Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ex Tom Cruise moest van Scientology wc's kuisen met tandenborstel"

"Ex Tom Cruise moest van Scientology wc's kuisen met tandenborstel"

http://oi49.tinypic.com/2cosoyf.jpg

Voor Tom Cruise in het huwelijksbootje stapte met Katie Holmes, hielp de Scientology-kerk hun trouwe lid intensief bij zijn zoektocht naar een goed lief. Zo nodigde de geloofsbeweging acht jaar geleden Scientology-actrices uit voor een auditieprocedure. Van een film was er echter geen sprake. De enige rol die de meisjes konden bemachtigen was die van de ideale vriendin van Tom Cruise, zo vertellen bronnen aan Vanity Fair.

Volgens het Amerikaanse magazine moesten de vrouwelijke Scientology-leden, die in 2004 waren ingegaan op het auditieverzoek, aan de organisatoren vertellen wat ze vonden van Tom Cruise. Een overbodige vraag die niets met de auditie te maken had, zo vertellen voormalige aanhangers in de septembereditie.

Geheimhoudingsplicht
Uiteindelijk kwam de Iraanse actrice Nazanin Boniadi als de 'gelukkige' uitverkorene uit de bus. Tijdens haar voorbereiding, die maar liefst een volle maand in beslag nam, moest de vrouw haar diepste geheimen onthullen aan een Scientology-leider. Ook de details over haar seksleven moest Boniadi uit de doeken doen. Na de uitputtende transformatie en het instemmen met een geheimhoudingsplicht, had de vrouw van eind 2004 tot begin 2005 een korte relatie met Cruise.

Foutjes
Een prijs die minder aangenaam bleek dan we aanvankelijk zouden denken. Hoewel hun relatie een goede start kende, en Boniadi verliefd werd op de intussen 50-jarige acteur, begon Cruise al gauw elk foutje dat ze deed of zei door te geven aan de directie. Toen hij het op een bepaald moment helemaal op zijn heupen kreeg van Boniadi, zou hij haar zelfs het volgende hebben toegeroepen: "Ik krijg meer liefde van een figurant dan van jou", zo schrijft Vanity Fair.

03-09-2012 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Romney wijst Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour af

Ann Romney wijst Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour af

http://oi46.tinypic.com/2aha4xs.jpg

Mitt en Ann Romney op 1 september op weg naar New Hampshire.

Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour is een trouwe Democraat die al meer dan 500.000 dollar verzameld heeft voor president Barack Obama's herverkiezing. Dus is het geen verrassing dat presidentskandidaat Mitt Romneys echtgenote Ann het aanbod om in het modemagazine te verschijnen afgewezen heeft. De 63-jarige moeder van vijf steunt op radio en televisie om de Amerikaanse kiezers te bereiken.

Anna Wintour wil Obama kost wat kost een tweede termijn bezorgen in het Witte Huis. Daarvoor organiseerde ze onder andere een etentje in het huis van 'Sex & The City'-ster Sarah Jessica Parker. Om erbij te mogen zijn, moesten gasten maar liefst 40.000 dollar neertellen. Eerder adviseerde Wintour First Lady Michelle Obama al over haar imago.

"Maar haar eigen politieke voorkeuren terzijde, wil Wintour dat Vogue is waar het gebeurt", vertelt een ex-werknemer aan het Amerikaanse magazine The New Republic. En dus is het aantal politieke artikels, zowel met Democraten als met Republikeinen, in Vogue de voorbije jaren. Het blad interviewde onder andere Sarah Palin, Huma Abedin, Kirsten Gillibrand en Elizabeth Warren. "Republikeinen zijn sinds kort wel minder geneigd om in het magazine te verschijnen", aldus The New Republic. "Een interview met Ann Romney zit er niet in."

Niet dat Romney niet modebewust is, integendeel. Op de Republikeinse Nationale Conventie droeg ze twee keer een jurk van de Amerikaanse ontwerper Oscar de la Renta.

03-09-2012 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dé 10 blockbusters van het zomerseizoen

Dé 10 blockbusters van het zomerseizoen

http://oi45.tinypic.com/25qc9k6.jpg

Superhelden blijven scoren! Zoveel wordt duidelijk uit de top tien van de grootste films van het zomerseizoen. Met 'The Avengers', 'The Dark Knight Rises' en 'The Amazing Spider-Man' op kop, blikt de Box Office terug op een winstgevende filmzomer, met een totale inkomst van maar liefst 4,3 miljard dollar in Amerika.

