NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roskilde pakt uit met bijzonder knappe affiche

Roskilde pakt uit met bijzonder knappe affiche

http://oi43.tinypic.com/hurdx4.jpg


Bij Roskilde Festival doen ze nogal veel zaken anders dan bij het doorsnee pop- en rockfestival, en het bekendmaken van de affiche is één van die dingen. Gaandeweg wordt wel een beetje losgelaten, maar op Poster Day, bijna een staatszaak in Denemarken, stelt het festival de bulk van de affiche voor. Ineens 93 bands erbij. Een exclusief optreden inclusief visueel spektakel van supergroep Apparatjik (met leden van Coldplay, Mew en A-Ha) en een headline-spot voor Jack White springen direct in het oog, maar vooral: een creatieve, veelzijdige en knap gespotte combinatie van de hedendaagse muziekwereld.

Een aantal headliners waren al bekend. Bruce Springsteen & the E Street Band bijvoorbeeld, die net als twee andere headliners, The Cure en Björk, concerten van tweeënhalf uur zullen spelen op Roskilde. In het geval van The Boss zou dat drie uur kunnen worden blijkbaar. Dat is trouwens één van de zaken waar ze bij Roskilde graag op wijzen: het festival programmeert langere sets en geeft ook meer ruimte tussen de optredens zodat er fatsoenlijk kan worden gesoundcheckt.

In totaal zullen gedurende vier dagen ongeveer 190 acts aantreden. Bon Iver, Mew, The Roots zijn een paar andere hoofdacts. Roskilde is duidelijk ook niet bang om buiten platgetreden paden te zoeken naar (sub)headliners. Het Malinese Amadou & Myriam bijvoorbeeld - wie ze ooit heeft gezien weet waarom dat zo leuk is. Of Ruben Blades, een leevende legende (en miljoenverkoper) van het Middenamerikaanse nueva canción, die ondermeer experimenteerde met Cubaanse nueva trova en zijn eigen, politiek geïnspireerde Nuyoricaanse salsa uitvond. Een hele bijzondere booking hoor.

Een beetje dezelfde filosofie (kwaliteit en pioniers in niet voor de hand liggende genres voor de grootste festivals) past bij deze acts: The Cult, Paul Kalkbrenner, de heerlijke Alison Krauss mét Union Station én Jerry Douglas, Sonic Youth-survivor Lee Ranaldo, Jamaicaanse rootsreggaelegendes The Abyssinians, maar ook metalwaarden zoals Refused, Baroness en Behemoth bijvoorbeeld.

In de categorie 'bands die er moeten staan na of wegens nakende schitterende plaat' vinden we ondermeer Machine Head, Mac Miller, Santigold, Janelle Monae, Wiz Khalifa, Alabama Shakes, Big K.R.I.T., Clock Opera, Mikal Cronin, Django Django, The Low Anthem, The Vaccines, Spector, Oneohtrix Point Never, Dominique Young Unique, ... en veel meer. Het is de beste festivalaffiche (met de mogelijke uitzondering van Outside Lands in San Francisco) van de zomer, de beste Roskilde-affiche in jaren ook.

Heel leuk is ook de aandacht die Roskilde besteedt aan een continent waar tegenwoordig geweldige muziek wordt gemaakt: Afrika. Neem bijvoorbeeld Staf Benda Bilili, de groep die bestaat uit tot de rolstoel veroordeelde polio-overlevers uit Kinshasa. Of de Sahara-blues van het Malinese Terakraft. Of Conjunto Angola 70, met de fabuleuze gitarist Teddy N'Singuis.

Roskilde Festival vindt dit jaar plaats van 5 tot 8 juli (doorgaans valt het samen met Rock Werchter, nu uitzonderlijk niet). Ook dit jaar zal een ploeg van onze site van ter plaatse verslag uitbrengen. (br.hln)19-04-2012 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jacksons lijfwacht: "Zijn zoon is van mij"

Michael Jacksons lijfwacht: "Zijn zoon is van mij"

http://oi42.tinypic.com/a1hah5.jpg


Michael Jacksons voormalige Britse lijfwacht heeft een rechtszaak ingeleid waarmee hij wil bewijzen dat hij de biologische vader is van Jacksons jongste zoon, de nu tienjarige Blanket.

