Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Hilary Duff geeft huwelijk tweede kans'

'Hilary Duff geeft huwelijk tweede kans'

http://oi57.tinypic.com/351bqyx.jpg

Hilary Duff en Mike Comrie zijn naar verluidt van plan hun huwelijk een tweede kans te geven. De 26-jarige actrice en de 33-jarige voormalige ijshockeyspeler gingen eerder dit jaar uit elkaar, maar hebben na een romantische vakantie op de Bahamas besloten het nog een keer te proberen.

Een insider verklaarde tegen RadarOnline.com: "Hilary en Mike proberen de brokken te lijmen. Sinds ze onlangs samen op de Bahamas waren met hun zoontje Luca, werd het bijzonder emotioneel. Mike barstte in tranen uit en smeekte Hilary voor een tweede kans. Sindsdien hebben ze elkaar meerdere malen ontmoet en bekijken ze of ze de plooien in hun relatie kunnen gladstrijken."

Het stel, dat in 2010 in het huwelijk trad, besloot begin dit jaar om niet te scheiden en als vrienden uiteen te gaan omwille van de tweejarige Luca. Volgens Hilary's moeder Susan Duff was haar dochter eind januari echter wel van plan om een scheidingsaanvraag in te dienen. Ondertussen verloofde Hilary's oudere zus Haylie (29) zich met haar vriend Matt Rosenberg.

11-04-2014 om 17:57 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman zet respect voor Matthias Schoenaerts in de verf

Sergio Herman zet respect voor Matthias Schoenaerts in de verf

http://oi59.tinypic.com/atusfd.jpg

Sinds eind maart verwelkomt Sergio Herman zijn gasten in The Jane. Bij de opening mochten BV's als Jeroen Meus en Evi Hanssen al eens proeven, maar gisteren kwam ook Matthias Schoenaerts over de vloer. Het wederzijdse respect tussen de chef-kok en de acteur blijkt alvast zeer groot. En ook de klanten konden de aanwezigheid van de Hollywoodster appreciëren. "Wat een topavond! Een topper die eten voor me maakte en een topper in mijn ooghoek, goed gezelschap en fantastisch eten!", klinkt een van de enthousiaste reacties.

11-04-2014 om 17:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Goossens is terug: "Die stoverij, da's strontkleur!"

Peter Goossens is terug: "Die stoverij, da's strontkleur!"

http://oi58.tinypic.com/20qar79.jpg

Maël slaagt er niet in te scoren met de stoverij van de oma tijdens de aflevering van 'Mijn Pop Uprestaurant' gisteren. Nog voor Peter Goossens van de saus begint te proeven, heeft hij al zijn oordeel klaar.

Verder proberen ze met een volledige pot sabayon in Gent alles recht te trekken.

11-04-2014 om 17:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon David Beckham krijgt oneerbare voorstellen

Zoon David Beckham krijgt oneerbare voorstellen

http://oi57.tinypic.com/16i87lk.jpg

Hij is pas 15 jaar oud, maar Brooklyn Beckham wordt bedolven onder de oneerbare voorstellen van oudere vrouwen nadat hij zijn modellendebuut maakte op de cover van het Britse blad Man About Town. De dames die zich op social media nogal ongepast uitlaten over de looks van de minderjarige Brooklyn, hebben zich de woede van een Britse organisatie tegen seksuele uitbuiting van jongens op de hals gehaald.

Volgens Daily Mail worden veel vrouwen bijzonder opgewonden van de kiekjes van oudste zoon van David en Victoria. Hij zou duizenden tweets hebben ontvangen waarin volwassen dames de tiener de liefde verklaren of aanbieden zijn kinderen te baren.

The Blast Project, een organisatie die opkomt voor jonge mannelijke slachtoffers van seksueel misbruik, reageerde furieus op de berichten. ''Als een oudere man zou zeggen dat hij seks wil met een meisje van 15 dan is het land te klein. Als een oudere vrouw dat openlijk zegt tegen een jongen zouden we dat net zo serieus moeten nemen.''