Gisteren gaf Exhibitor Relations, het bedrijf dat de ticketverkoop van de Box office opvolgt, het cijfermateriaal van afgelopen filmzomer vrij. Overtuigend op kop staat 'The Avengers', met een record van 617,8 miljoen dollar in Amerika en een wereldwijde opbrengst van 1,5 miljard dollar. De rest van de top 10 ziet er zo uit:

03-09-2012 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer van Antwerpen klokt af op 271.000 bezoekers

Zomer van Antwerpen klokt af op 271.000 bezoekers

http://oi46.tinypic.com/2z8qctc.jpg

De achttiende editie van de Zomer van Antwerpen lokte de voorbije twee maanden 271.000 bezoekers naar de Scheldestad. Ze konden op verschillende locaties genieten van theater, muziek, circus en film. De Zomer zette deze editie meer in op gratis voorstellingen en die werden door het publiek gesmaakt.

o was er de gratis voorstelling 'Rue de la Chute' van de Franse theatergroep Royal de Luxe, die twee jaar geleden nog een massa volk lokte met de driedaagse passage van 'De Duiker, zijn hand en de Kleine Reuzin'.

Voorts was er ook nog het gratis 'Cinderella' van het dancegezelschap Let's Go Urban, de films van Cinema Urbana en Muziek in de Wijk. De Zomerbar, vlak aan de circustent, werd ook zeer druk bezocht door circus- en Zomerfans, net als de gratis Zomerbibliotheek die eveneens een schare trouwe bezoekers had.

Ondanks het minder goede weer tijdens de maand juli konden alle geplande voorstellingen plaatsvinden, ook die in openlucht. 'Duikvlucht', '13?' en 'The House that Build us' waren de publiekslievelingen onder de betalende voorstellingen.

Er werden 63.000 tickets verkocht. Het gratis programma bereikte 208.000 bezoekers, waaronder de 85.000 jongeren die de Zomerfabriek bezochten voor het speciaal uitgebouwde programma op hun maat.

03-09-2012 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama blijft fan van Clint Eastwood, ondanks lege stoel

Obama blijft fan van Clint Eastwood, ondanks lege stoel

http://oi46.tinypic.com/34t4ln5.jpg

Was de Amerikaanse president Barack Obama beledigd door Clint Eastwoods toespraak op de Republikeinse Nationale Conventie in Tampa (Florida) eind augustus? Blijkbaar niet. Op het presidentiële vliegtuig Air Force One heeft hij aan journalisten gezegd dat hij een grote fan is van Eastwood. "Hij is een geweldige acteur en een zelfs nog betere regisseur", aldus Obama.

Obama had op zijn vliegtuig wel niet veel zin om Eastwoods performance van donderdag te bespreken. Het 82-jarige Hollywood-icoon gaf als 'mystery guest' een korte toespraak voor presidentskandidaat Mitt Romney het podium op kwam. Zijn speech werd een twaalf minuten durende improvisatieoefening met onder andere een 'interview' met een lege stoel, waarop zogezegd een onzichtbare Obama zat. Eastwood vertelde de stoel dat het hem niet gelukt was zijn beloftes na te komen en dat het tijd was dat Romney en zijn running mate Paul Ryan het over namen.

Maar Obama beledigd? De president noemde beledigd zijn "onpresidentieel". Dat staat te lezen in de krant USA Today. "Als je president of presidentskandidaat bent en gemakkelijk beledigd bent, kies je beter een andere baan", zei de 51-jarige met de glimlach. Wat Obama wel leuk zal hebben gevonden, is dat de meest geretweete tweet van de hele Republikeinse conventie uit het Democratische kamp kwam. Team-Obama twitterde "This seat's taken" en meer dan 50.000 mensen herhaalden die quote.

03-09-2012 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga laat in Amsterdam ankertje tatoeëren

Lady Gaga laat in Amsterdam ankertje tatoeëren

Om Lady Gaga te beluisteren druk op de foto.

.

De geruchten deden al de ronde dat Lady Gaga zich in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam zou bevinden. Ze bevestigde dat zelf met een foto van haar laatste nieuws tattoo.

De zangers twitterde een foto naar haar volgers en fans waarop te zien was dat ze een anker heeft laten tatoeëren in haar zij.