Matt Fiddes, een instructeur oosterse gevechtssporten, was de bodyguard van Jackson toen die van 1998 tot 2003 in Groot-Brittannië verbleef. Fiddes gaat in de VS voor de rechter bezoekrecht opeisen over Blanket, officiële naam Prince Michael Jackson II.

Fiddes beweert dat hij Jackson in een Londens hotel een staal van zijn sperma schonk. Dat gebeurde volgens Fides in op Jacksons verzoek 2001, een jaar voordat Blanket geboren werd.

Jackson zou hem later bevestigd hebben dat Blanket zijn biologische zoon is. In november 2002, vlak na het incident waarbij Jackson de toen negen maanden oude Blanket over het balkon van zijn hotelkamer liet bengelen, vroeg Fiddes het hem vlakaf. "Ik zat daar en vroeg het hem: 'Is Blanket mijn kind?'. Hij zei 'Het is mijn kind, Matt, maar ik gebruikte jouw sperma'".

"Ik ga de Jacksons een DNA-test voorstellen, want ik wil bezoekrecht. Michael is de vader van zijn kinderen, maar ik wil die kinderen een plek in mijn leven geven. Dat kan enkel via de rechter. Ik denk dat Blanket mijn kind is en ik wil dat bewijzen", zegt Fiddes.


18-04-2012 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole en Hugo krijgen Golden Lifetime Achievement Award

Nicole en Hugo krijgen Golden Lifetime Achievement Award


http://desmond.imageshack.us/Himg401/scaled.php?server=401&filename=nicoledg.jpg&res=landing


De jaarlijkse "Golden Lifetime Achievement Award" voor het Nederlandstalige lied is vandaag in Aarschot uitgereikt aan Nicole en Hugo.

Deze personalityprijs is een initiatief van een aantal figuren uit de showbusiness en werd met de steun van de stad Aarschot voor de achtste keer uitgereikt. Vroegere laureaten zijn Eddy Wally, Jo Vally, Willy Sommers, Will Tura, Dana Winner, Rob De Nijs en Willeke Alberti.

De prijs bekroont niet alleen de muzikale carrière van een Nederlandstalige performer maar ook diens uitstraling op menselijk vlak. Volgens de initiatiefnemers verdienen Nicole en Hugo deze award ten volle "omwille van hun prachtige duo-carrière van meer dan 40 jaar".

Voor het eerst werd er ook een Postume Golden Life Award uitgereikt. Deze werd toegekend aan Bobbejaan Schoepen die in mei 2010 overleed.


18-04-2012 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gestolen gitaren Tom Petty teruggevonden

Gestolen gitaren Tom Petty teruggevonden


http://oi40.tinypic.com/2h6fyi1.jpg


De vijf gitaren van de Amerikaanse rocker Tom Petty die vorige week gestolen werden zijn teruggevonden. De gitaren werden op enkele dagen voor een tournee in de VS en Europa aan Petty en zijn band ontstolen.

Petty had een beloning uitgeloofd van 7.500 dollar voor informatie die tot het terugvinden van de gitaren kon leiden. De politie meldde dat een persoon opgepakt werd kort nadat de instrumenten vorige week donderdag ontvreemd werden uit een opnamestudio in Culver City nabij Los Angeles.

Het betrof onder andere een opmerkelijke semi-akoestische Rickenbacker uit 1967 en een Gibson SGTV Junior uit 1965, beide van Petty zelf. De andere instrumenten waren van bassist Ron Blair, ritmegitarist Scott Thurston en leadgitarist Mike Campbell.

De zanger loofde via Twitter de politie van Culver City voor het goede werk dat die verrichtte. Petty en zijn Heartbreakers, die onder meer bekendheid verwierven met 'Learning To Fly', starten woensdag een nieuwe tournee in Colorado.


