Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Titelsong nieuw album Michael Jackson uitgelekt

Titelsong nieuw album Michael Jackson uitgelekt

http://oi61.tinypic.com/29xt7op.jpg

De titelsong van het nieuwe album 'Xscape' van Michael Jackson is nu al te beluisteren op internet. Het gelijknamige nummer werd geproduceerd door Rodney Jerkins en staat op tweede album dat postuum wordt uitgebracht. Het is al het tweede nummer dat uitlekt. Vorige week viel 'Do You Know Where Your Children Are?' al te beluisteren.

Het uitgelekte nummer, dat onder trouwe fans van de King of Pop al langere tijd bekend was, circuleert al enige tijd op het internet. In eerste instantie was het nummer bedoeld voor Jackson's laatste studio-album Invincible. Hij nam echter zoveel nummers op voor ieder album, dat een groot deel ongebruikt binnen de muren van de studio bleef. Zo ook 'Xscape'.

Herkenbaar thema
Het thema van het nummer is weinig verrassend. Jackson zoekt rust, ver weg van paparazzi en de camera's. Een onderwerp wat gedurende zijn carriere vaker langs kwam in nummers als 'Leave Me Alone', 'Tabloid Junkie' en 'Privacy'.

De nieuwe songtekst past perfect in dit straatje: 'Everywhere I turn, no matter where I look // The systems in control, it's all ran by the book // I've got to get away so I can clear my mind, Xscape is what I need // Away from the electric eyes.'

09-04-2014 om 23:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Woeste Rafael kieperde tafel met koud buffet om tijdens ruzie met Sylvie"

"Woeste Rafael kieperde tafel met koud buffet om tijdens ruzie met Sylvie"

http://oi59.tinypic.com/2af0bhh.jpg

Er zijn meer details naar buiten gekomen over wat er is gebeurd in de oudejaarsnacht van 2012 toen het uit de hand liep tussen de inmiddels gescheiden Sylvie Meis en Rafael van der Vaart. Rafael zou Sylvie niet alleen hebben geslagen, ook de tafel waarop het koude buffet stond moest eraan geloven. Daarna zou de topvoetballer met meubilair hebben gegooid.

Een goede vriendin van Sylvie heeft haar verhaal gedaan tegen weekblad Privé. Daaruit blijkt dat Sabia Engizek, de nieuwe vriendin van Rafael, had aangeboden om de organisatie van de oudejaarsavond op zich te nemen.

"Behalve dat ze voor het eten een beroep had gedaan op traiteur Beisser, een van de beste speciaalzaken van Hamburg die een warm en koud buffet zou maken, had ze ook voor alle gasten cadeautjes gekocht en daarbij niet op een euro meer of minder gekeken", vertelt de bron in Privé.

Geen scheiding
Sylvie zou voor aanvang van het feestje al van slag zijn geweest. "Rafael en zij hadden die middag een paar uur met elkaar gesproken en op het einde van dat gesprek had hij haar bijna smekend gevraagd of ze misschien nog eens over haar beslissing van de scheiding zou willen nadenken. Hij wilde niet scheiden. Hij hield nog steeds te veel van haar."

Rafael heeft altijd ontkend dat hij Sylvie zou hebben geslagen. Er zou enkel sprake zijn geweest van een woordenwisseling. De vriendin van Sylvie zegt daarover: "Er is iets bij Rafael geknapt en toen kreeg ze een klap. Toen zijn er opnieuw verwijten over en weer gevallen die ik niet zal vertellen. Maar het einde van het liedje was dat Rafael zo door het dolle heen was, dat hij de hele tafel waarop het koude buffet stond uitgestald ondersteboven kieperde om daarna met het meubilair te gaan gooien. Het was maar goed dat Damian geen getuige is geweest van alles wat zich daar heeft afgespeeld en vooral de ravage nadien. Want dat was vreselijk. Dat huis leek wel een varkensstal en dan moet je je realiseren dat er net voor 470.000 euro aan vertimmerd was."

Afspraak met Raf
De bron weet ook te melden dat Sylvie compleet overstuur was en wilde dat haar gasten naar huis zouden gaan. "Sabia nam haar apart en zei tegen haar dat ze alleen maar ging als Rafael met haar mee zou gaan. Want ze wilde hem niet alleen bij haar achterlaten in die toestand."

Sylvie heeft aan Privé laten weten dat ze "niet kan en mag reageren" op het verhaal van haar vriendin. "Dat is niet omdat ik dat niet wil, maar omdat dat nu eenmaal de afspraak is die Raf en ik met elkaar hebben gemaakt en daar wil ik me aan houden."

09-04-2014 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaal te klein voor podium Clouseau: concert afgelast

Zaal te klein voor podium Clouseau: concert afgelast

http://oi58.tinypic.com/28tjmv8.jpg

Een optreden van Clouseau nu zaterdag in Hoogstraten is in allerijl afgelast. De organisator moest in het voorjaar al op zoek naar een andere zaal, omdat de eigenaar van de Bedrijfshallen in Meer het pand aan iemand anders verhuurd had. Als noodoplossing zou worden uitgeweken naar een discotheek, maar die locatie blijkt nu te klein.