Gaga treedt op 17 september op in de Ziggo Dome in Amsterdam.

02-09-2012 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Familie' zet vier acteurs op straat

'Familie' zet vier acteurs op straat

http://oi45.tinypic.com/2q026mt.jpg

De VTM-soap 'Familie' heeft vier acteurs aan de deur gezet. Met de afbouw van de ziekenhuisscènes en de transformatie van klasserestaurant KomEet naar een sandwichbar, biedt volgens de producers de verhaallijn van Michael Vroemans (Maarten), Robert de la Haye (Victor), Johan De Paepe (Paul) en Heidi De Grauwe (Roos) niet langer mogelijkheden.

De acteurs hebben nog opnames tot eind dit jaar en zullen dus ook in 2013 nog enkele maanden op het scherm te zien zijn. "In het nieuwe seizoen zal de arena van het ziekenhuis afgebouwd worden en zal het klasserestaurant KomEet getransformeerd worden in een bio-sandwichbar. Hierdoor biedt een verdere ontwikkeling van de personages Victor, Paul, Maarten en Roos nog weinig mogelijkheden", klinkt het bij producent Studio-A.

De la Haye vertolkte al drie jaar de rol van dokter Victor, Vroemans kroop zes jaar in de huid van Maarten Van den Bossche, Hedi De Grauwe zette bijna twee jaar de rol van Roos Sterckx neer en Johan de Paepe speelde sinds 2007 Paul Jacbos.

Nieuw gezin
Vanaf november maken de 'Familie'-kijkers wel kennis met het traditionele gezin Pauwels, gespeeld door Hilde De Baerdemaeker (mama Liesbeth), Roel Vanderstukken (papa Benny), Arthur Le Boudec (tienerzoon Arno), Jasmijn Van Hoof (tienerdochter Stefanie) en Ludo Hellinx als inwonende grootvader Patrick.

02-09-2012 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman Brusselmans genomineerd voor AKO Literatuurprijs

Herman Brusselmans genomineerd voor AKO Literatuurprijs

http://oi47.tinypic.com/vp9hnb.jpg

De Vlaamse auteur Herman Brusselmans maakt met 'Watervrees tijdens een verdrinking' kans op de AKO Literatuurprijs 2012. Ook Stefan Brijs, met 'Post voor Mevrouw Bromley' en de Nederlandse schrijver Arnon Grunberg (De Man zonder ziekte) zijn twee van de vijfentwintig auteurs, onder wie zeven Vlamingen, die kans maken op de belangrijke bekroning.

De jury selecteerde de 25 boeken uit 409 ingezonden Nederlandstalige boeken voor de 'tiplijst', zo luidt het op de website van de literatuurprijs.

Ook op de longlist figureren verder de Vlaamse auteurs Peter Terrin (Post Mortem), Jan van Loy (Ik, Hollywood), Elivs Peeters (Dinsdag), Pascal Verbeken (Grand Central Belge) en Erik Vlaminck (Brandlucht).

De lijst wordt vervolledigd met de Nederlandse auteurs Bernlef (Help me herinneren), Mathijs Deen (Brutus heeft honger), Renate Dorrestein (De stiefmoeder), Stephan Enter (Grip), Joke J. Hermsen (Blindgangers), Mensje van Keulen (Liefde heeft geen hersens), Ewoud Kieft (Oorlogsmythen), Ted van Lieshout (Mijn meneer), Sipko Melissen (Een kamer in Rome), Jan van Mersbergen (Naar de overkant van de nacht), Chaja Polak (Verlegen minnaars), K. Schippers (Op de foto), Anton Valens (Het boek Ont), Jan van der Vegt (De man met de drietand), Wytske Versteeg (De wezenlozen), Ivo Victoria (Gelukkig zijn we machteloos) en Maartje Wortel (Half mens).

Op 28 september wordt de shortlist van maximaal zes titels vrijgegeven. Een maand later, op 29 oktober, wordt de prijs uitgereikt in de Centrale Bibliotheek in De Haag. De winnende auteur ontvangt 50.000 euro.

In 2011 ging de prijs naar Marente De Moor voor 'De Nederlandse maagd'. David Van Reybrouck was een jaar eerder de laatste Vlaamse laureaat met 'Congo, een geschiedenis'.

