Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijvige actrice hilarisch op Twitter

Lijvige actrice hilarisch op Twitter

http://oi42.tinypic.com/2mws583.jpg

Met een gevatte tweet heeft actrice Gabourey Sidibe criticasters van haar gewicht lik op stuk gegeven.

De Amerikaanse actrice Gabourey Sidibe (30) heeft een maatje meer, zoveel is duidelijk. Het was kijkers van de Golden Globes ook opgevallen, maar zij waren niet bepaald mals voor haar overgewicht. Sommigen kwamen zelfs erg venijnig uit de hoek op Twitter. Met een enkele (en bovendien hilarische) tweet heeft de actrice die kritiek gecounterd.

"Aan de mensen die gemene opmerkingen hebben gemaakt over mijn GG-foto's, ik heb erom geweend toen ik op die privéjet zat onderweg naar mijn droomjob gisteravond."

Sidibe, bekend van de serie 'American Horror Story' en de film 'Precious' (2009), zei vorig jaar aan het magazine Parade dat het haar niet kan schelen of mensen haar al dan niet aantrekkelijk vinden op het grote scherm. "Daarvoor ben ik geen actrice geworden."

15-01-2014 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé is weer haar sexy zelf op Instagram

Beyoncé is weer haar sexy zelf op Instagram

http://oi42.tinypic.com/s1rkgh.jpg

Eerder deze week publiceerde zangeres Beyoncé nog een essay over gelijkheid tussen man en vrouw. Gisteren bevestigde ze echter haar imago van sekssymbool door een foto van zichzelf in badpak met de wereld te delen.

De 32-jarige superster trakteerde haar 9 miljoen volgers op Instagram op een foto van zichzelf in een jacuzzi. Beyoncé stapte met haar natte lokken, nat badpak, zonnebril en champagneglas uit het water. Haar rondingen en platte buik waren erg goed zichtbaar. Gisteren deelde Beyoncé nog heel wat andere sexy foto's op Instagram. Zo is ze aan een paal in een strak pak met luipaardprint en samen met haar voormalig bandlid Kelly Rowland te bewonderen.


De beelden die haar status als sekssymbool bevestigen, staan in schril contrast met het essay van Beyoncé dat zondag verscheen over gendergelijkheid. "Er is nu nog veel werk aan de winkel, maar samen komen we er wel. Voorlopig is gelijkheid tussen man en vrouw echter nog een mythe".

15-01-2014 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt en Angelina Jolie willen opnieuw adopteren

Brad Pitt en Angelina Jolie willen opnieuw adopteren

http://oi41.tinypic.com/15906d.jpg

Brad en zijn bekende vrouw hebben met hun zes kinderen gepraat over de adoptie van een meisje. Het koppel heeft drie geadopteerde kinderen Maddox, Pax en Zahara, daarnaast zette Angelina ook drie biologische kinderen Shiloh, Knox en Vivienne op de wereld.

Een bron vertelde aan het magazine Grazia: "Angelina en Brad hebben tijdens de kerstperiode veel gediscussieerd over de uitbreiding van hun gezin. Ze zijn hier erg open over tegen hun kinderen en iedereen kijkt er naar uit." Aanvankelijk wilden ze een kind uit Jordanië adopteren, maar de procedure bleek erg moeilijk te zijn. Nu zouden ze praten met weeshuizen in Ethiopië, de geboorteplaats van hun oudste dochter."

"Brad en Angelina wilden altijd al een broertje of zusje voor Zahara met dezelfde Afrikaanse roots. Ze mikken op een meisje van twee tot drie jaar. De Hollywoodsterren hebben advies van adoptie-expert Jane Aronson gevraagd. De ouders zijn een aidskliniek in naam van Zahara in Ethiopië aan het bouwen. In het kader daarvan zullen ze een een bezoekje aan het land brengen in april. Dan zullen ze ook directeurs van weeshuizen ontmoeten. Brangelina wil de adoptieprocedure rond april inzetten", aldus dezelfde bron.

