NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne heeft tattoo op haar hoofd

Kelly Osbourne heeft tattoo op haar hoofd

http://oi60.tinypic.com/2isi34i.jpg

Een tattoo op je rug of pols is tegenwoordig ook maar zo gewoontjes, moet Kelly Osbourne hebben gedacht. De dochter van Ozzy en Sharon heeft gisteren haar lokken half afgeschoren en op de kale plek op haar schedel een tattoo laten zetten.

Op Twitter en Instagram deed de celeb uitgebreid verslag van de procedure. "Tijd voor een nieuw likje verf", laat ze eerst vanuit een kapperssalon weten. "Oops, wat heb ik vanavond gedaan? schrijft ze vervolgens bij een foto van haar halfpaarse, halfkale hoofd.

Op het volgende kiekje is te zien hoe het woord 'Stories...' op de linkerkant van haar schedel wordt getatoeëerd. "Ik ben het eerste vrouwelijke lid van de #ShamrockCrew bedankt @Dr_woo_ssc voor de hoofdtattoo", schrijft ze, verwijzend naar de tattooshop in Hollywood. "Bedankt @dr_woo_scc wat jij doet is magisch! @shamrocksocialclub."

Aan het einde van de tattoo- en fotosessie denkt de presentatrice ook nog even aan haar ouders. "Sorry mam en pap, maar ik vind het geweldig!"

29-06-2014 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry: "George lijkt op een jonge Churchill"

Prins Harry: "George lijkt op een jonge Churchill"

http://oi60.tinypic.com/65u8ib.jpg

De Britse prins Harry vindt dat zijn kleine neefje George op een jonge Winston Churchill lijkt. Dat vertelde hij volgens een presentatrice op de Chileense radio. De broer van prins William is daar momenteel op bezoek.

Het 11 maanden oude zoontje van William en Catherine groeit als kool en leert snel en dat is ook zijn oom opgevallen, liet dj Virginia Araya van radiostation Infinita weten aan US Weekly.

"Ik vroeg hem hoe George was. 'Hij groeit op', vertelde hij. 'Hij kan al lopen en heeft grote, bolle wangen. Hij lijkt op een jonge Winston Churchill'." Wellicht zal niet iedereen het grapje van Harry kunnen waarderen: de voormalige Britse premier was weliswaar een van de belangrijkste politici van de 20e eeuw, maar stond niet bepaald bekend om zijn knappe uiterlijk.

Chili
De zoon van prins Charles reist deze week door Brazilië en Chili. In de residentie van de Britse ambassadeur in de Chileense hoofdstad Santiago gaf hij vol enthousiasme een toespraak over dat Zuid-Amerikaanse land. "Chili heeft een fascinerende geschiedenis en een geweldige sociale en geografische verscheidenheid. Mijn vader en broer waren hier al geweest en hebben me veel geweldige verhalen verteld: het is dan ook niet verrassend dat ik het land graag eens wilde bezoeken", legde Harry uit.

Zijn hoge verwachtingen zijn waargemaakt. "Ik ben erg dankbaar voor het warme welkom dat ik hier sinds mijn komst heb ervaren. Het is geweldig om zo'n sterke band tussen onze twee landen te zien."

29-06-2014 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het beste van Ivan De Vadder in 'De Zevende Dag'

Het beste van Ivan De Vadder in 'De Zevende Dag'

http://oi61.tinypic.com/1426bk7.jpg

Vandaag nam politiek journalist Ivan De Vadder afscheid van het VRT-programma 'De Zevende Dag'. In de toekomst zal hij ons niet meer door de politieke wirwar begeleiden op zondag. Wij lijsten alvast vijf memorabele momenten van De Vadder op.