02-09-2012 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber kroont zichzelf met nieuwe tatoeage

Justin Bieber kroont zichzelf met nieuwe tatoeage

Om Justin Bieber te beluisteren druk op de foto.

.

Wie is de koning van de (Canadese) tienerpop? Justin Bieber, zo lijkt het 18-jarige popidool ons nog maar eens duidelijk te maken. Om voor eeuwig de troon te bekleden, heeft Bieber zichzelf immers permanent laten kronen met een tatoeage in de vorm van een kroontje.

"Nieuwe tatto. Het is een kroon als je dat niet zou zien", zo schreef de 'Boyfriend'-zanger op Twitter. Op het kiekje zien we hoe Bieber in ontbloot bovenlijf uitgestrekt op het bed ligt met een nogal vreemde uitdrukking op zijn gezicht, alsof hij nu al beseft dat een zelfbekroning misschien een beetje overdreven was.

Het kroontje net boven zijn borst is zeker niet Biebers eerste tatoeage. Zo heeft de Canadese popzanger ook een afbeelding van Jezus op zijn been en pronkt het woord 'Yeshua' (Jezus) onder zijn linkeroksel. Zijn heup versierde de 18-jarige jonge knaap eerder al met een vogeltje.

Pistool
Justin Bieber ligt onder vuur in Amerika, nadat hij afgelopen week tijdens een bezoekje aan de filmset van Selena Gomez besloot om een pistool te richten op zijn liefje. Hoewel het om een nepgeweer ging, waren vele Amerikanen toch geschokt. Met de recente schietpartijen in de bioscoop van Aurora en aan het Empire State Building in New York nog vers in het geheugen, rekent zijn onverantwoordelijke foto dan ook op heel veel onbegrip.

02-09-2012 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham breekt belofte en draagt trainingspak

Victoria Beckham breekt belofte en draagt trainingspak

http://oi47.tinypic.com/2prbsi0.jpg

Ze had gezworen dat ze nooit de straat op zou gaan in een trainingspak. Maar vier maanden later is het al zover. Victoria Beckham heeft vrijdag haar jurkje en hakken in de kast laten staan. Ze werd op straat gefotografeerd in een grijze jogging en limoenkleurige sportschoenen.

Is dat erg? Totaal niet. Alleen had la Beckham (38) in maart niet bij hoog en laag moeten beweren dat het haar nooit zou overkomen. "Ik ben te dol op mode om een trainingspak te dragen", zei ze toen in het Franse modemagazine Madame Figaro. "Hetzelfde geldt voor Uggs. Ik draag die alleen thuis." Misschien schuilt er toch iets 'Sporty' in Posh Spice?

02-09-2012 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dvd-winkel chanteert Nicolas Cage met bewerkte foto's

Dvd-winkel chanteert Nicolas Cage met bewerkte foto's

http://oi50.tinypic.com/2j4yic3.jpg

Al maanden wachtte een dvd-winkel in Los Angeles op twee films die uitgeleend waren aan Nicolas Cage. De boete van de acteur was al opgelopen tot 225 dollar. En toen was Old Bank DVD het beu. De videotheek bewerkte foto's van Cage en dreigde ermee die te blijven posten op Facebook tot de acteur 'A Star is Born' en 'The King of Comedy' terug zou brengen. Wat blijkt nu? Het was de schuld van de assistent...

Old Bank DVD gebruikte Photoshop om Nicolas Cage onder druk te zetten. Op Facebook zette de winkel foto's waarop het hoofd van de acteur te zien is op bekende lichamen. Zo siert Cage's hoofd bijvoorbeeld het zwangere lichaam van Demi Moore op de iconische cover van het magazine Vanity Fair. "We blijven foto's plaatsen tot we onze dvd's terugkrijgen, Nic", schreef Old Bank DVD bij die foto.

Vandaag schreef Old Bank DVD op Facebook dat het een telefoontje van mister Cage himself gekregen had, die helemaal uit de lucht viel. Hij zou aan een assistent gevraagd hebben om de films terug te brengen, voor hij ging filmen op locatie. Old Bank DVD benadrukte dat de foto's een grap waren en dat Cage een goede klant is die lokale zaken ondersteunt.

Klanten die deze week in de videotheek een film lenen, mogen er trouwens gratis een film met Cage bijkiezen.

02-09-2012 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams speelt stijlvol potje voetbal

Robbie Williams speelt stijlvol potje voetbal

Om Robbie Williams te beluisteren druk op de foto.