15-01-2014 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Burgemeesters mogen in 'Komen Eten' als ze geen reclame maken"

"Burgemeesters mogen in 'Komen Eten' als ze geen reclame maken"

http://oi42.tinypic.com/2djx8he.jpg

De vier deelnemende burgemeesters mogen in maart -tijdens de sperperiode voor de verkiezingen- meewerken aan het amusementsprogramma 'Komen Eten' op VIER. Hun deelname mag evenwel niet ontaarden in iets dat als een reclamespot kan worden beschouwd, is te horen bij minister van Media Ingrid Lieten (sp.a).

'Het Laatste Nieuws' meldde dat VIER in de sperperiode een special van 'Komen Eten' plant met burgemeesters Vincent Van Quickenborne (Open Vld) van Kortrijk, Peter Van Velthoven (sp.a) van Lommel, Christoph D'Haese (N-VA) van Aalst en Kathleen Hutsebaut (CD&V) van Zingem. Volgens VIER leggen zenders met een nieuwsdienst -zoals VRT en VTM- zichzelf verplichtingen op in de sperperiode, maar zijn er geen wettelijke verplichtingen voor private media.

Het kabinet van de Mediaminister wijst erop dat er wel degelijk wetten van kracht zijn. Zo mogen verkiezingskandidaten in de drie maanden voor de verkiezingen geen betalende boodschappen op het internet plaatsen of commerciële reclamespots op televisie uitzenden. "Als het optreden in 'Komen Eten' niet ontaardt in iets dat als commerciële reclamespot kan worden beschouwd, is er wat deze regel betreft geen probleem", laat het kabinet weten.

Daarnaast is ook het mediadecreet van kracht. "Hier is artikel 39 van belang, waarin wordt gestipuleerd dat het programma-aanbod geen aanleiding mag geven tot discriminatie tussen de verschillende ideologische of filosofische strekkingen." Als ook deze regel niet wordt overtreden, kan VIER de afleveringen zonder gevolgen uitzenden.

15-01-2014 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomaar VIP op Tomorrowland met wat geluk én een leugentje om bestwil

Zomaar VIP op Tomorrowland met wat geluk én een leugentje om bestwil

http://oi44.tinypic.com/zlampy.jpg

Een VIP-feestje op Tomorrowland. Het is de natte droom van ontelbare jongeren. Het bemachtigen van een ticket is dat al geworden want het dancefestival in Boom is uitgegroeid tot het beste en het populairste van de wereld. Dat bleek gisteren opnieuw toen gestart werd met de preregistratie van de ticketverkoop. En toch kan het. Straffer nog, een Australisch duo kreeg vorige zomer een VIP-behandeling quasi in de schoot geworpen. Hoe ze het deden? Met wat geluk, een beetje bluf én een leugentje om bestwil maar het resultaat was de moeite: vier dagen walhalla mét een VIP-feestje. Dat vertelt Michael op zijn blog.

De Aussie ging helemaal uit zijn dak toen hij een promofilmpje (zie onderaan) van het festival zag op YouTube. 'Ik ging aan het dromen, ik kon mijn ogen niet geloven. Wel vijftig keer heb ik het filmpje beken: te mooi om waar te zijn. Ik zette het op mijn Facebookpagina en riep mijn vrienden op om mee te gaan naar België', schrijft hij. En zo begon het onwaarschijnlijke avontuur van de jongeman. En ja, hij kreeg gezelschap, van Krissy, een vriendin die hij al lang jaar niet meer gezien had. 'Krissy staat altijd op de eerste rij als er gefeest wordt en samen vertrokken we naar België. Vanuit Brussel-Centraal ging onze tocht verder. Gepakt en gezakt ging het richting Boom. Toen we arriveerden waren alle campings al volzet. Het was al laat geworden en het begon te regenen. Ik had geen zin om ergens in de modder te slapen en net toen ik radeloos werd, ging het letterlijk de goede kant uit.

