Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince trekt Eva Longoria op podium

Prince trekt Eva Longoria op podium

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Desperate Houwewife Eva Longoria had haar avondje uit wellicht anders ingebeeld. Tijdens een optreden van Prince in Los Angeles werd de actrice door 'his royal funkiness' op het podium getrokken om haar danstalent te showen. Prince zag dat het goed was en zong en danste lustig voort. Daarmee deed Longoria het alvast beter dan Kim Kardashian. Zij werd een tijd geleden eveens op het podium getrokken, maar kon Prince niet overtuigen en werd al even vlug terug weggeleid.


18-04-2011 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouders KateMiddleton betalen 113.000 euro van prinselijk huwelijk

Ouders KateMiddleton betalen 113.000 euro van prinselijk huwelijk


http://img571.imageshack.us/img571/6963/katemiddleton.jpg
Kate Middleton.


De ouders van Kate Middleton dragen voor 100.000 pond, of z
o'n 113.000 euro, bij tot het huwelijk van hun dochter met de Britse prins William. Dat staat vandaag in de Britse krant The Sunday Times. Het huwelijk vindt plaats op 29 april.

De familie van de bruid houdt de traditie overeind en betaalt onder andere voor de kleren van Kate, de kleding van de bruidsmeisjes en de getuige en de huwelijksreis, aldus de Sunday Times. Ze doen ook hun duit in het zakje voor het avonddiner en -feest.
 
Vanuit Buckingham Palace luidt het dat de Middletons zelf mogen kiezen wat ze betalen. De ouders van Kate hebben een onlinebedrijf voor feestartikelen en zijn zo miljonair geworden. Alleen de factuur voor de kamers in het luxehotel in Londen, waar Kate samen met haar familie haar laatste vrijgezellenavond doorbrengt, zou zo'n 20.000 pond kosten, weet de Sunday Times. Het prijskaartje voor de bruidskledij zou in totaal 30.000 pond bedragen.


18-04-2011 om 10:16 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
17-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arctic Monkeys hebben muziekvideo voor nieuwste hit

Arctic Monkeys hebben muziekvideo voor nieuwste hit

Klik op de foto om ' Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair' te beluisteren






Er is nu ook een muziekclip bij de nieuwe single van Arctic Monkeys 'Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair'. Die werd door de Britse band op hun website gepost.

Het nummer is de eerste single van 'Suck It And See', hun vierde studioalbum. Dat zal op 6 juni 2011 in de rekken liggen. De single is online al te kopen, maar zal pas 30 mei in de winkel liggen. 'Suck It And See' werd gedeeltelijk opgenomen in Los Angeles met als producer James Ford.

Arctic Monkeys staan op vrijdag 1 juli op de main stage van Rock Werchter.


17-04-2011 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Faillissement voor Philadelphia Orchestra

Faillissement voor Philadelphia Orchestra


http://img560.imageshack.us/img560/4366/arethafranklin.jpg
Aretha Franklin met het Philadelphia Orchestra.


Het gerenommeerde Amerikaanse symfonieorkest Philadelphia Orchestra gaat faillissement aanvragen. Dat maakte het bestuur gisteren bekend.

Volgens een woordvoerster van het 111 jaar oude orkest heeft het faillissement geen gevolgen voor de concerten die al zijn gepland. Het orkest werkt ondertussen aan een reddingsplan. De komende dagen probeert het bestuur een bedrag van 214 miljoen dollar (148 miljoen euro) op te halen.

Het Philadelphia Orchestra behoort tot de zogeheten Big Five. Dat zijn de symfonieorkesten van New York, Boston, Chicago, Philadelphia en Cleveland. Door de economische crisis zijn in de Verenigde Staten meerdere prestigieuze kunstgroepen en musea in financiële problemen geraakt.


17-04-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-vrouw Charlie Sheen weigert drugstest af te leggen

Ex-vrouw Charlie Sheen weigert drugstest af te leggen


http://img7.imageshack.us/img7/189/brookemueller.jpg



Charlie Sheen krijgt al een hoop negatieve media-aandacht over zich heen, maar met de moeder van zijn kinderen, zijn ex-vrouw Brooke Mueller, gaat het ook niet goed. Mueller zou volop aan het feesten zijn en riskeert het verlies van de voogdij over haar tweeling, schrijft AD.nl.