.

U wist het misschien nog niet, maar naast zanger en fervent voetballer, is Robbie Williams ook een eigenwijze mode-ontwerper. Voor zijn collectie 'Farrell' laat hij zich helemaal inspireren door zijn grootvader en groot voorbeeld Jack Farrell, die het huis nooit verliet zonder een stijlvolle outfit. Om de lancering van de nieuwe lijn te vieren, speelden Robbie en vier kameraden een pittig potje voetbal.

De link met de voetbalmatch is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Met zijn nieuwe (en ondertussen derde) collectie, vol militaire invloeden, gaat Robbie Williams terug naar een bewuste kerstdag in 1914, waar Britse en Duitse soldaten samen een voetbalmatch speelden in lange winterjassen en uniformen.

Het promofilmpje werd gemaakt op een koude zondagochtend in het Londense Acton, waar Robbie en onder meer model Sid Ellison en zanger Olly Murs, het opnamen tegen een plaatselijk ploegje. Ze wonnen trouwens met 3-1. Voor Robbie was de match driedubbel genieten: "Ik kon bij mijn kameraden zijn, een spel spelen waar ik van hou én ondertussen de kleren dragen waar ik echt trots op ben".

Eigenwijs
Met Farrell mikt Robbie op "mannen die houden van kledij met een hoek af en een Britse feel". Anders dan de meeste celebrity designers is Williams betrokken bij elk deel van het creatieproces voor de volledige collectie. Bovendien is hij niet van plan te transformeren in een snobbige fashionista.

"Ik ben gek op kledij, maar niet noodzakelijk op fashion en ik denk dat je dat kan voelen in de collectie. Ik laat me inspireren door kleren die ik al altijd gedragen heb en daarnaast heb ik kunnen samenwerken met een fantastisch team die mijn wildste ideeën tot leven brachten. Ik heb ervan genoten elk detail uit te kiezen, tot de knopkes toe", getuigt Robbie.

Britse gentleman
"Voor mijn grootvader was het altijd belangrijk om er goed uit te zien en die raad heb ik al mijn hele leven meegedragen. Mijn stijl is eigenlijk altijd al behoorlijk consistent geweest: het moet comfortabel zijn, maar ik ben toch graag een Britse gentleman die zich een beetje opkleedt", besluit Williams.

02-09-2012 om 10:25 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
01-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo heelt bodyguard van Heidi Klum haar gebroken hart

Zo heelt bodyguard van Heidi Klum haar gebroken hart

http://oi48.tinypic.com/of39ci.jpg

In vergelijking met andere lijfwachten, reikt het takenpakket van Heidi Klums bodyguard wel heel erg ver. Terwijl het Duitse model en haar stoere lijfwacht eerder al gespot werden terwijl ze genoten van een onschuldige looptraining, ging het er gisteren op het strand va Sardinië nog een tikkeltje 'wilder' aan toe...

Slechts zeven maanden geleden zetten Klum en haar ex-man Seal een punt achter hun huwelijk. Terwijl de Britse soulzanger sindsdien regelmatig uit de bol ging in het gezelschap van knappe, jonge vrouwen, hield zijn ex-vrouw zich gedeisd "in het belang de kinderen". Maar tegen de charmes van haar persoonlijke beschermer lijkt ook Heidi niet langer opgewassen.

Op de foto's van de Daily Mail is te zien hoe Klum en haar bodyguard  opvallend vriendschappelijk met elkaar omgaan tijdens een familiedagje op het strand van Sardinië. Hoewel lijfwachten in normale omstandigheden uit de persoonlijke ruimte van hun 'bazin' blijven, schuwden Klum en haar beschermer geen subtiele contactjes: een geniepig handje hier, een subtiele knuffel daar: hun relatie beperkt zich duidelijk niet langer tot het professionele.

De bodyguard, die het ook opvallend goed lijkt te vinden met Heidi's kroost, werkt al sinds 2005 voor het model. Hoewel de foto's boekdelen spreken, wenste Klum niet te reageren op de geruchten over een mogelijke romance.

01-09-2012 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glee: een pittig voorsmaakje van seizoen 4

Glee: een pittig voorsmaakje van seizoen 4

http://oi45.tinypic.com/169g64k.jpg

"Hier gaan we weer!" Met deze woorden opent Glee-acteur Kevin McHale het voorproefje van seizoen 4 dat gisteren op YouTube verscheen. Nieuwe acteurs, pittige intriges en een nieuwe kostuumontwerper achter de schermen ... dat belooft.