De woordvoerder van de familie Beckham wilde niet reageren op de ophef.

11-04-2014 om 17:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles vergeven? Courtney Love omhelst Dave Grohl

Alles vergeven? Courtney Love omhelst Dave Grohl

http://oi58.tinypic.com/dgtlah.jpg

Opvallend - en voor sommigen ook pakkend - moment gisteren tijdens de Rock and Roll Hall of Fame-avond, toen grungeband Nirvana mocht toetreden tot de beruchte ereclub der muziekgoden. Ex-drummer van Nirvana, Dave Grohl (45), en weduwe van Kurt Cobain, Courtney Love (49), omhelsden elkaar.

11-04-2014 om 17:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paleis wil dat geruchten rond prins Laurent stoppen

Paleis wil dat geruchten rond prins Laurent stoppen

http://oi61.tinypic.com/2s01unl.jpg

Het paleis doet een ultieme oproep om de "geruchtenmolen rond prins Laurent te stoppen". De Britse krant 'Daily Mail' schreef gisteren op haar website dat Laurent niet met een longontsteking in het ziekenhuis belandde, maar na een zelfmoordpoging.

Het beeld dat de Daily Mail, één van de meest bezochte nieuwssites in de wereld, van onze royals schetst, tart alle verbeelding. "De broer van de koning van België heeft vorige maand geprobeerd zelfmoord te plegen toen hij ­depressief was. De koninklijke ­familie heeft die poging willen ­verdoezelen door te zeggen dat hij een longontsteking had."

Het is niet de eerste keer dat Laurents ziekenhuisopname aan een zelfmoordpoging wordt gelinkt. Eind vorige maand trok het Nederlandse blad Privé al alle registers open. Laurent zou thuis, in Villa Clémentine, zelfmoord hebben willen plegen. Hij zou naar het ­ziekenhuis Saint-Luc zijn gebracht en op een gesloten psychiatrische afdeling zijn opgenomen. Het blad beroept zich op bronnen bij de hulpdiensten.

"Ik heb deze geruchten de voorbije tijd al verschillende keren moeten ontkennen en doe dat nu opnieuw: wie schrijft dat de prins zelfmoord heeft willen plegen, onderhoudt de geruchten. Het is absoluut niet waar en is een inbreuk op het privé­leven van de prins. Wij hebben vanaf het begin gevraagd de privacy te respecteren. De geruchtenmolen moet nu echt stoppen, want ze brengen de prins schade toe", ­aldus paleiswoordvoerder Pierre-Emmanuel De Bauw.

11-04-2014 om 17:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debbie Rowe wil voogdij over kinderen Michael Jackson

Debbie Rowe wil voogdij over kinderen Michael Jackson

http://oi57.tinypic.com/33ufig1.jpg

Debbie Rowe spant een rechtszaak aan om het voogdijschap te krijgen over de kinderen die ze met Michael Jackson kreeg. Rowe zou zich grote zorgen maken over hun welzijn in het huis van oma Katherine Jackson. Ze wil via de rechter afdwingen dat de kinderen bij haar komen wonen.

De grootmoeder zou te oud zijn om de voogdij over haar kleinkinderen te behouden. TJ Jackson is medevoogd, maar ziet de kinderen vaak lange tijd niet omdat hij veel op tournee is.

Rowe zou aan een vriend hebben verteld dat Katherine niet betrokken is in hun levens. Rowe klaagt ook over het taalgebruik van Prince en zijn rebelse gedrag. Ze vindt dat zijn ooms een slechte invloed op hem hebben. Ze is vooral boos op Jermaine Jackson. Rowe noemt hem griezelig en ongeschikt en wil het liefst dat hij ver uit de buurt van de kids blijft.