Als onderdeel van de voogdijregeling had Mueller beloofd de komende drie maanden verschillende drugstests te ondergaan. Maar het lijkt voor Mueller nogal moeilijk om van de drank af te blijven en ze is niet van plan om bloed af te staan.

Als Mueller weigert bloed af te staan zou de rechter kunnen besluiten om de kids aan Charlie toe te wijzen. De acteur doorstond de drugstesten namelijk wel zonder probleem.


17-04-2011 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier slaapt Kate tijdens laatste nacht als vrijgezel

Hier slaapt Kate tijdens laatste nacht als vrijgezel


http://img13.imageshack.us/img13/5910/thegoringhotel.jpg

Kate Middleton en haar familie zullen de nacht voor het huwelijk doorbrengen in het befaamde 'The Goring Hotel' in de chique wijk Belgravia in Londen. De afgehuurde familiesuite bestaat uit vijf vertrekken en kost zo'n 5.500 euro per nacht.

Volgens officiële bronnen was het de persoonlijke keuze van de Middletons om in dit vijfsterrenhotel, dat vlakbij Buckingham Palace gelegen is, te logeren. Op die manier kan het gezin nog eens samen zijn alvorens Kate toetreedt tot de koninklijke familie.

De suite op de bovenste verdieping werd voor 165.000 euro verbouwd zodat Kate zich in alle rust kan voorbereiden op het huwelijk. Aan de muren hangt zijden behangpapier van 550 euro per meter.

Prins William daarentegen slaapt in zijn appartement in Saint James's Palace. (br.hln)


17-04-2011 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry gepromoveerd tot kapitein

Prins Harry gepromoveerd tot kapitein


http://img130.imageshack.us/img130/7906/prinsharry.jpg


De Britse prins Harry heeft na vijf jaar legerdienst de graad van kapitein gekregen in het Britse leger. De prins, die steeds dichter komt bij een terugkeer naar het front, gaat voortaan door het leven als Captain Harry Wales.

Prins Harry heeft ondertussen ook zijn eerste stage succesvol heeft afgerond om te leren vliegen met een Apachte-helikopter. Hij mag het toestel nu besturen zonder instructeur. Een volgende stap is leren omgaan met de wapens van de gevechtshelikopter.
 
De 26-jarige broer van prins William komt zo steeds dichter bij een terugkeer naar het front. In een interview begin april zei Harry nog dat het nutteloos zou zijn dat hij een opleiding tot piloot zou volgen als het leger niet van plan was hem weer de wei in te sturen.
 
Prins Harry werd in 2007-2008 al eens tien weken ingezet in Afghanistan. Hij begeleidde toen vliegtuigen die bombardementen uitvoerden op talibanstellingen in de provincie Helmand.


17-04-2011 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicolas Cage aangehouden wegens huiselijk geweld

Nicolas Cage aangehouden wegens huiselijk geweld


http://img823.imageshack.us/img823/2510/nicolascage.jpg
Nicolas Cage


De Amerikaanse acteur Nicolas Cage is vanochtend gearresteerd in New Orleans op verdenking van huiselijk geweld. Het zou gaan om een uit de hand gelopen ruzie met zijn vrouw Alice Kim. Volgens de website RadarOnline.com hebben de lokale autoriteiten het bericht intussen bevestigd.

Volgens de website is het niet de eerste keer dat de acteur zijn boekje te buiten gaat. Een aantal weken geleden is het volledig uit de hand gelopen in een restaurant. Eind vorig jaar was er ook al een video in omloop waarop een razende Cage stond te schreeuwen tegen een vrouw. Ook toen zou het om zijn vrouw Alice Kim gegaan hebben.

Cage bouwde de afgelopen jaren een hoge belastingschuld op, en heeft grote financiële problemen.


17-04-2011 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record Store Day zet platenwinkels in de kijker

Record Store Day zet platenwinkels in de kijker


http://img197.imageshack.us/img197/243/recordstoreday.jpg


Vandaag wordt wereldwijd Record Store Day gevierd. Het betreft een initiatief van onafhankelijke platenwinkels die hun dagelijkse overlevingsstrijd even onder de aandacht willen brengen. Dat schrijft deredactie.be.

In ons land moesten vorig jaar ongeveer zestig platenzaken de deuren sluiten. Om te kunnen overleven is het voor de kleinere muziekwinkel van belang zich op een bepaald segment te kunnen toeleggen. "De muziekmarkt blijft populair en is daarvoor gelukkig groot genoeg", bekent Olivier Maeterlinck van de Belgian Entertainment Association.

