Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actualiteitsprogramma's Canvas voortaan uitgezonden vanuit nieuwe, geïntegreerde studio

Actualiteitsprogramma's Canvas voortaan uitgezonden vanuit nieuwe, geïntegreerde studio

http://oi46.tinypic.com/r0yx4w.jpg

Vanaf maandag worden de acutaliteitsprogramma's van Canvas uitgezonden vanuit een gloednieuwe, geïntegreerde studio. De studio en sommige elementen van het decor zijn hetzelfde; de sets, grafiek en belichting zorgen voor verschillende accenten zodat elk programma zijn eigen sfeer behoudt. Dit jaar zet het tweede net van de VRT zijn actuaprogramma's meer dan ooit in de schijnwerpers.

Sinds 14 mei is Canvas een volwaardige zender geworden, met tien uur uitzendingen per dag. De zender zag zijn aantal kijkers exponentieel toenemen, tot 1 miljoen mensen die minstens een kwartier keken. Netmanager Mark Coenen geeft toe dat de drukke sportzomer daar voor iets tussen zit. "Maar los daarvan merken we dat we meer vrouwelijke en jongere kijkers aantrekken."

Ook voor het komende najaar, dat zich met de lancering van VIER als "een hete mediaherfst" aandient, wil het tweede VRT-kanaal ambitieus uit de hoek komen. Coenen wil dat Canvas "alerter, nieuwsgieriger, spannender, mooier en grappiger" wordt. "Meer dan ooit moet Canvas de polsslag van de actualiteit volgen. We hebben kijkers die verder willen kijken dan hun neus lang is en daarom moeten we marktleder blijven wat betreft de actualiteit", aldus Coenen.

"Canvas-identiteit"
Dat informatieprogramma's meer dan ooit belangrijk zijn voor Canvas, mag blijken uit de nieuwe studio van waaruit 'Terzake', 'Reyers Laat', 'Panorama' en het nieuwe'Login' worden uitgezonden. "Wat we tot nu toe misten, was een eigen nieuwsvloer van waaruit onze actuaprogramma's met een duidelijke Canvas-identiteit werden uitgezonden", zegt Coenen.

De nieuwe studio, die vrijdag aan de pers werd voorgesteld, heeft een duidelijk doel voor ogen: hij moet ruim, modulair, flexibel en gelaagd zijn. "Door modulering en compartimentering kunnen er kleine, intieme sets en grote platformen gecreëerd worden. De sets, grafiek en belichting zorgen voor diverse accenten en zo bewaren de diverse programma's hun eigen DNA", zegt creatief directeur Yves Podevyn. De vernieuwing is een totaalconcept, met een nieuwe vormgeving, belichting, beeldregie, grafiek, generieken en logo's voor de programma's.

Naast de vlaggenschepen 'Terzake', 'Reyers Laat', 'Panorama' en 'Vranckx' brengt Canvas van maandag tot donderdag om 19.30 uur 'Login', gepresenteerd door Lisbeth Imbo, een nieuw actuamagazine, gebaseerd op buitenlandse reportages. De toon zal volgens Coenen iets lichter zijn dat 'Terzake'. Voorts start Canvas vanaf maandag met een honderd seconden durende beeldjournaal, dat klokvast om het uur updates van het nieuws brengt.

Verder vertrouwt Canvas op zijn andere sterkhouders, sport, humor, cultuur, muziek, buitenlandse series, documentaires en films. Er komen nieuwe reeksen van onder meer 'Belpop', 'Publiek Geheim' en 'Man over Woord'. Verder zijn er gloednieuwe programma's, zoals 'Meneer de Burgemeester', 'MeMotv' en 'De Revolutieroute' van Rudi Vranckx. Coenen kijkt ook uit naar buitenlandse topreeksen 'Borgen', 'Episodes' en 'Inspector Winter'.

01-09-2012 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Erik Goris na 'Familie' ook weg bij 'Thuis'

Acteur Erik Goris na 'Familie' ook weg bij 'Thuis'

http://oi50.tinypic.com/dw44lj.jpg

Nadat zijn rol als de grote liefde van zatte Rita in de VTM-soap Familie was uitgeschreven, vond acteur Erik Goris snel onderdak bij de Eén-concurrent 'Thuis'. Maar ook daar is zijn liedje verrassend snel weer uitgezongen. Eind oktober verdwijnt zijn personage Guy al van het scherm.

Eriks laatste draaidag dateert al uit juni. "Het was behoorlijk heftig, dat zal zich wel nog vertalen op het scherm. Daarna was er een bescheiden drink en een speechke", vertelt Erik in Dag Allemaal.

Van wrange gevoelens is er echter geen sprake. "Ik mag mijn pollekes kussen dat ik na 'Familie' zo snel audities mocht doen bij 'Thuis'. Aangezien ik de slechterik speelde, wist ik dat mijn vertrek er zat aan te komen. Uiteindelijk ben ik langer mogen blijven dan vooraf gepland. Al hoop je natuurlijk altijd dat het wat langer zal duren", gaat de 57-jarige acteur verder.