1. Interview met Yves Leterme
Waarschijnlijk een van de meest memorabele interviews van Ivan De Vadder. Tijdens het interview blijft Leterme naast de vraag antwoorden tot grote ergernis van De Vadder, die op zijn beurt de tafel verlaat (1min42). In Humo licht De Vadder toe dat dit moment hem altijd zal bijblijven. "Bij een interview kom je naar de studio om je kritisch te laten benaderen en ondervragen, en daaruit moet dan een meerwaarde ontstaan", zegt hij. "Als je daar als gast misbruik van maakt, dan is het mijn taak om dat ook duidelijk te maken."

2. "Meneer Dewinter verlaat momenteel de studio"
In 2003 was het niet De Vadder zelf die de gesprekstafel verliet, maar Vlaams Belang kopstuk Filip Dewinter ontvluchtte de studio. Ivan De Vadder probeerde het conflict nog te bedaren, maar tevergeefs.

3. Kampioen in brilmonturen
In de afscheidsaflevering benadrukte Geert Hoste in zijn eerbetoon de hoeveelheid aan brilmonturen dat De Vadder de afgelopen jaren versleten heeft. De Vadder versleet ook veel vrouwelijke presentatrices in 'De Zevende Dag' grapt Hoste.

4. Informateur Bart De Wever beantwoordt vragen van De Vadder tijdens live-uitzendingen
Na de mislukte poging van Bart De Wever om een centrumrechtse regering te vormen, spreekt hij de pers toe. Opvallend is dat hij tijdens zijn toespraak zich rechtstreeks tot Ivan De Vadder richt over een smsje voor een interview.

5. Hilarische factcheck: de panda-rel
Tussen de serieuze factchecks van Ivan De Vadder kwam plots de heuse panda-rel aan bod. De Vadder had zich waarschijnlijk nooit voorgesteld dat hij de kostprijs van panda's ging berekenen voor 'De Zevende Dag'.

29-06-2014 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John: "Jezus zou voor homohuwelijk zijn"

Elton John: "Jezus zou voor homohuwelijk zijn"

http://oi61.tinypic.com/ir24j6.jpg

Als Jezus Christus in dit tijdperk zou leven, zou hij voorstander van het homohuwelijk zijn, denkt Elton John. Dan zouden ook homoseksuele geestelijken met elkaar mogen trouwen en zou het celibaat van katholieke priesters worden afgeschaft.

"Dat zijn oude, stomme dingen. Als Jezus vandaag zou leven, kan ik me niet voorstellen dat hij als christen en als geweldig persoon zijnde zou zeggen dat dit niet kan", zegt de muzikant in een interview met Sky News. ''Hij vond liefde, compassie, vergeving en het samenbrengen van mensen zo belangrijk, en dat is waar de kerk over zou moeten gaan."

John zou graag met zijn vriend David Furnish willen trouwen, vertelt hij, al denkt hij dat dat vanwege zijn onlangs afgesloten geregistreerd partnerschap pas volgend jaar mogelijk is. "Maar als we gaan trouwen, dan wordt het erg klein en spontaan. We hebben ons grote feest al bij het registreren van het partnerschap gehad."

29-06-2014 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Briljante Rolling Stones rocken Werchter plat

Briljante Rolling Stones rocken Werchter plat

http://oi59.tinypic.com/no8vfn.jpg

Legendarischer dan wat de 65.000 fans op de weide van Werchter meemaakten, wordt het niet. Of ken jij nog een iconische band uit de jaren '60 en '70 die je nog aan het werk kan zien? En er het werkplezier ook nog eens horen afspatten? Dacht het niet. The Rolling Stones, al 52 jaar overlevers van de taaiste soort, speelden hun grootste hits. Strak, scherp, zwoel en gretig als een bende bloeddorstige wolven. Vet en ranzig, maar nergens slordig zoals vroeger al eens het geval was. Elegante arrogantie. Wie ze niet lust, moet maar bieten vreten.