15-01-2014 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
14-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wauters vs. Waes' neemt vliegende start met 1,9 miljoen kijkers

'Wauters vs. Waes' neemt vliegende start met 1,9 miljoen kijkers

http://oi39.tinypic.com/2ekp1lg.jpg

De eerste aflevering van het nieuwe televisieprogramma 'Wauters vs. Waes' heeft gisterenavond 1,9 miljoen kijkers voor de buis gehouden. Er keken 1,7 miljoen kijkers naar de aflevering op Eén, 230.000 kijkers hebben afgestemd op VTM om de herhaling te bekijken. Dat heeft de woordvoerster van VRT Anneke Ernon vandaag bevestigd.

In dit programma gaan Koen Wauters en Tom Waes tien afleveringen lang de strijd aan met elkaar. Eén zendt de eerste vijf afleveringen als eerste uit. Voor de laatste vijf afleveringen kunnen de kijkers eerst afstemmen op VTM.

"'Wauters vs. Waes' neemt een vliegende start", luidt het gezamenlijk persbericht van VRT en VTM. "Maar de 1,7 miljoen kijkers zijn geen record voor VRT", zegt Anneke Ernon.

14-01-2014 om 16:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deden 'Girls'-fans een afhaalwebsite crashen?

Deden 'Girls'-fans een afhaalwebsite crashen?

http://oi43.tinypic.com/29zsug3.jpg

Waren het de fans van HBO-serie 'Girls' die afgelopen zondag te veel pizza bestelden en daardoor voedselafhaalsite Seamless.com deden crashen? De site blokkeerde nadat er een promotie met 15 procent korting werd gelanceerd om de start van het nieuwste seizoen van 'Girls' te vieren, waardoor veel hongerige klanten gefrustreerd achterbleven.

Seamless tweette zijn klanten dat ze een polar vortex hadde, overleefd, dus dat de 'Girls'-problemen er ook nog wel bijkonden.

Vertegenwoordigers van site zeiden wel dat de crash niet enkel te wijten viel aan fans van Lena Dunham en co. "Het was een belangrijke TV-avond met veel sport en de uitzending van de Golden Globes. We kunnen de crash zeker niet direct linken aan de eerste aflevering van 'Girls'."

14-01-2014 om 16:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste sommelier van het land ruilt Hof van Cleve voor baanrestaurant

Beste sommelier van het land ruilt Hof van Cleve voor baanrestaurant

http://oi41.tinypic.com/e8u2qq.jpg

Hij wordt al járen beschouwd als de beste sommelier van het land en werkte dan ook bij de absolute top. Maar zie: Pieter Verheyde (37) ruilt driesterrenzaak Hof van Cleve van Peter Goossens voor baanrestaurant Terminus van zijn ouders, weet Het Laatste Nieuws. Van een onwaarschijnlijke carrièreswitch gesproken.

Waar in Hof Van Cleve de ene exquise kalfszwezerik na de andere uitmuntende tarbot aan tafel belandt, serveert men in restaurant Terminus - in het West-Vlaamse Watou, op een boogscheut van de Franse grens - onder meer kikkerbillen, steaks en zelfs croque-monsieurs. Groter kan het contrast voor een topsommelier niet zijn: op Verheydes cv prijken ook driesterrenrestaurants in Frankrijk en de VS en de voorbije jaren won hij zowat elke belangrijke sommelierwedstrijd in dit land. En dan dit.