Tikkende tijdbom
Thuis-producer Wim Janssen bevestigt het vertrek van Erik. "De verhaallijn van Guy was uit. Sinds hij een einde maakte aan het leven van Fien, is hij voor de kijker een tikkende tijdbom geworden. We hadden trouwens al op voorhand uitgemaakt dat dit personage een kortere passage zou maken in 'Thuis', maar omdat hij het zo goed neerzette, hebben we zijn verhaallijn nog een heel stuk uitgebreid. Nu belandt Guy echter in een onmogelijke situatie", aldus de producer in het weekblad.

Over hoe Guy precies uit de serie verdwijnt, rept noch de acteur noch de producer met een woord, maar "het zal niet onopgemerkt voorbijgaan", verzekert Janssen.

01-09-2012 om 05:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toots opent eigen expo in Brussel met 'mondmuziekje'

Toots opent eigen expo in Brussel met 'mondmuziekje'

Om Toots te bekijken druk op de foto.


.

Op de vernissage van de expo Toots 90 heeft jazzlegende Toots Thielemans vanavond voor een publiek van 350 genodigden zijn eigen tentoonstelling geopend met zijn "mondmuziekje". Nog tot 6 januari kan iedereen er terecht voor een reis door de carrière van Toots, waarin onder meer de schoenendoos centraal staat.

Op de eerste verdieping van het Vanderborghtgebouw in de Schildknaapstraat in Brussel kunnen bezoekers een duik nemen in het leven van Toots Thielemans naar aanleiding van zijn 90ste verjaardag. Opvallend is dat er op de expo een schoenendoos centraal staat. Op de vernissage doken tal van bekenden op onder wie de burgemeester van Brussel, Freddy Thielemans, die een dankwoordje bracht aan - de "ster onder de sterren" - Toots.

De schoendoos
De reden hiervoor is dat de toen tweejarige Jean Thielemans op een dag in 1924, in de kroeg van zijn ouders, plots begon te tokkelen op een oude schoenendoos als ware hij een volleerd pianist. Dat was de start van een uitzonderlijke muzikale carrière die hem overal, van de Marollen tot New York City, zou leiden naar grootse scènes in het gezelschap van de sterren van de jazz, blues, rock en pop.

Toots 90
Op de benedenverdieping is er een Café Toots 90 waar onder meer enkele lievelingsgerechten van Toots gedegusteerd kunnen worden, zoals mosselen met friet. Op de tweede verdieping worden filmpjes vertoond.

31-08-2012 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Williams keert terug naar het kleine scherm

Robin Williams keert terug naar het kleine scherm

http://oi49.tinypic.com/k6f55.jpg

Het cirkeltje is rond. Robin Williams, die zijn carrière ruim 30 jaar geleden startte als de alien Mork in het televisieprogramma 'Mork & Mindy', keert terug naar het kleine scherm met een komedieserie, genaamd 'The Crazy Ones'.

Samen met schrijver David E. Kelley werkt Robin Williams aan het scenario van 'The Crazy Ones', waarin hij de rol vertolkt van een advertentiemaker die samenwerkt met zijn dochter. Met slechts één camera zal het duo gevolgd worden terwijl ze beetje bij beetje hun manier van leven in vraag beginnen stellen. Televisienetwerk CBS heeft al interesse getoond in het project.

De Oscarwinnar (Good Will Hunting, 1997) kreeg ook al enkele memorabele gastrollen in series, waaronder 'Law & Order: SVU' en 'Louie'. Recent werd zijn laatste film 'The Butler' ingeblikt, waarin hij president Eisenhower speelt.

Veteraan
Naast Williams, zou nog een veteraan terugkeren naar het kleine scherm. Zo belooft NBC in de herfst van 2013 een komedieserie uit te zenden met Michael J. Fox in de hoofdrol.

31-08-2012 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scenaristen 'De Ridder' krijgen advies van parketmagistraten

Scenaristen 'De Ridder' krijgen advies van parketmagistraten

http://oi50.tinypic.com/2ugdu6o.jpg

In Gent gaan maandag de opnames voor "De Ridder", een nieuwe VRT-fictiereeks over een gedreven jonge openbaar aanklaagster, van start. De langlopende serie moet Gent verder promoten maar moet ook het openbaar ministerie een menselijk gelaat geven, hopen het Gentse stadsbestuur en het parket.

Het hoofdpersonage, Helena De Ridder, wordt vertolkt door Clara Cleymans. De cast bestaat verder uit onder meer Lucas Van den Eynde, Katelijne Damen en Michaël Pas. De reeks zal vermoedelijk in het najaar van 2013 uitgezonden worden.