"Wanneer het vierde seizoen begint, zien we een Rachel die naar NYADA gaat. Ze is daar moederziel alleen, mist Kurt en weet helemaal niet hoe het zit met Finn", deelt actrice Lea Michele. Nieuwkomer Dean Geyer, die de rol van Brody Weston speelt, belooft bovendien nog extra roet in het eten te gooien met een naakte verschijning die Rachel voor het eerst doet twijfelen aan haar uitverkoren liefde.

Make-over
Daarnaast krijgt de cast van Glee ook een 'nieuwe' designer achter de schermen. Elizabeth Martucci is de gelukkige ontwerpster die Rachel en Kurt een 'New York'-makeover mag geven. Na twee jaar assistente te zijn van voormalig Glee-designer Lou Erych, is het haar beurt om de knopen door te hakken. "Ik geniet er altijd van te horen wat de acteurs er zelf van denken, het is echt een samenwerking. Bovendien draai ik al even mee, dus is er al een band en belangrijker, vertrouwen", aldus Martucci.

01-09-2012 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deauville snijdt 38ste editie van festival Amerikaanse film aan

Deauville snijdt 38ste editie van festival Amerikaanse film aan

http://oi45.tinypic.com/15x8emf.jpg

De mondaine Franse badplaats Deauville heeft vanavond de 38ste editie aangesneden van zijn vermaarde festival van de Amerikaanse film. Het festival sneed de editie aan met een hommage aan de 73-jarige karakteracteur Harvey Keitel, een fetisjacteur van Martin Scorsese. Om de Judas uit 'The Last Temptation of Christ' in de bloemetjes te zetten, worden de emblematische films 'Mean Streets' (Scorsese), 'Bad Lieutenant' (Abel Ferrara), 'Reservoir Dogs' (Quentin Tarantino) en 'Un Crime' (Manuel Prada) vertoond.

Het festival brengt voorts hommages aan cineast William Friedkin, componist John Williams, actrice Salma Hayek en aan Paula Wagner, de producente van Steven Spielberg. De festivaljury wordt dit jaar voorgezeten door de actrice Sandrine Bonnaire.

Onder de aangekondigde premières: 'Jason Bourne Legacy', nummer vier uit de reeks maar met Jeremy Renner in de titelrol in plaats van Matt Damon, en 'The We and the I' van Eternal Sunshine-filmer Michel Gondry.

De officiële selectie bevat vijftien langspeelfilms, waaronder zeven debuutfilms. De competitie werd vrijdag op gang geschoten met de vertoning van 'Robot & Frank' van Jake Schreier over de relatie tussen een ouderling en de robot die voor hem moet zorgen.

Winnaar vorig jaar was 'Take Shelter' van Jeff Nichols.

01-09-2012 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werner Herzog gaat concert van The Killers regisseren

Werner Herzog gaat concert van The Killers regisseren

Om de Killers te beluisteren druk op de foto.

.

De Duitse regisseur Werner Herzog (69) en de Amerikaanse rockgroep The Killers gaan samenwerken. Het Amerikaanse magazine Variety bericht dat Herzog een concert van de groep op 18 september in New York zal verfilmen.

De samenwerking maakt deel uit van een concertenreeks die live op YouTube wordt uitgezonden. Voor de reeks 'Unstaged' werkte eerder al David Lynch met Duran Duran samen, Gary Oldman met Jack White, en Spike Lee met John Legend en The Roots.

The Killers-frontman Brandon Flowers is vol lof over de Duitse regisseur, bekend van onder andere 'Fitzcarraldo', 'Nosferatu: Phantom der Nacht' en recenter 'Grizzly Man' en 'Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans'. "Hij heeft legendarische films gemaakt en we kunnen nog steeds niet geloven dat we hem hiervoor konden warm maken", zei Flowers aan Variety.

Herzog, die recent een documentaire over terdoodveroordeelden in de VS draaide, wordt komende woensdag zeventig jaar oud.

01-09-2012 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouders Kristen Stewart gaan scheiden

Ouders Kristen Stewart gaan scheiden

http://oi50.tinypic.com/2cdv0ja.jpg

De ouders van Kristen Stewart gaan scheiden. Jules Stewart, de mama van K-Stew, bracht eerder deze maand de echtscheidingspapieren binnen bij een rechtbank in Los Angeles. Als reden gaf ze 'onverzoenbare meningverschillen' op. Dat schrijft TMZ.