Het podium van Koen Wauters en co past er niet in. "We konden niet anders dan het concert afblazen", treurt de organisator. "Maar we doen er alles aan om de groep in de zomer tóch nog in Hoogstraten te krijgen."

De organisator beseft dat het laattijdig uitstel voor heel wat ongemak zorgt. In totaal werden voor deze show al 1.600 tickets verkocht waarvan 30 tot 40 procent aan Nederlanders. Sommigen van hen hadden al een kamer gereserveerd in een plaatselijke bed and breakfast. "Natuurlijk vinden wij dit heel vervelend. Wij doen er alles aan om alle genodigden te informeren en voor iedereen een oplossing te zoeken", verduidelijkt Gert. "Mensen die een hotel boekten, kunnen contact met ons opnemen en wij zullen alles regelen."

Samen met het management van Clouseau wordt momenteel aan een oplossing gewerkt om de groep in augustus of september toch in Hoogstraten te krijgen. De verkochte kaarten blijven ook voor de nieuwe datum geldig. "Mensen die niet kunnen op de nieuwe datum krijgen uiteraard hun geld terug", besluit Gert Snoeys.

09-04-2014 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wout Bru gaat scheiden én heeft ook al nieuwe vriendin"

"Wout Bru gaat scheiden én heeft ook al nieuwe vriendin"

http://oi62.tinypic.com/2i6ktfr.jpgAmper een week geleden kon je in TV Familie nog lezen dat Suzy (43), de vrouw van Wout Bru, haar koffers had gepakt en zich had geïnstalleerd in een nieuw (vrijgzellen)appartement. Een klap voor Wout Bru? Blijft hij nu achter met een gebroken hart en liefdesverdriet? Niet bepaald. Wél met een nieuwe vriendin!

Nee, de flamboyante chef lijkt niet te malen om het vertrek van zijn vrouw Suzy. Meer nog, sinds zij hem verliet, is hij meteen aan een nieuw liefdeshoofdstuk begonnen. "Of Wout zich zorgen maakt om de scheiding of om het feit dat Suzy vertrokken is? Helemaal niet. Wout is net héél blij dat al de problemen en woordenwisselingen met zijn vrouw eindelijk achter de rug zijn", vertelt de bron, die dagelijks met Wout in contact staat. "Nu kan hij eindelijk zijn zin doen en wie hij maar wil mee naar huis nemen zonder nog verstoppertje te moeten spelen."

Meer nog: hij heeft zijn pijlen al op iemand anders gericht." Een nieuwe vriendin? Nu al? "Tja, Wout is nu eenmaal Wout", aldus de insider. "Wie dit keer de 'gelukkige' is? Zenya, ook een vrouw uit het Antwerpse. Wout en zij waren al veel langer aan het flirten. Ze kennen elkaar al een hele tijd, en telkens hing er elektriciteit in de lucht. Maar nu pas zijn ze écht samen. Er is niets dat hen nog tegenhoudt." Ook Suzy weet alles van zijn nieuwe liefde. "Tuurlijk is Suzy op de hoogte. Ze is ook blij voor Wout én voor zichzelf, want nu is ze eindelijk verlost van zijn 'ijzeren hand'. Dit is enkel goed nieuws voor hen allebei."

Is Zenya nu een zoveelste flirt of verovering? Verrassend genoeg niet. Een zoveelste wel, maar niet zomaar een flirt. Wout lijkt namelijk overtuigd te zijn van zijn relatie met Zenya. Nu hij en Suzy het eens zijn over een scheiding, heeft hij niets meer te verliezen. "Wout en Zenya gaan vaak samen op stap en amuseren zich te pletter", weet de bron. "Wout kan opnieuw lachen, en voor het eerst sinds lang is hij weer gelukkig." Daarom zou de kok definitief willen terugkeren naar Vlaanderen, van zodra Maison Bru, zijn sterrenzaak in het Zuid-Franse Eygalières, verkocht is.

09-04-2014 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olga: "Ik ben te ambitieus om te teren op Harry's rijkdom"

Olga: "Ik ben te ambitieus om te teren op Harry's rijkdom"

http://oi60.tinypic.com/339q34w.jpg

De kijkcijfers liegen er niet om. Olga Zelenko (31), de Russische vlam van zakenman Harry Schurmans (52) uit 'The Sky is the Limit', lijkt na amper één seizoen 'Amazing Astrid' van haar troon te stoten. "Ja, het regent aandacht. En ik geniet ervan", zegt Olga in TV Familie. De aanvragen stromen binnen. En toeval of niet: rond Astrid was het nog nooit zo stil. Einde Bryan?