18-04-2012 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen geeft vijfde concert in Gent

Leonard Cohen geeft vijfde concert in Gent

Klik op de foto om ' Bird on the Wire ' te beluisteren

Leonard Cohen koos het Sint-Pietersplein in Gent, waar hij twee jaar geleden drie avonden na elkaar schitterende concerten gaf, om zijn nieuwe 'Old Ideas World Tour' af te trappen. 

De vier concerten die hij komende zomer geeft, zijn uitverkocht en daarom wordt er een laatste show toegevoegd op zaterdag 18 augustus. Daarmee is Cohen op weg om 40.000 tickets te verkopen voor zijn wereldpremière in Gent.

De voorverkoop voor dat laatste concert start onmiddellijk. Tickets kosten tussen 58,50 en 98,50 euro, inclusief servicekosten en gebruik van de pendelbussen van en naar parking Flanders Expo. Maximum zes tickets per bestelling via www.sherpa.be, op 070/25 20 20 en in de Fnac-vestigingen. (br.hln)

Meer info vind je hier.


18-04-2012 om 11:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
17-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Damien Rice en Tindersticks op affiche Gent Jazz Festival

Damien Rice en Tindersticks op affiche Gent Jazz Festival

Klik op de foto om ' Hallelujah ' te beluisterenDamien Rice


Zijn laatste Belgische optreden dateert al uit 2007, maar deze zomer zal de Ierse singer-songwriter Damien Rice opnieuw in ons land op het podium staan. Zo vervolledigt de zanger, net zoals met de Britse groep Tindersticks, op 12 juli de affiche van het Gent Jazz Festival. De Belgische groep Amatorski geeft die dag de aftrap.

Het optreden van Damien Rice is redelijk bijzonder, aangezien Rice geen artiest is die aan de lopende band platen uitbrengt. Daarnaast is de Ierse singer-songwriter nogal zuinig met interviews en treedt hij slechts sporadisch op. Wel is Rice een bezielde muzikant die vooral bekend staat om zijn breekbare nummers (waaronder '9 crimes') die hij telkens met een minimale instrumentatie vertolkt.

Naast Rice kondigt het festival ook de komst aan van het Britse Tindersticks. De muziek van de groep, die in twintig jaar een sterke reputatie opbouwde, wordt gekenmerkt door de literaire, vaak mompelend voorgedragen teksten en de melancholische muzikale omlijsting. De groep zal op het Gent Jazz Festival ongetwijfeld enkele livenummers brengen uit hun jongste plaat 'The Something Rain.
   
Eerder maakte het festival al namen bekend als Paco de Lucia, D'Angelo, Rodrigo y Gabriela and C.U.B.A., Melody Gardot, Brad Mehldau, Antony and the Johnsons and Metrolopole Orchestra, Wayne Shorter Quartet,... (br.hln)

Het Gent Jazz Festival gaat door van 5 tot 14 juli. Meer info op www.gentjazz.com.


17-04-2012 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Hathaway stelt huwelijk uit tot ze weer lang haar heeft

Anne Hathaway stelt huwelijk uit tot ze weer lang haar heeft


http://oi41.tinypic.com/1zxxjxe.jpg


Anne Hathaway heeft haar trouwpartij naar verluidt uitgesteld tot ze weer lange lokken heeft. De 29-jarige actrice moest voor haar rol van de prostituee Fantine in de verfilming van 'Les Misérables' immers niet alleen vermageren, ze moest ook haar haar kort knippen. Verloofde Adam Schulman moet nog wat geduld oefenen.

Daarnaast moet Hathaway de komende maanden ook de film 'Batman' promoten. De trouw komt er, volgens een bron in de Daily Mail, later dit jaar of zelfs pas volgend jaar.

Hathaway en Schulman begonnen in 2008 te daten, nadat zij brak met Raffaello Follieri, die werd veroordeeld wegens fraude en witwaspraktijken.

In november vorig jaar maakten Hathaway en Schulman hun verloving bekend. "Ik ben dolverliefd op Adam. Ik keer er naar uit een tijdje single te blijven, maar toen werd ik plots stapelverliefd", verklaarde ze toen.