Zo concentreert Music Mania zich volledig op vinyl. "Vinyl is er altijd geweest en wordt steeds populairder", verklaart Karel Van Audenaerde van de platenwinkel.

Er worden vandaag, ter ere van Record Store Day, ook vijf nieuwe vinylplaten gepresenteerd. Maeterlinck voorspelt voor de toekomst van de muziekverkoop enerzijds een mengeling van cd's en vinyl. Hij gaat er anderzijds van uit dat op streamingabonnementen zal worden ingezet. Hierdoor zou de muziekliefhebber tegen een maandelijkse vaste prijs naar muziek kunnen luisteren.


17-04-2011 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
16-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheid van La Esterella: Schitter en schijn voor altijd

Afscheid van La Esterella: "Schitter en schijn voor altijd"


http://img94.imageshack.us/img94/5777/laesterella.jpg


Een duizendtal mensen hebben in de Antwerpse Onze-Lieve-Vrouwekathedraal afscheid genomen van Esther Lambrechts, beter gekend als La Esterella. De zangeres, die door velen aanzien werd als een icoon van de Vlaamse volksmuziek, overleed maandag op 91-jarige leeftijd.

Haar kist werd rond 10 uur de kathedraal binnen gedragen op eenvoudige orgelmuziek. Vooraan in de kathedraal prijkte een grote zwart-witfoto uit haar gloriedagen. Priester Louis Van Lommel prees haar mooie stem, die zoveel mensen beroerd had, maar ook haar kracht en levensvreugde.

"Ze was een sterke vrouw", vertelde Van Lommel. "Niet alleen omdat ze 91 werd, maar omdat ze zelfs in het rusthuis de kracht nog had om haar medebewoners zalige momenten te laten beleven met haar optredens. Dat La Esterella nu mag fonkelen tussen de vele andere sterren aan de hemel."

'My way'
Op de tonen van 'My Way' en 'Con te Partiro', gezongen door sopraan Anne Cambier, bracht iedereen een laatste groet aan de overleden Vlaamse diva en werden de bidprentjes uitgedeeld. Daarop prijkten foto's van de zangeres in jaar jonge jaren en van na haar comeback. Aan de binnenkant stond de tekst van haar bekendste nummer 'Oh Lieve Vrouwe Toren'.

Schrijver Tom Lanoye hield de afscheidsrede. Hij vertelde onder meer een anekdote over hoe hij als eerste Antwerpse stadsdichter tijdens de Cultuurmarkt in 2004 samen met La Esterella het gedicht 'De kathedraal antwoordt' bracht. "Ik zie dat nog steeds als mijn meest dierbare optreden. Ik heb zelden zoveel plezier beleefd ervoor, tijdens en erna."

Waardig en trots
Hij herinnerde zich ook nog die keer dat ze optrad in Theater Carré in Amsterdam voor een publiek van 1.800 homo's. "Toen ze 'My Jiddische Mama' zong, ging er een rilling door het publiek. Ze kreeg een staande ovatie en de manier waarop ze daar stond - waardig, trots en geen seconde pretentieus - zo zal ik me haar herinneren."

Lanoye bracht vervolgens een eigen bewerking van 'She is gone', het gedicht van David Harkins dat tijdens de uitvaart van de Britse 'Queen mum' werd voorgelezen. La Esterella was volgens hem de Queen Mum van Antwerpen.

Vaarwel Esterel
Een echt kippenvelmoment volgde toen hij iedereen in de kathedraal opriep om het bidprentje te nemen en samen met hem de eerste strofe van 'Oh Lieve Vrouwe Toren' te zingen. Hij eindigde zijn afscheid met de woorden: "Vaarwel Esterel, schijn en schitter elders voortaan en voor altijd, vaarwel." (br.hln)



16-04-2011 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Odd Future stelt teleur op Coachella

Odd Future stelt teleur op Coachella


http://img69.imageshack.us/img69/5466/oddfuture.jpg


Odd Future Wolf Gang Kill Them All, of Odd Future, of nog korter OFWGKTA, staat donderdag 30 juni op de main stage van Rock Werchter, maar gisteren trapten de elf rappers en producers hun festivalzomer op gang op Coachella in California.