Olga is hot. Iedereen heeft de mond vol van haar, ze is een onmisbare gaste geworden op showbizzevenementen en ze wordt overstelpt met aanvragen allerhande. Exit Astrid Bryan? "Het is niet de bedoeling om haar spotlight te stelen, maar ik ga de mediabelangstelling ook niet uit de weg." Olga wil geen golddigger genoemd worden. Om de simpele reden dat ze er naar eigen zeggen geen hóeft te zijn.

"Wie hard werkt wordt beloond, dat werd me met de paplepel ingegeven", vertelt Olga. "Daarom vond ik het ook zo belangrijk om op eigen benen te staan en carrière te maken. Een vakantiejob hier en daar? Dat deed ik graag. Vooral om ervaring op te bouwen en mijn talenten te ontwikkelen." Voor de centen hoefde Olga die jobs niet per se te doen, want net als Astrid komt ze uit een welgesteld gezin. "We hebben nooit moeten knokken, laten we het zo zeggen." Olga beseft dat een diploma belangrijk is en weet wat het is om hard te werken. "Motivatie moet je uit jezelf putten. Mijn ouders hebben mij ook nooit hard moeten pushen voor school. Op dat vlak was ik een makkelijk kind. En ik was er zeker niet vies van om m'n handen uit de mouwen te steken."

In tegenstelling tot wat sommigen denken, blijkt Olga, die in New York verderstudeerde, over een stevig stel brains te beschikken. "Op mijn 19e vertrok ik naar Amerika om mijn Master in Marketing te behalen. Geen makkelijke periode. Ik heb er in het begin heel wat tranen gelaten." Onder meer omdat ze amper contact had met het thuisfront. "Ik kon na mijn studies meteen aan de slag in een gigantisch marketingbedrijf dat marktstrategieën bedenkt voor topmerken als Coca Cola en Bacardi. En wees gerust, het was geen nine-to-fivejob! Ik ben nooit te lui geweest om mij uit de naad te werken. Ik wou mij maar al te graag bewijzen!"

En dat is nog altijd zo. "Al verdient Harry met Euro Art goed zijn boterham, toch breng ik graag mijn eigen centen in het laatje. Ik baal van de gedachte dat mensen mij beschouwen als Harry's armcandy of een profiteur! Teren op iemands rijkdom? Daar ben ik te onafhankelijk en té ambitieus voor. Tot voor kort was ik aan het werk bij een marketingfirma in Nederland, maar omdat de afstand te groot werd, heb ik dat opgegeven. Ik ben dus op zoek naar een nieuwe uitdaging. Maar stilzitten, dat is echt niks voor mij!"

09-04-2014 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje met hersenkanker krijgt mooi cadeau van Stromae

Meisje met hersenkanker krijgt mooi cadeau van Stromae

http://oi57.tinypic.com/2dryja0.jpg

De vierjarige Natacha Soiron uit het Waalse Olne vecht nu al meer dan twee maanden tegen een zeldzame vorm van hersenkanker. Dankzij een Facebookpagina die speciaal voor haar opgericht werd, is haar verblijf in het ziekenhuis echter een pak leuker geworden. Duizenden mensen staken haar al een hart onder de riem en zelfs haar grote idool Stromae liet van zich horen.

"Toen ik op een dag naar de dierentuin ging, vroeg ze mij om een kus te geven aan de giraffen. Vanaf dan is Natasha voor mij het girafprinsesje geworden", schreef een vriend van de familie. "Het is haar grote droom om ooit Stromae te ontmoeten, daarnaast wil ze ook zo veel mogelijk tekeningen om haar ziekenhuiskamer te versieren. Daar zal ze ongetwijfeld dolgelukkig mee zijn."

De oproep viel niet in dovemansoren... De kleine meid kreeg intussen al een cd en een gehandtekende poster van Stromae, meer zelfs: in juli mag ze samen met haar moeder gratis als VIP naar het optreden van onze landgenoot op een muziekfestival in Spa.

09-04-2014 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Eminem treden op bij MTV Awards

Rihanna en Eminem treden op bij MTV Awards

http://oi61.tinypic.com/11bryc2.jpg

Rihanna en Eminem nemen komende zondag al een voorproefje op hun Monster Tour van komende zomer. Het duo brengt de hit 'The Monster' dan ten gehore tijdens de MTV Movie Awards 2014 in Los Angeles.

'The Monster' stond afgelopen winter bovenaan de Amerikaanse en Europese hitlijsten, maar RiRi en de rapper hebben het sinds de lancering geen enkele keer samen live gezongen, aldus MTV. Eerder was al bekendgemaakt dat ook Ellie Goulding, Zedd en het indiepopduo Twenty one pilots zondag op het podium staan.

De met een Emmy Award bekroonde comedian Conan O'Brien neemt de presentatie van het filmprijzenfestijn voor zijn rekening.

08-04-2014 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werd crashdieet Peaches Geldof fataal?