17-04-2012 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saxofonist Andrew Love van Memphis Horns overleden

Saxofonist Andrew Love van Memphis Horns overleden


http://oi39.tinypic.com/27xpf6g.jpg


Saxofonist Andrew Love, die de helft vormde van het befaamde blazersduo Memphis Horns, is op 70-jarige leeftijd in de Amerikaanse staat Tennessee overleden. Dat heeft de BBC gemeld.

Love en trompettist Wayne Jackson speelden als de Memphis Horns mee op 52 nummer 1-hits. In februari kregen zij een grammy voor hun hele carrière. Het was pas de tweede keer dat een instrumentale groep die bekroning kreeg.

Love en zijn medemuzikant speelden onder meer met Elvis Presley ('Suspicious Minds'), Aretha Franklin, Otis Redding, Neil Diamond ('Sweet Caroline'), Sam & Dave ('Soul Man'), Al Green ('Let's Stay Together'), Isaac Hayes, de Doobie Brothers, U2, Jack White en Alicia Keys.

Volgens zijn weduwe Willie is Love donderdag thuis overleden. Hij leed aan Alzheimer.


17-04-2012 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Gitarist verlaat Editors, band speelt wel op Rock Werchter

Gitarist verlaat Editors, band speelt wel op Rock Werchter


http://oi41.tinypic.com/54x5km.jpg


Gitarist Chris Urbanowicz verlaat Editors, maar de band laat wel meteen weten dat de optredens op Rock Werchter en Arras daardoor niet in gevaar komen. De band uit Birmingham is momenteel met producer Flood bezig in de studio aan z'n vierde langspeler.


Het gaat volgens Editors om een artistiek conflict en het scheiden met Urbanowicz "gebeurt in alle vriendschap".

"In a decision entirely based upon future musical direction, and with huge sadness, Editors and Chris Urbanowicz have parted ways. In 10 years we've gone from playing tiny clubs in Birmingham to selling out massive shows across the globe as four friends together so this was a massively painful decision for all of us to make" aldus de band in een persrelease. "We wish Chris the best of luck in his future endeavours, and expect you all to do the same. The parting is amicable, and however sad things are right now we all hope we'll continue to be friends for many years to come."

De resterende bandleden, Tom Smith, Russell Leetch en Edward Lay, zeggen ook nog "super excited" te zijn over wat hun vierde plaat gaat worden.(br.hln)17-04-2012 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Golden Earring brengt na 9 jaar nieuw album uit

Golden Earring brengt na 9 jaar nieuw album uit

http://oi42.tinypic.com/33uwvas.jpg


De Nederlandse rockband Golden Earring brengt na negen jaar nog eens een album uit. En wel eentje met de zeer welluidende titel: 'Tits 'n Ass'. Op 11 mei laten George Kooymans, Barry Hay, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk een collectie nieuwe rocksongs en ballads op ons los. Golden Earring staat inmiddels al vijftig jaar aan de top van de Nederpop.

De release van het album wordt voorafgegaan door de single 'Still Got The Keys to My First Cadillac'.
(br.hln)


16-04-2012 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Petty looft vette beloning uit voor vinder gestolen gitaren

Tom Petty looft vette beloning uit voor vinder gestolen gitaren

http://oi40.tinypic.com/2h6fyi1.jpg


De Amerikaanse rocker Tom Petty heeft een viercijferige beloning zonder vraagstelling uitgeloofd in verband met vijf speciale gitaren die hem en zijn band aan de vooravond van een tournee in de VS en Europa zijn ontstolen.

De band oefent in Culver City nabij Los Angeles voor de concertreis die normaal volgende week begint. Maar een en ander loopt in de war want wellicht donderdag zijn in de repetitieruimte vijf gitaren gestolen.

Het betreft onder andere een opmerkelijke semi-akoestische Rickenbacker uit 1967 en een Gibson SGTV Junior uit 1965, beide van Petty zelf. De andere instrumenten zijn van bassist Ron Blair, ritmegitarist Scott Thurston en leadgitarist Mike Campbell. Detectives onderzoeken de diefstal.

