Ik bewonder Ricky voor zijn muziek, maar voor zijn kinderen moet hij het goede voorbeeld zijn en de juiste waarden bijbrengen."


15-04-2011 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna genomineerd voor 18 Billboard Music awards


Rihanna genomineerd voor 18 Billboard Music awards


http://img845.imageshack.us/img845/4650/rihannah.jpg



Zes awards kan ze winnen voor haar single 'Love The Way You Lie' met Eminem, ze is genomineerd voor Top Hot 100 Artist en voor Top Female Artist. Met 18 nominaties kan je wel stellen dat Rihanna de absolute top is bij Billboard. Eminem zet 16 nominaties achter zijn naam, Lady Gaga 12 en Justin Bieber en Bruno Mars elk 11. De awards worden op 22 mei in Las Vegas uitgereikt. De awards huldigen artiesten die in de Billboard hitlijsten stonden tussen eind februari 2010 en eind maart 2011.



15-04-2011 om 11:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
14-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man Zsa Zsa Gabor (94) wil haar kind schenken

Man van Zsa Zsa Gabor (94) wil haar kind schenken


http://static0.hln.be/static/FOTO/pe/16/7/10/media_xl_4142890.jpg?20110414142344


De man van de 94-jarige terminaal zieke Zsa Zsa Gabor wil nog een kind met haar. Jawel, u leest het goed, met Zsa Zsa. Prins Frederic von Anhalt, nog een kwieke knar van 67, is gisteren naar een vruchtbaarheidskliniek in Beverly Hills geweest om "haar droom" te vervullen.

Frederic leverde een kwakje sperma af en rekent op de eicel en de baarmoeder van een surrogaatmoeder, maar blijft erbij: de baby zal van hem en Zsa Zsa zijn. De basisbeginselen van de biologie zijn duidelijk niet tot de olijke Frederic doorgedrongen.

"Weer moeder op haar 95ste"
"Het is altijd de droom van mijn vrouw geweest dat we samen een kind zouden krijgen. Hoewel we geen eicel van haar zullen gebruiken, zal ze verrukt zijn als ze het nieuws verneemt", verklaarde von Anhalt aan TMZ.com.

"Ik ben alvast in de wolken. Ik hoop dat Zsa Zsa nog een tijdlang mag leven. Ik wil dat ze de baby ziet en hem vasthoudt. Op haar 95ste zal ze weer moeder worden! Het was haar grote wens om een zoon te krijgen".


Zsa Zsa met haar enige kind, de inmiddels 64-jarige Francesca Hilton.
Zsa Zsa met haar enige kind, de inmiddels 64-jarige Francesca Hilton.


Zsa Zsa heeft één kind, Francesca, met haar ex-man, hotelmagnaat Conrad Hilton. Francesca heeft er haar stiefvader Frederic al van beschuldigd "een circussfeer" rond haar moeder op te trekken.

De voorbije jaren werd Gabor herhaalde malen in de kliniek opgenomen, enkele maanden terug werd haar rechterbeen nog geamputeerd. (br.hln)


14-04-2011 om 16:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handgeschreven tekst Lucy in de the sky with diamonds te koop

Handgeschreven tekst 'Lucy in de the sky with diamonds' te koop


http://img853.imageshack.us/img853/6440/johnenjulianlennon.jpg


Volgende maand wordt op een veiling in het Amerikaanse Los Angeles  een uniek Beatles-item te koop aangeboden. Het gaat om de handgeschreven starttekst van John Lennon voor het nummer 'Lucy in the sky with diamonds'.

Het veilinghuis Profiles in History verwacht dat het item ruim 200.000 euro zal opleveren.

Lennon baseerde het nummer op een tekening die zijn zoon Julian maakte in de kleuterklas.

Ook schetsen voor de cover van het bekende album ' Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band' worden aangeboden.


14-04-2011 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Musical Ben X najaar 2012 in Gentse Capitole

Musical Ben X najaar 2012 in Gentse Capitole


http://img717.imageshack.us/img717/8601/musicalbenx.jpg


Na het boek, theaterstuk en film gaat in het najaar 2012 in Gent 'Ben X, de musical' in première. Voor het eerst wordt een decor gebouwd met ledscreentechnologie. Dat meldt artistiek directeur Geert Allaert van Musical van Vlaanderen.

Het verhaal van Nic Balthazar gaat over een jongen met een autismespectrumstoornis die op school gepest wordt en wegvlucht in de virtuele wereld van een computerspel. Het verhaal, gebaseerd op waargebeurde feiten, eindigt fataal met een sprong van het Gentse Gravensteen.
 
"Het idee circuleerde al langer", aldus Nic Balthazar. "Een zingende Ben X zag ik eerst niet zitten, maar nadat ik de musical Daens zag, was ik overtuigd." "Na successen als Oliver en Spamelot kennen we de technieken en weten we wat werkt en niet werkt," vult regisseur Frank Van Laecke aan.
 
Voor componist-dirigent Dirk Brossé is het van Daens geleden dat hij nog een musical maakte. "Het wordt scenografisch en scenoreel een bijzonder grote uitdaging." Samen met regisseur Allard Blom start de groep "from scratch" om tegen het najaar 2012 de productie klaar te hebben. In september en oktober gaan audities voor de cast van start.
 
Tickets kunnen vanaf morgennamiddag al online gereserveerd worden.


14-04-2011 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste beelden opnames 'The Hobbit'

Eerste beelden opnames 'The Hobbit'

Klik op de foto om de beelden te bekijken





Na heel wat strubbelingen zijn de opnames voor 'The Hobbit' eind vorige maand gestart in Nieuw-Zeeland.

Zonet plaatste regisseur Peter Jackson een lange clip online waarin hij ons rondleidt op de filmset, "alsof ik zelf de film weer instap".

Het eerste deel van het vervolg op de 'Lord of the Rings'-filmtrilogie wordt in december volgend jaar in de zalen verwacht. In de hoofdrollen Cate Blanchett, Orlando Bloom, Elijah Wood, Andy Serkis en Saoirse Ronan.

Het verhaal? Bilbo Baggins, een Hobbit, reist met een groep dwergen naar de Eenzame Berg om er de schat op te eisen die door de draak Smaug werd ontvreemd.


14-04-2011 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels Jazz Orchestra genomineerd voor South African Music Awards 2011

Brussels Jazz Orchestra genomineerd voor South African Music Awards 2011

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






In het Zuid-Afrikaanse Johannesburg zijn de genomineerden voor de zeventiende editie van de South African Music Awards bekendgemaakt. Zangeres Tutu Puoane en het Brussels Jazz Orchestra werden met het album 'Mama Africa' genomineerd in de categorie 'Best Traditional Jazz Album'. Het album werd in februari 2010 uitgebracht.

Tutu Puoane groeide op in Zuid-Afrika. Op haar achttiende startte ze in Johannesburg met haar professionele zangcarrière. Ondertussen is ze uitgegroeid tot één van de meest beklijvende jazz zangeressen van de Benelux.

De awarduitreiking vindt plaats op 20 en 21 mei in Johannesburg.


14-04-2011 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!