Debbie vindt verder dat haar biologisch dochter Paris niet de noodzakelijke vooruitgang maakt na haar zelfmoordpoging. Ze wil de voogdij om in te kunnen grijpen als dat omwille van de veiligheid van Paris nodig is. Het meest kwetsbaar in haar ogen is de 12-jarige Blanket, die niet haar biologische kind is. Blanket bevindt zich in de gevarenzone, vindt ze.

11-04-2014 om 17:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Festival geeft gratis tickets aan BOB-bestuurders

Festival geeft gratis tickets aan BOB-bestuurders

http://oi59.tinypic.com/2vuejj9.jpg

Het Replay Festival, een dancefestival in Herentals met vorig jaar 7.500 bezoekers, pakt uit met een nieuwe ticketformule die jongeren moet sensibiliseren over alcohol in het verkeer. Wie zich voor een groep van vijf bezoekers als BOB laat registreren, krijgt een gratis toegangsticket. Ook de administratiekosten voor die 4+1 tickets worden slechts één keer aangerekend in plaats van voor elk ticket afzonderlijk en de groep krijgt bovendien een gratis parkeerticket.

De organisatie maakt zich sterk dat de nieuwe formule een uniek gegeven is in de Europese festivalwereld. Ze vindt naar eigen zeggen dat het Replay Festival "meer moet zijn dan enkel een commercieel en artistiek evenement" en wil jongeren met een financieel argument overtuigen om, indien ze met de wagen komen, in groep naar het festival te trekken en vooraf een BOB aan te duiden. Die BOB zal een anderskleurig polsbandje krijgen bij het binnengaan.

De BOB-formule krijgt de steun van het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid (BIVV), dat ook op het festival aanwezig zal zijn om zijn jaarlijkse BOB-campagne blijvend onder de aandacht van de jonge festivalbezoekers te brengen.

Op de affiche van de zesde editie van het Replay Festival, op zaterdag 26 april in het Herentalse Netepark, staan onder meer Showtek, Headhunterz en Mark with a K, die tevens peter is van het BOB-initiatief. Normale tickets kosten 27,5 euro per persoon plus administratiekosten. Een groep van vijf personen, onder wie een BOB, in één wagen doet volgens de organisatie 51,5 euro winst ten opzichte van vijf bezoekers zonder BOB die in twee wagens zouden komen.

10-04-2014 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modeverstand komt met de jaren: Kim K. heeft stijl

Modeverstand komt met de jaren: Kim K. heeft stijl

http://oi60.tinypic.com/adeuk7.jpg

Realityster Kim Kardashian heeft toch al wat modemissers op haar modepalmares staan, denk maar aan haar lederen legginglaarzen of de wel erg blote zwarte jurk waarmee ze door Parijs paradeerde. Maar eergisteren zat de toekomstige vrouw van Kanye West er pal op met een stijlvol en vrouwelijk maatpak.

Kim droeg het niet zo strakke pak met een sexy decolleté dat net niet te diep was. Een minimum aan gouden accessoires maakte het helemaal af, het subtiele kettinkje met de naam Nori, een verwijzing naar haar dochter, was zelfs hartverwarmend. Haar strakke kapsel en smokey eyes deden haar knappe gezicht mooi uitkomen. En de gedrappeerde broek zorgde ervoor dat het geheel toch niet te saai werd.

10-04-2014 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen permanente bescherming meer voor Astrid en Laurent

Geen permanente bescherming meer voor Astrid en Laurent

http://oi61.tinypic.com/2yw6b7m.jpg

Prinses Astrid en prins Laurent zullen niet langer voortdurend kunnen genieten van bescherming en "logistieke hulp" (zoals wagen en chauffeur), zo schrijven Le Soir en de Sudpresse-kranten vandaag.

Voortaan krijgen alleen de koning, de koningin, hun kinderen en Albert en Paola onafgebroken bescherming. De beslissing kadert in een "optimalisering" van de beveiliging van het paleis. De residenties van de koninklijke familie worden wel voortdurend bewaakt.