"Ik zie dat contrast nochtans niet", zegt Verheyde kordaat. "Zowel in een driesterrenzaak als in Terminus betracht men hetzelfde: de klant met een tevreden gevoel huiswaarts sturen. Op dezelfde manier ook: met pure, verse producten. Of een klant nu een rekening van 50 euro of 500 euro betaalt, het moet altijd lekker zijn, punt. Voor mijn ouders was dat een zodanige erezaak dat ze destijds een boerderij zijn begonnen om eigenhandig runderen te kunnen kweken. En de vis en coquilles komen uit de Franse kustplek Boulogne-sur-Mer, dat maar op een uurtje rijden ligt. Ik ben niet van plan daar ook maar iets aan te veranderen."

Of hij de wereld van de absolute topwijnen toch niet te veel zal missen? "Nee, hoor. Wat de buitenwereld niet weet, is dat ik van opleiding eigenlijk kok ben. In Terminus zal ik dus vaak zelf aan het fornuis staan. (lacht) Maar verwacht van mij geen 'sterrenbordjes', wel een correct gebakken stukje vlees of vis met niet meer dan een lekker sausje erbij. Voor mij voelt zo'n bord telkens weer als thuiskomen."

Eerder al trok souschef-sinds-jaren Michaël Vrijmoed de deur van Hof van Cleve achter zich dicht om een eigen zaak in Gent te openen.

14-01-2014 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een koninklijke baby: Luxemburgse prins Felix wordt papa

Nog een koninklijke baby: Luxemburgse prins Felix wordt papa

http://oi40.tinypic.com/2hcj2me.jpg

De Luxemburgse prins Felix en zijn vrouw Claire Lademacher verwachten hun eerste kind. De geboortedatum van de baby is uitgerekend voor juni. Dat heeft het maarschalkschap van het Luxemburgse hof vandaag laten weten. De 29-jarige Felix trouwde in september vorig jaar met de 28-jarige Claire, uit het Duitse Hessen.

Prins Felix is de tweede zoon van de Luxemburgse groothertog Henri. Sinds hun huwelijk leeft het paar in de Provence en baat daar een wijngaard uit. De twee leerden mekaar in 2001 in een internaat in Zwitserland kennen.

Felix' oudere broer is erfgroothertog Guillaume (Willem). Die trouwde in oktober 2012 met de Belgische gravin Stéphanie de Lannoy.

14-01-2014 om 16:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Scherzinger zet eerste stappen als modeontwerpster

Nicole Scherzinger zet eerste stappen als modeontwerpster

http://oi44.tinypic.com/10oqhph.jpg

Nicole Scherzinger heeft al een succesvolle zang- en televisiecarrière, maar nu zet het 'X-factor'-jurylid ook haar eerste stappen in de modewereld. De Amerikaanse ontwierp een kledingcollectie voor de Britse online-retailer Missguided.

Scherzingers lijn bestaat uit een mix van sexy jurken, jumpsuits, rokjes en tops. "Ik ben erg enthousiast over mijn samenwerking met Missguided!" laat Nicole weten. "Dit is de eerste keer dat ik een eigen collectie mag ontwerpen en ik kon me geen betere partner voorstellen. Ik heb in het verleden al vaak kledij van Missguided gedragen, ik ben een grote fan!"

Missguided is een website waar je sinds 2009 terecht kan voor kledij, schoenen en accessoires. "Met Nicole werken was een vanzelfsprekende keuze voor ons. Ze is sympathiek, tof en houdt ervan om met mode te experimenteren, dit zijn allemaal kwaliteiten die ons publiek representeren" zegt Nitin Passi, de managing director en oprichter van Missguided. "Ze is de perfecte ambassadeur voor ons merk en we kunnen niet wachten op de eerste reacties" besluit Passi.

Er deden in december al geruchten de ronde dat de voormalige Pussycat Doll zou gaan samenwerken met de online shop. De collectie 'Nicole x Missguided' kan je vanaf maart 2014 kopen op Missguided.co.uk.