Werd crashdieet Peaches Geldof fataal?

http://oi61.tinypic.com/qz2hon.jpg

Het overlijden van de 25-jarige Peaches Geldof blijft een mysterie. Aangezien er geen drugs of afscheidsbrief is gevonden, wordt de piste van een natuurlijke dood steeds waarschijnlijker. De laatste tijd viel wel op dat de jonge mama erg mager was en in interviews had ze verteld over haar extreem strikt eetpatroon. Experts hadden haar zelfs al gewaarschuwd dat haar crashdieet een hartstilstand zou kunnen veroorzaken.

Peaches had aan het magazine OK! opgebiecht dat ze regelmatig een strikt sapdieet volgde. "Ik maak sapjes van groenten en drink dit drie keer per dag. Het is walgelijk. Meestal volg ik deze kuur gedurende een maand." In 2011 heeft ze zo 4,5 kilo kwijtgespeeld op vier weken. "Ik heb geen wilskracht, maar met dat sapdieet kan ik wel doorzetten. Maar na die vier weken stort ik me wel weer op de frieten."

Spieren en organen
De Britse voedingsexperte Cath Collins had Peaches al gewaarschuwd voor haar gezondheid. "Overleven op fruit is erg gevaarlijk. Het lichaam van Peaches was hierdoor niet in evenwicht en dit kan leiden tot een acute hartstilstand. Snel afvallen maakt dat je lichaam niet alleen spieren verteert, maar ook je interne organen worden aangetast. Dit is wat de doodsoorzaak is bij anorexiapatiënten."


De gevaren van een crashdieet
Experts spreken van een crashdieet wanneer je minder dan 1.200 calorieën per dag opneemt. Snel gewichtsverlies kan je metabolisme vertragen, dit leidt tot gewichtstoename wanneer je weer normaal eet en kan leiden tot een tekort aan essentiële voedingsstoffen. Crashdiëten kunnen ook je bloeddruk drastisch doen dalen, je immuunsysteem verzwakken, leiden tot uitdroging en hartritmestoornissen veroorzaken. Een crashdieet schaadt je hart niet. Maar als je het regelmatig volgt, neemt je risico op een hartstilstand toe. Jojodiëten zijn ook slecht voor je bloedvaten. Als die vaak uitzetten en weer krimpen ontstaan er kleine scheurtjes.

Voor je gezondheid is het belangrijk dat je op een veilige manier gewicht verliest. Dat betekent dat je traag moet afvallen, de meeste experts raden een halve tot een kilo per week aan. De gezondste methode is door regelmatig te sporten, je te houden aan een evenwichtig eetpatroon met een minimum aan verzadigde vetten, suikers. Je mag wel veel fruit, groenten, mager vlees, vis en volkorenproducten op het menu zetten.
Peaches had in het verleden op Twitter al gereageerd op bezorgde fans die haar te mager vonden. "Wie zegt dat ik te veel ben afgevallen en ik iets moet eten, kan ik verzekeren dat ik simpelweg geen rommel meer op het menu zet. Ik eet nog altijd als een paard. Ik geef wel toe dat de druk van de media groot is om slank te zijn. Soms is het moeilijk, alles meisjes in de modebladen zijn erg dun.  Ze worden tot in het belachelijke digitaal bewerkt."

08-04-2014 om 18:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman breekt met haar vriend

Eva Daeleman breekt met haar vriend

http://oi58.tinypic.com/2aetunr.jpg

Eva Daeleman en Arnout Bracke hebben anderhalf jaar nadat ze samen een huis kochten een punt gezet achter hun relatie. In 'Lust for life' op Eén vormden ze het perfecte team, maar achter de schermen werd hun liefde op de proef gesteld.

Het nieuws werd door Eva en Arnout zelf bevestigd in een persbericht. Ze hebben nooit te koop gelopen met hun relatie. Samen op de foto gaan, was een zeldzame aangelegenheid. Geen wonder dus dat Eva Daeleman (24) iedereen verraste toen ze vorig jaar aankondigde dat ze een tv-programma zou maken met haar lief Arnout Bracke, een digital editor bij Studio Brussel, die na een korte flirt met Woestijnvis opnieuw naar de openbare omroep terugkeerde. Voor het programma gingen ze liefst 13 keer op citytrip - zij vóór de camera, hij erachter.

Een luxe, als jong koppeltje, en toch: "Het was heavy", vertelde Daeleman destijds in de krant Het Laatste Nieuws. "Tijdens de week deden we onze normale job en op zaterdag en zondag jakkerden we van hot naar her. Hoeveel mensen me niet gezegd hebben: 'Amai, gij moogt elk weekend op vakantie. Gratis én met uw lief, zalig!' Ja, vergeet het. Ter plekke was het crossen van de ene hotspot naar de andere om alles gefilmd te krijgen. Het is leuk als je creatieve wegen samenkomen. Maar om nu te zeggen dat ik daarvan genoten heb? Daar was gewoon geen tijd voor. Bovendien neem je sowieso je werk mee naar huis. Dus, een aanrader? Niet echt."