Astrid en Laurent zullen ook alleen logistieke hulp krijgen van de civiele lijst wanneer ze officieel de koning vertegenwoordigen. Deze wijziging komt er omdat "de civiele lijst de dotaties niet mag subsidiëren, noch rechtstreeks noch onrechtstreeks", aldus de communicatiedirecteur van het paleis.

10-04-2014 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke Van de Velde keert Miss België na acht jaar de rug toe

Joke Van de Velde keert Miss België na acht jaar de rug toe

http://oi62.tinypic.com/15y84si.jpg

Joke Van de Velde (34) keert de Miss België-organisatie de rug toe. Het mooiste meisje van 2000 stopt als organisatrice van Miss Oost- en West-Vlaanderen, de provinciale verkiezingen van Miss België.

"Acht jaar lang heb ik de organisatie van Miss Oost-Vlaanderen met veel toewijding gedaan. Sinds drie jaar is daar ook de organisatie van Miss West-Vlaanderen bijgekomen. Alleen hingen daar andere- en vooral duurdere- voorwaarden aan vast. Ik voelde mij er niet meer goed bij, vandaar dat ik heb beslist om ermee te stoppen."

Ook de recente slechte publiciteit rond de Miss België-verkiezing zou hebben meegespeeld.

10-04-2014 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marathon 'The Simpsons': alle 552 afleveringen na elkaar

Marathon 'The Simpsons': alle 552 afleveringen na elkaar

http://oi60.tinypic.com/28mea95.jpg

Ben je een fan van 'The Simpsons'? Dan is er goed nieuws, want de Amerikaanse zender FXX gaat binnenkort alle afleveringen na elkaar uitzenden. De marathon van 552 afleveringen zal maar liefst twaalf dagen duren en loopt van 21 augustus tot Labor Day (eerste maandag van september).

Moest je het je afvragen, er is wel degelijk een wereldrecord televisie kijken. Dat staat momenteel op naam van een koppel uit Californië dat maar liefst 86 uren 37 minuten voor de buis zat gekluisterd.

FXX heeft de rechten van 'The Simpsons' verkregen en plant elke zondag vier uur herhalingen tot het 21 augustus aan de echte marathon van 552 afleveringen na elkaar begint.

10-04-2014 om 19:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peaches Geldof mag begraven worden

Peaches Geldof mag begraven worden

http://oi58.tinypic.com/1roz0i.jpg

De Britse autoriteiten hebben het lichaam van Peaches Geldof vrijgegeven aan de familie voor de uitvaart. De 25-jarige dochter van Bob Geldof overleed maandag in haar huis in Wrotham in het graafschap Kent. De doodsoorzaak is ondanks een lijkschouwing nog steeds niet duidelijk. De politie noemt haar overlijden "niet verdacht, onverklaard en plotseling". Het wachten is op de uitkomsten van een toxicologisch onderzoek die over twee tot drie weken worden verwacht.

Jonny Makeup, een goede vriend van Peaches, heeft een emotioneel eerbetoon aan de moeder van twee gebracht. Jonny- echte naam Jon Henry Szymanski- gaf ook toe dat Peaches nog steeds problemen had.

"Een vriend verliezen is ontzettend pijnlijk. Ik ben zelf nog steeds aan het vechten tegen mijn verslaving, dus ik weet dat Peaches het ook moeilijk had. Ze vocht- net als iedereen- om clean te blijven. Ik weet niet of het iets met haar dood te maken heeft, maar ik hoop dat ze vredig gestorven is."

"Mijn leven is veranderd toen ik Peaches leerde kennen. Ik vond altijd dat ik zelf moedig en spontaan was, maar zij was echt geweldig. Ze was ook de slimste persoon die ik ooit ontmoet heb. Haar liefde voor de zwakkeren van de maatschappij trok mij ontzettend aan in haar."