Jules, een scriptschrijftster en regisseuse, en John Stewart, een tv-producer en stage manager, waren 27 jaar getrouwd. De moeder van de 'Twilight'-actrice zou op 15 juni 2010 al een punt hebben gezet achter haar huwelijk, maar ze vroeg pas deze maand de echtscheiding aan.

Ook Kristen kampt momenteel met relatieproblemen. De 22-jarige actrice bedroog haar vriend Robert Pattinson (26) vorige maand namelijk met haar getrouwde 'Snow White And The Huntsman'-regisseur Rupert Sanders (41).

"Ze slaapt niet en ze huilt 's nachts", vertelde een ingewijde onlangs aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "Ze staat op de rand van een inzinking."

Of de 'Twilight'-sterren hun relatieperikelen ooit te boven zullen komen? "We kunnen momenteel niet van een relatie spreken. Rob weet niet goed wat hij moet doen", besluit de insider.

01-09-2012 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actualiteitsprogramma's Canvas voortaan uitgezonden vanuit nieuwe, geïntegreerde studio

Actualiteitsprogramma's Canvas voortaan uitgezonden vanuit nieuwe, geïntegreerde studio

http://oi46.tinypic.com/r0yx4w.jpg

Vanaf maandag worden de acutaliteitsprogramma's van Canvas uitgezonden vanuit een gloednieuwe, geïntegreerde studio. De studio en sommige elementen van het decor zijn hetzelfde; de sets, grafiek en belichting zorgen voor verschillende accenten zodat elk programma zijn eigen sfeer behoudt. Dit jaar zet het tweede net van de VRT zijn actuaprogramma's meer dan ooit in de schijnwerpers.

Sinds 14 mei is Canvas een volwaardige zender geworden, met tien uur uitzendingen per dag. De zender zag zijn aantal kijkers exponentieel toenemen, tot 1 miljoen mensen die minstens een kwartier keken. Netmanager Mark Coenen geeft toe dat de drukke sportzomer daar voor iets tussen zit. "Maar los daarvan merken we dat we meer vrouwelijke en jongere kijkers aantrekken."

Ook voor het komende najaar, dat zich met de lancering van VIER als "een hete mediaherfst" aandient, wil het tweede VRT-kanaal ambitieus uit de hoek komen. Coenen wil dat Canvas "alerter, nieuwsgieriger, spannender, mooier en grappiger" wordt. "Meer dan ooit moet Canvas de polsslag van de actualiteit volgen. We hebben kijkers die verder willen kijken dan hun neus lang is en daarom moeten we marktleder blijven wat betreft de actualiteit", aldus Coenen.

"Canvas-identiteit"
Dat informatieprogramma's meer dan ooit belangrijk zijn voor Canvas, mag blijken uit de nieuwe studio van waaruit 'Terzake', 'Reyers Laat', 'Panorama' en het nieuwe'Login' worden uitgezonden. "Wat we tot nu toe misten, was een eigen nieuwsvloer van waaruit onze actuaprogramma's met een duidelijke Canvas-identiteit werden uitgezonden", zegt Coenen.

De nieuwe studio, die vrijdag aan de pers werd voorgesteld, heeft een duidelijk doel voor ogen: hij moet ruim, modulair, flexibel en gelaagd zijn. "Door modulering en compartimentering kunnen er kleine, intieme sets en grote platformen gecreëerd worden. De sets, grafiek en belichting zorgen voor diverse accenten en zo bewaren de diverse programma's hun eigen DNA", zegt creatief directeur Yves Podevyn. De vernieuwing is een totaalconcept, met een nieuwe vormgeving, belichting, beeldregie, grafiek, generieken en logo's voor de programma's.

Naast de vlaggenschepen 'Terzake', 'Reyers Laat', 'Panorama' en 'Vranckx' brengt Canvas van maandag tot donderdag om 19.30 uur 'Login', gepresenteerd door Lisbeth Imbo, een nieuw actuamagazine, gebaseerd op buitenlandse reportages. De toon zal volgens Coenen iets lichter zijn dat 'Terzake'. Voorts start Canvas vanaf maandag met een honderd seconden durende beeldjournaal, dat klokvast om het uur updates van het nieuws brengt.