14-01-2014 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae topfavoriet voor Franse muziekprijzen

Stromae topfavoriet voor Franse muziekprijzen

http://oi41.tinypic.com/2qcdlpz.jpg

Met zes nominaties, waarvan twee voor het beste nummer, lijkt Stromae het erg goed te gaan doen op de uitreiking van de Franse muziekprijzen 'Victoires de la Musique'. De Victoires worden op 14 februari uitgereikt en de show kan bekeken worden op France 2, France Inter en France Bleu. Dat maakte de organisatie achter de prijzen vandaag bekend.

Stromae is naast Etienne Daho en Christophe Maé genomineerd voor de Victoire voor beste mannelijke soloartiest. Lilly Wood and the Prick, Vanessa Paradis en Zaz nemen het tegen elkaar op in de vrouwelijke categorie. Stromae is zelfs twee maal genomineerd voor de Victoire voor het beste nummer van het jaar met 'Formidable' en 'Papaoutai'. Zijn tegenstanders in die categorie zijn Johnny Hallyday met '20 ans' en Maître Gims met 'J'me tire'.

Ook visueel valt Stromae in de smaak bij de Fransen, zowel de videoclip voor 'Formidable' als die voor 'Papaoutai' kregen een nominatie. De andere kandidaat voor de Victoire voor beste videoclip is Woodkid met de clip voor het nummer 'I Love You'. De laatste nominatie kreeg Stromae in de categorie voor het beste "album de chansons" met zijn nieuwste plaat 'Racine Carré'. De andere genomineerden zijn daar Etienne Daho  met 'Les chansons de l'innocence' en Julien Doré met 'Love'. Gesaffelstein, Kavinsky en Elephanz strijden dan weer voor het beste elektronische muziekalbum.

14-01-2014 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christine McVie weer terug bij Fleetwood Mac

Christine McVie weer terug bij Fleetwood Mac

http://oi42.tinypic.com/w0jd61.jpg

''Het is waarschijnlijk het slechtst bewaarde geheim, maar Christine McVie komt weer terug bij Fleetwood Mac'', zei bandleider en drummer Mick Fleetwood afgelopen weekeinde tijdens een optreden met een gelegenheidsgroep op het Hawaiiaanse eiland Maui, waar hij woont. Dat meldt de band op zijn site Fleetwoodmacnews.com.

Over de hereniging met zangeres en klavierspeelster McVie werd afgelopen jaar al veelvuldig gespeculeerd, maar het lijkt nu zeker dat ze erbij is tijdens het vervolg van de Fleetwood Mac tournee, later dit jaar.

Fleetwood deed zijn uitspraak tijdens het Uncle Willie K's BBQ Blues Fest, waar hij een concert gaf met het plaatselijke bluesfenomeen Willie K en de twee een versie van het door Christine McVie geschreven nummer Songbird van het legendarische Fleetwood Mac-album Rumours speelden.

Bekende nummers
Christine McVie kwam in 1970 bij Fleetwood Mac. Zij was in die tijd getrouwd met John McVie, de bassist van de groep. Voor het beroemdste en meest succesvolle album van de band, Rumours uit 1976, dat gemaakt werd toen de persoonlijke relaties tussen de verschillende groepsleden op scherp stonden, schreef zij de bekende nummers Don't Stop en You Make Loving Fun. In 1998 besloot ze uit de groep te stappen.

Afgelopen jaren was de zangeres al diverse keren door Fleetwood benaderd om weer bij de band te komen die vanaf 2009 zeer succesvolle comeback-concerten gaf. Tevergeefs. Totdat de zangeres afgelopen zomer plotseling te kennen gaf wel weer met Fleetwood Mac te willen optreden. Dat bleef tot dusverre beperkt tot een gastrol tijdens het concert van de groep in Londen, afgelopen september.

13-01-2014 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Charlize Theron en Sean Penn zoenend gespot"

"Charlize Theron en Sean Penn zoenend gespot"

http://oi42.tinypic.com/3520y6u.jpg

Charlize Theron en Sean Penn zijn zaterdagavond zoenend en knuffelend gezien tijdens een gala in Beverly Hills, meldt E! Online.