Een stomp in je maag, zo'n hevige rush naar je kop en die jonge, onzedige opwinding in je onderkant. The Rolling Stones live, daar treedt geen gewenning bij op. Redenen om hun doortocht op TW Classic fabuleus te noemen? Dat ze na 52 jaar nog altijd de pubers lijken die zich in 1962 voornamen de beste rhytm and bluesband van Londen te worden. Meer dan twee jaar zou het toch niet duren, tenzij je Elvis Presley was. Wel, dichter bij de legende kan je niet komen.

Niet klein te krijgen
Niet overtuigd? Dit zijn zeventigers - jonkie Ron Wood is 67 - die lak hebben aan de idee dat rock-'n-roll enkel voor tieners is, die groot werden omdat ze opkeken naar oude bluesmannen. Het is eigenlijk nog altijd een rhythm and bluesband met een jazzdrummer. De beste, onovertroffen.

Schandalen, publiek uitgevochten vetes, een dode mede-oprichter (Brian Jones), scheepsladingen drank en drugs, een doodgeschoten fan (Altamont, 1969), gekibbel over vrouwen, dat akkefietje over Jaggers pietje in Keiths biografie, de recente zelfdoding van Jaggers vriendin L'Wren Scott: het heeft hen allemaal niet klein gekregen. What doesn't kill you,...

Overgrootvader Mick Jagger was in topvorm, Keith Richards grijnsde gelukzalig zijn tanden bloot, Ron Wood vloeide mee met Keiths gitaarspel, Charlie Watts als vanouds de Zwitserse klok met de vette aanslag op de kleinste drumkit uit de rockgeschiedenis. Zalig!

Bejaarden met honger
Kijk, als ze van wal steken met 'Jumping Jack Flash' en bij het eerste refrein zit het geluid al haast perfect, dan kan er eigenlijk al niet veel meer foutgaan. En honger dat die bejaarden uitstralen, Jagger zou zo zijn tanden in die 65.000 fans zetten. Suarez? Amateur!

Als een bronstige haan trippelt hij, de borst hoog, door 'You Got Me Rocking'. Het lijf van een topsporter, de uitstraling van drie keer Fukushima. Rockkeizer zijn en tegelijk balletdanser? Hij flikt het.

29-06-2014 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama Beyoncé met gezin op luxejacht

Mama Beyoncé met gezin op luxejacht

http://oi58.tinypic.com/2ajndrr.jpg

Nog geen week geleden gaven Beyoncé en Jay-Z de aftrap van hun gezamenlijke 'On The Run'-tournee in Miami. Vrijdag werd het glamourkoppel gespot op een extravagant jacht in de wateren voor de kust van Florida. Hun 2-jarige dochter Blue Ivy was ook van de partij.

Vooraleer hun tournee een versnelling hoger gaat, kozen de wereldsterren voor een dag 'quality time' met het gezin.

In het bijzijn van een bevriend koppel verpoosden ze eind deze week op een luxueus jacht. Dochter Blue Ivy week niet van hun zijde.

Personeel op het schip bediende de opvarenden op hun wenken en zorgde dat ze niets tekortkwamen.

De beroemdheden dineerden en dronken wijn aan boord van het jacht.

Veel tijd om te relaxen hebben Queen B en Jay-Z tegenwoordig niet. Afgelopen nacht vertrok het koppel al naar Cincinnati, voor het vervolg van hun tournee.

Op 12 en 13 september speelt het echtpaar in het Stade de France in Parijs. In ons land werd nog geen optreden aangekondigd.

29-06-2014 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soullegende Bobby Womack overleden

Soullegende Bobby Womack overleden

http://oi61.tinypic.com/2nhdb49.jpg

De Amerikaanse soulzanger Bobby Womack is dood. De man is gisteren op 70-jarige leeftijd overleden, zo bevestigde zijn manager. De precieze oorzaak van zijn dood is niet bekend, maar de website TMZ citeert zijn zus die zegt dat hij in zijn slaap is gestorven.