Odd Future brengt hiphop met met jazzy en zelfs klasieke invloeden.  De voorbije drie jaar produceerde de band maar liefst vijftien albums en mixtapes die allemaal gratis te downloaden zijn van de website.

Coachella was de eerste grote afspraak van de groep die op enkele maanden van een internetfenomeen evolueerde tot een van de populairste bands van het moment. Laat in de namiddag schreeuwden twintigduizend wachtende festivalgangers "Wolf! Gang" tot ze schor klonken.

De eerste vijf minuten - de tijd van de opener 'Sandwitches' - maakte de band alle verwachtingen waar. Maar dan was het gedaan. De groep verloor alle voeling met het publiek. Hun liedjes bleken live niet zo goed over te komen als op tape en de tent bleef verdwaasd achter, toen de laatste noten uitgestorven waren. Herkansing op Werchter!


16-04-2011 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cee Lo Green na 20 minuten afgevoerd op Coachella

Cee Lo Green na 20 minuten afgevoerd op Coachella

Klik op de foto om ' It's Ok ' te beluisteren





Op het festival Coachella werd de Amerikaanse zanger Cee Lo Green na een kort optreden van slechts 20 minuten van het podium gestuurd gisterenavond.

Cee Lo Green daagde gisterenavond te laat op voor zijn set tijdens het Amerikaanse festival Coachella in Californie. De organisatie besloot daarom na zijn megahit 'Fuck You' te laten stoppen, waardoor hij maar 20 minuten optrad. Het leek eerst alsof er een technische fout was opgetreden, maar achteraf bleek dat het geluid expres werd stil gelegd. Zijn band speelde nog een minuutje verder, maar zanger Cee Lo besloot dan maar van het podium te wandelen. Het publiek bleef verward achter.

"Cee Lo begon inderdaad te laat, maar ze konden hem tenminste zijn set laten uitspelen", aldus een teleurgestelde fan.


16-04-2011 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden nemen afscheid van La Esterella

Honderden nemen afscheid van La Esterella


http://img841.imageshack.us/img841/5777/laesterella.jpg


In de Antwerpse Onze-Lieve-Vrouwekathedraal is om 10 uur de uitvaartplechtigheid van Esther Lambrechts, beter gekend als La Esterella, van start gegaan. De zangeres met haar kenmerkende diepe stem overleed afgelopen maandag op 91-jarige leeftijd.


Honderden mensen willen afscheid nemen van de eeuwige diva, waaronder ook vele bekende gezichten. "Ze was een sympathieke, warme vrouw die altijd opgewekt was. Ik zal haar missen, Vlaanderen zal haar missen", zei zanger Will Ferdy bij het binnen gaan van de kathedraal.


"La Esterella had een grote carrière, was een grote ster en had een grote persoonlijkheid. Ze was een monument van de Vlaamse volkcultuur en als vakman had ik veel bewondering voor haar", aldus schrijver Tom Lanoye.


"Ik was zo fier als een gieter toen ik voor het eerst met haar op het podium stond. Het was een lieve, vriendelijke, geweldige dame. Het afscheid van haar valt me zwaar, want ik zag haar heel graag, iedereen zag haar heel graag", zei komiek Gaston Berghmans.
"Ik heb altijd veel respect voor haar gehad. Ze was een ongelooflijke vrouw", aldus Luc Appermont. "We nemen afscheid van een hoofdstuk uit de Vlaamse muziek", stelde Jo De Poorter.


De plechtigheid wordt voorgegaan door priester Louis Van Lommel. Tom Lanoye zal een afscheidsrede houden en sopraan Anne Cambier brengt een nummer. Het lichaam van La Esterella wordt maandag gecremeerd, waarna haar urne in intieme kring wordt bijgezet in één van de ereperken van de begraafplaats Schoonselhof in Antwerpen.


16-04-2011 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oh Oh Tijgertje opnieuw in de bajes na mislukte diefstal

Oh Oh Tijgertje opnieuw in de bajes na mislukte diefstal


http://img10.imageshack.us/img10/8988/tijgertje.jpg


Tijgertje uit de Nederlandse serie 'Oh Oh Tirol' en haar moeder zijn opnieuw aangehouden na een winkeldiefstal. Het duo probeerde om met een overvolle winkelkar voorbij de kassa van de supermarkt te glippen.