Of het hectische opname-schema met de breuk te maken heeft, is niet duidelijk. Eva en Arnout wensen geen commentaar te geven, maar benadrukken dat ze in goede verstandhouding uit elkaar zijn gegaan. Volgens onze informatie gebeurde dat twee weken geleden al.

Eind 2012 kochten Eva en Arnout nog een huis in Mechelen, om dichter bij Eva's familie in Haacht te wonen. Daarvóór woonde de omroepster op tien minuten wandelen van de VRT-toren, in een appartementje in Brussel. Of de twee binnenkort nog zullen samenwerken, eventueel voor een tweede seizoen van 'Lust for Life', is nog een vraag-teken. "De kunst is om er geen issue van te maken dat je samenwerkt met je lief. Als ik werk, is Arnout een deel van de crew", klonk het eerder al zakelijk. Wat wel zeker is, is dat de VRT-collega's mekaar nog vaak tegen het lijf zullen lopen aan de Reyerslaan.

08-04-2014 om 18:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-partijgenote beschuldigt Van Rossem van ongewenste intimiteiten

Ex-partijgenote beschuldigt Van Rossem van ongewenste intimiteiten

http://oi57.tinypic.com/t8kxgg.jpg

Jean-Pierre Van Rossem (68) wordt door ex-partijgenote Sybille Beyens (46) beschuldigd van ongewenste intimiteiten. En van laster en eerroof. Samen met collega-dissident Philip Wille De Wael (48) heeft ze klacht neergelegd. "Met zijn schandelijke leugens over ons is Jean-Pierre te ver gegaan", zegt het duo in 'Dag Allemaal'.

Van Rossem haalde op de website van ROSSEM hard uit naar "twee last- en lasterverkopers die zichzelf uit de partij hebben gezet". Sybille wordt een kwakzalfster genoemd, terwijl de gewezen ondervoorzitter van ROSSEM afgeschilderd wordt als een ordinaire dief. "Wij hadden dit liever proper afgehandeld", vertelt het duo. "Maar zúlke flagrante leugens op de officiële partijwebsite... Dat kunnen wij écht niet zo laten."

Volgens Sybille was Van Rossem verliefd op haar. "Op ons eerste privé-etentje, zogezegd ter kennismaking, gedroeg hij zich nogal, euh, handtastelijk. Mij aanraken op plaatsen waar je dat niet doet als je geen koppel bent. Wellicht daarom dat hij afsprak in een restaurant in Waals-Brabant. Daar kennen ze Van Rossem niet, hé. Bij de tweede date begon hij me zelfs te kussen, maar ik heb hem van me afgeduwd."

Van Rossem reageert furieus als hij de beschuldigingen hoort. "Wát zegt die boerentrien? Dat ik haar gekust heb? Dat is een leugen! Ik geef wel toe dat ik, in momenten van zwakte, met Sybille uit eten ben geweest. En ja, ik heb misschien wel poëtische berichten gestuurd... Maar ik ben nóóit verliefd geweest op dat mens. Ik had een relatie met een klassedame, maar die zat even in 't slop en dan gebeurt het dat ik andere vrouwen schrijf om me, tja, overeind te houden."

08-04-2014 om 18:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kok Wolfgang: "Ik leef ondergedoken op schuiladres"

Kok Wolfgang: "Ik leef ondergedoken op schuiladres"

http://oi61.tinypic.com/1f91dj.jpg

"Die geur! Net zweetvoeten." En: "De nummer één van de slechtste gerechten ooit!" Sergio Herman spaarde ervaren kok Wolfgang Huybrecht (44) geenszins. En heel wat kijkers uitten hun medelijden en verontwaardiging. Na zijn beschamende exit leeft Wolfgang voorlopig ondergedoken. Toch wilde hij in 'Dag Allemaal' graag zijn versie van de feiten geven en zeggen hoe diep Sergio hem heeft gekwetst en vernederd.

Zijn vriend Marijn liet eerst weten dat Wolfgang in het buitenland zat, maar even later belde de kok zelf terug. "Ik wil eigenlijk wel reageren op wat ik bij 'Mijn Pop-Uprestaurant' heb meegemaakt, maar ik heb een contract met de programmamakers. Ik wil geen verkeerde dingen zeggen, want dat zou me 25.000 euro kunnen kosten. Ik heb tegen iedereen gezegd dat ik in het buitenland ben, maar da's niet waar. Het is te zeggen, ik ben nu ergens niet ver van het dorp Buitenland, bij Temse. Dus da's niet écht liegen, hé. Ik leef nu wat ondergedoken op een schuiladres. En m'n gsm staat uit."

"Mensen vragen zich af of Sergio m'n carrière kapotgemaakt heeft. Da's wel het minste wat je kan zeggen!", gaat de kok verder. "Het liefst van al wil ik nog enkele weken ondergedoken blijven, zodat dit alles kan overwaaien. Ik hoop dat hij beseft dat hij me zéér diep geraakt heeft, dat het erg laag was om mij zo aan te vallen. Ik zeg het eerlijk: Ik ben zwaar teleurgesteld in hem. Ik denk of ik hóóp dat hij op die manier gewoon plezante televisie wilde maken, en dat ik geen staaltje van zijn échte karakter gezien heb."