"Ik ben ervan overtuigd dat het een tweede 'Flikken' wordt wat betreft de bijdrage tot de bekendheid en promotie van Gent", zegt de Gentse burgemeester Daniël Termont. De productie krijgt een subsidie van 50.000 euro uit het stadsmarketingfonds en het 'Ghent Film Office' van de Dienst Evenementen en Feesten geeft logistieke steun.

Het Gentse parket adviseert bij de opnames en de Gentse rechtbank stelt het nieuwe gerechtsgebouw als locatie ter beschikking. "Het is een logische stap in het open communicatieplan van het Gentse parket", zegt de Gentse procureur des konings Johan Sabbe. "Het is de eerste fictiereeks die justitie zal belichten vanuit de invalshoek van een parketmagistraat. Twee parketmagistraten hebben advies gegeven over de scenario's, om ervoor te zorgen dat de gerechtelijke procedure zo waarheidsgetrouw mogelijk in beeld wordt gebracht. De reeks kan ook tonen dat het gezicht van justitie zeer menselijk kan zijn."

31-08-2012 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manager 50 Cent pleegt zelfmoord

Manager 50 Cent pleegt zelfmoord

Om 50 Cent te beluisteren druk op de foto.


.

Chris Lighty, de manager van rapper 50 Cent, is op 44-jarige leeftijd overleden. De man werd gisterenochtend dood aangetroffen in zijn woning in New York. Hoewel verdere details over zijn overlijden nog niet bevestigd werden, hebben verschillende bronnen aan de New York Daily News laten weten dat Lighty zichzelf een kogel door het hoofd heeft gejaagd.

Het nieuws komt als een mokerslag in het hip-hopwereldje. Een heleboel sterren, waaronder Russell Simmons, die samen met Rick Rubin het hip-hoplabel Def Jam oprichtte, omschrijft Lighty als een "briljante zakenpartner" en iemand die "ontzettend hard gemist zal worden".

"Ik ben enorm geraakt door het verlies van een hip-hopheld", laat Simmons in een persbericht weten. "Chris Lighty was sinds zijn kindertijd al een goede vriend van mij. Hij was een briljante zakenpartner en ik was zo trots op alles wat hij verwezenlijkt had."

"Hij is een prachtig voorbeeld van hoe een gedreven kind het tot een slimme manager, zakenman en filantroop kan schoppen. Iedereen die hem kende, hield van hem. Hij zal ontzettend hard gemist worden."

Ook Justin Biebers manager Scooter Braun en Rihanna reageerden op het overlijden van Lighty: "Het is moeilijk te geloven maar het is waar. Rust in vrede mijn vriend Chris Lighty. Je bent veel te snel van ons weggegaan", twitterde Braun. "Rust in vrede Chris Lighty, mijn gebeden gaan naar zijn familie en iedereen die van hem hield. Dear God please have mercy."

31-08-2012 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling bevallen van Finn Davey

Tori Spelling bevallen van Finn Davey

http://oi47.tinypic.com/2mzedg8.jpg

Tori Spelling is bevallen van haar vierde kindje. De 'Beverly Hills 90210'-actrice en haar echtgenoot Dean McDermott mochten gisteren zoontje Finn Davey McDermott verwelkomen.

"We zijn zo blij dat we de geboorte van ons nieuwste gezinslid mogen aankondigen!", schrijft Spelling op haar website. " Het kleintje weegt 2,9 kilogram en meet 51 centimeter.

Tori liet onlangs weten dat deze zwangerschap hoogstwaarschijnlijk de laatste zal zijn. "Ik ben zo blij dat ik eindelijk op het einde van mijn zwangerschap zit en dat ik de baby binnenkort mag ontmoeten, maar ik ben tegelijkertijd ook heel graag zwanger. Als dit mijn laatste zou zijn, dan zou ik het jammer vinden dat ik nooit meer een zwangerschap zal kunnen meemaken."

Finn is de vierde telg die het gezin McDermott mag vervoegen. Hij is het jongste broertje van Liam (5), Stella (4) en de tien maanden oude Hattie.

31-08-2012 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Awkward'-ster studeerde af op haar vijftiende: "Heb nooit een normale jeugd gehad"

'Awkward'-ster studeerde af op haar vijftiende: "Heb nooit een normale jeugd gehad"

http://oi49.tinypic.com/dept0w.jpg

e hoort het wel vaker: kindsterretjes die de schoolbanken vroegtijdig verlaten om een carrière uit te bouwen in Hollywood. Voor Ashley Rickards (20) verliep het net iets anders: de 'Awkward'-actrice behaalde al op haar vijftiende haar diploma omdat ze hoogbegaafd is. Dat ze zich sindsdien op haar passie - acteren - kon storten, was mooi meegenomen. Toch vindt het MTV-gezicht het een beetje jammer dat ze nooit echt een normale jeugd heeft gehad: "Misschien had ik als tiener meer leuke dingen meegemaakt als ik naar het middelbaar was gegaan." Ik ontmoet Rickards op het hoofdkantoor van MTV in Santa Monica, waar ik de laatste nieuwtjes over het tweede seizoen van 'Awkward' probeer te ontfutselen.