Womack was zelf de zoon van twee muzikanten en startte zijn carrière dan ook in familieverband, bij de Curtis Womack and the Womack Brothers. De groep brengt eerst gospelliederen, en later -onder de naam The Valentinos- soulgetinte nummers. De doorbraak komt er in 1964, met het nummer 'It's All Over Now'. De versie van de Rolling Stones, die het datzelfde jaar opnamen, wordt hun eerste nummer 1-hit.

Na de dood van Sam Cooke valt de groep uit elkaar. Bobby Womack start een solocarriere en werkt samen met heel wat sterren, zoals Aretha Franklin en Janis Joplin.

Womack heeft zelf hits met 'If You Think You're Lonely Now', 'Lookin' For a Love', 'That's The Way I Feel About Cha' en 'Woman's Gotta Have It'. In 2009 wordt hij in de Rock and Roll Hall of Fame opgenomen.

Bobby Womack sukkelde wel al lang met zijn gezondheid. In de jaren tachtig was hij verslaafd aan drugs. Nadien kreeg hij nog diabetes, darmkanker en vertoonde tekenen van Alzheimer.

Ondanks zijn fragiele gezondheid trad de man nog altijd op. Einde juli stond een optreden van hem gepland in het Rivierenhof in Deurne. Vorig jaar gaf hij nog een voortreffelijk optreden op Gent Jazz. Dat optreden moest in 2012 afgelast worden wegens zijn kanker. In dat jaar bracht Womack het alom geprezen album 'The Bravest Man in the Universe' uit, in een productie van Damon Albarn.

Ron Wood heeft vanochtend op Twitter hulde gebracht aan de soulzanger. "Zo triest te vernemen dat mijn vriend Bobby Womack, de man die je kon doen huilen toen hij zong. Zijn overlijden doet me wenen".

Womack was een nieuw album aan het opnemen onder de gewaagde titel 'The Best is Yet to Come', waaraan Stevie Wonder, Rod Stewart en Snoop Dogg bijdragen zouden leveren.

28-06-2014 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer aangereden

Frans Bauer aangereden

http://oi60.tinypic.com/2aafz2h.jpg

Frans Bauer moet op zoek naar een goeie carrossier. De zanger heeft gisteravond een aanrijding gehad. Aan de Nederlandse radiozender Omroep Brabant vertelde Bauer dat hij tijdens een harde regenbui werd aangereden door een jonge automobiliste.

"Het begon te regenen. Toen kwam een heel lief meisje van 21 een uitrit uitrijden en reed ze per ongeluk tegen mijn auto aan. Het arme kind was helemaal overstuur, ze was helemaal aan het trillen", vertelt Bauer.

Gelukkig is het ongelukje goed afgelopen en bleef het bij blikschade aan de zijkant van de wagen. Bauer werd gsiteren bij Omroep Brabant uitgeroepen tot eerste nachtcommissaris van de provincie.

28-06-2014 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleinzoon van Ice-T schiet huisgenoot dood

Kleinzoon van Ice-T schiet huisgenoot dood

http://oi57.tinypic.com/33eljs6.jpg

De kleinzoon van rapper Ice-T is gearresteerd, omdat hij per ongeluk zijn huisgenoot heeft neergeschoten. TMZ meldt op basis van politiebronnen dat de 19-jarige Elyjah Marrow aan het prutsen was met een pistool, waarna het per ongeluk afging en zijn huisgenoot Daryus Johnson dodelijk verwondde. Marrow zit sinds dinsdag vast.

De kleinzoon van Ice-T wordt verdacht van doodslag, bezit van (gestolen) vuurwapens en roekeloos gedrag. Hij wordt ook aangeklaagd voor het bezit van marihuana. Volgens de politie was de jongen van plan de drugs te verhandelen.

Ice-T heeft nog niet op de arrestatie van zijn kleinzoon gereageerd. Elyjah Marrow deed mee in de realityserie van zijn opa, 'Ice Loves Coco'.