De actrice zou een arm om de acteur hebben heen geslagen toen ze samen aan tafel zaten. Hij zou haar vervolgens een paar kusjes in haar nek hebben gegeven, waarna ze elkaar zoenden.

De twee zijn de laatste tijd wel vaker samen gespot, maar dit keer zouden ze voor het eerst in het openbaar hun liefde voor elkaar hebben getoond.

13-01-2014 om 18:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tepelplakker van Robin Wright steelt de show

Tepelplakker van Robin Wright steelt de show

http://oi43.tinypic.com/2i23gog.jpg

Het is elk jaar van hetzelfde: een onderbroek die tevoorschijn komt, een tepel die komt piepen, een topje dat naar beneden wordt getrokken,... Het lijkt wel alsof er bij elke awardshow wel minstens één ongelukkige dame is die het nieuws haalt door een outfit die niet meewil. Deze keer was het de beurt aan Robin Wright, wier tepelplakker de show kwam stelen tijdens haar dankwoord.

Wright mocht het podium op om de Golden Globe voor Beste Actrice in een TV-serie in ontvangst te nemen. Wanneer de 'House Of Cards'-actrice toegeeft dat ze helemaal niet had verwacht dat ze zou winnen en dus ook geen speech had voorbereid, begint het stilaan mis te lopen. "Merritt Wever zei het onlangs nog op de Emmy's: 'Merci, maar ik moet er nu vandoor!', en ik vind dat ik zodadelijk maar eens met haar moet gaan praten." Van zodra ze zich naar Wever richt, verschuift haar jurk waardoor haar vleeskleurige tepelplakker in beeld komt.

Hoewel de plakker slechts een fractie van een seconde te zien was, stond Twitter al snel vol opmerkingen: "Robin Wright also wins for best wardrobe malfunction!", tweet ontwerper Luke Reichle onmiddellijk na Robins speech.

13-01-2014 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De jurk van Jennifer Lawrence: zo maak je 'm zelf

De jurk van Jennifer Lawrence: zo maak je 'm zelf

http://oi41.tinypic.com/dmqxlh.jpg

Love it or hate it, die jurk van Jennifer Lawrence. Toen de 'American Hustle'-actrice haar witte jurk van Dior Haute Couture kwam showen op rode loper van de Golden Globes, werd al snel duidelijk dat de meningen nogal verdeeld waren. Twitter en Instagramgebruikers maakten er zowaar een 'trending topic' van, door zelf foto's te maken van hun eigen creaties. Maar zeg nu eens, hoe maak je zo'n peperdure jurk na? Heel eenvoudig: met een donsdeken (een wit gordijn gaat ook) en zwarte tape. Alstublieft!

13-01-2014 om 18:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvester Stallone speelt nog eens Rocky Balboa

Sylvester Stallone speelt nog eens Rocky Balboa

http://oi44.tinypic.com/huje6g.jpg

Sylvester Stallone (67) heeft bevestigd dat hij nog eens Rocky Balboa zal spelen in 'Creed', de spin-off van de 'Rocky'-filmreeks. Carl Weathers speelt zijn vriend en belangrijkste tegenstander Apollo Creed, Michael B. Jordan vertolkt de rol van de kleinzoon van Creed die door Stallone tot vechtmachine zal worden opgeleid.

Stallone, die de zes 'Rocky'-films schreef en er de hoofdrol in speelde, benadrukt dat de fans 'Creed' niet mogen zien als 'Rocky VII'.

"Ik maak een film met Ryan Coogler, die ook 'Fruitvale Station' regisseerde. Maar het wordt geen 'Rocky VII', ik speel slechts een bijrol. Mijn personage, die gezondheidsproblemen heeft, wil zijn kennis doorgeven voor het te laat is. Het wordt een grote uitdaging", vertelde hij tijdens een vraaggesprek met Jonathan Ross in Londen.