"Het eerste seizoen eindigde met het nieuws dat Jenna voor Jake heeft gekozen, en dus niet voor Matty. Die keuze was misschien voor sommigen een verrassing, maar de grootste verrassing van het seizoen was toch wel dat Jenna's mama de brief had geschreven. Of hebben de scriptschrijvers ons misschien bewust op het verkeerde pad gebracht?"

Ashley Rickards: "Ja, haar moeder heeft inderdaad de brief geschreven. Ze heeft daarvoor hetzelfde briefpapier gebruikt als haar dochter. Tenzij er een derde seizoen komt waar we te weten komen dat een onbekende hetzelfde briefpapier heeft gekocht en het in de lade heeft laten liggen, maar dat betwijfel ik. Het tweede seizoen laat vooral zien dat hun relatie hierdoor helemaal is veranderd. Het heeft Jenna enorm veel pijn gedaan, en haar moeder heeft een grote fout gemaakt."

"Zal Jenna haar moeder erover aanspreken of  waar mogen we ons aan verwachten?"

Ashley: "Er komt een confrontatie, maar we krijgen ook ontkenning en rechtvaardiging te zien. You'll see!" (glimlacht)

"Wat kan je ons vertellen over de Jake-Matty-Jenna-liefdesdriehoek? Wat staat hen in het tweede seizoen te wachten?"

Ashley: "De kijkers gaan ervan uit dat die liefdesdriehoek niet meer bestaat omdat ze op het einde van het eerste seizoen voor Jake heeft gekozen. Maar ik kan je verzekeren dat die er nog wel degelijk is! Als er iets 'verergert' in het tweede seizoen, dan is het toch wel dit. Je krijgt te zien hoe Jenna echt moeilijke knopen moet doorhakken."

"Wie wil jij dat Jenna kiest? Bij jij Team Matty of Team Jake?"

Ashley: "Dan moet ik zeggen dat ik Team Zwitserland ben. Als acteur zou ik Brett Davern kiezen. Ik ben ooit ziek geworden op de set en hij heeft me toen soep gegeven. Dat vond ik zo lief! En Beau heeft helemaal niks gedaan. Ik hoop dat dit luid en duidelijk op jouw voicerecorder staat."

"De scriptschrijvers van 'Awkward' durven de grenzen graag te verleggen. Het zou me niet verbazen als je bij sommige scènes eventjes moet slikken wanneer je het script voor het eerst te lezen krijgt."

Ashley: "Tegen de tijd dat ik het script onder ogen krijg, is alles normaalgezien al goedgekeurd. Ik weet dat de scènes er toch doorkomen, of ik dat nu wil of niet. Maar laten we zeggen dat ik nog maar van weinig dingen verschiet. Als er dan toch iets bizar tussenzit, dan kan ik het nog altijd een beetje weglachen. Er zitten zoveel briljante scènes in het script, dingen waar ik nooit of te nimmer zelf zou kunnen opkomen."

31-08-2012 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pif, poef, paf, 't is af": John Mayer dumpte Katy Perry via mail

"Pif, poef, paf, 't is af": John Mayer dumpte Katy Perry via mail

Druk op de foto om John Mayer te beluisteren.


.

Met zijn reputatie als womanizer wist Katy Perry eigenlijk al op voorhand dat haar liefdesgeluk met John Mayer slechts van korte duur zou zijn. Maar dat hij zo harteloos was om hun relatie te beëindigen via een simpele mail, had zelfs de 'Wide Awake'-zangeres niet verwacht. Niet erg galant, al verklaart het wel waarom de ex-geliefden niet bepaald als vrienden uit elkaar gingen.

Volgens de Britse krant The Sun zou Mayer gek geworden zijn van de feestelijke uitspattingen van zijn ex-liefje. Om zich de moeite te besparen, besloot hij maar via een mailtje een einde te maken aan hun relatie. "Katy was woedend en enorm teleurgesteld. Ze was zo verliefd op hem, alleen voelde hij niet meer hetzelfde voor haar", aldus een bron aan de Britse krant.

Vlak na de breuk sprak een gekwetste Perry haar fans al toe met volgende woorden: "Iedereen waarschuwde me voor hem, maar ik wilde niet luisteren. Hij was ook zo lief en charmant... Ik trapte in zijn val. Nu ben ik zo beschaamd dat ik voor hem viel, ik lijkt wel een naïef schoolkindje." Ook via de microblogsite Twitter was de 27-jarige zangeres niet mals voor haar ex: "Lesje geleerd. Bedankt John. En rot nu in de hel!"

Womanizer
John Mayer staat bekend als vrouwenverslinder. Zo was hij eerder onder andere al samen met Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Minka Kelly, Jennifer Aniston en Taylor Swift. Katy Perry scheidde in december 2011 van haar echtgenoot Russell Brand. Daarna werd ze gekoppeld aan model Baptiste Giabiconi en gitarist Rob Ackroyd.