Petty en co hebben een beloning van 7.500 dollar in het vooruitzicht gesteld voor wie informatie kan geven die tot het terugvinden van de gitaren leidt. De band zal daarbij geen vragen stellen en wacht de info op op StolenGuitars@TomPetty.com.


16-04-2012 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney was depri omdat ze niet meer kon zingen

Whitney was depri omdat ze niet meer kon zingen

Klik op de foto om ' One Moment In Time ' te beluisteren

"Ze was er het hart van in. Als je op zo'n niveau zingt, vormt je stem een groot deel van je persoon en hoe je jezelf ziet. Whitney identificeerde zich met haar stem. Op het einde kon ze haast niet meer zingen, en dat heeft haar psychologisch en emotioneel diep geraakt", verklaart Catona in de Sunday Times.

Catona, één van 's werelds meest vooraanstaande stemspecialisten, ontmoette Whitney in 2005. Ze kon toen amper praten. Hij stelt dat hij erin slaagde ongeveer driekwart van haar stem terug te brengen. Maar volledig herstellen deed ze nooit, en haar aanhoudend drugmisbruik beschadigde haar stembanden nog verder.

"Van zodra haar stem terugkwam, beetje bij beetje, begon haar persoonlijkheid ook te veranderen. Net zoals ik had voorspeld. Ze kreeg meer zelfvertrouwen en werd opnieuw wie ze echt was: grappig, charmant, intelligent. Haar gevoel van eigenwaarde vaarde er wel bij. Maar dan wilde ze koste wat het kost links en rechts optreden, nog voor haar stem volledig terug was. Al gauw herviel ze weer in haar slechte gewoontes, waar haar stem weer onder leed".

Twee maanden geleden overleed Whitney Houston in het bad van haar hotelsuite. De officiële doodsoorzaak is verdrinking met drugmisbruik en een hartafwijking als mogelijke oorzaken. (br.hln)


16-04-2012 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guns N' Roses en Red Hot Chili Peppers in Hall of Fame

Guns N' Roses en Red Hot Chili Peppers in Hall of Fame

http://oi42.tinypic.com/2j121p4.jpg
Guns N' Roses


Het geldt als de grootste eer in de rockmuziek: Guns N' Roses, de Red Hot Chili Peppers en de Schotse band Donovan zijn in de nacht van gisteren op vandaag tijdens een feestelijke ceremonie opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

Zanger, mede-oprichter en enfant terrible Axl Rose van hardrockband Guns N' Roses had vooraf al voor opschudding gezorgd. In een brief die woensdag door de Los Angeles Times gepubliceerd werd, had hij zijn boycott van het evenement aangekondigd.

De nominatie van de band, die in 1985 gesticht werd, had in de muziekwereld voor spanning gezorgd want de vraag was of de oorspronkelijke leden voor het eerst weer samen zouden optreden. Dat was tijdens de ceremonie dus verre van waar.

Nog opgenomen in de Rock 'n Roll Hall of Fame in Cleveland zijn de Newyorkse hiphopband Beastie Boys, de legendarische Britse rockband Small Faces en - 35 jaar na zijn dood - bluesgitarist Freddie King.


16-04-2012 om 10:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vtm zoekt kandidaten voor 'Belgium's Got Talent'

Vtm zoekt kandidaten voor 'Belgium's Got Talent'

Klik op de foto om I Dreamed A Dream  van Susan Boyle nog eens te beluisteren

'Britain's Got Talent' verwierf wereldbekendheid dankzij Susan Boyle, of was het omgekeerd? In elk geval komt het succesformat ook naar ons land. Tussen twee edities van 'The Voice van Vlaanderen' in gaat vtm namelijk op zoek naar grote talenten in onze kleine gemeenschap.

'Belgium's Got Talent' gaat voor alle duidelijkheid verder dan enkel zangtalent. Ook andere unieke capaciteiten van landgenoten zullen aan bod komen. "Een goocheltruc, operastuk, sportprestatie, buikdansperformance of ingewikkeld staaltje acrobatie, uitgevoerd door jong, oud, solo of in groep? In 'Belgium's Got Talent' kan het allemaal", aldus de perstekst.