Stallone onthulde voorts dat hij in 'Creed' de kennis zal doorgeven die hij zelf doorkreeg van zijn trainer Mickey Goldmill, rol van wijlen Burgess Meredith. Toen een fan hem vroeg of hij overwoog ooit een film te maken over het leven van Mickey, antwoordde Stallone: "Geloof het of niet, in 'Creed' wordt Rocky zowat Mickey Goldmill want naarmate ik ouder word, geef ik zijn kennis door. Sommige dingen die hij vroeger tegen mij zei, zoals 'Ik zal als een engel op je schouder zitten', zeg ik nu tegen de kleinzoon van Creed. Dan besef je hoezeer Mickey in mijn ziel en in mijn dna zit".

13-01-2014 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ticketverkoop 'The Hunger Games: Catching Fire' steekt 'Iron Man 3' voorbij

Ticketverkoop 'The Hunger Games: Catching Fire' steekt 'Iron Man 3' voorbij

http://oi42.tinypic.com/2r40qid.jpg

'The Hunger Games: Catching Fire', het tweede deel van de verfilming van de gelijknamige boekenreeks, bracht tot nu toe bijna 414 miljoen dollar (ongeveer 303 miljoen euro) op. De film is daarmee de best scorende release van 2013 in de VS en Canada.

De film zou volgens Box Office Mojo, een online filmmonitor, zo'n 4 miljoen dollar meer hebben binnengehaald dan Robert Downey Jr.'s superheldensequel 'Iron Man 3'. 'Iron Man 3' blijft weliswaar de film die het meeste opbracht in 2013, maar het tweede deel van 'The Hunger Games'-reeks blijft het goed doen aan de kassa's in 2014 en is daarmee de meest lucratieve filmrelease van het afgelopen jaar.

Het is voor het eerst sinds 1968, toen 'Funny Girl' de topverdiener van het jaar was, dat een film met een vrouwelijke hoofdrol aan de top van de box office rankings staat. De film was het afgelopen weekend genomineerd voor één Golden Globe, voor het nummer 'Atlas' van Coldplay, maar kon die nominatie niet verzilveren. Het was uiteindelijk het nummer 'Ordinary Love' van U2, dat deel uitmaakte van de sountrack voor de biopic 'Mandela: Long Walk to Freedom', dat met de prijs aan de haal ging.

13-01-2014 om 18:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry doet split op Chinese Muur

Katy Perry doet split op Chinese Muur

http://oi42.tinypic.com/2v1neis.jpg

Katy Perry heeft blijkbaar geen al te hoge pet op van de kledingstijl van haar collega's op de Golden Globes. De zangeres spreidde de beentjes op een stuk van de Chinese Muur en gaf zichzelf een mooi schouderklopje. "#bestdressed #goldenglobes", luidde het bijschrift. De Amerikaanse speelde zaterdag in Peking op het Infiniti Brand Music Festival en ging de dag erna wat cultuur opsnuiven. Perry scoorde alvast meer modepunten dan Jennifer Lawrence, wier jurk wel opvallend veel weg had van de matrozenjurk van Ariel.

13-01-2014 om 17:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland houdt morgen al race voor tickets

Tomorrowland houdt morgen al race voor tickets

http://oi44.tinypic.com/2vwfv2a.jpg

Vanaf morgen kan de 'Madness' weer van start gaan, want dan start de preregistratie van Tomorrowland. Op de site zal u dan ook de eerste namen vinden, net als meer info over de échte ticketverkoop. Er snel bij zijn loont echter ook straks al de moeite: de eerste tien mensen per land die zich weten in te schrijven, mogen immers al hun ticket voor het festival boeken.

Naar aanleiding van de tiende verjaardag zal Tomorrowland dit jaar twee weekends duren: van 18 tot 20 juli en van 25 tot 27 juli. Vijftig procent van de tickets wordt exclusief voor Belgen voorbehouden, wederom zullen er meer dan 140 Tomorrowland-vluchten per weekend van over de hele wereld richting Boom vertrekken.