10-04-2014 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Culinaire oppergoeroe Peter Goossens is (eenmalig) back

Culinaire oppergoeroe Peter Goossens is (eenmalig) back

http://oi62.tinypic.com/2vd4m83.jpg

Spanning en sensatie vanavond en volgende week in 'Mijn pop-up restaurant!'. Culinaire oppergoeroe Peter Goossens komt hoogstpersoonlijk de vijf restaurants recenseren. Rechtvaardig, maar onverbiddelijk vervult de bijna 50-jarige driesterrenchef zijn eenmalige opdracht in het programma dat hij mee groot maakte.

Hij mag zijn titel van societyfiguur netjes opgeborgen hebben en al maanden onder de publieke radar vertoeven, zijn naam klinkt nog steeds als een klok. En zorgt overal meteen voor spanning, stress en onzekerheid. Als de meesterchef passeert, moet alles wijken.

Goossens is helemaal herboren, na dat vreselijke jaar 2012. Zijn annus horribilis. "Ik heb toen mijn krak gekregen", zei hij afgelopen weekend in 'De Tijd'. "Hoe het zover kon komen? Ik kan niet 'neen' zeggen en ik ben een perfectionist. Ik moet toegeven dat het ook mijn ijdelheid streelde dat ik zo veelgevraagd was. Maar op het einde was ik op, uitgeblust, ik leefde op automatische piloot. Mijn passie voor het koken heeft me toen gered", aldus Goossens.

En gepassioneerd is Goossens nog steeds. Samen met Bartel Dewulf, gedelegeerd bestuurder van Belgocatering, begint hij vanavond zijn tocht in Gent, bij Wolf, waar Maël en Stefanie, zich stiekem het Goossens-concept hebben toegeëigend: Vlaamse klassiekers oppimpen tot strakke gerechten. Goossens legt de lat meteen torenhoog: "Als ik ergens ga eten wil ik dat het gewoon top is. Anders hoeft het niet voor mij en ben je gebuisd."

10-04-2014 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown per gevangenentransport naar Washington DC

Chris Brown per gevangenentransport naar Washington DC

http://oi59.tinypic.com/34q22ch.jpg

Per gevangenentransport van Los Angeles naar Washington: de voor zijn woedeaanvallen bekende R&B-zanger Chris Brown (24) is na een meerdaags transport in de Amerikaanse hoofdstad gearriveerd. Dat meldde CNN dinsdag. In Washington wacht de zanger half april een proces. In oktober was het tussen Brown en een man in een hotel in Washington tot een handgemeen gekomen. Een rechter herriep daarop een vroegere voorwaardelijke straf van de artiest.

Brown, die sinds november in een Californische ontwenningskliniek werd behandeld, werd half maart door de politie gearresteerd. Hij zou een inbreuk gepleegd hebben tegen de voorschriften van de kliniek en daarmee opnieuw zijn verplichtingen bij een voorwaardelijke veroordeling hebben geschonden. Eind april moet hij ook in Californië opnieuw voor de rechter verschijnen.

De R&B-zanger was in 2009 nadat hij zijn toenmalige vriendin, zangeres Rihanna, had mishandeld tot enkele jaren voorwaardelijk en gemeenschapsdienst veroordeeld.

09-04-2014 om 23:16 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Titelsong nieuw album Michael Jackson uitgelekt

Titelsong nieuw album Michael Jackson uitgelekt

http://oi61.tinypic.com/29xt7op.jpg

De titelsong van het nieuwe album 'Xscape' van Michael Jackson is nu al te beluisteren op internet. Het gelijknamige nummer werd geproduceerd door Rodney Jerkins en staat op tweede album dat postuum wordt uitgebracht. Het is al het tweede nummer dat uitlekt. Vorige week viel 'Do You Know Where Your Children Are?' al te beluisteren.