Katy en John zetten vorige week na enkele maanden een punt achter hun relatie.

31-08-2012 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sage Stallone (36) stierf aan hartaanval

Sage Stallone (36) stierf aan hartaanval

http://oi45.tinypic.com/1zv3kid.jpg

Sage Stallone, de 36-jarige zoon van actiefilmster Sylvester Stallone die in juli dood werd gevonden in zijn appartement in Studio City, overleed aan een hartaanval. Dat blijkt donderdag uit een rapport van de lijkschouwing.

Bij het onderzoek werden geen sporen van overmatig drugsgebruik aangetroffen, aldus een woordvoerder. Sage Stallone leed aan hart- en vaatziekten veroorzaakt door atherosclerose. Dat was de oorzaak van zijn dood, zo blijkt uit het rapport.

Na zijn dood op 13 juli verschenen in Amerikaanse media berichten dat hij overleed aan een overdosis pillen.

Een bron dicht bij de lijkschouwer vertelde aan showbizzsite TMZ dat het "ongewoon is voor iemand van Sages leeftijd om met dergelijke hartklachten te kampen".

In 1990 was Sage Stallone samen met zijn vader te zien in Rocky V. Hij was ook werkzaam als regisseur en filmproducent.

31-08-2012 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Blote prins Harry ontving prostituees in hotelkamer"

"Blote prins Harry ontving prostituees in hotelkamer"

http://oi49.tinypic.com/239oud.jpg

Aan het schandaal van prins Harry lijkt geen einde te komen. Na de gênante kiekjes waarop hij in zijn nakie zijn kroonjuwelen verbergt, de cocaïne-geruchten en de video die mogelijk bestaat, blijkt nu dat de rosharige kleinzoon van de Britse Queen tijdens zijn bonte avond in Vegas ook dealers én prostituees ontving in zijn hotelkamer, zo meldt showbizzwebsite RadarOnline.

"Een van mijn beste vrienden is een cocaïnedealer en stuurde me tijdens de feestelijkheden een sms'je vanuit de hotelkamer. Hij liet me raden met wie hij daar was. Bleek dat het om de prins, zijn maten en al die vrouwen ging", vertelt een bron aan RadarOnline.

Prostituees
De website benadrukt dat er tijdens Harry's wilde avondje stripbiljart wel degelijk vrouwen rond de prins hingen die door de koningin nooit in zijn entourage zouden toegelaten worden. "Minstens een van de vrouwen die meefeestte in Harry's suite staat in het milieu gekend als prostituee. Ze aanvaardt geld en cadeautjes in ruil voor seksuele pleziertjes", aldus RadarOnline.

De vriend van de cocaïnedealer weigert echter verdere details prijs te geven over wat er die avond in Las Vegas precies gebeurd is. Hij ontkent noch bevestigt of Harry zich liet verleiden door de aanwezige drugs.

Video
Het ziet er niet goed uit voor de 27-jarige 'Not So Hairy Harry', want volgens geruchten zijn er videobeelden van het feestje. "Er is een video waarin Harry lol heeft met naakte meisjes", doet een tweede bron uit de doeken. "Er wordt stilletjes uitgezocht hoeveel de film waard is".

31-08-2012 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga toch niet zo populair als iedereen dacht?

Lady Gaga toch niet zo populair als iedereen dacht?

Om Lady Gaga te beluisteren druk op de foto.

.

Lady Gaga mocht als onbetwiste Twitterkoningin dan wel als eerste de kaap van 20 miljoen volgers bereiken, de Amerikaanse popprinses is mogelijk een pak minder populair dan we allemaal dachten. De nieuwswebsite 'The Huffington Post' ontdekte immers via een tool van de microblogsite dat maar liefst 72 procent van Gaga's 29 miljoen volgers vals of inactief is.

Met de tool 'Fake Follower Check', die in elkaar geknutseld werd door het socialemediabedrijf StatusPeople, kan je makkelijk berekenen hoeveel procent van je volgers op Twitter 'vals' of 'inactief' is. "Een vals account dient ofwel om mensen te volgen ofwel om spam te versturen. Ze hebben meestal zelf geen volgers. Op een inactief account daarentegen gebeurt niets meer, hoewel er 'echte mensen' kunnen achterzitten", zo legt Rob Waller van StatusPeople uit in 'The Guardian'.

Als we Lady Gaga's account aan de tool onderwerpen, ziet haar vermeende populariteit op Twitter er allesbehalve rooskleurig uit. Zo zou maar liefst 34 procent van haar volgers 'vals' zijn en nog eens 38 procent 'inactief'. Slechts 28 procent van haar volgers worden als 'normaal' of 'trouw' bestempeld.

Uiteraard is de excentrieke Gaga niet de enige superster die in deze benarde situatie zit. Maar zo zien we toch maar weer, aan ieders populariteit zijn grenzen, zélfs aan die van Lady Gaga...