Een jury moet tussen alle kandidaten de beste acts uitkiezen. Wie de juryleden zullen zijn, is nog niet bekend.

Ben jij ervan overtuigd dat je iets kan wat een ander NIET kan en wil je die buitengewone gave delen met de vtm-kijker? Dan kan je je hier inschrijven.


15-04-2012 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
14-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steunfonds Pukkelpop haalt 630.000 euro op

Steunfonds Pukkelpop haalt 630.000 euro op

http://oi42.tinypic.com/2ryooyf.jpg


Het steunfonds voor de slachtoffers van het Pukkelpopdrama heeft 630.000 euro opgehaald. Een derde komt van particulieren, de rest is gestort door bedrijven en artiesten. Het geld zal de komende weken verdeeld worden onder de families van de vijf overleden slachtoffers en 35 zwaargewonde festivalgangers. Dat schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

Op 18 augustus vorig jaar trok een zeer zware storm over het festivalterein in Kiewit. Het noodweer eiste vijf levens. Twee weken na het drama werd de private stichting 'Steunfonds Pukkelpop Slachtoffers' opgericht. Tot eind maart konden aanvragen tot financiële tussenkomst ingediend worden bij het fonds. Uiteindelijk werden dus 40 dossiers ingediend.

Het fonds werd ook gespijsd door verschillende artiesten. "Grootschenkers waren Eminem en Foo Fighters, die vorig jaar allebei op de Pukkelpopaffiche stonden", zegt zanger Stijn Meuris, die in het fonds zetelt. (br.hln)


14-04-2012 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Bee Gee Robin Gibb ligt in coma

Bee Gee Robin Gibb ligt in coma


http://oi42.tinypic.com/351whw3.jpg


Robin Gibb van de legendarische Bee Gees vecht voor zijn leven in het ziekenhuis. De 62-jarige muzikant ligt in coma en de dokters vrezen dat hij nog hoogstens enkele dagen te leven heeft. Zijn familie is bij hem.

De Bee Gee leek nochtans te recupereren van lever- en darmkanker, maar zijn artsen denken nu aan een tweede tumor. Bovendien liep Gibb ook een longontsteking op, wat nefast is voor iemand in zijn toestand.

Zijn vrouw Dwina, broer Barry (65), dochter Melissa (37) en zonen Spencer (39) en Robin-John (29) waken bij zijn ziekbed in een privéhospitaal in het Londense Chelsea.

In oktober 2010 liet Robin Gibb weten dat hij vocht tegen kanker. Hij onderging enkele operaties maar de kanker was al uitgezaaid.

In 2003 stierf zijn tweelingbroer Maurice op 53-jarige leeftijd na complicaties met een darmoperatie. Hun jongere broer, Andy, stierf in 1988 aan een verwaarloosde hartkwaal. Hij was amper 30.

De Bee Gees zijn een van de meest succesvolle popgroepen aller tijden. (br.hln)


14-04-2012 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw zoekt man die haar bezwangerde tijdens optreden Motörhead

Vrouw zoekt man die haar bezwangerde tijdens optreden Motörhead

Klik op de foto om ' God was never on your side ' te beluisteren

Ben je op zoek naar een nieuwe sofa, een antieke Chinese vaas of een lift naar je schoonmoeder? In Amerika vind je het allemaal op Craigslist.com. Daar verscheen eerder deze week een wel heel bijzondere oproep: een dame uit Chicago is op zoek naar de man die haar zwanger maakte tijdens een concert van Motörhead.

Heel moeilijk kan het niet zijn om de verwekker van haar kind op te sporen. De dame in kwestie omschrijft de aanstaande vader als volgt: "Een rode hanenkam, zwarte van pentagrammen voorziene oorpluggen en een dubbele tongpiercing".

Zelf was ze naar eigen zeggen uitgedost met "blauw haar, een zilveren topje en kniehoge motorlaarzen".