08-04-2014 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie vindt geen harddrugs of afscheidsbrief bij Peaches

Politie vindt geen harddrugs of afscheidsbrief bij Peaches

http://oi61.tinypic.com/1zzlvm8.jpg

Het overlijden van Peaches Geldof blijft een groot raadsel. Agenten vonden geen sporen van harddrugs of zichtbare verwondingen en ook van een afscheidsbrief blijkt geen sprake.

De beroemdheid werd gisteren dood gevonden, enkele uren nadat ze nog een foto van zichzelf met haar overleden moeder Paula Yates op Instagram geplaatst had. Volgens 'The Sun' wordt een natuurlijk overlijden als meest waarschijnlijke mogelijkheid naar voren geschoven.

Collega's en vrienden reageren geschokt op het plotse heengaan. "Zo verdrietig na het horen van het nieuws over Peaches Geldof", twitterde Paris Hilton. "Ze was zo'n prachtige en bijzondere ziel. Mijn gedachten en gebeden gaan uit naar haar familie. RIP." Peaches werd vaak omschreven als 'de Britse Paris Hilton'. De twee socialites ontmoetten elkaar in 2009 tijdens het filmfestival van Cannes.

"Van enkele dingen spijt"
Christina Curry plaatste een foto van haar en Peaches op Instagram als eerbetoon. "Je was de vriendin die ik toen nodig had", schreef het Nederlandse model. "Je was onmogelijk moeilijk en onmogelijk intelligent. Van enkele dingen heb ik spijt, maar ik ben je nooit vergeten."

"Er zijn geen woorden om het verlies van een kind en moeder zo mooi als Peaches Geldof makkelijker te maken", liet Susan Sarandon weten. Simon Cowel benadrukte het verdriet. "Sommige dingen zijn niet te begrijpen", schreef Ellie Goulding. Sharon Osbourne is 'kapot' van het nieuws, terwijl dochter Kelly "geen woorden heeft om het verdriet te beschrijven".

08-04-2014 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stripster mept haar billen in gezicht van presentator

Stripster mept haar billen in gezicht van presentator

http://oi61.tinypic.com/2znmwjq.jpg

Ambiance in de Franse talkshow 'Le Grand Journal': presentator Antoine de Caunes werd er verrast door een stripster die haar job wel heel gepassioneerd uitvoerde.

Sylvia maakte haar opwachting als agente, maar lang bleven die kleren niet aan. Na het stripmoment was het tijd voor een beetje acrobatie. Ze beklom haar prooi en mepte zowaar met haar kont in zijn gezicht.

Een mens zou van minder de kluts kwijtraken, maar De Caunes was nog helder genoeg om aan zijn zoon te denken die naar de uitzending aan het kijken was. "Het was niet papa die zijn neus in de billen van de mevrouw gestoken heeft, maar de mevrouw die haar billen in het gezicht van papa duwde", luidde de verduidelijking. Daarna mocht ook de Franse acteur Gérard Jugnot nog van dichtbij kennismaken met dit bijzondere twerkfenomeen.

08-04-2014 om 18:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bebaarde Conchita Wurst: "Mensen aan het denken zetten"

Bebaarde Conchita Wurst: "Mensen aan het denken zetten"

http://oi62.tinypic.com/xg9x7d.jpg

Conchita Wurst, de Oostenrijkse inzending voor het Eurovisie Songfestival, is op bezoek bij onze noorderburen. Ze zegt overdonderd te zijn door de acceptatie die ze krijgt tijdens haar bezoek aan Nederland. Wurst is travestiet en is een opvallende verschijning als een bebaarde vrouw.

"Ik ben overdonderd en emotioneel door het warme welkom dat ik krijg in Nederland", liet Wurst vanavond weten in het tv-programma Life 4 You op de zender RTL.

De Oostenrijkse zanger trad gisteren op tijdens Eurovision in Concert in Amsterdam. Achter de schermen pinkte hij daar een traantje weg.

Tolerantie
De 25-jarige Wurst is geboren als Thomas Neuwirth maar ziet zichzelf als vrouw zodra hij op de bühne staat.

Wurst had naar eigen zeggen een moeilijke pubertijd als homo. De zanger wil als bebaarde man een voorbeeld van tolerantie zijn. "Ik ben geen godin van de tolerantie, maar dit is mijn waarheid. Ik heb de kans van deelname aan het Songfestival gepakt om mensen aan het denken te zetten."