30-08-2012 om 23:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleine meisjes worden groot: dochter Kelsey Grammer ziet geen graten in pikante scènes

Kleine meisjes worden groot: dochter Kelsey Grammer ziet geen graten in pikante scènes

http://oi47.tinypic.com/4npdh.jpg

Greer Grammer draagt torenhoge hakken en een superstrakke jurk wanneer ze de interviewruimte komt binnengewandeld. De 20-jarige 'Awkward'-actrice is al lang niet meer de kleine meid die jaren geleden haar vader Kelsey vergezelde op de rode loper. En dat de tijden veranderd zijn, wordt al snel duidelijk tijdens ons gesprek: Grammer heeft samen met haar tegenspeler Brett Davern zelfs al een uiterst pikante scène achter de kiezen. "Wij kennen elkaar al zo lang waardoor we elkaar blindelings vertrouwen. Dat maakt het meteen een stuk gemakkelijker. We hebben zelfs heel wat afgelachen tijdens de opnames!" Ik ontmoette Greer en haar tegenspeelster Molly Tarlov om over het nieuwste seizoen van 'Awkward' te praten.

"Wat kunnen jullie ons vertellen over het tweede seizoen? Rond welke periode speelt de eerste aflevering zich bijvoorbeeld af?"

Greer Grammer: "Als je naar de verhaallijn kijkt, dan zijn er maar een paar weken verstreken tussen de laatste aflevering van het eerste seizoen en de eerste aflevering van het tweede seizoen. De wintervakantie is voorbij en er moeten plots heel wat problemen worden uitgepraat. Er is dan ook zoveel gebeurd! Zo zijn we te weten gekomen wie de brief heeft geschreven, voor wie Jenna heeft gekozen, dat Matty's hart werd gebroken en dat Lissa Sadie heeft buitengesloten. De eerste aflevering van het tweede seizoen wordt geweldig, dan kan ik je nu al verzekeren! Er staat ons ook nu weer heel wat te gebeuren. Ik snap niet hoe ze dat allemaal in afleveringen van 22 minuten krijgen gepropt."

"In welke mate veranderen jullie personages Lissa en Sadie in het tweede seizoen?"

Greer Grammer: "Lissa komt eindelijk op voor zichzelf. En het goede nieuws is dat ze in het tweede seizoen veel vaker zal opduiken. We krijgen bovendien een heel andere Lissa te zien. Ze is nu echt zoveel meer dan die 'niet al te snuggere blonde cheerleader'."

Molly Tarlov: "Ook Sadie zal heel erg veranderen in het tweede seizoen. Dat zal je vanaf de eerste aflevering wel merken. En ze krijgt een vriendje! (lacht) We gaan te zien krijgen hoe die verliefdheid zich doorheen het seizoen zal ontwikkelen."

"Je zegt net dat Sadie erg veranderd is. Gaan we een minder gemeen kantje zien of wordt ze juist nóg gemener?"

Molly Tarlov: (denkt na) "Ze wordt in elk geval niet minder gemeen! Sadie is en blijft Sadie. En misschien krijgen we wel te zien hoe die vete tussen Sadie en Jenna almaar erger wordt..." (mysterieus)

"Hoe voelt dat eigenlijk om zo'n gemeen personage te spelen?"
 
Molly Tarlov: "Toen de serie net op tv kwam, besefte ik dat mensen zouden gaan denken dat ik in het echte leven ook zo was! Sommige mensen denken dus echt dat ik een slecht karakter heb, maar dat is helemaal niet zo. Dat vind ik wel een beetje vreemd. Ik vind Sadie leuk en het is plezant om haar te spelen. Iemand vroeg me ooit wat ik leuk en niet leuk vond aan Jenna. Ik heb daar meteen op geantwoord dat ik Sadie niet ben en dat ik Jenna wel heel leuk vind! Wanneer ik naar de serie kijk, dan wil ik gewoon dat Jenna met Matty samen is."

30-08-2012 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Guetta en vrouw Cathy stappen voor tweede keer in huwelijksbootje

David Guetta en vrouw Cathy stappen voor tweede keer in huwelijksbootje

Om David Guetta te beluisteren druk op de foto.


.

When love takes over... Dan hernieuw je net als David Guetta (44) en zijn lieftallige vrouw Cathy (45) je huwelijksgeloften. Zo beloofde het koppel, dat al meer dan twintig jaar lief en leed deelt, afgelopen dinsdag elkaar voor de tweede keer hun eeuwige trouw op het Spaanse partyeiland Ibiza.

Hoewel de Fransman er een enorm drukke agenda op nahoudt, lijkt hij zijn succesvolle carrière als dj perfect te kunnen combineren met zijn rol als echtgenoot. Om de eeuwige liefde voor zijn vrouw te bewijzen, gaf Guetta zijn Cathy exact twintig jaar na hun eerste huwelijk voor de tweede keer zijn jawoord. Als locatie voor hun romantische plechtigheid koos het stel, uiteraard, voor het Spaanse feesteiland Ibiza waar de dj met zijn 'F*ck me I'm famous'-set de boel regelmatig op stelten zet.