28-06-2014 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter van Kimye al slachtoffer van racisme

Dochter van Kimye al slachtoffer van racisme

http://oi60.tinypic.com/15g5k55.jpg

Kim Kardashian heeft onthuld waarom ze vorig jaar een pleidooi tegen racisme heeft gehouden. De realityster vertelde hoe iemand naar haar en haar baby schreeuwde op een vliegtuig.

Kim vertelt hoe ze in slaap was gevallen en wakker werd door geschreeuw. De vrouw riep buiten zichzelf tegen haar: "De  baby van Kanye West! Jij bent samen met een zwarte man en je baby is ook zwart. Hou je zwarte baby stil", aldus mevrouw Kardashian West. Kim voelde de drang om agressief te reageren maar wist zichzelf onder controle te houden.

In haar blogpost schreef Kim vorige maand: "Ik heb nooit beseft hoeveel het moederschap me zou veranderen. Voor ik North had, besteedde ik niet veel aandacht aan racisme of discriminatie. Het is een onderwerp waar Kanye veel mee bezig is. Ik geloof dat het makkelijker was voor me om te denken dat het de strijd van iemand anders was. Maar onlangs heb ik dingen gelezen en ervaren die me misselijk maken, net zo haatdragend en dodelijk als ze altijd al zijn geweest. Ik voel me verantwoordelijk als moeder, publiek figuur en mens om te doen wat ik kan dat niet alleen mijn kind, maar dat alle kinderen niet moeten opgroeien in een wereld waarin ze beoordeeld worden op basis van huidskleur, geslacht of seksuele oriëntatie. Ik wil dat mijn dochter opgroeit in een wereld waar de liefde voor anderen het belangrijkste is."

28-06-2014 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina's perfecte gezicht kost jaarlijks 18.700 euro

Angelina's perfecte gezicht kost jaarlijks 18.700 euro

http://oi60.tinypic.com/2j63yd.jpg

Angelina Jolie ziet er haast altijd stralend uit op de rode loper, dit heeft de actrice te danken aan haar goede genen en een team van make-upexperts. Ze is ook fan van hightech gezichtsverzorgingen waar ze meer dan 18.700 euro per jaar aan spendeert.

Niet alleen de vrouw van Brad Pitt is een fan van deze technologie, ook Daniel Craig en Jennifer Lawrence brengen regelmatig een bezoekje aan de dermatoloog David Colbert. Jolie ontmoette de dokter vier jaar geleden op een filmset en zou al 75.000 euro aan zijn diensten en producten uitgegeven hebben. De specialist is gekend om zijn gelaatsverzorgingen die microdermabrasie, een laserbehandelingen en een chemische peeling combineren.  

Colbert is al sinds 1995 favoriet van de sterren, hij vraagt 870 euro per behandeling van 45 minuten. Voor filmpremières trakteert Angelina zich op een volledige lichaamsbehandeling waar ze 1.800 euro voor moet neertellen. De arts legt uit waarom Hollywood dol is op zijn diensten: "Acteurs hebben niet niet makkelijk, ze moeten er altijd goed uitzien."

28-06-2014 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen showt slip en haalt uit naar Blatter op podium

Lily Allen showt slip en haalt uit naar Blatter op podium

http://oi59.tinypic.com/2s7didw.jpg

De show van de Britse zangeres op het festival Glastonbury werd uitgesteld door een storm, maar dat maakte Lily goed met een wel erg gewaagde outfit en beledigingen aan het adres van FIFA-baas Sepp Blatter.

Lily Allen begon een halfuur later dan gepland door een bliksemstorm boven Glastonbury, waardoor ze haar optreden snel moest afwerken. Toch had ze nog tijd genoeg om te twerken tegen een gigantische papfles en nam ze regelmatig gewaagde poses aan waardoor het publiek van haar slipje kon meegenieten.

De ster begon in een zedige gouden rok en roze topje, maar al snel gaf ze zich helemaal bloot in een kort jurkje dat hij haar kleurrijke kapsel paste. Het showen van haar lingerie was allesbehalve een ongelukje, ze vroeg zelfs aan de fans of haar 'camel toe' echt zichtbaar was. 