07-04-2014 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga verwent vriendje met stevige lapdance

Lady Gaga verwent vriendje met stevige lapdance

http://oi57.tinypic.com/35aovm8.jpg

Lady Gaga heeft haar vriendje, acteur Taylor Kinney, het voorbije weekend getrakteerd op een stomende lapdance in de New Yorkse nachtclub BPM. De lapdance was redelijk intiem waardoor bodygaurds beslisten om het koppel wat privacy te geven door gordijnen rond het VIP-podium te hangen.

Gaga hitste eerst  het publiek op door na haar optreden in de nachtclub op het poduim sexy te kronkelen. Toen haar vriend Kinney pas later in de club toekwam, was Gaga al goed opgewarmd. Een bron vertelt het spektal na: "Gaga kroop in de huid van een ware stripper. Toen haar vriend toekwam, duwde ze hem neer op een stoel en begon met haar privé-optreden. Het koppel begon te kussen en Gaga trok Kinney's hoofd in haar kruis terwijl ze door zijn haar wreef. Dat was het moment waarop de bodyguards ingrepen." Gaga gaf haar optreden nog meer gestalte door haar recent duet met rapper R-Kelly 'Do what u want' te zingen. Daarop greep Kinney Gaga stevig vast bij haar billen en antwoordde dat hij het vuur is dat haar verbeelding op hol brengt.

07-04-2014 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywoodactrice allergisch voor acteur uit 'Game Of Thrones'

Hollywoodactrice allergisch voor acteur uit 'Game Of Thrones'

http://oi57.tinypic.com/2vlpbuv.jpg

Het zal je maar overkomen: een kusscène met een acteur voor wie je allergisch bent. Actrice Leslie Mann (42) kreeg ermee te maken tijdens de opnames van 'The Other Woman'.

In de film speelt de 'This is 40'-actrice de echtgenote van de Deense acteur Nikolaj Coster-Waldau, vooral bekend om zijn rol van Jaime Lannister in 'Game Of Thrones'.

"Ik was ontzettend opgetogen dat ik met Nikolaj mocht kussen", vertrouwde de actrice ons toe tijdens een interview in Amsterdam. "Hij is zo knap en ik ben al jaren getrouwd dus ik dacht: dit wordt leuk. Maar elke keer ik hem moest kussen, stond mijn kin plots vol rode bobbels. Eerst dacht ik dat het door zijn aftershave kwam, maar toen hij zijn gezicht ging wassen en we de scène opnieuw deden, gebeurde er net hetzelfde. Gek hé?"

Eind deze maand komt 'The Other Woman' in de zalen. In de film spelen ook Cameron Diaz en Kate Upton mee die komaf maken met een seriebedrieger.

07-04-2014 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eline De Munck voelt zich een met de natuur

Eline De Munck voelt zich een met de natuur

http://oi57.tinypic.com/smer9w.jpg

De Ha Long-baai in Vietnam, daar raakt ook Eline De Munck flink van onder de indruk. Blijkbaar voelde ze er zich zo een met de natuur dat al die kleren overboord mochten.

'TV Familie' wist twee weken geleden te melden dat Eline haar zinnen opnieuw op cameraman Matthijs Vlogaert gezet had. "Eline en Matthijs, dat is iets vreemd. Dat is aan, uit, aan, uit. Hun relatie ging het ene moment fantastisch, het volgende was het over en uit", aldus een vriend. "Maar ondanks de meningsverschillen ziet Eline hem graag en zal ze er alles aan doen om hem terug te winnen. Op de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren heeft ze hem ook meermaals gekust. En Matthijs kuste terug, dus wie weet."

07-04-2014 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence: "Woody Harrelson redde mijn leven"

Jennifer Lawrence: "Woody Harrelson redde mijn leven"

http://oi58.tinypic.com/vdecs2.jpg

Acteur Woody Harrelson (Haymitch) is niet enkel de reddende engel van Jennifer Lawrence (Katniss) in de filmreeks 'The Hunger Games'. Ook naast de set houdt hij een oogje in het zeil. Zo redde hij Lawrence van een verstikkingsdood toen ze zich verslikte bij het innemen van haar vitaminen. "Woody heeft letterlijk mijn leven gered", verklaarde de Oscar-winnares.

Het incident gebeurde tijdens de opnames van het tweede deel van 'The Hunger Games: Mockingjay.' Een getuige zag dat Lawrence haar pilletje in het verkeerde keelgat schoot. "Ze begon te kokhalzen en werd helemaal rood. Niemand wist wat we moesten doen tot Harrelson voorbij kwam." Hij gaf eerst een paar stevige kloppen de rug van Lawrence. "Toen dat niet lukte, sloeg hij zijn armen rond haar en duwde op haar buik. De pillen vlogen uit haar mond."

07-04-2014 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hollywood wil niks te maken hebben met Kim Kardashian"

"Hollywood wil niks te maken hebben met Kim Kardashian"

http://oi61.tinypic.com/vqh7c3.jpg

Kanye West blijft zijn best doen om zijn aanstaande Kim Kardashian te introduceren bij zijn Hollywood-vriendjes, maar de meeste van hen moeten daar volgens RadarOnline weinig van hebben. De realityster wordt maar niet uitgenodigd voor elite-feestjes en clubjes waar ze juist zo graag naartoe zou willen.