Niet in het lang, maar wel in het wit straalde Cathy in haar korte bruidsjurk. Haar lange, blonde lokken had ze, net zoals de vrouw van Vlaanderens meest geliefde dj Regi, losjes bij elkaar gebonden met een schattige witte diadeem. Met een prachtig boeket van witte rozen, maakte ze haar sprookjesoutfit compleet.

Ook Guetta hield het deftig voor de gelegenheid. Geen losse T-shirt met sportieve sneakers dus, maar wel een elegante smoking, inclusief zwart strikje. Opdat hun dag helemaal perfect zou zijn, waren uiteraard ook hun twee kinderen Tim en Angie van de partij.

Zouden de tortelduifjes het openingsnummer op het trouwfeest achteraf gedanst hebben op Guetta's monsterhit 'Love don't let me go'?

30-08-2012 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will.i.am en Cheryl Cole betrokken in auto-ongeval

Will.i.am en Cheryl Cole betrokken in auto-ongeval

Om Will.i.am te beluisteren druk op de foto.


.

Will.i.am en zijn maatje Cheryl Cole zijn gisterenavond in Los Angeles betrokken geraakt in een auto-ongeluk nadat de 'Black Eyed Peas'-zanger met zijn Cadillac tegen een geparkeerde auto aanreed. Gelukkig kwamen de twee, die na een opnamesessie in de studio weer op weg waren naar huis, er met een bloedneus vanaf.

"Auto-ongelukken zijn geen pepmiddel... Ik ben blij dat we oké zijn", zo stelde Will kort na het accident zijn fans gerust op Twitter. Ook de Britse zangeres liet via de microblog weten dat ze beiden ongedeerd waren: "Maak je niet ongerust, met mij en Will is alles in orde, beloofd."

Volgens omstaanders werd de kleine botsing veroorzaakt nadat de airbag aan de kant van de besuutder plots openklapte en Wills zicht belemmerde. "Ze hadden allebei een bloedneus en minstens één airbag was opgengesprongen. Ze zagen er een beetje geschrokken uit, maar controleerden of ze niets ernstigs hadden overgehouden aan de botsing", vertelt een getuige in The Sun.

De 'This is Love'-zanger werd uiteindelijk met lichte verwondingen overgebracht naar een nabijgelegen ziekenhuis in LA. Even later stapte hij alweer naar buiten met een neksteun. Zijn maatje kreeg op de plaats van het ongeval verzorging. De zanger zal in zijn geldbeugel mogen tasten, want de geparkeerde auto waar hij met zijn Cadillac was tegengereden, kwam zwaar beschadigd uit de aanrijding.

30-08-2012 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onzekere Britney: "Te mooi? Blijf dan uit mijn buurt"

Onzekere Britney: "Te mooi? Blijf dan uit mijn buurt"

Om Britney te beluisteren druk op de foto.


.

Hoewel Britney Spears er de laatste maanden weer een pak beter uitziet dan tijdens haar diepste carrièredalletjes, lijkt de zangeres haar zelfzekerheid nog lang niet te hebben teruggevonden. Zo verbiedt de blondine alle mooie vrouwen die werken achter de schermen van de Amerikaanse X Factor, in haar buurt te komen.

La Spears, die zetelt in de jury van de talentenjacht, zou zelfs in haar contract hebben opgenomen dat ze niet omringd wil worden door knappe dames, zo meldt de Daily Star. "Britney heeft tijdens de onderhandelingen als voorwaarde gesteld dat ze backstage niet geconfronteerd wil worden met te mooie of te stijlvolle vrouwen", aldus een insider in het magazine.

Sterallures
Ondanks haar slabakkende carrière is de 30-jarige zangeres haar sterallures nog lang niet kwijt. Zo eist Britney van de programmamakers een garderobe vol jurken van Hervé Léger die al makkelijk 2500 euro per stuk kosten. Een leuk extraatje dus dat BitBit bovenop haar povere vergoeding van 15 miljoen dollar per seizoen in ontvangst mag nemen.

Britney zetelt dit jaar voor de eerste keer in de jury van de Amerikaanse X Factor naast sterren als Demi Lovato en Simon Cowell. Of ze na haar veeleisende verzoekjes volgend jaar nog mag terugkomen, is echter de vraag...

30-08-2012 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vtm ondertitelt vanaf maandag alle nieuwsuitzendingen

Vtm ondertitelt vanaf maandag alle nieuwsuitzendingen

http://oi50.tinypic.com/34448q9.jpg

Vanaf maandag 3 september worden alle nieuwsuitzendingen bij vtm voorzien van teletekstondertiteling. Dat meldt de commerciële tv-zender in een persbericht.