Het uitgelekte nummer, dat onder trouwe fans van de King of Pop al langere tijd bekend was, circuleert al enige tijd op het internet. In eerste instantie was het nummer bedoeld voor Jackson's laatste studio-album Invincible. Hij nam echter zoveel nummers op voor ieder album, dat een groot deel ongebruikt binnen de muren van de studio bleef. Zo ook 'Xscape'.

Herkenbaar thema
Het thema van het nummer is weinig verrassend. Jackson zoekt rust, ver weg van paparazzi en de camera's. Een onderwerp wat gedurende zijn carriere vaker langs kwam in nummers als 'Leave Me Alone', 'Tabloid Junkie' en 'Privacy'.

De nieuwe songtekst past perfect in dit straatje: 'Everywhere I turn, no matter where I look // The systems in control, it's all ran by the book // I've got to get away so I can clear my mind, Xscape is what I need // Away from the electric eyes.'

09-04-2014 om 23:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Woeste Rafael kieperde tafel met koud buffet om tijdens ruzie met Sylvie"

"Woeste Rafael kieperde tafel met koud buffet om tijdens ruzie met Sylvie"

http://oi59.tinypic.com/2af0bhh.jpg

Er zijn meer details naar buiten gekomen over wat er is gebeurd in de oudejaarsnacht van 2012 toen het uit de hand liep tussen de inmiddels gescheiden Sylvie Meis en Rafael van der Vaart. Rafael zou Sylvie niet alleen hebben geslagen, ook de tafel waarop het koude buffet stond moest eraan geloven. Daarna zou de topvoetballer met meubilair hebben gegooid.

Een goede vriendin van Sylvie heeft haar verhaal gedaan tegen weekblad Privé. Daaruit blijkt dat Sabia Engizek, de nieuwe vriendin van Rafael, had aangeboden om de organisatie van de oudejaarsavond op zich te nemen.

"Behalve dat ze voor het eten een beroep had gedaan op traiteur Beisser, een van de beste speciaalzaken van Hamburg die een warm en koud buffet zou maken, had ze ook voor alle gasten cadeautjes gekocht en daarbij niet op een euro meer of minder gekeken", vertelt de bron in Privé.

Geen scheiding
Sylvie zou voor aanvang van het feestje al van slag zijn geweest. "Rafael en zij hadden die middag een paar uur met elkaar gesproken en op het einde van dat gesprek had hij haar bijna smekend gevraagd of ze misschien nog eens over haar beslissing van de scheiding zou willen nadenken. Hij wilde niet scheiden. Hij hield nog steeds te veel van haar."

Rafael heeft altijd ontkend dat hij Sylvie zou hebben geslagen. Er zou enkel sprake zijn geweest van een woordenwisseling. De vriendin van Sylvie zegt daarover: "Er is iets bij Rafael geknapt en toen kreeg ze een klap. Toen zijn er opnieuw verwijten over en weer gevallen die ik niet zal vertellen. Maar het einde van het liedje was dat Rafael zo door het dolle heen was, dat hij de hele tafel waarop het koude buffet stond uitgestald ondersteboven kieperde om daarna met het meubilair te gaan gooien. Het was maar goed dat Damian geen getuige is geweest van alles wat zich daar heeft afgespeeld en vooral de ravage nadien. Want dat was vreselijk. Dat huis leek wel een varkensstal en dan moet je je realiseren dat er net voor 470.000 euro aan vertimmerd was."

Afspraak met Raf
De bron weet ook te melden dat Sylvie compleet overstuur was en wilde dat haar gasten naar huis zouden gaan. "Sabia nam haar apart en zei tegen haar dat ze alleen maar ging als Rafael met haar mee zou gaan. Want ze wilde hem niet alleen bij haar achterlaten in die toestand."

Sylvie heeft aan Privé laten weten dat ze "niet kan en mag reageren" op het verhaal van haar vriendin. "Dat is niet omdat ik dat niet wil, maar omdat dat nu eenmaal de afspraak is die Raf en ik met elkaar hebben gemaakt en daar wil ik me aan houden."