"Kanye smeekt mensen om Kim uit te nodigen bij de top van Hollywood, maar veel mensen weigeren", laat een bron weten aan de website. "Hij is een serieuze ster en krijgt veel waardering en respect, vooral voor zijn inzicht als zakenman, maar ze willen niks te maken hebben met Kim."

Volgens de insider is de brunette simpelweg niet welkom op sommige bijeenkomsten waar Kanye wel voor wordt gevraagd. "Een ander probleem is dat Kanye wil dat deze mensen ook zijn schoonmoeder Kris Jenner zullen accepteren. Maar dat gaat echt niet gebeuren. Ze willen haar er nog minder bij hebben dan Kim."

Toch merkt de bron op dat de overtuigingskracht van Kanye niet onderschat moet worden. Zo kreeg hij het ook voor elkaar dat Kim op de cover staat van de Amerikaanse Vogue. "Kanye weet meestal hoe hij iets voor elkaar moet krijgen."

07-04-2014 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse Valérie (27) spreekt voor het eerst na zwemstunt om Enrique Iglesias te zien

Vlaamse Valérie (27) spreekt voor het eerst na zwemstunt om Enrique Iglesias te zien

http://oi60.tinypic.com/2r22iio.jpg

De Vlaamse superfan die in december 1,5 km in zee zwom om de villa van Enrique Iglesias te bereiken, doet voor het eerst haar verhaal. "Bijna verdronk ik, maar Enrique was het waard. Ik ben verliefd op hem geweest, maar besef dat het niets kan worden."

Enrique Iglesias (38), bekend van wereldhits als 'Bailamos', 'Hero' en 'I Like It', heeft het allemaal al meegemaakt: honderden krijsende meisjes die hem beha's toewerpen of hem na een concert dolverliefd staan op te wachten. Maar zelfs híj verslikte zich nog, die ochtend eind december vorig jaar.

"Ik liet mijn kleren achter onder een brug en sprong in zee, in een ultieme poging hem te ontmoeten", vertelt de West-Vlaamse Valérie V. "Dat was werkelijk de énige manier om dicht bij Enrique te raken. Een hele week lang had ik geprobeerd op een normale manier in zijn wijk te komen, maar dat was telkens mislukt."

Valérie was speciaal naar Miami afgezakt voor het kerstconcert 'Jingle Ball' met Iglesias en wilde eindelijk eens met hem spreken. In een opwelling trotseerde ze liefst 1,5 kilometer ruw klotsend zeewater. "Onderweg, in de baai, besefte ik dat de kans groot was dat ik zou verdrinken. Maar ik zette door. Uiteindelijk raakte ik toch aan de overkant. Daar stond ik dan, in de tuin van Enrique. Er was een man aan het werk en die verwittigde de security. Enkele veiligheidsmensen kwamen me meteen halen. Enrique kreeg ik toen nog niet te zien. Wellicht was hij nog boven, in zijn pyjama. Maar een halfuur later kwam hij dan toch langs, in het wachthuisje van de security. Dat was een heel, héél raar moment. Ik was zo van de kaart dat ik stotterde. Hij omhelsde mij en toonde zich oprecht bezorgd."

Sweetheart
In een interview met een Britse krant raakte Enrique het verhaal vorige maand al eens aan. "Ze brak mijn hart: ze zag er zo dun, fragiel en koud uit. Ze zat daar met een plastic jas over zich getrokken. Daarom heb ik haar naar m'n huis gebracht." Valérie kreeg daar droge kleren van de superster. "Ik dacht eerst dat het kleren van hemzelf waren, maar ze bleken van zijn partner Anna Kournikova te zijn", zegt de vrouw. "Ik was heel ontroerd. Ik kon bijna niet geloven dat hij me zomaar een mooie trainingsbroek en -trui van Adidas schonk."

Iglesias neemt zijn Vlaamse superfan niets kwalijk - "Ze is een sweetheart (een schatje, red.)", zei hij nog over haar. Sterker: de twee ontmoetten elkaar opnieuw, vorige week in Londen, waar Enrique uitgebreid zijn nieuwe plaat 'Sex and Love' kwam voorstellen. "Ik had deze keer zestien uur lang postgevat aan zijn hotel. Om me een beetje warm te houden, had ik de Adidas-trui opnieuw aangetrokken. Toen Enrique 's morgens uit het hotel kwam, herkende hij me meteen. Hij vroeg me of ik wel zorg droeg voor mezelf en of ik een plaats om te logeren had. Hij gaf me een knuffel en vertrok dan weer. Uiteindelijk heb ik hem nog een achttal keer ontmoet. Ook in zijn hotel, waar ik intussen een kamer had genomen. Toen hij me daar zag, hebben we een langer gesprek gevoerd."

07-04-2014 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!