De organisatie benadrukt dat het niet de bedoeling is dat dezelfde fans twee weekends na elkaar afzakken naar Boom. "De line-up van Tomorrowland 2014 zal voor de twee weekends ongeveer gelijklopend zijn. We willen zoveel mogelijk bezoekers van Boom, Rumst, België en heel de wereld de tiende verjaardag laten meebeleven."

12-01-2014 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internationale Persprijs voor 'The Broken Circle Breakdown' in Palm Springs

Internationale Persprijs voor 'The Broken Circle Breakdown' in Palm Springs

http://oi39.tinypic.com/2hdph0g.jpg

Felix van Groeningens 'The Broken Circle Breakdown' heeft vannacht de Fipresci Internationale Persprijs voor Beste Niet-Engelstalige Film gewonnen tijdens de 25ste editie van het Palm Springs International Film Festival. Sinds 21 december staat de Belgische Oscarinzending samen met nog acht andere titels op een shortlist waaruit de vijf genomineerden in de categorie voor Beste Niet-Engelstalige Film worden gekozen. Alle negen films worden dit weekend voor een laatste maal getoond aan twee groepen bestaande uit leden van Academy of Motion Picture Sciences (AMPAS) in Los Angeles en New York.

De Fipresci Jury kon kiezen uit alle op het Festival vertoonde inzendingen voor de Oscar voor Beste Niet-Engelstalige Film. Dat waren ze bijna allemaal, inclusief de negen titels op de shortlist. Het winnen van de Internationale Persprijs voor Beste Niet-Engelstalige Film van het Jaar is natuurlijk een opsteker voor Felix van Groeningen en zijn film. Het gebeurt op een strategisch moment, net tijdens het weekend wanneer de negen overgebleven kandidaten voor een allerlaatste maal worden voorgesteld aan twee groepen van stemgerechtigde AMPAS leden in Los Angeles en New York. Of het de film heeft geholpen, weten we donderdagnamiddag wanneer alle Oscarnominaties in Beverly Hills bekend worden gemaakt.

Naast lof van de internationale pers behoorde 'The Broken Circle Breakdown' ook bij de publieksfavorieten in Palm Springs. Omdat de drie voorstellingen volledig uitverkocht waren, zal het Festival op de slotdag nog een extra vertoning van de film inlassen. "We zijn absoluut verheugd dat de film zo'n groot succes is in Palm Springs", verklaarde Helen Du Toit, de artistieke directeur van het Festival. "We kunnen nu alleen maar duimen voor de Oscar".

Naast 'The Broken Circle Breakdown' nodigde Palm Springs ook 'Marina' van Stijn Coninx, 'Het vonnis' van Jan Verheyen en 'La tendresse' van Marion Hänsel uit. Nadat Felix van Groeningen zijn film in de eerste helft van het Festival had voorgesteld, vlogen ook Stijn Coninx, Matteo Simoni, Jan Verheyen en Koen De Bouw donderdag over om hun films aan volle zalen enthousiaste festivalgangers voor te stellen.

Het Palm Springs International Film Festival (PSIFF) werd 25 jaar geleden opgestart door de ondertussen overleden Sonny Bono (o.a. gekend van het muziekduo Sonny & Cher) die er op dat ogenblik ook burgemeester was. Het woestijnstadje in de buurt van het Joshua Tree National Park is nog steeds een favoriet overwinteringsoord voor rijken en beroemdheden. Naast de Belgische delegatie verwelkomde het Festival dit jaar ook een groot aantal bekende gasten onder wie Meryl Streep, Tom Hanks, Julia Roberts, Sandra Bullock, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Steve McQueen, Bradley Cooper, en de leden van U2.

12-01-2014 om 16:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!