09-04-2014 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaal te klein voor podium Clouseau: concert afgelast

Zaal te klein voor podium Clouseau: concert afgelast

http://oi58.tinypic.com/28tjmv8.jpg

Een optreden van Clouseau nu zaterdag in Hoogstraten is in allerijl afgelast. De organisator moest in het voorjaar al op zoek naar een andere zaal, omdat de eigenaar van de Bedrijfshallen in Meer het pand aan iemand anders verhuurd had. Als noodoplossing zou worden uitgeweken naar een discotheek, maar die locatie blijkt nu te klein.

Het podium van Koen Wauters en co past er niet in. "We konden niet anders dan het concert afblazen", treurt de organisator. "Maar we doen er alles aan om de groep in de zomer tóch nog in Hoogstraten te krijgen."

De organisator beseft dat het laattijdig uitstel voor heel wat ongemak zorgt. In totaal werden voor deze show al 1.600 tickets verkocht waarvan 30 tot 40 procent aan Nederlanders. Sommigen van hen hadden al een kamer gereserveerd in een plaatselijke bed and breakfast. "Natuurlijk vinden wij dit heel vervelend. Wij doen er alles aan om alle genodigden te informeren en voor iedereen een oplossing te zoeken", verduidelijkt Gert. "Mensen die een hotel boekten, kunnen contact met ons opnemen en wij zullen alles regelen."

Samen met het management van Clouseau wordt momenteel aan een oplossing gewerkt om de groep in augustus of september toch in Hoogstraten te krijgen. De verkochte kaarten blijven ook voor de nieuwe datum geldig. "Mensen die niet kunnen op de nieuwe datum krijgen uiteraard hun geld terug", besluit Gert Snoeys.

09-04-2014 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wout Bru gaat scheiden én heeft ook al nieuwe vriendin"

"Wout Bru gaat scheiden én heeft ook al nieuwe vriendin"

http://oi62.tinypic.com/2i6ktfr.jpgAmper een week geleden kon je in TV Familie nog lezen dat Suzy (43), de vrouw van Wout Bru, haar koffers had gepakt en zich had geïnstalleerd in een nieuw (vrijgzellen)appartement. Een klap voor Wout Bru? Blijft hij nu achter met een gebroken hart en liefdesverdriet? Niet bepaald. Wél met een nieuwe vriendin!

Nee, de flamboyante chef lijkt niet te malen om het vertrek van zijn vrouw Suzy. Meer nog, sinds zij hem verliet, is hij meteen aan een nieuw liefdeshoofdstuk begonnen. "Of Wout zich zorgen maakt om de scheiding of om het feit dat Suzy vertrokken is? Helemaal niet. Wout is net héél blij dat al de problemen en woordenwisselingen met zijn vrouw eindelijk achter de rug zijn", vertelt de bron, die dagelijks met Wout in contact staat. "Nu kan hij eindelijk zijn zin doen en wie hij maar wil mee naar huis nemen zonder nog verstoppertje te moeten spelen."

Meer nog: hij heeft zijn pijlen al op iemand anders gericht." Een nieuwe vriendin? Nu al? "Tja, Wout is nu eenmaal Wout", aldus de insider. "Wie dit keer de 'gelukkige' is? Zenya, ook een vrouw uit het Antwerpse. Wout en zij waren al veel langer aan het flirten. Ze kennen elkaar al een hele tijd, en telkens hing er elektriciteit in de lucht. Maar nu pas zijn ze écht samen. Er is niets dat hen nog tegenhoudt." Ook Suzy weet alles van zijn nieuwe liefde. "Tuurlijk is Suzy op de hoogte. Ze is ook blij voor Wout én voor zichzelf, want nu is ze eindelijk verlost van zijn 'ijzeren hand'. Dit is enkel goed nieuws voor hen allebei."