En dan begon ze over het slechte resultaat van de Engelse ploeg op het WK in Brazilië. "Ik had schrik dat mijn optreden zou samen vallen met een wedstrijd van ons nationale team, maar dat is dus niet het geval. Onze ploeg was niet alleen slecht, maar het WK is corrupt. Het volgende nummer is een ode aan een van de meest irritante, corrupte personen op aarde, Sepp f*cking Blatter."

28-06-2014 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK-kijkcijfers breken wereldwijd records

WK-kijkcijfers breken wereldwijd records

http://oi61.tinypic.com/2hnali1.jpg

Niet alleen in België maar ook in vele andere landen wordt massaal naar het WK voetbal in Brazilië gekeken. Volgens de FIFA zal het record uit 2010 sneuvelen. Toen volgden in totaal 3,2 miljard mensen de wereldbeker in Zuid-Afrika op de buis.

Vooral in de VS slaat het WK aan. Zo was het 2-2 gelijkspel van de ploeg van Klinsmann zondag tegen Portugal "de best bekeken voetbalwedstrijd ooit op de Amerikaanse tv". Beter dan elke NBA-finale en beter dan het gemiddelde van de 2013 World Series (honkbal).

"Deze overweldigende interesse in de Verenigde Staten is een echte mijlpaal voor het WK en het voetbal", zegt Niclas Ericson, hoofd televisie van de FIFA. "Wij zijn erg blij dat Amerikaanse fans de wereldbeker zoals nooit eerder omarmen."

Ericson meldt verder "mooie cijfers uit Azië, Europa en andere delen van Amerika, wat ons vertrouwen geeft dat deze wereldbeker de populairste ooit wordt wat betreft kijkcijfers".

28-06-2014 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK-kijkcijfers breken wereldwijd records

WK-kijkcijfers breken wereldwijd records

http://oi61.tinypic.com/2hnali1.jpg

Niet alleen in België maar ook in vele andere landen wordt massaal naar het WK voetbal in Brazilië gekeken. Volgens de FIFA zal het record uit 2010 sneuvelen. Toen volgden in totaal 3,2 miljard mensen de wereldbeker in Zuid-Afrika op de buis.

Vooral in de VS slaat het WK aan. Zo was het 2-2 gelijkspel van de ploeg van Klinsmann zondag tegen Portugal "de best bekeken voetbalwedstrijd ooit op de Amerikaanse tv". Beter dan elke NBA-finale en beter dan het gemiddelde van de 2013 World Series (honkbal).

"Deze overweldigende interesse in de Verenigde Staten is een echte mijlpaal voor het WK en het voetbal", zegt Niclas Ericson, hoofd televisie van de FIFA. "Wij zijn erg blij dat Amerikaanse fans de wereldbeker zoals nooit eerder omarmen."

Ericson meldt verder "mooie cijfers uit Azië, Europa en andere delen van Amerika, wat ons vertrouwen geeft dat deze wereldbeker de populairste ooit wordt wat betreft kijkcijfers".

28-06-2014 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally opnieuw in het ziekenhuis opgenomen

Eddy Wally opnieuw in het ziekenhuis opgenomen

http://oi61.tinypic.com/30s7cev.jpg

Het gaat opnieuw niet goed met Eddy Wally (81). 'The Voice of Europe' werd vanmiddag omstreeks 12 uur met een ambulance overgebracht van rusthuis Bloemenbos in Zelzate naar het AZ Sint-Lucas in Gent. De gezondheidstoestand van Eddy Wally zou opnieuw serieus achteruit gegaan zijn.

Eddy werd begin deze maand ook  al eens opgenomen ter observatie. Omdat hij de laatste tijd niet meer zo vlot kan eten, werd hij aan het infuus gelegd om op krachten te komen. Na een weekje ziekbed mocht hij opnieuw naar huis. Ook in maart van dit jaar werd hij om gelijkaardige redenen (slikproblemen, nvdr.) een tijdje opgenomen.