De twee gingen vanmiddag boodschappen doen bij de Albert Heijn in Delft. Nadat ze de kar rijkelijk hadden gevuld met boodschappen, probeerden ze zonder te betalen uit de winkel te lopen. Een winkelbediende kreeg moeder en dochter in de smiezen en belde meteen de politie.

Ontsnappingspoging
Mama Conny zette het met haar nageslacht op het lopen, maar het duo werd alsnog bij de kraag gevat nadat een ooggetuige de nummerplaat van de 'vluchtauto' noteerde. Ze zitten alletwee nog in hechtenis. De politie bevestigde inmiddels dat er twee vrouwen van 43 en 23 uit Den Haag voor winkeldiefstal werden gearresteerd.

Tijgertje en Conny werden twee weken geleden ook al opgepakt. De Nederlandse televisiester is echter niet aan haar proefstuk toe want ze werd in het verleden maar liefst 7 keer gearresteerd omdat ze zonder rijbewijs de straten onveilig maakte.


16-04-2011 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton krijgt eigen realityreeks (tris)

Paris Hilton krijgt eigen realityreeks (tris)


http://img191.imageshack.us/img191/694/parishiltonvu.jpg


Paris Hilton boert goed. Na haar eerste realityshow over het leven op de boerenbuiten met Nicole Richie en haar zoektocht naar een nieuwe boezemvriendin in 'My new BFF' heeft de hotelerfgename nu een derde tv-reeks op zak. De blonde poenschepper zal vanaf juni opnieuw op de Amerikaanse buis te zien zijn in haar gloednieuwe realityprogramma 'The World According to Paris'.

Of La Hilton nu met een gevangenisplunje of in een galajurk voor de lens staat, de paparazzi zien haar graag komen. Als je ze niet op de rode loper van één of ander Hollywoodevenement ziet, dan is ze vast en zeker ergens te vinden in het bruisende uitgaansleven van de stad.

Wandelende goudmijn
Dat maakt van haar ook meteen een wandelende goudmijn, want waar zij is valt geld te rapen. Dat weet ook tv-producer Arthur Smith, die Hilton prompt een derde realityreeks aanbood.

"Tijdens 'The Simple Life' speelde ik slechts een typetje, daar was ik verre van mezelf. In mijn nieuwe realityreeks krijgen de tv-kijkers daarom een heel andere Paris te zien. Zo maken ze kennis met mijn echte wereld, mijn vrienden, mijn huis en mijn carrière." vertelde Hilton vrijdag in een tv-interview.

'The World According to Paris' is vanaf juni te zien op de Amerikaanse zender Oxygen. Hierin wordt niet alleen Paris, maar ook haar moeder Kathy Hilton op de voet gevolgd.


16-04-2011 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evangeline Lilly is zwanger

Evangeline Lilly is zwanger


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Evangeline-Lilly.jpg?t=1302951034


Ze heeft het lang verborgen kunnen houden, maar Evangeline Lilly heeft zopas laten weten dat ze in blijde verwachting is van haar eerste kindje. De geruchtenmolen kwam op gang nadat de voormalige 'Lost'-actrice in Hawaï werd gespot met een groeiend babybuikje.

Het is het eerste kindje voor Lilly en haar vriend Norman Kali. De actrice leerde haar huidige vriend kennen tijdens de opnames van de hitserie 'Lost' waar Kali als productie-assistent werkte.

De brunette heeft van haar kinderwens nooit een geheim gemaakt: "Ik heb altijd graag een kindje gewild. Het moet een geweldige ervaring zijn voor een vrouw om een baby in je buik te dragen. Ik hoop dat ik dit op een dag ook zelf mag meemaken."

"Aardkloot om zeep"
De kans is groot dat Lilly hierna een kindje zal adopteren. Daar heeft ze zo haar eigen redenen voor. Ze is er namelijk van overtuigd dat onze aardkloot door overbevolking helemaal om zeep wordt geholpen: "Ik overweeg al een hele tijd om een kindje te adopteren. Er zijn gewoonweg veel te veel mensen op deze planeet en dat kunnen we enkel en alleen maar tegengaan door minder baby's op de wereld te zetten. Daarom wil ik maar één kind en lijkt het me logisch om daarna te adopteren.