Naast de uitzending van 19.00 uur kunnen kijkers die dat wensen ook Het Nieuws van 13.00 en 17.45 uur met ondersteuning van live-ondertiteling volgen. Dat zal ook het geval zijn bij extra nieuwsuitzendingen en verkiezingsshows. De ondertitels kunnen opgevraagd worden via VTM Text pagina 888.

Anderstaligen
De ondertiteling van Het Nieuws is niet enkel een pluspunt voor de naar schatting 800.000 Vlamingen met gehoorproblemen. De service biedt ook anderstaligen extra ondersteuning om de Nederlandse taal beter te begrijpen, aldus vtm.

In september 2007 begon vtm met de live-ondertiteling van Het Nieuws om 19.00 uur via teletekst. Vijf jaar later gaat de zender alle nieuwsuitzendingen ondertitelen.

30-08-2012 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum en Seal: van sprookjeshuwelijk naar vechtscheiding

Heidi Klum en Seal: van sprookjeshuwelijk naar vechtscheiding

Om Seal te beluisteren druk op de foto.


.

Toen Heidi Klum en Seal na zes jaar een punt zetten achter hun sprookjeshuwelijk, verzekerden de ex-geliefden dat hun liefdesbreuk in het belang van de kinderen liefdevol zou verlopen. Jammer genoeg ligt hun kroost nu aan de basis van de geschillen die ervoor zorgen dat de scheiding toch niet zo vlekkeloos verloopt als gehoopt.

Volgens de Amerikaanse showbizzwebsite RadarOnline kunnen de voormalige tortelduifjes het niet eens worden over een aantal belangrijke zaken. Zo wil het 38-jarige Duitse topmodel dolgraag het volledige hoederecht over hun vier kinderen, Leni (8) Henry (6), Johan (5) en Lou (2). Een eis waarop Seal, die evenveel tijd wil spenderen met zijn kroost, niet wil op ingaan.

Bezittingen
Daarnaast is de Britse soulzanger het oneens met zijn ex-vrouw die meent dat er geen gemeenschappelijke bezittingen moeten verdeeld worden. Met Heidi's vermogen van 70 miljoen dollar, tegenover de 15 miljoen dollar van Seal, staat er nochtans veel op het spel.

30-08-2012 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Adele stiekem getrouwd?

Zwangere Adele stiekem getrouwd?

Klik op de foto om haar te beluisteren.


.

De Britse souldiva Adele is in het diepste geheim getrouwd met haar vriend én vader van haar ongeboren baby, Simon Konecki. Zo beweert althans het Amerikaanse magazine Life&Style. Reden voor de nieuwe geruchten? De opvallende blingbling gouden trouwring waarmee de zangeres onlangs gespot werd in Londen.

"Adele en Simon zijn erin geslaagd hun verrassend babynieuws heel lang geheim te houden, dus is het goed mogelijk dat de tortelduifjes ook stiekem in het huwelijksbootje zijn gestapt", vertelt een ingewijde aan het magazine. "Adele is een traditionele meid en kan niet wachten om deel uit te maken van een gezinnetje. Ze wil zich volledig focussen op haar baby en de man van wie ze houdt."

Volgens vrienden en familie schitterde Adele tijdens haar geheime huwelijksceremonie, zo weet MailOnline. "Ze zijn inderdaad getrouwd en ik was erbij. Het was een prachtige plechtigheid. Adele droeg een klassieke jurk en Simon zag er erg chiq en vrolijk uit", aldus een vriend aan de showbizzwebsite.

Pas in juni kondigde de 'Rolling in the deep'-zangeres haar zwangerschap aan via haar officiële website. Adele zou toen al meer dan zes maanden zwanger geweest zijn. Volgens bronnen bevalt de zangeres in september van haar eeste kindje, al werd dat nooit door Adele bevestigd. Haar vriend Simon, die eerder al eens getrouwd was met een styliste, heeft al een 5-jarige dochter.

Samen met Simon zal Adele hun ongeboren kindje opvoeden in hun liefdesnestje in het Engelse Sussex. "Adele verloor haar hart aan dat huis. Ze gaat het onmiddellijk kopen. Het is niet zo groot als het huurhuis dat ze nu hebben, maar het is een prachtige woning met een adembenemend zicht op de zee", vertelde een bron dicht bij het koppel.

30-08-2012 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duran Duran breekt wereldtournee af

Duran Duran breekt wereldtournee af

Klik op de foto om ' Save A Prayer ' te beluisteren





Wegens ziekte van hun toetsenist Nick Rhodes heeft de Britse popgroep Duran Duran zijn wereldtournee afgebroken.

Op zijn website meldde Duran Duran dat artsen de keyboardspeler met aandrang hebben aangeraden niet meer op te treden. Details over de ziekte zijn niet vrijgegeven.

Er sneuvel(d)en optredens in de VS en Canada. (br.hln)


30-08-2012 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!