De gezondheidsproblemen van Eddy Wally gaan terug tot 2011 toen 'the voice' deels verlamd raakte na een hersenbloeding. In Zelzate wacht iedereen al een tijdje op de opening van het nieuwe Eddy Wallymuseum, maar rond die plannen is het al een tijdje stil. Vermoedelijk heeft de gezondheidstoestand van Eddy Wally er iets mee te maken.

28-06-2014 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voortaan kan je elektronisch daten op Tomorrowland

Voortaan kan je elektronisch daten op Tomorrowland

http://oi59.tinypic.com/1g4zrm.jpg

Het festivalpolsbandje wordt alsmaar slimmer: over drie weken zal je op Tomorrowland zelfs een vriendschapsverzoek kunnen sturen naar het Facebookprofiel van je festivalvlam. Gluiperds, gelieve u te onthouden: je kan énkel virtuele vriendjes worden als beide partijen de hartjesknop in hun bandje indrukken.

Het felbegeerde polsbandje op naam dat je drie dagen toegang biedt tot Tomorrowland valt eerstdags in de bus van 360.000 geluksvogels. Nieuw dit jaar is dat je met het polsbandje niet alleen meer incheckt op het dancefestival, maar ook je vriendennetwerk met één klik kan uitbreiden. «Vriendschap is één van de belangrijke pijlers van Tomorrowland,» zegt woordvoerster Debby Wilmsen. «Met maar liefst 214 nationaliteiten komt de hele wereld samen en worden nieuwe vriendschappen gesmeed over landsgrenzen heen. Om die contacten nog makkelijker te laten verlopen, hebben we een Facebook-functie toegevoegd aan de festivalbandjes.»

Concreet werkt het zo: Tomorrowland-feestbeesten kunnen hun bandje thuis linken aan hun Facebookaccount, via de Tomorrowland-website. Wie op het festival aan de praat raakt met een knappe Zweed, of graag een vervolg wil breien aan die zwoele dans met een Braziliaanse 'dancing queen', kan met één knop op het polsbandje Facebookvrienden worden. «Het bandje werkt enkel op het terrein en heeft een persoonlijke hartjes-knop,» legt Wilmsen uit. «Voorbij de poorten van Tomorrowland kan je dus je liefde en vriendschap verspreiden. Het snufje werkt wel énkel als beide partijen dichtbij elkaar staan en tegelijkertijd hun knop indrukken. Via de chip van de bandjes wordt meteen een vriendschapsverzoek verstuurd.»

28-06-2014 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown krijgt realityserie

Chris Brown krijgt realityserie

http://oi60.tinypic.com/20hk7qo.jpg

De Amerikaanse zender Black Entertainment Television (BET) krijgt zanger Chris Brown een eigen realityserie.

BET wil Chris Brown volgen terwijl hij op het rechte pad probeert te blijven. Geen sinecure, aangezien Brown al verschillende keren met justitie in aanraking kwam.

Dinsdag moet Brown voor de rechter verschijnen in Washington. Hij schond zijn voorwaarden nadat hij voorwaardelijk vrij werd gelaten na de mishandeling van zijn toenmalige vriendin Rihanna.

28-06-2014 om 01:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Shia LaBeouf weer vrijgelaten na dronken tirade

Acteur Shia LaBeouf weer vrijgelaten na dronken tirade

http://oi59.tinypic.com/259fkbc.jpg

Shia LaBeouf is weer op vrij voeten. New York Post spotte de acteur toen hij vanochtend (plaatselijke tijd) het politiebureau verliet. Shia heeft de nacht doorgebracht in de cel, nadat hij gisterenavond werd opgepakt wegens wanordelijk gedrag en huisvredebreuk.