Is Zenya nu een zoveelste flirt of verovering? Verrassend genoeg niet. Een zoveelste wel, maar niet zomaar een flirt. Wout lijkt namelijk overtuigd te zijn van zijn relatie met Zenya. Nu hij en Suzy het eens zijn over een scheiding, heeft hij niets meer te verliezen. "Wout en Zenya gaan vaak samen op stap en amuseren zich te pletter", weet de bron. "Wout kan opnieuw lachen, en voor het eerst sinds lang is hij weer gelukkig." Daarom zou de kok definitief willen terugkeren naar Vlaanderen, van zodra Maison Bru, zijn sterrenzaak in het Zuid-Franse Eygalières, verkocht is.

09-04-2014 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olga: "Ik ben te ambitieus om te teren op Harry's rijkdom"

Olga: "Ik ben te ambitieus om te teren op Harry's rijkdom"

http://oi60.tinypic.com/339q34w.jpg

De kijkcijfers liegen er niet om. Olga Zelenko (31), de Russische vlam van zakenman Harry Schurmans (52) uit 'The Sky is the Limit', lijkt na amper één seizoen 'Amazing Astrid' van haar troon te stoten. "Ja, het regent aandacht. En ik geniet ervan", zegt Olga in TV Familie. De aanvragen stromen binnen. En toeval of niet: rond Astrid was het nog nooit zo stil. Einde Bryan?

Olga is hot. Iedereen heeft de mond vol van haar, ze is een onmisbare gaste geworden op showbizzevenementen en ze wordt overstelpt met aanvragen allerhande. Exit Astrid Bryan? "Het is niet de bedoeling om haar spotlight te stelen, maar ik ga de mediabelangstelling ook niet uit de weg." Olga wil geen golddigger genoemd worden. Om de simpele reden dat ze er naar eigen zeggen geen hóeft te zijn.

"Wie hard werkt wordt beloond, dat werd me met de paplepel ingegeven", vertelt Olga. "Daarom vond ik het ook zo belangrijk om op eigen benen te staan en carrière te maken. Een vakantiejob hier en daar? Dat deed ik graag. Vooral om ervaring op te bouwen en mijn talenten te ontwikkelen." Voor de centen hoefde Olga die jobs niet per se te doen, want net als Astrid komt ze uit een welgesteld gezin. "We hebben nooit moeten knokken, laten we het zo zeggen." Olga beseft dat een diploma belangrijk is en weet wat het is om hard te werken. "Motivatie moet je uit jezelf putten. Mijn ouders hebben mij ook nooit hard moeten pushen voor school. Op dat vlak was ik een makkelijk kind. En ik was er zeker niet vies van om m'n handen uit de mouwen te steken."

In tegenstelling tot wat sommigen denken, blijkt Olga, die in New York verderstudeerde, over een stevig stel brains te beschikken. "Op mijn 19e vertrok ik naar Amerika om mijn Master in Marketing te behalen. Geen makkelijke periode. Ik heb er in het begin heel wat tranen gelaten." Onder meer omdat ze amper contact had met het thuisfront. "Ik kon na mijn studies meteen aan de slag in een gigantisch marketingbedrijf dat marktstrategieën bedenkt voor topmerken als Coca Cola en Bacardi. En wees gerust, het was geen nine-to-fivejob! Ik ben nooit te lui geweest om mij uit de naad te werken. Ik wou mij maar al te graag bewijzen!"

En dat is nog altijd zo. "Al verdient Harry met Euro Art goed zijn boterham, toch breng ik graag mijn eigen centen in het laatje. Ik baal van de gedachte dat mensen mij beschouwen als Harry's armcandy of een profiteur! Teren op iemands rijkdom? Daar ben ik te onafhankelijk en té ambitieus voor. Tot voor kort was ik aan het werk bij een marketingfirma in Nederland, maar omdat de afstand te groot werd, heb ik dat opgegeven. Ik ben dus op zoek naar een nieuwe uitdaging. Maar stilzitten, dat is echt niks voor mij!"

09-04-2014 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!