16-04-2011 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jon Bon Jovi voor 100.000 dollar aan juwelen bestolen

Jon Bon Jovi voor 100.000 dollar aan juwelen bestolen

Klik op de foto om ' Livin' On A Prayer ' te beluisteren






Jon Bon Jovi en zijn buurtbewoners kunnen zich maar beter een nieuw alarmsysteem aanschaffen, want zowel de rocker als zijn buren werden onlangs in hun villa's in New Jersey bestolen.

Het zou telkens om dezelfde dief gaan, die door zijn nachtelijke roofpartijen maar liefst 500.000 dollar (ongeveer 350.000 euro) aan juwelen buit maakte in vier verschillende huizen.

De dief ging op 3 april aan de haal met de juwelen van Bon Jovi's vrouw Dorothea, die samen meer dan 100.000 dollar (zo'n 70.000 euro) waard zijn.

Een zekere Nicholas Tracy (21) uit Beachwood (New Jersey) werd woensdag uiteindelijk opgepakt nadat hij tijdens een inbraak door de politie op heterdaad betrapt werd. De borgsom bedraagt 100.000 dollar.


16-04-2011 om 11:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vijf borsten van Lady Gaga

De vijf borsten van Lady Gaga


http://img97.imageshack.us/img97/5302/ladygagagf.jpg



Lady Gaga is niet vies om hier en daar wat bloot te geven, maar voor het magazine Harper's Bazaar trok ze onlangs alle registers open. De zangeres knutselde voor de gelegenheid een flinke voorgevel in elkaar: tijdens de fotoshoot droeg ze een jurk die versierd was met maar liefst vijf (5) borsten.

Tijdens het interview met het Amerikaanse tijdschrift beweert de excentrieke dame dat de hoorns op haar gezicht 100 procent echt zijn: "Het zijn mijn botten, geen protheses. Ze zaten heel mijn leven onder mijn huid, maar ik wachtte het juiste moment af om iedereen te tonen hoe ik er echt uit zie. Mijn hoorns komen tevoorschijn wanneer ik in een creatieve bui ben."

Of ze ooit aan zich liet sleutelen? "In tegenstelling tot vele van mijn collega's heb ik nooit plastische chirurgie overwogen. Door onder het mes te gaan, promoot je onzekerheid. Ik druk me daarom veel liever op een artistieke manier uit."


16-04-2011 om 11:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gabriël Rios vervolledigt affiche van TW Classic

Gabriël Rios vervolledigt affiche van TW Classic

Klik op de foto om ' Dauphine ' te beluisteren






De affiche van TW Classic is rond. Het dagfestival, dat dit jaar plaatsvindt in Werchter op zaterdag 9 juli en al aan zijn tiende jaargang toe is, heeft met de Puerto Ricaanse Gentenaar, of Gentse Puerto Ricaan zo u wil, Gabriël Rios de laatste naam bekend gemaakt. Headliner dit jaar is Bryan Adams.

programma

13u00-14u00     Selah Sue
14u30-15u30     Gabriël Rios
16u00-17u00     The Faces ft Mick Hucknall
17u30-18u30     James Blunt
19u10-20u20     Simple Minds
21u00-22u10     Texas
23u00-00u30     Bryan Adams



Tickets in voorverkoop kosten 69 euro en zijn te koop via Proximus Go For Music op het nummer 0900 2 60 60 begin_of_the_skype_highlighting              0900 2 60 60      end_of_the_skype_highlighting of www.proximusgoformusic.be.

Meer info op www.twclassic.be.



16-04-2011 om 11:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
15-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheens ex met uurwerk en stereo naar pandjeshuis

Charlie Sheens ex met uurwerk en stereo naar pandjeshuis


http://img13.imageshack.us/img13/466/charliesheens.jpg



Ze streek miljoenen op toen ze anderhalf jaar geleden scheidde van Charlie Sheen en ze krijgt maandelijks 38.000 euro van hem voor de opvoeding van hun tweeling.

Maar toch lijkt Brooke Mueller financieel aan de grond te zitten. Dat onthult TMZ.com, die de beelden van de beveiligingscamera in een pandjeshuis bemachtigde waarop te zien is hoe Mueller probeert een duur herenhorloge en een stereo te verpanden.

De winkelbediende weigerde haar spullen omdat ze geen geldig identiteitsbewijs kon voorleggen. De tweeling die ze met Sheen heeft, wordt door haar moeder grootgebracht.


15-04-2011 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!