De Transformers-ster werd deze ochtend voorgeleid, bijgestaan door een advocaat die hem was toegewezen. LaBeouf hield zijn kaken stijf op elkaar tijdens de voorgeleiding. Even later mocht hij het bureau verlaten. LaBeouf misdroeg zich gisterenavond tijdens een show op Broadway. De 28-jarige acteur zou in de zaal gerookt hebben en ander storend gedrag vertoond hebben. Toen hem gevraagd werd de zaal te verlaten, weigerde hij dat en bedreigde hij de agenten en mensen buiten op de stoep.

''Ik ram je in elkaar'', zou Shia naar de toegesnelde dienders hebben geroepen. Eenmaal in de boeien geslagen, kreeg hij ook een gezichtsmasker op zodat hij niet kon spugen naar agenten.

28-06-2014 om 01:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Adams staat zitje in eerste klasse af aan soldaat

Amy Adams staat zitje in eerste klasse af aan soldaat

http://oi60.tinypic.com/s6pqol.jpg

Amy Adams heeft vandaag haar zitje in eerste klasse tijdens een vlucht van Detroit naar Los Angeles afgestaan aan een soldaat. De Amerikaanse actrice, wiens eigen vader in het leger zat, had de man opgemerkt aan de gate en was op hem afgestapt met het voorstel om van plaats te wisselen.

Een presentator van de Amerikaanse sportzender ESPN was getuige van het voorval: "Ik had gezien dat mevrouw Adams in eerste klasse zou zitten en toen ik plaatsnam, merkte ik dat een steward de soldaat naar haar plek begeleidde. Het was duidelijk dat ze haar zitplaats had afgestaan voor hem", aldus Jemele Hill tegenover ABC News. "Ik vond het ongelooflijk attent van haar en denk niet dat de soldaat op de hoogte was van haar verzoek, al zal hij daar nu snel achter komen!"

Dat niet alleen de soldaat dit mooie gebaar ongetwijfeld kon appreciëren, blijkt uit een foto op Twitter van de 'gelukkige' naast wie de actrice wél plaatsnam.

De 39-jarige Adams werd geboren op een Amerikaanse legerbasis in Italië en bracht haar kindertijd door op een legerbasis in Colorado. Ze is onder andere bekend voor haar rol in 'American Hustle', waarvoor ze dit jaar een Oscarnominatie in de wacht sleepte.

28-06-2014 om 01:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode Duivels stoten Schalkse Ruiters net niet van kijkcijfertroon

Rode Duivels stoten Schalkse Ruiters net niet van kijkcijfertroon

http://oi59.tinypic.com/160eu5v.jpg

Het ziet ernaar uit dat het kijkcijferrecord van Schalkse Ruiters de komende dagen gaat sneuvelen. De wedstrijd van gisterenavond tegen Korea lokte 2.253.329 kijkers, goed voor een gemiddeld marktaandeel van 82,8 procent. Het kijkcijferaantal is een kleine 20.000 minder dan het record van Tom Lenaerts en Bart De Pauw.

Algerije, Rusland en Zuid-Korea gingen al voor de bijl, maar binnenkort worden wellicht ook de Schalkse Ruiters opgepeuzeld door de Rode Duivels. Naar de allerlaatste aflevering van het legendarische programma van De Pauw en Lenaerts keken destijds 2.278.675 mensen naar de openbare omroep.

De match van gisteren tegen Zuid-Korea lokte 2.253.329 kijkers. Dat waren er nog eens 63.000 meer dan de wedstrijd tegen Rusland vorige zondag, toen 2.190.127 Vlamingen de Rode Duivels zagen winnen. De wedstrijd haalde ook een marktaandeel van 82 procent.

Over de taalgrens keken 1.554.258 mensen (82,1 procent marktaandeel) naar de wedstrijd op RTBF, terwijl 62.705 via de website van de openbare zender de match volgden.

De Rode Duivels plaatsten zich met een 9 op 9 voor de achtste finales van het WK. Daarin kijken ze volgende week dinsdag om 22.00 uur de Verenigde Staten in de ogen.

28-06-2014 om 00:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!