Verder vertrouwt Canvas op zijn andere sterkhouders, sport, humor, cultuur, muziek, buitenlandse series, documentaires en films. Er komen nieuwe reeksen van onder meer 'Belpop', 'Publiek Geheim' en 'Man over Woord'. Verder zijn er gloednieuwe programma's, zoals 'Meneer de Burgemeester', 'MeMotv' en 'De Revolutieroute' van Rudi Vranckx. Coenen kijkt ook uit naar buitenlandse topreeksen 'Borgen', 'Episodes' en 'Inspector Winter'.

01-09-2012 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Erik Goris na 'Familie' ook weg bij 'Thuis'

Acteur Erik Goris na 'Familie' ook weg bij 'Thuis'

http://oi50.tinypic.com/dw44lj.jpg

Nadat zijn rol als de grote liefde van zatte Rita in de VTM-soap Familie was uitgeschreven, vond acteur Erik Goris snel onderdak bij de Eén-concurrent 'Thuis'. Maar ook daar is zijn liedje verrassend snel weer uitgezongen. Eind oktober verdwijnt zijn personage Guy al van het scherm.

Eriks laatste draaidag dateert al uit juni. "Het was behoorlijk heftig, dat zal zich wel nog vertalen op het scherm. Daarna was er een bescheiden drink en een speechke", vertelt Erik in Dag Allemaal.

Van wrange gevoelens is er echter geen sprake. "Ik mag mijn pollekes kussen dat ik na 'Familie' zo snel audities mocht doen bij 'Thuis'. Aangezien ik de slechterik speelde, wist ik dat mijn vertrek er zat aan te komen. Uiteindelijk ben ik langer mogen blijven dan vooraf gepland. Al hoop je natuurlijk altijd dat het wat langer zal duren", gaat de 57-jarige acteur verder.

Tikkende tijdbom
Thuis-producer Wim Janssen bevestigt het vertrek van Erik. "De verhaallijn van Guy was uit. Sinds hij een einde maakte aan het leven van Fien, is hij voor de kijker een tikkende tijdbom geworden. We hadden trouwens al op voorhand uitgemaakt dat dit personage een kortere passage zou maken in 'Thuis', maar omdat hij het zo goed neerzette, hebben we zijn verhaallijn nog een heel stuk uitgebreid. Nu belandt Guy echter in een onmogelijke situatie", aldus de producer in het weekblad.

Over hoe Guy precies uit de serie verdwijnt, rept noch de acteur noch de producer met een woord, maar "het zal niet onopgemerkt voorbijgaan", verzekert Janssen.

01-09-2012 om 05:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toots opent eigen expo in Brussel met 'mondmuziekje'

Toots opent eigen expo in Brussel met 'mondmuziekje'

Om Toots te bekijken druk op de foto.


.

Op de vernissage van de expo Toots 90 heeft jazzlegende Toots Thielemans vanavond voor een publiek van 350 genodigden zijn eigen tentoonstelling geopend met zijn "mondmuziekje". Nog tot 6 januari kan iedereen er terecht voor een reis door de carrière van Toots, waarin onder meer de schoenendoos centraal staat.

Op de eerste verdieping van het Vanderborghtgebouw in de Schildknaapstraat in Brussel kunnen bezoekers een duik nemen in het leven van Toots Thielemans naar aanleiding van zijn 90ste verjaardag. Opvallend is dat er op de expo een schoenendoos centraal staat. Op de vernissage doken tal van bekenden op onder wie de burgemeester van Brussel, Freddy Thielemans, die een dankwoordje bracht aan - de "ster onder de sterren" - Toots.

De schoendoos
De reden hiervoor is dat de toen tweejarige Jean Thielemans op een dag in 1924, in de kroeg van zijn ouders, plots begon te tokkelen op een oude schoenendoos als ware hij een volleerd pianist. Dat was de start van een uitzonderlijke muzikale carrière die hem overal, van de Marollen tot New York City, zou leiden naar grootse scènes in het gezelschap van de sterren van de jazz, blues, rock en pop.

Toots 90
Op de benedenverdieping is er een Café Toots 90 waar onder meer enkele lievelingsgerechten van Toots gedegusteerd kunnen worden, zoals mosselen met friet. Op de tweede verdieping worden filmpjes vertoond.

31-08-2012 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!