We mogen ook weten hoe het zo ver kwam: "Ik schuurde tegen je aan tijdens het concert, dan zijn we naar het toilet gegaan en hadden we seks. Je was echt goed, je bent goed geschapen en je moest een hand voor mijn mond houden omdat ik anders te veel herrie had gemaakt".

Ze sluit haar bericht af met de hartenkreet: "Hoe dan ook, ik ben zwanger. Van jou. Neem contact met me op als je deel wil uitmaken van het leven van je kind".


13-04-2012 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie geeft toe: "Ik heb Brad bedrogen"

Angelina Jolie geeft toe: "Ik heb Brad bedrogen"


http://oi40.tinypic.com/2ilxxmo.jpg


De Amerikaanse actrice Angelina Jolie heeft toegegeven dat ze haar vriend, de felbegeerde acteur Brad Pitt, bedrogen heeft. Volgens het Amerikaanse celebritymagazine 'In Touch' dateren de feiten al uit 2005, wanneer Pitt op reis was in Frankrijk.

De Amerikaanse schone zou haar affaire onlangs hebben opgebiecht  wanneer Brad terugkeerde van een van zijn Europese reisjes. Na al die jaren van stilzwijgen zou de actrice immers spijt hebben gekregen van haar ontrouw.

De basis van haar ontrouw zou eenzaamheid zijn. Zo zou Jolie zich tijdens het tripje van haar man zo alleen gevoeld hebben, dat ze besloot opnieuw contact op te nemen met een van haar ex-vriendjes. Ze zou met de man "een diepe emotionele band gehad hebben die eindigde in een seksuele relatie."

Wanneer Pitt de ontrouw van zijn vrouw vernam, voelde hij zich "zeer bedrogen" en "was hij enorm verbaasd."

Betekent Jolie's bekentenis het einde van Hollywoods machtigste showbizzkoppel?


13-04-2012 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga in Sportpaleis op 40 minuten uitverkocht

Lady Gaga in Sportpaleis op 40 minuten uitverkocht

Klik op de foto om ' Marry The Night ' te beluisteren
Op 29 september geeft Lady Gaga een concert in het Antwerpse Sportpaleis. De ticketverkoop begon vrijdagochtend om 10 uur en na 40 minuten waren alle beschikbare tickets de deur uit, zo meldt organisator Live Nation.

Op zaterdag 29 september komt de Amerikaanse zangeres Lady Gaga tijdens haar nieuwe tour 'The Born This Way Ball' naar het Sportpaleis. De tickets voor dit concert waren op korte tijd allemaal verkocht.

Wie geen ticket heeft kunnen bemachtigen, kan zich registreren op een wachtlijst op www.proximusgoformusic.be. Wanneer er tickets zouden vrijkomen, worden deze toegekend aan wie op de wachtlijst staat. Ook wanneer er een tweede concert zou komen, krijgen de mensen op de wachtlijst voorrang om hun reservatie te bevestigen.

De organisatoren vragen om zeker geen tickets te kopen via veiligsites of de secundaire markt. Deze tickets zijn mogelijk ongeldig. (br.hln)


13-04-2012 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manu Chao strijkt in juli neer in de Marollen

Manu Chao strijkt in juli neer in de Marollen


http://oi42.tinypic.com/atold1.jpg


Manu Chao geeft op 11 en 12 juli twee concerten op het Vossenplein, in de Brusselse Marollen. De optredens zijn exclusief voor de Benelux. Het is de eerste keer dat het Brussels Summer Festival een concert organiseert dat los staat van het festival zelf. Dat vindt in augustus plaats.

Manu Chao, die met zijn nieuwe groep La Ventura aantreedt, vroeg zelf om het Vossenplein als locatie. Hij is naar eigen zeggen verliefd geworden op het plein.

Manu Chao, die met de groep Mano Negra een stevige livereputatie vergaarde, is solo vooral bekend van nummers als 'Me Gustas Tu', 'Clandestino' en 'Bongo Bong'. Tickets kosten 30 euro en zijn verkrijgbaar via www.fnac.be of www.sherpa.be.  (br.hln)


13-04-2012 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!